Yillar Sonra Ayni Poz Haberleri

Chloe Ferry, Türkiye'de ameliyat oldu! Yeni halini paylaştı: Vücuduna yakışmış

Chloe Ferry, Türkiye'de göğüs küçültme ameliyatı olduktan bir hafta sonra bikinisiyle poz verip yeni halini paylaştı.

Magazin 2024-04-03 14:43:06

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 2024-03-24 15:20:20

Demet Özdemir'in son paylaşımı çok konuşuldu! Kendisini Zeyna'ya benzetti

Oğuzhan Koç ile boşandıktan sonra sık sık gündeme gelen Demet Özdemir bu kez sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah tulumuyla poz veren oyuncu kendisini Zeyna'ya benzetti.

Magazin 2024-03-15 16:58:05

Sosyal medya fenomeni Mia Malkova yine çekimden paylaştı! Süper minisinde bir de transparan detayı ekleyince bir gören bir daha baktırdı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan eski yetişkin film yıldızı Mia Malkova, kariyerine ara verdiğini açıkladıktan sonra sosyal medyada kendisine yeni bir imaj çizmeye başladı. Sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını kaldırdıktan sonra fenomen isim daha profesyonel çekim karelerine yer vermeye başladı. Malkova son olarak ise süper mini elbisesiyle poz verdi.

Trend 2024-02-29 11:25:47

Süper minisiyle arabada poz verdi! Yıllara meydan okuyan Petek Dinçöz'ün dekoltesi olay oldu

Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile evlenen ve sahnelere dönen Petek Dinçöz yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Şarkıcının arabanın içinde mini elbisesiyle verdiği poz çok konuşuldu.

Magazin 09-02-24 14:47

Hadise yarım göğüs dekoltesinden sonra süper minisiyle koltuğa sere serpe uzandı

Geçtiğimiz günlerde Kızılcık Şerbeti'ni eleştirmesiyle gündeme gelen Hadise iddialı pozlarına devam ediyor. Yarım göğüs dekoltesinden sonra Hadise süper minisiyle sere serpe poz verdi.

Magazin 11-01-24 14:24

Cam Tavanlar'ın Şinasi'si cinsiyet değiştirmişti! Ünlü oyuncu küçücük iç çamaşırıyla poz verdi! Olay paylaşım

Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakteriyle bilinen ve Cam Tavanlar'da da Şinasi rolüne hayat veren Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdikten sonra sık sık adından söz ettiriyor. Meli Bendeli olarak adını değiştiren oyuncu pembe saçlarından sonra minicik iç çamaşırıyla ayna karşısına geçti.

Magazin 09-01-24 11:22

Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses yıllar sonra bir araya gelmişti! Gözlerden uzak büyüttükleri kızları paylaşmıştı: O fotoğrafı anlattı

Türkücü İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş, 1979'da 3 yıl süren bir evlilik yapmıştı. Yıllarca konuşulan evlilikten bir kızları olan çift yıllar sonra birlikte görüntülenmişti. Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in gözlerden uzak büyüttüğü kızları Zübeyde'nin paylaştığı poz gündem olmuştu. Savaş, kızının paylaştığı fotoğraf hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 06-01-24 10:54

Şeyma Subaşı uzun bir aradan sonra sahile indi! Pembe mini bikinisiyle dikkat çeken Subaşı peş peşe pozlar paylaştı!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından Dominik pozlarını paylaştı. Subaşı, uzun bir aradan sonra sahile indi. Pembe bikinisiyle poz verdi.

Magazin 05-01-24 08:44

Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses bir arada! Gözlerden uzak büyüttükleri kızları paylaştı

Türkücü İbrahim Tatlıses ile Perihan Savaş, 1979'da 3 yıl süren bir evlilik yapmıştı. Yıllarca konuşulan evlilikten bir kızları olan çift yıllar sonra birlikte görüntülendi. Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in gözlerden uzak büyüttüğü kızları Zübeyde'nin paylaştığı poz gündem oldu.

Magazin 28-12-23 11:21

23 yıl sonra ikinci kez anne oldu! İpek Açar'dan oğlu ile ilk poz

Alper Kömürcü ile 2019 yılında nikah masasına oturan İpek Açar, 14 Aralık'ta ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Oğluna Ömer Alp adını veren ünlü isim, bebeğiyle ilk paylaşımını yaptı.

Magazin 20-12-23 17:17

Mia Khalifa yine bildiğiniz gibi! Takı markası için çırılçıplak poz verdi... Sosyal medyada limit tanımadı

Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek eski günlerini aratmadı. Fenomen isim kendi isteğiyle sektörden emekliye ayrıldığını duyurduktan sonra sosyal medyada paylaşımlarına ağırlık vermişti. Instagram'da attığı her adım olay olan isim kendisine ait takı markasının tanıtımı için çırılçıplak poz verdi. Khalifa'nın paylaşımı olay oldu.

Trend 12-12-23 14:03

Brand Week'teki sponsorluk krizi sonrası yine Fatih Altaylı vakası! Bu kez Bakan Mehmet Ersoy ve danışmanına tepki gösterdiler

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'da düzenlenen kariyer platformu Brand Week'e TOGG'un sponsor olması ve konuşmacılar arasında gazeteci Fatih Altaylı'nın yer alması bazı kitlelerin tepkisine neden olmuştu. Daha sonra TOGG sponsorluktan çekildiğini duyurmuştu. Bu kez de Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve danışmanı Tayfun Topal'ın Fatih Altaylı ile yuvarlak masada poz vermesine Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu ve Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan tepki gösterdi.

Haber 10-12-23 13:54

Emrata tatile çıktı, yine şaşırtmadı! Minicik bikinisiyle olay poz

Emily Ratajkowski, magazin dünyasında ve sosyal medyada son yılların en çok konuşulan modellerinden biri. Defalarca kez aldatıldıktan sonra boşanan Emrata, kız arkadaşıyla tatile çıktı, pozu ise olay oldu.

Magazin 10-12-23 13:51

TOGG sponsorluğu sonrası yine Fatih Altaylı vakası! Bu kez Bakan Mehmet Ersoy ve danışmanına tepki gösterdiler

Hatırlanacağı üzere İstanbul'da düzenlenen kariyer platformu Brand Week'e TOGG'un sponsor olması ve konuşmacılar arasında gazeteci Fatih Altaylı'nın yer alması bazı kitlelerin tepkisine neden olmuştu. Daha sonra TOGG sponsorluktan çekildiğini duyurmuştu. Bu kez de Kültür Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve danışmanı Tayfun Topal'ın Fatih Altaylı ile yuvarlak masada poz vermesine Sabah yazarı Haşmet Babaoğlu ve Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan tepki gösterdi.

Haber 10-12-23 13:45

SON DAKİKA | Yunanistan'a tarihi ziyaret! İlk gelen görüntüler dikkat çekti... Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 yıl sonra Atina'da 'Yeni dönem' mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 yıl sonra ilk kez Atina'da! Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Başbakan Kiryakos Miçotakis ile görüşmeleri olan Erdoğan, "Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey toplantımızın Türkiye ve Yunanistan arasında yeni bir dönemin güçlenerek devamına vesile olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan ve Miçotakis görüşmesi öncesi iki liderin tokalaşarak basına verdikleri poz dikkat çekti.

Haber 07-12-23 12:50

Mia Khalifa yine bildiğiniz gibi! Önce mayosuyla poz verdi sonra askılarını indirip üstsüz poz verdi... Sosyal medyayı yine sallamayı başardı

Eski yetişkin film yıldızı Mia Kahlifa sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak kısa sürede fenomene dönüştü ve dünya geneline yayılan milyonlarca takipçiye ulaştı. Sosyal medyadan sık sık cesur paylaşımlar yapan Khalifa limitleri zorlayan bir paylaşıma daha imza attı. Fenomen isim X'e (eski adıyla Twitter) bir dizi müstehcen fotoğraf gönderdi. Fenomen isim mayo askılarını indirerek üstsüz pozunu paylaşınca olay oldu.

Trend 05-12-23 10:00

Tarkan'ın eski sevgilisi olarak tanındı! Bilge Öztürk kendisinden 22 yaş küçük aşkıyla poz verdi

Tarkan ile yaşadığı ilişkiyle tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni aşkıyla ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.

Magazin 27-11-23 10:11

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac YouTube kanalı müjdesini sırt dekolteli tulumuyla verdi! Bir gören bri daha baktı

Profesyonel golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya paylaşımlarına yoğunlaşan Paige Spiranac hayranlarının ilgisini çeken bir poza imza attı. Fenomen isim sırt detaylı pembe tulumuyla arkası dönük poz vererek yeni YouTube projesinden söz etti.

Trend 22-11-23 11:30

Özlem Öz ve kocasının soba önünde pozu sosyal medyanın diline düştü! Tamam tamam fakirsiniz

Dilan Polat, Engin Polat çiftinden sonra eleştiri oklarının hedefinde olan ve lüks yaşantılarıyla dikkat çeken Özlem Öz ile Tayyar Öz haklarındaki iddialardan sonra reklam paylaşımlarını azaltmıştı. Çift son olarak gittikleri Antep'te soba önünde poz verince dalga konusu oldu.

Magazin 20-11-23 15:37

Songül Karlı eli göğsünde poz verdi! Ekranda böyle güzel değilsiniz

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve gönderileriyle magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren türkücü Songül Karlı uzun zaman sonra ekranlara döndü. Yaptırdığı estetiklerle ve filtreli pozlarıyla dikkat çeken Karlı'nın eli göğsünde pozuna yorum yağdı.

Magazin 13-11-23 07:01

Bergüzar Korel pozlarıyla büyüledi! Görenler Sinem Kobal sandı

Uzun zaman sonra setlere dönen Bergüzar Korel değişen imajıyla adından söz ettiriyor. Korel bir dergiye özel poz verdi. Daha önce Esra Erol'e benzetilen ünlü ismi görenler Sinem Kobal'a olan benzerliği karşısında çok şaşırdı.

Magazin 01-11-23 07:46

Jennifer Lopez eteğini kaldırıp iç çamaşırını gösterdi

Oyuncu Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez iç çamaşırı markasının tanıtım elçisi oldu. Lopez defilede poz verirken eteğini kaldırarak iç çamaşırını göstermesiyle olay oldu.

Magazin 20-10-23 14:07

Rita Ora beyaz bluzuyla poz verdi! Sütyensiz poz gündem oldu

4 Ağustos 2022'de Los Angeles'ta küçük bir törenle dünyaevine giren Rita Ora ile Taika Waititi, düğünden fotoğrafları 2 yıl sonra paylaşarak gündem olmuştu. Evliliği kadar tarzıyla da son dönemde adından söz ettiren şarkıcı Ora sütyensiz seçimiyle gündem oldu.

Magazin 09-10-23 08:18

Gülümseten anlar! Karşılaştığı ayıyı böyle çağırdı: Oğlum gel

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bozayı ile karşılaşan köy muhtarı Mehmet Ergirdi, “Gel oğlum gel” diye ayıya seslendi. Kulaklarını havaya diken ayı ise kendisini çeken cep telefonuna adeta poz verdikten sonra, ormanlık alanda gözden kayboldu.

Haber 08-10-23 15:40

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac yeni imajını cesur kesim bluzuyla gösterdi! Hayranlarının beğenisini kazandı

Profesyonel spor kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya paylaşımlarına ağırlık veren fenomen isim Paige Spiranac hayranlarıyla yeni imajını paylaşmak için kamera karşısına geçti. Yeni saç kesimini göstermek için poz veren golf fenomeninin paylaşımı kısa sürede hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 28-09-23 10:00

Golf fenomeni Paige Spiranac derin göğüs dekolteli bluzuyla poz verdi! Hayranlarına Sizce uygun mu? diye sorunca olay oldu

Eski profesyonel golfçü Paige Spiranac Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya paylaşımlarına ağırlık vererek kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Spiranac eski günlerine geri döndü. Fenomen isim derin göğüs dekolteli bluzuyla poz verirken hayranlarına golf için uygun olup olmadığını da sormayı ihmal etmedi.

Trend 21-09-23 15:59

Oğlunu ağlayan pozlar vermesi için zorladı! Sosyal medyada tepki çeken görüntüler... Bunun adı resmen taciz

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan bir sosyal medya fenomeni daha çok beğeni kazanabilmek için küçük oğlunu ağladığı anlarda kameraya bakarak poz vermesini istedi. O anların sosyal medyada paylaşılmasından sonra tepkiler çığ gibi büyüdü.

Trend 16-09-23 14:06

Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer sessiz sedasız evlenmişti! Karnı burnunda poz

Yargı dizisindeki Savgı Ilgaz rolüyle son dönemde dikkat çeken Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer Atina'da sessiz sedasız evlenmişti. Denizer günler sonra hamile olduğunu bu paylaşım ile duyurdu.

Magazin 17-08-23 15:08

Zeynep Bastık tepkilerden sonra bu sefer de klozet üzerinde poz verdi

İç çamaşırlı pozlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Zeynep Bastık son olarak tuvalette yaptığı selfie ile tepki çekmişti. Tepkileri umursamayan genç şarkıcı bu sefer de beyaz mini şortuyla klozet üzerinde poz verdi.

Magazin 01-08-23 15:00

Selena Gomez parti sonrası tatilde! Bikinisiyle poz verdi

Instagram’da en fazla takipçiye sahip kadın ünlü olan Selena Gomez, 31 yaşına bastı. Yeni yaşını büyük bir parti ile kutladıktan sonra güzel isim arkadaşlarıyla yat tatiline çıktı ve paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 30-07-23 14:01

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac Barbie akımından geri kalmadı! “Golf Barbie” olarak hızlı bir giriş yaptı

Barbie filminin vizyona girmesinden sonra sosyal medyada hızlı bir Barbie akımı oluşmaya başladı. Kullanıcıların büyük bir bölümü Barbie tarzını benimseyen pembe paylaşımlar yaparken golf fenomeni Paige Spiranac da akımdan geri kalmadı. Pembe mini elbisesiyle poz veren fenomen isim kendisini “Golf Barbie” olarak tanımladı.

Trend 29-07-23 10:08

Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisinin annesiyle poz verdi

Tarkan'ın sevgilisi olarak yıllar önce tanınan Bilge Öztürk uzun yıllar sonra yeni aşkıyla gündeme geldi. Bilge Öztürk kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle 2 yıldır birlikte. Öztürk ve sevgilisi Daren Gerede Erkaya'nın annesinin pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 27-07-23 13:39

Dünyanın “Barbie ve Oppenheimer” tartışmasına Mia Khalifa da katıldı! Tarafını seçtiğini kostümüyle gösterdi

Dünya şu anda Barbie ve Oppenheimer filmlerinin aynı anda vizyona girmesinden sonra adeta ikiye bölünmüş durumda. Dünyaca ünlü yıldız Mia Khalifa da katıldı. Fenomen isim Oppenheimer filmiyle uygun kıyafetler giyerek sosyal medyadan poz verdi.

Trend 25-07-23 15:39

Model Emily Ratajkowski yeni imajını iddialı bir pozla gösterdi

Defalarca kez aldatıldıktan sonra boşanma kararı alan model Emily Ratajkowski sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Model Emily Ratajkowski saçlarını kızıla boyatınca imajını da göbeğine kadar inen mayosuyla poz vererek göstermeyi tercih etti.

Magazin 19-07-23 10:02

Tarkan'ın eski sevgilisiydi... Bilge Öztürk kendisinden 22 yaş küçük aşkıyla poz verdi

Tarkan ile aşkıyla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni aşkıyla ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile aşka geldi.

Magazin 14-07-23 11:59

Kısmetse Olur Cansel bu sefer minicik bikini altıyla olay oldu

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmış ve burada şarkıcılık yapmaya başlamıştı. Değişimi ve erotik paylaşımlarıyla dikkat çeken Cansel son olarak minik bikinisiyle poz verince yine olay oldu.

Magazin 06-07-23 15:41

Aylardır Atlas Okyanusu'ndaydı! Kayıp olan Fransız vatandaşını Türk denizciler kurtardı! Gemi kaptanı filmleri aratmayan olayı anlattı

Atlas Okyanusu'nda 6 metrelik özel teknesiyle kaybolan Fransız vatandaşı Didier Bovard 137 gün sonra, Karayip adaları açıklarında Türk denizciler tarafından kurtarıldı. 6 saat süren çalışma sonrasında gemiye çıkarılan Fransız vatandaşı, Türk denizcilerle kameralara poz verdi. Geminin kaptanı Necati Doğan sosyal medyadaki paylaşımında nefes kesen kurtarma operasyonunu anlattı.

Haber 02-07-23 18:17

Dünyanın en seksi voleybol yıldızı Kayla Simmons yine çok cesur! Mayosunun askılarını indirip göğüslerini ön plana çıkarttı

Amerika'nın Marshall Üniversitesi voleybol takımında oynayan Kayla Simmons profesyonel spor kariyerini noktaladıktan sonra sosyal medya fenomenliğine yönelmişti. Sportif başarılarının yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Simmons yine sosyal medyada fırtına gibi esti. Fenomen ismin mayosuyla verdiği poz olay yarattı.

Trend 22-06-23 11:08

Kocası rahatsız oluyordu... Şeyma Subaşı dayanamadı, bikinili poz geldi

Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı kocasının evlendikten sonra bikinili poz paylaşmasından rahatsız olduğunu açıklamıştı. Bir süre bu konuda hassas olan Şeyma Subaşı bu duruma çok uzun süre dayanamadı.

Magazin 18-06-23 08:35

Aslı Enver'den karnı burnunda poz! Tarzına beğeni yağdı! “Asalet budur”

İstanbullu Gelin, Kavak Yelleri gibi sevilen dizi ve filmlerde rol alan Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenmişti. Bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Enver yeni dizisi Arayış’ın galasına katıldı. Pozlarını peş peşe paylaşan ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.

Magazin 07-06-23 09:01

Kızının kazancını öğrendikten sonra annesi de katıldı! Anne ve kızı birlikte müstehcen pozlarını satarak servet kazanıyor

Sosyal medyada Melanie kullanıcı adını kullanarak müstehcen pozlarını satan bir fenomen annesinin yıllık kazancını öğrendikten sonra OnlyFans’a katıldığını açıkladı. Annesinin “Bayan Wood” kullanıcı adıyla sosyal medyada müstehcen pozlarını sattığını ifade eden Melanie, annesiyle birlikte poz vermenin kendisini daha güvende hissettirdiğini söyledi.

Trend 07-06-23 08:30

Cinsiyet değiştirmişti! Hayatına Doruk Doğrusöz olarak devam eden isimden üstsüz poz

İşte Benim Stilim programında yer aldığı dönemlerde oldukça popüler olan Neslihan Doğrusöz yarışmadan sonra cinsiyet değiştirdi. Adı Doruk olan eski yarışmacı bir dönemde Sevda Demirel ile aşk yaşayarak gündeme geldi. Değişimiyle dikkat çeken Doruk Doğrusöz üstsüz pozuyla olay oldu.

Magazin 04-06-23 15:41

Transparan giyen Zeynep Alkan bikinili poz verdi! Beğeni butonu çöktü

Ünlü komedyen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan en son Survivor’daki performansı ile dikkat çekmişti. Geçtiğimiz aylarda elendikten sonra Türkiye'ye dönen Alkan bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 31-05-23 12:24

Zeynep Bastık seçimden sonra soluğu tatilde aldı! Bikinili poz

Sosyal medya pozlarıyla gündeme gelen şarkıcı Zeynep Bastık seçimden sonra tatile gitti. Şarkıcı sosyal medyada bikinili pozlarını paylaştı. Genç isim son dönemde verdiği konserlerle olduğu kadar cesur pozlarıyla da adından söz ettiriyor.

Magazin 30-05-23 13:56

Britney Spears tüm eleştirilere rağmen paylaşmaya devam ediyor! Minik bikini altıyla poz verdi

Britney Spears’ın hayatına dair her şeyi anlattığı otobiyografisi bazı meşhur isimlerle ilgili cinsellik itirafları yüzünden ertelenmişti. Şarkıcı annesi Lynne ile yıllar sonra ilk kez bir araya geldiğini söylemesinin ardından bu pozları paylaştı.

Magazin 25-05-23 15:42

Kısmetse Olur Cansel Çördük, mini şortunun düğmelerini açıp poz verdi' Eski haline dönüyorsun

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmıştı. Şarkıcılık yapan Kısmetse Olur Cansel erotik pozları ve değişimiyle gündemdeydi. Cansel Çördük son pozunu paylaşınca "Eski haline dönüyorsun" yorumları aldı.

Magazin 22-05-23 14:42

Beni mutlu ediyor demişti... Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya ile poz verdi! Beğeni yağdı

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan kısa bir süre sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aşkları dolu dizgin giden çiftten yeni poz geldi.

Magazin 18-05-23 12:08

Petek Dinçöz transparan detaylı büstiyerini giyip iddialı dekoltesiyle poz verdi

Şarkıcı Petek Dinçöz fit ve güzel görünümüyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Boşandıktan kısa süre sonra eski aşkıyla evlenen Dinçöz son olarak transparan detaylı büstiyerini giyip göğüslerini sergiledi.

Magazin 12-05-23 08:16