Yeşil Haberleri

Yanlış biliniyormuş! Uzman isim yeşil ve filizlenmiş patateslere karşı uyardı

Patates beslenmenin ayrılmaz bir parçasıdır. Ancak tehlikeli patatesleri nasıl tespit edeceğinizi biliyor musunuz? Bir uzman, hangi noktada patatesinizi ayıklamanız gerektiğini ve hangi noktada tüketebileceğinizi paylaştı.

Kadin 24-02-2024 15:36

Avrupa Merkez Bankası yeşil dönüşüme odaklanıyor: Maliyetler ve yatırım ihtiyaçları konusunda çalışılacak

AB'nin 2030 karbon düşürme hedeflerine ulaşmayı desteklemek için Avrupa Merkez Bankası çevre yönetim programı başlatacak. Buna göre, ECB, yeşil ekonomiye geçişin etkisi ve riskleri ile özellikle geçiş maliyetleri ve yatırım ihtiyaçları konusunda çalışacak.

Finans 30-01-2024 17:24

Yeşil fasulye nasıl yazılır? Yeşil fasulye ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Birleşik kelimelerin doğru yazılışlarının öğrenilmesi için başvurulan temel kaynaklar Türk Dil Kurumu Yazım Kuralları Kılavuzu ile güncel sözlüğüdür. Çünkü bu güvenilir kaynaklara göz atıldığı takdirde yeşil fasulye gibi nasıl yazılması gerektiği güncellenen kelimelerin yazılı dildeki doğru kullanımı keşfedilebilir. Dolayısıyla yeşil fasulyenin TDK tarafından gidilen yeniliklere göre güncel olarak nasıl yazıldığı hakkında net açıklamalar yapılmalıdır.

Egitim 20-07-2023 18:09

Yeşil kil maskesi faydaları: Yeşil kil maskesi ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Cilt sağlığını korumanın en kolay yollarından biri düzenli cilt bakımı yapmaktır. Cilt bakımında pek çok farklı ürün tercih edilir. Bu ürünler arasında yeşil kil maskesinin ayrı bir önemi vardır. Kuru, yağlı, az yağlı, karma gibi birbirinden farklı cilt yapısı mevcuttur. Her cilt yapısının ihtiyaç duyduğu bakım birbirinden farklıdır. Yeşil kil maskesi daha çok akneli veya yağlı cilt tipine sahip olan kişiler için yararlıdır. Peki, yeşil kil maskesi faydaları nelerdir?

Haber 13-06-2023 17:54

81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşlanma karşıtı bakımı! Genç görünmenin yolu oldukça basit

Yıllara meydan okuyan Martha Stewart, yaptığı konuşmalarda sağlıklı yaşam rutinini açıklayarak cildinde yarattığı gençlik iksirini gösteriyor. 81 yaşındaki Martha Stewart'ın yaşına göre genç ve dinamik görünümü oldukça dikkat çekiyor. Hayranları Martha'nın genç gözükmesini sağlayan güzellik sırlarını merak ediyor. Martha Stewart yaşlanma karşıtı rutinini açıklayarak kadınlara ilham oluyor.

Kadin 25-04-2023 10:36

Çıldır Gölü'nün yüzeyindeki buz tabakası tamamen çözüldü

Ardahan ile Kars sınırlarında yer alan Çıldır Gölü'nün yüzeyindeki buz tabakası tamamen çözüldü.

Yurthaber 27-03-2023 13:17

HDP seçimlere nasıl girecek? Yeşil Sol Parti iddiası... Selahattin Demirtaş da duyurdu…

Seçim tarihi ve adayların netleşmesi ile birlikte Ankara kulisleri hareketlenirken önemli bir gelişme de HDP cephesinde yaşandı. HDP’nin kapatılma olasılığına karşılık yapacağı hamle merak ediliyordu. HDP milletvekili adaylarının böyle bir olasılık karşısında Yeşil Sol Parti ile seçime girecek. Gelişmeye dair Selahattin Demirtaş da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Haber 15-03-2023 07:28

Antalya'da oluşturulan zeytin çiftliğinin geliri öğrencilere burs olacak

Antalya'nın Kepez ilçesinde oluşturulan zeytin çiftliğinden elde edilecek gelirle 35 bin öğrenciye burs sağlanması hedefleniyor.

Yurthaber 02-01-2023 15:44

Kars Baraj Gölü yeşil renge büründü! Vatandaşlar tedirgin... Etrafa pis kokular yayıldı

Atıklarla kirlenen Kars Çayı’nın beslediği Kars Baraj Gölü yeşile büründü. Ortaya çıkan görüntü vatandaşları tedirgin ederken, gölden etrafa pis kokular da yayılmaya başladı. Bölge sakinleri, yetkililerden suyun renginin neden yeşile döndüğünü araştırmasını istiyor.

Haber 15-10-2022 23:49

Araştırmalar bu rengi giyenlerin güvenilir göründüğünü tespit etti! İş görüşmelerinin iyi geçmesini sağlayabilir

Tanımadığımız ortamlara girdiğimizde ilk dikkat çeken nokta kıyafetlerimiz oluyor. Bu durum inkar edilse de çeşitli ön yargıların oluşmasına neden olabiliyor. Bu sebeple önemli tanışmalar ve görüşmelere giderken giyilmesi gereken kıyafetlere özen göstermek gerekiyor. İş görüşmesinde ne giyilir? diye düşünüyorsanız güvenilir gözükmenizi sağlayacak renkleri tercih edebilirsiniz.

Kadin 10-10-2022 14:22

Utanmayın herkes bunu arıyor! Görünüşünün nedeni hastalık olabilir…

Tuvalet alışkanlıkları çok çeşitli olabiliyor. Dışkı da zaman zaman değişiklikler meydana geliyor. Normalin dışındaki görünümler insanları korkutabiliyor. Toplumun dışkı renkleri konusunda bilinçlenmesi gerekiyor. Dışkınızın anormal göründüğünü ve farklı renkte olduğunu düşünüyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 01-09-2022 16:37

Bodrum mandalinasının yeşilken kullanımını yaygınlaştırmak için hasat etkinliği düzenlendi

Etkinliğe, müzisyen ve yazar Zülfü Livaneli, oyuncu Ali Poyrazoğlu, yazar ve belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk ile televizyon programcısı Cem Seymen de katıldı

Yurthaber 27-08-2022 21:45

Yeşilin tonları arasındaki şelale: Kızılcasu

Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar: - "Şelaleye geldiğinizde ağustos bir anda ocak ayına dönüyor"

Yurthaber 30-07-2022 11:16