Yerel Seçim Haberleri Ve Son Dakika Yerel Seçim Haberleri

Yerel Seçim Haberleri Ve Son Dakika Yerel Seçim Haberleri

Yerel seçim, yerel yönetimin seçilmesi için yapılır. Türkiye Cumhuriyeti Anayasa’sının 67. Maddesine göre yerel yönetimlerin karar organları seçimle iş başına gelir. 127. maddenin ilk fıkrası bu seçimlerin serbest, eşit, gizli, tek dereceli, genel oy açık sayım ve döküm esaslarına göre yapılması gerektiğini belirtir. 2021 itibari ile yerel seçimler 5 yılda bir yapılmaktadır.

Yerel Seçim Haberleri

Aydın Battal yazdığı sitem dolu şiirle yerel seçimlere damga vurmuştu! Popüler dizinin kadrosuna katıldı

Kırşehir'deki yerel seçimlerde muhtarlık seçimini kaybeden ve sosyal medyadan akrabalarına yazdığı şiirle sitem eden Aydın Battal, Türkiye'de gündem olmuştu. Bir anda popüler olan Battal kendisine dizi ve filmlerden teklif geldiğini açıklamıştı. Battal gelen tekliflerden birini kabul etti ve setten ilk karesini paylaştı.

Haber 20-04-2024 20:13

Elazığ'da 68 yaşındaki muhtar 40 yıldır koltuğunu rakiplerine kaptırmıyor

Elazığ'ın Maden ilçesinde 68 yaşındaki mahalle muhtarı Mehmet Deniz, 40 yıl önce arkadaşlarına özenerek girdiği muhtarlık seçimini kazanmasının ardından 9 dönemdir koltuğunu rakiplerine kaptırmıyor.

Yurthaber 18-04-2024 13:59

Ferhat Murat'ın seçim öncesi Ankara için yaptığı yorum, sosyal medyanın diline düştü: Sokakta Turgut Altınok dip dalgası var. Oylar birbirine çok yakın.

Yerel seçimlere damgasını vuran Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarıyla ilgili yapılan değerlendirme gündem oldu! Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, rakibi Mansur Yavaş'ın yaklaşık iki katı daha az oy alarak seçimi kaybetmişti. Siyasal iletişim uzmanı Ferhat Murat'ın 'dip dalga' yorumu sosyal medyanın diline düştü.

Haber 14-04-2024 13:21

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 3 günde 3 ameliyat geçirdi! Değişimi dikkat çekti

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimin ardından hem ses tellerinden hem de gözlerinden operasyon geçirdi. Üç günde 3 ameliyat geçirip sağlığına kavuşan Özel, Ramazan Bayramı için memleketi Manisa'ya gitti. Burada Manisa eski belediye başkanlarının mezarlarını ziyaret eden Özgür Özel'in değişimi de dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Haber 10-04-2024 00:28

Diğer Haber Etiketleri

Yerel Seçim

Yerel Seçim Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yerel Seçim Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zaferini havaya ateş açarak kutlamıştı! AK Partili Belediye Başkanı Nuri Erdoğan ile ilgili harekete geçildi

31 Mart yerel seçimlerinde Isparta’da merkeze bağlı Kuleönü Beldesi Belediye Başkanlığı seçimlerini mevcut AK Partili Belediye Başkanı Nuri Erdoğan kazanmıştı. Seçimin tamamlanmasının ardından pazaryerinde Erdoğan zaferini toplanan kalabalığın ortasında havaya silahla ateş ederek kutlamıştı. Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.

Haber 04-04-2024 23:51

Bakan Şimşek'ten seçim değerlendirmesinde 'enflasyon' mesajı! Memura zam verdik, yine kaybedildi İşte kulislerde konuşulan o sözler...

Yerel seçimler 'sürpriz' sonuçlarla sona erdi. CHP Türkiye genelinde seçimlerden birinci parti olarak çıkarken AK Parti'den de değerlendirme toplantıları başladı. Kulisler hareketlendi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de oy kaybının sadece ekonomi kaynaklı olmadığını söylediği kaydedildi.

Finans 04-04-2024 09:46

'Akşener emin olmasın' dedi, Mansur Yavaş iddiası gündem yarattı: Koltuğu altından çekip alabilir!

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan ve seçimli olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden aday olup olmayacağı merak edilirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. "Yavaş ağırlığını koyarsa, Meral Akşener'in altından koltuğu çekip alabilir" diyen gazeteci İsmail Saymaz, milliyetçi partilerin oy kaybettiğini belirterek önümüzdeki günlerde İYİ Parti, MHP ve Zafer Partisi'nin bir araya gelebileceğini söyledi.

Haber 04-04-2024 09:32

'Oylar parayla satılıyor' iddiası! Banka dekontunu bile paylaştı... Seçim günü hesabına göndermişler

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin yankıları sürerken, 'oy parası' iddiası gündem yarattı. Banka dekontlarını canlı yayında gösteren gazeteci Saygı Öztürk, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Adayların, kendisine oy vermesi için ya da sandığa gitmemesi için seçmenlere para dağıttığını belirten Öztürk'ün gösterdiği dekontta 'oy parası' yazması da dikkat çekti. Söz konusu paranın seçim günü gönderildiğini söyleyen Öztürk, hesaba geçtiği tarihin ise 2 Nisan olduğunu belirtti.

Haber 04-04-2024 08:00

Ekonomi yönetimi seçim sonrası ilk kez bir araya geldi! Kritik toplantı sona erdi, enflasyon mesajı

31 Mart yerel seçimi maratonu geride kalırken ekonomi kurmayları da seçim sonrası ilk kez bir araya geldi. Bugün saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlayan toplantı sonra erdi. Yapılan açıklamada "Programımızın temel hedefi olan enflasyonu kalıcı olarak düşürmeye yönelik güçlü politikaları uygulamaya devam ediyoruz" denildi.

Finans 03-04-2024 18:41

Son dakika | Sosyal medyadaki o paylaşımlar affedilmedi! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti

Son dakika haberi: Sosyal medyada seçim sonuçlarıyla ilgili provokatif paylaşımlar yapıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu paylaşımlarla ilgili harekete geçti.

Haber 03-04-2024 15:51

Bir şehir ne AK Parti ne CHP dedi! Yüzde 22'yle belediyeyi kazandı: Seçimde en yüksek ve en düşük oy oranları dikkat çekti

31 Mart'ın sandık sonuçlarında ilk iki sırada CHP ve AK Parti yer aldı ama bir ilin tercihi iki partiden yana da olmadı. CHP 15 ilde yüzde 50'nin üzerinde oy alırken AK Parti'nin yüzde 50'yi aştığı il sayısı çok daha sınırlı kaldı. Öte yandan CHP en düşük oyunu aldığı şehirlerde yüzde 1-2 bandını gördü, AK Parti'de bu oran daha yüksek oldu. Mansur Yavaş'ın yüzde 60,4 ile ile seçildiği seçimlerde bir ilçede ise adayın yüzde 21 alması seçilmesine yetti.

Haber 02-04-2024 15:51

Yerel seçim sonrası ilk 'erken seçim' çağrısı! Yeniden Refah Partili Altınöz: 'Bu sonuç bir erken seçim sonucudur

Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, partinin il binasında düzenlenen basın açıklamasında konuştu. Altınöz, erken seçimle ilgili olarak “Türkiye'nin erken seçim mecburiyeti vardır. Çünkü mutfakta yangın var. İnsanların cebinde para kalmamış, esnaf iş yerini kapatıyor. Sonuç itibariyle erken seçim kaçınılmaz” dedi.

Haber 01-04-2024 17:57

81 ilin 11'ini kadınlar yönetecek! 5 büyükşehire kadın başkan... 22 yaşındaki o isim Türkiye’nin en genç kadın Belediye Başkanı oldu

Türkiye dün sandık başına gitti ve yerel yöneticilerini seçti. Yerel seçim sonuçları merakla takip edilirken bazı il ve ilçelerde sürpriz sonuçlar çıktı. Seçim sonuçlarına dair detaylar gelmeye devam ederken kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye'deki 81 ilin 11'ini kadınların yöneteceği belirlendi. İşte o iller ve isimler... Öte yandan Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesinde Bağımsız aday Zeynep Çelik, Türkiye’nin en genç kadın Belediye Başkanı olma unvanını kazandı.

Haber 01-04-2024 13:58

13 milyon seçmen sandığa gitmedi! 31 Mart yerel seçimlerine katılım oranı dikkat çekti... 20 yılın en düşüğü

Yerel seçimlerde sandıktan 'sürpriz' çıktı. AK Parti elindeki bazı belediyeleri kaybederken; CHP ve YRP gecenin en başarılı partileri arasında yer aldı. CHP, 47 yıl sonra birinci parti olurken, YRP'de 3. parti oldu. Gündem yaratan seçim sonuçlarıyla birlikte, katılım oranı da dikkat çekti. 13 milyon seçmenin sandığa gitmediği görüldü.

Haber 01-04-2024 11:07

Seçimler sonrası canlı yayında çarpıcı 'Mehmet Şimşek' kulisi! Bu işin sorumlusu sensin' denilmiş

Yerel seçim maratonu sürprizlerle sona erdi. 7 ilde belediye el değiştirirken CHP ülke genelinde birinci parti olarak çıktı. Seçimler sonrası AK Parti kulisleri de hareketlendi. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Parti kurmaylarının dün akşam toplantı yaptığını belirtirken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili de önemli iddiaları paylaştı.

Finans 01-04-2024 10:57

Ecevit'ten 47 yıl sonra bir ilk! Özgür Özel liderliğindeki CHP birinci parti oldu

31 Mart seçim sonuçları tüm Türkiye'de büyük yankı bulurken, Cumhuriyet Halk Partisi de (CHP) 47 yıl sonra bir ilke imza attı. 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 37,47 oy alan CHP, Bülent Ecevit'in liderliğindeki 1977 seçimlerinden sonra ilk defa sandıktan birinci parti olarak çıktı. AK Parti ise yüzde 35,49 oy oranı ile ilk defa bir seçimde ikinci parti oldu.

Haber 01-04-2024 10:21

Hatay, Kırklareli, Üsküdar ve Fatih... Sabaha kadar süren seçim yarışı nefesleri kesti!

Sandıkların açılmasının ardından bazı il ve ilçelerde seçim yarışı son ana kadar nefes kesti. Hatay, Kırklareli, Üsküdar ve Fatih’te haritanın rengi sürekli değişti. Hatay’da CHP’li Savaş ve AK Partili Öntürk arasında kıyasıya bir yarış yaşandı. Kırklareli’nde de MHP’li Bulut ile CHP’li Kesimoğlu’nun mücadelesi son ana kadar sürdü. İstanbul Üsküdar’da da yarış nefes kesti. İpi CHP’li Dedetaş göğüsledi. Fatih’te de son ana kadar süren mücadeleyi AK Partili Turan kazandı. İşte detaylar...

Haber 01-04-2024 09:55

Çankırı Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Esen, seçim sonuçlarını değerlendirdi:

Çankırı Belediye Başkanlığına kesin olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen MHP'li İsmail Hakkı Esen, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Yurthaber 01-04-2024 08:48

Bayburt ve Gümüşhane'de seçim sonuçları kutlandı

Bayburt ve Gümüşhane'de seçim sonuçları sonrası kutlama yapıldı.

Yurthaber 01-04-2024 08:24

'En son gelen bilgiler...' Doğu Perinçek 'Vatan Partisi önemli başarılar kazandı' diyerek duyurdu: Muhtarlıklar kazandık

Türkiye, tüm il ve ilçelerdeki yerel seçim sonuçlarını dikkatle incelerken siyasilerden de dikkat çeken açıklamalar geliyor. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de katıldığı yayında yaptığı açıklamada "Vatan Partisi de bu seçimde başarılar kazandı" diyerek Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde, Sivas'ın Divriği ilçesinde, Adana'nın Yüreğir ilçesinde ve Uşak'ta muhtarlıklar kazandıklarını söyledi.

Haber 01-04-2024 08:12

Son ana kadar 'müjde' beklemişlerdi.... Emekliler yerel seçimde nasıl mesaj verdi? SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken erken seçim çıkışı

31 Mart yerel seçimi maratonu dün akşam sonlandı.. 31 Mart seçimlerinde CHP oy oranlarını artırarak birinci parti oldu. Yerel seçim öncesi zam taleplerini dile getiren ve son ana kadar 'seyyyanen zam' müjdesi bekleyen emekli sandıkta ne mesajlar verdi?

Finans 01-04-2024 08:05

Nevşin Mengü'nün 'Erdoğan' yorumu sosyal medyada gündem oldu! 'Yaşanan hezimeti sahiplendi, sırtlandı'

Türkiye dün sandık başındaydı. Oy verme işleminin ardından gözler sandıklardan çıkacak sonuçlara çevrilmişti. Birçok ilde sürpriz sonuçlar çıkarken liderlerin açıklamaları da dikkatle takip edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "31 Mart bizim için bir bitiş değil; aslında bir dönüm noktasıdır. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırmıştır" dedi. Bu konuşmanın ardından gazeteci Nevşin Mengü'nün yorumu sosyal medyada gündem oldu.

Haber 01-04-2024 07:25

AK Parti o ilçede seçimi 1 oy farkla kazandı! Isparta ve Antalya’da dikkat çeken yerel seçim sonuçları…

Yerel seçim sonuçları kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye genelinde belli oldu. Isparta'nın Aksu ilçesinde AK Parti'nin adayı Veli Kahraman'ın bir oy farkla seçimi kazanması seçimin en çok dikkat çeken sonuçlarından bir tanesi oldu.

Haber 01-04-2024 06:50

Tokat'ta 'Efsane Vali' zaferi! Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu seçimi kazandı, MHP'li seçmenler sokaklara çıktı

"Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerini kazandı. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu, büyük bir zafer elde etti. Oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu.

Haber 31-03-2024 22:24

Türkiye haritası kırmızıya döndü, Kılıçdaroğlu göndermeleri olay oldu: Sakın öndeyiz diye twit atma

2024 seçimleri sürpriz sonuçlara sahne oldu. Pek çok ilde AK Parti'nin elinde olduğu belediye CHP'ye geçerken; CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti oldu. 14 Mayıs'taki genel seçimlere oranla sandıktan çıkan sürpriz sonuçlar sonrası eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündem oldu. Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan göndermeler sosyal medyada çok konuşuldu.

Finans 31-03-2024 21:09

CANLI HATAY SEÇİM SONUÇLARI! Hatay'da seçimi kim kazandı? Lütfü Savaş mı, Mehmet Öntürk mü? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

31 Mart yerel seçimlerinde en çok tartışılan yer ise hem depremde yaşadığı büyük travmalar hem de aday belirleme süreciyle Hatay oldu. Hatay'da seçimi kim önde götürdü? Tartışma konusu olan Lütfü Savaş mı, AK Parti'nin adayı Mehmet Öntürk mü? Sandıkların büyük çoğunluğu açılırken gelen verilere göre seçimin kazananı AK Parti'nin adayı oldu. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'şaibe' iddiasında bulunarak "Çok sayıda vekilimizi görevlendirdik" dedi.

Finans 31-03-2024 20:41

CANLI GİRESUN seçim sonuçları! Giresun'da seçimi kim kazandı? AK Parti’nin adayı Aytekin Şenlikoğlu mu, CHP adayı Fuat Köse mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Giresun'u yeniden Aytekin Şenlikoğlu kazanmaya çalışıyor. Giresun’da 2024 yerel seçim sonuçları için büyük bir heyecan yaşanıyor. CHP ise yarışa Fuat Köse ile girdi. İYİ Parti’nin de Giresun’daki adayı Harun Cici oldu. Giresun seçim sonuçlarıyla ilgili tüm detayları ve anlık oy oranlarını Mynet üzerinden takip edebilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Finans 31-03-2024 20:39

CANLI ESKİŞEHİR seçim sonuçları! Eskişehir'de seçimi kim kazandı? AK Partili Nebi Hatipoğlu mu, CHP adayı Ayşe Ünlüce mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye sandık başında! Seçmenler 1 yıl sonra bir kez daha sandıkla buluştu. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken yıllardır CHP yönetiminde olan Eskişehir bu kez el değiştirecek mi? Yılmaz Büyükerşen bu seçimde CHP’den aday olmadı yerine Ayşe Ünlüce aday gösterildi. AK Parti ise Nebi Hatipoğlu ile yarışa girdi. Peki Eskişehir’de 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Nebi Hatipoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Ayşe Ünlüce mi seçimi kazanacak? İşte tüm detaylar...

Finans 31-03-2024 20:36

CANLI EDİRNE seçim sonuçları! Edirne'de seçimi kim kazandı? Belgin İba mı, yoksa Filiz Gencan Akın mı?

Yerel seçimleri sonuçları için nefesler tutuldu. Seçim sonuçları vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla ve merakla bekleniyor. Edirne seçim sonuçları ile ilgili tüm detayları ve tabloları anlık olarak Mynet üzerinden takip edebilirsiniz. Edirne'de AK Parti'nin adayı Belgin İba olurken, CHP'nin adayı ise Filiz Gencan Akın oldu.

Finans 31-03-2024 20:32

CANLI Balıkesir seçim sonuçları! Balıkesir'de seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Yücel Yılmaz mı, CHP adayı Ahmet Akın mı?

Balıkesir seçim sonuçları merak ediliyor. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumda ve yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, Balıkesir'de seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Yücel Yılmaz mı, CHP adayı Ahmet Akın mı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-2024 20:18

CANLI Aydın seçim sonuçları! Aydın'daki seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Mustafa Savaş mı, CHP adayı Özlem Çerçioğlu mu?

Siyasi partilerin adaylarını belirlemesi sonrası yaşanan uzun bir propaganda sürecinin sonunda seçmenler 31 Mart günü oylarını kullanmak üzere sandık başına gitti. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken, yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle seçim yarışının yaşandığı İstanbul, Ankara, Aydın, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak konusu. Peki, Aydın'daki seçimi kim kazandı?

Finans 31-03-2024 20:15

CANLI | ANKARA'DA İLK SONUÇLAR: Oylar sayılıyor... Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu kazanıyor? 2024 yerel seçim sonuçlarında kim önde?

Ankara canlı seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Mansur Yavaş ile Turgut Altınok'un arasında geçmesi beklenen 2024 Ankara yerel seçim sonuçları, Ankaralılar gibi tüm Türkiye'de merak ediliyor. Ülkücü kökenli iki adayın öne çıktığı seçimlerin öncesinde, yapılan son anket sonuçlarındaki 'oy farkı' dikkat çekmişti. Oyunu kullanan Mansur Yavaş, sonuçlardan emin olduğunu belirtirken; AK Parti adayı Altınok ise değişim iddiasında. Peki Ankara'da Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde?

Finans 31-03-2024 19:03

CANLI | İzmir yerel seçim sonuçlarında oy oranları belli oldu: CHP'li Cemil Tugay önde mi? AK Partili Hamza Dağ ne kadar oy aldı?

Seçim sürecinin en heyecanlı anı geldi çattı. Sandıklar kapandı, yasaklar kalktı. Gözler büyükşehirlere çevrilirken İzmir sonuçları da yakından takip edilmeye başlandı. CHP'nin kalesinde son durum da yasakların kalkmasıyla belli oldu. CHP'li Cemil Turgay ne kadar oy aldı? AK Partili Hamza Dağ sürpriz yapabilecek mi? İşte İzmir yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-2024 19:01

Sandıkların kapanmasına dakikalar kala son seçim anketi! Betimar yayımlandı, AK Parti'den tepki geldi

Türkiye, bugün 2024 yerel seçimleri için sandık başına giderken, sandıkların kapanmasına dakikalar kala açıklanan anket gündem yarattı. Betimar tarafından yayımlanan anketlere AK Parti'den sert tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Bugün ve özellikle bu saatlerde yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliği ve güvenliği yoktur" dedi.

Haber 31-03-2024 18:37

CANLI KONYA SEÇİM SONUÇLARI! Konya yerel seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay ve CHP adayı İsmail Sonkaya ne kadar oy aldı?

Konya 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları belli oldu! Türkiye genelinde sandıklar 17.00’da kapanıp, oy sayım işlemleri başlayacak. Konya seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı kazandı? İşte Konya yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar...

Finans 31-03-2024 18:32

CANLI MANİSA seçim sonuçları! Manisa yerel seçim sonuçlarını kim kazandı? CHP adayı Ferdi Zeyrek ve MHP adayı Cengiz Ergün ne kadar oy aldı?

Manisa seçim sonuçları belli oldu. Yerel seçim öncesi gelen anket sonuçlarında kentte kıyasıya bir yarış olması bekleniyordu. Seçmenler bugün son kararını vermek için sandık başına gitti. Manisa’da Cumhur İttifakı’nın adayı mı yoksa CHP’nin adayı mı kazandı? Peki, Manisa seçim sonuçlarına göre CHP adayı Ferdi Zeyrek ve MHP adayı Cengiz Ergün ne kadar oy aldı? İşte Manisa yerel seçim sonuçlarının detayları

Finans 31-03-2024 18:32

SEÇİM AKŞAMINDA SÜRPRİZ SONUÇLAR | Sandıklar açıldı, haritanın rengi değişti... CHP yıllar sonra birinci parti! İşte il il seçim sonuçları

SÜRPRİZ SEÇİM SONUÇLARI 31 Mart akşamına damga vurdu. Tüm Türkiye, yerel seçimler için sandık başına giderken, YSK tarafından seçim sonuçlarına ilişkin yasağın kaldırılmasının ardından gelen oylarla tablo netleşti. Anadolu Ajansı'nın seçim sonuçlarını yayımlamasıyla birlikte Türkiye haritasında illerin yer aldığı tabloda büyük değişimlerin olduğu gözlendi. Bazı iller AK Parti'den CHP'ye geçerken, gelen sonuçlara göre CHP'nin yıllar sonra birinci parti olduğu görüldü.

Finans 31-03-2024 18:17

CANLI Erzincan seçim sonuçları! Erzincan'da heyecan dorukta! Yarışı Özge Vataner Özege mi, Bekir Aksun mu yoksa Veda Bingöl mü önde tamamladı?

Türkiye nefesini tuttu yeni belediye başkanlarını seçiyor. Yerel seçimin sonuçları herkes tarafından merakla bekleniyor. Seçimin heyecan dolu yerlerinden biri de Erzincan'da yaşanıyor. Erzincan'da CHP adayı Özge Vataner Özege mi, MHP adayı Bekir Aksun mu yoksa İYİ Parti adayı Veda Bingöl mü seçimi kazandı? İşte Erzincan yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-2024 18:16

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 31-03-2024 16:23

CANLI SEÇİM SONUÇLARI | 2024 yerel seçim ilk sonuçlar için geri sayım! Sandıklar kapandı, oy sayımı başladı... 81 il ve 973 ilçede yeni belediye başkanları belli oluyor... İl il, ilçe ilçe kim önde?

Canlı seçim sonuçlarını takip etmek isteyenler için geri sayım başladı. 2024 yerel seçim sonuçları saatler içerisinde belli olacak. Yerel seçimler için Türkiye, bugün sabah saatlerinden itibaren sandık başına giderken, oy verme işlemi saat 17.00'de tüm Türkiye'de sona erdi. Oy verme işlemi sonrası sandıklar açılmaya başlandı ve oy sayımına geçildi. YSK'nın seçim yasaklarının sona ermesiyle ilk seçim sonuçları Mynet'te olacak. Hangi il ve ilçede hangi aday önde? sorusu yanıt bulacak.

Finans 31-03-2024 15:26

31 Mart yerel seçimlerinde ünlüler sandık başında! Cem Yılmaz yine kendini tutamadı

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. Ünlü isimler de oy kullanmak için sandığa gitti. Cem Yılmaz yine güldürdü, İlker Aksum pusulayı katlarken zorlandı. İşte ünlülerden seçim manzaraları...

Magazin 31-03-2024 15:09

CANLI | Artvin seçim sonuçları! Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Türkiye yerel seçimler için sandık başında, seçmenleri gözü kulağı ise gelecek seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bu illerden biri de Artvin... Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Finans 31-03-2024 14:52

Taksim Meydanı'nda seçim sessizliği: Boş kalan meydan havadan böyle görüntülendi

Yerel seçimler nedeniyle sabah saatlerinde oy kullanmaya giden vatandaşlar Taksim Meydanı'nın boş kalmasına neden oldu. Taksim'deki sessizlik dron ile de görüntülendi.

Haber 31-03-2024 12:05

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden 'manipülasyon' uyarısı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde vatandaşlar oy kullanırken, İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden 'manipülasyon' uyarısı geldi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından "'Tercih ettiğiniz adaya oy attıktan sonra diğer partilerin üzerini çizin' şeklindeki paylaşımlar, oyların geçersiz sayılması için yürütülen manipülasyon çalışmalarıdır" açıklaması yapıldı.

Haber 31-03-2024 11:22

Sandık başında renkli görüntüler! Kimi astronot kostümüyle kimi kral kostümüyle geldi, kimi de patili dostuyla oy kullandı

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başında. 32 ilde seçmenler, saat 07.00'den itibaren sandık başına giderken, diğer illerde de oy verme saat 08.00 itibarıyla başladı. Seçmenler sandık başına gidip oylarını kullanırken renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 31-03-2024 11:14

YSK Başkanı Ahmet Yener'den yerel seçim açıklaması! Yayın yasakları ne zaman kalkacak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Türkiye genelinde oy verme işlemlerinin başladığını belirterek, "Tüm il, ilçe seçim kurullarından son durumlarına ilişkin bilgileri aldık. Şu anda sorunsuz olarak oy verme işlemleri devam ediyor" dedi. Yener, seçim ile ilgili yayın yasakları hakkında da açıklamada bulundu.

Haber 31-03-2024 09:59

Seçmenler sandık başına koştu! İşte Türkiye'den seçim manzaraları

Yerel seçim heyecanı başladı. Yüksek Seçim Kurulu 32 ilde oy verme saatini bir saat erkene almıştı. Bu nedenle 32 ilde saat 07.00 itibarıyla oy verme işlemi başlamıştı. Bu illerin dışında kalan diğer yerlerde de saat 08.00 itibarıyla oy verme işlemi başladı. Böylece tüm Türkiye’de oy verme işlemi başlamış oldu. Tüm illerde oy verme işleminin başlamasıyla birlikte seçmenler sandık başına koştu. Oy pusulasının 4 tane olması ise İstanbul'da yoğunluğa neden oldu.

Haber 31-03-2024 06:58

Türkiye sandık başında! Oy kullanma saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 31 Mart yerel seçimleri oy kullanma saatleri... Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gidiyor. Peki, oy kullanma saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte oy kullanırken dikkat edilmesi gerekenler ve 31 Mart yerel seçimleri oy kullanma saatleri...

Haber 31-03-2024 06:34

Türkiye bugün sandık başında: İstanbul'da oy pusulaları okullara getirildi

Yerel seçim günü geldi çattı. Türkiye bugün sandık başına gidiyor. İstanbul'da ise Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanmaya saatler kala oy pusulaları güvenlik önlemleri altında okullara getirildi.

Haber 31-03-2024 06:29