Yuzune Biber Gazi Isabet Etti Haberleri

Yer: Şişli! Holding binasına silahla ateş açıldı

İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı! Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına ve dış cephesine isabet etti.

Haber 2024-04-19 10:32:06

Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etti

Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Yurthaber 2024-04-18 11:13:31

İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma! Ortalık savaş alanına döndü

Bağcılar’da motosikletle geçen 2 kişi, sokakta bekleyen 3 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Motosikletlilerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ortalık savaş alanına döndü. Çatışmada 2 kişi yaralanırken, çok sayıda araca ve iş yerine kurşun isabet etti.

Haber 2024-04-17 14:30:19

9 günlük tatilde Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesi’ni 100 bin kişi ziyaret etti

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Bilecik’e yerli ve yabancı turistler akın ederken, Ertuğrul Gazi ve Şeyh Edebali Türbesini 100 bin kişi ziyaret etti.

Yurthaber 2024-04-15 11:53:10

Erzurum'da 2 ilçede seçim gerginliği! Taşlarla saldırdılar, yaralılar var

Yerel seçim maratonu sona ererken Erzurum'da iki ilçede ortalık karıştı. Uzundere'de seçimi kazanan Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) seçim koordinasyon merkezi MHP’li olduğu öne sürülen grubun taşlı saldırısına uğradı, 1’i polis, 4 kişi yaralandı. Aşkale ise seçim sonuçlarına itiraz edip İlçe Seçim Kurulu’nun önünde toplanan Yeniden Refah Partili gruba polis biber gazıyla müdahale etti.

Haber 01-04-24 05:18

Gaziantep'te trafikte başlayan tartışma silahlı çatışmaya döndü! Mermiler otomobil ve evlere isabet etti

Gaziantep'te trafikte iki grup arasında başlayan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda mermiler yoldaki araçlar ve evlere isabet etti.

Haber 16-03-24 00:33

Tayland Donanması'nda 'dost ateşi' krizi! Kendi savaş gemilerini vurdular: Çok sayıda yaralı var

Tayland Donanması’na ait bir savaş gemisinden kazayla ateşlenen top mermisi, aynı limandaki başka bir savaş gemisine isabet etti. Olayda 2’si ağır olmak üzere 13 asker yaralandı.

Haber 14-03-24 22:09

Bodrum'da olaylı maç! Çılgına döndüler... Arda Turan’a yabancı madde atıldı, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı! Başkanlar sahaya indi

Trendyol 1. Lig'de oynanan Bodrum FK - Eyüpspor maçında ilk yarının son anlarında olay çıktı. Ortalığın karıştığı maçta ev sahibi ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir'in kırmızı kart görmesinin ardından tribünlerden yabancı madde atıldı. Atılan yabancı maddeler Arda Turan ve Uğur Demirok'a isabet etti.

Spor 02-03-24 15:25

Askerlerin devrecilik kavgası kanlı bitti! Cinnet getiren jandarma, arkadaşını tüfekle vurdu

İzmir’de iki asker arasındaki devrecilik tartışması kanlı bitti. Hastanede mahkum koğuşundaki nöbet değişimi esnasında iki jandarma er, tertipçilik yüzünden kavga etti. Üst devresinin şiddet uyguladığı alt devre er, cinnet getirerek tüfeğiyle etrafa rastgele ateş açtı. Duvardan seken mermilerden ikisi, kavga ettiği üst devre ere isabet etti. Yaralanan askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 12:59

Alkollü şahıs rastgele ateş açtı: Facia teğet geçti

Kocaeli’nin Derince ilçesinde alkollü şahıs tarafından caddede rastgele ateşlenen tabancadan çıkan kurşun bir dairenin mutfak kısmına isabet etti.

Yurthaber 29-02-24 07:53

Akşener'in gösterdiği büyükşehir adayına tepki gösteren 117 kişi istifa etti! Atatürk'e düşmanlığı herkesçe bilinen...

Adaylarını bir bir belirmeye devam eden İYİ Parti'de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına Enver Yılmaz'ın aday gösterilmesi partililerce tepkiyle karşılandı. Yılmaz için, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan düşmanlığı herkesçe bilinen" ifadesini kullanan İYİ Parti Ordu İl Kurucu üyelerinden Vedat Karaman zehir zemberek ifadeler kullanıp 116 kişiyle beraber istifa etti.

Haber 15-02-24 16:02

Belediye binasında katledilmişti, son yolculuğuna uğurlandı! Zeydan Karalar isyan etti: Bunun arkasında başka bir şey var

Dün Adana'da Büyükşehir Belediye Binası içinde silahlı saldırı gerçekleşmiş, Zeydan Karalar'ın özel kalem müdür vekili Samet Güdük vücuduna isabet eden 3 kurşunla hayatını kaybetmişti. Güdük için belediye binası önünde tören düzenlenirken aile üyeleri sinir krizi geçirdi. Zeydan Karalar törende yaptığı konuşmada, "Türkiye ne hale geldi. 'Çocuklarım aç' dediği için işe aldım. Sürekli Samet'i ziyaret eden, ona yumurta getiren bir personelimiz tarafından katledildi." dedi.

Haber 13-02-24 13:05

Dağdan kopan kaya parçası aracın içerisine girmişti: Sürücü hayatını kaybetti

Tunceli’de dağdan kopan kaya parçası, seyir halindeki aracın camından içeri girerek sürücüye isabet etti.

Yurthaber 29-01-24 09:42

Yer: Rize! Dün ibadete açılmıştı: Bugün küle döndü

Rize'nin Pazar ilçesinde dün restorasyonu tamamlanarak ibadete açılan Akmescit Camisi'ne bugün sabaha karşı yıldırım isabet etti. Çıkan yangın sonrası halıları ve çatısı yanan camiye itfaiye müdahale etti.

Haber 13-01-24 13:49

Artvin Valiliğinin camına yorgun mermi isabet etti

Artvin'de Valilik binasının camına yorgun mermi isabet etmesine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 11-01-24 13:51

Aile faciası önlendi! Heyelanda dağdan kopan kaya parçaları eve isabet etti

Hakkari'nin Keklikpınar Mahallesi'nde meydana gelen heyelanda dağdan kopan kaya parçaları iki katlı müstakil eve isabet etti. Olayla ölen ya da yaralanan olmazken, evin arka duvarları hasar gördü. Ev heyelan riski nedeniyle boşaltılırken, ekipler bölgede hasar tespit çalışması yaptı.

Haber 06-01-24 20:40

Milli Piyango'da büyük ikramiye nereye çıktı? ‘Yılbaşı Özel Çekilişi’ ile ilgili açıklama geldi! Kolombiya iddiasında 'Türkiye bankaları'nı işaret etti

Sosyal medya kanallarında yer alan Milli Piyango Yılbaşı İkramiyesi'nin Kolombiya'da bir kişiye çıktığına ilişkin iddialara Sisal Şans'tan bir açıklama geldi. İddianın gerçek dışı olduğu belirtildi. Sisal Şans'tan yapılan açıklamada büyük ikramiyenin isabet ettiği biletin T.C. kimlik numarası ile sisteme kayıtlı olan 1969 doğumlu bir Türk vatandaşına ait olduğu ve kendi rızası olmadan daha fazla bilgiye yer verilemeyeceği bilgisi paylaşıldı.

Finans 02-01-24 15:49

Sultangazi'de korku dolu anlar! 15 yaşındaki Büşra yaralandı

İstanbul'un ilçesi Sultangazi'de korku dolu anlar yaşandı. Otomobille seyir halindeki 2 grup uzun namlulu silahlarla çatıştı. Çatışmada 2 kişi yaralanırken caddedeki evler, araçlar ve iş yerlerine de kurşun isabet etti. Çatışma sırasında sokaktan geçen 15 yaşındaki Büşra P. ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 30-12-23 20:11

Tartıştığı dünürünün dükkanını bastı, kurşun yağdırdı!

Düzce'de A.K. (43), telefonda tartıştığı dünürü K.K.'nin (51) mağazasını oğlu ve yanındaki 3 kişi ile bastı. A.K. tabanca ile 5 el ateş açarken, kurşunlar duvar ve mobilyalara isabet etti. Şüpheliler cip ile kaçtı.

Haber 24-12-23 13:12

Sultangazi'de korkunç olay! Kahvehanede şakalaştığı arkadaşını silahla vurdu

Sultangazi'de kahvehanede oyun oynadıkları sırada arkadaşının silahını alan M.Y.(17), boş zannettiği silahı şaka yapmak için arkadaşı 21 yaşındaki Ali Yavrutürk'ün kafasına dayadı. M.Y.'nin tetiğe basmasıyla tabancadan çıkan mermi Yavrutürk'ün kafasına isabet etti. Yavrutürk olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 19-12-23 21:01

Dehşete düşüren görüntüler! Tüfekle mermi yağdırdı, ortalık kan gölüne döndü

Bolu'da Kenan Ü., borç meselesi nedeniyle husumetli olduğu Ekrem Üreten (46) ile oğulları Erhan (24) ve Ersan Üreten'e (23), karşılaştığı oto yıkama dükkanında pompalı tüfekle ateş açtı. Bu sırada bölgeden geçen Mehmet Osman G.'ye (17) de saçma isabet etti. Yaralanan 4 kişiden Erhan Üreten, hastanede hayatını kaybetti. Kaçan saldırgan yakalandı. İşte detaylar...

Haber 15-12-23 17:56

Korku dolu anlar! Seyir halinde yolcu otobüsüne ateş açıldı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde seyir halindeki yolcu otobüsüne kimliği belirsiz kişilerce tüfekle ateş açıldı. Olayda yaralanan olmazken, yolcular başka bir otobüsle yollarına devam etti. Otobüse isabet eden saçmalar nedeniyle mazot filtresi de delindi.

Haber 03-12-23 23:39

Kağıthane'de kanlı saldırı! Cadde üzerinde kurşun yağdırdılar

Kağıthane’de, otomobiliyle seyir halinde olan Fırat Öncü (22), cadde üzerinde kendisini bekleyen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlar otomobile doğru 17 el ateş ederken, kurşunlardan biri Öncü’nün başına isabet etti. Ağır yaralanan Öncü, hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Öncü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 27-11-23 10:30

Çanakkale'de askeri bölgeye yıldırım düştü! 4 asker yaralandı

Çanakkale'de bulunan Boğaz ve Garnizon Komutanlığı'na yıldırım isabet etti. 4 asker yaralanırken durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Haber 27-11-23 09:39

Yer: Sivas! Birçok binanın çatısı uçtu: O anlar kamerada

Sivas'ta etkili olan kuvvetli rüzgar sonrası birçok binanın çatısı uçtu. Ahmet Turan Gazi Mahallesi’nde bir binanın çatısından kopan parçaların isabet ettiği park halindeki 2 otomobilde hasar oluşurken, Kadı Burhanettin Mahallesi'nde bulunan 4 katlı binanın çatısı da kuvvetli rüzgar nedeniyle aniden uçtu! Araçlarda hasara yol açan çatıların uçma anı ise güvenlik ve vatandaş kameralarına yansıdı.

Haber 26-11-23 16:40

Diyarbakır'da çobana yıldırım isabet etti: Ağır yaralandı!

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde yıldırımın isabet ettiği çoban Miktat Altınbaş (48), ağır yaralandı. Altınbaş'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haber 19-11-23 14:43

Rakip kaleci ek mesai yaptı! Kalesine gelen 77 şuta rağmen 9 gol yedi

Brezilya U17 Milli Futbol Takımı, Endonezya'da düzenlenen U17 Dünya Kupası C Grubu 2'nci maçında Yeni Kaledonya'yı 9-0 mağlup etti. Brezilya, karşılaşma boyunca Yeni Kaledonya kalesine 77 şut çekerken bu şutların 23 tanesinde isabet sağladı.

Spor 14-11-23 18:44

İncirlik Hava Üssü'ne girmeye çalışan protestoculara polis müdahalesi! Ortalık bir anda karıştı

Adana'da ABD ve İsrail'i protesto etmek için İncirlik Hava Üssü'ne girmeye çalışan gruba, polis ekipleri müdahale etti. Biber gazı ve TOMA'lı müdahale sonrası ortalık savaş alanına döndü. İşte detaylar...

Haber 05-11-23 14:59

Gözleri ele vermiş! Marketteki görüntüleri... Trabzonspor formalı çocuğun yüzüne biber gazı sıkmıştı

Bursa'da arkadaşıyla evinin önünde oturan 9 yaşındaki Yusuf'un yanına bisikletle yaklaşıp yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan yakalandı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şahsın en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, üzerindeki tişörtten kimliğini tespit ettiği şahsı evinde yakalayıp gözaltına aldı.

Haber 04-11-23 10:52

Yıldırım 3 küçükbaş hayvanı telef etti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otlağa yıldırım isabet etmesi sonucu 3 küçükbaş hayvan telef oldu.

Yurthaber 03-11-23 12:07

Cinsel gücü artırıyor, enfeksiyonları söküp atıyor! Uzmanlar onu işaret etti, unutulmaya yüz tuttu ama...

Faydaları olduğu için geçmişte çok sık kullanılan ama günümüzde unutulmaya yüz tutmuş birçok besin bulunuyor. Uzun biber olarak da bilinen darülfülfül baharatının faydalarını duyanlar kısa süreli şaşkınlık yaşıyor. Uzmanlar, darülfülfülün cinsel gücü artırma ve enfeksiyonları giderme gibi birçok faydası olduğunu söylüyor.

Haber 02-11-23 08:49

Adana'da dehşet anları! Eşi ve çocuğu içerdeyken evi ateşe verdi, 'Neden söndürüyorsunuz' diyerek itfaiyeye kurşun yağdırdı

Adana'da bir kişi çıkan tartışma üzerine eşi ve 1 yaşındaki çocuğu içerideyken evi ateşe verdi. Dehşet saçan koca, daha sonra yangını söndürmek için gelen itfaiyeye "Neden söndürüyorsunuz" diyerek kurşun yağdırdı. Silahtan çıkan kurşunlar saldırgan kocanın, 14 yaşındaki kız kardeşine isabet etti. Bacaklarından yaralanan kız çocuğu hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan koca ise her yerde aranıyor.

Haber 30-10-23 10:30

Gazze'den Tel Aviv'e roket saldırısı! Apartmana isabet etti 3 kişi yaralandı

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 21. gününde de sürüyor. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Al Kassam Tugayları bu defa Tel Aviv'i hedef aldı. Tel Aviv’de bir apartmana ve bir parka düzenlenen roket saldırısında 3 kişi yaralandı. Halka bölgeden uzak durma çağrısında bulunuldu.

Haber 27-10-23 16:38

Konukların dikkatini çekmek isteyen dede düğünde havaya ateş etti! Yanlışlıkla torununu vurdu... Ortalık bir anda karıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinde 62 yaşındaki Michael Gardner isimli bir adam konuk olduğu bir düğünde davetlilerin dikkatini çekmek için havaya ateş etmeye karar verdi. 62 yaşındaki adamın tabancasından çıkan kurşunlardan biri 12 yaşındaki torununa isabet etti. 12 yaşındaki çocuk omzundan yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Trend 26-10-23 10:58

Düğünde maganda kurşunu bir can daha aldı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kırda yapılan düğünde halay çektiği sırada, havaya ateş açan İ.G.'nin tabancasından çıkan kurşunun isabet ettiği Abdülaziz Erbirol vefat etti. Erbirol'un cenazesi toprağa verilirken, İ.G. gözaltına alındı.

Haber 15-10-23 20:54

Esenyurt'ta markete silahlı saldırı! Çok sayıda kurşun isabet etti

İstanbul Esenyurt'ta motosikletle gelen kimliği belirsiz kişiler, bir markete silahla ateş açtı. Markete çok sayıda kurşun isabet ederken, şüpheliler ise motosikletle hızla kaçtı. Olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

Haber 12-10-23 07:12

Sinop'ta eski eş dehşet saçtı! Önce vurdu sonra intihar etti

Sinop'ta eski eş dehşeti yaşandı. Sinem G., kadın arkadaşı Ö.T. ile birlikte pazardan dönerken eski kocası Fatih Kalafat'ın silahlı saldırısına uğradı. Çevrede paniğe neden olan olayda kurşunun isabet ettiği Ö.T. ayağından yaralanırken, Fatih Kalafat intihar etti.

Haber 09-10-23 20:35

Düğünde 2 kişinin öldüğü silahlı çatışmada cinayet zanlısının ifadesi şoke etti! 'Yaptığım hareket can havliyle refleksle yaptım'

Sivas'ta düğünde çıkan kavgada Zekeriya Çakmak ve İbrahim Çelebi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı. Silahlı kavganın şüphelisi Bekir Sakarya, savcılıkta verdiği ifadesinde "Yaptığım hareketi can havliyle refleksle yaptım. Kız kardeşimle ilgili küfürlü laf söylemeleri nedeniyle bu olay yaşandı" dedi. Sakarya tutuklanırken, olayda ölen Çakmak'ın kavga ile alakasının olmadığı ve bölgeden geçerken kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 08-10-23 22:02

Sosyal medyada canlı yayın açıp dehşet saçtı! Hırsını alamayıp... Pazardaki yaşlı kadın bile yaralandı

Bursa’da bir kişi, sosyal medyada canlı yayın yapıp, pompalı tüfekle arka arkaya ateş açtı. Hırsını alamayan şüpheli, şehrin göbeğinde kendisini sevmediğini iddia ettiği kişiye tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalardan biri pazar alanında olayla ilgisi olmayan kadına, ikisi ise akraba olan şahıslara isabet etti. Dehşet saçan şüpheliyi trafik polisi yakalayıp etkisiz hale getirdi.

Haber 06-10-23 10:51

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Kurum sıfır atık ödüllü tesisi gezdi: “Süreci bir gönüllülük hareketi anlayışına çevireceğiz”

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, Sıfır Atık ödüllü Türkiye’nin ilk ve tek tam otomatik Ambalaj Atıkları Ayrıştırma Tesisi’ni ziyaret etti. Ziyaretinden anları sosyal medyasından paylaşan Kurum, “Sıfır Atık’ı bir yaşam tarzı haline getirmek zorundayız. elediyelerimizin çalışmalarına Gazi Meclisimizde destek vereceğiz. Bu süreci el birliğiyle bir gönüllülük hareketi anlayışına çevireceğiz” dedi.

Finans 02-10-23 15:15

Zonguldak'ta yamaçtan düşen kayalar kamyonete isabet etti

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde yamaçtan kopan kaya parçalarının isabet ettiği kamyonet kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 02-10-23 15:04

Hayvanlarını otlatırken yıldırım isabet etti! Hayatını kaybetti

Çorum'un Eşençay Köyü'nde hayvanlarını otlatan Alper Tapan'dan acı haber geldi. Tapan, yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 02-10-23 01:20

Şakalaşırken erkek arkadaşını kafasından vurdu! Kız gözaltında sevgilisi yoğun bakımda...

İzmir'de yaşanan olay akıllara durgun verdi. Erkek arkadaşıyla şakalaşan 18 yaşındaki kızın elindeki tabanca ateş aldı. Kurşun sevgilisinin başına isabet etti. Talihsiz gencin hayati tehlikesi devam ederken kız arkadaşı da gözaltına alındı.

Haber 01-10-23 17:31

Fatma Turgut sahnedeyken kafasına çakmak fırlatıldı!

Ünlü şarkıcı Fatma Turgut, Ankara'daki konserinde son dönemde pek çok ünlünün de başına gelen çirkin bir olay yaşadı. Şarkı söylerken sahneye atılan bir çakmak, Turgut'un kafasına isabet etti.

Magazin 25-09-23 11:38

Şoke eden görüntüler düğün kutlaması sırasında elindeki silahla damadı vurdu! Hiçbir şey olmamış gibi dans etmeye devam etti

Ürdün'deki bir düğün töreni korkunç anlara sahne oldu. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde düğün kutlaması için havaya ateş açan bir kişi damadı vurdu. Başıboş kurşunun damada isabet ettiğini fark etmeyen adam dans etmeye devam ederken görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 23-09-23 13:50

Halk otobüsü esnafı fiyatlara isyan etti: Karar aldık, taşımayacağız

Halk otobüsü esnafının zor durumda olduğunu söyleyen Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Kurtuluş Kara, "22 kalem ücretsizlerimizden abonman, 62-64 yaş ve bazı ücretsizleri taşımayacağız. Gazi ve şehit aileleri, basın mensupları ve polis hariç taşımayacağız. Ancak 65 yaş üstü konusunda 15 Ekim itibarıyla Türkiye genelinde ne karar alınırsa ona uyacağız" dedi.

Haber 19-09-23 23:18

Ayrılığı hazmedemeyen eski sevgili silahına sarıldı! Kurşun cep telefonuna isabet edince mucize eseri kurtuldu

Tayland'ın Isaan eyaletinin Chaiyaphum bölgesinde ayrılığı hazmedemeyen bir erkek eski sevgilisinin yolunu keserek iki el ateş etti. Kurşunlardan biri genç kadına isabet etmezken ikinci kurşun ise bel kısmına doğru geldi. Kurşunun cep telefonuna isabet etmesi üzerine genç kadın mucize eseri hayatta kalmayı başardı. Khon Sawan Hastanesi'nde kalan 24 yaşındaki kurban Ratda, vurulma anlarını polise ve yerel basına anlattı.

Trend 13-09-23 14:47

Yer: Bağcılar! Sözlü tartışma olarak başladı, silahlı çatışmaya dönüştü! Cama çıktım baktım...

Bağcılar'da iki kişi arasında başlayan sözlü tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken park halindeki bir otomobile mermi isabet etti. Polis olay yerinden yaya olarak kaçan iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Yaşananları anlatan bir vatandaş, "Yemek yiyordum evde, iki üç el silah sesi duydum. Cama çıktım baktım kalabalık olmuş aşağıda, aşağı indim motoru devirip kaçmışlar, arabanın orada bekliyordu. Ben yaralı olan görmedim" diye konuştu.

Haber 10-09-23 21:10

Kızının kına gecesinde başından vuruldu, hayatını kaybetti

Samsun'un Bafra ilçesinde bir baba, kızının kına gecesinde dehşeti yaşadı. Arkadaşlarından birinin havaya ateş etmek isterken silahından çıkan kurşun, gelinin babasına isabet etti. Talihsiz adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 07-09-23 09:09