Yerel Seçimler Haberleri

Fatih Portakal’dan canlı yayında oy kullanma provası! İlginç anlar yaşandı: ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var’

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 23 gün kaldı. AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi başta olmak üzere bu seçimde 36 parti yarışacak. Bağımsız adaylar da eklendiğinde her bir pusula yaklaşık 1 metreyi geçiyor. Fatih Portakal da bu duruma dikkat çekmek için canlı yayında oy kullanma provası yaptı ortaya ilginç anlar çıktı. Portakal, ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var gerçekten zor bir iş’ diyerek dikkat çeken uyarılarda da bulundu.

Haber 07-03-2024 09:01

Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, AK Parti'nin kalesi Mamak'ta umduğunu bulamadı! Görüntüler gündem oldu: 'O zaman metro istemiyorsun yani'

31 Mart'ta yapılacak seçimler için parti ve ittifakların belirlediği adaylar çalışmalarına başladı. Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Mamak'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlardan destek isteyen Altınok, aldığı cevaplar karşısında ise umduğunu bulamadı.

Haber 30-01-2024 22:27

Adaylığını canlı yayında duyurdu! İstanbul'da seçim yarışı kızışıyor... Cemal Enginyurt 'tamam', Başak Demirtaş 'yüzde 90'

Yerel seçimlere 60 gün gibi bir süre kalırken, İstanbul'da aday sayısı her geçen gün artıyor. Mevcut CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na rakip olarak şu ana kadar 4 parti adayını açıklarken, gözler aday çıkartmaya hazırlanan DEM Parti'sine çevrilmişti. Başak Demirtaş'ın adaylığını yüzde 90 netleştiği iddia edilirken; Demokrat Partili Cemal Enginyurt'un da İstanbul'dan aday olma kararı aldığı belirtildi.

Haber 30-01-2024 06:42

Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu? Aradaki fark dikkat çekti

Adım adım yerel seçimlere yaklaşılırken partiler çalışmalarını hızlandırıyor. Siyasi partiler seçim çalışmalarına sürdürürken vatandaşlar da anket sonuçlarını merak ediyor. Seçim sonucunun ne olacağı en çok merak edilen illerden biri de Ankara. Area Araştırma'nın yaptığı ankette; partilerin oy oranları ve hangi seçim bölgesinde hangi adayın isminin önde olduğu araştırıldı. Peki, mevcut ABB Başkanı ve CHP'nin adayı Mansur Yavaş mı, yoksa AK Parti'nin adayı Turgut Altınok mu önde? İşte sonuçlar...

Haber 25-01-2024 10:22

AK Parti'den 7 il için kritik karar! MHP'yi destekleyecek

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti, 74 ilde adaylarını belirledi. AK Parti'nin 7 il belediyesinde ise aday çıkartmayarak MHP'yi destekleyeceği açıklandı.

Haber 18-01-2024 16:23

Zafer Partisi'nin İstanbul adayı belli oldu!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde İBB Başkan adayının Azmi Karamahmutoğlu olduğunu duyurdu.

Haber 13-01-2024 17:15

SON DAKİKA | CHP İstanbul'da startı verdi! Ekrem İmamoğlu 'ceketini' yine çıkardı ve bu mesajı verdi: 'Ben hiç onların adayını merak etmiyorum'

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Özel, "Erdoğan'ın açıklayacağı adayla meşgul değiliz" dedi. Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da açıklamalarda bulundu. İmamoğlu "6 Mayıs'ta çıkarttığımız o ceketi, Türkiye'de iktidar olana kadar hiç giymeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Ceketini çıkarıp konuşmasına devam eden İmamoğlu, "Ben hiç onların adayını merak etmiyorum" dedi.

Haber 05-01-2024 11:07

Yeğeni paylaştı, Ankara kulisleri hareketlendi! AK Parti'nin adayı o isim mi olacak? Hemen yanıt geldi

Türkiye, iyiden iyiye yerel seçim havasına girdi! CHP'nin Ankara ve İstanbul adayının Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu olduğu da kesinleşti. Burada tüm gözler AK Parti ve MHP'ye çevrilmişti. İstanbul için ismi geçen adayların dışında Ankara için de hummalı bir çalışma sürüyor. AK Parti'nin Ankara adayının belli olduğu iddiası bir anda gündem yaratırken; iddialar sonrası açıklama geldi.

Haber 27-12-2023 16:49

Yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? En son yerel seçimler ne zaman oldu?

Yerel seçimler, belediye seçimleri olarak da bilinen, yıllık tekrarlanmayan bir oylama süreci anlamına gelir. Her belediye seçimi yaklaştığında bu oylamaların kaç senede bir yapıldığı merak konusu olur. Yerel seçimlerin en son ne zaman yapıldığı da araştırılır. Bu nedenle YSK tarafından aktarılan yeni yerel seçim tarihi ile bu oylamanın kanunen kaç senede bir yapıldığı üzerine detaylı bilgi sunulmalıdır. Peki, yerel seçimler kaç yılda bir yapılır? En son yerel seçimler ne zaman oldu?

Haber 14-12-2023 22:50

2024 yerel seçimleri ne zaman? 2024 yerel seçimleri ne zaman yapılacak?

Yerel seçimler, belediye seçimleri olarak da bilinir ve yıllık olarak yapılmaz. Dolayısıyla yerel seçimlerin tarihi merak konusuna dönüşür. Yerel seçimlere aylar kala araştırılmaya başlanan bir diğer konu ise oy pusulasında hangi adayların yer alacağıdır. Bu bağlamda Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kapsamındaki bilgilerden yola çıkılarak vatandaşlara belediye seçimlerine yönelik detaylar aktarılabilir. Peki, 2024 yerel seçimleri ne zaman? 2024 yerel seçimleri ne zaman yapılacak?

Haber 14-12-2023 20:48

Seçmen kâğıdı olmadan oy kullanılır mı? Yerel seçimlerde oy kullanmaya giderken gereken belgeler nelerdir?

Yerel seçimler, yerel yönetimlerin kamuya yönelik hizmetlerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına en iyi şekilde gerçekleştirilmesi ve idarelerde verimliliğin sağlanabilmesi konusunda merkezi bir konumda bulunur. Her 5 yılda bir yapılan yerel seçimlerde kullanılan oylar sonucu il ve ilçelerin belediye başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri vs. gibi yetkili kişiler seçilip görev alır. Peki, yerel seçimlerde oy kullanmaya giderken gereken belgeler nelerdir? Seçmen kâğıdı olmadan oy kullanılır mı?

Haber 05-12-2023 00:23

Yerel seçimlerde nasıl oy kullanılır? Yerel seçimlerde oy kullanmak için gerekenler nelerdir?

Yerel demokrasinin geliştirilmesi adına son derece önemli bir rolü olduğu birçok kez ifade edilen yerel seçimler, her 5 yılda bir düzenli olacak şekilde yapılır. Gerçekleştirilen seçimlerde kullanılan oylar sonucu bir sonraki yerel seçime kadar görev alacak belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar gibi yetkili isimler seçilir. Peki yerel seçimlerde nasıl oy kullanılır?

Haber 04-12-2023 23:53

Yerel seçimlerde nerede oy kullanacağım? Oy kullanacağım yeri nasıl öğrenebilirim?

Her 5 yılda bir olacak şekilde yapılan yerel seçimlerin 2024 yılı için belirlenen tarihi ise 31 Mart 2024 olarak açıklanmıştır. Yerel seçimler; bir sonraki yerel seçime kadar il ve ilçelerde belediye başkanları, muhtarlar ve meclis üyeleri gibi yetkililerin kim olacağının halkın iradesiyle belirlendiği bir seçim türü olarak karşımıza çıkmaktadır. Yerel seçimlerin, demokrasinin gelişmesi adına önemli bir görevi vardır. Peki, yerel seçimlerde nerede oy kullanılır?

Haber 04-12-2023 23:37

Yerel seçimlerde ne için oy kullanılır? Yerel seçimlerde ne seçilir?

Yerel demokrasinin işlemesinde ve gelişmesinde önemli bir yeri olduğu kabul edilen yerel seçimler, her 5 yılda bir düzenli olacak şekilde yapılır. Türkiye’de, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmuş olan tüm bireyler, belirtilen bazı özel durumlar dışında oy kullanma hakkına sahiptir. Yerel seçimlerde oy verebilmek için ise bazı önemli şartların bilinmesi gerekir.

Haber 04-12-2023 23:15

Yerel seçimlerde kimler oy kullanabilir, kimler oy kullanamaz? Yerel seçimlerde oy kullanma kriterleri neler?

Kamu hizmetlerinin görülebilmesi için yerel yönetimlerin idareleri ve verimlilikleri son derece önemlidir. Bir bölgede bulunan şehir yönetimini ya da ilçe yönetimini seçebilmek adına yapılan seçimlere yerel seçimler denilmektedir. Yerel yönetim seçimlerinin yerel demokrasinin gelişmesinde de önemli bir yeri vardır. Yerel seçimler 5 yılda bir, yargı denetimi ve gözetimi altında gerçekleştirilir. Peki, yerel seçimlerde kimler oy kullanabilir, kimler oy kullanamaz?

Haber 04-12-2023 22:13

AK Parti’deki kritik tarihler belli oldu! Aday başvuruları başlıyor…

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti’de merak edilen adaylar için ilk adım atılıyor. Yerel seçimler için adaylar başvuruları 9-17 Kasım arasında gerçekleştirecek. İşte detaylar…

Haber 08-11-2023 07:31

İmamoğlu: İstanbul halkının bize oy vereceğine inanıyoruz

İstanbul Yeşil Şehir Eylem Planı tanıtım toplantısında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Seçimi kazanmak için üreten değil, şehrin geleceğini kazanmak için iş üreten bir ekibiz. Bir sonraki seçimi değil bir sonraki kuşakları düşündüğümüz için İstanbul halkının bize oy vereceğini inanıyoruz" dedi.

Haber 01-11-2023 14:21

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'dan iddialı yerel seçim açıklaması! Sadece o İstanbul, Ankara değil, o şehirleri de alacağız

Siyasi partilerin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Aday belirleme çalışmaları üzerinde duran Cumhur İttifakı'nda da henüz üzerinde uzlaşılmış bir isim yok. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız da Ankara ve İstanbul haricinde diğer şehirleri de alacaklarını iddia etti. İşte o açıklamanın tüm detayları!

Haber 02-10-2023 10:20

YEREL SEÇİM TARİHİ 2024: Yerel seçimler ne zaman, belediye ve muhtarlık seçimleri hangi tarihte? Karar Resmi Gazete'de

Yerel seçim tarihi Resmi Gazete'de yayımlandı. Konuya ilişkin yer alan bilgilere göre seçmen kütüğü güncellemeleri 1 Ekim 2023'ten YSK tarafından belirlenecek olan seçim takvimi başlangıç tarihine kadar yapılabilecek. Peki, 2024 yerel seçimler ne zaman, belediye ve muhtarlık seçimleri hangi tarihte? İşte 2024 yerel seçimlerin yapılacağı tarih...

Haber 01-10-2023 08:47

Yerel seçimin tarihi kesinleşti! Karar Resmi Gazete’de yayımlandı…

Ankara kulisleri önümüzdeki yerel seçimler için hazırlıklarına devam ederken önemli bir gelişme daha yaşandı. Yerel seçimlerin yapılacağı tarih Resmi Gazete’de yayımlanarak kesinleşti. Karara göre yerel seçimler 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak.

Haber 01-10-2023 07:21

İYİ Parti'ye katılacağı iddia ediliyordu! CHP'den ihraç edilmişti... Kulisleri hareketlendiren gelişme!

Başlattığı 'Adalet ve Değişim' yürüyüşüyle Bolu'dan Ankara'ya hareket eden ve ardından CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında 31 Mart yerel seçimleri için flaş iddialar ortaya atılıyor. Özcan'ın İYİ Parti sıralarından aday gösterileceği kulislerde dönen bilgiler arasında. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, bugün Özcan'ı makamında ziyaret etti. Görüşme basına kapalı gerçekleştirildi.

Haber 01-09-2023 12:37

BBP lideri Mustafa Destici, partisinin yerel seçim kararını açıkladı

Meral Akşener’in yerel seçimlerle ilgili kararı sonrası Ankara kulisleri hareketlendi. BBP lideri Mustafa Destici de partisinin yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceğini açıkladı. Destici, bazı bölgelerde Cumhur İttifakı ile bazı yerlerde de kendi adaylarıyla seçime gideceklerini belirtti.

Haber 31-08-2023 11:27

İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara planı ortaya çıktı! İşte kulislerde konuşulan o iddia…

Meral Akşener’in yerel seçimler öncesi yaptığı her partinin ayrı ayrı seçime girmesi ile ilgili çağrı sonrası gözler İstanbul ve Ankara’da İYİ Parti’nin alacağı karara çevrilmişti. Kulislerde konuşulanlara göre İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara ile ilgili kararı belli oldu. İşte İYİ Parti Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı destekleyecek mi? İşte cevabı…

Haber 29-08-2023 07:27

Çok konuşulacak teklif! 'Yerel seçimler erkene alınmalı'

Türkiye yerel seçimler için gün sayarken, çok konuşulacak bir çağrı geldi. Yeni Türkiye Partisi (YTP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için hükümete ‘Yerel seçimler erkene alınmalı’ teklifinde bulundu. Yılmaz, “ Yeni Türkiye Partisi olarak Mart 2024 Yerel seçimlerinin öne alınması ve 3 ay içinde hızlıca tamamlanmasını teklif ediyoruz. Bu seçimlerin erkene alınması hükümetin de lehine olacağı, aynı zamanda milletin de lehine olacağı açıktır” dedi.

Haber 28-08-2023 17:50

Türkiye onları yakından tanıyor! 'AK Parti' anketine damgasını vuran isimler... Bakanlar ve belediye başkanları da var

Eski bakanlar, belediye başkanları, partinin ileri gelenleri... 'AK Parti' anketinde öne çıkan isimler Ankara kulislerini bir kez daha hareketlendirdi! Türkiye 2024 yerel seçimlerinin siyasi atmosferini günden güne daha yoğun hissediyor. 'İstanbul'da AK Parti'nin belediye başkanı adayı kim olacak?' sorusu da yanıtı en çok merak edilenler arasında. Son ankette, üstlendikleri kritik görevlerle tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı isimlerin sıralamaları dikkat çekti.

Haber 28-08-2023 10:00

'Tüm belediye başkanlarına bu yönde talimat verecek' CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı iddia! İstanbul, Ankara, İzmir... Hepsi dahil

Milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra siyaset gündeminde tartışmalar devam ediyor. Muhalefet cephesinden her geçen gün yeni ve dikkat çeken bir açıklama gelirken gözler şimdi de 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Muhalefetin, özellikle de CHP'nin yerel seçimde nasıl bir strateji izleyeceği merak edilirken gazeteci Barış Yarkadaş, canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Haber 25-08-2023 10:01

2024 yerel seçimlerinde Hakan Peker belediye başkanı adayı! Hangi partiden aday olacak?

2024'deki yerel seçimlerinde Hakan Peker'in Safranbolu'dan belediye başkanı adayı olacağı iddia ediliyordu. Hakan Peker kararını verdi. Herkes şarkıcının hangi partiden aday olacağını merak etti ama Peker bu konuda "Şu anda özellikle görüştüğümüz bir parti yok" dedi.

Magazin 24-08-2023 07:39

AK Parti'nin İBB Başkan adayı kim olacak? Tevfik Göksu'dan canlı yayında flaş açıklama!

Türkiye 2024'ün Mart ayında yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) kimin aday olacağı büyük merak uyandırıyor. CHP cephesinde 'değişim' rüzgarları eserken, mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu adaylığa üstü kapalı göz kırpan açıklamalarda bulundu. Gözler AK Parti'nin İBB için çıkaracağı adaya çevrilmişken, Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu'dan flaş bir adaylık açıklaması geldi!

Haber 19-08-2023 14:44

AK Parti'den 'yerel seçim' açıklaması: Kaybedilen belediyelere dikkat çekip, 'ortak adayı' vurguladı

2024'te gerçekleşecek yerel seçimler için partiler çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen bir önceki seçimde kaybedilen iller için, "Bizden çıkan belediyeleri tekrar geri alma planları yapıyoruz" ifadelerini kullandı. Seçimde Cumhur İttifakı'nın iş birliğinin devam edeceğini vurgulayan Şen, "Bazen tek başına girecektir partiler, bazen iş birliği yapıp beraber bir karar alıp, o karara göre aday belirleyeceğiz." dedi.

Haber 17-08-2023 16:53

CHP ile ittifak için İzmir iddiası gündem olmuştu! İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu'dan yanıt

Türkiye yerel seçimlere adım adım yaklaşırken siyasilerden gelen açıklamalar takip ediliyor. MHP'nin ittifak çağrısına olumsuz yanıt veren İYİ Parti'de Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kavuncu, parti teşkilatları olarak yerel seçimlere tek başına girecek şekilde hazırlık yapmak durumunda olduklarını belirtti. Kavuncu, "İYİ Parti'nin yerel seçimlerde ittifak için CHP'den İzmir'i istediği" yönündeki iddiaya da yanıt verdi.

Haber 15-08-2023 21:50

İYİ Parti’nin Ankara ve İstanbul adayları ortaya çıktı! ‘İttifak olmazsa kesin…’

Yerel seçimler yaklaşırken siyaset kulislerindeki tartışmalar da devam ediyor. İYİ Parti ile CHP’nin bu kez ittifak yapıp yapmayacağı konusunda netlik olmaması üzerine İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirler için yeni isimler gündeme geldi. Kulislerdeki bilgilere göre İYİ Parti Ankara ve İstanbul için aday olarak düşündüğü isimleri belirledi. İYİ Parti’de kesin gözüyle bakılan adaylar İstanbul’da Buğra Kavuncu, Ankara’da ise Adnan Beker… İşte detaylar…

Haber 15-08-2023 07:39

Ege ve Güneydoğu için iddialı çıkış! Demokrat Parti 81 il için kararını verdi: Şu an çok talep geliyor diyerek duyurdu!

Bir parti daha önümüzdeki seçimlerin sonuçlarında etkili olacak karar aldı. 2024 Mart'ında gerçekleşecek yerel seçimlerde ittifak partilerinin yeniden bir arada hareket edip etmeyeceği siyasetin gündemini meşgul ediyor. İYİ Parti ve CHP arasında soğuk rüzgarlar eserken Millet İttifakı'ndan bir başka parti 81 il için hedefini ortaya koydu. Ege ve Güneydoğu'da iddialı olduğunu belirten Demokrat Parti'nin İstanbul ve Ankara örnekleri dikkat çekti!

Haber 07-08-2023 09:43

YEREL SEÇİMLER NE ZAMAN? 2023 belediye seçimleri hangi tarihte yapılacak, kaç yılda bir yapılır?

Yerel seçimlerin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Yerel seçimler bir diğer adıyla belediye seçimleri en son 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşmişti. Geçtiğimiz aylarda ise Cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleşti. Yerel seçimlerin ardından aradan geçen 4 yılın sonunda vatandaşlar bir sonraki seçim tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, Yerel seçimler ne zaman? 2023 belediye seçimleri hangi tarihte yapılacak, kaç yılda bir yapılır?

Haber 04-08-2023 15:06

Zafer Partisi’nden CHP’ye ittifak için yeşil ışık! ‘Kesinlikle tartışmaya açmayız’

CHP’de yerel seçimler öncesinde devam eden ‘değişim’ tartışmalarının yanı sıra Ankara kulislerinde yaşanan hareketli günler de devam ediyor. 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi Zafer Partisi, CHP ile işbirliğine yeşil ışık yaktı. Ancak Zafer Partili yetkililer yaptıkları açıklamada kırmızı çizgilerinin olduğunu belirterek ‘Her şey olabilir ancak burada önemli olan şey, ilkeleri korumak ve o ilkelerden taviz vermemek’ diyerek o ilkeleri tek tek sıraladı.

Haber 03-07-2023 07:47

Yerel seçimler öncesi sürpriz anket! Listede Ekrem İmamoğlu yer almadı! İşte çok konuşulacak o sonuçlar…

Yerel seçimlere 9 ay kala yapılan bir anket dikkat çeken sonuçların ortaya çıkmasına neden oldu. ORC Araştırma ‘En başarılı belediye başkanları kim?’ sorusunun yanıtını aradığı anketin sonuçlarını yayınladı. Listede en başarılı büyükşehir belediye başkanları arasında Ekrem İmamoğlu’nun olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Haber 29-06-2023 11:58

AK Parti’nin yerel seçim planı kulisleri hareketlendirdi! ‘Kesin’ gözüyle bakılıyor…

Yerel seçimler öncesinde AK Parti ve MHP’de hazırlıkların başladığı öğrenildi. 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı’nda CHP’nin elinde olan 11 büyükşehir belediye başkanlığı için yeniden ittifak yapacağına ‘kesin’ gözüyle bakıldığı öğrenildi. İşte AK Parti ve MHP’nin yerel seçim öncesi üzerinde konuştuğu formülün detayları…

Haber 23-06-2023 07:35

Meral Akşener hakkındaki bu iddia çok konuşulur! ‘Bundan sonra CHP ile yol yürümek isteyenler…’

2023 seçim sonuçlarının ardından CHP ile İYİ Parti arasında iplerin gerildiği iddiaları ile yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Meral Akşener’in İYİ Parti Başkanlık Divanı toplantılarından birinde yaptığı konuşmada ‘bundan sonra CHP ile yol yürümek isteyenler benimle olmayacak’ ifadelerini kullandığı iddia edildi. İsmi açıklanmayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı’ndan CHP ile ilgili bomba sözler geldi. İşte İYİ Parti’de yaşanan CHP tepkisine dair son dakika kulis bilgileri…

Haber 22-06-2023 09:48

İttifaktan ayrılan İYİ Parti önümüzdeki yerel seçimde hangi politikayı izleyecek? Canlı yayında açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri bitse de siyaset arenasında yoğun gündem devam ediyor. İYİ Parti Millet İttifakı'ndan ayrıldığını duyurdu, CHP'de MYK üyeleri istifa etti, gözler yeni açıklanacak kabineye çevrildi. Tüm bunlar yaşanırken önümüzdeki yerel seçimlerde İYİ Parti'nin ittifakla hareket edip etmeyeceği merak konusu oldu. Merak edilen konuyla ilgili İsmail Saymaz'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Haber 01-06-2023 22:12

YEREL SEÇİM ne zaman? Belediye seçimleri ne zaman, hangi yıl yapılacak?

Yerel seçim ne zaman sorusunun yanıtı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'da yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. Erdoğan, açıklamasında "Yerel seçimlerde İstanbul'u kazanmaya hazır mıyız?" ifadesini kullandı. Peki, yerel seçim ne zaman? Belediye seçimleri ne zaman, hangi yıl yapılacak? İşte yerel seçimlerin yapılacağı tarih...

Haber 28-05-2023 23:04

Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri ne zaman yapılacak? İşte tarihler

Yerel seçimler bir diğer adıyla belediye seçimlerinin ne zaman yapılacağı birçok vatandaş tarafından merak ediliyor. Bilindiği üzere belediye seçimleri en son 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşmişti. Aradan geçen 3 yılın sonunda vatandaşlar bir sonraki seçim tarihlerini internet üzerinden, "Yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri kaç yılda bir yapılır?" şeklinde sorgulamaya başladı. İşte bir sonraki belediye seçimleri tarihleri

Haber 21-12-2022 19:42

Belediye seçimleri ne zaman? Yerel seçimler hangi tarihte? Belediye seçimleri kaç yılda bir yapılır?

Yerel seçimlerin 31 Mart 2019'da tamamlanmasıyla, vatandaşlar bir sonraki seçimlerin tarihlerini sorgulamaya başladı. 2019 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2019 tarihinde yapılmış ve seçim sonucunda belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenmiştir. Peki yerel seçimler ne zaman? Belediye seçimleri ne zaman, kaç yılda bir yapılır? İşte merak edilenler...

Haber 26-09-2022 17:22