Yolcu Uçaği Haberleri

Havadayken gövdesinden parça kopan Alaska Havayollarına ait uçakla ilgili iddia gündem oldu! Fabrikadan cıvatalarından bazıları eksik halde çıktı

ABD'de Alaska Havayollarına ait bir 'Boeing' marka yolcu uçağının gövdesinden bir parçanın kopması havada büyük paniğe yol açmıştı. Dünyada gündem olan olayın yankıları sürerken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. The Wall Street Journal (WSJ) gazetesi söz konusu uçağın fabrikadan bazı cıvataları olmadan çıktığını ileri sürdü.

Haber 29-01-2024 18:28

Motoru arızalanan yolcu uçağı Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı

Yurt dışı merkezli özel bir hava yolu şirketine ait Trabzon-Cidde seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, bir motorunun arızalanması nedeniyle Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı. Uçaktaki yolcu ve mürettebat tahliye edildi.

Haber 07-09-2023 00:43

ABD'de fırtına nedeniyle yolcu uçağı büyük tehlike atlattı! Yolcular tahliye edildi

ABD’de etkili olan Hilary Tropikal Fırtınası nedeniyle John Wayne Havaalanı’na sert iniş yapan yolcu uçağı ağır hasar aldı. Alaska Airlines'a ait Boeing B737-800 tipi yolcu uçağının motorunun iniş sırasında piste sürttüğü ve kıvılcımlar çıktığı bildirildi.

Haber 22-08-2023 00:03

Güney Kore’de yolcu uçağının kapısını havadayken açmıştı! Gözaltına alınan yolcunun savunması 'pes' dedirtti

Güney Kore’de uçuş sırasında acil çıkış kapısını açan bir yolcu, inişin güvenli bir şekilde gerçekleşmesinin ardından polis tarafından gözaltına alınmıştı. 194 yolcunun hayatını tehlikeye atan kişi, "havasız kaldığı için uçaktan hızlıca inmeye çalıştığı" savunmasını yaptı.

Haber 27-05-2023 21:33

Yolcu Uçaği

Yolcu Uçaği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yolcu Uçaği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hollanda'da kan donduran olay: Yolcu uçağının iniş takımlarında ceset bulundu!

Hollanda'daki Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda kan donduran bir olay yaşandı. Kanada'dan Amsterdam'a gelen yolcu uçağının iniş takımlarında ceset bulundu.

Haber 17-04-2023 20:58

Polonya'dan havalanan yolcu uçağında bomba alarmı! F-16'lar havalandı, Atina'ya iniş yaptı

Polonya'dan havalanan Ryanair'e ait yolcu uçağında bomba alarmı verildi. İçerisinde 192 yolcunun olduğu bulunan uçak, F-16'lar eşliğinde Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Eleftherios Venizelos Havalimanı'na indi.

Haber 22-01-2023 20:31

İstanbul uçağında yürekleri ağza getiren olay! Herkese aynı anda o fotoğraf gönderildi! Gerçek ortaya çıkınca insanlar daha da sinirlendi

Trabzon'da İstanbul'a gidecek olan Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağında akşam saatlerinde meydana gelen olay pes dedirtti. Yabancı uyruklu bir turist uçaktaki yolcuların AirDrop'una yanmış bir uçak fotoğrafı gönderdi. Yolcular büyük panik yaşarken hemen kabin görevlilerine haber verildi. Olayın aslının ortaya çıkmasıyla derin bir nefes alan yolcular, "Turist olarak gelip ülkemizde bu şekilde yapmaları can sıkıcı bir durum" dedi.

Haber 28-12-2022 22:44

Son dakika: Dalaman'dan Manchester'a giden yolcu uçağında bomba alarmı! Savaş uçakları eşliğinde havalimanına indirildi

Son dakika haberi: Muğla Dalaman'dan İngiltere'nin Manchester kentine giden bir yolcu uçağı, İngiliz savaş uçakları eşliğinde Londra'daki Stansted Havalimanı'na indirildi. Jet2 hava yolu şirketine ait Airbus A-321 tipi yolcu uçağının bomba ihbarı nedeniyle indirildiği ve uçakta arama yapıldığı belirtildi. İngiliz hava yolu şirketi tarafından da olayla ilgili açıklama yapıldı.

Haber 13-10-2022 01:36

İflas eden Onur Air'in yolcu uçağı satışa çıkarıldı! İşte istenen rakam

Borçlarını ödeyemediği için iflas eden Onur Air'in Airbus A321 tipi yolcu uçağı satışa çıkarıldı. İnternet üzerinden satışa sunulan uçak için 26 Ekim'de açık artırma yapılacak. Uçak satılmadığı takdirde 27 Ekim'de ikinci açık artırma yapılacak. Uçak için belirlenen satış rakamı ise 80 milyon lira. İşte detaylar...

Finans 09-10-2022 13:36