Yılbaşı Gecesi Haberleri

En iyi yılbaşı gecesi filmleri 2024 - Yılbaşında izlenebilecek filmler için en güzel öneriler

Yılbaşını evde kutlayıp, yeni yıla evde girmeyi tercih eden insanlar olabilir. Yılbaşını sıcak evinde kutlayan kişilerin değerlendirebileceği uzun saatler var demektir. Yeni yıl yemeği, hediye seremonisi ve yılbaşı filmleri uzun saatler içerisinde yapılabilecek etkinliklerden bazılarıdır. İşte yılbaşında izlenebilecek filmler için en güzel öneriler!

Trend 29-12-2023 00:36

Yılbaşında kar yağacak mı, hava nasıl olacak? Meteoroloji açıkladı

Yeni yıla girmemize sayılı günler kaldı. Birçok kişinin aklında yılbaşında hava nasıl olacak? soruları var. Peki yılbaşında kar yağacak mı? Hava güneşli mi olacak? Yurt genelindeki yılbaşı hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Peki yılbaşında hangi illerde kar yağışı görülecek? İşte yanıtı...

Haber 28-12-2023 19:20

Yılbaşı çikolatası (yeni yıl çikolatası) tarifi: Yılbaşı çikolatası nasıl yapılır?

Yılbaşı akşamını evde sevdiklerinizle kutlayacaksanız çok çeşitli, lezzetli yemeklerin, tatlıların, salataların olduğu bir menü hazırlamayı tercih edebilirsiniz. Ailenize, akrabalarınıza, dostlarınıza servis edebileceğiniz lezzetlerle bütün bir yıl damaklarda kalacak bir gece yaşayabilirsiniz. Yemekler dışında özellikle son zamanların gözde lezzeti olan yılbaşı çikolatasını da kolaylıkla yapabilir ve sevdiklerinize ikram edebilirsiniz.

Yemek 28-12-2023 16:19

Yılbaşı salatası tarifi: Yılbaşı salatası nasıl yapılır?

Evde yapılan yılbaşı kutlamalarında sofrada çeşit çeşit tatlılar, salatalar, yemekler sunulur. Hem lezzetleri ile damaklara hitap eden hem de görüntüleri ile göz doyuran birçok tarif, yılbaşı gibi özel günlerde bir araya gelir. Siz de sevdiklerinizle, ailenizle, dostlarınızla evde keyifli bir yılbaşı yemeği verecekseniz aşağıdaki yılbaşına özel salata tarifini uygulayarak sofranızı renklendirebilirsiniz.

Yemek 28-12-2023 16:11

Monopoly'den Tabu'ya yılbaşında sevdiklerinizle keyifli dolu vakit geçirmenizi sağlayacak kutu oyunları

Yılbaşı gecesinde sevdiklerinizle bir araya gelip eğlenceli bir atmosfer yaratmanın en harika yolu kutu oyunlarından geçiyor! Uno'dan Tabu'ya, Monopoly'den İsim Şehir Hayvan'a kadar çeşitli oyunlarla unutulmaz ve dolu dolu geçecek bir yılbaşı gecesi için hazır olun. Bu kutu oyunları, sevdiklerinizle bir araya gelmenin ve bol kahkaha ile dolu bir gece geçirmenin en güzel yollarından birisi. İşte, sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli bir yılbaşı için 10 harika kutu oyunu!

Haber 21-12-2023 13:01

Yılbaşında İstanbul'a kar yağacak mı? Uzman isim açıkladı! 'Perşembe günü başlıyor'

Yılbaşı yaklaşırken İstanbul'da kar yağışı olup olmayacağı merak konusu oldu. İstanbul'a yılbaşında kar yağacak mı? Yılbaşında hava nasıl olacak? Prof. Dr. Orhan Şen, perşembe gününü işaret ederek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte hava durumu ile ilgili tüm detaylar...

Haber 19-12-2023 15:30

Yılbaşı davetlerinizin vazgeçilmezi olacak elbise modelleri

Yılbaşı gecesi, sadece takvimdeki bir değişimi değil yeni deneyimler ve umut dolu anlar için bir başlangıcı ifade ediyor. Bu özel gece de şıklığınızla parıl parıl parlamanın ve geleceğe umutla bakmanın bir yolu. Bu nedenle, yılbaşı gecesinde giyilen kıyafetler sadece moda tercihleri değil aynı zamanda birer ifade biçimi, birer manifestodur. Yılbaşı gecesine damga vurmanızı sağlayacak birbirinden şık elbise modellerini sizin için bir araya getirdik.

Kadin 13-12-2023 18:46

Rize'deki AVM'nin yılbaşı süslemesi olay olmuştu! Haç işareti benzetmesine 'fiyonk' çözümü

Rize'deki bir AVM'nin hediye paketi konseptiyle hazırlanan yıllbaşı süslemesi olay oldu. Işıklandırılan alışveriş merkezinin süslemesi haç işaretine benzetilmiş ve tartışma konusu oldu. Gelen tepkiler sonrası AVM'nin ön cephesindeki dış cephe süslemesinde düzenlemeye gidildi ve ikinci bir fiyonk daha eklendi.

Trend 10-12-2023 13:26

Yılbaşı gecesi tekmeli yumruklu kavga! Ortalık bir anda karıştı

Yılbaşı gecesi Ortaköy ve Yenikapı Metro İstasyonu'ndaki iki grup arasında tekme yumruk ve pantolon kemerleriyle kavga etti. Kavga çevredekiler cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 01-01-2023 10:06

Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında ve nereli? 31 Aralık O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Ayça Ayşin Turan dizileri ve filmleri!

Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan'ın yer alacağı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde Ayça Ayşin Turan da konuk olarak yer alacak. Bununla birlikte Ayça Ayşin Turan hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Ayça Ayşin Turan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Ayça Ayşin Turan dizileri ve filmleri!

Magazin 01-01-2023 05:26

Sagopa Kajmer kimdir, kaç yaşında, nereli? Sagopa Kajmer Güldür Güldür yılbaşı özel bölümünde yer alacak!

Ünlü şarkıcı Sagopa Kajmer, 31 Aralık gecesinde yayınlanacak olan Güldür Güldür'ün yılbaşı özel bölümünde yer alacak. Yılbaşında Güldür Güldür izleyecek vatandaşlar, Sagopa Kajmer hakkında detayları araştırmaya başladı. Peki Sagopa Kajmer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 01-01-2023 05:26

Tanyeli kimdir? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı gecesi konuğu Tanyeli'nin biyografisi!

Tanyeli, yılbaşı akşamında Şarkılar Bizi Söyler programının konukları arasında yer aldı. Bununla birlikte şarkıcı Tanyeli hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Tanyeli Salla Girsin, Dansöz Dünya, Come On Everybody gibi şarkıları seslendirdi. Peki Tanyeli kimdir? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı gecesi konuğu Tanyeli'nin biyografisi!

Magazin 01-01-2023 05:19

Yılbaşı Gecesi filmi nereden izlenir, konusu ne? Yılbaşı Gecesi filmi kadrosunda kimler var? İşte Gülse Birsel'in son bombası Yılbaşı Gecesi!

Gülse Birsel'in kaleme aldığı Yılbaşı Gecesi filmi 30 Aralık 2022(dün) yayınlandı. Başrolde yine Gülse Birsel'in olduğu filmin konusu izleyiciler tarafından merak edildi. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip Yılbaşı Gecesi filmi izleyiciyi yine kırıp geçirecek. Peki Gülse Birsel'in Yılbaşı Gecesi filmi nereden izlenir, konusu nedir? İşte film ile ilgili merak edilen detaylar...

Magazin 31-12-2022 23:18

Yılbaşı akşamı televizyonda hangi programlar var? İşte 2023 yılbaşı programları ve dizileri...

Yılbaşı gecesini evde sıcak bir ortamda geçirmek isteyen kişiler, televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak ediyor. 2023 yılbaşı gecesinde televizyonda ekrana gelecek olan programlar ve konukları incelenmeye başlandı. "Yılbaşı akşamı televizyonda neler var?" sorusu arama motorlarında araştırılıyor. İşte 2023 yılbaşı programları ve dizileri...

Magazin 31-12-2022 09:58

İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol denetimleri sürüyor!

İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol satışı yapılan mekanlar denetlendi. Ekipler, işletme ruhsatları, satışı yapılan ürünlerin bandrolleri ve iş yerinin hijyen kurallarına uyup uymadıklarını kontrol etti.

Haber 30-12-2022 23:06

Nişantaşı'ndaki eğlence mekanlarına yılbaşı denetimi!

İstanbul'da yılbaşı öncesi alkol satışı yapılan işletmelere yönelik denetimler yapıldı. Şişli Nişantaşı'ndaki işletmelere tek tek giden İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, işletme ruhsatları, satışı yapılan ürünlerin bandrollerini ve iş yerinin hijyen kurallarına uyup uymadıklarını kontrol etti.

Haber 29-12-2022 00:44

Kalem kalem hesaplandı! Sayılı günler kala ödenecek tutar ortaya çıktı... 2 kat arttı 1500 TL'ye kadar çıkıyor

Yılbaşına sayılı günler kaldı. Bütçesi uygun olmayan ya da dışarı çıkmayı tercih etmeyen vatandaşlar yeni yıla evlerinde mütevazı bir kutlamayla girmeyi planlıyor. Fakat 4 kişilik bir ailenin kuracağı yılbaşı sofrasının maliyeti de ortaya çıktı. Buna göre lükse kaçmadan hazırlanan bir sofranın maliyeti 500 TL'den 1500 TL'ye kadar çıkıyor. Geçen yıla göre maliyetin 2 kat arttığı ifade edilirken vatandaşlar ise eskiden kurulan kalabalık yılbaşı sofralarının özlemini çektiklerini belirtiyor.

Finans 26-12-2022 15:45

Gülse Birsel’in yeni filmi Yılbaşı Gecesi’nin teaserı geldi! Oyuncu kadrosu resmen göz doldurdu

Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ve Aile Arasında filminin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel uzun süre sessizliğini “Yılbaşı Gecesi” filmiyle bozmaya hazırlanıyor. Aralık sonunda Disney Plus+’ta yayınlanması beklenen filmden ilk teaser geldi. Sosyal medyada kısa sürede ilgi çekmeyi başaran teaserda filmin oyuncu kadrosu göz doldurdu.

Trend 28-11-2022 17:47