Yurdanur Kirli Haberleri

Ünlü Youtuber Alper Rende o ülkeye gitti... İğrenç görüntüler görenleri şaşırttı! Herkesin içinde pantolonunu indirip...

Birçok ülkede içerik üreten ünlü Youtuber Alper Rende'nin son durağı Pakistan'ın Lahor şehri oldu. 'Dünyanın en kirli şehrinde 1 hafta geçirmek' başlığıyla yayınladığı videoda bir adamın sokağın ortasında tuvaletini yaptığı anlar gündem oldu.

Magazin 2024-03-25 11:34:03

Gökhan Zan montaj ve deep fake dedi, 'ses kayıtları' Hatay'ı karıştırdı! İsimleri geçiyordu... AK Partili Yeşildal ve Öztürk'ten 'pazarlık' iddialarına sert yanıt

Seçime günler kala Hatay'da TİP ve Gökhan Zan kaosu yaşanıyor. 'Kirli pazarlık' ve ses kaydı iddiaları nedeniyle TİP, Gökhan Zan'ın adaylığını çekme kararı alırken, Zan ise kayıtların montaj ve deep fake olduğunu belirterek savcılığa başvurdu. Söz konusu kayıtlarda ismi geçen AK Partili Adem Yeşildal ve Mehmet Öztürk, 'pazarlık' iddialarını kesin bir dille reddederken Lütfü Savaş'ın bir komplo kurduğunu iddia etti. TİP ise Zan'ın açıklamalarının kendilerini ikna edemediğini dile getirdi.

Haber 2024-03-19 09:44:12

15 yıl sonra Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı... Fenomen diziyle geri dönüyor! Onur Bay'ın son halini görenler çok şaşırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile adından söz ettiren Onur Bay 15 yıl sonra diziden ayrılmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu. Onur Bay'ın son hali sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 2024-03-05 08:30:34

İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son anket sonuçlarını paylaştı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak "İstanbullu 40 gün sonra kirli bir ittifaktan kurtularak özgürlüğüne kavuşacak. Biz sahaya çıktık, projelerimizi, hayallerimizi anlattık" dedi. Kurum son anket sonuçlarını da paylaştı.

Haber 2024-02-20 22:37:38

Artvin’deki sel Muratlı Baraj Gölü’nü çöplüğe çevirdi

Artvin’in Borçka ilçesinde sel suları, Muratlı Barajı’nda kirli tabakaya neden oldu. Baraj gölü çöp gölünü andırırken, ekipler temizleme çalışması başlattı.

Yurthaber 20-02-24 11:11

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray bir deri bir kemik kaldı! Son pozları dikkat çekti

Şimdilerde Ayça Bingöl ve Cansu Tosun ile başrolünü paylaştığı Kirli Sepeti dizisinde Hayriye karakterine hayat veren Ceren Moray son pozlarıyla dikkat çekti. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ünlü isim adeta bir deri bir kemik kaldı. Ceren Moray'ın son pozlarına yorum yağdı...

Magazin 20-02-24 10:00

2019'dan sonra ilk defa okuyacaksınız! Sapkın Adnan Oktar cezaevindeyken yaşandı 'Büyük aşklar böyle başlar'

5 yıl sonra ilk kez duyacaksınız! Bir yanda istismar tarikatının sapkın lideri Adnan Oktar bir yanda S isimli genç avukat! Takvim yaprakları 11 Temmuz 2018'i gösterdiğinde Adnan Oktar ve sapkın örgütüne operasyon düzenlendi. Bu kirli örgütün elebaşıyla birlikte mensupları da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 16-02-24 22:11

Sefo'yu çabuk unuttu! Melisa Döngel ünlü futbolcuyla aşk yaşıyor! Bomba iddia

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde Aylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Melisa Döngel'in bir futbolcu ile aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 08-02-24 15:02

Anma törenlerinde protesto edilmişti! Adaylığı tartışılan Lütfü Savaş'tan açıklama: Sinmeyeceğim

CHP’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, 6 Şubat depremlerinin anma töreninde yaşanan protestoların ardından ilk kez açıklama yaptı. Savaş açıklamasında “Korkmayacağım, sinmeyeceğim! Hatay üzerinden kirli bir oyun oynanıyor. Provokasyon yapıldı. Protestocuların kim olduğunu biliyoruz” dedi.

Haber 07-02-24 15:15

'Kıyafetlerimi yılda bir kez yıkarım' Kotlarını dondurucuya koyuyor! 'Gerçekten kokmuyor' Herkes şaşırtıcı yöntemini konuşuyor

Kirli çamaşırların yıkanması pek çok kişi için oldukça zahmetli bir iş. Ancak hijyenin önemi düşünüldüğünde herkes buna belirli zaman ayırmaktan geri durmuyor. İngiltere'de yaşayan çevreci bir kadın ise su tasarrufu sağlamak ve kaynakları korumak için yaptığı ilginç uygulamayı paylaşmasıyla sosyal medyada gündem yarattı. Kazaklarını yılda sadece bir defa yıkadığını, kot pantolonlarını da temizlemek için dondurucuya koyduğunu söyleyen kadının paylaştığı videoya yorum yağdı.

Kadin 01-02-24 15:30

Kirli Sepeti'nin Medine'si Cansu Tosun gala tarzıyla gündem oldu! Gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi

Şimdilerde Fox Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Medine karakteriyle dikkat çeken Cansu Tosun başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Tosun, eşi Erkan Kolçak Köstendil'in başrolünde yer aldığı İyi Bir Aile Değiliz filminin galasına katıldı. Cansu Tosun'un gala tarzı olay oldu.

Magazin 31-01-24 09:47

Evli kadınları kötü ruhlardan arındırmak için cinsel birlikteliğe zorluyordu! Sapık papazın oyun ifşa edildi... Çırılçıplak yakalanıp tekme tokat dövüldü

Gana'nın Awutu Breku bölgesinde 'Peygamber KBY Nsonyameye' lakaplı bir papazın evli kadınları cinsel birliktelik için kandırdığı kirli planı ortaya çıktı. Papazın evli kadınlara kötü ruhlardan arınacaklarını söyleyerek kendisiyle cinsel birliktelik yaşamaya zorladığı iddia edildi. Papaz bir kadını kandırmaya çalışırken suçüstü yakalandı ve köy halkı tarafından tekme tokat dövüldü.

Trend 24-01-24 13:18

Dursun Özbek ile Ali Koç arasındaki gerilim artıyor! ''Bizim kıblemiz belli, kenetlenirsek kirli oyun biter''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yeniden basın mensuplarının karşısına geçti. Sarı-kırmızılıların gündemi hakkında konuşan Özbek, "Buradan TFF ve MHK'ye sesleniyorum. Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Bırakın sene sonunda sessiz sedasız kenarlarına çekilsinler." ifadelerini kullandı.

Spor 16-01-24 11:32

Dursun Özbek ile Ali Koç arasındaki gerilim her geçen gün artıyor! ''Bizim kıblemiz belli, kenetlenirsek kirli oyun biter''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yeniden basın mensuplarının karşısına geçti. Sarı-kırmızılıların gündemi hakkında konuşan Özbek, "Buradan TFF ve MHK'ye sesleniyorum. Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Bırakın sene sonunda sessiz sedasız kenarlarına çekilsinler." dedi.

Spor 16-01-24 11:26

Modern çizgilere sahip pratik ve işlevsel kirli sepeti modelleri

Günümüzde modern yaşamın hızı içerisinde ev işleriyle başa çıkabilmek ve düzeni sağlamak her zamankinden daha önemli olmaya başladı. Bu noktada günlük rutinlerimizi kolaylaştıran pratik ürünlere daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Günlük yaşamın koşturmacasında ev işleri konusunda zaman ve enerji tasarrufu sağlayan, işlevsel tasarımlarıyla dikkat çeken pratik çamaşır sepetlerini sizin için seçtik. Gelin, seçkimizdeki ürünlere daha yakından göz atalım.

Haber 08-01-24 06:59

İstanbul'da o ambulans siren çalıp yol istedi... Arkasından kirli bir tezgah çıktı! İçindekiler de sağlıkçı ama gerçek göründüğü gibi değil

İstanbul'da akıllara durgunluk veren kirli bir tezgah ortaya çıkarıldı. Üstelik bu kirli oyunda zehir tacirleri bir de ambulansı kullandı. İstanbul Emniyeti'nin bir süredir şüphelenip takibe aldığı özel bir ambulansın uyuşturucu sevkiyatı yaptığı öğrenildi. İçindekiler de gerçekten sağlık personeliydi ama aynı zamanda birer zehir taciriydi. Zehir tacirlerinin 'Nasıl olsa polis durdurmaz' diyerek İstanbul'da kapı kapı dolaşıp ellerindeki beyaz poşetle uyuşturucu taşıdığı öğrenildi.

Haber 28-12-23 09:49

TV yayın akışı 24 Aralık 2023 Pazar! Bugün kanallarda ne var? Show TV ,TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

24 Aralık 2023 Pazar günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 24 Aralık 2023 Pazar akşamı Arak, Yargı, Aquaman, Çok Güzel Hareketler 2, Teşkilat, Kirli Sepeti ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 24-12-23 07:23

KİRLİ SEPETİ 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Kirli Sepeti dizisi son bölümde neler yaşandı? 17 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı

Kirli Sepeti yeni bölüm canlı izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. Her pazar akşamı izleyicisiyle buluşan Kirli Sepeti dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi bu akşam 12. bölümü ile ekrana gelecek. Peki, Kirli Sepeti dizisi son bölümde neler yaşandı? İşte 17 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 17-12-23 19:27

Kirli emellerine şimdi de Cüneyt Özdemir'i alet ettiler! Mynet gündeme getirmişti... Youtube reklamında kendisini görünce şaşkınlığını gizleyemedi

Daha önce Mynet'in gündeme getirdiği, Türkiye'nin tanınan simalarından olan Acun Ilıcalı ve Candaş Tolga'nın programından kesitler alınarak yapay zeka desteğiyle seslendirilen dolandırıcılar, bu kez gözünü Cüneyt Özdemir'e dikti. Yapay zeka aracılığıyla kurgu bir videosu oluşturulan Özdemir "Tam geri zekalılara pazarlama yöntemi" dedi. Görüntüleri izleyince Özdemir "Artık bana da inanmayın! Çünkü öyle bir noktaya geldim" deyip herkesin başına gelebilecek tehlikeye dikkat çekti.

Haber 13-12-23 16:49

Estetiklerini tek tek saymıştı! Kirli Sepeti'nin yıldızı Melisa Döngel'in eski hali sosyal medyayı salladı! Görenler şoke oldu

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Aylin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler şoke oldu.

Magazin 11-12-23 17:33

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Kirli Sepeti, MasterChef All Star 10 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 10 Aralık Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Aralık 2023 reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?

Magazin 11-12-23 08:34

KİRLİ SEPETİ 11. BÖLÜM İZLE! Kirli Sepeti saat kaçta, hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti izle ekranı ile ilgili aramalar hız kazandı. ekranların yeni dizisi Kirli Sepeti 11. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti saat kaçta, hangi gün? İşte Kirli Sepeti 11. bölüm izle ekranı ile TV yayın akışı

Magazin 10-12-23 20:18

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef 26 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak edildi. 26 Kasım Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşecek. Dün ekranlara gelen Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 26 Kasım 2023 Pazar gününe ilişkin reyting sonuçları açıklandı mı?

Magazin 27-11-23 07:42

FOX TV CANLI KİRLİ SEPETİ 9. BÖLÜM İZLE! Kirli Sepeti saat kaçta, hangi gün? Son bölüm özeti

Fox TV canlı Kirli Sepeti izle ekranı ile ilgili aramalar hız kazandı. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 9. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti saat kaçta, hangi gün? İşte Kirli Sepeti 9. bölüm izle ekranı ile FOX TV yayın akışı

Magazin 26-11-23 20:07

Fenomen Cansu Yeğin'e 8 yıldır baktığı köpeği saldırdı! Melisa Döngel son durumu paylaştı

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde rol alan Melisa Döngel’in yakın arkadaşı olan, ünlü fenomen Cansu Yeğin 8 yıldır baktığı köpeğinin saldırısına uğradı. Makyaj ve güzellik videoları ile tanınan Cansu Yeğin "Öldüresiye saldırdı" diyerek korku dolu anları anlattı ve son halini paylaştı. Melisa Döngel ise arkadaşının son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 24-11-23 12:40

Kirli Sepeti'nin yıldızı Bestemsu Özdemir süper minisiyle poz verdi! İddialı tarzına beğeni yağdı

Şimdilerde Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti'nde hayat verdiği 'Yasemin' karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla gündeme geldi. Süper mini elbisesiyle poz veren ünlü ismin son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-11-23 17:20

Dilan Polat göndermesi olay oldu! 'Kocasıyla koğuş arkadaşı olur' sözleri çok konuşuldu

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamları ilgiyle izlenen dizinin son bölümüne 'Dilan Polat' göndermesi damga vurdu. Kirli Sepeti'ndeki o sahne sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-11-23 15:34

REYTİNG SONUÇLARI 20 KASIM 2023: Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef arasından reyting sonuçları birincisi hangisi oldu?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 19 Kasım Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 19 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 20-11-23 13:40

KİRLİ SEPETİ 8. BÖLÜM İZLE! Kirli Sepeti nerede çekiliyor, hangi gün yayınlanıyor? FOX TV yayın akışı

Kirli Sepeti nerede çekiliyor merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 8. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti nerede çekiliyor, hangi gün? İşte Kirli Sepeti 8. bölüm izle ekranı ile FOX TV yayın akışı ve son bölüm özeti

Magazin 19-11-23 19:50

Hava kirliliği alarm boyutunda: Yapay yağmur oluşturulacak!

Hava kalitesinin "tehlikeli" boyutta kirli olması yüzünden Pakistan'ın Pencap eyaletinde çeşitli önlemler alınması planlanıyor. Bu bağlamda kirliliğin azaltılabilmesi için yapay yağmur oluşturulması planlanıyor.

Haber 18-11-23 18:49

Bahar Candan o paylaşımıyla kendini ele vermiş! Çete liderinin erkek arkadaşı çıktı: Kirli işlerinden ihraç edilmiş

Son dönemde gitgide sıklaşan sosyal medya fenomenlerine operasyonlarda son perde Nihal-Bahar Candan kardeşlere yapıldı. Candan kardeşler 'Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlarından dün gözaltına alındı. Gazeteci Emrullah Erdinç, Candan kardeşlerin suç çarkını nasıl işlettiğini bir bir anlatırken Bahar Candan'ın bir paylaşımında aslında itirafta bulunduğuna dikkat çekti. Ayrıca işin içinde eski bir polis olduğu da ortaya çıktı!

Magazin 15-11-23 08:54

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, Kirli Sepeti, MasterChef 12 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak edildi. 12 Kasım Pazar gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün Yargı, Teşkilat, Kim Milyoner Olmak İster, Kirli Sepeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 12 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 13-11-23 07:56

KİRLİ SEPETİ CANLI İZLE 7. BÖLÜM! Kirli Sepeti hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti hangi günler yayınlanıyor merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 7. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Magazin 12-11-23 19:57

Her türlü karanlık işte onun eli vardı! Sahadan istihbarat gelince MİT düğmeye bastı: Terör örgütünün finans ayağına büyük darbe

Rızgar Suvar kod adlı Yadin Bulut, kara para aklamadan uyuşturucu ticaretine terör örgütünün birçok kirli işinden sorumluydu. Örgütün faaliyetlerine darbe vurulması amacıyla harekete geçen Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), saha ajanları ve geniş istihbarat ağı sayesinde teröristin yerini belirledi. Uyuşturucu sevkiyatı girişimi üzerine MİT operasyonun düğmesine bastı.

Haber 10-11-23 14:44

İbrahim Tatlıses'ten Kirli Sepeti oyuncularına olay yorum! 'İsminden dolayı izlemiyordum...'

İmparator lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Yakın zamanda "Ömer" ve "Yargı" dizileriyle ilgili yorumlar yapan Tatlıses bu defa başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un paylaştığı Kirli Sepeti hakkında yorum yaptı. Tatlıses'in övgü dolu sözleri gündem oldu.

Magazin 07-11-23 10:35

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef 5 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edildi. 5 Kasım Pazar gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşti. Dün Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar yayınlandı. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 5 Kasım Pazar gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 06-11-23 10:26

KİRLİ SEPETİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kirli Sepeti hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları...

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 6. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları

Magazin 05-11-23 19:36

Kirli çamaşırlar ortalığa döküldü! Fenomen Mahir'e yönelik ihbar üstüne ihbar: Bu psikopat! Çok güzel oynuyor

Didem Arslan Yılmaz programında 'Fenomen Mahir' konusunu ele almaya devam ediyor. Esra Çömelek'in "Fenomen Mahir" olarak tanınan Mahir Düz'e milyonlarca lirasını kaptırdığını belirtmesinin ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Polonyalı bir kadın, 3 sene boyunca aynı şahıs tarafından dolandırıldığını belirtip yaşadıklarını anlattı. Didem Arslan Yılmaz bile anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 01-11-23 11:56

Kirli Sepeti'nin güzeli Bestemsu Özdemir estetik iddialarına isyan etti! Sokak tarzı dikkat çekti

Şimdilerde Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti'nde hayat verdiği Yasemin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir hakkında çıkan estetik haberlerine isyan etti. Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü oyuncun sokak tarzıda dikkat çekti.

Magazin 25-10-23 17:02

Kirli Sepeti'ndeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu! İzleyenlerin gözünden kaçmadı

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Kirli Sepeti bu defa yapılan bir çekim hatasıyla çok konuşuldu. Dizideki o detay izleyenlerin gözünden kaçmadı...

Magazin 25-10-23 13:57

Reyting sonuçları açıklandı! Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star 22 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 22 Ekim Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, geçtiğimiz gün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti, Kim Milyoner Olmak İster ve MasterChef All Star gibi yapımlar arasında reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte detaylar...

Magazin 23-10-23 14:40

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray'ın Yasak Elma göndermesi sosyal medyayı salladı! O sahneye yorum yağdı

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran diziye bu defa Yasak Elma göndermesi damga vurdu. Ceren Moray ve Gözde Seda Altuner'in o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 23-10-23 14:21

Reyting sonuçları açıklandı! Yargı, Aile, Kirli Sepeti, Türkiye Letonya maçı, MasterChef All Star 16 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, internette konuya dair araştırma yapıyor. Dün akşam Yargı, Aile, kirli Sepeti, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 15 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte, reyting sonuçları hakkında detaylar...

Magazin 16-10-23 15:29

KİRLİ SEPETİ 4. BÖLÜM İZLE CANLI! Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti dizisi yayınlanan bölümlerle izleyicilerden tam not aldı. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrolde olduğu dizi büyük beğeni topladı. 15 Ekim Pazar tv yayın akışı listesinde yer alan Kirli Sepeti'nin hangi gün ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? İşte Kirli Sepeti 4. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti

Magazin 15-10-23 19:27

Astsubaylık başvurusu yapmak için Ankara'ya gitti, sağlık kontrolünden geçerken şans eseri hastalığını öğrendi! Milyonda bir görülüyor

Kahramanmaraş'ta kirli ve temiz kanı kalbinde birbirine karışan Hasan Hüseyin Daşçı (19), kalp zarından yapılan tünelle sağlığına kavuştu. Daşçı, "Ankara'ya astsubaylık için gitmiştim. Sağlık kontrolünden geçerken şans eseri hastalığı öğrendim" dedi. 4 saat süren operasyonu gerçekleştiren Doç. Dr. Mehmet Kirişci ise normalde bu tür hastalıklarda kalpte delik olması gerektiğini, delik olmamasının milyonda bir görüldüğü ama yapılan müdahale ile hastanın sağlığına kavuştuğunu söyledi.

Haber 15-10-23 14:08

TV yayın akışı 13 Ekim 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

13 Ekim 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Ekim 2023 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Kirli Sepeti, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, MasterChef Türkiye ve Sen Türkülerini Söyle programları ekrana gelecek. Peki, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 13-10-23 07:22

Suyu kesilen Porsuk Çayı’nda kirli görüntü dikkat çekiyor

Eskişehir’de Porsuk Çayı’nın bir bölümündeki suyun kesilmesinin ardından çay yatağındaki kirlilik ortaya çıktı.

Yurthaber 09-10-23 11:38

REYTİN SONUÇLARI AÇIKLANDI 8 EKİM! Yargı, Kirli Sepeti, Aile, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

8 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Yargı, Kirli Sepeti, Aile, MasterChef All Star, Kim Milyoner Olmak İster gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, Yargı, Kirli Sepeti, Aile, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 09-10-23 10:52

Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti dizisi yayınlanan bölümlerle izleyicilerden tam not aldı. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun ve Halil İbrahim Ceyhan'ın başrolde olduğu dizi büyük beğeni topladı. 8 Ekim Pazar tv yayın akışı listesinde yer alan Kirli Sepeti'nin hangi gün ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kirli Sepeti hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Kirli Sepeti nerede çekiliyor? Son bölüm özeti

Magazin 08-10-23 19:43