Yerel Mahkeme Haberleri

Ayhan Bora Kaplan'dan mahkemede 'zırhlı araç' sorusuna yanıt: 'Benim arabama bomba atsanız işlemez'

Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile birlikte 28'i tutuklu 61 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, Esenboğa Havalimanı'nda yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.

Haber 2024-04-19 19:36:43

CHP'den yerel seçimde parti aleyhine çalışan üyeler için inceleme! Tespit edilenler partiden ihraç edilecek

CHP, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazı ile 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını bildirdi. Örgütlere gönderilen genelgede, başka aday ve parti lehine çalışanların, bu çalışmaları belgelendirildiği takdirde tüzük gereği ihraç edilecekleri vurgulandı.

Haber 2024-04-19 19:13:41
CHP

Silah ve mermi gösterip şantajla para aldığı iddia edilen gazeteciye 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Bursa’da 4 sene önce haber yapmama karşılığı iş adamlarından silah ve mermi göstererek şantajla para aldığı iddia edilen yerel gazete sahibi N.İ. 7 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.

Yurthaber 2024-04-19 10:46:28

Yenidoğan bebeğin öldüğü söylenmişti! Cenazede hareket edince herkesi şaşkına çevirdi... 'Resmen dirildi'

Paraguay'da yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşti. Doktorlar gerçekleştirilen doğumda bebeğin öldüğünü bildirdi. Çocuğunun cansız bedenini alarak cenaze töreni düzenleyen baba törende yenidoğan bebeğin tabutun içinde hareket ettiğini gördü. Baba Ignacio yerel basına, "Resmen dirildi" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-04-19 08:15:26

Sabah belediye başkanı akşam aktör! Erdal Beşikçioğlu tiyatro sahnesinde... O görüntüler gündem oldu

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak göreve başlayan Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığı görevinin yanı sıra akşam tiyatro çalışmalarına da devam ediyor. Beşikçioğlu Bir Delinin Hatıra Defteri oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Beşikçioğlu'nun o görüntüleri gündem oldu.

Magazin 18-04-24 10:22

Erdoğan 'değişim' dedi, büyük alkış koptu! Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!

Yerel seçimlerin ardından gündeme gelen AK Parti'deki 'değişim' iddiaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün verdiği mesajlarla adeta netlik kazandı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" derken, konuşması büyük alkış aldı. Erdoğan'ın 'değişim' vurgusu sonrası eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Tayyar, değişimin sadece Genel Merkez'le sınırlı kalmayacağını iddia etti.

Haber 18-04-24 07:56

Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediyesi'nde 'böcek' taraması yaptırdığını açıkladı: Her yerde kamera, böcek var

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 50,73 oy alarak CHP'den Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal'ın son açıklamaları gündem oldu. Belediye binasında böcek taraması yaptırdığını söyleyen Köksal, "Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına koymuşlar. İçeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-24 19:14

Meteoroloji'den 16 ilde sarı kodlu alarm! AKOM'dan İstanbul için son dakika uyarısı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Son dakika: İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde 16 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Ülkenin birçok ilinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini gösterecek. Kuvvetli beklenen sağanak yağış öncesi tarih ve saat verilerek uyarılar yapıldı. İşte detaylar...

Haber 17-04-24 18:54

Selahattin Demirtaş'ın da yargılandığı 6-8 Ekim olaylarına ilişkin davada yeni gelişme! Tarih belli oldu

6-8 Ekim olaylarına ilişkin eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın tutukluğu bulunduğu davanın duruşması bugün yapıldı. Tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, sanıkların son sözlerini alıp hükmü açıklamak üzere davayı 16 Mayıs'a ertelendi.

Haber 17-04-24 18:15

İstanbullular dikkat! AKOM'dan sağanak yağış uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte yerel ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Haber 17-04-24 16:33

Köye muhtar seçildi, mazbatayı alacağı gün hayatını kaybetti

Bursa’da 31 Mart yerel seçimlerinde 96 oy alarak seçilen mahalle muhtarı, mazbatasını alacağı gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Yurthaber 17-04-24 14:41

Son dakika | Erdoğan'ın 'değişim' sözleri toplantıya damgasını vurdu! AK Parti için sinyali verdi: Biz 'bitti' demeden bitmez

Son dakika haberi: AK Parti seçim sonuçlarının hesabını yapmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Düşük katılım oranı oylarımızı olumsuz etkiledi" dedi. CHP'ye gönderme yapan Erdoğan "Bunun bir yerel seçim olduğunu unutup şımaranlar olduğunu görüyoruz" diye konuştu. AK Parti'de değişimin sinyallerini veren Erdoğan'dan gündeme damgasını vuracak bir mesaj da geldi.

Haber 17-04-24 12:37

YSK Başkanı'ndan Hatay ve Ordu açıklaması! Bugün görüşülecek

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, CHP ve İYİ Parti'nin Hatay ve Ordu'daki yerel seçimlere ilişkin itirazlarının bugün kurul toplantısında görüşüleceğini bildirdi.

Haber 17-04-24 11:55

Seçimler sonrası AK Parti nasıl bir yol izleyecek? İşte masadaki formül! Fatih Portakal: 'Geçmişte olan şeyler tekrar ısıtılmaya çalışılıyor'

Yerel seçimlerde AK Parti aldığı oy ile ikinci parti konumuna geriledi. Seçimler sonrasında nasıl bir adım atacağı merak edilen AK Parti ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Cumhurbaşkanlığı seçilme oranı olan 50+1'in değiştirilmesi kulislerde konuşuluyor. Yeni anayasa çalışmalarıyla konunun ele alınması beklenirken gazeteci Fatih Portakal "Geçmişte olan şeyler tekrar ısıtılmaya çalışılıyor" dedi.

Haber 16-04-24 21:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan OVP açıklaması! 'Yakında duyuracağız' diyerek açıkladı: Ekonomi ekibimiz çalışmaları hazırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler sonrasında yapılan ilk kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada Parlamenter sistem tartışmalarının kapandığını ifade etti. OVP ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Ekonomi ekibimiz çalışmaları hazırladı. Yakında duyuracağız" diye konuştu.

Haber 16-04-24 18:50

TBMM üyelikleri sona erdi! CHP'nin vekil sayısı değişti

Yerel seçimlerin ardından CHP'nin TBMM'deki vekil sayısında değişiklik oldu. 4 milletvekilinin belediye başkanı seçilmesiyle CHP'nin sandalye sayısı 125'e; TBMM'de toplam milletvekili sayısı 594'e indi.

Haber 16-04-24 18:32

Son dakika | 'Emekli maaşı' hesabı konuşmasına damga vurdu! Özgür Özel: Zam yapalım dediğimde 'yok' dedikleri paranın 2 katı bu

Son dakika haberi: Yerel seçim başarısının ardından ilk grup toplantısındaki konuşmasına CHP lideri Özgür Özel, "Bugün tarihi bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz" sözleriyle başladı. Merkez Bankası'nın 2023 zararını açıkladığı raporu anımsatan Özel, "Bu para 'En düşük emekli maaşını 17 bin lira yapalım' dediğimde 'Yapamayız, para yok' dedikleri paranın tam 2 katıdır" deyip emekli maaşları için dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

Finans 16-04-24 14:10

Kiracılar dikkat, sakın bunu yapmayın! Ev sahiplerinin bitmek bilmez zam isteği evinden etti: Mahkeme '60 bin TL'lik fatura kesti

Antalya'da ev sahibi-kiracı arasındaki zam anlaşmazlığı mahkemelik oldu. Ev sahibinin "5 yıldır kira ödemiyorlar" iddiası karşısında elden ödeme yaptığını söyleyen kiracı, kira ödediğine dair kanıt sunamayınca evden çıkarıldı. Üstüne 60 bin lira da borçlu çıktı.

Finans 16-04-24 13:27

Son dakika | Bahçeli MHP'nin oy oranını hesapladı: Hani nerede yüzde 5'in altında? Televizyon bülbülü profesöre sesleniyorum!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin yerel seçimde aldığı sonuçlarla ilgili "Milletimizin mesajını aldık ve gerekli çalışmaları başlattık" mesajını verdi. MHP'nin sandıktan başarıyla çıktığını savunan Bahçeli, Türk siyaset tarihine geçen "40 yapar" hesaplamasına benzer bir çıkışa daha imza attı. "Televizyon bülbülü olan bir profesöre sesleniyorum" diyen Bahçeli "Hani nerede yüzde 5'in altında oy oranımız, hani nerede küçülen MHP?" dedi.

Haber 16-04-24 11:00

Kripto paralarda yeni dönem! 30 maddelik yasa teklifi Meclis'e geliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından mesaisine bugün yeniden başlayacak. Meclis'in gündeminde önemli yasal düzenlemeler varken kripto varlıklara ilişkin düzenlemenin bu hafta Genel Kurul'a sunulması bekleniyor.

Finans 16-04-24 10:25

Öğretmen ataması için gözler Kabine'de! Kararları Erdoğan duyuracak: İran-İsrail gerilimi, enflasyonla mücadele...

Yerel seçimlerin ardından gözler ilk Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısına çevrildi. Toplantıda alınan kararları ve masaya yatırılan gelişmeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak. Toplantıda öğretmen atamasından enflasyonla, terörle mücadeleye ve İran-İsrail arasındaki gerilime değin birçok konu ele alınacak.

Haber 16-04-24 09:36

Mansur Yavaş ‘İlk icraatım’ olacak demişti! O proje belediye meclisinde kabul edildi

2024 yerel seçim sonuçlarının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de çoğunluğu elde eden CHP’den ilk hamle geldi. Mansur Yavaş'ın ‘seçimi kazanırsam ilk icraatim olacak’ dediği proje resmen kabul edildi.

Haber 16-04-24 07:44

CHP lideri Özgür Özel'in yeni imajı! 'Değişim' ona da yaradı: Önce gözlüklerini bıraktı şimdi de saçlarını boyattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'taki yerel seçimlerden sonra iki ameliyat geçirdi. Ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat olan CHP lideri Özel'in son olarak saçlarını boyaması dikkat çekti.

Haber 16-04-24 06:36

Seçildikten sonra ilk icraatlarından biri oldu! CHP'li Kilis Belediye Başkanı Bilecen, kentteki Arapça tabela ve afişleri söktürmeye başladı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Kilis Belediye Başkanı seçilen Hakan Bilecen'in göreve geldikten sonra yaptığı ilk uygulamalardan biri kentte iş yerlerine asılan Arapça tabelaların kaldırılması oldu. Kilis Belediyesi zabıta ekipleri esnafları kontrol ederek Arapça afişlerin sökülmesini sağladı.

Haber 15-04-24 17:23

Seçimlerin ardından ilk Kabine Toplantısı yarın… Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Hayata geçireceğiz’ demişti: 3600 ek gösterge bekleyen memurlar dikkat!

Yerel seçimler geride kalırken, seçimlerin ardından ilk Kabine Toplantısı yarın yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek Kabine’de Orta Doğu’da yaşanan savaş gerilimi, terör, yerel seçimler, ekonomi konuları gündem başlıkları arasında yer alacak. Öte yandan öğretmen ataması için de gözler Kabine’de olacak. Erdoğan’ın ‘Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğiz’ dediği 3600 ek gösterge düzenlemesinin de masaya gelmesi ihtimal dahilinde bulunuyor.

Finans 15-04-24 14:08

AK Parti'de görevden alınacak isimler.. Fatih Portakal Erdoğan 'bay bay' diyecek dedi, tek tek saydı! Mehmet Şimşek detayı...

AK Parti'de 31 Mart'taki yerel seçimlerde alınan başarısız sonuçların faturası kesiliyor. "Bayramdan sonra AK Parti'de bir Erdoğan operasyonu olacak" diyen gazeteci Fatih Portakal, isimleri de tek tek açıkladı. Bazı Bakanların, Genel Başkan Yardımcılarının ve il başkanlarının görevden alınacağını söyleyen Portakal, "'Bay bay' diyecekmiş Erdoğan" diye konuştu.

Haber 15-04-24 06:51

Ferhat Murat'ın seçim öncesi Ankara için yaptığı yorum, sosyal medyanın diline düştü: Sokakta Turgut Altınok dip dalgası var. Oylar birbirine çok yakın.

Yerel seçimlere damgasını vuran Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarıyla ilgili yapılan değerlendirme gündem oldu! Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, rakibi Mansur Yavaş'ın yaklaşık iki katı daha az oy alarak seçimi kaybetmişti. Siyasal iletişim uzmanı Ferhat Murat'ın 'dip dalga' yorumu sosyal medyanın diline düştü.

Haber 14-04-24 13:21

Seçim yorumuyla uzun süre konuşulmuştu! Seda Akgül eski partneri Hakan Ural'a böyle yüklendi! 'Hükümet sözcüsü gibi...'

“Neler Oluyor Hayatta” programında yorumculuk yapan Hakan Ural, 31 Mart yerel seçim sonuçları sonrası seçim öncesi yaptığı yorumla uzun süre konuşulmuştu. 'Murat Kurum çok büyük farkla kazanacak' diyen Ural seçimin ardından da Murat Kurum'a desteğini devam ettirmişti. Seda Akgül, Hakan Ural'a canlı yayında tepki gösterdi.

Magazin 13-04-24 12:09

Siyasete yeni soluk katan iddiaya kapıyı açık bıraktı! Yeniden Refah ile birleşiyorlar mı? Bayram ziyaretinde bir araya gelmişlerdi

Yerel seçimlerle birlikte gündeme gelen bomba bir iddia, son açıklamayla birlikte yeniden konuşulmaya başladı. Seçimde önemli bir çıkışa imza atan Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisi'nin birleşeceği öne sürüldü. İki parti arasındaki bayram ziyareti dikkat çekerken Saadet Partili isim iddiaya kapıyı açık bıraktı.

Haber 12-04-24 12:17

CHP'li eski ve yeni başkanlar arasında kriz çözülemedi! Esenyurt atışmasında sosyal medyadan tansiyon yükseliyor: Boş kasayla aldık

Yerel seçimlerde aralarında görev değişimi gerçekleşen CHP'li eski ve yeni Esenyurt Belediyesi başkanları arasındaki tartışmanın dozu daha da arttı. Yeni başkan Ahmet Özer, kendisini hedef alan Kemal Deniz Bozkurt'a yanıtını kamuoyuna yazılı açıklama olarak paylaştı. Özer'in '3 milyon TL'nin üstünde borç' iddiası dikkat çekti.

Haber 12-04-24 10:10

YSK Başkanı Yener duyurdu! 4 yerde seçim yenilenecek... Tarih: 2 Haziran

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, yerel seçim sonuçlarına itirazları değerlendirdi. Yener, 31 Mart'taki seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti ve DEM Parti'nin 2'şer, CHP ve MHP'nin ise 1'er itirazının kabul edildiğini belirtti. Buna göre 4 yerde seçim yenilenecek. Yener, seçimlerin, seçim takvimi çerçevesinde 2 Haziran'da gerçekleşeceğini söyledi.

Haber 11-04-24 16:04

İmamoğlu, The Economist’e yazdı: Yüzde 80 vurgusu dikkat çekti: Geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacak

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ili Megakent İstanbul'da 2019 ve 2024 seçimlerini kazanarak ikinci kez göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu The Economist dergisi için bir makale kaleme aldı. Yazıda ekonomi nüfusunun yüzde 80’inin CHP yönetiminde olduğunu vurgulanırken, "Bir sonraki cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine doğru ilerlerken, yerel düzeydeki değişiklikler ulusal düzeyde daha geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacaktır." denildi.

Haber 11-04-24 11:09

O ilçede belediye başkanı 'İsraf haramdır' deyip harekete geçti! Artık makam aracı kullanılmayacak... Hepsini satışa çıkardı

Hatay’ın Defne ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkarak göreve başlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, ’israf haramdır’ anlayışıyla kurumda kullanılan 5 makam aracını satma kararı aldı ve kendinden önceki başkanın kullandığı kiralık lüks makam aracını iade etti. Özgün, "Görev sürem boyunca kendi aracıma bineceğim, belediye başkan yardımcılarımız ya da herhangi birimdeki personel makam aracına binmeyecek. Tasarrufa gitmek gerekiyor" dedi.

Haber 11-04-24 11:07

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 08:39

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 3 günde 3 ameliyat geçirdi! Değişimi dikkat çekti

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimin ardından hem ses tellerinden hem de gözlerinden operasyon geçirdi. Üç günde 3 ameliyat geçirip sağlığına kavuşan Özel, Ramazan Bayramı için memleketi Manisa'ya gitti. Burada Manisa eski belediye başkanlarının mezarlarını ziyaret eden Özgür Özel'in değişimi de dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Haber 10-04-24 00:28

6 il ve 10 ilçe için daha karar verildi! YSK, seçim sonrası itirazları değerlendirdi

Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin itirazları değerlendirmeye bugün de devam etti. Son olarak 6 il ve 10 ilçe için yapılan itirazlar karara bağlandı.

Haber 09-04-24 16:18

Kiracılar ve ev sahipleri dikkat! Tüm kira sözleşmeleri e-Devlet’e geliyor: Meclis'te bayram sonrası yoğun mesai

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 31 Mart yerel seçimleri ve Ramazan Bayramı için verdiği ara 16 Nisan Salı günü sona erecek. Mesaiye hızlı bir başlangıç yapacak parlamentonun önünde birçok kritik madde olacak. Genel Kurul’da kısa bir süre sonra sona erecek kirada yüzde 25 sınırlaması, kira sözleşmeleri ve kripto para yasası gibi konular görüşülecek.

Finans 09-04-24 10:25

İYİ Parti Genel Merkezinde hareketli anlar! Akşener'in koltuğuna istendiği öne sürülen isim sessizliğini bozdu: Yeni parti yakın vakitte

31 Mart yerel seçimleri Meral Akşener'e havlu attırdı, bu kez yeni bir seçim rekabeti başladı. Akşener'in dünkü veda açıklamasının ardından parti merkezinden kameraya dikkat çeken görüntüler yansıdı. Günay Kodaz, Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın, Akşener'in koltuğuna talip olduklarını açıkladı, kulisleri sallayan iki isim de sessizliğini bozdu. Açıklamalardan birinde çok net bir 'yeni parti' sinyali geldi.

Haber 09-04-24 10:15

İsrail ile ticareti tohum üzerine değilmiş: MHP'li Hilmi Durgun'dan 'milli görev' savunması

Son günlerde Türkiye'nin İsrail ile ticareti çok konuşuluyor. 31 Mart yerel seçimlerine de etkisi olduğu değerlendirilen konuyla ilgili MHP'li Milletvekili Hilmi Durgun eleştirilerin hedefindeydi. Durgun, sahibi olduğu firmanın İsrail ile 'gübre hammaddesi' ticareti yaptığını belirterek iddialara yanıt verdi.

Haber 08-04-24 11:17

Son dakika | İYİ Parti'de Meral Akşener dönemi sona erdi: Genel başkanlığa veda! Radikal karardan sonra yeni adaylar da çıktı

Son dakika haberi: Yerel seçimlerden umduğunu alamayan İYİ Parti'de Meral Akşener tepkilerin odağındaydı. Seçimin hemen ertesi günü Akşener, 27 Nisan'da seçimli kurultay yapılması kararını açıkladı. Bunun üzerine İYİ Parti'den adaylığa göz kırpan isimler de sahneye çıkarken Akşener'in aday olup olmayacağı büyük merak konusuydu.

Haber 08-04-24 10:03

Hamile kadını cinsel ilişki sırasında fantezi yaparken öldürdü, savunması 'yok artık' dedirtti! 'Öptüğüm için olabilir'

Bursa’da Suriye uyruklu Yahya Al Mohamad Altaha (42), dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’yi (43) cinsel ilişki sırasında fantezi yaparken boğarak öldürdü. Tutuklu sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, suçlamaları kabul etmeyen ve kadının boğazındaki morlukların nedenini, "Öptüğüm için olmuş olabilir" sözleriyle açıklayan sanığa verdiği cezada indirim uygulamadı. Sanığın 'çok uzun süre cinsel birliktelik' savunması ise 'yok artık' dedirtti.

Haber 07-04-24 09:59

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Necati Özkan'ın Sancaktepe Belediyesi ile ilgili sözleri gündem oldu: 'Jakuzi yaptırmışlar'

Yerel seçimler sonrası AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi ile ilgili bir açıklama gündem oldu. Yeni seçilen başkanı tebrik için binaya gittiğini ifade eden siyasal iletişim uzmanı Necati Özkan, belediye binasının başkanlık katında jakuzi ile karşılaştığını ifade etti.

Haber 06-04-24 22:28

İmamoğlu ile Yavaş seçimlerin ardından ilk kez bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerin ardından ilk kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Ankara'daki görüşmeye iki başkanın eşleri de katıldı.

Haber 06-04-24 13:43

Erbakan'dan seçimi kazanan YRP'li başkanlara ilk talimat! Belediyelerin girişlerine hadis asıldı

31 Mart'taki yerel seçimlerde büyük bir çıkışa imza atan ve yüzde 6,19 oyla CHP ile AK Parti'nin ardından üçüncü parti olan Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) kazandığı belediyelerle ilgili Genel Başkan Fatih Erbakan'dan ilk talimat geldi. Erbakan'ın kazanılan belediyelerin girişlerine, Hz. Muhammed’in “Rüşvet alan da veren de mel’undur” hadisinin asılmasını istediği belirtilirken, Çumra ve Dulkadiroğlu belediyelerinden gelen fotoğraf kareleri gündem oldu.

Haber 06-04-24 12:01

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ı tebrik etti; Ekrem İmamoğlu'nu aramadı! Çok konuşulacak iddia

31 Mart'taki yerel seçimlerde 1977 yılından bu yana ilk kez birinci parti olarak sandıktan çıkan CHP'de eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim zaferinin ardından Mansur Yavaş ve Özgür Özel’i telefonla arayarak tebrik ettiği ancak Ekrem İmamoğlu’nu aramadığı iddia edildi.

Haber 06-04-24 09:18

Dolar düştü, Merkez Bankası hemen hamle yaptı! Beklentileri boşa çıkaran o sebepler belli oldu: 'Yıl sonunda dolar 40-41 TL olabilir...'

Türkiye yerel seçimleri geride bırakırken piyasada yankıları ise devam ediyor. En etkileyici durum ise döviz kurlarında yaşanıyor. Seçim sonrası hızlı yükselişi beklenen dolar kuru bu hafta yüzde 1'den fazla geri çekildi. Hatta Merkez Bankası uzun bir aranın ardından piyasadan döviz çekti. Uzmanlar yaşanan düşüşün nedenlerini açıkladı. Yıl sonu dolar tahmini için rakamı da verdi.

Finans 06-04-24 08:56

Uğur Dündar ve Cemal Enginyurt arasında Kılıçdaroğlu gerilimi! Tarih affetmeyecek dedi, tansiyon bir anda yükseldi: Bu nasıl bir üslup?

Uğur Dündar ile Cemal Enginyurt arasında yaşanan tartışma canlı yayına damga vurdu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı programda Dündar, Türkiye'nin 14 Mayıs'taki seçimlerde tarihi bir fırsat kaçırdığını belirterek "Tarih Kılıçdaroğlu'nu affetmeyecektir" dedi. Bunun üzerine sinirlenen Enginyurt ise herkesin Kılıçdaoroğlu'na teşekkür etmesi gerektiğini söyledi. İkili arasında tansiyon bir anda tırmanırken, karşılıklı sesler yükseldi.

Haber 06-04-24 08:16

Mazbata töreninde kan aktı! 76 yaşındaki CHP’li meclis üyesine saldırı

Yerel seçimlerde AK Parti’nin kazandığı Yıldırım Belediyesi’nde mazbata töreni bugün gerçekleşti. Törende kan aktı. MHP Meclis Üyesi Alparslan Karaaslan, 76 yaşındaki CHP'li Meclis üyesi Zülfikar Bal'a kafa atarak burnunu kırdı.

Haber 05-04-24 22:11

İddialar gündem oldu! AK Partili Şadi Yazıcı açıklama yaptı: 'Uygun görülmezse iptal edilebilir'

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'un Tuzla ilçesi AK Parti'den CHP'ye geçmişti. Mazbata törenini bilerek geciktirildiği ve giderayak ihale yapılıyor iddiası gündem oldu. AK Partili Şadı Yazıcı söz konusu iddialara yanıt verdi.

Haber 05-04-24 18:57