Yılmaz Büyükerşen Haberleri

Özgür Özel cami açılışına katıldı! İYİ Parti'den istifa eden Hatipoğlu'na sert tepki: Milli irade hırsızı, siyasi yankesici...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de 100. Yıl Camisi Tesislerinin açılış törenine katıldı. Özel, İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen ve belediye başkan adayı olan Nebi Hatipoğlu'na sert sözlerle yüklendi. Özel, Hatipoğlu'nu milli irade hırsızı olarak niteleyerek, "Cumhuriyet düşmanlarına alan açmaya çalışanlarına 31 Mart’ta en büyük dersi vermelerini bekliyorum." dedi. Ayrıca Özel'in aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen ile olan cami anısı dikkat çekti.

Haber 15-03-2024 15:43

Bahçeli'den Büyükerşen'e çok sert 'Osmanlı' yanıtı! Sözleri gündem olmuştu... Yaşından başından da mı utanmadın

CHP'nin yeniden aday göstermediği Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Osmanlı İmparatorluğu'yla ilgili "Ne zaman şehzade veya padişahlardan birine karı alacaklar. Hemen sefer yapıyorlar Avrupa'ya. Beyaz tenli, mavi gözlü olacak diye" sözleri gündem oldu. MHP lideri Devlet Bahçeli, Büyükerşen'e çok sert tepki gösterirken "Yazıklar olsun! Yaşından başından da mı utanmadın" diye konuştu.

Haber 13-02-2024 11:49

Yılmaz Büyükerşen'den Osmanlı padişahları için olay sözler! 'Beyaz tenli karı almak için sefer yaptılar' dedi, AK Partili Hatipoğlu'ndan yanıt geldi: Terbiyesizlik

CHP'nin yeniden aday göstermediği Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den Osmanlı İmparatorluğu ve fetihlerle ilgili kullandığı ifadeler gündem oldu. Osmanlı padişahlarının, beyaz tenli, renkli gözlü kadınlar için Avrupa'ya sefer düzenlediğini belirten Büyükerşen, "Ne zaman şehzade veya padişahlardan birine karı alacaklar. Hemen sefer yapıyorlar Avrupa'ya. Beyaz tenli, mavi gözlü olacak diye." diye konuştu. AK Partili Nebi Hatipoğlu'ndan çok sert yanıt geldi.

Haber 12-02-2024 14:55

CHP lideri Özel duyurdu! Yılmaz Büyükerşen'e yeni görev 'Buradan ilan ediyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Eskişehir ilçe ve belediye başkan adaylarını açıklamak için düzenlediği tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 86 yaşındaki Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in Türkiye’deki bütün CHP’li belediyelerin yer alacağı komisyonun genel koordinatörü olacağını söyledi.

Haber 27-01-2024 16:56

25 yıllık dönem sona erdi! Özgür Özel Yılmaz Büyükerşen'e böyle veda etti!

Eskişehir adaylarını açıklayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 5 dönemdir Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yılmaz Büyükerşen'e de veda etti. Özel, Büyükerşen’in elini öperek sarıldı. Büyükerşen ise törende veda konuşması yaptı.

Haber 27-01-2024 15:21

Yılmaz Büyükerşen'in söylediklerini duyunca esti gürledi! Fatih Portakal'dan sert çıkış: Artık torun büyütmeniz gerekiyor

25 yıldır Eskişehir'i yöneten Yılmaz Büyükerşen'in yeniden aday gösterilmemesinin yankıları sürüyor. CHP genel merkezine kırgınlığını belirten Büyükerşen'in son açıklaması gündem olurken, gazeteci Fatih Portakal ise Büyükerşen'i adeta eleştiri yağmuruna tuttu. Portakal, "Kredinizi tüketmeyin! Artık sizin çocuklarınızı, torunlarınızı büyütmeniz gerekiyor. Net. Bu kadar yeter. Sizin döneminiz de bitti hocam" dedi.

Haber 17-01-2024 06:06

Büyükerşen'den aday tanıtım toplantısında CHP'ye sert sözler! 'Cesaretle söylüyorum' dedi: Bu parti nasıl adam olacak diye düşünüp durdum

CHP'nin adaylık konusunda ses getiren seçimlerinden biri Eskişehir'de yaşandı. 25 yıllık belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen aday gösterilmedi. Aday tanıtım toplantısında CHP'ye sert sözlerle yüklenen Büyükerşen'in ifadeleri gündem oldu. Büyükerşen gençliğinden bu yana, 'Nasıl bu parti adam olacak diye düşünüp durmuşumdur" dedi. Büyükerşen'in ayrıca, "CHP’nin büyük hastalıklarından biri" dediği anlar ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 15-01-2024 16:44

CHP’nin Eskişehir için yeni adayı açıklandı! Yılmaz Büyükerşen’den veda mesajı: ‘Ayşe Ünlüce’yi ben önerdim’

CHP’nin dün gece belli olan adayları arasında Yılmaz Büyükerşen isminin yer almaması büyük ses getirmişti. Eskişehir'de 25 yıllık Büyükerşen dönemi biterken CHP'nin yeni adayı olarak Ayşe Ünlüce ismi açıklandı. Büyükerşen ise bugün bir veda mesajı yayınlayarak yerine aday gösterilen Ayşe Ünlüce’yi kendisinin önerdiğini ifade etti. İşte CHP adayının belli olmasının ardından Eskişehir’de yaşananlar…

Haber 11-01-2024 16:48

CHP'de Eskişehir sürprizi! 25 senedir belediye başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen yeniden aday gösterilmedi! Yeni aday Ayşe Ünlüce oldu

CHP'nin 31 Mart seçimleri için toplanan Parti Meclisi toplantısında Yılmaz Büyükerşen sürprizi yaşandı. Eskişehir'de 25 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve daha önce aday adaylığı başvurusu da yapan 86 yaşındaki Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen yeniden aday gösterilmedi. Büyükerşen'in yerine Parti Meclisi kararıyla Ayşe Ünlüce aday seçildi.

Haber 10-01-2024 23:42

86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen yeniden aday adayı oldu! Kazanırsa 6. dönemine girecek

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi CHP Eskişehir’de hareketli saatler yaşandı. Partide aday adaylığı başvuru süresi dolarken, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yeniden aday olmak için başvuruda bulundu. CHP eski milletvekili Gaye Usluer de aday adaylığını açıkladı.

Haber 06-12-2023 09:05

Aralarında Yılmaz Büyükerşen de var! 'Mevzuata aykırı otel ruhsatı' iddiasında yeni gelişme: 59 kişiye soruşturma izni

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'de mevzuata aykırı otel ruhsatı iddialarının ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Bakanlığa bağlı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı, 59 kişi hakkında soruşturma izni verdi. Hakkında soruşturma izni verilen kişiler arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de bulunuyor.

Haber 01-11-2023 16:46

CHP'de 'değişim' tartışması! Eskişehir'i bile kaybedebiliriz sözleri gündem olmuştu, Yılmaz Büyükerşen'den yanıt

CHP'de 'değişim' tartışmaları büyüyor. Son olarak Eskişehir'in Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un açıklamaları gündem olmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çekilmezse Eskişehir'in bile kaybedileceği sözlerine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den açıklama geldi. Büyükerşen "Bu laflar sürdürülebilir provokasyondur" dedi.

Haber 11-07-2023 08:30

CHP'deki 'değişim' tartışması devam ediyor! Yılmaz Büyükerşen de katıldı: '3 isim veremiyorlar'

CHP'deki değişim tartışmalarına Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer'in ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de katıldı. Büyükerşen ilk önce o değişimi kim yapmalı diye sordu sonra da "Değişim için size 3 isim bile veremezler" yanıtını verdi.

Haber 29-06-2023 07:48

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun sıralaması dikkat çekti... Geride bıraktı! Son ankette çarpıcı sonuç: Aralarında bir isim daha var

Türkiye 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere kilitlenmişken anket şirketlerinden de dikkat çeken araştırmaların sonuçları gelmeye devam ediyor. Son olarak ORC Araştırma "Son 4 yılın 'En Güvenilir' Büyükşehir Belediye Başkanları" anket çalışmasının sonuçlarını paylaştı. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sıralaması da dikkat çekti.

Haber 31-03-2023 09:27

Belediye Başkanı'nın dansı sosyal medyada gündem oldu! Paylaşım yaparak tarihiyle açıkladı: Söz konusu bile olamaz

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in 2019 yılındaki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasında dans ettiği anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Büyükerşen Twitter hesabından yaptığı paylaşımla söz konusu videonun 8 Mart 2019 tarihine ait olduğunu belirtirken deprem sonrası yaralar sarmaya çalışılırken bu gibi etkinliklerin bu süreçte yapılmasının söz konusu bile olamayacağını söyledi.

Haber 09-03-2023 15:24

SON DAKİKA | Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, Akşener'i ziyaret edecek mi? İYİ Parti'den açıklama geldi: Haberler gerçeği yansıtmıyor

Son dakika: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret edeceği açıklanmıştı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Ne bizim böyle bir talebimiz olmuştur. Ne belediye başkanlarının bizden böyle bir talebi olmuştur. Bu konuda bilgiler ve haberler gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Haber 04-03-2023 15:57

CHP'li belediye başkanları bir araya geldi... Büyükerşen'den dikkat çeken sözler: İstanbul'u İzmir'i tahmin edemiyorum

Eskişehir'de bir araya gelen CHP'li büyükşehir belediye başkanları, gündeme ilişkin konularda değerlendirme yaparak fikir alışverişinde bulundu. Toplantı öncesi açılış konuşması yapan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, düzensiz göç konusunda açıklama yaparken, "İstanbul ve İzmir'i tahmin bile edemiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 11-06-2022 15:11

Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi! Al yazma taktı...

Türk sinemasının en önemli isimlerinden olan ve birlikte rol aldıkları filmlerde Yeşilçam’ın birbirine en çok yakışan çifti olarak gösterilen Türkan Şoray ve Kadir İnanır yıllar sonra bir araya geldi. Şoray ve İnanır, Eskişehir’deki İmren Erşen Oya Müzesi’nin açılışına katıldı. Özellikle Selvi Boylum Al Yazmalım filmi Türk sinema tarihinin unutulmazları arasına giren Şoray ve İnanır’a açılış programının son bölümünde yazma hediye edildi. Şoray ve İnanır al yazma takarak fotoğraf çektirdi.

Magazin 03-06-2022 20:05

Yılmaz Büyükerşen kimdir? Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen koronavirüse mi yakalandı? Sağlık durumu nasıl?

Yılmaz Büyükerşen, basında yer alan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, sosyal medya hesabında koronavirüs test sonucuna ilişkin açıklamada bulundu. Peki Yılmaz Büyükerşen kimdir? Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen koronavirüse mi yakalandı? Sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Haber 18-05-2022 13:17

Yılmaz Büyükerşen'in koronavirüs testi pozitifi çıktı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Sosyal medyadan genel sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan Büyükerşen, evinde tedavi görüyor.

Haber 18-05-2022 11:35

Yılmaz Büyükerşen ve ekibi yeniden yargılanacak

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve 16 belediye bürokratının beraat ettiği ‘İhaleye fesat karıştırma’ dosyasındaki kararı uygun bulmayan Yargıtay, davanın yeniden görülmesi için dosyayı geri gönderdi.

Haber 22-05-2021 13:41

Yangına giden itfaiye aracıyla servis minibüsü çarpıştı: 1 işçi hayatını kaybetti

Eskişehir'de bir binada çıkan yangına müdahaleye giden itfaiye ekibi, fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsüyle çarpıştı. Kazada fabrika işçilerinden Satılmış Durgut (47) hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medya hesabından kazayı duyurarak baş sağlığı mesajı yayınladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 07-03-2021 12:26

AK Parti'den, EBB Başkanı Büyükerşen'e 'Özür dile ve istifa et' çağrısı

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen adına ruhsatsız yaptırıldığı ortaya çıkan kaçak villaya dair sert eleştirilerde bulunularak, "Büyükerşen’i öncelikle kamuoyundan özür dilemeye ve ardından görevinden istifa etmeye davet ediyoruz” denildi.

Haber 14-01-2021 16:29

Yılmaz Büyükerşen, Aydın'a Adnan Menderes heykeli hediye etti

Yılmaz Büyükerşen, Aydın'a Adnan Menderes heykeli hediye etti

Yurthaber 21-11-2019 19:53

Eskişehir'de sporcular 30 bin silindirden Atatürk silüeti oluşturdu

Eskişehir'de sporcular 30 bin silindirden Atatürk silüeti oluşturdu

Haber 10-11-2019 15:39

İmamoğlu'na tebrik ziyaretleri

KKTC'nin İstanbul Başkonsolosu Fahri Yönlüer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarından Nurettin Sözen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti

Haber 08-07-2019 12:09

Yılmaz Büyükerşen sosyal medyadan paylaştı: Ve dünya 20 saniyeliğine güzelleşir

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in sosyal medya hesabından paylaştığı video sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'in 'Ne güzelsin sen, gözlerinden öperim' notuyla paylaştığı o görüntüler...

Trend 28-06-2019 08:24

Yürüyen billboardlu aday tanıtımı

Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, seçim yarışında Büyükşehir Belediyesinden billboard kiralayamadıkları için gönüllü gençlerin ürettiği "yürüyen billboard" projesini hayata geçirdi - Sakallı: - "Belli ki bir endişeleri var, bir tereddütleri, bir telaşları var. Bunu anlıyorum. Bunun üzerine genç arkadaşlarımız bir proje geliştirdiler" - "Güzel bir ilgi de görüyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bizlere bütün billboardları kullanma izni verseydi, sanırım şehirde bu kadar bir reaksiyon, böyle bir sinerji meydana gelmezdi"

Haber 09-02-2019 12:48

CHP'de kurultay tartışmasında ipler gerildi: Belediye başkanlarına sıkı markaj ve tehdit

CHP'de olağanüstü kurultay için imzalar toplanmaya devam ederken, Genel Merkez ve muhalifler arasındaki ipler kopma noktasına geldi. Hürriyet yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü yazısında imza sürecinde tarafların belediye başkanları ve delegelere baskı yaptığını iddia ederken, bir belediye başkanının kurultaycı ekip tarafından aranıp tehdit edildiğini yazdı.

Haber 27-07-2018 09:47

Usta gazeteciden bomba kulis: CHP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu

Ankara'nın en isabetli kulis bilgilerine imza atan gazeteci Serpil Çevikcan, CHP'nin 4 Mayıs cuma günü açıklayacağını duyurduğu cumhurbaşkanı adayıyla ilgili çok ilginç bir bilgi verdi.

Haber 01-05-2018 22:10

CHP'de 24 Haziran erken seçimleri için Cumhurbaşkanlığı adaylığında önce çıkan 2 isim!

Cumhurbaşkanlığı için aday konusunda çalışmalarını sürdüren CHP'de Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in ismi öne çıkıyor.

Haber 25-04-2018 17:43

CHP'de aday olarak iki isim öne çıktı: Muharrem ince ve Yılmaz Büyükerşen

'CHP'nin adayı kim olacak?' 24 Haziran seçimleri için geri sayım sürerken herkse bu doruya yanıt arıyor. CHP'de adayın açıklanması için artık kritik saatlere girilirken, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Muharrem ince ve Yılmaz Büyükerşen isminin ön plana çıktığı iddia edildi.

Haber 24-04-2018 07:31

İşte CHP’nin cumhurbaşkanı adayları! Ankara kulislerini sallayan iddia

FOX TV Ana Haber bülteninde gündemi sarsan bomba bir iddiada bulunuldu. CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki aday adaylarının Yılmaz Büyükerşen ve Muharrem İnce olduğu belirtildi.

Haber 23-04-2018 19:59

Yılmaz Büyükerşen'den 'aday olacak mısınız?' sorusuna yanıt

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, 23 Nisan nedeniyle makam koltuğunu ortaokul öğrencilerine bıraktı. Büyükerşen, CHP'nin cumhurbaşkanı adayları arasında isminin geçtiğini soran gazeteciye,"Ben bugün belediye başkanı değilim. Bugünkü belediye başkanına sorun soruları" dedi.

Haber 23-04-2018 12:14

'Erdoğan ve Kılıçdaroğlu anket araştırması yapıyor'

Abdullah Gül'ün eski danışmanı ve Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MAK Danışmanlık şirketinin sahibi Mehmet Ali Kulat'ı arayarak, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in durumu ne olur?" diye sorduğunu aktardı. Takan, aynı zamanda AK Parti'nin anketçileri Afrin'e gönderdiğini ve Erdoğan'ın anket sonuçlarını beklediğini öne sürdü.

Haber 21-03-2018 14:07

Ampute Milli Takımı Eskişehir'de

Avrupa şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı'nın oyuncuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'i ziyaret etti

Haber 03-03-2018 14:46

Bu heykel kentte olay oldu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevreyi kirletenlere esprili tepki göstermek amacıyla Porsuk Çayı kıyısına bank üzerinde oturmuş ’Çekirdek Çitleyen Eşek’ heykeli koydu. Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Karikatürize edilmiş bu heykeli koyarak çevre temizliğine mizahi bir açıdan dikkat çekmek istedik" dedi."

Haber 14-10-2017 16:17

Belediye başkanına posta güverciniyle mesaj yolladı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e güvercinle mesaj yolladı. Güvercin 3.5 saatlik uçuş sonrası Eskişehir'e ulaştı.

Haber 07-09-2017 19:29

Büyükerşen'den 'Cumhurbaşkanlığı' yanıtı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen, vatandaşların "Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda bir düşüncesinin olup olmadığı" sorusuna ilişkin “Ben şimdiye kadar hiç aday olmadım. Bana verilen görevi yaptım. Bana ne görev verilirse onu yaparım. Aday değilim, verilen görevi yaparım” diye yanıt verdi. Büyükerşen’i yolda görenler sevgi gösterilerinde bulunurken, Cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini söyledi.

Haber 15-08-2017 13:09

Son dakika! Yılmaz Büyükerşen'e saldırıda tutuklama kararı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e saldırıda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerden emekli polis memuru, kafe işletmecisi Mahfuz Banlı, yeğeni Yunus Mehmetoğlu ile olaya karışanlardan Yunus Emre Aksoy, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Nöbetçi mahkeme, diğer 2 şüpheli Mustafa Çetiner ile Aydın Tekin’i ise adli kontrol kararıyla serbest bıraktı.

Haber 01-08-2017 17:06

Büyükerşen’e saldıranlar adliyede

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e saldırıda bulunan aralarında emekli polis memuru Mahfuz Banlı'nın da bulunduğu 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Hatırlanacağı üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Hat Boyunda dolaşırken, kafelerin yola koydukları masa ve sandalyelerin yayaların geçişini engellediği gerekçesiyle kaldırılmasını isteyince tartışma çıkmış ve Mahfuz Banlı ile adamları korumasız olan Büyükerşen'e önce yumrukla saldırmış sonrasında ise silah çekmişti.

Haber 01-08-2017 10:58

Cumhurbaşkanı'ndan CHP'li Büyükerşen'e telefon! Bakın ondan ne istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamada, "Başkan Büyükerşen, Sayın Cumhurbaşkanı'na şehirlerde yaşanan mafyalaşma ve çeteleşmenin nedenleri ve mevcut yasal düzenlemelerdeki bazı boşluklar hakkında detaylı bilgi arz etti. Sayın Cumhurbaşkanı, Büyükerşen'den bu konudaki görüş ve düşüncelerini bir rapor halinde kendisine iletmesini istedi" denildi.

Haber 31-07-2017 20:39

Büyükerşen'e saldıran kafe sahibinin işletmeleri kapanıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e saldırıda bulunan kafe sahibinin işletmelerinin ikisi kapandı. Büyükerşen'e yumruk atan ve silah çeken kişinin Banlı'nın yeğeni Yunus M. olduğu ortaya çıktı. Büyükerşen’e saldırı olayından önce her birinde 50- 60’ı bulan masa sayısı da, açık olan büfelerde 8- 10'a indirilirken, masa sayısı azaltılan büfe görünümlü kafelerdeki masalar da yayaların yürüyüş yolunu engellemeyecek şekilde kenara çekildi.

Haber 31-07-2017 14:46

Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir'deki rant kavgasını anlattı

Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen'e saldırı sonrası işletmelerin koydukları masa ve sandalyelerin kaldırıldığı görüldü. Büyükerşen 'Mafya bozuntuları doğan ranttan kanunsuz yararlanmak istiyor. Ayda 30 bin TL liraya bana saldıranların kiraladığı büfe alt kiracıya 60 bin liraya kiraya veriliyor. Görme engelli yoluna bile masa atıldı' dedi.

Haber 31-07-2017 08:56

'Yılmaz Büyükerşen'e saldırı'da flaş gelişme

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e silahlı saldırı girişimiyle ilgili gecenin ilerleyen saatlerinde 2 kişi daha gözaltına alındı. Böylece gözaltına alınanların sayısı 4’e çıktı. Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları süren şüphelilerin kimlikleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haber 30-07-2017 09:31

Yılmaz Büyükerşen'e saldırı girişimi: Büyükerşen'e saldıran kim?

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen saldırıya uğradı. Eskişehir'deki Haller Gençlik Merkezi önünde Yılmaz Büyükerşen'e yumruk atan ve darp etmek isteyen saldırganların silah çektikleri de görüldü. Saldırıya uğrayan Yılmaz Büyükerşen ile ilgili detaylar belli olmazken; Yılmaz Büyükerşen'e saldıran kişilerin kim olduğu da merak ediliyor. Ancak ilk belirlemelere göre bazı detaylar da ortaya çıkmaya başladı. İşte Yılmaz Büyükerşen'e yönelik gerçekleşen saldırı ile ilgili detaylar

Haber 29-07-2017 20:02

Yılmaz Büyükerşen'e silahlı saldırı girişimi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen saldırıya uğradı. Şehrin eğlence merkezlerinden biri olan Haller Gençlik merkezi önünde Yılmaz Büyükerşen'e yumruk atan ve darp etmek isteyen saldırganların silah çektikleri de görüldü. Saldırı girişimiyle ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Haber 29-07-2017 19:51

Erdoğan'dan CHP'li belediyeye tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Anı Defteri'ne yazdığı yazıda, CHP'li başkan Yılmaz Büyükerşen ve ekibini kentte yapılan hizmetlerinden ötürü tebrik etti.

Haber 18-03-2017 12:09

Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti

7 Haziran seçim çalışmaları dolayısıyla Eskişehir'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Haber 31-05-2015 17:14