Yurt Ici Olaylar Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da Türklere yönelik saldırılara tepki göstermişti! Belçika Başbakanı: 'PKK terörist bir örgüttür'

Belçika'da yaşanan olaylar sonrasında Başbakan Alexander De Croo, "PKK, Avrupa'da terörist bir örgüt olarak kabul edilmektedir. Bu provokasyona ve şiddete derhal son verilmesi gerekiyor. Bu terörist organizasyonu desteklemek için yapılan her çeşit açıklamanın sona erdirilmesi için çağrı yapıyorum" dedi.

Haber 2024-03-29 00:06:42

ASELSAN'dan 35 milyon dolarlık yurt dışı satış sözleşmesi

ASELSAN ile Asya-Pasifik bölgesindeki müşterileri arasında yaklaşık 35 milyon dolar tutarında yurt dışı satış sözleşmesi imzalandı.

Yurthaber 2024-03-28 12:17:19

Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan 13 terör örgütü mensubu yakalandı

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ ve PKK terör örgütü üyesi 13 zanlı yakalandı.

Yurthaber 2024-03-28 11:25:29

Talu çifti kuaförlerini de dolandırmış! 7 bin dolarını alıp...

150 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına çıktığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklanmıştı. Talu çifti kuaförlerinden bakın kaç bin dolar almış.

Magazin 2024-03-28 09:09:12

Burak Özçivit'e yoğun ilgi! İngiliz polisi etkinliği iptal etti: Güvenlik nedeniyle...

Yurt dışında büyük bir hayran kitlesi olan Burak Özçivit İngiltere'de bir lansmana katılacaktı ancak lansmanın yapılacağı yerde resmen izdiham oldu. İngiliz polisi ise iddialara göre güvenliği sağlayamayınca etkinlik iptal edildi.

Magazin 28-03-24 09:02

İş günden güne daha da ciddileşiyor! Fenerbahçe'nin La Liga'ya başvurmayı düşündüğü konuşulurken, İspanya'dan ilk yanıt geldi

Trabzon'da yaşanan çirkin olaylar sonrası Fenerbahçe cephesinden yaşananlara dair çok sert bir tepki gelirken, Başkan Ali Koç ligden çekilme konusunun görüşüleceği bir olağanüstü genel kurul yapılacağının çağrısı yapmıştı. Sarı-Lacivertliler'in farklı bir lige katılmayı düşündüğü konuşulurken La Liga için İspanya'dan bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 28-03-24 07:32

İşletmeler eleman bulmakta zorlanıyor, karaborsaya düştüler! Yurt dışından transfer bile yapılıyor, en düşük ücretleri...

Türkiye'de usta bulmak gittikçe zorlaştı. Firmalar eleman bulmaktan dert yanarken ustalar karaborsaya düştü. Yurt dışından usta transfer bile edilirken firmaların elaman bulma süresi 1,5 aya kadar çıktı. İşte Türkiye'de en çok personel eksikliği yaşanan alanlar...

Finans 27-03-24 22:20

Gurbetçiler, 4 yıldır ramazanda mahalle halkına iftarlık dağıtıyor

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Çiğdemli beldesinde, mahalle sakinlerinin iftar sofralarına il dışı ve yurt dışında yaşayan hemşehrileri katkı sağlıyor. - Gönüllülerden Bekir Yeşil: - "İlçeden günlük ramazan pidemizi, içeceğimizi, tatlımızı alıp, ev ev, kapı kapı gezerek dağıtıyorum. Evde bulunmayanların ise balkonlarına bırakıp gidiyorum"

Yurthaber 27-03-24 12:05

MSB ve Ticaret Bakanlığı'ndan 'İsrail ile iş birliği ve silah ticareti' iddialarına yanıt geldi!

Milli Savunma Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı'ndan 'İsrail ile silah ticareti yapıldığı' ve 'İsrail ile iş birliği' iddialarına yanıt geldi. MSB'nin açıklamasında "Milli Savunma Bakanlığı'nın İsrail ile askeri eğitim, tatbikat ve savunma sanayi iş birliği dahil hiçbir faaliyeti bulunmamaktadır" denildi. Ticaret Bakanlığı ise "Yurt dışı kaynaklı internet sitelerinin yapmış olduğu bu haberler, manipülasyon amaçlı yapılmış olup gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasını yaptı.

Haber 26-03-24 19:37

Afrikalı öğrenci iddialarından sonra Karabük şimdi de intiharla sarsıldı: Üniversite öğrencisi KYK yurdunda canına kıydı

Geçtiğimiz günlerde Afrikalı öğrencileriyle çok konuşulan Karabük Üniversitesi şimdi de intiharla gündeme geldi. 24 yaşındaki sanat tarihi öğrencisi Berkay Yıldırım'dan kahreden haber sahur saatlerinde geldi. Yurt binasından atlayarak yaşamına son veren Yıldırım'ın sosyal medya hesabında yaptığı son değişiklik ise intiharını önceden haber verdiğini ortaya koydu.

Haber 26-03-24 11:02

Kısmetse Olur Cansel Çördük hayranlarından tam not aldı! Çok değişmişsin yorumları gecikmedi

Kısmetse Olur yarışmasıyla hafızalara kazınan Cansel Çördük sık sık değişimiyle gündeme geliyor. Yurt dışında yaşayan Çördük yine seçimleriyle adından söz ettirdi. Cansel' "Bu halin çok güzel" yorumları yağdı.

Magazin 26-03-24 10:33
Haber 25-03-24 10:24

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Peş peşe çarpıcı iddialar: 'Kazadan birkaç ay önce...'

Eylem Tok'un oğlu T.C.'nin yaptığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardığı olayda yeni gelişmeler yaşandı. Acılı baba Özer Aci, kazadan birkaç ay önce T.C.'nin art arda hız kamerasına takıldığını ve ceza yediğini söyledi. Ayrıca, T.C.'nin okul arkadaşının annesi de attığı mesajda T.C.'nin okula da lüks araçla geldiğini ifade etti.

Haber 24-03-24 22:13

Kiraladığı günlük evin duşuna sığmadı! O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun

Gezgin ve TikTok kullanıcısı Kane yurt dışında Airbnb'de kalırken duş alanlarının kendisinin kullanamayacağı kadar küçük olduğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla gösterdi. Duşun içine giren Kane kendisi için bir hayli küçük alanın görüntülerini TikTok'tan paylaşırken durumu esprili bir dille, "Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun" diyerek özetledi.

Trend 23-03-24 14:45

Türkiye'yi ayağa kaldıran kazada baba Bülent Cihantimur'a imza şartı getirilmişti! Karakola girmeden kaçtı

Türkiye günlerdir ünlü yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'u konuşuyor. Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur kaza sonrası annesiyle Mısır'a kaçmıştı. Kazayla ilgili soruşturmada hakkında yurt dışına çıkış yasağı konularak ve en yakın karakola imza verme şartı getirilen Bülent Cihantimur, Şişli Polis Merkezi'ne gitti. Gazetecileri gören Cihantimur, işlemlerini yapmadan tekrar aracına binerek oradan ayrıldı.

Magazin 23-03-24 11:29

1 dolara, 1 euroya yurt dışı uçak bileti! Ajet yeni kampanyayı duyurdu

AJet, 22-24 Mart 2024 tarihlerinde alınacak biletlerle 31 Mart - 31 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek yurt dışı uçuşları 1 euro, 1 dolar + vergilerle satışa sundu.

Finans 22-03-24 10:25

Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti... 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! O illerde okullara kar tatili, Ankara'da kar! İstanbul, İzmir ise... Meteoroloji'den son dakika 22 - 26 Mart hava durumu

Mevsim normallerinin üzerindeki sıcakların ardından yurt geneline yağışlı bir hava hakim oldu. Bazı bölgelerde kuvvetli kar yağışı görülürken pek çok il ve ilçedeki okullardan kar tatili haberi geldi. Öte yandan Ankara'da da dünkü kar yağışı sabah saatlerinde de etkisini gösterdi ve akşama kadar sürmesi bekleniyor. Meteoroloji ise 13 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Peki, yağmur ve kar yağışı devam edecek mi? Sıcaklıklar yükselecek mi? Prof. Dr. Orhan Şen hafta başını işaret etti.

Haber 22-03-24 10:00

Rıza Çalımbay geri dönüyor! Yeni adresi yurt dışı... O milli takımın başına geçiyor

Son olarak Süper Lig'de Beşiktaş'ı çalıştıran ve Siyah-Beyazlılar'dan sürpriz bir şekilde ayrılan tecrübeli çalıştırıcı Rıza Çalımbay'ın adresi büyük oranda belli oldu. İşte detaylar...

Spor 21-03-24 22:55

Simge soluğu Mauritius'ta aldı! Kaldığı villanın gecelik fiyatı dudak uçuklattı

Simge Sağın 10 gün boyunca her şeyden uzak tatil yapmak için soluğu yurt dışında aldı. Son dönemde ses getiren şarkılarıyla adından söz ettiren Simge kesenin ağzını da açtı.

Magazin 21-03-24 15:12

Şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp yurt dışına gitti! Sema Özcan 53 yıl sonra ortaya çıktı

Sema Özcan'ın unutulmaz ismi Sema Özcan yıllar önce şöhretin zirvesindeyken her şeyi bırakıp yurt dışına yerleşti. Yıllar sonra ortaya çıkan Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Sema Özcan'ın son hali...

Magazin 21-03-24 13:43

Hamzabeyli'de 21 kilometrelik tır kuyruğu oluştu

Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkmak için bekleyen tırlar, yaklaşık 21 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Yurthaber 21-03-24 11:55

Elazığ’da GSB yurtları 5 yıldızlı otel konforunu aratmıyor

Elazığ’da üniversite öğrencilerinin yurt ihtiyacını karşılamak üzere inşa edilen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtları (GSB), sunduğu imkanlarla otel konforunu aratmıyor.

Yurthaber 21-03-24 10:24

Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi durumunda bekleyen men tehlikesi var! UEFA'nın kuralları çok açık...

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta istenmeyen olaylar yaşanmış ve bordo-mavili taraftarlar sahaya girmişti. Bu gelişmeler sonrası Ali Koç basın toplantısı yaparak ligden çekilme iddiasında bulunmuştu. Fenerbahçe'nin ligden çekilme hamlesinin ardından yaşanabilecek tüm senaryolar belli oldu.

Spor 21-03-24 10:12

Küresel piyasalarda Fed rüzgarı

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararının ardından pozitif seyir hakim. Yurt içinde yatırımcıların gündeminde ise Merkez Bankası'nın faiz kararını bekliyor.

Finans 21-03-24 09:59

Alexander Djiku: Her oyuncu her statta kutlama yapar

Fenerbahçe forması giyen Alexander Djiku, "Her oyuncu her statta kutlama yapar, bu böyledir. Ancak, bir taraftar kendini kaybetti ve bu başka taraftarların da gelmesine sebep oldu. Sonra maalesef görüntülerdeki olaylar yaşandı" dedi.

Spor 21-03-24 08:48

Son dakika | Altın fiyatlarında çifte rekor! Bir eşik daha aşıldı: Gram altın 2500 liraya dayandı, ons altın 2200 doların üzerine yükseldi

Son dakika haberi: Altın fiyatları ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı sonrası yeni bir rekor seviyeye imza attı. Ons altın tüm zamanların rekorunu kırdı. Yurt içinde gram altın fiyatı altının onsundan gelen rüzgârı da arkasına alarak Kapalıçarşı’da 2500 liraya yaklaştı. Peki 21 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın grafiği ve haberin detayları…

Finans 21-03-24 07:49

Tartışma konusu olmuştu! Adım atıldı: Yetkileri askıya alındı... Sadece o durumda ceza yazabilecekler

Emniyet Genel Müdürlüğünce (EGM), yurt genelinde fahri trafik müfettişlerinin, park cezası yazma yetkilerinde kısıtlamaya gidildi. Fahri trafik müfettişlerinin park cezası verme yetkisi kaldırıldı. Karar üzerine yetki, fahri trafik müfettişlerinin kullandığı uygulamadan da çıkarıldı.

Haber 20-03-24 18:22

Olaylı derbi sonrası İmamoğlu'ndan ilk yorum! Ses getirecek çağrı yaptı: 'Tüm kurumlarda olmazsa olmaz olmalı'

Sporda şiddet konusu pazar günü yeşil sahada yaşanan çirkin olaylar sonrası bir kez daha Türkiye'nin gündeminde. Fenerbahçe - Trabzonspor maçındaki olayların ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ses getirecek bir çağrıda bulundu.

Spor 20-03-24 14:45

Yurt dışı ÜFE'de artış

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi (YD-ÜFE), şubatta aylık bazda yüzde 2,38, yıllık bazda yüzde 62,38 artış gösterdi. Sanayinin iki sektörünün yıllık değişimlerine bakıldığında, madencilik ve taş ocakçılığında yüzde 60,69, imalatta yüzde 62,41 artış görüldü.

Finans 20-03-24 11:03

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçında her şeyi başlatan maskeli taraftar hakkındaki gerçek ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta futboldan çok maç sonu yaşanan olaylar konuşulmuştu. Türk futbolu için utanç gecesine dönüşen maç, tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Skandal olayda 7 kişi adliyeye sevk edilirken, maçta olayların fitilini ateşleyen maskeli o taraftar hakkında şaşkına çeviren gerçek soruşturma sonrasında ortaya çıktı.

Spor 20-03-24 10:48

Yurt içi seçim görevlendirme bilgisi sorgulama: Yurt içi seçim görevlendirme bilgisi sorgulama işlemi nasıl yapılır? e-Devlet seçim görevi sorgulama

Seçimlerde sandık başında bekleyen kişiler sandık gözlemcisi olarak tabir edilmektedir. Sandık görevlisi olabilmek için öncelikli olarak gerekli yerlere başvuruda bulunulması ve bazı belli başlı şartların yerine getirilmiş olması gerekir. Bu şartlara uygun olan ve başvurusu kabul görmüş kişiler sandık başında görev alabilmektedir. Bu noktada sandık görevlilerinin hangi seçim bölgesinde görev yapacakları önemlidir.

Haber 19-03-24 19:00

Trabzonspor Fenerbahçe maçında ilk olarak sahaya atlayan herkesin merak ettiği maskeli taraftarın kim olduğu ortaya çıktı! Maçtan önce sinyali vermiş...

Süper Lig'de Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarda, tribünden atlayıp, yeşil zemine ilk giren maskeli taraftar H.Ç.'nin (20), yurt dışından kente gelerek stadyuma girdiği ortaya çıktı. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 12 kişinin adliyeye sevki beklenirken, İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişler de Trabzon'a gelerek incelemelere başladı.

Spor 19-03-24 16:13

BAE'nin yurt dışı yatırımları 2,5 trilyon dolara ulaştı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Yurt Dışı Yatırımcılar Konseyi Genel Sekreteri Cemal el-Carvan ülkenin yurt dışı yatırımlarının 2,5 trilyon dolara ulaştığını duyurdu.

Finans 19-03-24 16:08

Cezaevi firarisinin Yalova RoRo limanından yurt dışına kaçmasını sağlayan 4 kişi tutuklandı

Yalova RoRo Limanı'nda cezaevi firarisinin 8 bin Avro karşılığında personel giriş kartını kullanıp gemiyle yurt dışına kaçmasını sağlayan ikisi işçi 4 kişi tutuklandı.

Yurthaber 19-03-24 14:37

Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre; yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'ye doğrudan yatırım tutarı, 2019-2023 döneminde 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı. Hollandalı yatırımcılar, 4 milyar 438 milyon dolarla ilk sırada yer aldı.

Finans 19-03-24 11:59

Sahurda yaşanan esrarengiz olaylar mahalleyi fena ürküttü: Evinde yatan davulcu mezarlıkta uyanmış

Sahurların vazgeçilmezi davulcular ama Bursa'daki bir mahallede durum tam tersi: Emirsultan Mahallesi'nde davul çalanların başlarına rivayete göre akılalmaz olaylar geliyor; ya davulları patlıyor, ya akıllarından oluyor ya da daha da tuhafı kendilerini başka ilçede buluyorlar. Bu yüzden bu mahallede sahura uyandırma şekli bile çok başka. O mahalledekilerin ifadeleri de hayli ilginç...

Haber 19-03-24 11:30

Üniversite öğrencisine 8 milyonluk şantaj! Yurt çamaşırhanesindeki cinsel ilişki sonrası gelen telefonla neye uğradığını şaşırdı, mesajları mahkemeye sundu

İstanbul'daki bir üniversitenin yurdunda kalan iki öğrenci, çamaşırhanede cinsel ilişkiye girdi. 21 yaşındaki S.T., Söz konusu olaydan gelen 8 milyonluk şantaj telefonuyla neye uğradığını şaşırdı. Karşı tarafın avukatı, müvekkiline tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi olacaklarını belirtirken; S.T. ise suçlamayı reddetti. Olayla ilgili tanıklar dinlenirken; S.T.'nin "üzerime atladın, gayet istekliydin" mesajına karşın D.Ö.'nün buna karşı çıkmadığına dair yazışmalar mahkemeye sunuldu.

Haber 19-03-24 07:52

FIFA Başkanı Gianni Infantino'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama!

Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan çirkin olaylar FIFA'da da geniş yankı bulurken, başkan Gianni Infantino'dan olaylarla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 18-03-24 22:27

SON DAKİKA: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Trabzonspor maçının ardından ilk kez konuştu! Kulüpler Birliği başkanlığından istifa ettiğini açıkladı

Son dakika... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Trabzonspor maçının ardından yaşanan çirkin olaylar sonrası kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Koç açıklamasında "Aldığımız duyumlara göre, Trabzon tarafında belli çalışmalar var ve yaşanan bu gerginlikleri Fenerbahçe'ye bağlayacaklarına dair duyumlar alıyoruz. Umarım bunu yapmazlar, hiçbir başkan ve yönetim kurulu dün yaşananların yaşanmasını istemez." ifadelerini kullanırken, Kulüpler Birliği başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Spor 18-03-24 18:46

Trabzon yerel basınının Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar için attığı manşetler herkesi şaşırttı!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son düdüğünün çalmasının ardından yaşanan olaylar mücadelenin önüne geçerken, Trabzon yerel basını yaşanan çirkin olayları 'provokasyon' olarak değerlendirdi. İşte detaylar...

Spor 18-03-24 16:24

Bodrum açıklarında 92 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında yelkenli tekneyle ve lastik botla yurt dışına çıkmaya çalışan 92 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 18-03-24 11:19

Edirne'de 8 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan 8 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 18-03-24 10:52

Çanakkale şehitlerinden günümüze selam! 57. Alay ile ilgili ezber bozan keşif: Bu tarz çok mit var

Türkiye bugün 109 yıl önce yurt topraklarını koruma uğrunda canlarını feda eden Çanakkale şehitlerini anıyor. Çanakkale Savaşı'nda görev alan 57. Alay ile ilgili ezber bozan bir keşfe imza atıldı. Ayrıca askerlerin isimlerini mermere kazıdıkları ortaya çıktı, böylece Mehmetçiklerin isimleri günümüze dek ulaştı.

Haber 18-03-24 10:26

Dev derbide yaşananlar Avrupa basınına böyle yansıdı! Türkiye'de skandal, Michy Batshuayi karate vuruşu...

Ligin 30. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 galip ayrıldığı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından inanılmaz anlar yaşandı. Bordo-mavili taraftarların sahaya girmesi sonucu ortalık bir anda savaş alanına dönerken, maçın ardından çıkan olaylar Avrupa basınında da geniş yer buldu.

Spor 18-03-24 09:30

Türkiye bu maçı konuşuyor! İşte Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan tüm olaylar

İşte Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan tüm olaylar...

Haber 18-03-24 09:29

'Ekranda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de...' dedi: 'Cebinde dolar olana acıyorum' Seçim öncesi en kritik haftada İslam Memiş'ten olay piyasa yorumu

Altın fiyatları ne kadar, dolar kaç TL? Seçim öncesi en kritik haftada piyasalar hareketli! Bu hafta hem ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı hem de yurt içinde Merkez Bankası faiz kararı belli olacak. Yatırımcılar merakla gelecek kararları beklerken piyasa uzmanı İslam Memiş, "Ekranlarda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de' dedi. "Cebinde dolar bulunduranlara ben çok acıyorum" ifadesini kullanarak gerekçesini açıkladı. İşte Kapalıçarşı güncel altın fiyatları ve döviz kurları...

Finans 18-03-24 07:46

Trabzonspor Fenrbahçe maçının yankıları sürüyor! 3 holigan havalanına giderek Fenerbahçeli futbolcuları açık açık tehdit etti, izleyenlerin kanı dondu

Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düşerken, Trabzonsporlu 3 taraftar, havalimanına giderek Fenerbahçeli futbolculara tehditler savurdu. İşte detaylar...

Spor 18-03-24 00:40

Dubai'nin en pahalı konutuydu, 130 milyon dolara bir Türk aldı!

Türkiye'de konut fiyatlarının rekor kırmasının ardından Türkler yurt dışından ev satın almaya başladı. Türklerin tercihleri Dubai, Makedonya, Kosova, Londra, Almanya, ABD olurken 2023 yılında Dubai'nin en pahalı konutunu bir Türk vatandaşının aldığı ortaya çıktı.

Finans 17-03-24 11:22

Eylem Tok'un oğluna kötü örnek! Katil zanlısı 20 yıl sonra Türkiye'ye döndü, ilk durağı nikah masası oldu

Türkiye Eylem Tok ve oğlunun yurt dışına kaçmasını konuşurken 20 yıl önce işlenen bir cinayetle ilgili infial yaratan bir gelişme yaşandı. 2004'te 19 yaşındaki Burak Şengöçen'i bıçaklayarak öldüren Serhat Aslan, davanın zaman aşımına uğramasını fırsat bilip Türkiye'ye döndü. Üstelik döner dönmez de dünya evine girdi! O düğünden kareler de paylaşıldı.

Haber 17-03-24 09:02