Yeni Doğan Haberleri

Çöpteki ağlama sesine koştular! Gördüklerine inanamadılar! Sarıyer'de korkunç olay...

Sarıyer'de, çöpte bulunan yeni doğmuş bebek hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, bebeğin kimin tarafından çöpe bırakıldığını araştırıyor. İşte Sarıyer'de yaşanan kahreden haberin detayları...

Haber 26-01-2024 08:47

Yenidoğan bebeklerinizin cildine en uygun ve en yumuşak ıslak mendiller

Bebeklerin cildi yeni doğdukları zaman son derece hassas oluyor. Bu sebeple narin ciltlerine temas edecek ürünlerin alerjen içermemesi ve kaşıntı, pişik gibi olumsuz etkiler yaratmaması çok önemli! Özellikle bebeklerin vücut temizliği için kullanılan ıslak mendillerin doğal içerikli ve yumuşak dokulu olması gerekiyor. Peki, yenidoğan bebek için en iyi ıslak mendil hangisi? Gelin, en iyi yenidoğan ıslak mendil markalarını yakından inceleyelim.

Haber 30-10-2023 17:05

İzmir'de mezarlıkta yeni doğmuş erkek bebek bulundu

İzmir'in Narlıdere ilçesindeki bir mezarlıkta bulunan yeni doğmuş erkek bebek, hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 15-09-2023 07:32

Mucizevi kurtuluş! Toprağın altından gelen çığlık seslerini duydular... Diri diri gömülen yeni doğan bebeği kurtardılar

Hindistan'ın Pulandar köyünde yaşayan Rajesh Kumar ve eşi Neelam işten evine dönerken toprağın altından çığlık sesleri geldiğini fark etti. Kumar seslerin olduğu bölüme yaklaşınca küçük bir eli gördü ve eşiyle birlikte kazmaya başladı. Çift toprağın altına diri diri gömülen yeni doğan bebeği kurtarmayı başardı.

Trend 14-09-2023 08:35

Her satırı korkunç! Annesi ve babası evdeyken gizlice doğum yaptı... Yeni doğan bebeğinin kafatasını ayağıyla ezip boğdu

İngiltere’nin Herefordshire bölgesinde ailesiyle birlikte yaşayan Paris Mayo isimli genç bir kadın henüz 15 yaşındayken annesi ve babası evdeyken doğum yaptı. Yeni doğan bebeğini doğarak öldüren Mayo tutuklandı. Cinayetten hüküm giyen genç kadın en az 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 27-06-2023 08:14

Bir günlük bebeğinin kulağını deldirdiği için eleştirilerin hedefi oldu! Bu bebeğinin vücudu, senin değil

Yeni doğan bebeklerin sağlığından ve bakımından sorumlu olan ebeveynlerin oldukça dikkatli olmaları gerekiyor. Hassas dönemde olan bebekler gözden kaçan ufak detaylar nedeniyle zarar görebiliyor. Bir günlük yeni doğan bebeğine küpe taktıran bir anne sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Kadin 29-05-2023 09:09

Şükriye ebenin deprem günü ölen çocuğunun adı yeni doğan bebekte yaşayacak

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde makineye bağlıyken yaşam mücadelesini kaybeden serebral palsi hastası Mehmet Mirza Tuncer'in adı, yeni doğan bir bebeğe verildi.

Yurthaber 08-03-2023 12:01

Hatay'daki sağlık çalışanları yeni doğan bebeklerle teselli buluyor

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde sismik izolatörler kullanılarak inşa edilen hastanede görevli doktor ve hemşirelerle il dışından gelen gönüllüler, Kahramanmaraş merkezli depremlerden bu yana can kurtarmak ve doğum yapacak anne adaylarına yardımcı olabilmek için geceli gündüzlü çalışıyor.

Yurthaber 24-02-2023 13:32

Gaziantep'te yeni doğan bebeğin gömülü bulunmasıyla ilgili davada 5 sanığa müebbet hapis cezası

Gaziantep'te boş arazide bir bebeğin gömülü bulunmasıyla ilgili davada 5 sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 20-12-2022 14:45

Kordonu bile bağlıydı! Bu nasıl vicdansızlık: Yeni doğan bebek 7 saat boyunca soğukta…

Burdur’da “Pes” dedirten bir vicdansızlık yaşandığı ortaya çıktı. Daha kordonu bile bağlı olan yeni doğmuş bebek kapının önüne bırakıldı. Bebeğin 7 saat boyunca soğukta kaldığı öğrenilirken durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. İşte kundağa sarılı halde bulunan bebek ve akılalmaz vicdansızlığın detayları…

Haber 19-12-2022 15:45

Yeni doğan bebek kimlik çıkarma için gerekli belgeler? Yeni doğan bebek kimlik çıkarma işlemleri nasıl yapılır?

Her Türk vatandaşı çeşitli gerekçeler ile kimlik kartını yenileyebilir ya da değiştirebilir. Eski tip iki renkli kimlik kartlarını kullanan kişi sayısı her geçen gün azalmaktadır. Bunun en güçlü sebebi eski tip kartların geçerlilik süresinin 2023 yılı itibarıyla dolacak olmasıdır. Bu zorunluluk dışında yeni doğan bebeklere en hızlı şekilde kimlik kartı çıkartılmalıdır. Herhangi bir gecikme söz konusu olduğunda bebeğin anne ve babasının gecikme cezası bedeli ödemesi gerekir.

Haber 10-10-2022 18:59

Yeni doğan bebekler ve annelerinin acil ihtiyaçları Türk Kızılaydan

Türk Kızılay Niğde Şubesi, Niğde ve Bor devlet hastanelerinde oluşturduğu odalarda, yeni doğum yapan ihtiyaç sahibi anne ve bebeğine elbise, bebek bezi, biberon, emzik, ıslak mendil gibi gereksinimleri ücretsiz verecek - Türk Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu: - "İhtiyaç sahipleri devlet hastanemizdeki başhekimliğe başvurarak, standımızdaki eşyaları ücretsiz alabilecek"

Yurthaber 09-10-2022 11:10