Yok Baskani Yekta Sarac Haberleri

Süper Lig'in 12'nci haftasında sakat ve cezalı oyuncular

GALATASARAY SAKAT: Emre Akbaba, Falcao, Andone, Luyindama CEZALI: Yok MEDİPOL BAŞAKŞEHİR SAKAT: Yok CEZALI: Yok -------------------------------------------------- YUKATEL DENİZLİSPOR SAKAT: Isaac Sackey CEZALI: Yok ÇAYKUR RİZESPOR SAKAT: Oğuz Kağan CEZALI: Tarık -------------------------------------------------- MKE ANKARAGÜCÜ SAKAT: Scarione, Hector Canteros*, Cebrail*, Kulusic* CEZALI: Yok TRABZONSPOR SAKAT: Abdülkadir Ömür, Ekuban, Novak CEZALI: Abdulkadir Parmak, Uğurcan -------------------------------------------------- İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR SAKAT: Ali Çamdalı CEZALI: Leva Shengelia BEŞİKTAŞ SAKAT: Dorukhan, Douglas CEZALI: Yok -------------------------------------------------- İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR SAKAT: Levent, Alpay, Tavares, Nurettin, Atila CEZALI: Yok DEMİR GRUP SİVASSPOR SAKAT: Rybalka CEZALI: Yok -------------------------------------------------- KASIMPAŞA SAKAT: Pavelka, Thiam CEZALI: Hafez, Veysel GENÇLERBİRLİĞİ SAKAT: Yok CEZALI: Sio, Candeias -------------------------------------------------- AYTEMİZ ALANYASPOR SAKAT: Lokman Gör, Juanfran CEZALI: Fabrice N'Sakala, Junior Fernandes GÖZTEPE SAKAT: Poko CEZALI: Alpaslan -------------------------------------------------- BTCTURK YENİ MALATYASPOR SAKAT: Eren CEZALI: Acquah, Erkan FENERBAHÇE SAKAT: Max Kruse, Vedat Muriç CEZALI: Isla -------------------------------------------------- ANTALYASPOR SAKAT: Yekta, Harun Kavaklıdere CEZALI: Yok GAZİANTEP FK SAKAT: Muğdat, Muhammed, Tetteh CEZALI: Yok

Spor 2019-11-21 13:15:42

2020 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç: - "Öğrenci affı ile ilgili çalışmamız yok, bu zaten yasama gerektirir" - "(Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi) İçeriği itibarıyla hiçbir problem yok. Meclisimiz bu konuda Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu kurmuş. Belki bu başlığı taşımak mümkün ama kelimelerin üzerinde birbirimizi kırmamamız, toplumu birbirine düşürmememiz lazım diye düşünüyorum" - "YÖK, bizden önce şu şekilde şikayet ediliyordu, 'Niye üniversitelere bu kadar müdahale ediyor?' Şimdi ise YÖK şikayet ediliyor, 'Niye üniversitelere müdahale edilmiyor?' diye. Bu noktaya gelmemiz gerçekten beni çok mutlu ediyor"

Haber 2019-11-15 23:15:11

2020 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç: - "Başkan olduğumuzda 48 bin olan uluslararası öğrenci sayımız şu an 172 bin. Avrupa'nın hiç bir ülkesinde bu artış oranı yok" - "YÖK 100/2000 Doktora Projesinde burslandırılan öğrenci sayısı 4 bin 250 kişiye ulaştı. Burslandırılmalarıyla alakalı olumsuz, sıkıntılı tek bir şikayet dahi söz konusu değildir"

Haber 2019-11-15 12:21:42

Uzmanından sağlıklı ilişkinin sırrı: Sosyal medyadaki aşklara inanmayın

Uzman Klinik Psikolog Yekta Korkmaz, ilişkilerde sosyal medyanın tarafların birbirlerine olan güven duygusunu etkilediğini belirterek, “filmlerde veya sosyal medyada görülen tozpembe ilişkiler, ideal erkek veya kadın figürleri gerçek hayatta ne yazık ki yok, bunlara inanmayın” dedi.

Kadin 2019-10-30 14:02:54

Diğer Haber Etiketleri

Uzmanından sağlıklı ilişkinin sırrı: Sosyal medyadaki aşklara inanmayın

UZMAN Klinik Psikolog Yekta Korkmaz, ilişkilerde sosyal medyanın tarafların birbirlerine olan güven duygusunu etkilediğini belirterek, “Filmlerde veya sosyal medyada görülen tozpembe ilişkiler, ideal erkek veya kadın figürleri gerçek hayatta ne yazık ki yok, bunlara inanmayın” dedi.

Haber 29-10-19 09:36

YÖK'ten YKS'de soru sayısı ve içerik değişikliği yok açıklaması

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç: - "Öğrencilerimiz rahat olsun, ilk kez geçen sene 'yeni YÖK' tarafından kurgulanıp başarıyla uygulanan YKS'de, TYT, AYT ve YDT oturumlarındaki soru sayılarında ve içeriklerinde siz değerli öğrencilerimize verdiğimiz söze uygun olarak bir değişiklik olmayacak" - "Bizim getirdiğimiz sistemin en önemli özelliği yükseköğretime geçişte sözel ve sayısal okuryazarlığı ve muhakemeyi öncelemesidir. Bu konsept, Türkiye'nin bir kazanımıdır"

Haber 13-06-19 15:42

YÖK Başkanı Saraç'tan YKS açıklaması

Prof. Dr. Yekta Saraç: - "(YKS) Şu an sistem değişikliği gündemimizde yok" - "TYT'de sözel ve sayısal okuryazarlık getirdik. Bundan vazgeçilmesi için bir neden düşünmüyoruz ama müfredatla ilgili bir değişiklik söz konusu olursa bu ikinci aşama olan AYT'ye elbette yansır. O zamanki duruma bakılır ve değerlendirilir" - "Eğitim öğretimin bütününde olduğu gibi yükseköğretimde de 'piyasa' şartlarının egemen olmamasını istiyoruz" - "Birinci önceliğimiz, öğrencilerimizin tedirgin olmamaları. Tedirginlik onların mağdur olmaları anlamına gelir. Nasıl hazırlanıyorsa öğrencilerimiz, aynı şekilde sınava hazırlansınlar" - "Yeni lise tasarımı ile alakalı eğitim bilimcilerinden bir grup oluşturmayı ve bu tasarımı irdelemelerini istiyoruz"

Haber 29-05-19 11:03

YÖK Başkanı Yekta Saraç'tan 'yeni sistem' açıklaması

CNN Türk'e konuşan YÖK Başkanı Yekta Saraç, "Yeni sistem arayışı gündemimizde yok. Bu yıl soru sayısında, baraj puanında ve sürede bir değişiklik olmayacak" dedi.

Trend 18-04-19 10:26

2018-2019 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış töreni

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç: - "Bu seneki başlığımız, üniversitelerimizde dijital çağa ayak uydurmak için yeni bir dönüşüm ve bununla ilgili olarak bilgiye ulaşımda dünya üniversitelerinin de çalışmalarını dikkate alarak 'açık erişim' çalışmaları olacak" - "Bütün öğrencilerimizin belli bir düzeyde dijital okur yazarlığı olsun istiyoruz" - "Önümüzdeki ay YÖK tarafından hayata geçirilecek olan bir program ile Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa, Belçika, İspanya'da o ülkelerin bilim insanları ile paneller serisi düzenleyeceğiz" - "Bu panellerde; ülkemizin, sizin (Cumhurbaşkanı Erdoğan) liderliğinizle Ortadoğu'nun kültürel mirasının yok olmaması, akademik birikiminin korunması için sarf ettiği gayretler, Amerika ve Avrupa ülkelerinin akademik ve bilim ortamlarında anlatılacak" - "YÖK için en önemli kavram, bilimsel zeminde olmak şartıyla değişimi sağlamak, yani değiştirmektir"

Haber 03-10-18 13:42

Süper Lig'de yarın oynanacak Fenerbahçe - Antalyaspor maçının muhtemel 11'leri

FENERBAHÇE Volkan- Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Giuliano, Aatif, Soldado SAKAT: Alper* CEZALI: Yok BİLET FİYATLARI: 1907 Tribünü 430 TL, Fenerİum Alt E Blok 324 TL, Maraton Alt  E Blok  297 TL, Fenerıum Alt- Maraton Alt D-F Blok 248 TL, Fenerium Alt- Maraton Alt C-G Blok 216 TL, Fenerium Alt- Maraton Alt A-B-H-I Blok 194,50 TL, Fenerium Üst -Maraton Üst C-D-F-G Blok 130,00 TL, Fenerium Üst -Maraton Üst A-B H-I Blok 109,00 TL, Spor Toto Tribünü-Migros Tribünü 32,50 TL, Misafir Tribünü 32,50 TL ANTALYASPOR  Boffin- Nazım Sangare, Djourou, Diego, Sakıb Aytaç, Celustka, Yekta Kurtuluş, Charles, Jevtovic, Deniz Kadah, Doukara Sakat: Salih, Zeki Cezalı: Yok

Haber 22-04-18 11:19

Spor Toto Süper Lig'de 27'nci hafta karşılaşmalarında sakat ve cezalı oyuncular 

TRABZONSPOR SAKAT: Esteban, Durica, Castillo, Bero, Okay* CEZALI: Onazi -------------------------------------------------- KAYSERİSPOR SAKAT: Muammer Zülfikar Yıldırım, Tiago Lopes CEZALI: Silviu Lung, Cristian Sapunaru -------------------------------------------------- GÖZTEPE SAKAT: Kadu, Hakan, Atakan, Ömer CEZALI: Yok   -------------------------------------------------- DEMİR GRUP SİVASSPOR SAKAT: Ziya, Mert Hakan CEZALI: Emre Kılınç -------------------------------------------------- ATİKER KONYASPOR SAKAT: Traore, Filipovic CEZALI: Bourabia -------------------------------------------------- MEDİPOL BAŞAKŞEHİR SAKAT: Mossoro CEZALI: Caiçara, Clichy -------------------------------------------------- KASIMPAŞA SAKAT: Yok CEZALI: Mensah -------------------------------------------------- BURSASPOR SAKAT: Emmanuel Badu CEZALI: Yok -------------------------------------------------- ANTALYASPOR                                 SAKAT: Salih, Zeki, Danilo              CEZALI: Yekta, Celustka -------------------------------------------------- AYTEMİZ ALANYASPOR SAKAT: Remy Riou, Berkan Emir, Birol Parlak CEZALI: Yok -------------------------------------------------- TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR SAKAT: Sissoko CEZALI: Yok -------------------------------------------------- BEŞİKTAŞ  SAKAT: Yok CEZALI: Medel, Adriano, Quaresma -------------------------------------------------- GALATASARAY SAKAT: Linnes* CEZALI: Fernando  -------------------------------------------------- EVKUR YENİ MALATYASPOR SAKAT: Yok CEZALI: Yok -------------------------------------------------- KARDEMİR KARABÜKSPOR SAKAT:Cem, Ferhat, Alexe, Stahl CEZALI:YOK -------------------------------------------------- FENERBAHÇE SAKAT: Janssen CEZALI: Yok -------------------------------------------------- OSMANLISPOR SAKAT: Özer Hurmacı, Lawal, Luiz Carlos CEZALI: Yok -------------------------------------------------- GENÇLERBİRLİĞİ  SAKAT: Ahmet İlhan, Jailton CEZALI: Palitsevich  

Haber 29-03-18 10:45

Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak maçların muhtemel 11'leri 

KARDEMİR KARABÜKSPOR Çağlar- Hakan, Kravchenko, Tayyib, İshak, Kage, Osman, Traore, Murat, Leandrinho, Ergin Keleş SAKAT: Alexe, Ferhat Görgülü CEZALI: Skulason, Ibanez BİLET FİYATLARI: Kapalı Tribün 30 TL, Maraton Tribünü 20 TL, Kale Arkası Tribünü 10 TL, Misafir Tribünü 10 TL  OSMANLISPOR Karcemarskas- Muhammed, Yalçın, Anıl, Tiago, Ceyhun, Lumanza, Regattin, Payam, Umar, Mehmet Battal SAKAT: Özer, Lawal, Carlos, Avdija Vrsajevic CEZALI: Yok ------------------------------------ KASIMPAŞA Ramazan- Popov, Omeruo, Youssef, Veigneau, Pavelka, Neumayr, Eduok, Mensah, Trezeguet, Diagne   SAKAT: Yok  CEZALI: Veysel, Sadiku  BİLET FİYATLARI: Kapalı Tribün 40 TL, Kapalı Kale Arkası Tribünü    20 TL, Maraton Tribünü 10 TL, Misafir Tribünü 25 TL ANTALYASPOR Ferhat- Nazım, Diego, Djourou, Sakıb, Charles, Yekta, Maicon, Jevtovic, Deniz, Doukara SAKAT: Salih, Zeki, Danilo CEZALI: Celustka, Emre, Hakan, Willam  

Haber 15-03-18 11:24

Süper Lig'de yarın oynanacak maçların muhtemel ilk 11'leri

GÖZTEPE Beto - Tanju, Kadu, Kosanovic, Traore, Rotman, Selçuk, Castro, Halil, Gouffran, Demba Ba SAKAT: Hakan, Ömer Şişmanoğlu CEZALI: Sabri ANTALYASPOR Ferhat Kaplan- Djourou, Celustka, Diego, Sakıb Aytaç, Hakan Özmert, Yekta, Maicon, Emre Güral, Deniz Kadah, Doukara  SAKAT: Salih, Zeki, Danilo  CEZALI: Charles, Nazım BİLET FİYATLARI: VIP tribün 216, numaralı tribün 109, kuzey kale arkası 16.5, misafir tribün 22 TL --------------------------------------------------------- KAYSERİSPOR Silviu Lung, Lopes, Kana-Biyik, Sapunaru, Atila, Badji, Güray, Deniz Türüç, Mendes, Şamil Çinaz, Kravets SAKAT: Yok CEZALI: Umut Bulut KARDEMİR KARABÜKSPOR Çağlar - Hakan, Kravchenko, Özgür, İshak, Kage, Murat, Skulason, Osman, Ibanez, Leandrinho SAKAT: Ferhat, Alexe CEZALI: Yok BİLET FİYATLARI: 1.

Haber 10-03-18 12:31

Spor Toto Süper Lig'de 21'inci hafta karşılaşmalarındaki sakat ve cezalı oyuncular

EVKUR YENİ MALATYASPOR  SAKAT: Dia CEZALI: İssam, Adem ------------------------------------------------------------- KASIMPAŞA  SAKAT: Veigneau, Neumayr CEZALI: Yok ------------------------------------------------------------- GÖZTEPE SAKAT: Ömer, Hakan Çinemre CEZALI: Poko ------------------------------------------------------------- OSMANLISPOR  SAKAT: Yok CEZALI: Musa Çağıran ------------------------------------------------------------- GENÇLERBİRLİĞİ SAKAT: Nihat - Serdar - Ahmet İlhan CEZALI: Kamal Issah ------------------------------------------------------------- TRABZONSPOR SAKAT: Mustafa Akbaş, Burak Yılmaz, Esteban CEZALI: Yusuf Yazıcı -------------------------------------------------------------  BEŞİKTAŞ  SAKAT: Yok CEZALI: Yok ------------------------------------------------------------- KARDEMİR KARABÜKSPOR     SAKAT: Yok CEZALI: Yok ------------------------------------------------------------- TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR  SAKAT: Kadir CEZALI: Yok  ------------------------------------------------------------- BURSASPOR SAKAT: Pablo Martin Batalla, Kubilay Kanatsızkuş, Cristobal Jorquera, Emre Taşdemir, Sercan Yıldırım CEZALI: Yok ------------------------------------------------------------- KAYSERİSPOR  SAKAT: Deniz Türüç CEZALI: Yok ------------------------------------------------------------- DEMİR GRUP SİVASSPOR SAKAT: Yok CEZALI: Ziya Erdal ------------------------------------------------------------- AYTEMİZ ALANYASPOR SAKAT: M'Billa, Haydar CEZALI: Yok ------------------------------------------------------------- ATİKER KONYASPOR SAKAT: Traore, Yatabare CEZALI: Ferhat Öztorun  -------------------------------------------------------------       MEDİPOL BAŞAKŞEHİR SAKAT: Mossoro*, Elia* CEZALI: Emre ------------------------------------------------------------- FENERBAHÇE  SAKAT: Janssen, İsmail, Skrtel CEZALI: Yok ------------------------------------------------------------- GALATASARAY  SAKAT: Fernando, Denayer CEZALI: Muslera ------------------------------------------------------------- ANTALYASPOR  SAKAT: Salih, William, Yekta CEZALI: Doukara

Haber 08-02-18 13:26

Süper Lig'de Sakat Ve Cezalı Oyuncular

ANTALYASPOR SAKAT: Salih, Zeki, Sandro CEZALI: Yekta ------------------------------------------------------- KAYSERİSPOR SAKAT: Asamoah Gyan CEZALI: Yok -------------------------------------------------------- AYTEMİZ ALANYASPOR SAKAT: Remy Riou, Lamine Gassama CEZALI: Yok  -------------------------------------------------------- FENERBAHÇE SAKAT: Hasan Ali, Van Persie, Skrtel (Şüpheli),

Yurthaber 28-09-17 17:29

Muhtemel Kadrolar

ANTALYASPOR: Fornezzi- Sakıb, Celustka, Salih, Diego, Yekta, Zeki, El Kabir, Deniz, Mbilla, Eto'o SAKAT: Yok CEZALI: Yok BİLET FİYATLARI: Batı Tribünü 20, Doğu Tribünü 10,

Yurthaber 17-02-17 11:57

Yök Başkanı Saraç: Açık Uçlu Soru'da Tedirginliğe Yer Yok

- YÜKSEK Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Lisans Yerleştirme Sınvaları'nda (LYS) 'açık uçlu soru' sorulmasıyla ilgili yaptığı

Yurthaber 05-01-17 15:47

Yargıyı yok etmeye çalışıyorlar

Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Yekta Güngör Özden'den şok sözler...

Haber 03-03-10 13:07