Yumruklu Saldiri Haberleri

Kanye West'in konserinde ortalık karıştı! Yumruklu kavgada inanılmaz anlar

Kanye West son zamanlarda kendisinin ve eşinin giydiği ilginç kıyafetlerle gündeme geliyor. Ünlü isim bu kez başka bir konuyla gündeme geldi. West'in konserinde trans bir bireyle erkekler arasında kavga çıktı. Trans bireyin yumruklar savurduğu kavga, çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

Magazin 2024-03-19 13:10:04

İstanbul’da trafikte yumruklu yol verme kavgaları kamerada: Kadınla tartışınca dayak yedi

Beyoğlu’nda iddiaya göre trafikte yol verme tartışması esnasında bir kadınla tartışan adama diğer sürücüler adeta meydan dayağı attı. Bakırköy’de ise yol verme tartışması yaşayan kadın sürücüler arasında çıkan tartışmada bir kadın aracında inerek diğer aracın camını yumrukladı. Sancaktepe’de bir tır sürücüsü ile araç sürücüsü arasında çıkan tartışma ise kısa sürede son buldu. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 2024-03-12 12:24:50

İstanbul’da trafikte yumruklu yol verme kavgaları kamerada: Kadınla tartışınca dayak yedi

Beyoğlu’nda iddiaya göre trafikte yol verme tartışması esnasında bir kadınla tartışan adama diğer sürücüler adeta meydan dayağı attı.

Yurthaber 2024-03-12 10:11:06

Boks ringi değil AVM: Ellerine geçirdikleri sandalyeleri birbirlerine fırlattılar

Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki 41 Burada AVM’de iki grup arasında çıkan tekme ve yumruklu kavgada hızını alamayan taraflar ellerine geçirdikleri sandalyeleri birbirlerine fırlattı.

Yurthaber 2024-03-01 08:10:34

Saldırıya uğrayan hakem Batuhan Bolat’tan açıklama

Süper Amatör Lig 1. Küme play-off mücadelesinde İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maçta yumruklu saldırıya uğrayan hakem Batuhan Bolat, “Olmamasını istediğimiz bir olay maalesef yaşandı. Umarım son olur” dedi.

Yurthaber 29-02-24 13:56

Hakem Halil Umut Meler'e saldırı davasında yeni gelişme! Eski Ankaragücü başkanı Faruk Koca yumruk atmıştı... Dava ertelendi

Eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısıyla ilgili görülen davada yeni gelişme yaşandı. 4 sanıklı dava ertelendi, tarih belli oldu.

Spor 28-02-24 10:39

Hakeme yumruk atan o futbolcu tutuklandı! Yattara'nın maçında yaşanmıştı...

İbrahim Yattara’nın formasını giydiği İmranlıspor ile Cumhuriyet Üniversitesi Gençlikspor arasında oynanan maçta, müsabakanın hakemi Batuhan Bolat’a yumruklu saldırıda bulunan Cumhuriyet Üniversitesi futbolcusu Emre Uyanık tutuklandı.

Spor 27-02-24 18:01

Kadıköy’de otobüste yer isteyen kadına saldırmıştı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Kadıköy’de bindiği otobüste yer isteyen kadına yumruklu saldırıda bulunan şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 21-02-24 15:24

Otobüste yer isteyen kadına yumruklu saldırı kamerada

Kadıköy’de toplu taşıma aracına binen Reyhan Demirtaş isimli bir kadın, yer istediği adamın yumruklu saldırısına uğradı. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 20-02-24 14:07

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca Halil Umut Meler saldırısı ilk kez konuştu, sözleri olay oldu! Durup dururken olmadı

Hakem Halil Umut Meler'e karşı gerçekleştirdiği yumruklu saldırı sonrası cezaevine giren Faruk Koca tahliye olurken, yaşanan bu çirkin olayın ardından ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Spor 02-02-24 15:50

İstanbul’da trafikte tartıştan tarafların yumruklu kavgası kamerada

TEM Otoyolu Baltalimanı-Levent bağlantı yolunda yol verme tartışması sonucu aracından inen üç kişi, diğer araç sürücüsünü darp etti.

Yurthaber 29-01-24 09:44

Halil Umut Meler sahalara geri dönüyor! Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 20. haftasındaki maçlarda görev alacak hakemleri açıkladı. Halil Umut Meler’in de uğradığı yumruklu saldırının ardından haftalar sonra İstanbulspor-Konyaspor maçında görev yapacağı belirtildi.

Spor 12-01-24 12:32

Twitter'daki 'Muhalif Gençlik' hesabı kapatıldı! Yumruklu saldırı sonrası 'Metin Yüksel' paylaşımı olay olmuştu... 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son günlerde gündem yaratan Muhalif Gençlik isimli Twitter hesabı kapatıldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, kapatma kararını 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu. Söz konusu hesap, Filistin mitingi sonrası yapılan yumruklu saldırı sonrası Metin Yüksel'in cenaze fotoğrafını paylaşarak dikkat çekmiş ve Suudi Arabistan'daki Süper Kupa'nın iptal edilmesiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti.

Haber 10-01-24 14:38

Filistin mitingi sonrası saldırıya uğramıştı! İsmail Aydemir: 'Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım'

İstanbul'da 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' mitingi sonrası üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan ve yumruklu saldırıya uğrayan İsmail Aydemir konuya ilişkin basın açıklaması yaptı. Aydemir, "Allah o kardeşimize de, bana da, herkese de akıl fikir versin. Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım, Birbirimizi sevelim" dedi.

Haber 03-01-24 18:35

Filistin'e destek yürüyüşündeki yumruklu saldırıda yeni gelişme! Ege Akersoy'a tokat atan şüpheli serbest bırakıldı

İstanbul'da Filistin'e destek mitinginde, üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan İsmail Aydemir'i yumruklayan Ege Akersoy'a kalabalığın arasında bir kişi tokat atmıştı. Kimliği tespit edilerek polis tarafından gözaltına alınan ve 'kasten yaralama' suçundan hakkında tahkikat yürütülen şüpheli O.T. serbest bırakıldı.

Haber 02-01-24 23:44

Filistin'e destek yürüyüşü sonrasındaki yumruklu saldırıda yeni detay! İlk ifadesine ulaşıldı: Milliyetçi duygularla yetiştirildim

İstanbul'da 'Şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet' yürüyüşü sonrasında İsmail Aydemir'e Kelime-i Tevhid Bayrağı taşıdığı için yumruk atan Ege A.,'nın ilk ifadesine ulaşıldı. Tutuklanan Ege A. ifadesinde hassas bir dönemde olduğunu belirterek, "Ben herhangi bir ulusa yönelik aşağılayıcı söylemde bulunmadım." dedi.

Haber 02-01-24 11:35

Fatih Altaylı'nın Eline sağlık tweetine Mustafa Varank'tan Levent Kırca videosuyla tepki!

Gazeteci Fatih Altaylı, Filistin'e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen bir vatandaşın yumruklu saldırıya uğramasının ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise Fatih Altaylı'ya yıllar önce Levent Kırca ile yaptığı programdan paylaştığı bir videoyla tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından bir paylaşım daha yapan Altaylı "Anayasal düzene karşı olanlar çıktıkları yırtık dona geri dönebilirler" dedi.

Haber 01-01-24 19:18

Filistin'e destek yürüyüşünden Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen adama yumruklu saldırı: Ağzımdan burnumdan kan geldi

Bugün İstanbul'da sabah saatlerinde Filistin'e destek amaçlı yürüyüş gerçekleşmişti. Yürüyüşe katılan İsmail Aydemir, elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönerken yumruklu saldırıya uğradı. Aydemir'in ağzı yüzü kan içinde kaldı. Vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalıştı, polis devreye girdi. "Yumruğu vurdu, beni yere devirdi" diyen Aydemir şikayetçi oldu. Saldırgan karakola götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından Ege A. tutuklandı.

Haber 01-01-24 14:58

Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi!

MKE Ankaragücü'nün istifa eden eski başkanı Faruk Koca, cezaevinden tahliye edildi. Faruk Koca, çıkarıldığı mahkemece 12 Aralık'ta tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Spor 27-12-23 14:40

Okmeydanı Şehir Hastanesi’nde doktora yumruklu saldırı! O anlar kamerada... Kızın saçına dokundu iddiası

Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde görevli doktor M.Y., hasta yakınları tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Saldırı ve arbede anları kameralara anbean yansırken, yüzü kanlar içinde kalan doktor tedavi altına alındı. Şişli polisi tarafından gözaltına alınan 2 şahıstan 1’i tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şahısların, doktorun hastaneye getirdikleri kız kardeşlerinin saçına dokunduğu için saldırıda bulundukları iddia edildi.

Haber 24-12-23 10:59

SON DAKİKA: Merakla beklenen derbinin hakemi belli oldu... Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Arda Kardeşler yönetecek!

Son dakika haberi: Spor kamuoyu geçtiğimiz hafta hakem Halil Umut Meler'e yönelik yumruklu saldırı skandalıyla sarsılırken, merakla beklediği derbinin hakemi belli oldu. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Pazar günü oynanacak karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler oldu.

Spor 22-12-23 14:57

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıyla ilgili yeni gelişme! Bakan Tunç duyurdu: Soruşturma tamamlandı, dava açıldı

Son dakika: Gündeme dair açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hakem Halil Umut Meler'e yönelik yumruklu saldırıyla ilgili soruşturmanın tamamlandığını duyurdu. Bakan Tunç, "İddianame hazırlandı, dava açıldı" dedi.

Haber 14-12-23 15:10

Spor karşılaşmalarında yeni dönem: Çirkin saldırı sonrası harekete geçildi! Cezalar artırılıyor

Son dakika: Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı sonrası spor müsabakalarında yeni dönem için harekete geçildi! 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun hakkında açıklama yapan Bakan Tunç, cezaların artırılacağının sinyalini verdi.

Haber 13-12-23 14:39

SÜPER LİG NE ZAMAN BAŞLIYOR? Ertelenen maçlar ne zaman, hangi tarihte oynanacak? TFF Başkanı Büyükekşi'den son dakika açıklaması

Süper Lig'in ne zaman başlayacağı TFF Başkanı Büyükekşi tarafından yapılan son dakika açıklaması ile belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, hakem Halil Umut Meler'e yapılan yumruklu saldırı sonrası toplandı. Mehmet Büyükekşi'nin yaptığı açıklamanın ardından konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Süper Lig maçları ne zaman başlıyor, ertelenen maçlar ne zaman oynanacak? İşte, TFF Başkanı Büyükekşi'nin açıklaması...

Spor 13-12-23 14:31

SON DAKİKA: Süper Lig'in yol haritası belli oldu! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den çok önemli açıklamalar... İşte çirkin saldırı sonrası ertelenen liglerin başlama tarihi

Son dakika... TFF, hakem Halil Umut Meler'e gerçekleştirilen çirkin yumruklu saldırının ardından liglere süresiz ara verildiğini açıklanmıştı. Lig maçlarının devamına dair kararının yanı sıra sporda şiddet önlemlerinin görüşüldüğü Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantının ardından Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulunurken, liglerin başlama tarihi ve alınan kararları duyurdu. İşte detaylar...

Spor 13-12-23 14:01

Ankaragücü Çaykur Rizespor maçı sonrası yumruklu saldırıya uğrayan Halil Umut Meler hastaneden taburcu oldu! İşte ilk görüntüler

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilirken, hastanenin başhekimi Meler'in son durumuna dair bilgilendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 13-12-23 10:33

Faruk Koca'nın yumruğu konuşulurken Gazze ve Abdullah Öcalan çıkışı! Mehmet Metiner o iki gruba yüklendi

Türkiye'nin konuştuğu yumruklu saldırı canlı yayında konuşulurken gerçekleşen Gazze ve terörist elebaşı Abdullah Öcalan çıkışları dikkat çekti. Gazeteci ve eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'i yumruklaması sonrası şiddete karşı olduğunu söyleyenler ve Öcalan'ın serbest bırakılmasını düşünenlere yüklendi.

Haber 13-12-23 09:08

Babasından teşekkür! Şehrin meydanında Halil Umut Meler için basın açıklaması yaptı O yumruk hepimize atıldı

Süper Lig'de dün oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiminde ev sahibi ekibin başkanının yumruklu saldırısına uğrayıp yaralanan İzmir Selçuklu FIFA Hakemi Halil Umut Meler'e hemşehrilerinden destek geldi. Selçuk Belediyesi, Halil Umut Meler'e destek olmak için ilçede İstasyon Meydanı'nda basın açıklaması da yaptı.

Spor 12-12-23 17:19

Ankaragücü taraftarı tesislere geldi, Emre Belözoğlu konuşma yaptı! Son kararını verdi istifa edecek mi?

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunduğu maçın ardından olayın yankıları sürerken Ankaragücü taraftarı Beştepe Tesisleri'ne gelirken, Emre Belözoğlu taraftarla bir konuşma gerçekleştirdi. Öte yandan Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu kendisi için ortaya atılan istifa iddialarına da açıklık getirdi. İşte detaylar...

Spor 12-12-23 17:00

SON DAKİKA | Faruk Koca'dan mahkeme çıkışı unutulmayacak görüntü! Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı sonrası pişkin savunmasıyla infial yarattı

Dün geceki utanç sahnesinin baş aktörü Faruk Koca hakkında son dakika gelişmeleri ardı ardına yaşanıyor! Sahaya dalıp hakem Halil Umut Meler'i yumruklayan MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca hastaneye kaldırıldıktan sonra sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı. Toplam 6 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili son gelişmeye göre Faruk Koca tutuklandı. Koca'nın ilk ifadesi ortaya çıktı ve 'pes' dedirtti! Pişkin savunmasıyla tepki çeken Koca bir de mahkeme çıkışı gülerken görüntülendi.

Spor 12-12-23 10:47

Halil Umut Meler'e çirkin saldırı sonrası 4 büyüklerde kayıp! Borsa İstanbul'da hisseler düşüşte

Borsada işlem gören Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un hisseleri dün akşam hakem Halil Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırının etkisiyle güne düşüşle başladı.

Finans 12-12-23 10:26

MAÇLAR ERTELENDİ Mİ? Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası maçlar iptal mi, Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Hakemlerden ortak açıklama!

Ankaragücü Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Son düdüğün ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrası TFF'den açıklama geldi. Peki, tüm maçlar ertelendi mi, iptal mi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak, hangi tarihlerde? İşte detaylar...

Spor 12-12-23 10:14

Türk futbolunda kapkara gece! Ne olduysa Emre Belözoğlu'nun salladığı parmaktan saniyeler sonra oldu: Halil Umut Meler saldırısında gözden kaçan an...

Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında Ankaragücü başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e saldırdı. Yumruklu saldırı sonrası yere düşen Halil Umut Meler, tekmelendi. Faruk Koca ve Meler'i tekmeleyen iki kişi gözaltına alındı. Yaşananlardan 15 saniye önce ekrana gelen Emre Belözoğlu'nun hakem Meler'e hakaret ettiği iddia edildi.

Spor 12-12-23 09:45

Türk futbolunun olay gecesi dünya basınında! Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıyı manşetlerine taşıdılar

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Olay Türkiye'de çok konuşulurken dünya basınında da geniş yankı uyandırdı. Hakeme yumruklu saldırıyı dünya basını da manşetlerine taşıdı.

Trend 12-12-23 08:41

Açıklamalar peş peşe geldi! Hikmet Karaman, daha önce bana da saldırmıştı dedi, Erman Toroğlu ateş püskürdü: Defolun gidin, tutuklayıp cezaevine atsınlar

Teknik Direktör Hikmet Karaman, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın kendisine de saldırdığını açıklarken, Erman Toroğlu konuyla ilgili canlı yayında adeta ateş püskürdü. Faruk Koca'ya yönelik olarak "Böyle bir Ankaragücü başkanını ve idarecilerini ben kabul etmiyorum! Bunlar varsa ben Ankaragücülü değilim. Defolun gidip lan! Ayıp ya!" ifadelerini kullandı.

Spor 12-12-23 08:33

SON DAKİKA: Türkiye Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıyı konuşuyor! Çirkin olay sonrası tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelendi!

Türk futbolu, yaşanan hakem skandalıyla sarsıntıya uğradı! Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrasında olağanüstü toplanan TFF'den flaş bir açıklama geldi. Başkan Mehmet Büyükekşi, "Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik." ifadelerini kullandı.

Spor 12-12-23 08:30

Faruk Koca hapis cezası alacak mı? Hakem saldırısında ceza ne olur? İşte herkesin merak ettiği o soruların cevapları…

Ankaragücü ile Rizespor karşılaşması sonrasında yaşanan hakem saldırısı skandalı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca hakeme yaptığı yumruklu saldırı sonrasında nasıl bir ceza alacak sorusu gündeme gelirken Koca’nın hapis cezası yargılanabileceği öğrenildi. İşte ‘hakem saldırısında ceza ne olur?’ sorusunun cevabı…

Spor 12-12-23 07:44

Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelendi!

Türk futbolu, yaşanan hakem skandalıyla sarsıldı! Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrasında olağanüstü toplanan TFF'den flaş bir açıklama geldi. Başkan Mehmet Büyükekşi, "Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik." ifadelerini kullandı.

Spor 12-12-23 01:31

SON DAKİKA: Türk futbolunda kara gece! Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan hakem Halil Umut Meler'e yumruklu tekmeli saldırı

Son dakika haberi... Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Gözü moraran Meler darbeyle yere düşerken, etrafını güvenlik güçleri sardı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Faruk Koca'nın hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da çirken saldırıyı kınadı. İşte detaylar...

Spor 11-12-23 23:33

SON DAKİKA | Halil Umut Meler'e yumruklu tekmeli saldırı sonrası lig maçları ertelenebilir! Tüm dünyada haber oldu, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'ya tepki yağıyor...

Son dakika haberi: Yeşil sahalarda iğrenç olay! Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasında hafızalardan silmek isteyeceğimiz bir an yaşandı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve yönetiminden bazı kişiler hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı, yere düşen Halil Umut Meler'e tekmeler savuran kendini bilmezler hakkında gözaltı kararı verildi. TFF, hafta sonu oynanacak lig maçlarını erteleyebilir.

Spor 11-12-23 23:30

Ettikleri kavga sonrası ikisi de kalp krizi geçirdi! Biri hayatını kaybetti... Hukuk fakültesi öğrencilerine anlatılacak enteresan bir olay

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, otobüs bekleyen ve kalp hastası olduğu öğrenilen yolcular K.İ. (64) ile Bayram Turgut (50), aralarında çıkan yumruklu kavganın ardından kalp krizi geçirdi. Turgut kurtarılamadı, tedavisinin ardından gözaltına alınan K.İ. ise 'Taksirle ölüme neden olma' suçlamasıyla sevk edildi. K.İ. mahkemece, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay anı ise terminalin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 02-10-23 11:22

Berberde yediği yumruk sonu oldu! 18 yaşındaki gencin feci ölümü kamerada! O sözü her şeyi başlattı...

Kartal'da bir berberdeki sıra tartışması ölümle sonuçlandı. Arkadaşıyla birlikte berbere gelen 18 yaşındaki Türkican Yıldırım, berberdeki sıra tartışmasından sonra çıkan kavgada atılan yumrukla yere yığıldı. Mehmet Emin Öz'ün attığı yumrukla yaralanan ve 3 gün boyunca yoğun bakımda kalan Yıldırım, hayatını kaybetti. Berberin önündeki yumruklu kavga ise saniye saniye kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Haber 07-09-23 09:46

Zonguldak’ta iki grup arasında yumruklu kavga cep telefonu kamerasında

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde iki grup arasında yumruklu kavga çıktı. Kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 28-08-23 07:45

Yer: Çorlu... Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Tekirdağ Çorlu’da dehşete düşüren bir silahlı yaralama olayı yaşandı. İzinli olduğu sırada kız arkadaşıyla buluşan uzman çavuş, kız arkadaşının yakınları tarafından tekme ve yumruklu saldırıya uğradı. Darp edilen uzman çavuş, belinden silahını çekip kız arkadaşının amcası Ü.S. ve yeğeni Ş.S.'ye sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olayda yaralanan amca ile yeğen hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar...

Haber 24-08-23 10:15

Zabıta ile karton toplayıcıları arasında tekmeli, yumruklu, tabureli kavga kamerada

Kocaeli’nin Derince ilçesinde zabıta memuru, izinsiz malzeme aldıkları gerekçesiyle karton toplayıcılarını uyarınca kavga çıktı.

Yurthaber 22-08-23 08:32

Başkent’te trafikte tekmeli yumruklu kavga

Ankara’da trafikte alevlenen tartışma tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 04-08-23 09:54

Belediyede yumruklu kavga: Başkanın makam odasında birbirlerine girdiler! 'Burası sizin babanızın çiftliği mi?'

Antalya’nın Aksu ilçesinde Belediye Başkanı AK Parti’li Halil Şahin ile İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen arasında belediye meclis toplantısında tartışma yaşandı. Başkan Şahin'in zabıtalara "alın bunları" demesi üzerine İYİ Partili meclis üyeleri "Burası sizin babanızın çiftliği mi?" diye karşılık verdi. Mecliste arbede çıktı. Meclis üyelerinin dışarı çıkarılmasıyla süren gerginlik, Şahin'in makam odasına taşındı. İki partinin meclis üyeleri, makam odasında yumruk yumruğa birbirine girdi.

Haber 03-08-23 11:23

Meclis’te Mustafa Sarıgül'e saldırdığı iddia edilen Turan Tüysüz konuştu: ‘İlk o bana yumruk attı’

TBMM’de yaşanan Mustafa Sarıgül’e yumruklu saldırı ile ilgili bu kez saldırdığı iddia edilen isim Turan Tüysüz konuştu. Sarıgül’ün kendisine yüklü bir miktar borcu olduğunu öne sürerek onun için ‘kavga’ ettiklerini belirtti. Tüysüz ayrıca açıklamasının devamında ise ‘ilk o bana yumruk attı’ dedi.

Haber 26-07-23 08:25

TBMM’de şoke eden olay! Mustafa Sarıgül ile eski milletvekili Turan Tüysüz arasında gerilim yaşandı

TBMM’de Mustafa Sarıgül’e yumruklu saldırı gerçekleştiği iddia edildi. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e, Meclis kulisinde 22. Dönem ANAP Milletvekili Turan Tüysüz'ün yumruk attığı iddia edilmişti. İddiaların ardından Sarıgül yaptığı ilk açıklamada "Milletvekili olduğunu da bilmiyorum ama konuşma şekli hoş bir şekil değildi" diyerek şiddet iddialarını yalanladı.

Haber 25-07-23 14:27