Yenge Haberleri

Kahramanmaraş'ta eski eşi ve kayınvalidesini öldüren kişi intihar etti

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde eski eşi ve kayınvalidesini tabancayla öldürüp eski yengesini de yaralayan kişi intihar etti.

Yurthaber 01-09-2023 13:30

Esra Erol o cümleyi duyunca... Yengesi Şükrü çıktı! Yasak aşktan kadın ticaretine kadar her detay stüdyoyu ayağa kaldırdı

Esra Erol'da programında herkesi şaşkına çeviren anlar yaşandı. Döndü evi terk ettiği için Abdullah stüdyoya geldi. Ortaya çıkanlar ve iddialar sonrası Esra Erol duyduklarına inanamadı. Yasak aşkın açığa çıktığı programda 'Ayşe yenge' denilen kişi de Şükrü çıktı. Ancak Döndü ile Şükrü'yü Döndü'nün eşi Abdullah'ın kardeşinin tanıştırmış olması herkesi şoke etti. Öte yandan telefona bağlanan bir kişinin Döndü'ye yönelik 'Kadın satıcılarının eline düştün' sözleri stüdyoyu karıştırdı.

Magazin 13-01-2023 10:17

Katil yenge her şeyi günler öncesinden planlamış! Türkiye'nin konuştuğu cinayette kamera görüntüleri ortaya çıktı

Konya'da bisikleti ile ilerlerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kamil Yanar'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri yenge M.Y.'yi cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. Yenge M.Y.'nin aracını Kamil Yanar'ın üzerine sürdüğü daha sonra da aracın üzerini örtüyle kapattığı belirlendi. Öte yandan Türkiye'nin konuştuğu korkunç cinayetin öncesinde Yanar'ın son anlarına ilişkin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı.

Haber 21-12-2022 12:14
Yurthaber 10-09-2022 20:43

Yenge

Yenge Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yenge Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çanakkale bu olayı konuşuyor! 14 yaşındaki cinayet zanlısı S.A. her yerde aranıyor…

Çanakkale’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bayramiç ilçesinde daha 14 yaşında olan S.A. 60 yaşındaki yengesi Ülkü Akın’ı av tüfeğiyle öldürüp kaçtı. S.A.’nın yakalanması için jandarma ekipleri harekete geçerken ilçede herkes bu olayı konuşmaya başladı. İşte 14 yaşındaki cinayet zanlısı haberi ile ilgili son dakika detaylar…

Haber 17-08-2022 08:13

Çanakkale'de 14 yaşındaki çocuğun, yengesini silahla öldürdüğü iddiası

Çanakkale'de 14 yaşındaki çocuğun, yengesini silahla öldürdüğü iddiası

Yurthaber 16-08-2022 23:05