Yeni Bir Dunya Sanayici Ve Isadamlari Dernegi Haberleri

Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Kayıp ekonomistin köyünün yakınında insana ait parçalar bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında insana ait olduğu iddia edilen iskelet parçaları bulundu. Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılacak DNA testiyle birlikte olayın sırrı aydınlatılacak.

Haber 2024-04-23 20:07:23

Ünlü moda markalarındaki indirimleri keşfedin, yazı yeni kıyafetlerin enerjisiyle karşılayın

Her zaman şık, havalı ve tarz görünmek isteyenleri buraya alalım! Ünlü moda markalarının sezon ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. New Balance, Crocs, Puma, Under Armour, Camper, Columbia ve daha pek çok markadaki indirimleri görmek ve tarzınıza yeni bir soluk getirmek isterseniz, detaylar yazımızda!

Haber 2024-04-23 11:42:09

Birileri var, olabilir demişti... Hafsanur Sancaktutan ve Sadri Alışık aşkı kısa sürdü!

Son dönemde cesur sahneleriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Hafsanur Sancaktutan'ın Sadri Alışık ile aşkı ise kısa sürdü.

Magazin 2024-04-23 08:19:45

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına bir aday daha! İsmail Uyanık aday olduğunu resmen açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılacak seçimler öncesi adaylar belli olmaya başladı. Temmuz'da yapılması planlanan TFF Başkanlık seçimine Servet Yardımcı, İbrahim Hacıosmaoğlu ve Erdal Alkış'tan sonra yeni bir aday daha çıktı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-22 15:10:17

Diğer Haber Etiketleri

moda amazon alışveriş duman ele ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan aday da, türkiye futbol federasyonu uz son dakika tff Başkan Mehmet Büyükekşi memur zammı Özgür Özel CHP emekliler asgari ücret Vize Recep Tayyip Erdoğan Fahrettin Koca Konut kredisi ev fiyatları AZ Sinan Engin Beyaz TV karakteri sevgilisi sosyal medya Şevval Sam Erdal Beşikçioğlu Etimesgut Nihat Zeybekci İsrail yenisafak İran dron İHA amanda istedi trt Feyyaz Şerifoğlu Adnan Oktar atan erden galatasaray kaan ay muslera İsmail Saymaz Balıkesir Dilan Polat engin polat DenizBank antalya Kripto para borsa müşteri hesap şirket haberleri sant ışkın ışkın otu kanser film festivali Netflix netflix türkiye dizi fragman Yönetmen Ağrı Patnos belediye parça Brezilya ölü amca Şırnak Uzman Çavuş taciz columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont columbia gömlek columbia kadın mont columbia mont erkek columbia mont columbia pantolon columbia polar columbia sportswear columbia tişört columbia türkiye columbia yelek Selin Ciğerci Gökhan Çıra doğukan güngör Müjde Uzman yapay zeka nedir para kazanma beşiktaş gece kulübü yangın Altın dolar Hazar Ergüçlü Zorunlu trafik sigortası tarife fiyat mayıs İstanbul trafik Ramazan Bayramı tatil Ali Yerlikaya trafik kazası bayram Gözaltı Ekrem İmamoğlu abd Orta Doğu senatör gelinlik düğün ak parti yaşında Esra Ezmeci kadirov Dans Müzik Çeçenistan İYİ Parti Mersin aile cinayet Esenyurt Rezidans maçı maçın süper kupa

Memur zammı hesabı belirdi! Son enflasyon tahmini ile oran değişti: İşte meslek meslek merak edilen yeni memur maaşı tablosu…

Memur maaşı zammı ve memur emekli zammı Temmuz ayında yeniden belirlenecek. Milyonlar heyecanlı bekleyişini sürdürürken Merkez Bankası’ndan zamda hesabı değiştirecek bir açıklama geldi. 6 aylık enflasyon tahmini ile memur enflasyon farkı ortaya çıktı. Toplu sözleşme zammı ile birlikte memur ve memur emekli maaşı zammının yüzde 20’ye yükselmesi öngörüldü. En düşük memur maaşı için tahmini rakam da belli oldu. İşte meslek meslek yeni memur zammı hesaplama tablosu.

Finans 22-04-24 11:16

Özgür Özel duyurdu: CHP büyük mitinge hazırlanıyor! Emeklilerin durumu, asgari ücret zammı ve vizesiz seyahat...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, son zamanlarda sıkça tartışılan emeklilerin durumu hakkında yeni bir adım atacaklarını duyurdu. Büyük emekli mitingi düzenleyeceklerinin sinyalini veren Özel, "Emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Ayrıca asgari ücrete yılda dört defa zam yapılması gerekliliğinin altını çizen Özel, CHP iktidarında vatandaşların bütün dünyaya vizesiz seyahat edeceğini ifade etti.

Haber 22-04-24 10:53

MYK toplantısından yeni detay! Erdoğan, o bakana dönerek sert bir şekilde eleştirdi: Gerekeni yapacağız

31 Mart seçimlerinin ardından geçen hafta ilk kez toplanan AK Parti MYK'sında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gazeteci İsmail Saymaz yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı eleştirdiğini yazdı. Saymaz yazısında Erdoğan'ın, "Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız” dediğini aktardı.

Haber 22-04-24 09:28

Ev fiyatları ve konut kredisi faizleri uçtu, gayrimenkulde takas dönemi başladı! 35 yıldır böylesini görmedim diyerek anlattı: Otomobil, arsa, dükkan karşılığı...

Gayrimenkul satışları neredeyse durdu. Evini satmak isteyenler müşteri bulamazken, ev almak isteyenler de yüksek fiyatlar ve kredi faiz oranlarından şikayetçi. Emlak sektöründeki durgunluk ise piyasada yeni bir dönemi başlattı. Artık evler; otomobil, arsa, dükkan karşılığı 'takas' yöntemiyle de satılıyor. İnternet sitelerindeki takaslı ev ilanları yaygınlaşıyor.

Finans 22-04-24 07:54

Sinan Engin, Beyaz TV'den ayrılıyor! Yeni kanalı için saniyesinde flaş bir iddia ortaya atıldı...

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin, dün akşam Beyaz TV'den ayrılacağını açıkladı. Yorulduğunu ifade eden Sinan Engin'in mesleği bırakmayacağı ve kanal değişikliğine gideceği iddia edildi.

Spor 21-04-24 16:49

Usta oyuncu Şevval Sam reklamcı sevgilisi Cem Topçuoğlu ilk kez poz verdi!

Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir ilişkiye başladığını duyurmuştu. Ünlü sanatçı yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.

Magazin 21-04-24 07:48

Açıklamasıyla diğer CHP'lilerden ayrıldı! Beşikçioğlu'ndan sıra dışı çıkış: 'Borç' sözleri sosyal medyaya damga vurdu

31 Mart'ın ardından birçok belediye AK Parti ve MHP'den CHP'ye geçmişti. Yeni başkanlar ise ilk iş olarak devraldıkları borçları duyurmuştu. CHP de yaptığı açıklamayla borçların 100 milyar lira olduğunu ilan etti. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan ise partisinin aksine bir çıkış geldi. İste sosyal medyaya damga vuran sözler...

Haber 20-04-24 16:38

İsrail sözleri gündem olan AK Partili Zeybekci'den yeni açıklama! Yeni Şafak yazarından sert tepki: Cumhurbaşkanımızın arkasına saklanma açıklaması da gelmiş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci'nin İsrail'te ticaret sözleri günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım." diyerek tepki gösterdi. Ardından Zeybekci'den bir açıklama daha geldi. Kılıçarslan o açıklamayı da eleştirdi. İşte detaylar...

Haber 20-04-24 15:07

Tarihte böylesi görülmedi! Dünyayı şaşkına çeviren açıklama: İran'a İHA'ları çocuklar mı gönderdi?

Cuma sabahı tüm dünya yeni bir haberle uyandı. İsrail'in İran'a İHA'larla saldırması misilleme olarak değerlendirildi ve gözleri yeniden Orta Doğu'ya çevirdi. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, İsrail’in İran’a saldırısına yönelik açıklamaları ise duyanları şaşkına çevirdi. İranlı bakan, "Dün gece İsfahan’da yaşananlar bir saldırı değildi. Kullanılan İHA'lar ülkemizde çocukların oynadığı 2 veya 3 oyuncak mini drona benziyordu" dedi.

Haber 20-04-24 12:40

Reytinglere yenik düştü... TRT o dizinin fişini çekti!

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı TRT'nin yeni sezondaki iddialı projelerinden biri olan Bir Sevdadır dizisinin yakın zamanda yönetmeni değişmişti. Dizi reytinglerde istediğini alamayınca final kararı verildi.

Magazin 20-04-24 08:33

Adnan Oktar mağdurlarından mahkemeye sosyal medya başvurusu! ‘Twitter çifte standart uyguluyor…’

Adnan Oktar soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Mağdurlar, Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'nün sosyal medyayı kullanarak başta mağdurlar ve müştekiler olmak üzere kamu görevlileri ile basın mensuplarını sindirmeye çalıştığını iddia etti. Bununla ilgili olarak hukuki sürecin başlatıldığı açıklandı.

Haber 19-04-24 17:25

Galatasaray'dan peş peşe 5 imza birden! Sezon bitmeden Muslera, Barış Alper, Torreira, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmeleri uzatıldı

Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar sezon bitmeden 5 oyuncusuyla sözleşme yenileme kararı aldı. Yapılan imza töreninde bu 5 futbolcu yeni sözleşmelerini imzaladı. İmza atanlar arasında Muslera'nın da yer alması dikkatlerden kaçmazken, takımdan ayrılacağı dedikodularına da son nokta koyuldu.

Spor 19-04-24 16:15

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Saymaz'dan CHP'li başkana sert sözler: Dakika bir gol bir, kendi iktidarınızı sabote ediyorsunuz

31 Mart seçimlerinden sonra AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerden biri de Balıkesir olmuştu. Ankaralı CHP’li eski milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin yeni başkan Ahmet Akın'ın Balıkesir'de danışmanı olduğu iddiası gazeteci İsmail Saymaz'ı kızdırdı. Saymaz 'dakika bir gol bir' diyerek CHP'li isimleri eleştirdi ve 'Eğer bu iddia doğruysan vazgeçsinler' ifadesini kullandı.

Haber 19-04-24 12:07

Soruşturmada yeni gelişme! Mahkemeden Dilan ve Engin Polat için sürpriz karar

Dilan Polat soruşturmasında mahkemeden sürpriz bir karar geldi. “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında olduğu tüm şüpheliler için tahliye kararı verildi. Ancak 2 ayrı suçtan daha tutuklu bulunan Dilan Polat ve diğer şüpheliler cezaevinden çıkamayacak.

Haber 19-04-24 00:10

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme: Serbest bırakıldı

İstanbul'da meydana gelen olayda 17 yaşındaki T.C. kullandığı araçla kaza yapmış ve Oğuz Murat Aci'yi öldürmüştü. Yazar Eylem Tok, kaza sonrası oğlu ile önce Mısır sonra ABD'ye kaçmıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tok ve oğlunu havalimanına götüren ve davanın tek tutuklu sanığı Ayşe Ceren Saltoğlu serbest bırakıldı.

Haber 18-04-24 21:56

Denizbank’ta yeni skandal! Müşterilerin hesaplarından para çalıp kripto paraya yatırmışlar…

Seçil Erzan skandalının ardından bankadaki denetimlerini sıklaştıran Denizbank’ta yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Antalya’nın Manavgat ilçesindeki şubede gerçekleşen olayda müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalındığı öğrenildi. 4'ü banka personeli, 8 şüpheli tutuklanırken müşterilerin hesaplarından alınan paraların ise sanal bahis siteleri ve kripto para borsasında kaybedildiği öne sürüldü.

Finans 18-04-24 14:35

Turkcell 30’uncu yılını kutluyor: Bu yılki reklam yüzü Kerem Bürsin oldu

1994 yılında cep telefonundan ilk ‘Alo’ ile iletişim teknolojilerinde yeni bir dönem başlatan Turkcell, 30’uncu kuruluş yılında yeni hedeflerini açıkladı. Kurulduğu günden bu yana odağına ‘insanı’ koyan şirket, önümüzdeki dönemde telekomünikasyon operatörlüğündeki liderliğini korumayı ve ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonunu büyütmeyi hedefliyor.

Finans 18-04-24 14:26

Kilosu 70 TL! Ünü Amerika'ya yayıldı... Kanserin yeni ilacı diyorlar 'Kendiliğinden yetişiyor, koli koli gönderiyoruz'

Doğu Anadolu Bölgesi genelinde her yıl bahar aylarında dağlardan toplanan ışkın pazar tezgâhlarında yerini aldı. Anadolu’da yayla muzu olarak da bilinen ışkının faydaları ise saymakla bitmiyor. Özellikle kanser savar olarak bilinen ışkın, Atlanta Üniversitesi'nin araştırmaları sonucunda kanser hastalığının yeni bir ilacı olarak nitelendiriliyor. Ünlü Amerika'ya kadar yayılmış durumda olan ve doğada kendiliğinden yetişen ışkının kilosu 70 TL'ye satılıyor.

Kadin 18-04-24 12:24

Netflix Türkiye 'isyanı' patlak verdi! Yeni dizi fragmanları sonrası paylaşımı yeniden gündem oldu: Aynı yüzler, aynı hikayeler...

Geniş bir kitleye ulaşarak piyasayı neredeyse domine eden Netflix Türkiye, son günlerde gelen eleştirilerle gündemde. Yönetmen Ali Aydın, Netflix Türkiye'ye neredeyse savaş açarken, "Sektördeki küçük yapımcılar, yönetmenler, yazarlar ve oyuncular asla Netflix'in kapsısından giremiyor." çıkışı yankı buldu. Sosyal medyada da özellikle son dizilerde aynı yüzlerin ve aynı hikayelerin olduğuna yönelik tepkiler artarken, Aydın'ın dizi sektörüyle ilgili eleştirileri de yeniden gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:36

Bir il bunu konuşuyor! Seçim sonrasının en ilginç haberi: Belediye araçlarını parçalayıp sattılar

31 Mart seçimleri sona erdi ve belediyelerde yeni başkanların mesaisi başladı. Değişim yaşanan birçok ilden farklı haberler gelirken en ilginci Ağrı Patnos'ta yaşandı. Belediyeye ait araçların parçalanarak hurdacılara satıldığı tespit edildi. Zabıtalar kentteki bütün hurdacıları gezerek parça arıyor.

Haber 18-04-24 10:24

Yaşlanmayı resmen tersine çevirdi! 61 yaşındayım ama 38 yaşında birinin vücuduna sahibim

Yeni nesil Benjamin Button olarak adlandırılan Dave Pascoe, 61 yaşında olmasına rağmen oldukça fit ve sağlıklı görüntüsü sayesinde dikkatleri bir anda üzerine çekti. Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan bölgesinde yaşayan Pascoe, "Emekli bir ağ güvenliği uzmanı olarak artık tam zamanlı bir biyohackerım. Genetik saatimi geri döndürmeye kendimi adadım" dedi.

Trend 18-04-24 10:10

Ölen amcasının cansız bedenini kredi çektirmek için bankaya götürmüştü! Öncesinde alışveriş merkezi turu atmışlar... İşte güvenlik kamerası görüntüleri

Brezilya'nın Bangu bölgesindeki bir banka şubesine vefat eden amcasıyla gelen ve 17.000 Brezilya Reali (yaklaşık 104 bin 626 TL) kredi çektirmeye çalışan Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında Nunes'in cansız bedenini tekerlekli sandalyeye oturttuğu amcasıyla birlikte AVM turu yaptığı görüldü.

Trend 18-04-24 08:56

Şırnak'ta taciz iddiası! Çevredekiler darp etmişti: Uzman çavuş ile ilgili yeni karar

Şırnak'ta bir kadına tacizde bulunduğu iddia edilen uzman çavuş çevredekiler tarafından darp edilmişti. Olay sonrası gözaltına alınan ve görevden uzaklaştırılan uzman çavuş ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şırnak Barosu yaptığı açıklamada uzman çavuşun tutuklandığını açıkladı.

Haber 17-04-24 20:19

Columbia ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı! Columbia her zaman bir numara!

Columbia'nın eski ve yeni sezon ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Kalitesiyle adından sıkça söz ettiren, çok satanlar listesinde zirvede yer alan Columbia ürünlerindeki %50'ye varan indirimleri keşfetmek için acele edin. Detaylar içeriğimizde...

Haber 17-04-24 16:10

Gökhan Çıra'nın yeni aşkı ünlü şarkıcı çıktı! Selin Ciğerci ile arkadaşlarmış... Olay iddia

Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra sık sık gündeme gelen bir isim. İki kere evlenip boşandıktan sonra nişanlanan ve ardından nişan bozan Çıra'nın bir aydır şarkıcı Alya ile aşk yaşadığı iddia edildi. Aşk haberinde bomba bir detay dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 09:15

Kızılcık Şerbeti'nde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne olay oldu! Figüran ilanındaki detay dikkat çekti! 'Öpüşme göreceğiz gibi...'

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle ses getiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanına Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne damga vurdu. Ortaya çıkan bir spoiler sayesinde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüranın aldığı ücret ve diğer detaylar ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 07:31

Yapay zekâ ile para kazanma: Yapay zekâ ile nasıl para kazanılır?

Yapay zekâ, aslında kökeni çok uzun zaman önceye dayanan ama son birkaç yıldır gündemde olan bir kavramdır. Makinelerin robotların insanlara benzer özelliklere sahip olmasını, insanların yapabileceklerini yapabilmesini, deneyimlerden öğrenmesini, yeni girdilere ve bilgilere uyum sağlanmasını olabilir hâle getiren sistemler yapay zekâlardır. Bu sistemlerle geçim de sağlanabilir.

Haber 16-04-24 23:57

Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınıyla ilgili yeni detay! İtfaiye raporu hazırlandı

Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı binanın eksi bir ve eksi ikinci katlarında faaliyet gösteren bir gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada yangın çıkmıştı. 29 kişinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin itfaiye raporu hazırlandı. Raporda, gece kulübü içerisinde acil durum aydınlatmaları ve yönlendirme levhalarının olmadığı, yangın söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı belirtildi.

Haber 15-04-24 21:08

SON DAKİKA: Savaş olursa altın, dolar, borsa ne olur? Hepsinin cevabı belli oldu, İslam Memiş iki senaryoyu birden anlattı: Altın fiyatı tahmini bir kez daha değişti

Son dakika: Tatilin ardından piyasalar yeni haftaya ‘merhaba’ diyor. Altın fiyatları, dolar ve borsa ise Orta Doğu’da yaşanan gerginlikleri takip edecek. Peki savaş çıkarsa altın fiyatları ne olur? Dolar/TL düşer mi yükselir mi? Borsa İstanbul’da kritik seviyeler neler? Yatırımcılar bu sorulara yanıt ararken tahminler ve senaryolar belli oldu. Goldman Sachs ons altın tahminini 400 dolar birden yükseltti. İslam Memiş ise iki senaryoda altın, dolar, borsa, Bitcoin ve gümüş tahminini açıkladı.

Finans 15-04-24 07:45

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 14-04-24 15:31

Zorunlu trafik sigortası sil baştan! Uygulama mayısta başlıyor! Zam gözüktü, en düşük trafik sigortası...

Zorunlu trafik sigortası tarifelerinde yeni dönem mayıs ayında başlıyor. Hesaplamalarda yeni bir evreye geçildi. Sürücüler için zam gözüktü. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi’nin yayınladığı son verilere göre; otomobiller için en düşük trafik sigortası 4 bin 28 liraya çıktı. Mayıs hesaplamaları için işte bilmeniz gereken detaylar...

Finans 14-04-24 09:04

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber 14-04-24 06:51

Bayramın acı bilançosu: 55 ölü, binlerce yaralı... Yola çıkacaklar dikkat! İstanbul ve Ankara trafiğini ilgilendiren karar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinin bilançosunu açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında 7 günde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana gelirken, 55 vatandaşın bu kazalarda hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan 14 Nisan 05.00'den 15 Nisan 05.00'e kadar Ankara ve İstanbul'a girişleri yasaklanan kamyonlarla ilgili de yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 13-04-24 11:05

Siyasal iletişimci Evren Barış Yavuz gözaltına alındı! Kriz çıkaran 'jet yakıtı' iddiası sonrası yeni gelişme

Kriz çıkartan 'jet yakıtı' iddiası sonrası yeni gelişme! Evren Barış Yavuz gözaltına alındı. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla soruşturma açılmıştı. Yavuz "İmamoğlu benim seçilmiş başkanım. İlişkim bundan ibaret" demişti. 'Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı' başlıklı yazı hakkındaki soruşturma çerçevesinde yakalama kararı çıkarılıp gözaltına alınan Yavuz’un ‘terör örgütü propagandası’, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik’, 'hakaret' suçlarından sabıka kaydı ortaya çıktı

Haber 13-04-24 09:51

Dünya, İran ve İsrail gerilimine gözlerini çevirdi! Onay Hamaney'in önünde bekliyor, zaman verdiler: 'En geç...'

İsrail ve İran arasında yaşanan gerginlik bölgede tansiyonu yükseltti. Orta Doğu'da yeni bir savaşın yaşanmasından korkulurken ABD medyası İran'ın düzenleyeceği saldırı için tarih verdi. İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğunu vurması sonucunda 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü.

Haber 12-04-24 19:51

Savaş her an başlayabilir! ABD'nin 'seyahat kısıtlaması' dikkat çekti, İsrail ise İran'ı açık açık uyardı: Saldırırsanız yanıt veririz!

ABD, İran'ın saldırı düzenleyebileceği endişesi üzerine, İsrail'deki büyükelçilik çalışanlarına seyahat kısıtlaması getirdi. İsrail'deki Amerikan Büyükelçiliği'nde görevli personele, "her ihtimale karşı" Kudüs ve çevresi ile Tel Aviv ve Be'er Sheva bölgeleri dışına çıkmamaları söylendi. İsrail'den ise tansiyonu yükseltecek yeni bir açıklama geldi. Öte yandan ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor.

Haber 12-04-24 09:25

Dünyanın gözü İran ve İsrail'e çevrildi! Bölgede tansiyon yükseldi, ABD'li Senatörün dikkat çeken 'Orta Doğu' paylaşımı: 1973'ten bu yana...

İsrail ve İran arasındaki gerginlik sürüyor. Peş peşe gelen açıklamalar Orta Doğu'da yeni bir savaş mı başlıyor sorularını akıllara getirdi. Son olarak İsrail yaptığı açıklamada İran'dan gelebilecek saldırılara karşı son derece hazırlıklı olduklarını ifade etti. Ayrıca ABD'nin Florida Senatörü Marco Rubio, İran ve İsrail arasındaki gerilime değinerek "Bundan sonra olacaklar Orta Doğu'nun 1973'ten bu yana en tehlikeli anı" dedi.

Haber 11-04-24 22:59

Altın fiyatları ters köşe yaptı! Mert Başaran 'komplo teorisi' diyerek ilginç detayı açıkladı: 'Altın için enteresan bir dönem...'

Altın fiyatları ABD enflasyonu ve Fed tutanakları sonrasında düşüşe geçerek yatırımcıya ters köşe yaptırdı. Bu gelişme sonrası 'gram altın düşer mi, yükselir mi? sorusu bir kez daha gündeme gelirken Yatırım Uzmanı Mert Başaran altının gram fiyatı için yeni tahminde bulundu. Ons altın fiyatları için çok ilginç bir detayı anlatan uzman isim, "Bu dönem altın için enteresan bir dönem" şeklinde değerlendirmede bulundu. İşte 11 Nisan Perşembe güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 11-04-24 11:23

Düğün sezonu yaklaşıyor! Bu haberi okumadan alışverişe çıkmayın: 15 binden başlıyor 150 bine kadar çıkıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber düğün sektöründe çalışmalar hızlandı. Her düğünün olmazsa olmazı gelinlikler de yeni fiyatlarıyla sezona merhaba dedi. Dikimi, modeli ve tasarımına göre değişen gelinlik modelleri 15 bin liradan başlıyor 150 bin liraya kadar çıkıyor. Gelinlik Tasarımcısı Bahar Demir pandemi ve ramazan olmayan yeni sezon için, "Çok kusursuz bir sezona giriş yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 09:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram talimatı! 81 ilde harekete geçildi: Dikkat çeken anket detayı

AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde ikinci parti olmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına yeni bir talimat gitti. 81 ilde çalışma yapacak olan AK Parti'nin sahayı boş bırakmaması ve ev ziyaretlerini artırması istendi. Öte yandan seçmenin AK Parti'yi neden seçmediğine yönelik de anketler yapılacak.

Haber 10-04-24 08:15

Önce 'Oğlum yaşındasın' dedi sonra imam nikahı kıydı! 'Ayıp olmasın ama...' diyerek yatak odasını açık açık anlattı! Canlı yayın bir anda kesildi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programına gelen bir itiraf herkesi şoke etti. 60 yaşında olduğunu söyleyen Narin Hanım 40 yaşındaki biriyle imam nikahı kıydığını anlattı. Yatak odasını da anlatan Narin Hanım açık açık konuşunca canlı yayın bir anda kesildi.

Magazin 09-04-24 12:57

Kadirov talimat verdi, Çeçenistan'da dans müzikleri yasaklanıyor! 1 Haziran'a kadar sanatçılara süre: Yeniden yazın! Artık suç sayılacak!

Rusya'nın en yakın müttefiklerinden olan Çeçenistan'da lider Ramazan Kadirov'un talimatıyla dans müzikleri için 'yasak' kararı verildi. Batı etkisini azaltmak amacıyla çok hızlı ya da yavaş dans müziklerini yasaklayan kararın ardından, ülkedeki sanatçılara şarkıları yeni kurallara göre yazmaları için 1 Haziran'a kadar süre verildi. Kültür Bakanı Musa Dadayev, "Tüm müzik, vokal ve koreografi çalışmalarının dakikada 80-116 vuruşluk bir tempoya karşılık gelmesi gerektiğini" söyledi.

Haber 09-04-24 12:49

İYİ Parti Genel Merkezinde hareketli anlar! Akşener'in koltuğuna istendiği öne sürülen isim sessizliğini bozdu: Yeni parti yakın vakitte

31 Mart yerel seçimleri Meral Akşener'e havlu attırdı, bu kez yeni bir seçim rekabeti başladı. Akşener'in dünkü veda açıklamasının ardından parti merkezinden kameraya dikkat çeken görüntüler yansıdı. Günay Kodaz, Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın, Akşener'in koltuğuna talip olduklarını açıkladı, kulisleri sallayan iki isim de sessizliğini bozdu. Açıklamalardan birinde çok net bir 'yeni parti' sinyali geldi.

Haber 09-04-24 10:15

Bir aileyi yok etti! Vahşetin yeni detayları ortaya çıktı: Parmağındaki yüzüğü çalıp evi ateşe verdi! Katil zanlısı cezaevinde intihar etti

Mersin'in Erdemli ilçesinde 35 yaşındaki Halil Evcibağ'ın, Nurgül ve Neşet Kaya (40) çifti ile oğulları Emrullah Kaya’yı (11) öldürdüğü olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Evcibağ’ın, önce Nurgül Kaya ile oğlunu öldürüp eve ateşe verdiği, eterle bayılttığı Neşet Kaya’yı bıçaklayıp, cesedini otomobille yaktığı tespit edildi. Evcibağ’ın bir süre sonra eve geri dönüp, yangının söndürüldüğü evde Nurgül Kaya’nın nabzını kontrol ettiği ifade edildi. Katil zanlısı ise cezaevinde intihar etti.

Haber 08-04-24 19:08

Lüks rezidansın 30. katından aşağı düştü! Dilaray'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme

Esenyurt'ta önceki gün kan donduran bir olay yaşanmış 25 yaşında Dilaray Karmaz 30. kattaki evinden düşerek hayatını kaybetmişti. Kahreden olayla ilgili Karmaz'ın kardeşi ve onun arkadaşı gözaltına alındı. 3'lünün olaydan önce sosyal medya üzerinden tartıştığı belirledi. İfadeleri alınan 2 kişi daha sonra serbest bırakıldı.

Haber 08-04-24 15:56