Yeniden Sayim Haberleri

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu 'annemi bulmak istiyorum' dedi! Müge Anlı'dan cevap gecikmedi

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu son dönemde babası ile yaşadığı gerginliklerle yeniden gündemde. Geçtiğimiz günlerde 'Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum' diyen Nebioğlu'na Müge Anlı'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 2024-04-16 08:26:03

'Acı verici misilleme' planının ardından gözler İsrail Savaş Kabinesi'ne çevrildi! Karşılık vereceğiz açıklamasına İran'dan yanıt: 'Tepkimiz daha yıkıcı olur'

İran’ın drone ve füze saldırısının ardından İsrail Savaş Kabinesi'nin "İran'a karşı acı verici misilleme saldırısı" hazırlığı yaptığı iddia edildi. Orta Doğu'da yeniden sıcak saatlerin yaşanması beklenirken, gözler Savaş Kabinesi'nin yeni toplantısındaki kararlara çevrildi. İsrail Hava Kuvvetleri'ni hazırlıkları tamamladığı bildirilirken, Genelkurmay Başkanı Halevi "Karşılık vereceğiz" açıklamasını yaptı. İran'dan ise "Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve kapsamlı olacaktır" yanıtı geldi.

Haber 2024-04-15 20:47:16

Devlet Bahçeli davet etti! Saffet Sancaklı geçtiğimiz aylarda istifa ettiği MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz Aralık ayında MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.

Haber 2024-04-15 18:00:44

Erdoğan'a Kırılsın o parmaklar çağrısı: AK Parti'de seçim sonrası alevlenen tartışmalar gözleri bu iki isme çevirdi

Son seçimlerde alınan sonuç AK Parti'yi hayli hareketlendirdi. Seçimden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarına 'kibir' konusunda uyarıda bulunduğu konuşuluyordu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un Van çıkışı ve AK Partili milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı partide tartışma yarattı. Erdoğan'ın eski metin yazarı ve gazeteci Aydın Ünal, bu süreçte yaşananlara dikkat çekerek Erdoğan'ın "dindarları yeniden kazanması" için gündem yaratacak bir değerlendirmede bulundu.

Haber 2024-04-15 14:55:00

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Sezon sonunda İtalyan devi Napoli'ye transfer oluyor

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa devlerini yeniden peşine takan Davinson Sanchez'in sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 15-04-24 14:29

4000 dolardan fazla arttı! İsrail-İran gerilimi sonrası hızlı toparlanma: Bitcoin 66 bin doların üzerine yükseldi

Hafta sonu İsrail-İran gerilimi sebebiyle 62 bin doların altına gerileyen Bitcoin, şimdilik geniş çaplı bir savaş ihtimali görülmemesiyle bu sabah yeniden 66 bin doların üzerine tırmandı.

Finans 15-04-24 10:56

Yer: İstanbul! Bayram bitti, çile yeniden başladı: Trafik durma noktasına geldi

9 günlük bayram tatilinin bitmesinin ardından haftanın ilk günü geldi çattı. İstanbul'da beklendiği gibi sabah saatlerinden itibaren trafik kilit olma durumuna geldi. Anadolu yakasında D-100 karayolunda trafik yoğunluğu yüzde 60'lara kadar çıktı.

Haber 15-04-24 09:27

Acun Ilıcalı montaj hatasını açıkladı ve Yunus Emre'nin cezasını yeniden gösterdi!

Survivor konseyde montaj hatası olunca Yunus Emre'nin cezasıyla ilgili kafa karışıklığı yaşandı. Acun Ilıcalı o anları yeniden yayınlattı ve Yunus Emre'ye önce 5 ödül ceza veren Ilıcalı yarışmacının o sözleri sonrası cezayı artırdı.

Magazin 15-04-24 08:00

Yeniden Refah Partisi 4.kez Siverek seçimlerine itiraz etti!

Yeniden Refah Partisi, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) olağanüstü itirazda bulunarak, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki seçimlerin yenilenmesini talep etti. Bu partinin dördüncü itirazı oldu.

Haber 14-04-24 18:38

'Güçlü ve çevik liderliği takdir edildi': IMF Başkanlığı koltuğundaki isim değişmedi

Uluslararası Para Fonunun (IMF) başkanlığına Kristalina Georgieva'nın yeniden seçildiği duyuruldu. Karar oy birliği ile alındı. Açıklamada, kurulun, Georgieva'nın etkili politika tavsiyesi, kapasite geliştirme ve finansman yoluyla fonun üyelerine verdiği desteği güçlendirmeye odaklandığı ifade edildi.

Finans 14-04-24 10:27

Kütahya Valisi 'Ben yetkilerimi kullanarak kapattım' demişti! Yeniden açılan pavyonlarla ilgili yeni karar

Kütahya'da kapatılan pavyonlar, mahkemenin verdiği kararla 3 ay sonra açılmıştı. Pavyonlar bu sefer de Bursa Bölge İdare Mahkemesi’nin ruhsatlarını iptal etmesiyle ikinci kez mühürlenerek kapatıldı. Daha önce pavyonların kapatılmasıyla ilgili olarak Kütahya Valisi Musa Işın, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" demişti.

Haber 13-04-24 19:16

MHP itiraz etmişti! YSK'dan Kütahya kararı

Kütahya'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçimlerin iptali ve yeniden yapılması üzerine yaptığı olağanüstü itirazı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından reddedildi.

Haber 13-04-24 17:59

'IBAN'a yolla' dönemi bitiyor! Maliye peşlerine düştü, ceza yağdıracak: Kredi kartı ile alışverişte POS cihazlarını yeniden çalıştıracak hamle

Son dönemlerde işletmelerin ödemeleri IBAN üzerinden talep ettiğine yönelik şikayetler arttı. Maliye, bu yöntemi kullanan işletmelerin peşine düştü. Vergi müfettişleri, sürekli para gönderilen banka hesaplarını incelemeye aldı. Ayrıca Maliye'nin gelir ile harcama uyumuna yönelik analizlerini de hızlandırdığı bildirildi.

Finans 13-04-24 12:06

Mia Khalifa eski aşkına geri döndü! Dudak dudağa pozuyla ilanı aşk edince sosyal medyada gündem yarattı

Mia Khalifa, eski rapçi Jhayco ile yeniden bir araya geldiğini Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla açıkladı. Aralarındaki aşkın yeniden alevlendiğini Khalifa sevgilisinin doğum gününü kutlamak için yaptığı paylaşımındaki dudak dudağa çekilen pozuyla gösterdi. Ünlü ismin hayranları barışma haberiyle şaşkına döndü.

Trend 13-04-24 10:31

Olası İran saldırısı öncesi bölgede tansiyon yükseldi! Haberler peş peşe geldi

İsrail'in İran'a yönelik saldırısı Orta Doğu'da tansiyonu yeniden yükseltti. ABD medyası bugün ya da en geç yarın akşam İran'ın saldırabileceğini ifade ederken Hizbullah, İsrail'e çok sayıda roket fırlattı. Öte yandan Yemen'de bulunan ABD uçak gemisi USS Dwight D. Eisenhower Kızıldeniz'de kuzeye doğru harekete geçti. ABD Başkanı Joe Biden'dan da sıcak gelişmelerle ilgili ilk açıklama geldi.

Haber 12-04-24 21:49

YSK'dan İyi Parti'nin talebine ret! Akşener'den sert açıklama

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İyi Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebini reddetti. Karar sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada "YSK, Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür" dedi.

Haber 12-04-24 16:59

Siyasete yeni soluk katan iddiaya kapıyı açık bıraktı! Yeniden Refah ile birleşiyorlar mı? Bayram ziyaretinde bir araya gelmişlerdi

Yerel seçimlerle birlikte gündeme gelen bomba bir iddia, son açıklamayla birlikte yeniden konuşulmaya başladı. Seçimde önemli bir çıkışa imza atan Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisi'nin birleşeceği öne sürüldü. İki parti arasındaki bayram ziyareti dikkat çekerken Saadet Partili isim iddiaya kapıyı açık bıraktı.

Haber 12-04-24 12:17

Esra Ezmeci'de yine çok açık konuşuldu! Cinsellikte açıkçası... diyerek itiraf edince ünlü psikolog şaştı kaldı

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programına telefonla bağlanan seyirciler itiraflarıyla ağızları açık bıraktı. Ayşe Hanım Esra Ezmeci'ye en özelini anlattı ve "Aldattığım eşimi yeniden aldatmaya başladım" itirafıyla duyanları şoke etti.

Magazin 12-04-24 10:25

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken 'Fatih Erbakan' ayrıntısı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın programında konuştu. Erdoğan'ın konuşmasındaki 'Gazze' mesajı dikkat çekti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı. Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıkarken Erdoğan'ın bayramlaştığı isimler arasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın olmaması dikkat çekti.

Haber 10-04-24 18:08

Nisan ayında yeniden beyaza büründü! Kentin birçok noktasında...

Hakkari’nin etrafını saran dağlar, nisan ayında yeniden beyaza büründü.

Haber 10-04-24 10:14

Öpüşme kriziyle gündemdeydi! Doğukan Güngör Sıla Türkoğlu'nu övünce...

Kızılcık Şerbeti'ndeki Fatih rolüyle gündemde olan Doğukan Güngör, eski sevgilisiyle ve rol arkadaşı Sıla Türkoğlu'yla yaşadığı iddia edilen öpüşme krizine göndermede bulunmasıyla dikkat çekmişti. Güngör Cannes'a eski aşkını övünce yeniden gündem oldu.

Magazin 10-04-24 09:33

Gizem Karaca spora yeniden döndü! O hallerine beğeni yağdı

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen Gizem Karaca spora yeniden döndü. Güzel oyuncu spor yaptığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 10-04-24 07:53

Fatih Altaylı ile Reynmen arasındaki 'kız arkadaş ve İngiltere' diyaloğu yeniden gündem oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalındaki 'pazar sohbeti' bölümünde ünlü rapçi Reynmen'i konuk etmişti. Altaylı ile Reynmen arasındaki 'kız arkadaş' ve 'İngiltere' diyaloğu ise sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 09-04-24 19:16

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Uğur Dündar'a sert yanıt: 'Makosenlerimi tekrar giyerim... Hesabını sorarım'

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Uğur Dündar'ın açıklamalarına ateş püskürdü. "Geçmişe ve Geleceğe Not düşelim! Sayın Uğur Dündar'a açık mektubumdur…" ifadeleriyle X hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, 'Toplumu kutuplaştırma, ayrıştırma, partimi yeniden halktan koparma çabaları ve çalışmaları olduğunu hissettiğim zaman Uğur Bey, siyasi arenada makosenlerimi tekrar giyerim... Hesabını sorarım' ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 18:34

İsrail hamlesi sonrası Yeniden Refah'tan 'Kürecik' çıkışı! Erbakan'dan da açıklama geldi: İtiraf niteliğinde genelge yayımladınız

Türkiye'nin İsrail ile ihracatta kısıtlamaya gitmesi geniş yankı uyandırdı. İsrail'e her fırsatta karşı çıkan Yeniden Refah Partisi de kararla ilgili çarpıcı bir çıkışa imza attı. Fatih Erbakan da bizzat açıklamada bulunarak kararı "son derece geç kalınmış" olarak değerlendirdi.

Haber 09-04-24 14:54

Kadirov talimat verdi, Çeçenistan'da dans müzikleri yasaklanıyor! 1 Haziran'a kadar sanatçılara süre: Yeniden yazın! Artık suç sayılacak!

Rusya'nın en yakın müttefiklerinden olan Çeçenistan'da lider Ramazan Kadirov'un talimatıyla dans müzikleri için 'yasak' kararı verildi. Batı etkisini azaltmak amacıyla çok hızlı ya da yavaş dans müziklerini yasaklayan kararın ardından, ülkedeki sanatçılara şarkıları yeni kurallara göre yazmaları için 1 Haziran'a kadar süre verildi. Kültür Bakanı Musa Dadayev, "Tüm müzik, vokal ve koreografi çalışmalarının dakikada 80-116 vuruşluk bir tempoya karşılık gelmesi gerektiğini" söyledi.

Haber 09-04-24 12:49

400 yıllık gelenek: Gelinin dert kutusu! Türkiye'de 4 tane var

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde kurulacak Çerkes müzesi için Türkiye'nin dört bir yanından objeler toplanıyor. Toplanan objeler arasında 160 yıl önce Çerkes soykırımı sırasında Kafkasya'dan getirilen Kur'an-ı Kerim de var, dert kutusu da. Çerkes geleneğinde anne tarafından gelin olacak kızını verilen dert kutusu, unutulmuş 400 yıllık örfü yeniden gün yüzüne çıkarıyor.

Kadin 09-04-24 11:40

Metin Akpınar kızının fakirlik belgesinin iptalini istedi! Duygu Nebioğlu çileden çıktı! 'Siz önce...'

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu ile yaşadığı gerginlikle yeniden gündem oldu. Duygu Nebioğlu, Akpınar'ın fakirlik belgelerinin iptalini istediğini duyunca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ağızları açık bıraktı. Nebioğlu babası Akpınar'a zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-24 08:38

65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki eşiyle aşk tazeledi! Aşk dolu bir yıl diyerek evlilik yıl dönümlerini kutladı

Brezilya'nın Parana eyaletinin Araucaria bölgesinin eski belediye başkanı olan Hissam Hussein Dehaini geçtiğimiz yıl hayatını 16 yaşındaki gençler güzellik yarışmasında ikinci olan Kauane Rode ile birleştirmişti. İkilinin evlilikleri ülkede büyük sansasyona neden olurken dünya basının da geniş yankı uyandırmıştı. Dehaini evlilik yıl dönümlerini aşk dolu bir mesajla kutlamayı tercih edince yeniden gündem oldu.

Trend 09-04-24 08:24

YRP'li başkan devir teslim töreninde çileden çıktı! MHP'li milletvekiline önce çiçek fırlattı sonra küfür ve hakaret edip üstüne yürüdü

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde belediye seçimlerini kaybeden mevcut Başkan Yeniden Refah Partili Birol Şahin, görevini, kazanan aday MHP’li Efdal Altundal’a devredeceği devir- teslim töreninde ortalık karıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tepki gösteren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’le tartıştı. Şahin, daha önce MHP’den ihraç edilmesiyle ilgili konuştuğu sırada, konuşmasına müdahale eden Akgül’e çiçek fırlatıp, küfür ve hakaretler ederek üstüne yürüdü. İşte detaylar..

Haber 08-04-24 20:39

Son dakika | 3 ilin kaderi belli oldu! CHP'nin Hatay itirazı için merakla beklenen karar geldi

Son dakika haberi: Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden çıkan sandık sonuçlarına CHP itirazda bulunmuştu. YSK, CHP'nin Hatay talebiyle ilgili kararını verdi. YSK ayrıca AK Parti ve Yeniden Refah Partisi'nin itirazda bulunduğu seçim sonuçlarıyla ilgili kararını da açıkladı.

Haber 08-04-24 16:51

Avrupa Yakası dizisinin yeniden yayınlanacağı iddia edilmişti! Gülse Birsel'den açıklama geldi

Türk televizyon tarihine damga vuran projeler arasında yer alan Avrupa Yakası dizisinin uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara döneceği iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Gülse Birsel iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Magazin 08-04-24 16:26

Günde 350 bin varil petrol! Irak'tan Türkiye için kritik adım: 1 sene sonra yeniden...

Irak Petrolden Sorumlu Bakan Yardımcısı Basim Muhammed, Bağdat'ın ay sonuna kadar Türkiye'ye günde 350 bin varil (bpd) petrol göndermesine olanak sağlayacak boru hattını onardığını açıkladı. Yeni açılacak hat, bir süredir kapalı olan Kerkük-Ceyhan boru hattına rakip olarak yeni bir rota oluşturacak.

Finans 08-04-24 13:33

Hatay Havalimanı’nda uçuşlar yeniden başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nda yolculu gidiş-geliş seferlerinin başladığını açıkladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören havalimanında, onarımların ardından tahliye uçuşları başlamıştı.

Haber 08-04-24 13:05

AK Partililer ile Yeniden Refah Partililer birbirine girdi: Meydan kavgasında taşlar ve sopalar konuştu

Seçim bitse de kavgaları bitmedi. 2023 seçimlerinin ardından büyük çekişme yaşayan AK Parti ile Yeniden Refah Partisi'nin seçmenleri, Şırnak'ın Silopi ilçesindeki seçim sonuçları nedeniyle dün akşam taşlarla ve sopalarla kavgaya tutuştu. O anlardaki görüntüler akılalmaz kavganın boyutunu gözler önüne serdi.

Haber 08-04-24 11:47

Oylar yeniden sayılınca AK Parti kaybetti! Binali Yıldırım'ın memleketinde sadece 1 oyla 43 yıl sonra bir ilk yaşandı

31 Mart seçimlerinde ilkler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti'nin ilk kez ikinci parti olduğu seçimlerde CHP beklenmedik birçok ilde başarıya imza attı. Bir dikkat çeken gelişme de Binali Yıldırım'ın memleketi Erzincan'ın Refahiye ilçesinde yaşandı. İtiraz sonucunda oylar yeniden sayılınca 1 oy farkla AK Parti 1 meclis üyesini kaybetti. CHP 43 yıl sonra ilçede ilk kez meclis üyesi çıkarmış oldu.

Haber 08-04-24 11:45

Yasemin Şefkatli operasyon geçiren oğlu Ayel hakkında konuştu: Tekrardan operasyon geçirecek

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli evliliklerinin 3. yılında ikiz bebeklerini kucaklarına almışlardı. Şefkatli, doğduktan sonra kalbinde sorun olan ikizlerden İbrahim Ayel'in bu ay sonu yeniden operasyon geçireceğini duyurdu.

Magazin 08-04-24 09:43

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan tarihi açıklamalar! Galatasaray maçına neden çıkmadıklarını flaş sözlerle itiraf etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. TFF'yi; mücadeleyi ertelemediği ve yabancı hakem atamadığı için protesto eden sarı-lacivertliler, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıkma kararı almıştı. Ali Koç, "Ali Koç: Türk futbolun artık bir 'reset' zamanı geldi. Bataklığı kurutup Türk futbolunun kendisini yeniden inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok." dedi.

Spor 07-04-24 19:42

Acun Ilıcalı'nın o sözleri yeniden gündem oldu! Otomobil almak zorlaştı ama emin olsunlar bizim dönemimizden daha kolay

Servetiyle gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın aylar önce söylediği sözler yeniden gündeme geldi. Ilıcalı bir çekimde "Otomobil almak zorlaştı ama emin olsunlar bizim dönemimizden daha kolay" dedi.

Magazin 07-04-24 09:59

Kütahya'da seçim sonucu değişmedi! CHP’nin adayı kazandı…

Kütahya’da oyların yeniden sayılmasına karar verilmesinin ardından seçim sonucu değişmedi. Sayılan geçersiz oylarda Kamil Saraçoğlu'nun oyu 154, Alim Işık'ın oyu 58, Eyüp Kahveci'nin oyu 27 artarken sonuç değişmedi. CHP'li Eyüp Kahveci 571 oy farkıyla ilk sırada yer aldı.

Haber 07-04-24 07:24

YSK'dan bir iptal kararı daha! AK Parti adayı mazbatasını bile almıştı ama o ilçede seçimler iptal edildi...

YSK'dan bazı ilçeler için seçim iptali kararları gelmeye devam ediyor. Son olarak alınan karara göre Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde AK Parti adayı Ali Murat Bucak önde tamamlayıp mazbatasını alırken, Yeniden Refah Partisi'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu seçimleri iptal etme kararı aldı.

Haber 07-04-24 07:15

YSK'dan Pınarbaşı ve Hilvan hakkında karar! Seçimler yeniden yapılacak

YSK, 3 ilçe ile ilgili karar verdi. Buna göre Kayseri'nin Pınarbaşı ile Şanlıurfa'nın Hilvan ve Siverek ilçelerinde seçimlerin yeniden yapılmasına karar verdi.

Haber 06-04-24 17:50

SON DAKİKA | Kütahya'da oylar yeniden sayılacak! Kıran kırana yarışta, yıllar sonra CHP kazanmıştı, YSK kararını verdi

Son dakika haberi: YSK, Kütahya'da oyların yeniden sayılmasına karar verdi. Kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Eyüp Kahveci, Kütahya Belediye Başkanı seçilmiş; CHP'de yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıkmıştı. Kıyasıya rekabete sahne olan seçimlerde MHP ve AK Parti'nin oy oranları da dikkat çekmişti.

Haber 06-04-24 15:53

Nostradamus'un 2024 kehaneti sosyal medyada çok konuşuldu! Zamansız bir şekilde sona erecek

16. yüzyılda yaşamasına rağmen kehanetleri günümüze kadar ulaşmayı başaran Nostradamus dünya genelindeki popülerliği artıyor. 1555 yılında yazdığı Les Propheties adlı kitabında geleceğe dair 942 kehaneti bulunan Nostradamus'un 2024 yılı içindeki öngörüleri İngiliz Kraliyet ailesi üyelerinin sağlık durumlarına ilişkin haberlerin basında yer almasıyla birlikte yeniden gündem oldu. Ünlü kahin Kral Charles'in hükümdarın aniden sona ereceğini söyledi.

Trend 06-04-24 13:50

Erbakan'dan seçimi kazanan YRP'li başkanlara ilk talimat! Belediyelerin girişlerine hadis asıldı

31 Mart'taki yerel seçimlerde büyük bir çıkışa imza atan ve yüzde 6,19 oyla CHP ile AK Parti'nin ardından üçüncü parti olan Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) kazandığı belediyelerle ilgili Genel Başkan Fatih Erbakan'dan ilk talimat geldi. Erbakan'ın kazanılan belediyelerin girişlerine, Hz. Muhammed’in “Rüşvet alan da veren de mel’undur” hadisinin asılmasını istediği belirtilirken, Çumra ve Dulkadiroğlu belediyelerinden gelen fotoğraf kareleri gündem oldu.

Haber 06-04-24 12:01

Ardahan ile ilgili yeni karar! İl Seçim Kurulu: 'Seçimler yenilenmeyecek'

31 Mart yerel seçimlerin ardından Ardahan'daki sonuçlara itiraz edilmişti. İlçe Seçim Kurulu, Ardahan'daki seçimlerin yeniden yapılmasına karar vermişti. Bu karara CHP'liler tepki gösterirken yeni bir gelişme yaşandı. İl Seçim Kurulu, seçimlerin yenilenmesine gerek olmadığını ifade etti.

Haber 05-04-24 17:51

Abdurrahim Albayrak, Erden Timur, Fırat Devlioğlu... Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in listesi şekilleniyor

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi kulisler yine hareketlendi. Başkan Dursun Özbek yeniden başkanlığa adaylığını koyacak. Erden Timur'un da başkanlık konusunda adaylık için çalışmalara başlayacağı iddia edilmişti. Dursun Özbek'in listesi şekillendi.

Spor 05-04-24 17:20

Euro Club Index sitesi, Süper Lig'de şampiyon olacak takımı açıkladı! 101 puanla ipi göğüsleyecek...

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılırken ligi şampiyon bitirecek takımı yeniden tahmin etti. Küme düşecek takımları da söyleyen Euro Club Index, şampiyon olan takımın 101 puan alacağını ifade etti. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 15:52

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar mazbatasını aldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Zeydan Karalar, mazbatasını aldı.

Yurthaber 05-04-24 13:38