Yemek Haberleri

'5 TL'den başladık, şu anda 25 TL' Enflasyona meydan okuyan lokanta şaşırtıyor 'Sudan ucuz' deyip akın ediyorlar 'Bizden uygunu yok'

Üsküdar'da esnaf lokantası herkes yemek yiyebilsin diye '3 tabak yemek 75 lira' kampanyası başlattı. Enflasyona meydan okuyan lokanta vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Bu kampanyadan gün içerisinde binlerce kişi faydalanıyor. Lokantada çalışan işçilerden biri "Patronumuzla beraber 5 liradan başladık, şu anda 25 lira" derken işletme sahibi ise "Üsküdar'da bizden daha uygun veren bir lokanta yok" dedi. Müşteriler ise "Sudan ucuz" ifadelerini kullandı.

Finans 21-03-2024 12:28

'Soluğu acillerde alıyorlar' İftarda hızlı yemekle ilgili önemli uyarı

Ramazan ayının gelmesiyle hastanelerin acil servislerine iftarda yemeği fazla kaçıran kişilerin başvurularının artmaya başladığını belirten Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yunus Amasyalı, “Hastalar namazlarını yarı dolu mideyle kılmalıdır. İftarlarını ise uzun bir yemek periyotuyla yapmaları daha iyi olacaktır” dedi.

Yemek 18-03-2024 17:53

Tüpgaz ile pişen yemekler daha mı lezzetli?

Kimileri için bir tutku, kimileri için bir hobi olan yemek pişirmenin püf noktası, doğru pişirme yöntemlerini uygulamaktan geçiyor. Pişirme tekniği ve şekli yemeğin lezzetine doğrudan etki ediyor. Bununla birlikte önemli konulardan biri alevin verimli olması ve doğru bir biçimde kullanılması. Güçlü alev ve verimlilik denilince bugün tüpgaz önemli bir enerji kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle restoranlarda gördüğümüz büyük alevlerle pişen yemekler tam anlamıyla bir lezzet şöleni!

Haber 15-03-2024 14:26

Depremzede genç kız enkazdan çıkmasını sağlayan madencilerle Zonguldak'ta buluştu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da enkazda kalan Songül Göksu'yu afetin üçüncü günü kurtaran Zonguldaklı madenciler, bağlarını koparmadıkları genç kızı, çalıştıkları Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesinde ağırladı.

Yurthaber 13-03-2024 11:02

Diğer Haber Etiketleri

başvuru Enflasyon Aşçı Çiftçi Ev hanımı Kurye Madenci Memur sınav Gastronomi cacık tarifi ezogelin çorba tarifi deprem asgari ücret kara lahana kişniş kokoreç Boğa burcu Oğlak burcu Terazi burcu Yengeç burcu kan şekeri kolesterol dondurma mantı bıçak yatak hobi Ramazan menüsü Lahmacun uyku mutfak soba libido Adana Adıyaman Bilecik Bursa Diyarbakır Erzurum İzmir Kocaeli Kahramanmaraş Ordu Rize Sakarya Zonguldak Arifiye Menemen Cinsel isteksizlik Kırşehir Valiliği Dubai döner özel okul Uludağ diyet iftar hastane baharat Astroloji tatil uçak afrodizyak fare dışkı öğrenci restoran humus kooperatif aşevi kebap ayı tedavi düğün Podcast sağlıklı beslenme Zam evlilik nevzine tarifi yangın tiktok kanser Osmaneli Singapur Amerika Türkiye Vietnam Yunanistan aldente açılış çubuk ceo çeşme çin yemekleri cif çiftler bugün ne pişirsem fayda faydaları engelli ezogelin gözleme hamarat hasta hamurişi ilik ikram ateş kanser belirtileri karaciğer kanseri karaciğer kanseri belirtileri irmik helvası yufka yetenek yaşlı yemek menüsü mor nasıl kullanılır milyoner mutlu körili tavuk lezzet lise lokanta lokanta sulu yemek menü lavaş restorantlar ruh eşi sevgi sarma saygı tarif sonuç sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı tahsil etmek ne demek kadın kafe koca özel okul fiyatları uygulama uzman ücret bastı kızlı çırpma etli tatlılar esnaf lokantası kalamar tava mole kek hamuru beyti kebabi aşlama bisküvili yiyecekler hint mutfağı doğrama leziz karaciğer kanseri belirtisi çift chopstick tüccar ziyaret veli yağsız fritöz hint yemek

Yemek

Yemek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yemek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'ye dönen uçakta kabus: Bıçaklı salata yiyince havada hastanelik oldu! Havayolu şirketinin yolcuya teklifi 'pes' dedirtti

ABD'den Türkiye'ye dönen uçaktaki yolcunun başına inanması güç bir olay geldi. Yemek servisinde aldığı salatadan bir lokma alan adamın damağı kanamaya başladı. Salatadan bıçak parçası çıktığı anlaşılınca havada korku dolu saatler yaşandı. Ölümden dönen yolcuya havayolu şirketinin teklifi akıllara durgunluk verdi.

Haber 13-03-2024 09:37

Bursalı şef adayları uluslararası yarışmada kazandıkları başarılarla gururlandı

Bursa'da, geleceğin şeflerinin yetiştirildiği Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerinin Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen uluslararası yemek yarışmasında 12 altın madalya ve kupa kazanmasının gururu yaşanıyor.

Yurthaber 27-02-2024 10:41

Türk mutfağının en lezzetli 25 yemeği açıklandı! Zirvede bakın hangi yemek varmış...

TasteAtlas, Türk mutfağının yemeklerini değerlendirdi. Değerlendirme sonucu Türk mutfağının en lezzetli 25 yemeği seçildi.

Yemek 26-02-2024 10:11

Restoranlarda yeni dönem başladı: Yemek menüleri değişti! Patlıcan kebabı da yarı fiyatına düştü

Gıda enflasyonu restoranları da vurunca yemek menülerinde yeni uygulamalar hayata geçirildi. Müşteri kaybını telafi etmek adına menülerde ve yemeklerde değişikliğe gidildi. Artık kebap gibi bir yemek yarı fiyatına satılabiliyor ancak haliyle porsiyonlar da düştü.

Finans 25-02-2024 08:45

Yemek teslimatı yapan kurye yere tuvaletini yaptı! Sosyal medyada gündem yarattı: 'Arkasında iğrenç bir sürpriz bırakmış'

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletindeki bir apartman sakini dışarıdan yemek sipariş etti. Ancak yemek teslimatını yapan kurye apartman dairesinin lobisine teslimatı bırakmak için girdiğinde zemine tuvaletini yaptı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 16-02-2024 09:49

Asırlardır Damaklarımızı Tatlandıran 7 Türk Tatlısının Hikayesi

Türk tatlıları lezzetleriyle herkesi kendine aşık etmeyi başarıyor. Baklavadan sütlaca her tatlımız dünyaya yayılmış. Peki bu tatlılar nasıl ortaya çıkmış hiç düşündünüz mü? Bu lezzetli tatlıların hikayesi ne diye merak ediyorsanız sizin için anlattık!

Yemek 15-02-2024 08:41

Seni çok mutlu edecek hamur işi hangisi?

Seni tam şu an mutlu edecek hamur işi hangisi, öğrenmek ister misin?

Yemek 13-02-2024 14:31

Damak Tadına Göre Hangi Ülkenin İnsanısın?

Damak tadı ülkeden ülkeye, kültürden kültüre değişiklik gösterebilir. Peki ya sen damak tadına göre hangi ülkenin insanısın?

Yemek 13-02-2024 13:34

Limon kabuğu kullanarak yapabileceğiniz enfes tarifler

Sadece limon kabuğu kullanarak leziz mi leziz tariflele mutfakta harikalar yaratmak mümkün!

Yemek 13-02-2024 12:54

Favori Turşunu Tahmin Ediyoruz!

Herkesin en az bir tane favori turşusu vardır. Peki ya senin favori turşun hangisi?

Yemek 13-02-2024 12:53

Mutfakta bir yardımcıya ihtiyaç duyulan 10 an

Öyle anlar vardır ki keşke biri bana yardım etse diye dilek tutarsınız. İşte mutfaktayken yardıma ihtiyaç duyduğunuz o anlar!

Yemek 13-02-2024 12:16

Hangi Ünlü Şef Senin Ruh İkizin?

Bu testte verdiğin cevaplara göre hangi ünlü şefin senin ruh ikizin olduğunu söylüyoruz!

Yemek 13-02-2024 12:14

Girdiği her yemeğe farklı bir lezzet katan mucizevi ürünler

Yemeğe kattığınız anda lezzetini değiştirecek ürünleri biliyor musunuz? Biz hem lezzetine lezzet katacak hem de etkisi ile yemeği farklı bir hale getirecek o mucizevi ürünleri bulduk. Artık her yemeğiniz çok daha lezzetli olacak!

Yemek 13-02-2024 11:13

MEB önlem alsın, şikayet yağıyor! Veliler isyan etti: ‘Sınav sonucunu bile açıklamıyorlar, CEO'nun odasına asın!’

Özel okul fiyatlarına gelen zam oranları velileri isyan ettirdi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın özel okul düzenlemesi yalnızca ara sınıfları kapsarken bazı okullar ücretlerine yüzde 220'ye kadar zam yaptı. Yan kalemlerde de fahiş ücretler talep edildi. Veliler, özel okul bursluluk sınavının da şeffaflığı konusunda da endişeli, özel okul konusunda şikayet yağıyor.

Finans 02-02-2024 12:49

Kırşehir'de kazanlar yaşlı, hasta, engelli ve ihtiyaç sahipleri için kaynıyor

Kırşehir Valiliği tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde oluşturulan aşevinde hazırlanan yemekler, hasta, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Yurthaber 29-01-2024 11:09

MEB'e şikayet yağıyor! Özel okullarda istenen zamlar velileri çıldırttı! Yemek için yıllık 100 bin lira istediler, günlüğü 568 TL'ye denk geliyor...

Asgari ücret, memur ve emeklilerin zam oranının belli olmasının ardından birçok kalemde ücretler artırıldı. Özel okul için veliler resmi zam oranını beklerken bir özel okulun birinci sınıflar için istediği 640 bin lira ücret istedi. Aynı okulun yıllık yemek ücretinin 100 bin lira olduğu dile getirildi. Veliler fahiş zamlardan şikayetçi...

Finans 18-01-2024 12:52

Çeşme'nin meşhur lahmacunun fiyatını bile solladı! Uludağ'daki rakamları görenler tekrar tekrar baktı

Uludağ'daki bir restoranın fiyat listesi sosyal medyada gündem oldu. Fiyat listesinde, en ucuz yiyecekler 250 TL'den başlarken bir menemenin fiyatının da 400 lira olduğu görüldü.

Finans 16-01-2024 17:29

Çocuklarına yemek pişirirken nöbet geçirip sobaya düşen çiftçinin tedavisi sürüyor

Erzurum'da çocuklarına yemek pişirirken epilepsi nöbeti geçirmesi sonucu sobanın üzerine düşerek yanan çiftçi Yasin Ergani'nin Erzurum Şehir Hastanesinde tedavisi sürüyor.

Yurthaber 11-01-2024 11:16

15 Ocak'ta yürürlüğe girecek: Bütçeden karşılanamayan kısım personelden alınacak, devlet memurlarının yemek bedelleri belirlendi

Resmi Gazete'te yayımlanan tebliğe göre 2024 yılında öğle yemeği servisinden yararlanacak memurlar ile sözleşmeli personelden alınacak asgari yemek bedelleri belli oldu. Buna göre 15 Ocak 2024'ten 14 Ocak 2025'e kadar öğle yemeği servisinden faydalanacak memurlardan günlük 7,70 lira ile 31,41 lira arasında bedel tahsil edilecek.

Finans 09-01-2024 08:43

Adana'da meslek liseliler, taşımalı eğitim öğrencileri için yemek yaparak meslek öğreniyor

Adana'da Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul bünyesindeki uygulama otelinin mutfağında, hem yemek yapmayı öğreniyor hem de taşımalı eğitim kapsamında okulların ara öğünlerini hazırlıyor.

Yurthaber 08-01-2024 11:22

Asgari ücretin açıklanmasının ardından 2024 yemek ücreti zamlandı mı?

Asgari ücret dün yapılan toplantının ardından yüzde 49 oranında zamlandı. Asgari ücretin 17 bin 2 TL olmasının ardından 2024 yemek ücretleri zamları merak konusu oldu. Asgari ücretin ardından yemek ücreti zamlandı mı, yemek ücreti ne kadar olacak?

Finans 28-12-2023 17:24

Yemek ve duyguların bilimsel ilişkisi: Fizyolojik olarak inanılmaz varlıklarız

"İnsanlık Halleri" isimli podcast serisinde bu kez "Yemek ve duyguların bilimsel ilişkisi" incelendi. Alican Elkorek tarafından hazırlanıp sunulan serinin bu videosunda, "Yemek ve duyguların bilimsel ilişkisi" konusuna odaklanıldı. Serinin yeni videosunda yemek ve duyguların bağlantıları detaylı şekilde anlatıldı.

Yemek 21-12-2023 13:07

İki ilde 'kara lahana' tepkisi! 'Dünyanın en kötü yemekleri' listesinde yer almıştı

Geçtiğimiz günlerde bir platformda yayınlanan 'dünyanın en kötü yemekleri' listesine karalahana çorbası da girmişti. Karadeniz'de sevilerek tüketilen çorbaya haksızlık yapıldığını düşünenler Ordu ve Rize'de bu listeye tepki gösterdi. Toplamda 3 bin vatandaşa çorba dağıtılırken bölge halkı isyanını 'lahanayı tanımıyorlar' sözleriyle gösterdi.

Haber 16-12-2023 17:59

Baklama, sarma ve cacık... Yunanistan şimdi de başka bir yemeğimizi sahiplendi

TasteAtlas tarafından yayımlanan "Dünyanın en iyi 100 yemeği listesi"ne 8 Türk yemeği girdi. Listede en iyi Türk yemeği olarak 'cağ kebabı' gösterilirken, kokoreçin Yunanistan'a ait olarak gösterilmesi büyük tepki topladı.

Trend 14-12-2023 09:41

Çığlıklarını kimseye duyuramadı! Yemek yaparken yere düştü, yangın çıktı

İzmir'de feci bir olay yaşandı. Yemek yaparken yere düşen yaşlı kadın, açık kalan ocaktan dolayı çıkan yangında evde mahsur kaldı. Annesini kurtarmak kendisini alevlerin içine atan oğlu dumandan etkilenirken, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaşlı kadının hayati tehlikesi sürüyor.

Haber 02-12-2023 21:56

Lokantadaki müşteri yemekteki saç telini göstererek parasını geri istedi... Akılalmaz gerçek kamera görüntülerinde ortaya çıktı

Kocaeli’deki lokantada bir kişi, karnını doyurduktan sonra kopardığı saç tellerini yemeğine koyarak parasının iadesini istedi. Yemeğin değiştirilmesini de kabul etmeyen müşterinin oyunu, güvenlik kamerasına bakıldığında ortaya çıktı. Olay, Kemal Sunal’ın "Meraklı Köfteci" filmini getirdi.

Haber 29-11-2023 15:49

Karnını doyurdu sonra parasının iadesini istedi! Gerçek, güvenlik kamerasına bakıldığında ortaya çıktı: Hakkımı helal etmiyorum

Kocaeli'de bir kişi, karnını doyurduktan sonra kopardığı saç tellerini yemeğine koyarak parasının iadesini istedi. Yemeğin değiştirilmesini de kabul etmeyen müşterinin oyunu, güvenlik kamerasına bakıldığında ortaya çıktı. Güvenlik kamerasını izleyen işletme sahibi, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Kamera kaydını izlediğinde şoke olduğunu anlatan işletmenin sorumlusu "Gerekirse soruşturma da açtıracağım. Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Haber 29-11-2023 12:08

5 aydır baş ağrısı çeken adam beynine yemek çubuklarının saplandığını öğrendi! Gördüklerine kendisi bile anlam veremedi

Vietnam'da beş aydır şiddetli baş ağrısı çeken bir adam nedenini araştırdığında ise şaşkınlığa uğradı. Çünkü ismi açıklanmayan adam kafatasına bir çift yemek çubuğu saplandığını keşfetti. Acilen hastaneye giden adamın aylar önce yaşadığı ve tam olarak hatırlamadığı bir kavgadan sonra yemek çubuklarının kafatasına saplandığını anladı.

Trend 29-11-2023 09:33

Uludağ'da devirdikleri çöp konteynerlerindeki yiyeceklerle beslenen ayılar kamerada

Bursa'da, Uludağ'ın Sarıalan bölgesinde yiyecek aramak için çöp konteynerlerini karıştıran ayılar görüntülendi.

Yurthaber 23-11-2023 14:03

Yemek teslimatı yapan kuryenin hareketi mide bulandırdı! Dökülen çorbaya böyle müdahale etti... O anlar anbean kameraya yansıdı

Singapur'da yemek teslimatı yapan bir kurye dökülen yiyecekleri nedeniyle ceza almamak amacıyla ilginç bir yola başvurdu. Çorbanın torbaya döküldüğünü fark eden kurye yiyeceği kabına geri boşalttı. Ancak o anlarda güvenlik kamerasına yakalandığından habersizdi.

Trend 08-11-2023 08:17

Diyarbakır'da engelli ve yaşlı bireylere sıcak yemek hizmeti verecek aşevi açıldı

Diyarbakır'da Bağlar Kaymakamlığınca ihtiyaç sahibi yaşlı ve engelli bireylerin sıcak yemek ihtiyacının karşılanması için hayata geçirilen proje kapsamında kurulan aşevi hizmete açıldı.

Yurthaber 30-10-2023 15:38

Hamaratlıkta üstüne yok: Yemek yapmayı en çok seven burçlar!

Mutfak, insanların lezzetleri keşfettiği ve yaratıcılıklarını ifade ettiği özel bir mekandır. Astrolojiyi takip edenler, burçların yemek yapma tutkusuna ve tercihlerine nasıl etki ettiğini merak ediyor. Her burcun kendine özgü bir karakteri ve lezzet tercihleri olduğundan, yemek yapmayı seven burçlar da kendi mutfak maceralarında farklı yollar izlerler. Astrolojinin mutfağa olan yaklaşımlarını ve burçların lezzetli yemeklere olan tutkularını haberimizde. İşte yemek yapmayı en çok seven burçlar

Kadin 22-10-2023 09:46

Bilecik'te KOOP-DES desteğiyle kurulan mutfakta hazırlanan yiyecekler tüketiciye sunuluyor

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Ticaret Bakanlığınca yürütülen Kooperatifleri Destekleme Programı (KOOP-DES) kapsamında "Kadın Eli Osmaneli Yöresel Lezzetler Projesi" ile kurulan mutfakta kooperatif üyelerince yöresel yiyecekler hazırlanıyor.

Yurthaber 17-10-2023 11:02

7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali başladı

Adana Valiliğinin ev sahipliğinde düzenlenen "7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali" başladı.

Yurthaber 06-10-2023 13:10

Yemekten sonra uykunuz geliyorsa dikkat! Ani bastıran yorgunluk meğer öyle bir şeyin işaretiymiş ki..

Sağlıklı beslendiğiniz halde yemek sonrası uykunuz geliyor ya da ağırlık çöküyorsa bu konuda dikkatli olmanız gereklidir. Vücudun verdiği sinyallerin farkında olmak sağlık açısından önemlidir. Uzmanlar insülin direnci olan kişilerin her öğün bitiminde uykulu ve yorgun hissettiklerini belirtip uyarıda bulunuyorlar.

Haber 15-09-2023 09:30

Sipariş ettiği çorbanın içinden ölü fare çıktı! Uzun bir süre ne olduğunu anlayamadı... “Mantar olduğunu zannettim”

İsmi açıklanmayan bir Çin restoranından çorba sipariş eden Sam Hayward isimli bir adam eve gelen yemeğinin içinden fare çıkınca şoke oldu. Paket servisindeki çorbayı açtığında gördüğü şeyi ilk olarak mantara benzettiğini dile getiren Hayward, “Gerçekten çok kötü bir şekilde midem bulandı. Mantar olduğunu zannettim ama ölü bir fareydi” dedi.

Trend 07-09-2023 10:16

Fiyatı düştü! Yüksek pişirme kapasitesine sahip airfryerda indirim

Sonbaharın gelişiyle birlikte evde geçirilen zaman artıyor. Artık sağlıklı bir şekilde yemek pişirmek için uzun süren mutfak maratonlarına girmek zorunda değilsiniz. Cosori, pişirme deneyimini bir üst seviyeye taşıyan airfryer modeliyle karşınızda! Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimli fiyatıyla satışa sunulan bu eşsiz ürünü gelin beraber inceleyelim!

Haber 04-09-2023 16:31

Sakarya'da gıda zehirlenmesi şüphesiyle 17 kişi hastaneye başvurdu

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde düğün yemeğinden zehirlendiği değerlendirilen 8'i çocuk 17 kişi, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Yurthaber 04-09-2023 13:25

'Her yaptığımızın sonuna bir kelime koyuyorlar' Bu kez de o lezzeti sahiplendiler! 'Yunanistan lütfen kendine gel' O yemeğin ismi...

Dünyaca ünlü bir firma, Yunanistan ve Türkiye’nin de dahil olduğu listede yöresel yemekleri puanladı. Yunanistan listede birinci olurken, Yunan medyası ise kokoreçi geleneksel Yunan lezzeti olarak niteledi. Yunanistan’ın kokoreçi sahiplenmesine vatandaşlar “Yunanistan lütfen kendine gel” diye tepki gösterdi. Kokoreçin Yunanistan’a değil Türkiye’ye has bir yemek olduğunu belirtip "Yunanistan’la her zaman ticari ilişkilerimiz var ama onlar her yaptığımızın sonuna bir kelime koyuyorlar" dediler.

Haber 08-06-2023 15:34

Müşteri ortalığı bir anda karıştırdı! Yemekteki tavuk parçasını küçük bulunca restoran sahibine saldırdı

Singapur’un Bedok şehrindeki bir alışverişindeki restoranda müşteri ve dükkan sahibi arasında kavga çıktı. Sipariş ettiği yemeğin içindeki tavuğun boyutunu küçük bulan müşteri 55 yaşındaki dükkan sahibine saldırdı. Ortalık bir anda karışırken olaya anında polisler müdahale etti.

Trend 03-06-2023 14:29

Milyonerle evlenen kadın zengin ev hanımı olmanın zorluklarını açıkladı! Kocasının çalınmasından korkuyor...

Ev hanımı olmanın kolay olduğu düşünülse de bu sorumluluğun da oldukça zorlukları bulunabiliyor. Dubai'de yaşayan ve milyonerle evlenen bir kadın zengin ev hanımı olmanın zorluklarını anlatarak soyulmak ve başka kadınların kocasını elinden çalması gibi korkuları olduğunu belirtti.

Kadin 29-05-2023 14:35

Mutlu çiftlerin yapmaktan zevk aldığı 8 şey! En az 3 tanesini yapıyorsanız...

Mutlu bir birliktelik için temel olan şeyin sevgi ve saygı olduğu biliniyor. Ancak bu temel duyguları uygulamaya koymak zorlu olabiliyor. Uzun yıllar boyunca beraber olan mutlu çiftlerin yaptıklarına bakınca birbirlerinin hayatlarına karşı daha güvenli ve saygılı oldukları görülüyor. İşte mutlu çiftlerin yaptığı 8 şey...

Kadin 19-05-2023 11:51

Gönüllü aşçılar deprem bölgesinde 3 aydır 3 öğün yemek çıkarıyor

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana depremlerin ardından kente gönüllü gelen Beyoğlu Belediyesi aşçıları, yaklaşık 3 aydır afetzedeler için yemek hazırlıyor.

Yurthaber 03-05-2023 11:59

Yemekte görülen bu durumu görmezden gelmeyin! Sinsice ilerleyen kanserin ilk belirtisi

Kanser, çağımızın en tehlikeli hastalığı olarak biliniyor. Birçok farklı türü bulunan kanserin belirtileri vücutta bulunduğu yere göre değişim gösterebiliyor. Sinsice ilerleyen kanser türlerinden olan karaciğer kanserinin ilk belirtisinin yemek sırasında yaşanan ve genellikle göz ardı edilen bir sağlık sorunu olduğu öğrenildi.

Haber 27-04-2023 09:02

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 13. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız Ramazan ayının 13. gününe özel iftar menüsüne bakabilirsiniz. Sağlıklı ve doyurucu yemeklerden oluşan bu enfes menünün tadına doyum olmuyor. Geleneksel tatlardan hoşlanıyorsanız bu iftar menüsünü denemelisiniz.

Yemek 04-04-2023 11:03