Yusuf Ata Ariak Haberleri

Eski yarışmacı Sinem Umaş akım videosu çekmek isterken yaralandı! Köpekleri rahat vermeyince...

”Gelinim Olur Musun?” programında Ata ve Sema kaynana ile yaşadıklarıyla tanınan Sinem Umaş akım videosu çekerken beslediği köpekler oyun oynamak istedi. Umaş’ın o anlarda kaşı şişti.

Magazin 2024-03-28 08:52:54

Yusuf Yazıcı'dan büyük ters köşe! Herkes Galatasaray diyordu, Süper Lig devi ile anlaşma yakın

Fransa kariyerini sezon sonunda noktalamaya hazırlanan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın ismi Galatasaray ile anılırken herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 2024-03-28 08:26:23

Başkan Çerçioğlu: “Aydın için 18 saat çalıştım ve herkese eşit yaklaştım”

Yerli tohumları gelecek nesillere aktarmak hedefiyle üretilen ata tohumlarının fidelerinin dağıtım töreninde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, başkanlık sürecinde herkese adil ve eşit şekilde davrandığının altını çizerek “Aydın için 18 saat çalıştım, çalışmaya da devam edeceğim. Tüm partilerin mensuplarının oyunu istiyorum” dedi.

Yurthaber 2024-03-26 13:29:35

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Osmaniye'de sahur programına katıldı:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye için Türkiye'nin demokrasisinin konsolide olması için Türkiye'deki ve dünyadaki mazlumların mücadelesini yürütebilmesi için Türkiye'nin güçlü bir siyasi iktidara ihtiyacı var. İnşallah 31 Mart'ta bunu gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

Yurthaber 2024-03-26 08:16:06

MEB duyurdu! E-Devlet üzerinden randevu alınacak! Tüm öğretmen ve velileri ilgilendiriyor...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in mesajını verdiği, okul müdürü ile öğretmen üzerinde bir randevu sisteminin oluşturulması konusunda adım atıldı. MEB tarafından velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "veli randevu sistemi" hayata geçirildi. İşte tüm detaylar!

Egitim 23-03-24 11:37

ATA İttifakı'ndan o ilde CHP'ye destek! Yıllardır başarılı belediyecilik örneği

Antalya’da iftarda partililerle bir araya gelen Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam, "Milletimize en iyi hizmeti vereceğini inandığımız rantçı değil halkçı adayları destekleyeceğimizin sözünü vermiştik. Bu bağlamda Antalya’da yıllardır başarılı belediyecilik örneği sunan mevcut Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i destekleme kararı aldık” dedi.

Haber 20-03-24 22:11

Siirt'te yaklaşık 9 asırlık camide mukabele geleneği

Siirt'te, Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyan ve 895 yıl önce inşa edilen ata yadigarı Ulu Cami, geleneksel mukabele geleneğine ev sahipliği yapıyor.

Yurthaber 20-03-24 10:23

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Beyoğlu'nda ortaokul temel atma törenine katıldı:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "2018 sonrası İstanbul'daki eğitim-öğretim yatırımlarıyla ilgili yaşanan tıkanmalarda Büyükşehir Belediyesinin bizimle yakın diyalog içerisinde çalışmamasının önemli bir aktör olduğunu söylememiz lazım." dedi.

Yurthaber 19-03-24 15:38

İzmir’de 5 kişinin öldüğü ‘makas’ faciasında 22,5 yıla kadar hapis istemi

İzmir’in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracıyla makas atan Yusuf İslam Koçak’ın (19) neden olduğu, 4’ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin iddianame hazırlandı.

Yurthaber 19-03-24 14:51

Tanesini 50 TL'den satıyor! Büyük ilgi görüyor... Verimi de yüksek lezzeti de

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Emcelli Mahallesi’nde yıllardır dedesinden kalan ata tohumu olan kereviz ile doğal ürün alan üretici Hüseyin Karcı, kerevizlerin özellikle lezzetinden dolayı oldukça fazla ilgi gördüğünü söyledi.

Yemek 18-03-24 17:22

Şarkıcı Metin Işık'ın karıştığı silahlı kavga kamerada! Görüntüler ortaya çıktı: Tüfeği kontrol edip...

Kayseri'de 5 kişinin yaralandığı kavgada şarkıcı Metin Işık (57), eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın yargılandığı davada, olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, şarkıcı Metin Işık'ın sokakta oturduğu sırada komşuları Yusuf Memduh S.'nin yoldan geçtiği, av tüfeği ile kapıda bekleyen oğlu Mustafa Işık'ın komşularına doğru ateş açtığı, komşulardan birinin sırtından yaralanıp koştuğu, diğerinin vücuduna isabet eden saçmalar ile yere düştüğü görüldü. İşte o görüntüler...

Haber 17-03-24 16:59

Süper Lig devine Melisa Aslı Pamuk engeli! Yusuf Yazıcı'nın transferine karşı çıktı

Galatasaray'da Erden Timur'un prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Gösterdiği performansla taliplerini arttıran Yusuf Yazıcı'ya başka takımlar da teklifte bulunmuştu. Yusuf Yazıcı'nın oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'tan transferine engel geldi.

Spor 17-03-24 15:46

Yusuf Yazıcı ile anlaşan Galatasaray'ı korkutan teklif İtalya'dan geldi!

Galatasaray'da Erden Timur'un prensip anlaşmasına vardığı Yusuf Yazıcı transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Gösterdiği performansla taliplerini arttıran Yusuf Yazıcı'ya başka takımlar da teklifte bulundu.

Spor 16-03-24 17:26

Canlı yayında gelen soruya Yusuf Kavaklı çok sinirlendi! 'RTÜK amca lütfen duyma bunu! Gavur keser gibi keserim onu!' dedi... Nur Viral çok şaşırdı

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor. Canlı yayında izleyenlerden gelen soruları yanıtlayan Kavaklı bu defa gelen soruya çok sinirlendi.

Magazin 16-03-24 08:26

Kazandığı para ödülünü Ortaokul öğrencisi Gazze'ye yolladı!

Zonguldak Alaplı'dan duygulandıran bir haber geldi. Yusuf Yılmaz, şiir yarışmasında kazandığı para ödülünü Gazze'ye bağışladı.

Haber 15-03-24 19:23

Servis şoförü yüzünden okuldan mahrum kaldı! Down sendromlu Nisa'nın annesinden Bakan Tekin'e çağrı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 12 yaşındaki down sendromlu Nisa P., servis şoförü nedeniyle okula gidemiyor. Ödemesini devletin yaptığı servis şoförünün "Fabrikadaki işçilerin çıkış saatine yetişemiyorum" gerekçesi yüzünden kızının okula gidememesine isyan eden anne Derya P.'nin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e çağrısı var.

Egitim 15-03-24 16:05

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

İzmir’in Buca ilçesinde, uğradığı silahlı saldırı sonucu tabancayla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Yusuf Demir’in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerden baba ve oğul tutuklandı; amca ise adli kontrolle serbest kaldı.

Yurthaber 15-03-24 07:28

Öğretmen atamaları ile ilgili üzen haber! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Atama takvimi ne zaman açıklanacak? Mülakat yapılacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in bugün gerçekleştirdiği öğretmen odası buluşması ile ilgili atama bekleyen öğretmenlerin tepkisini çekecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Bakan Tekin öğretmen atama takviminin ve sayısının seçimden sonraya kaldığını belirtti. Bakan Tekin’in ayrıca seçimden sonra açıklanacak atama takviminde öğretmen atamalarının da mülakat yapılarak gerçekleştirileceğini söylediği öne sürüldü.

Egitim 14-03-24 16:25

Skandalın böylesi! Hamile ata cinsel saldırıda bulunan sapık kıskıvrak yakalandı... Gördüklerime inanamadım

Tayland'ın Phuket kentindeki bir ahırda 18 yaşındaki Steven Lee Snyder isimli bir adam hamile ata cinsel saldırıda bulunurken güvenlik kamerasında yakalandı. Memurların onunla konuşabilmek için Google Translate'i kullanmak zorunda kaldıkları Snyder'in daha önce de benzer suçtan gözaltına alındığı ifade edildi.

Trend 14-03-24 09:02

Bursa'da görülen Köfteci Yusuf davasında sanık Sedat Peker'in kırmızı bülten infazı bekleniyor

Afyonkarahisar'daki bir et entegre tesisinin, tehditle Bursa'da "Köfteci Yusuf" restoran zincirinin sahibine satılmaya çalışıldığı iddiasıyla, aralarında organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in de bulunduğu tutuksuz 19 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 12-03-24 11:56

Nur Viral özel hayat sorusunu sorup Ya uf dedi! Yusuf Kavaklı kendini tutamadı: 'Yataktaki görevin...'

Nur Viral'in sunumuyla Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programı konukları ve canlı yayındaki itiraflarıyla gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük ses getiren programın son bölümüne emekli müftü Yusuf Kavaklı'ya gelen bir soru damga vurdu. Viral özel hayat sorusunu sorunca Yusuf Kavaklı kendini tutamadı...

Magazin 09-03-24 13:32

Uzak durulması gereken erkek isimlerini açıkladı! Sosyal medyada gündem yarattı: 'Her an eve atabilecek potansiyele sahipler'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar paylaştığı videosunda uzak durulması gereken erkek isimlerini açıklayınca sözleri sosyal medya kullanıcılarının gündemine yerleşti. Genç kadın Mehmet, Yusuf, Berke ve Ahmet isimleri için ilginç yorumlarda bulundu.

Trend 07-03-24 07:49

Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Sosyal medyadaki 'matematik' iddiaları doğru mu sorusuna 'seyreltmeler olacak' yanıtı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredata yönelik düzenlemelerin yeni eğitim öğretim yılına yetişeceğini bildirerek, "2024-2025 eğitim öğretim yılında 1-5. ve 9. sınıflarda uygulanacak. Çalışmaların yüzde 80'i bitmiş durumda. Önümüzdeki haftalarda hepsi tamamlanmış olacak ve kademeli olarak uygulamaya geçilecek." dedi. Bakan Tekin sosyal medyada yer alan, "matematik müfredatından bazı konuların çıktığı" iddialarına ilişkin de, 'seyreltmeler olacak' yanıtını verdi.

Haber 05-03-24 12:11

Ata Demirer belediye seçimlerine değindi! Belediye başkan adayı olacak mı?

Ata Demirer, 3 yıl aradan sonra Ata Demirer Gazinosu'nun yeniden gösterime gireceği duyurmuştu. Demirer, kapalı gişe oynadığı 'Ata Demirer Gazinosu'nda belediye seçimlerine de değindi.

Magazin 02-03-24 15:54

6 yaşında evlendirilmişti! İnfial yaratın olayın davasında yeni tarih belli oldu

H.K.G.'nin 6 yaşındayken evlendirildiğinin ortaya çıkması Türkiye'de infiale yol açmıştı. Söz konusu iddiayla ilgili açılan davada Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel'in hapis cezalarının bozulması yönünde karar verilmişti. Davanın yeniden görüleceği tarih belli oldu.

Haber 01-03-24 16:52

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle abisini ve yengesini öldüren şahıs tutuklandı

Osmaniye’de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Erol Ö.’nün tüfekle vurarak öldürdüğü abisi Yusuf Ö. ile onun eşi Rabia Ö., toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Erol Ö. tutuklandı.

Yurthaber 01-03-24 15:24

Kardeş dehşeti! Arazi yüzünden tartıştığı ağabeyini ve yengesini öldürdü, 3 aile üyesini de yaraladı

Osmaniye’de arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşler arasında çıkan kavga kanlı bitti. Erol Ö. tartıştığı ağabeyi Yusuf Ö. ile yengesi Rabia Ö.'yü av tüfeği ile öldürdü, 3 aile üyesini de yaraladı.

Haber 29-02-24 19:44

Elazığ'ın 304 yıllık ata yadigarı vakıf eserinin ihya süreci başladı

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Elazığ'da 1720'de inşa edilen, Sivrice merkezli depremde hasar alan, daha sonra çıkan yangından da etkilenen Aksaray Camisi'nin proje ihalesinin tamamlandığını ve çalışmalara ivedilikle başlandığını bildirdi.

Yurthaber 28-02-24 13:48

Sözde şeyh cinsel ilişkiye girmek için her yolu denemiş! Baban bugün ölecek, 2 saat veriyorum

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 2 yıl önce gerçekleşen cinayette mahkeme gerekçeli kararını açıkladı. Kendini şeyh olarak tanıtan Yusuf Evran, ikinci kez tecavüz girişiminde bulunduğu Zozan T. tarafından av tüfeğiyle öldürülmüştü. Ayrıntıları dehşete düşüren olayda sözde şeyhin genç kızla cinsel ilişkiye girmek için her yolu denediği belirlendi. Sözde şeyh o kadar ileri gitti ki cinsel ilişkiye girmezse babasının öleceğini söyledi. İşte korkunç olayın devamı...

Haber 28-02-24 10:05

Yüzündeki değişimle çok konuşulmuştu... Şarkıcı Ceylan'ın gözlüklerinin fiyatı dudak uçuklattı

İddialı pozları ve yüzündeki değişimle sık sık gündem olan şarkıcı Ceylan son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Şarkıcı, Ata Demirer'le çekilmiş pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Şarkıcının fotoğrafta göze çarpan gözlüklerinin fiyatı dudak uçuklattı. İddiaya göre şarkıcının gözlüklerinin fiyatı 155 bin TL.

Magazin 23-02-24 15:42

Canlı yayındaki soru Yusuf Kavaklı'yı çıldırttı! Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca... 'Benim de kulağıma üflüyorlar...'

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyor. Bu defa öyle bir soru geldi ki Yusuf Kavaklı çok sinirlendi. Nur Viral, Yusuf Güney'i hatırlatınca canlı yayında ilginç anlar yaşandı.

Magazin 17-02-24 15:09

Yusuf Yazıcı sezon sonunda bedava geliyor! Beşiktaş devreye girdi...

Lille forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yusuf Yazıcı için Beşiktaş devreye girdi.

Spor 15-02-24 14:16

Erden Timur ile el sıkıştı, söz verdi! 'Yusuf Yazıcı Galatasaray'da... Transferi duyurdular

Bu sezon Lille'deki performansıyla dikkatleri çeken Yusuf Yazıcı için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken, milli futbolcu ile daha önce de ilgilenen Galatasaray'ın transferde mutlu sona ulaştığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 14-02-24 12:36

Amasya'da kalp masajıyla öğrencisinin hayatını kurtaran öğretmene başarı belgesi verildi

Amasya'da okul bahçesinde kalbi duran 13 yaşındaki Çetin Çelebi'yi, kalp masajıyla hayata döndüren öğretmen Hüseyin Aktaş'a, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in imzaladığı başarı belgesi verildi.

Yurthaber 13-02-24 14:41

Karsan'ın hidrojenli otobüsü Gaziantep'te toplu taşımada test edilecek

Karsan tarafından üretilen hidrojenli e-ATA modeli otobüs, Gaziantep'teki toplu taşıma ağında yapacağı deneme sürüşleri öncesinde tanıtıldı.

Yurthaber 12-02-24 14:42

Erzurum’da çığ altında kalan operatör hayatını kaybetti

Erzurum’da karla mücadele çalışması sırasında çığ altında kalan ve yaralı olarak kurtarılan kepçe operatörü Muhammet Yusuf Bucuğa 5 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 12-02-24 14:01

Ümit Özdağ ilk kez konuştu! Sinan Oğan sorusuna verdiği yanıt gündem oldu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı'ndan aday olarak gösterilen Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemişti. Oğan'ın tutumuyla ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. "Sinan Oğan, karşılığında ne aldı da Erdoğan'ı destekledi?" sorusuna Özdağ'ın verdiği yanıt gündem oldu.

Haber 11-02-24 20:14

Yusuf Kavaklı ile Nur Viral canlı yayında bir anda gerildi! Nur Viral duyduklarına dayanamadı! 'Burayı terk eder giderim'

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programı işlediği konular ve sorularla gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran programın son bölümüne Yusuf Kavaklı ile Nur Viral'in gerildiği anlar damga vurdu. Ünlü sunucu duyduklarına dayanamayıp 'Burayı terk eder giderim' dedi.

Magazin 10-02-24 14:57

Alper Gezeravcı geldi, Tuva Cihangir Atasever gidiyor! İkinci uzay misyonu için tarih verildi

Türkiye Uzay Ajansı (TUA) Başkanı Yusuf Kıraç, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) Dünya'ya iniş yolculuğunu değerlendirdi. Gezeravcı'nın ilk tedavilerin ardından Türkiye'ye dönmesini planladıklarını anlattı. Kıraç ayrıca Türkiye'nin ikinci uzay misyonu için ise tarih verdi. Alper Gezeravcı'dan sonra Tuva Cihangir Atasever'in de uzaya gitmesi planlanıyor.

Haber 10-02-24 11:26

5 ayda 30 kilo verdi! Ata Demirer yeni imajıyla olay oldu! 'Filinta gibi'

Son dönemde verdiği kilolar ile adından sıkça söz ettiren ünlü komedyen Ata Demirer 5 ayda 30 kilo verdiğini açıklamış ve hakkında çıkan mide ameliyatı haberleri yalanlamıştı. 'Et, balık, protein' ile beslendiğini söyleyen Demirer şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. Ünlü ismin son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 06-02-24 16:16

MEB'den müfredat değişikliği kararı: Dersler sadeleşiyor, beceri eğitimleri geliyor! Anasınıfı, 1. sınıf, 5. sınıf ve 9. sınıf...

MEB'den yeni müfredat kararı... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda müfredat değişikliği için sona gelindiğini duyurdu. 2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanacak yeni müfredatla birlikte dersler sadeleşirken, beceri eğitimleri öne çıkacak. Söz konusu yeni müfredat ilk olarak anasınıfı, 1. sınıf, 5. sınıf ve 9. sınıflarda uygulanmaya başlanacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, "Bize ait, bizim değerlerimiz ile inşa edilmiş bir müfredat" diye konuştu.

Egitim 05-02-24 06:42

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den müfredat değişikliği açıklaması: 'Çalışmaları tamamladık yakın zamanda paylaşacağız'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliğini yakın zamanda kamuoyuna açıklayacaklarını belirtti. Gerekli çalışmaları tamamladıklarını belirten Tekin, "Ana paradigmasından tutun, bize ait ve bizim değerlerimizle inşa edilmiş, bizim referans değerlerimizin ışığında oluşturulmuş bir eğitim sisteminin inşası için gerekli çalışmalarımızı tamamladık, yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız inşallah" dedi.

Egitim 03-02-24 23:07

'Dini nikah' sorusu Yusuf Kavaklı'yı çileden çıkardı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Ahmaklığına doyma...'

Beyaz TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir soru canlı yayında ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Emekli Müftü Yusuf Kavaklı 'Dini nikah' sorusuna sert çıktı.

Magazin 02-02-24 15:45

Eski eşinin arkadaşını vuran adam hakim karşısında

Bursa’da ayrıldığı eski eşinin baba evine kurşun yağdıran Yusuf K.’nin yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 01-02-24 15:40

Ata Demirer 30 kilo verdim deyip açıkladı! Bağırsaklarını yıkattı mı? İşte zayıflama sırrı

Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen Ata Demirer, Empati programına konuk oldu. Ünlü komedyen Ata Demirer 30 kilo verdiğini söyleyerek hakkından iddialara da yanıt verdi. Ata Demirer nasıl zayıfladığını da açıkladı.

Magazin 01-02-24 11:26

Midyat Devlet Hastanesinde bir ilk gerçekleştirildi

Mardin’in Midyat İlçe Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine, Dahiliye Uzmanı Doktor Mehmet Ata Çevik girişimleri ile Sürekli Renal Replasman Tedavi (CRRT) cihazı kazandırıldı.

Yurthaber 01-02-24 11:23

Gönül ilişkisi olan kadını pavyonda iki gencin masasında görünce silahına sarılıp cinayet işledi

Akılalmaz olayın adresi İstanbul, Sarıyer... Bir süredir pavyona gelen ve Burcu S. ile gönül ilişkisi yaşamaya başlayan Yusuf H. dün akşam dehşet saçtı. Mekana girdiğinde Burcu S.'nin iki gencin masasında oturduğunu gören cani silahına sarılarak ateş açtı. Kuzen oldukları öğrenilen iki gençten biri hayatını kaybederken diğeri de yaralandı.

Haber 30-01-24 15:29

Canan Hoşgör evlendi! Hamdi Alkan ile evliliğinden olan kızı Zeynep Alkan döktürdü

Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör ve Yusuf Bakoğlu sessiz sedasız evlendi. Çift küçük bir kutlama yaparken Hoşgör'ün Alkan'dan olan kızı Zeynep Alkan düğün kutlamasında döktürdü. Zeynep Alkan'ın iddialı tarzı da gözlerden kaçmadı.

Magazin 29-01-24 14:02

Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör ile Yusuf Bakoğlu evlendi

Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör özel hayatıyla gündem oldu. Canan Hoşgör 3 yıldır beraber olduğu iş insanı Yusuf Bakoğlu ile sessiz sedasız evlendi. Canan Hoşgör'ün kızları da bu özel günün de annelerini yalnız bırakmadı.

Magazin 28-01-24 19:07