Yunan Botu Haberleri

UEFA'nın Fenerbahçe kararı Olympiakos'u çok kızdırdı! Savaş halinde değiliz

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos'tan UEFA'nın kararına tepki geldi. Yunan ekibinin taraftar grubu, Fenerbahçe ile oynayacakları Konferans Ligi maçında deplasman yasağının olmaması gerektiğini belirten bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Spor 2024-03-22 19:22:49

SON DAKİKA: Yunan F-16 uçağı Ege Denizi'nde düştü! Yunan medyası pilotun yaralı olarak kurtarıldığını duyurdu

Son dakika haberi: Yunanistan'dan kalkan bir F-16 uçağı Ege Denizi'ne düştü! Eğitim uçuşu yapmak için Yunanistan'dan kalktığı belirtilen F-16'nın Psathura Adası yakınlarında düştüğü ifade edildi. Yunanistan medyası pilotun kurtulduğu bilgisini paylaştı!

Haber 2024-03-20 16:04:12

Tekirdağ'da TCSG-32 Sahil Güvenlik Botu vatandaşların ziyaretine açıldı

Tekirdağ'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığına bağlı TCSG-32 Sahil Güvenlik Botu vatandaşların ziyaretine açıldı.

Yurthaber 2024-03-18 15:26:19

Tişört zannettiler ama değil! Tüm vücudunu kaplayan dövmeleri için 300 saatini harcadı... Yetmedi Avustralya'dan İngiltere'ye uçarak 60 bin sterlin harcadı

41 yaşındaki Michael Lewis dövme tutkusunu bambaşka bir noktaya taşıyarak görenleri şaşkına çevirdi. Kaplnlar, kartal ve Yunan mitolojisine ait figürlerin yer aldığı dövmeleriyle tüm vücudunu kaplatan Lewis'in sanat eseri olarak tanımladığı dövmeleri için 6 yıl içinde 300 saatten fazla zaman harcadı.

Trend 2024-03-15 14:16:54

Atatürk'ün gezilerinde kullandığı Acar Botu özel günlerde ziyarete açılacak

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün denizle olan son bağlantısı olarak bilinen "Acar Botu", yenilenen objeleriyle Çanakkale Deniz Müzesi'nde özel günlerde ziyarete açılacak.

Yurthaber 15-03-24 10:03

Yunanistan 'kapıda vize' için tarihi açıkladı! İlk etapta 5 Ege adasında geçerli olacak

Türk turistlere yönelik Yunan adalarında hızlı vize uygulamasında yaşanan gecikme Atina'da tartışmalara yol açarken Yunan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis, "kapıda vize" uygulaması için tarih açıkladı. Ayrıca Yunanistan ilk aşamada 5 Ege adasında Türklere "kapıda vize" vermeyi planlıyor.

Finans 12-03-24 11:00

Fatih Terim Yunanistan'da tarih yazıyor! Ligin en zorlu deplasmanı olan Olympiakos maçında 1-0 geriye düşmelerine rağmen 3-1 kazanmayı bildiler...

Yunanistan Ligi'nde normal sezon sona ermiş ve şampiyonluk turu başlamıştı. Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos ilk maçında deplasmanda Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Mücadelede 1-0 geriye düşen Yunan temsilcisi, Fatih Terim'in hamleleriyle karşılaşmayı 3-1 kazanarak şampiyonluk turuna mükemmel başladı.

Spor 10-03-24 23:33

Yetkililer doğruladı: Yunan Başbakan Miçotakis'in konvoyunun yakınlarında patlama!

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis'in Ukrayna'nın Odessa kentindeki konvoyunun 150 metre yakınında patlama meydana geldi. Yunan yetkililer durumu doğrulayarak heyetin durumunun iyi olduğunu aktardı.

Haber 06-03-24 17:07

İstanbul için bu kez de Yunan profesör uyardı! Artık kesin dedi, büyüklüğünü de açıkladı... 'Ayasofya Camii tehlikede' iddiası dikkat çekti

İstanbul'da beklenen depremle ilgili uyarılar peş peşe gelmeye devam ederken, bir açıklamada Yunanistan'ın önde gelen bilim insanlarından Efthymios Lekkas'dan geldi. İstanbul'da bir deprem olacağının artık kesin olduğunu belirten Lekkas, 7.5 büyüklüğüne kadar deprem beklendiğini belirterek, "Tahminler sadece Türk sismologlara ait değil, dünyanın dört bir yanındaki ekiplerin tahminleriyle de örtüşüyor" dedi. Lekkas, Ayasofya Camii'nin de tehlikede olduğunu savundu.

Haber 27-02-24 15:16

Yunanistan Ligi'nin sonuncusu, Fatih Terim'e kabusu yaşattı! Şampiyonluk yarışında ağır yara aldılar...

Yunanistan Süper Ligi'nde teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, konuk ettiği Kifisia ile 1-1 berabere kaldı. Ligde sonuncu konumda bulunan takıma kendi evlerinde puan kaybetmeleri Yunan basınında büyük yankı uyandırdı.

Spor 25-02-24 23:31

Yunanistan Fatih Terim'e hayran! Yakaladığı puan ortalaması Yunan futbolseverleri bile hayrete düşürdü... 'Bunu nasıl başardı?'

Panathinaikos'un tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim, takımını Yunanistan Kupası'nda finale çıkarmayı başarırken yakaladığı puan ortalamasıyla ülkenin en çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 23-02-24 12:21

Yunan basınında olay yaratan Fatih Terim iddiası! Alınan son beraberliğin ardından Fatih Terim'in ayrılıp başka bir takıma gideceği ifade ediliyor...

Yunan basınında Fatih Terim ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Son olarak Lamia maçından alınan beraberlikle üçüncü sıraya kadar gerileyen Panathinaikos'ta moraller bir hayli bozulmuştu. Yunan basını tam da bu maçın üstünden biraz zaman geçmesinin ardından sürpriz bir iddia paylaştı.

Spor 20-02-24 16:24

Bomba iddia... Demet Özdemir aradığı aşkı sonunda buldu! Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle...

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayında anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Demet Özdemir, son olarak İtalyan sevgilisinden de ayrılmıştı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Özdemir'in Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 20-02-24 10:51

Yunanistan'da Fatih Terim'e ağır eleştiri! ''Çağ dışı futbol, bundan kötüsü olamaz''

Yunanistan Süper Ligi'nde teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, sahasında Lamia ile 2-2 berabere kaldı. Bu beraberliğin ardından Yunan basınında Fatih Terim'e sert eleştiriler geldi.

Spor 18-02-24 16:15

Yunan adalarına kapıda vize sonrası seferler başlıyor: İDO'nun bilet fiyatları belli oldu

Yunan adalarını ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyetinin uygulanacağının açıklanmasının ardından bilet fiyatları merak ediliyordu. İDO'nun Yunan Adaları'na yapacağı seferlerin biletleri belli oldu.

Finans 08-02-24 12:52

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında tarih yazmaya başladı! Yunan basını onu konuşuyor...

Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Kupası çeyrek finalinde ilk maçını 2-1 kaybettiği eşleşmenin rövanşında Atromitos'u 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Spor 01-02-24 07:08

Yunanistan'da eleştirilerin hedefindeydi! Fatih Terim imza sonrası ilk kez konuştu

Kariyerine Yunan ekibi Olimpiakos'ta devam eden tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim, İtalyan basınına verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Terim'in o sözleri...

Spor 31-01-24 13:38

Alınan kötü sonuçlar sonrası Yunanistan'da Fatih Terim'e demediklerini bırakmadılar! Onu bir ayda tanıdık, kendini kaybetti...

Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos önce kupada Atromitos'a sonra ligde lider PAOK'a aynı skorla mağlup olmasının ardından deneyimli teknik adam Yunanistan'da eleştiri oklarının hedefi oldu. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 08:13

Panathinaikos ile çıktığı 5'nci maçında ilk yenilgisini tattı! Terim PAOK'un attığı gol sonrası çılgına döndü, sahaya polis ekipleri girdi

Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçerek yeşil sahalara dönen Fatih Terim, takımın başında PAOK'a karşı çıktığı maçta ilk mağlubiyetini tattı. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısının son bölümünde sinirler oldukça gerilirken Fatih Terim adeta çılgına döndü. Güvenlik güçlerinin müdahale ettiği olayların yatışmasının ardından maç kaldığı yerden devam etti. İşte detaylar...

Spor 29-01-24 00:07

Fatih Terim'den bir transfer daha! Panathinaikos eski Trabzonsporlu Vitor Hugo'yu resmen açıkladı

Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim transferlerine devam ederken Bakasetas'ın ardından eski bir Trabzonsporlu olan Vitor Hugo'yu resmen açıkladı.

Spor 23-01-24 16:44

Yunanistan basını Fatih Terim'in saha kenarındaki bu hareketini konuşuyor! Şaka olduğunu ilk başta anlamadılar...

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim kazanmaya devam ediyor. Son olarak Asteras Tripolis engelini 2-0 ile geçen Panathinaikos'ta atılan gol sonrası Fatih Terim'in hareketleri Yunan basınında gündem oldu.

Spor 22-01-24 11:12

SON DAKİKA: Trabzonspor-Galatasaray maçının ardından kameraların karşısına geçen Bakasetas, takımdan ayrıldığını açıkladı!

Süper Lig'de sahasında ağırladığı Galatasaray'a 5-1 mağlup olan Trabzonspor'da karşılaşmanın ardından bir veda yaşandı. Bordo-mavili ekipte Yunan golcü Bakasetas verdiği röportajda Türkiye'ye veda etti.

Spor 21-01-24 21:36

Yunan donanmasında Kızıldeniz krizi! Husilere karşı görev alacak fırkateynin 17 personeli istifa etti

Yunan donanmasında yaşanan Kızıldeniz krizi ülke gündemine oturdu. Kızıldeniz'de Husilere karşı görev alacak "YDRA" fırkateyninin 17 mürettebatı istifa etti. Yunanistan'da askerlerin haklarını koruyan "Spartakos Ağı" ise askerlerin bir intihar görevine gönderildiklerini anladıkları için istifa ettiklerini duyurdu.

Haber 19-01-24 20:28

Beraberlikle biten deplasman sonrası Fatih Terim manşetlerde! Hakemi uyarsaydı maçı kazanabilirdi

Dün oynanan AEK-Panathinaikos deplasmanının ardından teknik direktör Fatih Terim Yunan basınında manşetlere damgasını vurdu. Son dakikada VAR uyarısıyla verilen penaltı kararıyla berabere kalan maç için "Hakemi uyarsaydı maçı kazanabilirdi" yorumu yapıldı. Panathinaikos'un finale doğru gittiği değerlendirmesi de dikkat çekti.

Spor 15-01-24 13:36

Galata'daki evde sır ölüm! Norveçli turistin cansız bedeni bulundu, Yunan turist hastaneye kaldırıldı

İstanbul'da haber alınamayan turist çift, Galata’da 2 gün önce kiraladıkları evde temizlik görevlisi tarafından hareketsiz halde bulundu. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu Norveçli turistin hayatını kaybettiği anlaşılırken, Yunan kadın ise hastaneye kaldırıldı. Çiftin vücudunda herhangi bir darp ve kesici alet izine rastlanmadığı öğrenildi.

Haber 14-01-24 20:29

Bakasetas'tan maç günü sinirleri hoplatan hareket! Beşiktaş ve Galatasaray...

Anastasios Bakasetas, Antalyaspor-Trabzonspor maçının kadrosunda yer almadı. Trabzonspor'un önerdiği sözleşme tekliflerini birer birer reddeden Yunan oyuncunun hem Beşiktaş hem de Galatasaray ile görüştüğü öğrenildi.

Spor 14-01-24 17:41

Samet Akaydin'ın havalimanında söylediği sözler taraftarın tepkisini çekti! Fenerbahçe'den Fatih Terim için ayrılmış

Fenerbahçe'de forma şansı bulamamasının üzerine Bonucci'nin de transfer edilmesiyle takımdan ayrılması kesinleşen Samet Akaydin Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunan ekibi Panatinaikos'un yolunu tuttu. Milli futbolcunun havalimanında söylediği sözler gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 13-01-24 17:25

SON DAKİKA | Irak'tan Aliağa'ya gelen St. Nikolas gemisi ile iletişim kesildi! Kayıp gemi bulundu: 'El koyduk'

Son dakika haberi: Irak'tan Aliağa'ya doğru yola çıkan ve petrol taşıyan St. Nikolas gemisi ile Umman açıklarında iletişim kesildi. Gemide 1'i Yunan, 18'i Filipinli toplam 19 mürettebat bulunuyordu. Gemiye silahlı kişilerin baskın yaptığı iddia edildi. Tüpraş'tan yapılan açıklamada gemide Türk mürettebatın bulunmadığı bildirildi. Öte yandan İran yaptığı açıklamada ABD'ye misilleme olarak gemiye el koyduklarını açıkladı.

Haber 11-01-24 20:17

Nehir kana bulandı! Geriye sadece pantolonu ve botu kaldı... Piranalara balıkçının etlerini ve organlarını yedi

Brezilya'da yaşayan 46 yaşındaki balıkçı Odair Raash'ın günlerdir ortadan kaybolmasının ardından cansız bedeni pirinalar tarafından parçalanmış halde Guapore Nehri'nde bulundu. Balıkçıdan geriye sadece pantolonu ve botu kaldı. Piranaların balıkçının etlerini ve organlarını yediği ifade edildi.

Trend 11-01-24 08:00

Microsoft Copilot nedir, nasıl kullanılır? Microsoft Copilot ne işe yarar?

Günümüzde birçok teknoloji devi tarafından yepyeni uygulamalar ve sistemler piyasaya sunulmaktadır. Bu yeni uygulamalardan biri de sohbet ya da chat botu olarak da adlandırılan yapay zekâ sistemidir. Yapay zekâ uygulamaları ile kullanıcılar birçok farklı özellikten faydalanabilmektedir. Microsoft Copilot da bu sistemlerle benzer nitelikler taşıyan bir programdır. Peki, Microsoft Copilot nedir, nasıl kullanılır ve ne işe yarar?

Haber 09-01-24 19:49

Bakanlık devreye girmişti! Aile yıkıldı, Kayıp iş adamının cansız bedeni Yunan adasına vurdu

Denizlili iş adamı Yasin Cinkaya 14 Aralık'ta kendi teknesiyle denize açılmış, o günden sonra bir daha haber alınamamıştı. İş adamının boş teknesi Eşek Adasında bulundu. Eşyaları yerinde olan Cinkaya için arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı. Yunanistan'da bulunan bir cesetin Cinkaya'ya ait olma ihtimalinden sonra bakanlık devreye girmişti. Bugün aileyi yıkan haber geldi ve cansız bedeninin kayıp iş adamına ait olduğu belirlendi.

Haber 09-01-24 16:24

Transfer görüşmesini yapmak için Yunanistan'a geldiler! Fatih Terim'den ezeli rakibe çalım... İşte Türkiye'den ilk transferi

Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim Türkiye'den ilk transferini yapmaya hazırlanırken sürpriz bir ismi gündeme aldı. Adana Demirspor'un yıldızını isteyen Terim bu transfer için ilk temaslara başladı. İşte detaylar...

Spor 08-01-24 16:16

Fatih Terim'e Beşiktaş'tan üzen haber! Tüm planları bozuldu, teklif reddedildi

Fatih Terim'in Panathinaikos'a imza töreninde adını açıkladığı ve transfer etmek istediklerini söylediği Bakasetas'tan kötü haber geldi. Beşiktaş'ın da ilgilendiği Yunan oyuncu Panathinaikos'un teklifini reddetti.

Spor 06-01-24 18:39

Yunan Bakan'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması! 'Bu çok mühim' diyerek duyurdu

Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis'ten dikkat çeken Türkiye açıklaması geldi. Türkiye ve Yunanistan'ın son aylarda diyalog açısından büyük bir çaba içerisinde olduğunu vurgulayan Yunan Bakan, "Bizim için egemen eşitlik şartlarında diyalog içerisinde olmak ve görüşlerimizi anlatabilmek çok önemli" dedi.

Haber 06-01-24 18:03

Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından ölüme terk edilen 34 kaçak göçmen kurtarıldı!

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince, Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Türk karasularına geri itilerek ölüme terk edilen 34 kaçak göçmen kurtarıldı.

Haber 05-01-24 21:50

Fatih Terim sahalara indi, maçın henüz 4. dakikasında hakemin kararına gösterdiği tepki sosyal medyada gündem oldu!

Tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim Yunan ekibi Panathinaikos'un yeni hocası olurken, ilk maçına PAS Giannina karşısında çıktı. Mücadelenin henüz ilk dakikalarında hakem kararını beğenmeyen Terim'in tepkisi sosyal medyada gündem oldu!

Spor 03-01-24 22:22

Panathinaikos'un yeni hocası Fatih Terim stoperini Süper Lig'den seçti, yöneticiler görüşmelere başladı!

Yunan ekibi Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim, transferde rotayı Türkiye'ye çevirdi. Terim'in talimatıyla Yunan ekibinin kurmayları Süper Lig ekibinin tecrübeli savunmacısıyla temaslara geçildiği duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 03-01-24 17:16

Ayvalık açıklarında 55 düzensiz göçmen kurtarıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Midilli Adası'na gitmek isterken Yunan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 55 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 02-01-24 07:28

Fatih Terim Galatasaray'a çok istediği isme 11 yıl sonra yeni ekibi Panathinaikos'ta kavuştu!

Yunan ekibi Panathianikos ile yeni sözleşme imzalayan Fatih Terim, 11 yıl önce Galatasaray'a transfer etmek istediği isimle burada buluştu. İşte detaylar...

Spor 28-12-23 12:01

Panathinaikos'a imza atan Fatih Terim ilk transferini Süper Lig'den yaptı bile! Beşiktaş'ın istediği oyuncuyu 1 günde ikna ettiler

Panathinaikos'un yeni hocası Fatih Terim, göreve başlar başlamaz takımla ilgili çalışmalarını belirledi. 10 numara mevkisine bir oyuncu alınmasını isteyen deneyimli teknik adam, Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas'ı işaret etti. Kısa süre içinde yapılan görüşmeler sonucunda Yunan oyuncuyla anlaşma sağlandı.

Spor 27-12-23 15:34

Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş şaşkınlık yarattı! Yunan basını resmen duyurdu

Fatih Terim'in Panathinaikos'un başına geçmesi Avrupa basınında da büyük yankı uyandırdı. Uzun süre sonra Türkiye dışında başka bir takım çalıştıracak tecrübeli teknik adamın kazanacağı maaş da büyük merak konusu olmuştu. Yunan basını, Fatih Terim'in maaşıyla ilgili ilginç bir iddia ortaya attı.

Spor 27-12-23 10:23

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında daha maça bile çıkmadan rekor kırdı! Tüm Yunanistan Fatih Terim'i konuşuyor

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos, teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in getirildiğini açıkladı. Bu açıklamayı sosyal medya hesabından paylaşan Yunan ekibi, şu ana kadar henüz görmediği bir olayla karşılaştı.

Spor 27-12-23 07:36

Panathinaikos Fatih Terim'i açıkladı, sosyal medya yıkıldı! Kulüp hesabının admini bile bu duruma şaşırdı

Uzun bir aranın ardından sahalara geri dönen Fatih Terim, Yunanistan ekibi Panathinaikos ile yeni bir sözleşmeye imza atarken Yunan ekibinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım binlerce beğeni ve rekor aldı. Bu açıklama sonrası Panathinaikos'un resmi hesabının takipçi sayısı adeta uçuşa geçti.

Spor 26-12-23 21:18

Fatih Terim'in 2 ay sonra ilk paylaşımı Yunanca oldu! İşte Terim'in Panathinaikos taraftarına ilk mesajı

Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçerek uzun bir aranın ardından yeşil sahalara dönen tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim, sosyal medya hesabından Yunanca bir mesaj paylaştı. İşte detaylar...

Spor 26-12-23 20:45

SON DAKİKA: Ve Fatih Terim yeşil sahalara geri döndü! Ergin Ataman'a basketbolu emanet eden Panathinaikos, futbolun başına da Fatih Terim'i getirdi!

Fatih Terim yeşil sahalara geri döndü. Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in uzun bir aradan sonra yeni bir takımla anlaştı. Tecrübeli çalıştırıcı Panathinaikos ile anlaşma imzalarken Yunan ekibinden konuyla alakalı olarak resmi açıklama da geldi. Panathinaikos basketbolun başına da Ergin Ataman'ı getirmişti.

Spor 26-12-23 19:58

Panathinaikos'un yeni patronu Fatih Terim, ilk transferini Süper Lig devinden yapıyor! Taraftarları üzecek hamle...

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in sürpriz bir şekilde Yunan devi Panathinaikos ile anlaşması güne bomba gibi düştü. Panathinaikos, Yunan liginde zirvede yer alıyor. Yeşil beyazlı ekip 13 senedir şampiyon olamıyor. Devre arası transfer dönemi için kollayı sıvayan Panathinaikos, ilk transferini Süper Lig'den yapacak!

Spor 26-12-23 16:06

Ayvalık açıklarında 75 düzensiz göçmen kurtarıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Midilli Adası'na gitmek isterken Yunan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 75 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 26-12-23 07:50

İğneden ipliğe, arabaları doldurup gidiyorlardı! Enflasyon Bulgarları da etkiledi: Yılbaşı rezervasyonlarını 'Kendi içkini getir' bile kurtaramadı

Yılbaşına sayılı günler kala 2024'e Edirne'de girmek isteyen Bulgar ve Yunan turistlerin, bu yıl eğlence mekanlarındaki rezervasyonlarında geçen yıla oranla düşüş oldu. Kentte mekan işleten Ferşit Güngör, "Geçen sene yüzde 100 iken rezervasyonlar, bugün baktığımızda yüzde 60-70'lerde diyebiliriz" dedi.

Finans 25-12-23 14:40

Hakiki deri, su geçirmez! Camper botun fiyatı düştü, 2695 TL indirimle sahip olmak için acele edin

Kaliteli, rahat ve şık ayakkabılarıyla tanınan Camper markası, Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamındaki indirimli ürünleriyle ayakkabı severlerin yüzünü güldürüyor. Markanın hakiki deri botu da kısa süreliğine 2695 TL indirimde! Fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 20-12-23 13:50