Yuksek Secim Kurulu Ysk Haberleri

YSK Başkanı'ndan Hatay ve Ordu açıklaması! Bugün görüşülecek

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, CHP ve İYİ Parti'nin Hatay ve Ordu'daki yerel seçimlere ilişkin itirazlarının bugün kurul toplantısında görüşüleceğini bildirdi.

Haber 2024-04-17 11:55:35

MHP itiraz etmişti! YSK'dan Kütahya kararı

Kütahya'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçimlerin iptali ve yeniden yapılması üzerine yaptığı olağanüstü itirazı, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından reddedildi.

Haber 2024-04-13 17:59:11

YSK'dan İyi Parti'nin talebine ret! Akşener'den sert açıklama

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İyi Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebini reddetti. Karar sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada "YSK, Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür" dedi.

Haber 2024-04-12 16:59:13

YSK Başkanı Yener duyurdu! 4 yerde seçim yenilenecek... Tarih: 2 Haziran

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, yerel seçim sonuçlarına itirazları değerlendirdi. Yener, 31 Mart'taki seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti ve DEM Parti'nin 2'şer, CHP ve MHP'nin ise 1'er itirazının kabul edildiğini belirtti. Buna göre 4 yerde seçim yenilenecek. Yener, seçimlerin, seçim takvimi çerçevesinde 2 Haziran'da gerçekleşeceğini söyledi.

Haber 2024-04-11 16:04:12

CHP Hatay için pes etmiyor, Özgür Özel de kolları sıvadı: 'Başka ihtimal yok! Bizzat ben yapacağım'

Hatay'da seçim sonrası tartışmalar bitmek bilmedi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) son olarak CHP'nin itirazını reddetmişti. Ancak CHP lideri Özgür Özel, "Hatay seçimlerinin iptal olması dışında bir ihtimal yoktur" diyerek sürecin takipçisi olacağını belirtti.

Haber 09-04-24 16:52

6 il ve 10 ilçe için daha karar verildi! YSK, seçim sonrası itirazları değerlendirdi

Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin itirazları değerlendirmeye bugün de devam etti. Son olarak 6 il ve 10 ilçe için yapılan itirazlar karara bağlandı.

Haber 09-04-24 16:18

SON DAKİKA | YSK'dan yeni kararlar! Siverek, Halfeti ve Ürgüp'te seçimler yenilenmeyecek

Son dakika haberi: YSK, seçimlerle ilgili yeni kararları duyurdu. Şanlıurfa Siverek ve Halfeti'de seçimlerin yenilenmesine dair alınan kararlar kaldırıldı. Ayrıca CHP'nin Nevşehir Ürgüp'te İl Seçim Kurulu tarafından alınan seçimin yenilenmesi kararına yönelik itirazı, YSK tarafından kabul edildi. Ürgüp'te de seçimler yenilenmeyecek.

Haber 07-04-24 17:59

YSK, Van'la ilgili gerekçeli kararını açıkladı! Zeydan seçilme yeterliliği taşımaktadır

Yüksek Seçim Kurulu Van'la ilgili gerekçeli kararını açıkladı. Yapılan açıklamada, "DEM Partili Abdullah Zeydan'ın seçilme yeterliliği taşıdığı anlaşılmaktadır." denildi.

Haber 06-04-24 16:22

Gözler Van kararının gerekçesinde! Seçimler sonrası itiraz süresi bugün sona eriyor

Yerel seçimlerin ardından birçok sandıkta itirazlar gerçekleşti. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) itirazları değerlendirmek üzere bugün bir araya geldi. Van Büyükşehir Belediyesi kararının gerekçesinin açıklanması beklenirken itirazı süreci bugün sona eriyor.

Haber 05-04-24 16:21

YSK'dan yayın yasağını delen kanallara suç duyurusu

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin seçim yasaklarını delen yayın kuruluşları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 04-04-24 17:57

AK Parti ile MHP karşı karşıya gelmişti! YSK kararını verdi: Reddedildi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin Isparta Aksu ilçesinde 'seçimler yenilensin' talebi ve MHP'nin Çorum Uğurludağ ilçesinde 'oylar yeniden sayılsın' talebini reddetti. Uğurludağ'da AK Parti'nin adayının kazanması üzerine MHP YSK'ya başvurmuştu.

Haber 04-04-24 16:37

Son dakika: YSK'dan Van kararı! Mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan’a verilecek

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti), Van İl Seçim Kurulunun, Abdullah Zeydan'ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı "seçilmemiş sayılması" ve mazbatanın ikinci sıradaki adaya verilmesi kararına yaptığı itirazı oy çokluğu ile kabul etti. YSK kararıyla birlikte Van'da mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan'a verilecek.

Haber 03-04-24 18:47
Van

İstanbul seçim sonuçları belli oldu: Sandıkların yüzde 100'ü açıldı! İşte Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un aldığı oy sayısı

Türkiye seçim sonuçları için tüm gece ayaktaydı. İstanbul seçim sonuçları en net haliyle belirlendi. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul'da sandıkların yüzde 100'ü açıldı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 51,14, AK Partinin adayı Murat Kurum ise yüzde 39,59 oy aldı. İmamoğlu'nun oy sayısı 4 milyon 432 bin 691, Kurum'un oy sayısı ise 3 milyon 431 bin 587 oldu. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 14:25

YSK Başkanı Ahmet Yener'den açıklama: Katılım yüzde 78,11'de kaldı

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Yener yaptığı açıklamada seçime katılım oranının %78,11 olduğunu ve sandıkların %99,99'unun açıldığını ifade etti.

Haber 01-04-24 11:26

RTÜK'ten seçim yasağı açıklaması: YSK aksi karar almadığı sürece...

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin sonuçların, Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) aksi yönde karar alınmadığı takdirde saat 21.00'e kadar yayınlanamayacağı uyarısında bulundu.

Haber 31-03-24 18:04

YSK Başkanı Ahmet Yener'den yerel seçim açıklaması! Yayın yasakları ne zaman kalkacak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Türkiye genelinde oy verme işlemlerinin başladığını belirterek, "Tüm il, ilçe seçim kurullarından son durumlarına ilişkin bilgileri aldık. Şu anda sorunsuz olarak oy verme işlemleri devam ediyor" dedi. Yener, seçim ile ilgili yayın yasakları hakkında da açıklamada bulundu.

Haber 31-03-24 09:59

Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçiminin "oy sayım ve döküm işlemlerinin aralıksız yapılması gerektiğini" bildirdi.

Haber 28-03-24 19:01

31 Mart iptal edilirse, 2 Haziran'da tekrarlanacak! Seçim kararı Resmi Gazete'de

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bazı yerlerde iptal edilmesi durumunda, yeni seçimlerin 2 Haziran Pazar günü yapılmasına dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 28-03-24 08:25

Seçim yasakları nelerdir? Seçim yasakları ne zaman başlar? Seçim günü yasakları

Belirli aralıklarla yapılan seçimlerde bazı önemli yasaklar da uygulanmaktadır. Bu yasaklar ise Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenmektedir. YSK tarafından belirlenen bu yasaklar Resmî Gazete üzerinden de paylaşılmaktadır. Peki, seçim yasakları nelerdir ve seçim yasakları ne zaman başlar?

Haber 18-03-24 18:59

Rekor İstanbul'da! Oy pusulası yeniden dizayn edildi, o detay dikkat çekti

31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken kullanılacak oy pusulası da kamuoyuyla paylaşıldı. En uzun oy pusulasının 97 santimetre ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için basılan pusula olduğu aktarıldı. AK Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel, İstanbul'da kullanılacak oy pusulasının yeniden dizayn edildiğini belirterek yenilikleri açıkladı.

Haber 07-03-24 17:45

YSK, kesinleşen aday listelerini yayımladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin kesinleşen aday listelerini internet sitesinde yayımladı.

Haber 06-03-24 06:10

DEM Parti İstanbul adaylığı başvurusunda geç mi kaldı? İl Seçim Kurulu kararı açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart Yerel Seçim takvimine göre, siyasi partilerin aday listelerini bugün saat 17.00’ye kadar teslim etmesi gerekiyordu. DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı başvurusunda geç kaldığı iddia edildi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Herhangi bir sorun yok. İddianın nasıl çıktığını biz de bilmiyoruz" açıklamasını yaptı. İl Seçim Kurulu ise DEM Parti'nin seçimlere gireceğini açıkladı.

Haber 20-02-24 18:37

YSK’dan kura çekimi ile ilgili iddialar sonrası açıklama: ‘Her açıdan görüntü alındı’

Yerel seçim için YSK tarafından yapılan oy pusulası kura çekim ile ilgili iddialar sonrasında açıklama geldi. Yüksek Seçim Kurulu, oy pusulası dezenformasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada, kura çekiminde basın mensuplarının salonun her yerinde konumlandığını, yayın akışının izlenmesi halinde durumun çok net bir şekilde görüleceğini açıkladı.

Haber 31-01-24 11:13

YSK'dan CHP ve Zafer Partisinin oy pusulası itirazına ret

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP ve Zafer Partisinin siyasi partilerin birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için yapılan kura çekimine itirazını reddetti.

Haber 30-01-24 18:42

2024 yerel seçimleri ne zaman? 2024 yerel seçimleri ne zaman yapılacak?

Yerel seçimler, belediye seçimleri olarak da bilinir ve yıllık olarak yapılmaz. Dolayısıyla yerel seçimlerin tarihi merak konusuna dönüşür. Yerel seçimlere aylar kala araştırılmaya başlanan bir diğer konu ise oy pusulasında hangi adayların yer alacağıdır. Bu bağlamda Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kapsamındaki bilgilerden yola çıkılarak vatandaşlara belediye seçimlerine yönelik detaylar aktarılabilir. Peki, 2024 yerel seçimleri ne zaman? 2024 yerel seçimleri ne zaman yapılacak?

Haber 14-12-23 20:48

Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte seçim takviminin başlatacağı tarih

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin seçim takvimi Resmi Gazete’de yayımlandı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Kararına göre seçim takviminin başlangıç tarihi 1 Ocak 2024 olarak belirlendi.

Haber 01-12-23 06:25

YSK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Yüksek Seçim Kurulu 107 memur alacak! İşte başvuru şartları

YSK personel alımı başvuru şartları ve tarihleri için araştırmalar hız kazandı. Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre kuruma personel alımı yapılacak. Başvurular ekim ayı içerisinde alınacak. Adayların işlemlerini belirli tarihler aralığında tamamlamaları gerekiyor. Peki, YSK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları..

Finans 17-10-23 15:15

YSK, CHP'nin Fatih ilçe kongresini iptal etti!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP Genel Merkezinin yaptığı başvuru üzerine, CHP İstanbul Fatih İlçe Başkanlığı kongresinin iptaline karar verdi.

Haber 14-09-23 21:13

YSK duyurdu! Kesin seçim sonuçları 1 Haziran'da Resmi Gazete'de ilan edilecek

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasının kesin sonuçları, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 1 Haziran'da Resmi Gazete'de ilan edilecek. Kesin seçim sonuçları, radyo ve televizyonda ilan edilmek üzere ilgili mercilere de gönderilecek.

Haber 29-05-23 15:42

YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir, nerelidir? YSK (Yüksek Seçim Kurulu) Başkanı Ahmet Yener'in hayatı ve kariyeri

YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir ve nerelidir gibi soruların yanıtı merak ediliyor. 28 Mayıs Pazar günü Türkiye'de cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turu gerçekleşti. Yüksek Seçim Kurulu seçim sonuçları verilerini YSK Başkanı Ahmet Yener duyurdu. Ahmet Yener'in hayatı ve kariyeri araştırma konusu oldu. Peki, YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir, nerelidir? İşte YSK (Yüksek Seçim Kurulu) Başkanı Ahmet Yener'in hayatı ve kariyeri...

Haber 29-05-23 00:58
YSK

KIRŞEHİR 28 MAYIS 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI: Kırşehir Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Kırşehir 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçları merak ediliyor. Milyonlarca seçmen, YSK'nın belirlediği okullarda ve kayıtlı oldukları sandıklarda oylarını kullanmak için yeniden sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) açıklamasına göre, oy verme işlemi 28 Mayıs Pazar günü saat 08.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirildi. Seçim yasaklarının kaldırılmasının ardından seçim sonuçları Mynet.com'da yer alacak.

Haber 28-05-23 17:38

MUŞ 28 MAYIS 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI: Muş Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Muş 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonucu ve oy oranlarına dair araştırmalar hız kazandı. Türkiye'deki tüm seçmenler 13. Cumhurbaşkanını seçmek için bugün yeniden sandık başına giderek oy kullandılar. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yapılan açıklamaya göre, oy verme işlemi 28 Mayıs Pazar günü saat 08.00 ile 17.00 arasında yapıldı. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından seçim sonuçları il il açıklanacak. Muş seçim sonuçları Mynet'te olacak...

Haber 28-05-23 17:21

SİİRT SEÇİM SONUÇLARI 2023: 28 Mayıs Siirt Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçları oy oranları canlı takip Mynet.com'da olacak

Siirt 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçları merak ediliyor. Milyonlarca seçmen, YSK'nın belirlediği okullarda ve kayıtlı oldukları sandıklarda oylarını kullanmak için bugün yeniden sandık başına gidecekler. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yapılan açıklamaya göre, oy verme işlemi 28 Mayıs Pazar günü saat 08.00 ile 17.00 arasında yapılabilecek. Siirt ilçeleri olan Eruh, Baykan, Pervari, Kurtalan, Tillo, Şirvan, Siirt Merkez seçim sonuçları Mynet.com'da canlı takip edilebilecek

Haber 28-05-23 11:28

YSK 1. TUR SEÇİM SONUÇLARINI AÇIKLADI! Cumhurbaşkanlığı seçiminde kim kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan

14 Mayıs Pazar günü tüm Türkiye genelinde seçime gidildi. Yüksek Seçim Kurulu 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi sonuçlarını açıkladı. Sonuçların Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla oranlar netleşmiş oldu. Peki, Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu kaç oy aldı? Oy oranları ne? Ayrıntılar haberimizde...

Haber 19-05-23 18:26

SON DAKİKA | YSK 14 Mayıs seçimlerinin kesin sonuçlarını yayınladı

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 14 Mayıs seçimlerinin kesin sonuçları yayınlandı. YSK'nın kesin sonuçlarına göre Erdoğan geçerli oyların yüzde 49,52'sini, Kılıçdaroğlu yüzde 44,88'ini, Oğan yüzde 5,17'sini, İnce yüzde 0,43'ünü aldı. Cumhurbaşkanı Seçimi'ne katılma oranı yüzde 87,04 oldu.

Haber 19-05-23 18:08

YSK SANDIK GÖREVLİSİ BAŞVURU 2023: Seçimlerde 2. tur için sandık görevlisi başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

Sandık görevlisi başvuru şartları ve başvuru süreci ile ilgili detaylar 28 Mayıs tarihinde düzenlenecek ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi merak konusu oldu. Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı (YSK) tarafından sandık kurulu görevlisi alımları gerçekleştirilecek. Peki, seçimlerde 2. tur için sandık görevlisi başvurusu nasıl yapılır? Sandık görevlisi şartları nelerdir?

Haber 17-05-23 13:26

CHP'li Levent Gök'ten YSK önünde açıklama! 'Esas seçim şimdi başlıyor'

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) önünde yaptığı açıklamada seçimin büyük olasılıkla ikinci tura kalacağını ifade etti. Açıklamasının devamında Gök, "Dolayısıyla herkesin ikinci turda sorumluluk bilinci içerisinde bu seçimlerin ikinci turuna hazırlanması gerekiyor. Ve esas seçim şimdi başlıyor" dedi.

Haber 15-05-23 14:06

İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre İstanbul’da Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin sandıkların yüzde 100’ü açıldı.

Yurthaber 15-05-23 13:53

Son dakika: YSK Başkanı açıkladı! 'Veri girişinde herhangi bir aksama söz konusu değildir'

Son dakika haberi... Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener kameraların karşısına geçti. Seçimle ilgili son durum hakkında bilgiler veren Yener, "YSK'nın veri girişinde herhangi bir aksama ya da gecikme söz konusu değildir." dedi. İlerleyen saatlerde bir kez daha kameralar karşısına geçen Yener, yurt dışı oyların geç sayıldığı yönünde iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Haber 14-05-23 23:55

SON DAKİKA: YSK, oy pusulalarına vurulan sandık kurulu mührüne ilişkin karar aldı! 'Geçerli sayılacak'

Son dakika: Türkiye bugün sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için oy verme işlemleri sona ererken oy pusulalarına vurulan sandık mührüyle gelen görseller sosyal medyada gündem oldu. Bazı partiler söz konusu oy pusulaları ile ilgili olarak Yüksek Seçim Kurulu'na başvurdu. YSK yapılan başvuruları karara bağlayarak mühür bulunan oy kağıtlarının geçerli olacağını ifade etti.

Haber 14-05-23 14:17

YSK Başkanı'ndan dikkat çeken uyarı! 'Hiçbir adayın üzerinin çizilmemesi gerek'

Türkiye sandık başına gidiyor. Tüm yurtta oy kullanma işlemi devam ederken Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Yener, "Şu ana kadar seçimlerimiz problemsiz devam etmektedir" dedi. Oyunu da kullanan YSK Başkanı Ahmet Yener, bir kez daha uyarıda bulundu. Yener, "Buradan tekrar yineliyoruz. Herhangi bir adayın pusulada üzerinin çizilmemesi gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

Haber 14-05-23 10:45

Türkiye'nin seçimine saatler kaldı! YSK üyeleri seçim sonuçlarını 'kokpit'ten takip edecek

Türkiye, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilleri seçimleri için yarın sandık başına gidecek. 14 Mayıs seçimleri için tüm hazırlıklar tamamlanırken, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyeleri seçim sonuçlarını gün boyu "Kokpit" adı verilen ekrandan takip edecek.

Haber 13-05-23 11:42

YSK, oy pusulalarını tanıttı! İşte 14 Mayıs'taki seçim için 6 adımda oy kullanma rehberi

Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde kullanılacak oy pusulaları Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından basına tanıtıldı. Seçmenler, 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oylarını kullanacak. Oy kullanırken dikkat edilmesi gerekenler 6 adımda tek tek anlatıldı. İşte oy verirken dikkat edilmesi gerekenler...

Haber 08-05-23 14:06

YSK son durumu açıkladı: Toplam sayı 1 buçuk milyonu geçti

Yurt dışında oy kullanma heyecanı devam ediyor. Oy kullanma hakkı olan vatandaşlar yetkili temsilciliklerde veya gümrük kapılarında siyasi tercihini yapıyor. Yüksek Seçim Kurulu saat 22.00 itibarıyla oy kullanan toplam seçmen sayısının 1 milyon 666 bin 824 olduğunu duyurdu.

Haber 07-05-23 22:30

YSK duyurdu! Yurt dışında 1 milyon 404 bin 381 seçmen oy kullandı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yurt dışı ve gümrüklerde oy kullanan toplam seçmen sayısının 1 milyon 404 bin 381 olduğunu açıkladı.

Haber 06-05-23 16:01

2023 SEÇİM SAYACI: Seçime kaç gün kaldı? 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ne kadar kaldı?

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım sürüyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ve partilerin seçim hazırlıkları ise hızla devam ediyor. Oy kullanacak olan vatandaşlar ise Seçime kaç gün kaldı? 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ne kadar kaldı? gibi soruların yanıtlarına yoğun bir şekilde araştırıyorlar. İşte seçim sayacı ve seçim takviminde önemli tarihler...

Haber 04-05-23 17:26

YSK son sayıyı duyurdu! Yurt dışında kullanılan oy sayısı 800 bini geçti

14 Mayıs seçimleri heyecanı yurt dışında yaşayan seçmenler için başladı. Yüksek Seçim Kurulu, 22.30 itibarıyla toplam oy kullanan seçmen sayısını 859 bin 884 olarak açıkladı.

Haber 02-05-23 18:51
YSK

Son dakika! YSK yurt dışı ve gümrük kapılarında kullanılan oy sayısını açıkladı

Son dakika haberi: 14 Mayıs seçimleri için yurt dışı ve gümrük kapılarında oy verme işlemleri sürüyor. Yüksek Seçim Kurulu, 1 Mayıs saat 21.00 itibariyla kullanılan toplam oy sayısını açıkladı.

Haber 01-05-23 21:17
YSK

YSK'dan 14 Mayıs için yeni karar! Okul kantinleri açık olacak

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili yeni bir karar aldı. YSK, oy verme günü okullardaki kantinlerin açık bulundurulmasında engel bulunmadığına hükmetti.

Haber 30-04-23 09:51