Yunus Cetin Haberleri

Fenomen eşini 58 bıçak darbesiyle yaralayan sanık hakim karşısına çıktı

Üsküdar’da YouTuber olan eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım hakim karşısına çıktı.

Yurthaber 2024-03-27 14:06:02

Yunus Emre'nin kazancı gündem oldu! Acun Ilıcalı'nın jet ski kazasından zararı ağızları açık bıraktı

Survivor All Star'da yürekleri ağızlara getiren bir kaza meydana geldi. Ödül oyununu kazanan kırmızı takım Turks & Caicos adalarına gitti. Kırmızı takımda Yunus Emre kullandığı jet ski'nin hakimiyetini kaybedince Nagihan'ın kullandığı jet ski'ye çarptı. Jet ski kazasının Acun Ilıcalı'ya zararı ağızları açık bıraktı.

Magazin 2024-03-26 10:36:54

Evrim Keklik'ten Aleyna isyanı! Yazıklar olsun! Survivor buna kadar düştü mü?

Eski yarışmacılardan Evrim Keklik sosyal medyada Aleyna ve Yunus Emre üzerinden yapılan yorumlara sinirlendi. Daha önce de yarışmacıların aldığı paralara değinen Keklik isyan ederek Aleyna'ya destek oldu.

Magazin 2024-03-26 07:50:42

Survivor All Star ödülünde büyük kaza! Yunus Emre jet ski'nin kontrolünü kaybetti! Nagihan Karadere ölümden döndü

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne yaşanan talihsiz kaza damga vurdu. Ödül oyununu kazanan ve lüks villaya yerleştirilen kırmızı takımdan Nagihan ve Yunus Emre'nin jetski kazası adeta yürekleri ağızlara getirdi.

Magazin 2024-03-26 07:48:35

Hande Sarıoğlu arkadaşı Aleyna'nın Yunus Emre ile samimi hallerine kızdı! Rahatsız olmaya başladım

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki arkadaşlık herkesin dilinde. Yunus Emre eşinden gelen uyarıya rağmen Aleyna ile arasına mesafe koymazken Aleyna'nın arkadaşı Hande Sarıoğlu da görüntülerden rahatsız olduğunu ifade etti.

Magazin 25-03-24 13:49

Beylikdüzü’nde yunus balığının tekneye eşlik ettiği, izleyenleri gülümseten anlar! “İlk defa böylesine denk geliyorum

Beylikdüzü’nde teknesiyle açılan bir vatandaş, yunus balığının kendisine eşlik ettiği anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Haber 24-03-24 18:10

Yunus Emre'nin Aleyna'ya hareketleri gündemdeydi! Beria Özden eşini sildi

Aleyna ve Yunus Emre'nin samimi görüntüleri sık sık gündeme geliyor. "Aleyna'dan uzak dur" diyen eş Beria Özden bu duruma dayanamadı. Kısa süre önce bebeğini kaybeden Yunus Emre'nin eşi kocasını sosyal medyada sildi.

Magazin 24-03-24 08:11

Survivor'da Aleyna eleme adayı oldu! Acun Ilıcalı tepkisine şaşırırken Yunus Emre ise dalga geçti

Survivor All Star eleme potasına giren ilk aday geçtiğimiz hafta geçirdiği sinir kriziyle gündeme gelen Aleyna oldu. Aleyna'nın mutlu halleri Acun Ilıcalı'yı şaşırtırken Yunus Emre'nin dalga geçmesi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 24-03-24 07:31

Karısı 'uzak dur' demişti! Yunus Emre ve Aleyna'nın konseydeki samimi halleri dikkat çekti

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırmıştı. Bu uyarının ardından tepki çeken Aleyna adada sinir krizi dahi geçirmişti. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ve Aleyna'nın samimi halleri damga vurdu.

Magazin 23-03-24 07:53

Yunus Emre'ye yakınlığıyla gündemdeydi! Survivor'da Hilmi Cem'in Aleyna'ya bakışları sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'da heyecan ve kaos bu sezon hiç bitmiyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya bu defa Hilmi Cem'in Aleyna'ya bakışları gündem oldu. Yunus Emre'ye yakınlığıyla gündemde olan Aleyna geçirdiği sinir krizi ile çok konuşulmuştu.

Magazin 22-03-24 15:54

Yer: Gazze: Havadan insan avı! Görüntüler dehşete düşürdü

İsrail, Gazze vahşetlerine devam ediyor. Son gelen görüntüler, katliamın boyutlarını gözler önüne seriyor. Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nin paylaştığı anlarda, İsrail ordusunun Han Yunus şehrinde işlediği bir sivil katliam kayda alındı. Görüntülerde 4 sivil gencin İHA ile bombalanarak parçalara ayrıldığı görüldü.

Haber 22-03-24 09:45

Diyarbakır'da motosikletli yunus ekibine çarpıp kaçan araçtaki 2 kişi yakalandı

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde, motosikletli yunus ekibine çarptıktan sonra kaçan araçtaki 2 kişinin yakalandığı bildirildi.

Yurthaber 21-03-24 07:54

Arto'dan Yunus Emre ve Aleyna konusunda olay çıkış! Sinan Akçıl'la karısının evine giriyorsun...

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna'nın arkadaşlığı sık sık gündeme geliyor. Beria Özden'in kocasına "Aleyna'dan uzak dur" demesi sonrası bu mesele Söylemezsem Olmaz masasında da konuşuldu ve Arto'dan olay sözler gecikmedi.

Magazin 21-03-24 07:09

Karısının 'Aleyna'dan uzak dur' mesajı ortalığı karıştırmıştı! Yunus Emre ve Aleyna sonunda yüzleşti

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırdı. Hakkındaki eleştirilerden sonra adada dışlanan Aleyna sinir krizi geçirmiş hatta oyuna bile çıkmamıştı. Yunus Emre ve Aleyna oyun alanında bir araya geldi.

Magazin 20-03-24 13:16

Aleyna oyuna çıkmayınca o sinirlendi... Nefise ile Acun Ilıcalı bir anda gerildi

Survivor All Star'da yaşananlar her geçen gün şaşırtıyor. Son olarak Yunus Emre ile arasındaki yakınlık yüzünden tepki çeken Aleyna adada sinir krizi geçirdi. Sinirleri oldukça bozulan Aleyna oyuna da çıkmayınca Nefise ve Nagihan'ın radarına takıldı. Nefise konseyde Alayna'yı eleştirirken bir anda Acun Ilıcalı gerildi.

Magazin 19-03-24 15:12

Yunus Emre'nin eşi gündemden düşmüyordu... Yarışmacıların ailelerine varan...

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden hamile olduğun ve ardından da bebeğini kaybettiğini duyurmuştu. Hakkında çeşitli iddialar olan ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin de hedefinde olan Özden'in avukatından açıklama gecikmedi.

Magazin 19-03-24 13:31

Aleyna Kalaycıoğlu sinir krizi geçirdi! Yunus Emre'nin eşinin uyarısından sonra tavrı şaşırttı

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor adasında sinir krizi geçirdi. Konseyde bu durum konuşulurken eşinden "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı alan Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Dostusun sen ne düşünüyorsun?" diye sordu. Yunus Emre'nin yanıtı ise duyanları şoke etti.

Magazin 19-03-24 07:22

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinden Yunus Emre'nin eşine sert sözler: Gebeliğin sonlandığı dokümanları yayınla

Aleyna Kalaycıoğlu'nun sinir krizi geçirdiği anlar ve Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in bebeğini kaybettiğini söylemek için bağlandığı yayında konuyu Aleyna'ya getirdiği anlar sosyal medyada gündemde. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi bu olaylardan sonra patladı.

Magazin 19-03-24 06:56

'Soluğu acillerde alıyorlar' İftarda hızlı yemekle ilgili önemli uyarı

Ramazan ayının gelmesiyle hastanelerin acil servislerine iftarda yemeği fazla kaçıran kişilerin başvurularının artmaya başladığını belirten Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yunus Amasyalı, “Hastalar namazlarını yarı dolu mideyle kılmalıdır. İftarlarını ise uzun bir yemek periyotuyla yapmaları daha iyi olacaktır” dedi.

Yemek 18-03-24 17:53
Haber 18-03-24 10:59

Aleyna Kalaycıoğlu adada sinir krizi geçirdi! O anları herkesi üzdü

Son olarak Yunus Emre'nin eşinin yaptığı "Aleyna'dan uzak dur" uyarısıyla gündeme gelen Aleyna Survivor fragmandaki haliyle dikkat çekti. Aleyna Kalaycıoğlu'nun sinir krizi geçirdiği anlar herkesi üzdü.

Magazin 18-03-24 07:47

Beria Özden telefonda bebeği kaybettiğini söyledi! Yunus Emre yıkıldı... Aleyna yorumu şoke etti

Survivor All Star yarışmacısı Yunus Emre ve Beria Özden'in telefon konuşması gündem oldu. Beria Özden bebeği kaybettiğini söylediğinde Yunus Emre yıkıldı. Yunus Emre'nin eşinin konuşması sırasında konuyu Aleyna'ya getirmesi de sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-03-24 07:18

Yunus Emre'nin eşi bebeğini düşürdüğünü açıklamıştı! İnanmayanlara sert çıktı: Sağlıklı olmayacaktı diyorum...

Survivor All Star'ın son dönemde çok konuşulan isimlerinden Yunus Emre'nin eşi Beria Özden bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Survivor yarışmasındaki eşiyle telefonda konuştuğu anlarla gündem olan Beria Özden kendisine inanmayanlara sert çıktı.

Magazin 17-03-24 14:17

Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden telefonda bebeği kaybettiğini söyledi! Yunus Emre ağlamaktan konuşamadı

Survivor'da bu sezonun çok konuşulan ismi Yunus Emre iletişim ödülünde baba olacağı haberini almıştı. Ardından ise eşi sosyal medyadan bebeği kaybettiğini açıklamıştı. Yunus Emre bu haberi eşiyle telefonda konuşarak öğrendi. O anlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 17-03-24 07:14

Mehmet Ali Erbil'den şok iddia! Acun Ilıcalı buna ne cevap verecek? Yunus Emre'nin baba olacağını öğrendiği görüntülerde...

'Survivor All Star 2024'te yarışan Yunus Emre Özden, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu. Yunus Emre canlı yayında bebek müjdesi alırken yarışmacıların verdiği tepki gündem olmuştu. Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda görüntülerde dikkatini çeken bir detayı açıkladı.

Magazin 15-03-24 14:04

Survivor Yunus Emre canlı yayında baba olacağını öğrenmişti! Karısı Beria Özden'den üzen haber geldi

Survivor'da peş peşe aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre Özden, iletişim ödülünü kazanınca canlı yayında baba olacağını öğrenmişti. Aldığı haberle büyük bir sevinç yaşayan Yunus Emre'nin o anları çok konuşulmuştu. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden'den üzen haber geldi.

Magazin 14-03-24 17:05

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den canlı yayında Aleyna mesajı! Gündem olan uyarı

Survivor All Star 2024'te Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık sosyal medyada zaman zaman gündeme geliyordu. Bu yakınlık Yunus Emre'nin eşini de rahatsız etti. Anne olmaya hazırlanan Beria Özden canlı yayın açılınca kocasına yazdığı mesajla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-03-24 15:26

Survivor Yunus Emre baba olacağını öğrendi! Şaka mı yapıyorsun?

Survivor All Star'da aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre'nin eşi Beria Gözen geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Yunus Emre adada canlı yayın açınca haber Yunus Emre'ye de ulaştı. O anlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-03-24 07:11

Survivor'da oyun alanı karıştı! Yunus Emre ve Yaman birbirine girdi! Poyraz araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon beklenmedik olaylar yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın 'Beni bile delirttiniz' dediği bir sezon olan yarışmada ortalık yine karıştı. Oyun alanında yarışan Yunus Emre ve Yaman parkurda zıtlaştı ve oyun sonrası birbirlerinin üzerine yürüdüler. Poyraz ise araya girince olanlar oldu...

Magazin 13-03-24 08:36

Demet Akalın, Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlığı görünce yorum yapmadan duramadı! Aşkım diyorum...

Survivor All Star 2024 hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın en sıkı takipçilerinden biri de Demet Akalın. Sosyal medyada sık sık Survivor paylaşımı yapan Demet Akalın son olarak Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlığı görünce yorum yapamadan duramadı.

Magazin 12-03-24 16:27

Kadınlar Günü'nde katledilmişti! İlayda'nın annesi o anları anlattı: 'Kızıma sözlü tacizde bulunup, bir anda saldırdı'

İzmir'in Konak ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bıçaklanarak öldürülen İlayda Alkan'ın (20) aynı saldırıda ağır yaralanan annesi Oya Tarhan (45) ifade verdi. Tarhan ifadesinde, şüpheli Yunus Yılmaz'ın (32) dinlenmek için bir banka oturdukları sırada kızına sözü tacizde bulunup, bir anda saldırdığını söyledi. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 12-03-24 10:40

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Acun Ilıcalı 'Beni bile delirttiniz' diyerek konseyi topladı

Survivor All Star'da tansiyon hiç düşmüyor. Her bölümü büyük ses getiren fenomen yarışmada bu sezon yarışmacılar beklenmedik olaylara imza atıyor. Son olarak yarışmanın yeni bölüm fragmanına yine Hakan ve Yunus Emre'nin tartışması damga vurdu. Acun Ilıcalı ise ada konseyinde 'Beni bile delirttiniz' diyerek isyan etti.

Magazin 12-03-24 07:44

Polisleri görünce bir torba uyuşturucuyu yol kenarına attı

Düzce’de Yunus timlerinin yaptığı uygulamada bir şahıs, polisleri görünce içerisinde uyuşturucu bulunan poşeti atıp kaçtı.

Yurthaber 12-03-24 07:36

Yönetim bile şaştı kaldı! FFP nedeniyle ödeme yapmak istemiyorlar... Yunus Akgün Galatasaray'a dönebilir

Sezon başında İngiliz ekibi Leicester City'ye kiralık olarak gönderilen Yunus Akgün için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Leicester City genç yıldızın performansından memnun olsa da FFP nedeniyle oyuncuyu Galatasaray'a geri gönderebilir. İşte detaylar...

Spor 11-03-24 20:58

Poyraz ne yaptı? Acun Ilıcalı 'Survivor tarihinin görmediği yaşanmamış bir ceza' verecek

Survivor All Star'da olayların ardı arkası kesilmiyor. Nagihan, Yunus Emre derken Survivor son tanıtımda Poyraz'ın bir olaya karıştığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı "Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay hiç olmadı" diyerek merak konusu oldu.

Magazin 11-03-24 10:44

Yunus Emre'nin aldığı cezalara çok üzüldü! Beria Özden hamile olduğunu açıkladı

Survivor All Star'da aldığı cezalarla gündeme gelen Yunus Emre'nin eşi Beria Özden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyordu. Son olarak Acun Ilıcalı'ya sitem eden Beria Özden hamile olduğunu açıkladı.

Magazin 11-03-24 10:39

Yunus Emre konseyi terk etmişti... Diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı bakın ne dedi

Yunus Emre tam cezası biterken yine 4 ödül ceza aldı, konseyi terk etmesi sonrası diskalifiye olup olmadığı merak edildi. Konseye dönenen Yunus Emre'ye Acun Ilıcalı "Benim de sana sempatim var o konuda bir problem yaşamıyoruz" dedi.

Magazin 11-03-24 07:12

Yunus Emre konseyi terk etti! Beria Özden yarışmacılara ve Acun Ilıcalı'ya kızdı

Yunus Emre ve Berna arasında çıkan kavga sosyal medyayı salladı. Yunus Emre'ye sert çıkan Acun Ilıcalı Beria Özden'i de kızdırdı. Beria Özden eşini savunurken hem Acun Ilıcalı'ya hem de diğer yarışmacılara kızdı.

Magazin 10-03-24 13:34

Survivor'da Yunus Emre sorunu! Acun Ilıcalı kararı sonrası Yunus Emre konseyi terk etti

Survivor'un üst üste en fazla ceza alan yarışmacılarından Yunus Emre tam da cezası biterken yine kendini tutamadı. Berna ile kavga eden Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı 4 ödül ceza verdi. Sert ifadeler kullanan Ilıcalı'nın sözleri sonrası Yunus Emre konseyi terk etti. Yunus Emre diskalifiye mi oldu merak edilirken tanıtımda ise sinirden çıldırdığı anlar dikkat çekti.

Magazin 10-03-24 07:54

Yunus Emre Survivor'dan diskalifiye mi oluyor? Önce Berna ile sonra Hakan ile kavga etti! Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra konseyden ayrıldı

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık adını duyduğumuz iddialı isimlerden biri olan Yunus Emre bu defa önce Berna ile sonra da Hakan ile kavga etti. Konseye taşınan o anlar fragmana damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin konseyi terk etmesi 'Diskalifiye mi oluyor?' sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 09-03-24 15:48

Survivor'da tansiyon yükseldi! Berna ve Yunus Emre birbirine girdi! Hakan araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Tansiyonun hep çok yüksek olduğu yarışmaya bu defa Berna ve Yunus Emre'nin kavgası damga vurdu. Berna'yı sakinleştirmek için araya Hakan girince sinirler iyice gerildi. Yeni bölüm fragmanındaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-03-24 08:00

Yakın arkadaşını feci kazada kaybetmişti! Yunus Günçe, gözyaşlarına boğuldu: Haberi hazmedemiyorum

Seksenler dizisinde "Zafer" karakterini canlandıran 41 yaşındaki tiyatro oyuncusu Efe Deprem motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Yunus Günce motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu arkadaşı Efe Deprem için gözyaşlarına boğuldu. Günçe, "Hiç aklımdan çıkmıyorsun" dedi.

Magazin 08-03-24 14:23

'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın sessiz sedasız evlendi! İşte düğünden kareler...

Bir dönem Survivor'da yarışan 29 yaşındaki basketbolcu Merve Aydın, uzun zamandır aşk yaşadığı Yunus Özbek ile Mersin'de nikâh masasına oturdu.

Magazin 08-03-24 10:25

FIFA'dan Süper Lig ekibi hakkında karar! Transfer yasağı getirildi

FIFA, 27 Şubat tarihinden geçerli olmak üzere Konyaspor'a 3 dönem transfer yasağı getirdi. Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, "Bu olay abartılacak tarzda bir olay değil. 3 dönem denmesi de 3 dönem boyunca futbolcuların alacaklarını ödemediğimiz takdirde futbolcuların tekrar dava açabilecek olması" dedi.

Spor 06-03-24 22:35

Acun Ilıcalı kızı Yasemin'in yalvarmasını anlattı! Yunus Emre Yemek çalarken yakalandım dedi

Survivor'da aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre için Acun Ilıcalı'nın kızı devreye girdi. Kızının yalvarmalarına rağmen geri adım atmayan Ilıcalı bu durumu konseyde de anlattı. Yunus Emre Yasemin'in ricasını duyunca "Yemek çalarken yakalandım" itirafında bulundu.

Magazin 06-03-24 07:13

'Seçim videolarından dolayı' demişti... Acun Ilıcalı'dan Yunus Günçe yorumu! Zamanında beni eleştiriyordu...

Yunus Günçe, Survivor ekibi tarafından All Star'a bu sene çağırılmadığını ancak geçtiğimiz yıl deprem ve seçim videolarından dolayı yarışmaya istenmediğini iddia etmişti. Bu açıklamalardan bir süre sonra Acun Ilıcalı katıldığı programda ilginç bir yorumda bulundu.

Magazin 05-03-24 11:15

Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye ceza üzerine ceza vermişti! Kızı Yasemin sert çıktı ama...

Survivor tarihinde 10 ceza alarak yarışma tarihinde en çok ceza alan Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı Survivor Ekstra'da konuştu. Acun Ilıcalı kızı Yasemin'in bu konuda kendisine kızdığını itiraf etti ve isteğini de açıkladı.

Magazin 05-03-24 07:10

Yunus Emre ve Aleyna gizlice kahve içmeye çalıştı! Yakalanınca çalışanlara söylediği söz olay...

Survivor All Star tarihinde belki de en çok ceza alan isim Yunus Emre, tam cezaları bitmişken yine ceza aldı. Sebebi ise kamera arkasında çalışan ekibin "Yunus Emre seni nasıl durduracağız?" sorusuna verdiği yanıttı. Aleyna ve Yunus Emre birlikte gizlice kahve içerken yakalanınca olanlar oldu.

Magazin 03-03-24 11:49

Kocası için 'Survivor'da harem kurdu' denmişti! Harekete geçti... Acun Ilıcalı'nın sözlerinden sonra Yunus Emre'nin eşinden olay sözler

Survivor All Star'da heyecan her geçen gün artıyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Acun Ilıcalı'nın 'Bu olay daha önce başımıza gelmedi. Artık işi operasyona bağlamış' sözleri damga vurdu. Bu sözlerin ardından Yunus Emre'nin eşi Bedia Gözen Özden bomba bir paylaşımda bulundu.

Magazin 02-03-24 15:59