Yesiltas Karakolu Haberleri

Hamas'ın ölüm karakolu! Çatışmalar 20 saat sürdü, rehin alınan İsrail polisleri öldürüldü

Dünya, dün sabaha Hamas'ın İsrail'e yönelik düzenlediği şok baskınla uyandı. Hamas'ın sınırdan sızdıktan hemen sonra ele geçirdiği karakolda İsrail güçlerine büyük zarar verildi. İki tarafın da ağır kayıplarının olduğu çatışmalar 20 saat sonra sonlanırken; Hamas militanlarının rehin aldıkları 20 İsrail polisini öldürdüğü belirtildi.

Haber 2023-10-08 10:32:49

ABD'den dikkat çeken hamle! 1992'de kapatılmıştı, yeniden aktif hale getirildi

ABD, Çin'e karşı Pasifik'te yaptığı tahkimatın parçası olarak Guam adasındaki Kamp Blaz Deniz Piyadeleri Üssü'nü yeniden aktif hale getirdi. Kamp Blaz Deniz Piyadeleri Üssü, 1 Mart 1952’de yurt dışındaki ilk ABD Deniz Piyadeleri üssü olarak inşa edilmişti. Soğuk Savaş sürecinde ABD’nin Pasifik bölgesindeki ileri karakolu olarak kullanılan Kamp Blaz, Soğuk Savaş’ın bitmesiyle 10 Kasım 1992’de devre dışı bırakılmıştı.

Haber 2023-01-27 09:02:23
abd

Ağrı’da askeri araç devrildi: 2 asker şehit oldu

Son dakika... Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden kahreden bir haber geldi. Kozlu Karakolu Gökay Taburuna ait askeri bir aracın kaza yapması sonucunda 2 askerin şehit olduğu öğrenildi.

Haber 2023-01-24 14:07:12

Çığlık seslerinin ihbar edilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri meslektaşlarını arabada cinsel ilişkiye girerken yakaladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Brooklyn bölgesinde bir otoparkta çığlık seslerinin gelmesi üzerine orada yaşayanlar durumu polis bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri otoparkta iki meslektaşını cinsel ilişkiye girerken yakaladı. İlişkiye giren polis memurlarının evli olduğu ve daha öncesinde kadının kocasının yasak aşkı öğrenerek karakolu bastığı ifade edildi.

Trend 2023-01-23 10:41:49

Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın skandalları bitmiyor! Polise direndi, yerlerde süründü, küfürler yağdırdı

Eski futbolcu Emre Aşık'ı öldürmek için adam tutan ve daha pek çok skandalla gündeme gelen eski eş Yağmur Sarnıç yine bir skandal ile adından söz ettirdi. Yağmur Sarnıç karakolu birbirine kattı. Emre Aşık'ın eski eşi kendini yerlere atıp polislere küfürler yağdırdı.

Magazin 10-11-22 15:34

Balıkesir'de yapımı tamamlanan üç jandarma karakolu hizmete açıldı

Balıkesir'de yapımı tamamlanan üç jandarma karakolu hizmete açıldı

Yurthaber 07-07-22 19:35

Yunanistan bir kez daha karıştı! Çipras'tan Miçotakis'e uyarı: Eğer gerekirse...

Yunanistan meselesinde birbirinden önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yunanistan'da hükümetin dış politikasına ilişkin tepkiler de artıyor. Geçtiğimiz günlerde bir Yunan milletvekili hükümeti, ülkeyi dev bir ABD üssüne dönüştürmekle suçlamıştı. Son olarak Aleksis Çipras'tan Miçotakis hükümetine bir uyarı geldi. Çipras, Yunanistan'ın "Batı'nın ileri karakolu" haline geldiğini belirterek, "eğer egemenliğimizi savunmamız gerekirse, kendimizi kandırmayalım, bir başımıza olacağız." dedi.

Haber 16-06-22 19:38

Rüyada polis görmek ne anlama gelir? Rüyada polis okulu, karakolu görmek ne demek?

Rüyada polis görmek, olumsuz yorumlar içerir. Rüya sahibinin simgeyi gördükten sonra kayıplar yaşaması beklenir. Hüzünlü bir olayla karşılaşacağı da yapılan yorumlar arasındadır. Ancak bazı rüya yorumcuların sorumluluk ve otorite ile de ilişkilendirir ve çevresindeki rakipler konusunda rüya sahibini uyarabilir. Rüyada polisin yardım ettiğini görmek de olumsuz değerlendirilen simgeler arasında yer alır. Rüyanın kişinin beklediği yardımı bulamayacağını imgelediği düşünülür.

Trend 09-06-22 16:56

İzmir'de lise öğrencisi iki kız peş peşe kayboldu, ailesi ve mahalle sakinleri ayağa kalktı

İzmir'in Dikili ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Buket Uslu, 2,5 ay önce okula gitmek için evden ayrıldı ve bir daha haber alınamadı. İki gün önce ise kuzeni Gözde Uslu (15) ortadan kayboldu. Aile fertleri ile mahalle sakinleri, iki genç kızın evlenme vaadiyle kaçırıldıklarını düşünürken, çocukların henüz bulunamamasına tepki göstermek için jandarma karakolu önünde toplandı. Gözü yaşlı iki anne, karakol önünde baygınlık geçirirken, yetkililer çocukların bulunacağı sözünü verdi.

Haber 31-05-22 06:17

Jandarma karakolu ne demek? Jandarma karakolu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe yalnızca ülkemizde değil, farklı coğrafyalarda da milyonlarca kişi tarafından kullanılır. Geniş bir coğrafyaya yayılan dilimizle ilgili yapılan araştırmalar da azımsanmayacak kadar fazladır. Bu araştırmaların içine birleşik kelimeler de girer. Jandarma karakolu birleşik kelimesinin anlamını merak eden kişilerin Türk Dil Kurumu'nun incelemeleriyle ortaya çıkan anlama ulaşmaları mümkündür. Peki, Jandarma karakolu birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:41

Polis karakolu ne demek? Polis karakolu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Bazı isimler, sıfatlar veya eylemler iki farklı kelime içerirler. Bu kelimeler bazen birleştirilirken değişime uğrar. Birleşirken harf ve hece kaybeden, hatta bazı harfleri değişen bu sözcükler yeni bir anlam kazanırlar. Bu dönüşüm bazen Türkçenin yapısı gereği meydana gelirken bazen zamanla ortaya çıkar. Birleşik kelimelerin hangi farklı sözcüklerle oluştuğu ve anlamı merak edilir. Polis karakolu birleşik kelimesi de bunlardan biridir. Polis karakolu ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 20:41

Sınır karakolu ne demek? Sınır karakolu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler isim ve fiillerin birleşmesiyle ortaya çıkabilirler. En az iki sözcükten meydana gelen birleşik kelimelerin, iki farklı isim veya iki farklı fiilden de oluşması mümkündür. Türkçede yaygın olarak kullanılan bu tür sözcükler dil zenginliğine katkı sağlarlar. Belirli eylemleri, durumları veya nesneleri tanımlamak için kullanılabilirler. Sınır karakolu birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. TDK sözlüğe göre Sınır karakolu ne demek, anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 17:32

Nizamiye karakolu ne demek? Nizamiye karakolu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede sözcükler tek başına bir anlam ifade ettiği gibi bir araya geldiklerinde de farklı anlamlarda kullanılabilir. Bu aşamada sözcüklerde bazı harfler düşebilir, kelimeler birleşebilir ya da hiçbir değişime uğramadan bir araya gelerek kullanılabilir. Yaşanan bu harf ve anlam değişiklikleri ise ortaya çıkan yeni sözcüklerin ve anlamlarının araştırılmasını zorunlu kılar. Türkçede kullanılan kelimelerin anlamları ile ilgili inceleme yürüten Türk Dil Kurumu (TDK), Nizamiye karakolu birleşik kelimesini de mercek altına almıştır. Nizamiye karakolu birleşik kelimesi ne demek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 22:40

Emekli polis, karakolu karıştırdı! Cüzdanı için gitti, havaya ateş açtı

Antalya'da emekli polis memuru K.T., kaybettiği cüzdanının bulunması için gittiği polis merkezinde beylik tabancasıyla havaya ateş açtı. Polislerin sakinleştirip ikna ettiği K.T., gözaltına alındı.

Haber 13-11-21 13:20

Şemdinli'de 18 kişinin şehit olduğu terör saldırısının acısı dinmiyor

PKK'lı teröristlerin 5 yıl önce Durak Jandarma Karakolu önündeki kontrol noktasına düzenlediği bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınları, o acı günü unutamıyor - Saldırıda oğlunu kaybeden Bayram Uysal: - "Sanki oğlumu toprağa yeni vermişim gibi hala acımız taze. Evlat acısı ateş gibidir, insanın kalbinden çıkmıyor" - Saldırıda oğlu yaşamını yitiren Perihan Sönmez: - "Çocukları yetim büyüdü. Allah bize başka acılar yaşatmasın. Bu acıya sebep olanları lanetliyoruz"

Yurthaber 09-10-21 11:43

Antik çağın ileri karakolu Amyzon Antik Kentinde kazı çalışmaları başlatılması planlanıyor

"Antik çağın ileri karakolu Amyzon Antik Kenti"nde kazı çalışmaları başlatılması planlanıyor

Yurthaber 09-09-21 16:55

Batı Şeria'daki Tartışmalı Karakol ve Yerleşim Birimi Boşaltılıyor

Batı Şeria’da Filistin topraklarındaki Givat Eviatar karakolu çevresindeki Yahudi yerleşimciler bölgeyi tahliye etmeyi kabul etti

Haber 30-06-21 17:53

Çavdarhisar’da Jandarmadan ’’Huzur ve Güven’’ Uygulaması

Kütahya’nın Çavdarhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Karakolu ekiplerince, huzur ve güven uygulaması gerçekleştirildi.Alınan bilgiye göre, Kütahya-Gediz yolu Hacıkebir mevkiinde yapılan uygulamada 67 araç denetlendi.

Yurthaber 05-04-21 09:37

Eyyübiye’ye yeni bir gençlik merkezi daha

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yeni bir gençlik merkezi daha kazandırıyor.Eyyübiye Belediyesi eski Eyyübiye Karakolu olarak bilinen alanın yıkımını yapıp, ilçeye gençlik ve kültür merkezi kazandırıyor.

Yurthaber 29-03-21 15:33

Dört motosiklet çaldı, yaya olarak yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde farklı zamanlarda 4 ayrı motosiklet hırsızlığına karışan şüpheli jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalandı.Alanya’nın Konaklı Mahallesi’nde farklı zamanlarda 4 ayrı motosikletin çalındığı ihbarı alınması üzerine Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Konaklı Jandarma Karakolu ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri çalışma başlattı.

Haber 25-03-21 13:35

Alanya’da çaldığı otomobilleri parçalayarak satan şüpheli yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde çaldığı iki otomobilin birini parçalayıp sattığı tespit edilen şüpheli jandarma tarafından yakalandı.Alanya’da farklı zamanlarda iki ayrı otomobilin çalındığı ihbarının üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Konaklı Jandarma Karakolu ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri çalışma başlattı.

Haber 19-03-21 13:05

Afganistan’da polis karakoluna bombalı saldırının bilançosu netleşti: 7 ölü, 51 yaralı

Afganistan’ın Herat vilayetinde polis karakoluna yönelik bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıya ilişkin resmi açıklamaya göre, 6 sivil ve bir polis yaşamını yitirirken, 51 kişi de yaralandı.Afganistan’ın batısındaki Herat vilayetinde gece saatlerinde polis karakolu yakınlarında bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirilmişti.

Haber 13-03-21 22:33

Afganistan’da polis karakoluna bombalı saldırı: 8 ölü, 53 yaralı

Afganistan’ın Herat vilayetinde polis karakoluna yönelik bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırı sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 53 kişi de yaralandı.Afganistan’ın batısındaki Herat vilayetinde gece saatlerinde polis karakolu yakınlarında bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi.

Haber 13-03-21 11:48

Jandarmadan traktör römorklarına reflektör

Gaziantep’in Araban ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri, Akbudak Jandarma Karakolu önündeki uygulama noktasında düzenlenen trafik uygulamasında römorkunda reflektör bulunmayan 100 traktör’ün römorkuna reflektör taktı.Araban İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekiplerince, ilçe genelindeki karayolu ve grup yollarında oluşturulan uygulama noktalarında, traktörlerin karıştığı trafik kazalarını önlemek amacıyla römorkunda reflektör bulunmayan 100 traktörün römorkuna ücretsiz reflektör takıldı.

Yurthaber 11-03-21 14:19

Kardeşinin gerçek katilinin tutuklanmadığı iddiasıyla Ankara’ya yürüyüş başlattı

Gaziantep’te yaşayan Savcu Bozkurt, 3 yıl önce öldürülen kardeşinin katil zanlısının tutuklanan amcası değil, amcasının oğlu olduğunu iddia etti ve Ankara’ya yürüyüş başlattı.Olay, Şanlıurfa Birecik İlçe Jandarma Karakolu önünde 23 Ocak 2017 tarihinde meydana gelmişti.

Haber 09-03-21 23:06

Polis memuru karakolda intihar etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru sabah saatlerinde kendi silahı ile intihar etti.Olay, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu içerisinde yaşandı.

Haber 08-03-21 14:52

Iğdır’da ’canlı mühre’ ile keklik avlayan 1 şahsa 7 bin 34 lira ceza

Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ve Taşburun Jandarma Karakolu Komutanlığı canlı mühre kullanılarak kaçak avcılık yapan 1 şahsı tespit etti.

Yurthaber 03-03-21 12:43

Mardin’de yasa dışı yollarla Türkiye’ye girmeye çalışan 11 şahıs yakalandı

Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 11 Suriye uyruklu şahıs, Mardin’in Kızıltepe İlçe Mehmetli Piyade Hudut Karakolu ekiplerince sınır hattında yakalandı.Suriye’den kaçarak Türkiye’ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan Suriyeli vatandaşların sınırdaki hareketlilikleri devam ediyor.

Yurthaber 24-02-21 09:38

Somali’de karakol yakınında patlama: 1 yaralı

Somali’nin başkenti Mogadişu’da polis karakolu yakınında meydana gelen patlamada en az 1 polisin yaralandığı belirtildi.Somali’nin başkenti Mogadişu’nun Hamarweyne bölgesinde karakola girmeye çalışan bir intihar bombacısı polis tarafından engellendi.

Haber 23-02-21 12:26

Mardin’de yasadışı girişlere ’hudut karakolu’ engeli

Suriye’den Türkiye’ye yasadışı yollarla girmeye çalışan 4 Suriye uyruklu şahıs, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Mehmetli Piyade Hudut Karakolu ekiplerince sınır hattında yakalandı.Suriye’deki iç savaş ve karışıklardan kaçarak Türkiye’ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan Suriyeli vatandaşların sınırdaki hareketliliklerine hudut karakollarınca müsaade edilmiyor.

Haber 23-02-21 09:42

Mardin’de yolcu otobüsünde uyuşturucu ele geçirildi

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yol kontrol ve arama esnasında durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada, 3 gram esrar ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, KOM Şube Müdürlüğü ve Üçyol Jandarma Karakolu Komutanlığı ekiplerince müşterek icra edilen yol kontrol ve araması esnasında durdurulan ve uyuşturucu madde arama köpeği Sabuh ile yolcu otobüsünde yapılan aramada 3 gram esrar ele geçirildi.

Haber 12-02-21 12:50

Mehmetçik kimsesiz yavru kediyi sahiplendi

Diyarbakır’ın Kulp ilçesi Sivrice Jandarma Karakolu bahçesinde bulunan 4 aylık yavru kediyi Mehmetçik sahiplendi.Annesi tarafından terk edilen ve aç kalan yavru kediyi sahiplenen Kulp İlçesi Sivrice Jandarma Karakolu askerleri yavru kediyi beslemeye başladı.

Yurthaber 04-02-21 14:23

Kısıtlamada domuz avlayan 3 şahıs drone ile tespit edildi, 9 bin 450 TL ceza kesildi

Tunceli’de kısıtlama saatlerinde domuz avlayan 3 şüpheli drone ile tespit edilip yakalandı, her birine 3 bin 150’şer TL’den toplam 9 bin 450 TL cezai işlem uygulanarak, yasal işlem yapıldı.Alınan bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar Tunceli Şubesi ile İl Jandarma Komutanlığı Bulgurcular Jandarma Karakolu ekipleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında kaçak olarak ava çıkanlarla ilgili çalışma yaptı.

Haber 01-02-21 10:46

Yılbaşı Gecesi yakalanan terörist Kırmızı Bültenle Aranan DEAŞ’lı çıktı

Milli Savunma Bakanlığı, yılbaşı gecesi Suriye sınırında yakalanan teröristlerden birinin Kırmızı Bültenle aranan DEAŞ’lı olduğunu açıkladı.MSB’den yapılan açıklamada, Hatay Reyhanlı’da konuşlu Şehit Çavuş Murat Özeker Hudut Karakolu sorumluluk sahasında 31 Aralık 2020’de Suriye’den yasa dışı yollarla ülkemize geçmeye çalışan 12 kişi yakalandığı ve Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildiği hatırlatılarak, 5’i Rusya, 4’ü Özbekistan, 3’ü de Kırgızistan uyruklu olan şahısların DEAŞ’lı teröristler oldukları belirlendiği kaydedildi.

Haber 27-01-21 13:22

6 FETÖ şüphelisi Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandı

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı hudut birlikleri, FETÖ üyeliği nedeniyle soruşturmaları devam eden 6 kişiyi yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakaladı.Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Türkükoru Hudut Karakolu sorumluluk sahasında yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmeye çalışan 6 kişilik grup tespit edildi.

Haber 08-01-21 12:04

Yeşilçam filmi gerçek oldu! İtalya diye Aydın'a bıraktılar

İnsan tacirleri tarafından İtalya diye, Aydın’ın Çine ilçesi Akçaova Mahallesi’ne bırakılan 84 düzensiz göçmen Akçaova Jandarma Karakolu Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 06-01-21 20:47

İtalya diye, Aydın’a bırakıldılar

İnsan tacirleri tarafından İtalya diye, Aydın’ın Çine ilçesi Akçaova Mahallesi’ne bırakılan 84 düzensiz göçmen Akçaova Jandarma Karakolu Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Akçoova Söğütçük Mahallesi’nde bir grup düzensiz göçmen olduğu ihbarını değerlendiren Akçaova Jandarma Karakolu Komutanlığı ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yurthaber 06-01-21 20:44

Başkan Çınar, görevlileri yeni yılda yalnız bırakmadı

Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni yılın ilk saatlerinde sağlık çalışanları, polis ve jandarma gibi sahada olan çalışanları ziyaret ederek, yeni yılını kutladı.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı, Sümer Polis Karakolu ve Gündüzbey Polis Noktasını ziyaret ederek, güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.Vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra sağlığını korumak adına kutsal bir görevi ifa eden güvenlik ve sağlık çalışanlarının hizmetlerini takdirle karşıladıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülkemizin birliği, beraberliği ve huzuru için 7/24 görev başında olan askerlerimizin ve polislerimizi, 2021 yılının ilk dakikalarında ziyaret ederek hem görevlerinde başarılar diledik hem de yeni yıllarını tebrik ettik.

Yurthaber 01-01-21 14:38

Alanya’da akü hırsızı yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde park halindeki elektrikli bisikletlerden akü çaldığı iddia edilen şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.Alanya’da park halindeki elektrikli bisikletlerden 14 adet akü çalındığı ihbarını alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ve Cumhuriyet Karakolu ekipleri, çalışma başlattı.

Haber 31-12-20 17:13

Alanya’da 3 motosiklet hırsızlığına karışan şüpheli yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde farklı zamanlarda park halinde bırakılan 3 motosikleti çaldığı iddia edilen şüpheli, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.Alanya’da farklı mahallelerde park halinde olan 3 ayrı motosiklet hırsızlığı olduğu ihbarı alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ve Saray Karakolu ekipleri çalışma başlattı.

Haber 31-12-20 17:12

Manisa’da jandarma karakolu dualarla açıldı

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Jandarma Karakol Komutanlığı binası dualarla açıldı.Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’nde bulunan Jandarma Karakol Komutanlığı binasının açılışı için tören düzenlendi.Açılışı yapılan karakol binasında incelemerde bulunan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım’dan bilgi aldı.

Yurthaber 23-12-20 17:03

4 FETÖ şüphelisi Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandı

Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı hudut birlikleri, Edirne’de Türkükoru Hudut Karakolu sorumluluk sahasında Yunanistan’a kaçmaya çalışan FETÖ şüphelisi 4 kişiyi yakaladı.Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Edirne’deki Türkükoru Hudut Karakolu sorumluluk sahasında Yunanistan’a kaçmaya çalışan 4 kişi tespit edildi.

Haber 23-12-20 10:37

Vatandaştan çöp tepkisi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi sakini Ahmet Efe, çöp konteynerlerinde tıka basa dolmuş çöplerin kaldırıma saçılmış vaziyette olmasına tepki gösterdi.Hacıevhat Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Efe, 14 Kasım Caddesi üzerindeki polis karakolu karşısında bulunan çöp konteynerlerinde birikmiş çöplerin kaldırıma yayıldığını, kötü kokuya yol açtığını ve geç alındığını belirtti.

Yurthaber 22-12-20 14:26

Başkan yardımcıları çalışmaları yerinde inceledi

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Selvilitepe ve Atatürk Mahalleleri ile Bostanlı Karakolu mevkisindeki arazi yollarında zemin iyileştirme, parke taşı tamiratı, asfalt tamiratı ve asfalt döşeme hazırlık çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Yurthaber 16-12-20 15:48

Sınırda yakalanan Fransız terörist tutuklandı

Hatay’ın Suriye sınırında hudut birlikleri tarafından, yurda yasa dışı yollarla girmeye çalışırken yakalanan kırmızı bültenle aranan Fransa uyruklu terörist tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Reyhanlı ilçesinde bulunan Şehit Çavuş Murat Özeker Hudut Karakolu sorumluluk sahasında, Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan Fransız uyruklu C.G.

Haber 14-12-20 16:58

Kırmızı bültenle aranan Fransız terörist sınırda yakalandı

Kırmızı bültenle aranan Fransa uyruklu terörist, yasa dışı yollarla yurda girmeye çalışırken hudut birliklerince Hatay’ın Suriye sınırında yakalandı.Alınan bilgiye göre, Reyhanlı ilçesinde bulunan Şehit Çavuş Murat Özeker Hudut Karakolu sorumluluk sahasında, Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan ve kırmızı bültenle arandığı belirlenen Fransız uyruklu C.G.

Haber 14-12-20 14:06

Silvan’da karantinada olması gereken kişi seyahat ederken yakalandı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde karantinada olması gereken şahıs seyahat ederken, jandarma ekipleri tarafından kontrol noktasında yakalandı.Alınan bilgiye göre, hakkında karantina kararı bulunan bir şahıs Silvan ilçesinden Diyarbakır’a giderken Bağdare Jandarma Karakolu önündeki arama noktasında jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 10-12-20 10:43

Sakarya'da korkunç olay! Polis karakolu önünde kanlar içinde yere yığıldı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yabancı uyruklu kişiler arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan 1 kişi, polis karakolu önünde kanlar içerisinde yere yığıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan şahıs tedavi altına alındı.

Haber 08-12-20 20:28