Yenilik Haberleri

Türk cerrahtan çığır açacak yenilik: Ameliyatsız yok ediyor! Tıp dünyasında heyecan uyandırdı

İzmir’de Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuğberk Özdemir, beyin tümörü tedavisinde çığır açacak bir yeniliğe imza attı. Op. Dr. Özdemir’in, ultrason dalgalarıyla beyin tümörlerini hedef almanın ve yok etmenin mümkün olabileceğini gösteren araştırması ve bu teknolojiyi kullanarak geliştirdiği cihaz, tıp dünyasında heyecan oluşturdu.

Haber 2024-03-05 14:02:57

Deepfake nedir, deepfake ne demek? Deepfake nasıl anlaşılır?

Teknoloji alanındaki kesintisiz gelişmeler neticesinde hayatımıza birçok önemli yenilik girmektedir. Bu gelişmelerin pek çoğu insan hayatını kolaylaştırmaya yönelikken kimisi ise kullanıma bağlı olarak kötü sonuçlar doğurabilmektedir. Deepfake denilen teknoloji de dijital dünyada yanlış kullanıldığında ciddi problemlere yol açabilen bir teknolojidir. Peki, deepfake nedir, deepfake ne demek ve deepfake nasıl anlaşılır?

Haber 2024-02-19 19:11:14

Nokia 3310 ne zaman çıktı? Nokia 3310’un fiyatı ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu sektöründe geçmişten günümüze kadar birçok yenilik yaşanmış ve bu yenilikler ile birlikte de insanların hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda mobil cihaz geliştirilmiştir. Nokia da tarihi çok eskilere dayanan cep telefonu markalarından biridir. Nokia 3310 da Nokia markasının piyasaya sürdüğü cep telefonu modelleri içerisinde bulunan ve kendisinden önceki modelin üst versiyonu olarak bilinen bir cihazdır. Peki Nokia 3310 ne zaman çıktı, fiyatı ne kadardı ve özellikleri nelerdir?

Haber 2024-02-15 18:44:52

iPhone 4S ne zaman çıktı? iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu dünyasında geçmişten günümüze kadar pek çok önemli yenilik ve gelişmeler olmuştur. Bu yeniliklerden biri de Apple firması tarafından imal edilen ve mobil dünyaya kazandırılan iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4S de bu firmanın geçmiş zamanlarda cep telefonu piyasasına sunduğu bir teknolojik cihazdır. Peki, iPhone 4S ne zaman çıktı, iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 2024-02-14 19:13:05

Diğer Haber Etiketleri

beyin tümörü deepfake nedir Nokia nokia 3310 iphone 4s Apple akıllı cep telefonu iPhone iphone modelleri iphone model sıralaması iphone 13 iphone 13 mini iphone pro max iphone 14 iphone 10 iphone 10 pro max iphone 11 iphone 11 özellikleri iphone 11 mini iphone 11 ekran iphone 11 apple yapay zeka intihal debriyaj Ankara Makine mühendisi fifa 22 futbol Apple Store iOS Öztürk Yılmaz bıçaklı saldırı duvar kağıdı duvar kağıdı modelleri duvar kagitlari en iyi duvar kağıtları dünyanın en güzel duvar kağıtları renkli duvar kağıdı mutfak duvar kağıdı siyah duvar kağıdı seyahat youtube ulaştırma ve altyapı bakanı u etds Emre Kurttepeli Makine Ve İmalat Mühendisliği taş devri Bakır Barış Telli gönül sosyal medya survivor TV8 yarışma veteriner Çip Türk lirası Kuyumcu e defter Kuaför son dakika eş anlamlı kelimeler eş anlamlısı nedir eş anlamlısı halı led şerit bilgisayar ekran koruyucu tencere tencere seti kahve makinesi nevresim nevresim takımı whatsapp whatsapp business sezon süper li Süper Lig fenerbahçe galatasaray tff Saç boyası organik saç boyası Instagram Haftalık burç yorumları whatsapp güncelleme Meta Basın İlan Kurumu Bursa Astroloji Nisa Bölükbaşı anadolu lisesi dron lise öğrenci Tekirdağ cinsel ilişki ahşap boyası kapı boyası boya akrilik boya yağlı boya Letgo pilot garage kamera Milan kongre Nuri Şahin Antalyaspor Ütü hava temizleme cihazı mutfak fritöz Huawei Instagram Reels Carrefoursa

Akıllı telefon dünyasının lideri! İşte geçmişten günümüze tüm iPhone modelleri

Teknoloji devi Apple’ın iPhone modelleri, geçmişten günümüze durmaksızın gelişiyor. Yeni bir iPhone çıktığında yeryüzünde adeta bir teknoloji devrimi yaşanıyor. Apple'ın yenilikçi vizyonunu yansıtan her bir iPhone, hayatına yenilik katmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Son zamanlarda iPhone satın almak isteyenler yükselen fiyatlar karşısında bütçe dostu alternatiflere yöneliyor; yenilenmiş iphonelara talepte de bir patlama yaşanıyor. Yenilenmiş iPhoneları merak edenler, detaylar yazımızda!

Haber 03-02-24 18:08

Yapay zeka intihal kontrolü nasıl yapılır? Yapay zeka intihale girer mi?

Teknoloji alanındaki ilerlemeler sayesinde yaşamımıza birçok farklı yenilik gelmektedir. Bu yeniliklerden biri de yapay zeka destekli sohbet botlarıdır. Bu sohbet botlarının kullanıcılara sunduğu çok sayıda avantaj vardır. Bu avantajlardan biri de kullanıcıların sorduğu sorulara yanıt vermesidir. Bunun yanı sıra içerik oluşturmada da etkin olarak kullanılan bir teknolojidir. Ancak yapay zeka aracı ile yazılan yazılarda intihal söz konusu olabilir. Peki, yapay zeka intihal kontrolü nasıl yapılır?

Egitim 18-01-24 18:28

Oto tamircisinde çalışan mühendis buldu! Devrim gibi yenilik: Manuel aracı olanları o dertten kurtarıyor

Manuel araçlarla otomotil vites araçların farkı ortadan kaldıran yeni bir sistem geliştirildi. Sistemin mucidi Ankara'da bir oto tamircisinde çalışan Makine Mühendisi Murat Ünal. 3 günlük bir işlemin ardından debriyajın işlevi ortadan kaldırılıyor. Ayrıca araçta stop ettirmenin de önüne geçiliyor. İşte detaylar...

Haber 09-01-24 12:08

EA FC 24 nedir? EA FC 24 nasıl oynanır?

FIFA ile olan lisans anlaşmasının bitmesi EA Sports'un futbol oyunları serisinde yeni bir dönemin başlaması için kapılarını aralamıştır. Artık piyasaya EA FC 24 olarak çıkmaya başlayan seri, futbolseverlere yeni bir macera sunmaktadır. Ancak bu yenilik sadece isim değişikliğiyle sınırlı değildir. Sadece isim değişikliğiyle sınırlı kalmayan bu başlangıç, oyunun bazı önemli özelliklerinde yeniliklere ve düzeltmelere de ev sahipliği yapar. Peki, EA FC 24 nedir ve nasıl oynanır?

Haber 26-12-23 13:28

iPhone'lar kutusundayken güncellenebilecek, ambalajı açılmayacak... Peki nasıl? Görünüşe göre Apple, bir yolunu buldu!

İddiaya göre Apple iPhone'ları kutusundayken güncellemenin bir yolunu buldu. Böylece iPhone'lar satış öncesinde kutusundayken, ambalajı hiç açılmadan güncellenebilecek. Söz konusu iddiada bu yenilik için "ped benzeri bir cihazın" konusu geçiyor. İşte detaylar...

Haber 16-10-23 13:33

Öztürk Yılmaz'ı bıçaklamıştı! Mahkemede şok sözler: 'Öldürmek isteseydim...'

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'ı parti genel merkezinde bıçakla yaralayan Serhat Koç, hakim karşısına çıktı. Mahkemede savunma yapan Koç, "Kastım sadece yara vermekti. Öldürmek istemedim, bilerek sağ bacağına vurdum. Yukarıya da vurabilirdim; ama yapmadım. Öldürmek isteseydim öldürürdüm; ama bunu istemedim" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 14-09-23 15:59

Renkli veya sade tasarımlar! İşte duvarlarınıza zarar vermeden odanızın havasını değiştirecek duvar kâğıtları

Duvar kâğıtları, yaşam alanında yenilik arayışında olanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Renk ve desen açısından geniş bir yelpazeye sahip olması sebebiyle boya ve badanadan daha cazip görülüyor. Siz de çok fazla zaman harcamadan ve etrafı kirletmeden duvarlarınızda değişiklik yapmak istiyorsanız şık ve farklı duvar kâğıtlarından size hitap edeni tercih ederek evinizde eşsiz bir görüntüye ulaşabilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz!

Haber 30-08-23 17:23

Seyahat izin belgesi nedir? Seyahat izin belgesi nasıl alınır?

Tüm dünyayı etkileyen Covid 19 virüsü nedeniyle sosyal yaşamda birçok değişiklik ve yenilik yaşanmıştır. Bu değişikliklerden biri de seyahat alanında uygulanmıştır. Bir şehirden diğerine ya da bir ülkeden diğer bir ülkeye seyahat etmek için bazı koşulların yerine getirilmesi gerekli tutuldu. Seyahat İzin Belgesi de sosyal hayata pandemi dönemi ile birlikte giren yeniliklerden biri olarak kabul edildi.

Haber 11-08-23 20:11

Onlar fark etti: İşte YouTube'un yeni özelliği denilen o yenilik!

YouTube, "Stable Volume" isimli yeni bir özelliğe kavuşuyor gibi görünüyor. Özellik, aralarında bir Redditor ve YouTuber M. Brandon Lee'nin de bulunduğu birkaç kişi tarafından fark edildi. "Stable Volume" özelliğinin YouTube'daki videolar arasında ses seviyesini eşitlemesi bekleniyor.

Haber 17-07-23 18:02

Resmi Gazete'de yayımlandı! Vatandaşlar dikkat: Bunu yaparsanız U-ETDS'ye bildirileceksiniz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yolcu taşımacılığı faaliyetlerinde, varış noktasından önce otobüsten inen yolcuların, taşımacı firmalar tarafından U-ETDS'ye bildirilmesiyle ilgili de düzenleme yapıldığını işaret etti. Bakan Uraloğlu, "Taşıma alanında güvenlik için gelen bu yenilik sayesinde, yolcuların elektronik ortamda anlık takibinin yapılması sağlanacak" dedi.

Haber 17-07-23 11:55

Emre Kurttepeli Türkiye İnovasyon Haftasında konuştu

Türkiye İnovasyon Haftası, dünyayı etkileyen son yenilik ve teknoloji trendlerini görüşmek üzere bölgedeki tüm önde gelen liderleri bir araya getiriyor.

Finans 06-07-23 12:49

Makine ve İmalat Mühendisliği mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Makine ve İmalat Mühendisliği Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Sanayi devrimi ile beraber pek çok yenilik dünyaya yayılır. Mühendislik ve mühendisliğin alt dalları da böylece ortaya çıkmıştır. Mühendisliğin alt dalları arasında yer alan bir bölüm de Makine ve İmalat Mühendisliği Bölümüdür. Üniversiteye hazırlanan pek çok öğrenci bölüm tercihi yaparken iş imkânlarını da göz önünde bulundurulur. İş imkânları bakımından araştırılan bölümlerden biri de Makine ve İmalat Mühendisliğidir. Peki, Makine ve İmalat Mühendisliği mezunları ne iş yapar?

Egitim 24-03-23 17:56

Kalkolitik Çağ nedir, özellikleri nelerdir? Kalkolitik Çağ ne zaman başladı ve bitti, yerleşim yerleri neresidir?

Tarih boyunca insanlık birçok farklı devir yaşamıştır. Bu çağlardan her biri birbirinden farklı özelliklere sahiptir ve insanlığın gelişimine büyük katkılar sağlamıştır. Kalkolitik Çağ olarak adlandırılan çağ da bu özelliklere sahip bir çağdır. Birçok yenilik bu dönemde başlamıştır. Arkeolojik araştırmalar kapsamında bu çağ bazı sınıflandırmalar yapılarak incelenmiştir. Bakır Çağı olarak da bilinen Kalkolitik Çağ nedir, yerleşim yerleri neresidir?

Egitim 24-02-23 17:28

Survivor 2023 ne zaman başlayacak, saat kaçta? İşte Survivor 2023 Ünlüler, Gönüllüler, Influencerlar yarışmacıları!

Survivor 2023 için geri sayım başladı. Bu yıl Survivor'da akıl oyunlarının da olacağı söylenmişti. Bir yenilik de, Survivor kadrosuna sosyal medya fenomenlerinin dahil edilmesiyle yapıldı. Yani Survivor 2023 kadrosunda bu yıl influencerlar, ünlüler, gönüllüler yer alacak. Peki Survivor 2023 ne zaman başlayacak, saat kaçta? İşte Survivor 2023 Ünlüler, Gönüllüler, Influencerlar yarışmacıları!

Magazin 11-01-23 15:54

Ceza yememek için akın ettiler! Kuyruk gece daha da arttı

1 Ocak 2023 ile beraber birçok yenilik hayata geçecek. Bunlardan biri de evcil hayvanlara çip takma zorunluluğu... Yasal süre 31 Aralık 2022'de bitiyor. Ceza yemek istemeyen evcil hayvan sahipleri ise akşam saatlerinde veterinerlere koştu.

Haber 30-12-22 22:53

Devrim gibi yenilik! Dijital TL ile ilk ödeme gerçekleşti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası dijital TL ağında ilk ödemenin başarılı bir şekilde yapıldığını belirtti. Pilot testler gelecek yıl da devam edecek. 2023 yılında seçili bankalar ve finansal teknoloji firmalarının katılımlarıyla genişletilecek ve geniş katılımlı pilot testlerin gerçekleştirileceği ileri fazlara geçilecek.

Finans 29-12-22 15:10

1 Ocak'tan itibaren hepsi değişecek! Kuyumculardan berberlere, iğneden ipliğe...

Yılbaşından itibaren vatandaşı, esnafı ve reel sektörü ilgilendiren birçok düzenleme yürürlüğe konulacak. 1 Ocak itibarıyla; berber, kuaför ve güzellik salonlarının bir günlük tatil uygulaması, kuyumculara yetki belgesi şartı, konaklama vergisi, mükelleflere e-defter zorunluluğu gibi birçok yenilik hayatımıza girecek.

Finans 28-12-22 15:06

Öztürk Yılmaz'ı ofisinde bıçaklamıştı! 'Kimden talimat aldın?' sorusuna yanıt verdi! İnternetteki son aramaları dikkat çekti

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, çarşamba günü ofisinden bıçaklı saldırıya uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı. Yılmaz'ı 4 yerinden bıçakla yaralayan saldırgan kaçmaya çalışırken Bolu'da yakalanarak Ankara'ya getirilmişti. İlk ifadesine ulaşılan zanlı sorguda 'Kimden talimat aldın?' sorusunu yanıtladı. Cep telefonu da incelenen saldırganın internette son yaptığı aramalar ise dikkat çekti.

Haber 09-12-22 16:55

Son dakika: Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz'a bıçakla saldırmıştı! O şüpheli adliyeye sevk edildi

Son dakika haberi: Geçtiğimiz günlerde Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı düzenledikten sonra yakalanarak gözaltına alınan S. K., Ankara Adliyesine sevk edildi.

Haber 09-12-22 15:31

Son dakika: Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a ofisinde bıçaklı saldırı!

Son dakika haberi... Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a Ankara'daki ofisinde bir şahıs tarafından bıçaklı saldırı düzenlendi. Kalçasından yaralanan Yılmaz hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, saldırganın Bolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yakalandığı bildirildi. İşte detaylar...

Haber 07-12-22 17:24

Yenilik eş anlamlısı nedir? Yenilik kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Başka dillerle etkileşim hâlinde olan Türkçe, bu etkileşim sayesinde kelime hazinesini oldukça genişletmiştir. Bunun yanı sıra var olan Türkçe kelimeleri de çeşitli eklerle türetmiştir. Türk dilinde birçok kelime birden fazla anlama gelebilir. Farklı anlamlara sahip olan kelimelerin eş anlamlıları da bu yüzden çeşitlilik gösterir. Yenilik kelimesi de birden fazla anlama sahip olan kelimeler arasında yer alır. Peki, yenilik kelimesinin eş anlamlısı olan kelimeler nelerdir?

Egitim 02-12-22 20:17

Kasım indirimlerinden alabileceğiniz yaşam alanınızı güzelleştirecek en iyi ürünler

Alışveriş tutkunlarının heyecanla beklediği, indirimleriyle meşhur kasım ayı geldiğine göre ihtiyaç listelerinizi gözden geçirip indirimleri değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Pek çok kategoride, binlerce üründe yapılan indirimler sizin de ilgi odağınız hâline geldiyse doğru yerdesiniz. Yaşam alanlarınıza yenilik getirebilecek birçok farklı indirimli ürünü listeledik. Gelin, evinizi ya da ofisinizi değiştirecek bu ürünler neler, birlikte bakalım!

Haber 16-11-22 17:08

WhatsApp'tan dikkat çeken yenilik! Görenler yararlı bulacak: Facebook ve Instagram detayı...

WhatsApp yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde WhatsApp'a biri devrim niteliğinde olmak üzere bazı yenilikler gelmişti. Ancak WhatsApp bunlarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Bu kez yenilik, WhatsApp Business'ın beta sürümünde keşfedildi. Tahminlere göre keşfedilen bu yenilik, WhatsApp Business kullananlar tarafından yararlı bulunacak. Yeniliğin içindeki "Facebook ve Instagram detayı" ise ilgi görecek gibi duruyor.

Haber 07-11-22 16:30

Hayat kurtaran iPhone özelliğine güncelleme geliyor! Faydalı olacak

Apple'ın Acil SOS özelliği hayat kurtarıyor. iPhone 14 modellerinde bulunan trafik kazası algılama özelliği ise yaşanan herhangi bir kazayı algılayıp acil durum araması yapabiliyor. Ancak Apple, görünüşe bakılırsa iOS 16.2 ile Acil SOS özelliği için iPhone'lara önemli bir güncelleme yapacak. Bu yenilik, iPhone 14'ün trafik kazası algılama özelliğinin lunaparklarda yanlışlıkla acil servisleri aradığının bildirilmesinden sonra ortaya çıktı.

Haber 26-10-22 17:20

Ray eş anlamlısı nedir? Ray kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Dil canlı bir yapı gösterir ve konuşulduğu topluluğa göre değişebilir ve gelişebilir. Toplumların zaman içerisindeki yeniliklere ve gelişimlere göre onları karşılayabilecek ve o yenilik ve değişimleri ifade edebilecek kelimelere ihtiyaç duyarlar. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda yeni kelimeler türetebilir ya da etkileşim hâlinde olduğu başka dillerden kelime ödünçleyerek kendi söyleyişlerine yerleştirebilirler. Ray kelimesi de bu doğrultuda dilimize girmiş bir sözcüktür. Peki, ray eş anlamlısı nedir?

Egitim 24-10-22 17:25

O haber sonrası ortalık karıştı, 'Bu nasıl olur!' F.Bahçe-G.Saray derbisini yabancı hakem yönetecek... İsmi bile belli

Süper Lig'de yaşanan hakem krizlerinin ardı arkası bu sezonda da kesilmek bilmezken, ligin şüphesiz en hararetli karşılaşması olan Fenerbahçe ve Galatasaray mücadelesinde devrim gibi bir yenilik yaşanabilir. TFF'nin Perşembe günü gerçekleştirileceği geniş kapsamlı istişare toplantısında 'hakem değişim' fikrini tekrar gündeme getireceği ve bu fikrine destek isteyeceği iddia edilirken, ilk yabancı hakemin Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde düdük çalacağı da öne sürülen iddialar arasında...

Spor 19-10-22 17:58

Saçına önem verenler için en iyi organik saç boyaları ve markaları

Saçlarınızın rengini değiştirmeyi düşünüyor ancak yoğun ve zararlı kimyasallar içeren boyaları kullanmak istemiyor olabilirsiniz. Öyleyse saça zarar vermeyen hatta bakım yapan organik saç boyalarını tercih edebilirsiniz. Organik saç boyalarının maviden kızıla, mordan sarıya, bakır renginden siyaha kadar her rengi mevcut. Siz de saçlarınızda yenilik yapmak ve görünümünüze farklılık katmak istiyorsanız gelin, en iyi organik saç boyalarını birlikte inceleyelim.

Kadin 06-10-22 13:49

Instagram'dan MSN Messenger'in efsane özelliğini hatırlatan yenilik! Test etmeye başladı

Instagram, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Şimdi ise popüler sosyal medya platformunun takipçileriniz için not bırakmanızı sağlayacak yeni bir özelliği test etmeye başladığı ortaya çıktı. Paylaşılan ekran görüntülerine bakılırsa yeni özellik kullanıma sunulduğunda, DM kutusundaki arama çubuğunun altındaki yeni bir bölümde karşımıza çıkacak. Yeni özellik akıllara ise MSN Messenger'in durum özelliğini akıllara getirdi.

Haber 28-09-22 15:48

26 Eylül - 2 Ekim haftası burçları neler bekliyor? 26 Eylül haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 26 Eylül - 2 Ekim haftası neler bekliyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta bol bol yenilik bekliyor.

Kadin 24-09-22 22:27

Merakla beklenen WhatsApp güncellemesi sonunda geldi! İçinde birçok yenilik var

Pek çok kullanıcının beklediği WhatsApp güncellemesi nihayet indirilmeye açıldı. Son WhatsApp güncellemesiyle birlikte birçok yenilik de kullanıcılara sunuldu. Büyük WhatsApp güncellemesi sayesinde kullanıcıların şikayet ettiği konularda da önemli değişikliklere imza atıldı. İşte WhatsApp güncellemesiyle gelen yenilikler!

Haber 14-09-22 11:12

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Bursa'da konuştu:

"Yalan haber, dezenformasyon ve beşinci kol faaliyetlerinde basınımızı bir araç gibi kullanmaya çalışanların Basın İlan Kurumu'nu hedef alması bizler için sürpriz değil. Unutmayalım ki burada en büyük zararı basınımız görüyor. Medyanın güvenilirliğine ilişkin tartışmalar yaşanıyor. Basınımız dezenformasyonla mücadele etmeli ve güvenilir olduğu günlere tekrar kavuşmalıdır" - "(Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi) Değişiklik teklifinin basın camiası için getirdiği en önemli yenilik internet haber sitelerinin süreli yayın kapsamına alınmasıdır. Artık internet siteleri de süreli yayın sayılacak, resmi ilan yayımlayacak ve çalışanları basın kartı alabilecekler"

Yurthaber 12-09-22 14:30

12-18 Eylül haftası burçları neler bekliyor? 12 Eylül haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 12-18 Eylül haftası neler bekliyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta bol bol yenilik bekliyor.

Kadin 10-09-22 12:33

5-11 Eylül haftası burçları neler bekliyor? 5 Eylül haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 5-11 Eylül haftası neler bekliyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta bol bol yenilik bekliyor.

Kadin 03-09-22 07:13

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı imajını yeniledi! Yorum yağdı

Survivor yarışmasının ikinci kadın şampiyonu Nisa Bölükbaşı, her zaman doğal haliyle ekrana geldi. İmajında yenilik yapan Bölükbaşı, saç rengini dahi değiştirerek Survivor'daki halini unutturdu.

Magazin 10-08-22 15:56

Tekirdağlı öğrenciler TEKNOFEST'te döner kanat kategorisinde birinciliği hedefliyor

Öğrencilerden Çağdaş Güvenç Avcı: - "Dronun gövde çizimi, ayaklar, 3 boyutlu çizimleri ve görev mekanizmaları bize ait. Birkaç yenilik daha ekleyip Afyonkarahisar'da düzenlenecek finallerde mücadele edeceğiz"

Yurthaber 06-08-22 10:55

Duyduklarına inanamadı! Cinsel ilişki sonrasında hastanelik oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan bir çift, 10 yıldır evli olduklarını ve ilişkilerine değişiklik yapmak için bir yenilik aradıklarını söyledi. Cicely ve kocası yalnız başlarına kalmak için ormanlık bir alana gitti ve burada yakınlaşmaya başladı. Ancak ormanlık alandaki oyunları bir anda kabusa döndü.

Trend 03-08-22 10:19

Kendisiyle evlenen boşanan sosyal medya fenomeninin cinsellik itirafı olay oldu! “Rutin içine düşmeyiz”

Sosyal medya fenomeni Cris Galera, Miqueias Rocha ile olan ilişkisinin detaylarını paylaştı. İlişkilerinde her daim yenilik peşinde olduklarını dile getiren Galera, erkek arkadaşının atış derslerine kaydolmasının cinsel hayatını olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Trend 02-08-22 16:19

Dolaplarını yeni gibi yapmak isteyenler için uzun ömürlü en iyi dolap boyası çeşitleri

Dolaplarınızı hep aynı renk görmekten sıkıldınız mı? Eskiyen veya artık ilginizi çekmeyen tüm dolaplarınızı boyama işlemi ile âdeta yeni alınmış gibi gösterebilirsiniz. Siz de evinize yenilik katmak istiyor fakat işe nasıl başlayacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız harika bir liste hazırladık. Birbirinden kaliteli ve uzun ömürlü en iyi dolap boyası çeşitlerine göz atmaya ne dersiniz? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 27-07-22 14:03

otoplus, Pilot Garage'a ortak oldu

letgo Üst Yöneticisi (CEO) Johan Nel: - "Bu yatırım, Türkiye’de ikinci el sektöründe lider bir şirket yaratma stratejimizde önemli bir adımı temsil ediyor" - Pilot Garage Kurucu CEO'su Cihan Emre: - "otoplus ile böylesi güçlü bir ortaklığa imza atmamız, önümüzdeki dönemde sektöre daha birçok yenilik kazandıracak olmamızın başlama vuruşudur"

Yurthaber 27-07-22 12:51

Son dakika spor haberi: İzleyenler inanamadı! Futbolda devrim gibi yenilik... 'Vücut kamerası'

Son dakika spor haberi... Köln ile Milan arasında oynanan ve İtalyan ekibinin 2-1'lik üstünlüğü ile oynanan hazırlık mücadelesinde bir ilk yaşandı. Mücadelede yeni bir teknoloji ilk kez test edilirken, bazı oyunculara yapay zekaya bağlı vücut kamerası takıldı. İşte o anlar...

Spor 18-07-22 20:55

Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz, partisinin İzmir il kongresine katıldı

Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz, partisinin İzmir il kongresine katıldı

Yurthaber 17-07-22 17:36

Türkiye'de bir ilk! Futbolcular bu duruma şaşırıp kalacak! Nuri Şahin'den büyük yenilik...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın "taç antrenörü" getireceğini açıklamasının ardından Nuri Şahin de benzer bir yeniliğe imza attı. Antalyaspor "uyku koçu" getiriyor. Genç teknik adam, Hull City'ye transfer olan öğrencisi Doğukan Sinik'e de sosyal medyadan veda etti.

Spor 12-07-22 16:42

Gördüğünüzde evinizde olmadığına inanamayacağınız ve hemen almak isteyeceğiniz ürün önerileri

Hayatın akışına ayak uydururken işlerinizi kolaylaştıracak ürünlerden yardım almak isteyebilirsiniz. Özellikle ev işlerini kolaylaştıracak ve hayat kalitenizi arttıracak ürünlere yönelmek, size zaman kazandırarak kendinize daha fazla vakit ayırmanızı da sağlar. Birbirinden kaliteli, kullanışlı ürünler yazımızda sizi bekliyor. Eğer hazırsanız evinize yenilik katacak muhteşem ürünlerle tanışın!

Haber 27-06-22 10:22

Huawei, yeni nesil son teknoloji ürünlerini tanıttı

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Kuzey Ülkeleri ve Kanada Başkanı Derek Yu: - "Huawei, sürekli yenilik ve dijital dünyayı her kişiye, aileye ve kuruluşa getirmeye kendini adamıştır. Tüketicilere devrim niteliğinde yenilik sağlamak ve endüstri gelişimine sürekli öncülük etmek istiyoruz"

Yurthaber 23-06-22 17:02

Instagram'a beklenen özellik geliyor! Hikaye paylaşımında dev yenilik

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram son dönemde pek çok yenilikle gündeme geliyor. Platform, son olarak yaptığı Reels güncellemeleriyle konuşulmuştu. Reels süresini uzatan platform, şimdi ise hikaye bölümünde önemli bir yeniliğe imza atıyor.

Haber 23-06-22 14:22