Yöntem Haberleri

Elektrik faturasını düşürmenin kolay yolları! Tasarruf için yapmanız gereken...

Elektrik faturaları hem mevsim en çok gelen faturalar arasında yer alıyor. Elektrik faturasını düşürmek için etkili çözümler aranıyor. Evde yapılan ufak müdahaleler ile elektrik faturasını düşürmek mümkün olabiliyor. İşte elektrik faturasını yarıya indirecek tasarruf yöntemleri...

Kadin 20-06-2023 10:07

Haşere uzmanı sinekleri saniyeler içerisinde kovacak yöntemi paylaştı

Evdeki sinekler hem ısırma hem de ses nedeniyle fazlasıyla rahatsız edici olabiliyor. Sinek kovucu kimyasal ürünler kullanmak istemeyen kişiler doğal ürünlere yöneliyor. Haşere uzmanı evde yapılan doğal sinek kovucu yöntemi paylaştı. İşte sineklerden saniyeler içinde kurtulmanızı sağlayacak o çözüm...

Kadin 01-06-2023 13:34

Bu şekilde uyumak bir gecede yaşlandırıyor! Cildinin kırışmaması için bulduğu tüyoyu paylaştı

Uyku vücudumuzun en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Herkesin rahat ettiği uyku pozisyonu değişiklik gösteriyor. Bu pozisyonlar uykuya çok daha rahat geçmenizi sağlayabiliyor. Ancak TikTok'ta cildin yaşlanmasına neden olan uyku pozisyonunu açıklayan bir kadın, takipçilerini şaşırtarak cildi için en doğru uyku pozisyonunu gösterdi.

Kadin 24-05-2023 09:41

Kadir Ezildi'den su faturanızı düşürecek etkili tasarruf tüyoları

Kadir Ezildi yaptığı programlarda temizliği olan tutkusu ve eğlenceli kişiliği ile dikkat çekiyor. Programlarında kendi hayatında da kullandığı temizlik ve tasarruf tüyolarını paylaşan Ezildi, her hafta halı yıkamasına rağmen evinde yaptığı su tasarrufu yöntemlerini paylaştı.

Kadin 07-04-2023 09:46

Diğer Haber Etiketleri

bant beyaz Güzellik uzmanı Kuaför alkol balık beyaz sirke hamsi karbonat limon nane patates sirke soğan süt şeker Kadir Ezildi buzdolabı küf kabartma tozu kedi kumu bardak dudak kalemi kurutma makinesi böcek Tuvalet kağıdı şampuan elektrik Ütü çamaşır makinesi ekmek su hastalık uyku musluk mutfak saç spreyi saç düzleştirici pamuk deterjan Pirinç tıraş bıçağı fırın Su tasarrufu maskara Karadeniz Güneş saç bakımı Meme‎ Vajina Göz Defne botoks kuru şampuan lavabo açıcı kahve diş macunu su faturası kömür banyo para temizlik Elektrik faturası sinek tencere tava güneş kremi yastık influencer sabun tuvalet bulaşık makinesi borç çamaşır suyu makyaj sütyen hediye hamam böceği Zam meme büyütme tuz ağda kaş dudak dolgunlaştırma pudra Çevre Kirliliği tiktok grip kepek soğuk algınlığı yaşlılık alüminyum folyo ameliyatsız yüz germe amonyak ampul alara alarm çöp çöp kutusu çorap çeşme cihaz cilt ayna bütçe cam camdaki su lekesi nasıl çıkarılır bitki fatura estetik etki evde enerji fan gazete gece güzellik gribi ne geçirir hamile göğüs genç gençleşme yöntemleri gider gider açma havlu haşere ilik hile ağda çeşitleri elektrik faturaları eleştiri elma sirkesi dudak dudak dolgunlaştırıcı dudak dolgusu duşakabin ekonomik isim izi ipucu kalıntı yumuşak yöntem eş anlamlısı yaş yaşlı yemek mon nem nasıl para biriktirilir leke giderici lavabo lavabo acma püf noktası rutubet rutubet giderici rutubet neden olur rutubet önleyici saat sabah saç priz rimel plan plastik plastik kap sinek kovucu sivrisinek kovucu siyah sert telve temizlemek tesisat sırt üstü yatmak tasarruf kadın kılçık kuru kıyafet koku para biriktirme para biriktirme yolları ürün trend usta uyumak uzman tıraş bulaşık makinesi tableti nereye konur lavabo açmak için sivrisinek hangi kokuya gelmez tıkanık lavabo nasıl açılır püf noktaları halıdan kahve lekesi nasıl çıkar tıkanmış lavabo nasıl açılır tıkalı lavabo açma tüyo viral yağ bitkiler eo bulaşık makinesi doğal nasıl temizlenir yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde galon sırt sütyensiz sosyal medya

Yöntem

Yöntem Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yöntem Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yüzünü tıraş etmek için bulduğu yöntem viral oldu! Eleştiri yağmuruna tutuldu

Kadınlar yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ve ciltlerinin daha pürüzsüz görünmesi için çeşitli tıraş yöntemlerini tercih ediyorlar. Sosyal medyada giderek yayılan tıraş akımları tartışma yaratabiliyor. TikTok hesabında hayatını kolaylaştıran tıraş yöntemini gösteren bir kadın tartışmalara neden oldu.

Kadin 05-04-2023 10:51

Genç görünmek için kaşını tıraş etme yöntemini gösterdi! Anında daha gergin bir yüz sağlıyor

Yüzünü tıraş eden kadınların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bazı kişiler tıraşın zararlı olduğunu savunurken bazıları yüz tıraşının faydalarını anlatıyor. TikTok'ta ameliyatsız yüz germe yöntemini paylaşan bir kadın bunun yolunun kaşlarını doğru tıraş etmekten geçtiğini gösterdi.

Kadin 04-04-2023 14:49

Yaşlılık izlerini anında yok ediyor! 10 saniyede 20 yaş gençleştiriyor

Cildimizde zaman içerisinde ortaya çıkan kırışıklıkları geçirmek için en etkili yöntemin botoks olduğu düşünülüyor. Ancak botoksun etkileri de uzun süreli olmuyor. Evde yapılan doğru cilt bakımı ile daha genç görünmek mümkün olabiliyor. TikTok'ta cildini gençleştirmek için uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın bu yöntemin etkileri ile şaşırtıyor. İşte botokssuz gençleşme yöntemi...

Kadin 02-04-2023 13:34

Tıkalı lavaboları anında açan en etkili yöntem! Kötü lavabo kokusundan kurtulmak için...

Lavabodan gelen kötü kokular tüm evde rahatsız edici kokulara sebep olabiliyor. Bu kötü lavabo kokularını gidermek için farklı farklı ürünler bulunuyor. Ancak her evde bulunan temel malzemeler hem tıkanmış lavabo hem de kötü koku sorununu anında çözüyor. Bu yöntem tıkanmış lavaboyu açmak için tesisatçıların önerdiği çözümler arasında yer alıyor.

Kadin 28-03-2023 18:18

Faturanızı yarıya düşürebilir! Su faturasını düşürmek için yapılacak en etkili yöntemler

Günlük giderlere gelen zamların giderek artması ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kişilerin fatura tasarruf yöntemleri aramasına neden oluyor. Su faturaları da her mevsim bütçeyi zorlayan faturalar arasında yer alıyor. Ancak basit yöntemlerle su faturasını düşürmek oldukça kolay olabiliyor. Su faturasını düşürmek için etkili yöntemler arıyorsanız aşağıdaki tüyoları deneyebilirsiniz.

Kadin 17-03-2023 10:11

Her sabah gün doğmadan uyanmasını sağlayan 2 yöntemini açıkladı! Tam zamanında kalkmak için...

Sabahları erken saatlerde uyanmak oldukça zorlu olabiliyor. Özellikle uykusuz kalınan gecelerden sonra günlük rutine geçişi zorlayan bu durumu aşmak için çeşitli yöntemler aranıyor. TikTok'ta her sabah 5.30'da uyanmasını sağlayan yöntemini paylaşan bir kadın oldukça etkileşim aldı.

Haber 02-03-2023 11:59

Makyaj izinin kıyafete geçmemesi için yapılması gereken çok basitmiş! Bugüne kadar bilmiyorduk...

Makyajda kullanılan fondöten, rimel, allık, ruj gibi makyaj malzemeleri kıyafetlerimizde leke oluşmasına sebep olabiliyor. Özellikle açık renk kıyafetleri giyerken oldukça probleme neden olan bu durumu aşmak için uygulanması gereken çok basit bir yöntem bulunuyor.

Kadin 21-02-2023 14:34

Neden lavabo giderine bir kaşık tuz dökmeniz gerekiyor? Sonuçları oldukça şaşırtıyor

Lavabo giderleri kötü kokuları ve tıkanmalarıyla hem mutfağı hem de banyoyu olumsuz etkiliyor. Yemek artıkları, yağlar, saç ve kir gibi kalıntılar lavaboların kolayca tıkanmasına yol açıyor. Temizlik ustalarına göre lavabo sorunları için tesisatçıya para vermenize gerek yok. Peki lavabo giderine dökülen bir kaşık tuz ne işe yarıyor?

Kadin 20-02-2023 17:22

İnatçı su lekelerini ovalamadan çıkarır! Ayna gibi parlatacak

Mutfak ve banyonun temizliği büyük önem taşıyor. Ne kadar temizlik yaparsam yapayım inatçı su lekelerine gideremiyorum diyorsanız bunun çözümü her evde bulunan bir malzemeden geçiyor. Temizlik uzmanları musluklarınızda bulunan su lekelerini tamamen geçirecek yöntemi paylaştı.

Kadin 19-02-2023 14:17

Saçlarını yıllardır yıkamayan kadın bunun faydalarını açıkladı! Doğal şampuan için...

Saç yıkama rutini kişiden kişiye göre değişiyor. Bazı kişiler saçlarını çok daha sık yıkasa da bazıları bu rutinin aralıklarını daha uzun tutuyor. Saçını yıllardır şampuanlamayan bir kadın bunun faydalarını anlatarak doğal çözümünü paylaştı.

Kadin 06-02-2023 11:55

Maskaramızı tamamen yanlış kullanıyormuşuz! Bozulmasına neden oluyor

Maskara gözlerin çok daha güzel ve çekici gözükmesini sağlıyor. Her ihtiyaca göre farklı özellikleri bulunan maskaralar bulunuyor. Ancak maskara kullanırken daha etkili olduğunu düşünerek yaptığımız bir alışkanlığın maskaranın ömrünü kısalttığı belirtildi.

Kadin 03-02-2023 14:04

Düzleştirici kullanmadan saçlarını ısısız düzeltmenin yolunu adım adım paylaştı

Saçların düzleştirilmesi saçın çok daha bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Saçların biçimsiz dalgalarından ve kabarıklığından sıkılan kadınlar saç düzleştiricisini sıklıkla kullanıyor. Ancak düzleştirme işlemi sırasında saçlar oldukça hasar alabiliyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın saçlarını düzleştirici kullanmadan düzeltmenin yolunu gösterdi.

Kadin 01-02-2023 10:37

Sütyen takmaktan nefret eden kadın bulduğu pratik çözümü paylaştı

Sütyen takmak göğüsleri toparlayıp daha dik görünmelerini sağlasa da gün içinde rahatsızlık verebiliyor. Kadınlar bir an önce eve gelip sütyenini çıkarmanın hayalini kuruyor. Toplumda birçok kadın sütyen takmamaya başladı. TikTok'ta sütyen takmaktan nefret ettiğini belirten bir kadın bulduğu çözümü paylaştı.

Kadin 27-01-2023 08:40

Elektrik faturasını anında düşürmenizi sağlayacak alışkanlıklar! Hiç farkında değiliz ama etkileri şaşırtıcı

Elektrik faturaları en yüksek gelen faturalar arasında yer alıyor. Bütçeyi oldukça zorlayan elektrik faturalarını düşürmek için tasarruf yöntemleri aranıyor. Ev ekonomisine katkı sağlamak istiyorsanız yaşamınıza katacağınız bazı alışkanlıklar elektrik faturanızı gözle görülür şekilde azaltabilir.

Kadin 22-01-2023 10:46

Saçımızı yanlış yıkıyormuşuz! Doğru yıkama ile saçlarınız günlerce yağlanmayacak

Yağlı saçlar kötü ve bakımsız bir görüntüye sebep oluyor. Daha bakımlı bir görünüm için saçınızı sık sık yıkıyorsanız saçınızın daha fazla yağlanmasına neden olabilirsiniz. Bir uzman saçımızı yanlış yıkadığımızı ve doğru yıkama yöntemi ile saçınızı günlerce temiz tutabileceğinizi paylaştı.

Kadin 20-01-2023 13:41

Para koçu paylaştı: Tonlarca para biriktirmenin en etkili yolu! Bu hatadan uzak durun

Para biriktirmenin kolay olduğu düşünülse de bu fikir uygulamaya konulduğunda ne kadar zor olduğu görülüyor. Temel ihtiyaçlarımızı kısıtlamadan para biriktirmenin kolay yolu aranıyor. TikTok'ta kendini para koçu olarak tanıtan bir kadın tonlarca para biriktirmenin en basit yöntemini paylaştı.

Kadin 17-01-2023 10:53

Tesisatçıların herkesten sakladığı lavabo açma yöntemi! Tıkanmış lavaboları anında açar

Mutfak ve banyo lavaboları sık sık tıkanabiliyor. Lavabo giderine giden yabancı maddeler lavaboların tıkanmasına neden oluyor. Tıkanmış lavaboları açmak için çeşitli kimyasal ürünler satılsa da bu ürünler sağlığı ciddi anlamda tehlikeye atıyor. Tesisatçıya gitmeden tıkanmış lavaboları açmak istiyorsanız aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 16-01-2023 17:15

Düz göğüslerini anında büyüten tüyoyu paylaştı! Ameliyatsız meme büyütmek için...

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak için çeşitli yöntemler deniyorlar. Göğüsleri dikleştirmek ve büyütmek için estetik ameliyatlar bulunsa da bu ameliyatlara gerek kalmadığını gösteren bir TikTok kullanıcısı göğüslerine evde bir anda büyüttü. Paylaşılan videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Kadin 13-01-2023 13:58

Vajinasına yaptırdığı ağdayla hayatının şokunu yaşadı! Hamile olduğu ortaya çıktı

Kadınlar istenmeyen tüylerinden kurtulmak için çok çeşitli yöntemlere başvuruyorlar. Ağda da en sık kullanılan yöntemler arasında yer alıyor. Ağda sırasında çeşitli olaylar yaşanabiliyor. TikTok kullanıcısı Laura vajinasına yaptırdığı brezilya ağdası sırasında hamile olduğunu öğrendi. Fark etme nedeni izleyenleri şaşırttı.

Kadin 11-01-2023 14:03

Elektrik faturanızı anında yarıya indirecek tüyolar! Tasarruf yapmak için uzak durmanız gerekenler

Elektrik faturası hem yazın hem de kışın cebi en çok zorlayan faturalar arasında bulunuyor. Kışın doğal gaz faturalarının da eklenmesiyle birlikte göze batan yüklü elektrik faturasını düşürmek için etkili yöntemler aranıyor. Enerji uzmanları elektrik faturanızı düşürecek basit tüyoları paylaştı.

Kadin 09-01-2023 14:15

Gençliğimden daha iyi görünüyorum En az 20 yaş genç gösterecek yaşlılık izlerini silen tüyolarını paylaştı

Yaşlılık hayatımızın en doğal süreçleri arasında yer alıyor. Yaş aldıkça gelen olgunlukla beraber görüntümüz de değişim yaşıyor. Kadınlar yaşlılık izlerini ortadan silecek ve daha genç görünmeyi sağlayacak yöntemler arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın gençliğinden çok daha iyi göründüğünü belirterek güzellik sırlarını paylaştı.

Kadin 06-01-2023 12:01

TikTok'ta viral oldu! Sabah olanlara inanamayacaksınız... Vücudumdan ne çıkardıysa, işe yaradı. Çok daha iyi hissediyorum.

TikTok'ta yapılan ilginç sağlık deneyleri şaşırtmaya devam ediyor. Bu yıl giderek artan kış hastalıklarının etkilerinin çok daha rahatsız edici boyutlara ulaşması grip ve soğuk algınlığını iyileştirmenin çeşitli yollarını aratıyor. TikTok'ta viral haline gelen 'patates çorap' yönteminin etkisi yapanları hayrete düşürüyor.

Haber 05-01-2023 10:43

Taş gibi havluları yumuşacık yapmanın yolu kolay! Sadece 5 dakikada havluları yumuşatmak için...

Sertleşmiş havlular hem görüntü hem de hissiyat olarak istenmeyen durumlara yol açıyor. Kimse ellerini ve yüzünü taş gibi sertleşmiş havlularla kurulamak istemiyor. Bazı evlerin havlularının yeni alınmış gibi yumuşacık olduğu görülüyor. Yumuşak havluların sırrı merak ediliyor. İşte sertleşen havluları yumuşatmak için yapmanız gereken basit tüyolar...

Kadin 04-01-2023 10:04

Hiç aklımıza gelmemiş: Evde en kolay dudak büyütme yöntemi! Dudak dolgunlaştırmak için...

Dudakların daha dolgun ve kalkık görünmesi için çeşitli operasyonlar yapılıyor. Ancak yapılan bu işlemler dudakların şeklinin bozulmasına sebep olabiliyor. Dudaklarınızın slikon veya dudak dolgusu yaptırmadan doğal bir şekilde dolgun görünmesini istiyorsanız TikTok'ta trend olan dudak makyajı hilesini deneyebilir, dudak dolgunlaştırıcı maskeleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 03-01-2023 14:13

Tuvaleti tamamen yanlış temizliyormuşuz! Bu kolay ve hijyenik temizleme tüyosu tuvaletleri tertemiz yapacak

Tuvalet temizliği birçok kişinin en tiksindiği şeyler arasında yer alıyor. Özellikle eve gelen misafirlerden sonra tuvalet temizlemek tam bir işkence olarak görülüyor. İnternette temizlik hileleri paylaşan bir kişi tuvaletleri bugüne kadar yanlış temizlediğimizi paylaştı. İşte en hijyenik ve kolay tuvalet temizleme yöntemi...

Kadin 29-12-2022 11:14

Saçı düzleştirmek için düzleştiriciye gerek yok! Doğal yöntemle saçı düzleştirmek için...

Düz saçlı olanlar kıvırcık saçın hayalini kurarken kıvırcık saçlılar ise düz saçlara kavuşmak istiyorlar. Saç şeklini değiştirmek için çeşitli ısıl işlemler ve kimyasal ürünler kullanılıyor. Ancak bunlar saçın kırılmasına, cansızlaşmasına neden oluyor. Oysa ki saçları düzleştirici ve kimyasal kullanmadan düzleştirmek de mümkün olabiliyor. Saçı düzleştirmek için doğal yöntemler arıyorsanız bu yönteme şans verebilirsiniz.

Kadin 26-12-2022 08:36

En ekonomik temizlik yöntemi! Tek sabunla bütün evi temizleyebilirsiniz

Temizlik malzemelerine gelen zamlar gün geçtikçe artıyor. Daha sağlıklı ve bakımlı olmak için temiz bir evde yaşamak şartken her alanda farklı temizlik malzemesi kullanmak bütçeyi zorlayabiliyor. Ancak TikTok hesabında ekonomik temizlik hilesini paylaşan bir kullanıcı tek malzemeyle tüm evi temizleyebileceğinizi belirtti.

Kadin 21-12-2022 15:43

TikTok'ta tüm püf noktalarıyla yaptığı ağdayı paylaştı! İstenmeyen tüylerin 2 ay çıkmamasını sağlıyor

Ağda istenmeyen tüylerden kurtulmak için jiletten çok daha uzun süreli etki sağlayan bir yöntem olarak görülüyor. Ağda yaptırmanın acısı olsa da uzun süreli pürüzsüzlük sağlaması bu acıyı çekmeye değer kılıyor. Dışarıda ağda yaptırırken para vermek istemeyen bir tikTok kullanıcısı evde yaptığı ağdayı tüm püf noktaları ve detaylarıyla paylaştı.

Kadin 21-12-2022 10:02

Yöntem eş anlamlısı nedir? Yöntem kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Dünyanın en geniş kelime hazinesine sahip olan dillerinden biri de Türkçedir. Bu zenginlik sayesinde Türkçede eş anlamlılık durumu da görülür. Aynı anlama gelebilen farklı kelimelerin olması, yani kelimelerin eş anlamlı karşılıkları da kelimelerin anlamlarına bağlı olarak çeşitlilik gösterebilir. Yöntem kelimesi de bu özelliklere sahip bir kelimedir. Birden fazla anlamı ve eş anlamlı karşılığı olan yöntem kelimesinin eş anlamlısı olan kelimeler nedir?

Egitim 16-12-2022 16:01

Tuzu kaçan yemeği ziyan etmeyin! Püf noktaları kullanarak yemeği kurtarın

Yemek pişirmenin kolay olduğu düşünülse de yemeğin kıvamını ve tadını, tuzunu ayarlamak oldukça zorlu olabiliyor. En ufak bir dalgınlıkta yemeğin tuzunu fazla kaçırabiliyoruz. Sıklıkla karşılan bu durum karşısında yemeğinizi çöpe atıyorsanız büyük hata yapıyorsunuz. Uygun yöntemlerle yemeği fazla kaçan tuzdan kurtarabilirsiniz.

Yemek 14-12-2022 15:41

Yağlı saçlarını yıkamaya üşendiğinde yaptığı yöntemi paylaştı: Sosyal medyayı ikiye böldü

Saçın görünüşü tüm görünümün değişmesine neden oluyor. Kuru saçlar gibi yağlı saçlar da istenmeyen görüntülere sebep oluyor. Yağlı saçlar pis ve bakımsız bir izlenim yaratıyor. Aceleniz olduğunda saçlarınızı yıkamaya üşeniyor ama yağlı saçla dışarı çıkmak istemiyorsanız TikTok hesabı üzerinden saçlarını temiz gösterme hilesini gösteren kadının tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 13-12-2022 15:47

Banyonuzu misler gibi kokutacak yöntem! Daha önce hiç duymamıştınız

Evin içerisinde bulunan bazı alanların temizliğine ve kokusuna oldukça önem vermek gerekiyor. Banyolar hem giderlerden hem de tuvaletlerden gelen kokular nedeniyle pis kokabiliyor. Banyodaki istenmeyen kokuları geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde yapabileceğiniz basit hileyle banyonuzu misler gibi kokutabilirsiniz.

Kadin 12-12-2022 17:21

En inatçı lekeyi bile çıkarır! Kahve lekesi nasıl çıkar? Kahve lekesini çıkarmak için en etkili çözüm

Sevdiğimiz kıyafetlerin, eşyaların üzerine dökülen ve leke bırakan içecekler istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Lekeli yeri yıkasanız bile lekenin çıkmayacağını düşünüyorsanız aşağıdaki temizlik tüyoları en inatçı leke olarak görülen kahve lekesini bile kökten temizliyor. Kahve lekesi nasıl çıkar diye düşünüyorsanız aşağıdaki yöntemleri vakit kaybetmeden denemelisiniz.

Kadin 07-12-2022 17:22

Ne kadar yıkarsam yıkayım geçiremiyorum diyorsanız bu basit yöntemi deneyin! Matlaşan bardakları parlatmak için...

Mutfakta sıklıkla kullandığımız ürünler zamanla yıpranabiliyor. Cam bardaklar en sık hasar alan mutfak ürünleri arasında yer alıyor. 'Matlaşan bardaklar nasıl parlatılır?' aratılıyor. Bakımsız ve pis görünüme sahip olan mat bardaklardan şikayetçiyseniz bu durumu önlemenin yolu basit! Mat bardakları yeni almışınız gibi pırıl pırıl yapacak yöntemi kesinlikle denemelisiniz.

Kadin 05-12-2022 10:19

Camda kalan su lekeleriyle vedalaşın! Bu yöntem camlarınızı ayna gibi pırıl pırıl yapacak

Temizlik bir terapi gibi mutlu edebiliyor. Ancak temizlik sırasında zorluk çıkaran alanlar can sıkıcı olabiliyor. Camların pırıl pırıl ayna gibi parlaması istense de su lekeleri istenmeyen durumlara neden oluyor. Camdaki su lekeleri nasıl gider? En çok aratılan temizlik soruları arasında yer alıyor. Camlarınızı tertemiz yapacak yöntemlerle su lekelerine veda edebilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 13:07

Mucizevi yöntemini TikTok'tan paylaştı! Göğüslerim küçüktü ama onları ameliyat olmadan büyüttüm

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak için çeşitli yöntemler arıyor. Göğsü büyütmenin tek yolunun estetik operasyonlar olduğu düşünülüyor. Birçok kadın meme büyütme estetiği oluyor. Ancak cerrahi işlem yaptırmak istemeyenler göğüs büyütmek için doğal yöntemler arıyor. TikTok'ta bir sosyal medya kullanıcısı göğüslerini doğal yollarla nasıl büyüttüğünü paylaştı.

Kadin 28-11-2022 10:55

Sağlığınızı tehlikeye atıyor! Evdeki küften ve rutubetten kurtulmak için kesin çözüm

Evde bulunan küfler, rutubet genellikle koku ve görünüm nedeniyle rahatsız edici bulunmaktadır. Ancak bu küflerin en büyük problemi sağlığınız için tehlike oluşturmalarıdır. Özellikle kış aylarında artan evdeki küflerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranmaktadır. İşte evdeki küfleri ve rutubetleri geçirmek için yapmanız gerekenler...

Kadin 25-11-2022 09:18

Bu karışımı yapanların evine 1 sene böcek girmiyor! Evdeki böceklerden kurtulmak için her sene uygulayın

Böcekler hem istenmeyen görüntülere hem de sağlık için zararlı durumlara yol açabiliyor. Evde istenmeyen böcekler yılın her mevsiminde görülebiliyor. Evdeki böceklerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Her sene yapacağınız oldukça kolay karışım ile 1 sene boyunca böceklerden uzak durabilirsiniz.

Kadin 06-11-2022 07:02

En inatçı kirleri bile siler atar! Fırın temizliği için ihtiyacınız olan tek malzeme

Mutfakta yer alan ürünlerin sık sık temizlenmesi gerekiyor. Temizliğin aksatılması kirlerin dirençli hale gelmesine neden oluyor. Özellikle fırın camı biz fark etmesek bile zamanla yağlanıyor. Bu yağların birikmesi hem hijyen hem de görsellik açısından istenmeyen durumlar yaratıyor. Ancak her evde bulunan tek malzeme ile en inatçı fırın kirlerini bile çıkarabilirsiniz.

Kadin 31-10-2022 15:08

Elektrik faturasından ve zamandan tasarruf edin! Ütü derdinden kurtulmak için alternatifler

Herkes kıyafetlerinin jilet gibi dümdüz görünmesini istiyor. Ancak günlük koşuşturmacanın içerisinde ütü yapmak oldukça can sıkıcı olabiliyor. Ütü yapmak hem elektrik faturasını oldukça yüklü getiriyor hem de zamanınızı çöpe atıyor. Uzmanlar ütü yerine kıyafetlerinizi düzleştirecek çözüm önerileri sunuyor. Bu yöntemler ile elektrik faturasını düşürebilir, zamanınızı daha aktif hale getirebilirsiniz.

Kadin 26-10-2022 15:28

Kılçığı boğazınızda kalmasın: Pratik hamsi temizleme yöntemi! Hamsi nasıl ayıklanır?

Balık sağlığımız için en önemli gıdalar arasında bulunuyor. Sonbahar aylarıyla birlikte pazarda ve balık tezgahlarında satılmaya başlayan taze balıklar her hafta sofralarda yer buluyor. Balık ayıklama oldukça zorlayıcı olabiliyor. Ancak sağlık için balığın iyice temizlenmesi gerekiyor. Özellikle hamsi gibi küçük balıkları temizlemek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Yemek 25-10-2022 14:02

Borçlardan kurtulmak için yapmanız gerekenler: Doğru planı uygulayın

Borçtan kurtulmak için bir sürü yöntem aranıyor. İnsanlar yüklü borçlara sahip olabiliyor. Bu borçlar ödenmedikçe can sıkıcı durumlara yol açıyor. Borçlardan kurtulmak için doğru tasarruf yöntemlerini tercih etmek gerekiyor. Borçları kapatmak için basit ve kararlı planlara ihtiyacınız olabilir. İşte en kısa sürede borçlardan kurtulmanızı sağlayacak yöntemler...

Kadin 22-10-2022 20:35

Tavalarınızdaki yağı hiç ovalamanıza gerek kalmayacak! Bir anda tertemiz olacaklar

Yemek yapmak ne kadar zevkli olsa da ardında kalan mutfak ürünlerini temizlemek bir o kadar can sıkıcı oluyor. Özellikle tavalarda kalan yağları ve kirleri çıkarmak çok zorlu olabiliyor. Tavadaki kiri çıkartırken tavaya zarar vermekten korkuyorsanız tüm kiri tek hamlede çıkaracak temizlik hilesini deneyebilirsiniz.

Kadin 21-10-2022 14:44

Bulaşık makinesine koyacağınız bi dilim limonun etkilerine inanamayacaksınız

Temizlik sağlıklı olmak için büyük önem taşıyor. Özellikle bulaşıkların temizliği sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Ancak bulaşıkları yıkarken yapılan ufak yanlışlar tabakların, bardakların çizilmesine, matlaşmasına, kötü kokmasına neden olabiliyor. Bu sorunlar için çeşitli ürünler bulunuyor ama kimyasal ürün kullanmak istemeyenler bu habere göz atabilir.

Kadin 19-10-2022 11:13

Plastik kaplarının kokusunu geçirecek en basit yöntem! Kötü kokulara elveda

Plastik kaplar hayatımızı oldukça kolaylaştırıyor. Kalan yemekleri kaldırırken ve gıdaları saklarken sık sık kullandığımız bu kaplarda rahatsız edici kokular oluşabiliyor. Plastik kap kokusunu gidermek için çeşitli yöntemler aranıyor. Aşağıda yer alan yöntemler ile bu kokuları kolayca geçirebilirsiniz.

Kadin 14-10-2022 15:12