Yeniçağ Gazetesi Haberleri

Gazeteci İde'ye saldırdığı iddia edilen 6 şüpheli serbest bırakıldı

Gazeteci İde'ye saldırdığı iddia edilen 6 şüpheli serbest bırakıldı

Haber 29-12-2019 17:36

Orhan Uğurluoğlu'dan polis ekiplerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ceza verme çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili bir yazı kaleme alan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğurluoğlu, Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde yayımlanan klasik aracını sürdüğü görüntüleri değerlendirdi. Uğurluoğlu, polis ekiplerine Bahçeli'ye ceza verme çağrısında bulundu.

Haber 22-07-2018 14:49

Batuhan Çolak yazdı: Cumhur ittifakı yerel seçimler sonrasında bozulabilir!

Yeniçağ gazetesi yazarı Batuhan Çolak, bugün kaleme aldığı 'Cumhur ittifakı yerel seçimler sonrasında bozulabilir!' başlıklı yazısında gündemi sarsacak bir iddiada bulundu.

Haber 08-04-2018 12:47

İYİ Parti'nin şarkısı büyük tartışma yarattı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in basın danışmanı Murat İde, İYİ Parti'nin şarkısı üzerindeki iddialara Yeniçağ gazetesindeki köşesinden yanıt verdi.

Haber 03-04-2018 11:30

Yeniçağ Gazetesi

Yeniçağ Gazetesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yeniçağ Gazetesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ahmet Takan yazdı: Akşener, tavrını açık koydu... Erdoğan ile ittifak düşünmem

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, iç siyaset gündeminin en önemli başlıklarından biri haline gelen seçim ittifakı tartışmalarına değindiği 'Akşener, tavrını açık koydu... "Erdoğan ile ittifak düşünmem" başlıklı yazısında gündemi sarsacak iddialarda bulundu. Takan, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile gerçekleştirilen röportajdan çıkan flaş açıklamalara da yazısında yer verdi. İşte Ahmet Takan'ın dikkat çeken o yazısı...

Haber 24-11-2017 15:12

Batuhan Çolak'tan olay yaratacak iddia: Erdoğan'a tuzak mı kuruluyor?

ABD-Türkiye ilişkileri gündemdeki yerini korurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün yaptığı konuşmada yer alan ifadeleri sonrasında ortaya atılan iddia olay yaratacak nitelikte. Yeniçağ gazetesi yazarı Batuhan Çolak, 'Erdoğan'a tuzak mı kuruluyor?' başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma metnine ilişkin olarak çok önemli bir iddiada bulundu.

Haber 23-10-2017 10:02

'AKP, karlı dağlar gibi erimekte'

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Gürsoy, son dönemlerde yapılan anketlerde AK Parti'nin oy oranının 'karlı dağlar gibi eridiği' benzetmesini yaparak, Son anketlere bakılırsa AKP, karlı dağlar gibi erimekte. İstifa ettirmelerle bunu önlemeye çabalıyor. Kendini yenileme çabasının içine girmiş görülse de kendi dışında artık düzeltemeyeceği bir gerçeklik var" yorumunda bulundu."

Haber 16-10-2017 11:53

Ahmet Takan'dan gündem yaratacak Abdullah Gül iddiası!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanlarından Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. Gül'ün hazırlık içinde olduğunu yazan Ahmet Takan, "Abdullah Gül'ün kamuoyuna açık mesajlarının daha da sertleşeceğini ileri sürüyorlar. Gül'cülerin ihtiyatlı olanları(!) ise bayrak değişiminin Barzani referandumu sonrasında olabileceğine yönelik umut besliyorlar" ifadesini kullandı.

Haber 21-09-2017 09:15

Ahmet Takan'dan bomba MİT iddiası: Kasım ve Aralık ayı içinde kopacak gümbürtüye hazır olun

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, bugün kaleme aldığı 'Erdoğan ile Bahçeli arasındaki mutabakatın yeni maddesi...' başlıklı yazısında gündem yaratacak iddialarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MİT'e alınacak personel konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ortak hareket etme konusunda anlaştığını belirten Takan, "Kasım ve Aralık ayı içinde kopacak gümbürtüye hazır olun" dedi.

Haber 14-09-2017 08:01

TEOG'da başarı nasıl yüzde bin 600 arttı?

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, 'TEOG'dan yükselen pis kokular' başlıklı bugünkü yazısında soruların sızdırıldığı iddialarını ele aldı. "Geçen seneye oranla (120 sorunun hepsini doğru cevaplama) başarı neredeyse yüzde bin 600 artmış!.." diyen Ahmet Takan, "Eğitim sistemimize ve eğitimcilerimize aradan 365 gün geçmeden sihirli bir değnek mi değdi?.. Herhalde bu başarı oranı, 'bu yılki sınav soruları daha basitti' gibi bir gerekçe ile açıklanamaz" ifadelerini kullandı.

Haber 06-06-2017 09:05

Yeniçağ Gazetesi’ne saldırı

Yeniçağ Gazetesi'nin İstanbul Yenibosna'daki merkez binasına kimliği belirsiz 30 kişilik bir grup saldırıda bulundu. Saldırıda büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Haber 08-12-2016 22:11

Nikâhsız ilişkiden bebeği olan AKP'li kim?

Kendisi halen milletvekilidir. Ayrıca AKP hükümetlerinde uzun yıllar bakanlık yapmıştır.

Haber 18-05-2011 08:14