Yesil Bayrak Haberleri

YRP'li Türk, Belediye Başkanı Bahadır'la telefonda birbirine girdi! Kanun benim, gelirim seni fena yaparım

Seçimlere saatler kala tansiyon iyice yükseldi. İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde adaylar arasında bayrak krizi yaşandı. Yeniden Refah Partisi Adayı Metin Türk, Belediye Başkanı Hakan Bahadır'la arasında geçen gergin telefon konuşmasını paylaştı. Bahadır çok sert ifadeler kullanırak, "Dedikoducu karı gibisiniz. Gelirim seni fena yaparım. Şerefsiz" dedi. İşte yaşananlar...

Haber 2024-03-30 13:36:47

Mustafa Sandal'dan afiş tepkisi: Vallahi yazıktır, günahtır

31 Mart Yerel seçimlerine geri sayım başladı. Tüm siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. Durum böyle olunca da her yer pankart, bayrak ve posterlerle donatıldı. Şarkıcı Mustafa Sandal da her yere afiş ve pankart asılmasına tepki gösterdi.

Magazin 2024-03-20 16:17:58

SMA’lı Aren bebek için deniz altında bayrak açtılar

Gömeç ilçesinde, Gömeç Dalış Okulunda görevli dalgıçlar, SMA hastası Aren bebek için suyun altında bayrak açtılar. Dalgıçlar, Aren bebeğin hem nefesi hem de sesi oldular.

Yurthaber 2024-03-20 12:24:33

Ankara’da bayrak asan vinç yan yattı

Ankara’nın Sincan ilçesinde bayrak asma çalışması yapan vinç yan yattı. Kazada can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Yurthaber 2024-02-13 08:40:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan Alper Gezeravcı'yı kabul etti: Dikkat çeken bayrak detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk insanlı uzay misyonunda astronot olarak görev alan Alper Gezeravcı'yı Ankara'da kabul etti. Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda 21 gün süren görevi boyunca çeşitli üniversite ve araştırma kurumları tarafından hazırlanan 13 önemli deneyi gerçekleştirerek görevini başarıyla tamamladı. Esenboğa Havalimanı'nda karşılanan Gezeravcı'nın Erdoğan'a verdiği kırmızı kutudaki bayrak dikkat çekti.

Haber 12-02-24 14:46

Bu görüntüler mazide kaldı! Gaye Erkan ve Fatih Karahan yan yana kare vermedi! Merkez Bankası’nda devir teslim töreni yapılmadı

Merkez Bankası'nda görev değişikliği yaşanmış Hafize Gaye Erkan'ın yerine Fatih Karahan getirilmişti. Ancak isteğe bağlı olsa da Hafize Gaye Erkan 'bayrak' teslimi için Karahan ile aynı kareye girmedi. Devir teslim töreni yapılmadı. Fatih Karahan ise enflasyon raporunda diğer başkanlardan farklı olarak ekran karşısına yardımcıları ile çıkarak 'ekip' mesajı verdi.

Finans 12-02-24 12:36

Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, önce görevine son verdi sonra zabıta müdürünü geri aldı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam yapılan belediye meclis toplantısında Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve meclis üyesi İlkay Bayrak ile tartıştı. Tartışmanın ardından Başkan Özcan, Bayrak'ı çıkarması talimatını verdiği zabıta müdürünü görevden aldı. Ancak daha sonra olayı tekrar değerlendiren Başkan Özcan, zabıta müdüründen helallik isteyerek görevine iade etti.

Haber 02-02-24 18:18

Sosyal medyada gündem oldu! Bolu Belediye Meclisi'nde gergin anlar, Tanju Özcan o ismi görevden aldı

Bolu Belediye Meclisi'nde gergin anlar yaşandı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile CHP'li üye İlkay Bayrak arasında tartışma yaşandı. Özcan, tartışma sonunda Bayrak'ın dışarı çıkartılmasını isteyerek birleşime ara verdi. Birleşimde Bayrak'ın dışarı çıkartılmadığını görünce Özcan, Zabıta Müdür Vekilini görevden aldı. Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 01-02-24 19:23

SON DAKİKA | Meclis'teki bayrak polemiği gündem olmuştu! Erdoğan'dan CHP'li Ali Mahir Başarır'a tepki: O sizin cibilliyetinizde var!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'yla 'bayrak' polemiğine giren CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "O sizin cibilliyetinizde var ve ortağı olduğunuz partinin cibilliyetinde var" diye konuştu.

Haber 18-01-24 14:44

Adana'da şehitler için Bayrak Yürüyüşü düzenlendi

Adana'nın Kozan ilçesinde sivil toplum kuruluşları tarafından şehitler için "Bayrak Yürüyüşü" düzenlendi.

Yurthaber 16-01-24 07:45

SON DAKİKA | Bakan Tekin duyurdu! Şehitler için pazartesi günü tüm okullarda saygı duruşunda bulunulacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "12 Ocak 2024 tarihinde şehit olan vatan evlatlarının aziz hatıralarını yaşatmak, eğitim ailesi olarak minnetimizi göstermek ve yükselen yeni nesli ruhen, bedenen ve manen vatan sevgisiyle donatmak amacıyla Bakanlığımıza bağlı tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında 15 Ocak 2024 tarihinde bayrak töreni öncesinde 1(bir) dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır" açıklamasını yaptı.

Haber 13-01-24 22:54

Filistin mitingi sonrası saldırıya uğramıştı! İsmail Aydemir: 'Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım'

İstanbul'da 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' mitingi sonrası üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan ve yumruklu saldırıya uğrayan İsmail Aydemir konuya ilişkin basın açıklaması yaptı. Aydemir, "Allah o kardeşimize de, bana da, herkese de akıl fikir versin. Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım, Birbirimizi sevelim" dedi.

Haber 03-01-24 18:35

Filistin'e destek yürüyüşündeki yumruklu saldırıda yeni gelişme! Ege Akersoy'a tokat atan şüpheli serbest bırakıldı

İstanbul'da Filistin'e destek mitinginde, üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan İsmail Aydemir'i yumruklayan Ege Akersoy'a kalabalığın arasında bir kişi tokat atmıştı. Kimliği tespit edilerek polis tarafından gözaltına alınan ve 'kasten yaralama' suçundan hakkında tahkikat yürütülen şüpheli O.T. serbest bırakıldı.

Haber 02-01-24 23:44

Yurt dışındaki veya yabancı bayraklı teknelerin Türk bayrağına geçiş uygulaması sona erdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yurt dışında bulunan veya yabancı bayrak çeken teknelerin Türk bayrağına geçişi uygulamasına son verildiğini duyurdu.

Finans 02-01-24 16:54

İsrail yanlışlıkla öldürdüklerini duyurmuştu! Çarpıcı detay: Yemek artıklarıyla yardım istemişler

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken cuma günü yanlışlıkla 3 rehineyi öldürdüklerini açıklamıştı. İsrail ordusu yaptığı yeni açıklamada rehinelerin acil yardım çağrısı yaptıkları ve yemek artıklarını kullanarak yardım istediklerini kaydettikleri bir pankart yazdıkları belirtildi. İsrail yetkililileri, beyaz bayrak taşıyan rehinelerin öldürülmelerinin, "angajman kurallarının" ihlali olduğunu kabul etti.

Haber 18-12-23 11:37

Elazığ'da enerjisini GES'ten sağlayan fabrika ihtiyaç fazlası elektriği satıyor

Elazığ'da mobilya üretimi yapan İbrahim Halil Bayrak, yıllık elektrik tüketimini, fabrikasının çatısına devlet desteğiyle kurduğu güneş enerjisi santralinden (GES) karşılıyor, ihtiyaç fazlası elektriği de satıyor.

Yurthaber 06-12-23 11:09

Sosyal medya onu 'Müdür Amca' olarak tanıyor! Müziği açtı, öğrencileriyle birlikte okul bahçesinde dans etti... Her çarşamba eğlence yapıyorlar

İstanbul Maltepe'deki Altayçeşme İlkokulu'nun müdürünün öğrencileriyle birlikte dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral olmayı başarmıştı. Görüntüler veliler tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılınca Hasan Ali Bayrak, 'Müdür Amca' olarak tanınmaya başlandı. Bayrak sosyal medyada milyonlarca izlenen o anları ise, "Çocukların arasına girdim. Duygu dünyalarına farklı bir şekilde iştirak edebilmek için oynayabildiğim kadar oynadım" sözleriyle anlattı.

Trend 02-12-23 08:15

CHP'ye geri dönen Tanju Özcan çöpe atılan fotoğrafını kendi elleriyle duvara astı! Yeni gelmedim geri geldim

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Parti Meclisi’nin kararıyla tekrar CHP’ye geri döndü. Ankara dönüşünde partililer tarafından il başkanlığı önünde coşkuyla karşılanan Özcan "Yeni gelmedim geri geldim” dedi. Tanju Özcan, partiden ihraç edilmesinin ardından CHP’li belediye meclis üyesi İlkay Bayrak tarafından çöpe atılan parti duvarındaki fotoğrafını da kendi eliyle tekrar duvara astı.

Haber 28-11-23 20:59

Gümüş'ün yıldızı Güngör Bayrak'ın hayat hikayesi şaşırttı! 3 aylıkken evlatlık verilmiş, yıllarca Paris'te yaşamış

Gümüş dizisinde hayat verdiği Şeref karakteriyle hafızalara kazınan Güngör Bayrak unutulmaz isimler arasında yer alıyor. En son Annemizi Saklarken ve Yeşilçam projelerinde rol alan Bayrak’ın kanser hastalığına yakalandığı özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Hayat hikayesi gündem olan ünlü ismin 3 aylıkken evlatlık verildiğini ve Cezayir asıllı Havari Berichi ile evlendikten sonra 'leydi' ünvanını aldığını duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 20-11-23 10:23

Özgür Özel’den Ogün Samast’ın tahliyesine sert tepki: Çıkarmasını da bildiler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast için verilen tahliye kararına sert tepki gösterdi. Özel, yaptığı açıklamada "Cinayet sonrasında bayrak önünde fotoğraf çektirenler vardı. Demek ki o fotoğraf çektirenler ya da onu azmettirenler günü geldiğinde onu ömür boyu durması gerektiği o delikten çıkarmasını bildiler." ifadelerini kullandı.

Haber 15-11-23 23:03

Hamas'ın kalbi deniyordu! İsrail askerleri ele geçirip bayrak açtı

İsrail ordusu Gazze'deki ilerleyişini sürdürüyor. Son olarak Hamas parlamentosu olarak da bilinen parlamento binası işgal edildi. Askerler parlamentoda İsrail bayrağı açıp fotoğraf paylaştı.

Haber 14-11-23 09:57

10 Kasım'da bayrak ne zaman yarıya iner? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde saygı duruşu kaç dakika sürer?

10 Kasım'da bayrağın ne zaman yarıya indirileceği ve saygı duruşunun kaç dakika süreceği merak edildi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85'inci yıl dönümünde tüm yurtta saygıyla anılacak. Birçok kişi internette, "10 Kasım bayrak ne zaman yarıya iner?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 10 Kasım'da bayrak ne zaman yarıya iner? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde saygı duruşu kaç dakika sürer? İşte ayrıntılar...

Haber 10-11-23 09:06

Anıtkabir'e özel bayrak değişim töreni

Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de dalgalanan ve hava şartları nedeniyle yıpranan Türk bayrağı değiştirilirken, iki bayrak kullanılarak gönderdeki bayrağın hiç inmemesi sağlanıyor.

Yurthaber 08-11-23 11:02

Köylüler aralarında para topladı, 100. yıla özel 23 metre uzunluğunda bayrak dikti

Bursa’da köylüler kendi aralarında 3 yıl para biriktirerek, cumhuriyetin 100. yılında 23 metre uzunluğunda bayrak dikti.

Yurthaber 06-11-23 10:20

Engelli kadının 112 Acil'den isteği duygulandırdı! 'Ne olur bana bayrak getirin'

Erzincan’da evinde bulunan bayrakları eskidiği için 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bayrak talep eden yaşlı kadın, “Bana bayrak getirin ne olur ben engelliyim dışarı çıkamıyorum. Bayrağı çok seviyorum, ne olur bana bayrak getirin. Benim bayrağım eskidi, eve asacağım bana bayrak getirin” ifadelerini kullandı.

Haber 31-10-23 09:52

Yer: İstanbul! Apple mağazası Türk bayrağı asmadı, vatandaşlar harekete geçti

Türkiye Cumhuriyeti 100’üncü yıl kutlamalarında Bağdat Caddesinde yürüyüş yapan vatandaşlar, Apple mağazasının bayrak asmamasına tepki göstererek kendi imkanları ile mağazanın camlarına Türk bayrağı astı. Bayrak asılmamasına tepki gösteren bir vatandaş, “Cumhuriyetin 100’üncü yılı, çalışanlar Türk, onların tepki vermesi lazım” dedi.

Haber 30-10-23 14:57

Tüm Türkiye'de 100. yıl coşkusu! Her yer kırmızı-beyaza büründü: İzmir'de 300 metrelik bayrak açıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim en büyük eserimdir' dediği Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları yurdun dört bir yanında büyük bir coşku ve sevinçle kutlanıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Mersin başta olmak üzere 81 ilde kutlama alanları dolup taşarken, her yer adeta kırmızı-beyaza büründü. İzmir'de açılan 300 metrelik bayrak muhteşem görüntüleri ortaya çıkardı.

Haber 29-10-23 21:21

Son Dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tüm vatandaşlara çağrı! Yer gök bayrak olsun!

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı vesilesiyle tüm vatandaşlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 81 ildeki tüm vatandaşlara "Yer gök bayrak olsun!" dedi.

Haber 27-10-23 20:33

Bayrak astığı fotoğrafla interneti kasıp kavurmuştu! 'Bayrak asan dayı' 100. yıl için bir kez daha balkonda

2013 yılında balkonuna astığı Türk bayrağıyla fenomen haline gelen Salih Tahtalıoğlu, Cumhuriyetin 100. yılı için kendine hediye edilen Türk bayrağını bir kez daha balkonuna astı. O anlar Dursunbey Belediyesi tarafından sosyal medyada paylaşılırken, "'Bayrak asan dayı', 100. yıl vesilesi ile tüm hemşehrilerimizi bayraklarını iş yerlerine, evlerine asmalarını istedi" ifadelerine yer verildi.

Haber 26-10-23 16:34

Antalya’da cumhuriyetin 100’üncü yılı coşkuyla kutlayacak

Cumhuriyetin 100’üncü yılının Antalya’da coşkuyla kutlanacağını belirten Vali Hulusi Şahin, “Özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın cumhuriyet duygusunu yaşamasını istiyoruz. 275 bin öğrencimize Türk bayrağı hediye edildi. Antalya bir bayrak kent olacak. 29 Ekim’de Türk yıldızları görev alacak, binlerce Antalyalının izlemesini bekliyoruz” dedi.

Yurthaber 23-10-23 11:18

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine Engelsiz Bayrak ödülü

YÖK 2022 Engelsiz Üniversite ödüllerini kazanan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi birimlerine bayrakları, Rektör Prof. Dr. Akın Levent tarafından Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Kağan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertunç Dayı ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Yavuz Ilgın’a senato toplantısında düzenlenen törenle takdim edildi.

Yurthaber 04-10-23 08:22

Hakan Fidan, Türk Bayrağı'nı yerde bırakmadı! Toplantıya damga vurdu, o anlar sosyal medyada gündem oldu

New York’ta düzenlenen MIKTA Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın bayrak hassasiyeti gündem oldu. Toplantıda gazetecilere görüntü verilmesinin ardından Fidan, yerde gördüğü Türk Bayrağı çıkarmasını alarak korumasına verdi.

Haber 26-09-23 10:25

Selde 6 kişinin ölümüne sebep olan bungalov evlerin sahibi yakalandı!

Kırklarelin'de İğneada beldesinde, kuvvetli yağış sonrası meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin öldüğü olayla ilgili aranan tesisin sahibi Bülent B., Edirne'nin Keşan ilçesinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen Bülent Bayrak, 4 saat süren duruşmanın ardından tutuklandı.

Haber 22-09-23 23:56

Malatya'da itfaiyeciler depremde enkazdan çıkan özel eşyaları sahibine teslim etti

Malatya'da itfaiyeciler, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan Bayrak Apartmanı'nın enkazında buldukları özel eşyaları sahibine teslim etti.

Yurthaber 20-09-23 15:51

Büşra’nın hayatını kaybettiği kazada mahkemede gergin anlar yaşandı! 'Kızım cinayete kurban gitti'

Zonguldak'ta 14 yaşındaki Büşra Akın’ın vefat ettiği, 18 öğrenci ile servis sürücüsü Fikret Bayrak’ın (67) yaralandığı kazada ‘taksirle bir kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma’ suçundan tutuksuz sanıklar Fikret Bayrak, firma sahibi Ramazan Atmaca (33) ile babası Müslüm Atmaca’nın (68) yargılanmalarına başlandı. Mahkemede sanıkların tutuksuz yargılanmasına karar verilince gergin anlar yaşandı.

Haber 18-09-23 22:44

Üzerinde zehirli yazdığı halde satılıyor! Çocuklar tehlikede

2023-2024 yeni eğitim ögretim yılının başlamasına sayılı günler kaldı. Öğrenciler ve veliler kırtasiyecilerin yolunu tuttu. Hazırlık yapan öğrenciler için kritik bir uyarı geldi. Antalya Fotoğrafçılar Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası Başkanı Mehmet Bayrak, öğrencilerin kırtasiye alışverişi listesinde bulunan tahta kalemlerinin bazılarının zehirli olduğunu söyledi.

Haber 07-09-23 10:13

Denizde çöp toplama etkinliği: Türk bayrağı açtılar

Denizin derinliklerinde Türk bayrağı ve mavi bayrak açan ekipler, çevre bilincinin önemine dikkat çekti.

Yurthaber 29-08-23 13:48

SON DAKİKA | AFAD duyurdu: Kayseri'de 4.7 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi

Son dakika haberi: Kayseri'nin Sarız ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Kahramanmaraş ve çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da, depreme ilişkin sosyal medyadan açıklamada bulundu. Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ise, sallantı hissetmediklerini ama yerin altından patlama gibi bir ses duyulduğunu söyledi. İşte detaylar...

Haber 22-08-23 13:26

Zafer Partililerden ilginç çalışma! Kanlarını sürüp... Bayrağı Ümit Özdağ'a hediye ettiler

Zafer Partililer, ilginç bir proje gerçekleştirdi. Sosyal medyada çok konuşulan projede; kurulan standa gelen vatandaşların parmak ucunu kanatıp sürdüğü kanlarla bayrak oluşturulmaya çalışıldı. Bu bayrak daha sonra Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a hediye edildi.

Haber 17-08-23 15:57

Kütahya'da AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner, Aslanapa İlçe Başkanı Cafer Bayrak ve Dumlupınar İlçe Başkanı Ali Bursa görevinden istifa etti

Kütahya'da AK Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner, sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Ciner açıklamasında "14 Aralık 2018 yılından beri yaklaşık 5 senedir büyük bir gurur ve şerefle yürüttüğüm AK Parti İlçe başkanlığı görevimi bugün itibariyle tamamlamış bulunuyorum" dedi. Ciner'in ardından AK Parti Aslanapa İlçe Başkanı Cafer Bayrak ve AK Parti Dumlupınar İlçe Başkanı Ali Bursa'nın da görevinden ayrıldığı belirtildi.

Haber 15-08-23 17:38

Talisca neye uğradığını şaşırdı! Sahanın ortasına bayrak dikmek isterken yumruk gelince...

Al Nassr, Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun 2 gol attığı Arap Kulüpler Şampiyonası finalinde Al Hilal'i uzatmalarda 2-1 yenerek kupanın sahibi oldu. Karşılaşmanın ardından Al Nassr'ın bir diğer yıldızı Anderson Talisca; sahanın ortasına bayrak dikmek isterken, rakip takım oyuncularının saldırısına uğradı.

Spor 13-08-23 10:42

Yunan sosyal medya fenomeninden Ayasofya Camii önünde çirkin provokasyon! Önce bayrak açtı, sonra... 'İstanbul' sözleri de tepki topladı

Ayasofya Camii'nin önünde Yunan sosyal medya fenomeni Mike Kondylas çirkin bir provokasyona imza attı. Müze statüsü 2020 yılında iptal edilerek cami statüsü alan Ayasofya'nın eskiden kilise olarak kullanılmasına gönderme yapan Kondylas, Yunanistan bayrağı açıp "Ayasofya hep bir kilise olacak. İstanbul da Yunan şehri olacak" dediği anların görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Kondylas hakkında flaş bir karar verildi.

Haber 30-06-23 16:13

CHP'de sular durulmuyor! Bu kez de onlar Kılıçdaroğlu'na bayrak açtı, açık açık istifa çağırısı yapıldı

14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrasında gözler CHP'ye çevrildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'mücadeleye devam', İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'değişim' mesajı vermişti. Bu kez CHP'li eski vekillerin aralarında bulunduğu bir grup, Kılıçdaroğlu'na karşı bayrak açtı. İlke ve Demokrasi Hareketi kuruldu. Grup, yayımladıkları ortak bildiride önce CHP'de 'devrim olmalı' dediler.

Haber 26-06-23 07:25

Kocaeli'deki Ereğli Kumyalı Plajı'na mavi bayrak asıldı

Kentteki mavi bayraklı plaj sayısı 9'a yükseldi.

Yurthaber 23-06-23 15:34

CHP'de sıcak saatler! İstanbul ve Ankara göndermesi yaparak Kılıçdaroğlu'na ilk kez bayrak açtı! 'Telafisi çok ağır olur'

Seçim sonrasında CHP'de yaşanan son dakika gelişmelerine bir yenisi daha eklendi! Kılıçdaroğlu'nun en yakınındaki isimlerden biri olan Özgür Özel, İsmail Küçükkaya'ya verdiği beyanatlarda kurultayın kesinlikle yerel seçim öncesinde yapılması gerektiğini savunurken 'Eğer biz bu şekilde devam edersek CHP için çok olumsuz tablolar çıkabilir telafisi de ağır olur' dedi.

Haber 23-06-23 09:46

Didim’de Çevre Haftası etkinlikleri kutlandı

Önemli turizm kentleri arasında yer alan Aydın’ın Didim ilçesinde Çevre Haftası kutlamalarında, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Koordinasyonunda yürütülen, Mavi Bayrak Ödülü Başkan Atabay, TÜRÇEV yetkilileri ve öğrencilerle birlikte göndere çekildi.

Yurthaber 09-06-23 10:04

Baba-oğul ilişkisi sona erdi Fatih Portakal'dan çok konuşulacak sözler: İmamoğlu’nun parti kurma çalışması...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni MYK üyelerini açıklamasının ardından gazeteci Fatih Portakal dikkat çeken ifadeler kullandı. Geçtiğimiz hafta Ekrem İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun yaptığı görüşmeleri hatırlatan Portakal, "Baba-oğul ilişkisi sona erdi. Ekim ayında bir Kurultay ve bekleniyor. İmamoğlu bayrak açabilir. Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkabilir. Diğer ihtimal İmamoğlu’nun parti kurma çalışması. Bunun hesabının yapıldığı söyleniyor." ifadelerini kullandı.

Haber 05-06-23 20:17

YÖK, engelsiz üniversitelere ödül verdi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Engelsiz Üniversite Ödülleri" için bu yıl 97 üniversiteden toplam 1091 başvuru aldıklarını, 56 üniversitenin 295 bayrak almaya hak kazandığını bildirdi.

Yurthaber 05-06-23 13:40

Emeklilerin bayram ikramiyesi artar mı? Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi dikkat çeken açıklama: Emeklilerimiz kızabilir ama...

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi emeklilerin gözü kulağı bayram ikramiyesinde. 2 bin TL olan bayrak ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı merakla beklenirken, konuyla ilgili Sosyal Güvenlik Uzmanı Murat Göktaş'tan dikkat çeken açıklama geldi. "Emeklilerimiz kızabilirler ama..." diyerek sözlerine başlayan Göktaş, çok büyük bir beklentiye girilmemesi gerektiğini belirtirken, yine de açık kapı bıraktı. Göktaş, "Neticede önlerini kış tutsunlar bahar gelirse güzel olur" dedi.

Finans 04-06-23 10:24