Zahide Guncagul Haberleri

Zahide Yetiş'in sahur programında konu yine cinsel ilişkiye geldi! Mustafa Karataş çok sinirlendi

Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş'la sahur programında yine ilginç anlar yaşandı. Zahide Yetiş "Cima sırasında..." diyerek soruya başlayınca ilahiyatçı 'cinsel ilişki' diyerek düzeltti. Sunucunun sorusu da inanılmazdı. Zahide Yetiş "Kocanızla cinsel ilişki sırasında onları düşünün kimleri düşünelim?" dedi.

Magazin 2024-04-08 15:28:11

İlahiyatçı Mustafa Karataş Adamın biri hanımıyla yatarken... diyerek anlattı! Zahide Yetiş kendini tutamadı

Sunucu Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş sahur programında bir araya geldi. Zahide Yetiş'in 'cinsel münasebet' sorusuna Mustafa Karataş öyle bir örnek verdi ki ünlü sunucu da kendini tutamadı. İşte yayındaki ilginç sohbet...

Magazin 2024-04-07 15:40:48

Balta sapları, sopalar... Canlı yayında anlattıklarıyla Zahide Yetiş'i şoke etti! Semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi

Hafta içi her gün Star Tv'de izleyicisinin karşısına çıkan Zahide Yetiş 'Yeniden Başlasak' programı ile adından söz ettiriyor. Programa katılan konuklar anlattıklarıyla sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa 23 yıllık eşinden boşanmak istediğini söyleyen Ceylan Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Ceylan Hanım, semazen kocası için 'ayakta başka yatakta başka' dedi. Zahide Yetiş duyduklarına inanamadı.

Magazin 2024-03-26 15:32:25

İzmir ve İstanbul'dan kahreden haberler! Duygu Can ve Zahide Yurtkal eşleri tarafından katledildi, son sözü 'Kurtarın bizi' oldu

İzmir ve İstanbul'da peş peşe kadın cinayetleri haberleri geldi. İzmir'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilen kadının son sözleri "Kurtarın bizi" oldu. İstanbul'da ise uzun zamandır eşiyle anlaşmazlık yaşayan Duygu Can, 14 yaşındaki kızının gözleri önünde katledildi.

Haber 2024-03-12 00:32:08

Kepçeciyle yasak aşk suçlaması: Canlı yayında ipleri kopardı! Karımın ihanetini tüm köy biliyor

Eski karısının kepçeciyle yasak aşk yaşadığını öne süren Sadık bey, Zahide Yetiş'le Yeniden Başlasak'a damgasını vurmuştu. Sadık bey, iddialarının odağındaki Şirin hanım ve kızları Eda programda bugün bir daha yüzleşti. Canlı yayında tansiyon yine yükseldi.

Magazin 30-01-24 16:39

Çapkınlık yaparken karısına yakalanmıştı! Sihirbaz Özgür eşi ve ortağına aynı yüzüğü almış! 'Kampanya vardı...' sözleri olay oldu

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programına Sihirbaz Özgür Bey damga vurdu. Çapkınlık yaparken karısına yakalanan Özgür Bey'in ortağı, asistanı ve başka kadınlarla konuşmaları ifşa oldu. Son olarak Sihirbaz Özgür'ün ortağım dediği Candan Hanım'a eşiyle aynı yüzüğü aldığı ortaya çıktı.

Magazin 25-01-24 15:06

54 yaşındaki Türkan teyze sevgilisi kaçınca kocasıyla birlikte canlı yayına çıktı! TikTok'ta aşık oldu, Belçika'dan geldi

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programına aşkı için Belçika'dan Türkiye'ye gelen Türkan Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Başından dört evlilik geçen Türkan Hanım gönül ilişkisi olduğunu söylediği genç sevgilisi Urfalı Ömer'in onu kandırdığını ve 3 evini onun için sattığını dile getirdi. Zahide Yetiş'teki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 17-01-24 16:00

Kirasını ödeyemeyince sokakta kaldı, hüngür hüngür ağladı! O iddia Zahide Yetiş'i şaşırttı! Ev sahibi meğer...

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programına 3 aydır sokakta yaşayan Suna Hanım'ın anlattıkları damga vurdu. Çocukluğundan beri ailesi tarafından sahip çıkılmadığını kimsesiz olduğunu söyleyen Suna Hanım ev sahibinin elden verdiği kiralarını inkar ettiğini söyledi. İcralık olduğunu da dile getiren Suna Hanım ünlü sunucudan yardım istedi.

Magazin 15-12-23 14:59

Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük eski aşkı Nevide Çiçek Zahide Yetiş'e katıldı! Bomba açıklamalar

66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son yıllarda özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Erbil, geçtiğimiz günlerde kendisinden 44 yaş küçük Nevide Çiçek ile samimi bir şekilde görüntülenmişti. Mehmet Ali Erbil, Nevide Çiçek'le hakkında çıkan aşk iddialarına sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla yalanladı. Nevide Çiçek ise son olarak soluğu Zahide Yetiş'in programında aldı.

Magazin 14-12-23 13:54

Bebeğini bırakıp sevdiği adama kaçmıştı! 'Gözyaşları sahte' dedi, Didem Arslan bile şoke oldu: Onu bırakmamam için ayaklarıma kapandı

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına 19 yaşındaki Zahide Hanım'ın gözyaşları damga vurdu. Mehmet isimli bir adama kaçıp dini nikah yapan Zahide Hanım, evliliğinde yaşadığı sorunlar nedeniyle ailesinin yanında doğum yapmış ve 1,5 yaşına geldiğinde onu ailesine bırakıp yeniden hayat arkadaşına dönmüştü. Genç kadının, Mehmet Bey'in barışma ve resmi nikah vaatlerine kandığını belirtip "Ortada kaldım" açıklamasında bulunması izleyenleri şaşırttı.

Magazin 12-12-23 13:20

Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi kızından daha küçük! 22 yaşındaki genç aşkı bakın kim çıktı! Zahide Yetiş detayı şaşırttı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil şimdi ise küçük kızı Yasmin Erbil’den 6 yaş daha küçük 2001 doğumlu yeni sevgilisiyle görüntülendi. Erbil'in yeni sevgilisi Nevide Çiçek hakkında ortaya çıkan bir gerçek herkesi şoke etti.

Magazin 02-12-23 17:04

Tüm Türkiye Zahide Yetiş'teki bu olayı konuşuyor! Eşini 6 kez aldattı, 8 birlikteliği olduğu ortaya çıktı

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak programına eşi tarafından defalarca aldatılan Muhammed Bey'in anlattıkları damga vurdu. Tüm Türkiye'nin günlerdir konuştuğu olay hakkında ortaya çıkan iddialar herkesi şoke etti. Muhammed Bey eşi İlknur'un, onu 6 kez aldattığını ve 10 kez evden kaçtığını söyledi.

Magazin 01-11-23 17:08

Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya diziye bu sözlerle veda etti

Gönül Dağı dizisinde bir veda daha yaşandı. Ecem Özkaya 3 yıldır oynadığı karaktere veda etti. Özkaya, "Zahide! Birbirimizi giydiğimiz her an müthiş şeyler öğrendim senden. iyi ki geçtin hayatımdan" dedi.

Magazin 11-09-23 15:38

Sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı! Sunucu Zahide Yetiş boşandıktan sonra İstanbul yerine orayı tercih etti

Sunucu Zahide Yetiş, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programında hayatına dair önemli bir detayı açıkladı. 2014 yılında evlendiği Cem Arısoy ile sessiz sedasız boşandığını açıklayan sunucu yeni hayatına dair de detaylar verdi. Sunucu artık İstanbul'daki evini pek tercih etmiyor.

Magazin 06-04-23 13:36

Zahide Yetiş'in boşandığı eşi Cem Arısoy kimdir, nereli? 9 yıllık evliliklerinin sona erdiği ortaya çıktı! İşte Cem Arısoy'un biyografisi

Zahide Yetiş'in boşandığı eşi Cem Arısoy vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sunucu Zahide Yetiş, Gökay Kalaycıoğlu'na 2014 yılında evlendiği eşi ile sessiz sedasız boşandığını açıkladı. Böylelikle 9 yıllık evliliklerinin sona erdiği ortaya çıktı. Peki, Zahide Yetiş'in boşandığı eşi Cem Arısoy kimdir, nereli? İşte Cem Arısoy'un biyografisi...

Magazin 06-04-23 07:52

Eşini 18 yerinden bıçaklayarak katletmişti... Mahkemede kan donduran sözler! 'Bıçağı babaannem verdi'

Samsun'da Baki K. (44), eşi Gülbahar K.'yi (42) 18 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Baki K. ve ona yardım ettiği öne sürülen annesi Zahide K., 'canavarca hisle tasarlayarak müştereken kasten öldürme' suçundan açılan davada 2'nci kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede tanık olarak dinlenen çiftin çocuğu G.K. (17), "Babaannem kapıyı çaldı. Annem kapıyı açınca da babam kapıya vurarak eve girdi. Babaannemden aldığı gazeteye sarılı bıçakla annemi öldürdü" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 24-11-22 17:57

Avcılar Belediyesindeki grev nedeniyle sokaklarda çöp yığınları oluştu

Mahalle sakini Zahide Bulut: - "Grev olabilir, insanların hakkıdır ama yetkililer de işlerini yapsınlar. Bu şekilde olursa hastalıklar oluşur" - Mahalle sakini Ender Özen: - "Çöpler toplanmıyor. Sadece çöpler değil sokaktaki kaldırımlardaki taşlar yerinden çıkmış. En az 10 kere belediyeye şikayette bulunduk ancak kimse ilgilenmiyor. Avcılar Belediyesi böyle"

Yurthaber 19-10-22 17:51

Zahide Yetiş kimdir, kaç yaşında? Zahide Yetiş’in imaj değişikliği olay oldu! Son halini görenler tanıyamadı

Zahide Yetiş’in imaj değişikliği sosyal medyada gündem oldu. Sevilen isim Zahide Yetiş’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda saç modelini değiştirdiği görüldü. Yetiş’in takipçilerinin bir kısmı değişikliği beğenirken bir kısmı ise beğenmediğini dile getirdi. Peki,Zahide Yetiş kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler

Magazin 13-10-22 16:22

Uçurtmasını kurtarmak isterken akıma kapılıp hayatını kaybetmişti, yeni gelişme: Dilara'nın iki yıl sonra zaferi

Tellere takılan uçurtmasını kurtarmak isterken elektrik akımına kapılan 12 yaşındaki Dilara Ünal'ın ölümünün üzerinden iki yıl geçti. İki yıl sonra acılı ailenin çabasıyla Dilara'nın ölümüne neden olan yüksek gerilim hattı telleri söküldü. Küçük kızın annesi Zahide Ünal "Tellerin buradan kaldırılması Dilara’nın zaferidir. Kızım öldü ama en azından onun sayesinde bu mahallede başka çocuk aynı şekilde ölmeyecek” diye konuştu.

Haber 03-09-22 10:57

Bir Zamanlar Çukurova'nın Behice'si Esra Dermancıoğlu sütyensiz poz verdi!

Reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova'da Behice rolüyle popülerliğini geri kazanan Esra Dermancıoğlu, diziden ayrılmasının ardından Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide Demirhan rolü ile izleyici karşısına geçti. Ünlü oyuncu, kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da ses getiriyor.

Magazin 10-07-22 17:25

Elazığ'da misafir edilen Ahıska Türkleri, Kurban Bayramı'nı kutladı

Ahıska Türkü Zahide Demir: - "Bayramımız çok güzel geçiyor, anavatanımızda ilk defa herkes bir arada böyle bir bayram kutluyoruz"

Yurthaber 09-07-22 20:30

Esra Dermancıoğlu neye uğradığını şaşırdı: Deliler hep beni bulur!

Esra Dermancıoğlu, Fransa'da yaptığı tatilden paylaşım yapmayı sürdürüyor. Avrupa Yakası, Fatmagül'ün Suçu Ne, Bir Zamanlar Çukurova gibi pek çok dizide rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide rolü ile izleyenlerden tam not alan Esra Dermancıoğlu, Fransa'da kaldığı evin camında neye uğradığını şaşırdı. Ünlü oyuncu "Deliler hep beni bulur!" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Magazin 04-07-22 15:08

Esra Dermancıoğlu'ndan olay sözler: Bu sefillik! Erkek arkadaşı bir tek şunun için istiyorum...

Avrupa Yakası, Fatmagül'ün Suçu Ne, Bir Zamanlar Çukurova gibi pek çok dizide rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide rolü ile izleyenlerden tam not alan Esra Dermancıoğlu bir süredir Fransa'da tatilde. Esra Dermancıoğlu, burada yaptığı paylaşımlarla da olay olmaya devam ediyor. Tren istasyonunda paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, yaşadığı duruma dikkat çekerek erkek arkadaş istediğini ifade etti. Ünlü oyuncunun sözleri takipçilerini gülümsetti.

Magazin 23-06-22 11:56

Esra Dermancıoğlu'nun külotlu çoraplı dansı olay oldu! Bu enerjiden ben de istiyorum

Avrupa Yakası, Fatmagül'ün Suçu Ne, Bir Zamanlar Çukurova gibi pek çok dizide rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide rolünü canlandıran Esra Dermancıoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu bu kez külotlu çorapla yaptığı dansıyla olay oldu.

Magazin 09-06-22 13:57

Eşini 18 yerinden bıçaklayarak katletmişti... 'Aldatma' iddiası isyan ettirdi! 'Ölüsüne bari saygısı olsun'

Samsun'da, kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşi Gülbahar Kaya’yı (42) 18 yerinden bıçaklayarak öldüren Baki Kaya (44) ile ona yardım ettiği iddiasıyla tutuklanan annesi Zahide Kaya, hakim karşısına çıktı. Gülbahar Kaya'nın avukatı İlhan Ayrancı, Baki Kaya'nın aldatma iddialarına tepki göstererek, "Sanık, tahrik indirimi almaya yönelik akla hayale gelmeyecek iftiralar atıyor. Eşinin dirisine saygısı yoktu, ölüsüne bari olsun" dedi. İşte detaylar!

Haber 09-06-22 11:55

Esra Dermancıoğlu'ndan olay 'çıplaklık' itirafı! İnsanları bir çıplak hayal ederim, bir de tuvalette

Şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide karakterini canlandıran ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programının yeni bölüm konuğu oldu. Dermancıoğlu, kendisine sorulan sorulara samimi cevaplar verirken, 'çıplaklık' konusu ile ilgili yaptığı bir itiraf ise şoke etti.

Magazin 18-05-22 20:21

Zahide Yetiş paylaştı! 'Müge Anlı karnımda Aras olduğunu benden önce biliyordu'

Zahide Yetiş ve Müge Anlı arasındaki yakın dostluk sık sık gündeme geliyor. Sunucu Zahide Yetiş oğlunun bebeklik halinde çekilen bir videoyu paylaştı. Zahide Yetiş paylaşımında "Müge teyzesi karnımda Aras olduğunu benden önce biliyordu" dedi.

Magazin 10-05-22 09:19

Kaderimin Oyunu'nun Zahide'si Esra Dermancıoğlu çimlere uzanıp dekolteli poz verdi! Hayat size güzel galiba

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Behice rolüyle ününe ün katan Esra Dermancıoğlu, başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel gibi oyuncuların yer aldığı Kaderimin Oyunu adlı dizide Zahide rolüyle ekranlara geldi. Esra Dermancıoğlu çimlere uzanıp poz verdi.

Magazin 20-04-22 00:35

Zahide Yetiş'i gören şaşkına döndü! Songül Karlı mı o?

Sosyal medyayı aktif kullanan Zahide Yetiş, eşi Cem Arısoy ve oğlu Aras ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak günlük hali ile takipçilerinin karşısına çıkan Zahide Yetiş'in Instagram paylaşımını görenler, "Songül Karlı mı o?" yorumları yaptı.

Magazin 05-04-22 15:57

2022 Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında çeyrek altını kim kazandı? Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında birinci kim oldu?

Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında 3 Mart 2022 Perşembe günü yani bu günün birincisi merak konusu oldu. ATV'nin sevilen Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programının gün birincisi araştırılmaya başlandı. Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programında her hafta birbirinden farklı çiftler çeyrek altın için yarışıyor. İşte Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane programının 3 Mart Perşembe 2022 birincisine dair detaylar!

Magazin 03-03-22 17:23

Samsun'daki cinayete ait detaylar kan dondurdu! Gülbahar'ı 10 yerinden bıçakladı, organları parçalansın diye...

Samsun'da uzaklaştırma kararından bir gün sonra eşi Gülbahar Kaya'yı, 10 yerinden bıçaklayıp öldüren Baki Kaya ve annesi Zahide Kaya tutuklandı. Gülbahar Kaya'nın avukatı İlhan Ayrancı ise cinayete dair detaylar aktardı. Ayrancı, ''Aldığı bıçak darbeleri çok derin, iç organlarının parçalanması için bıçağı içinde de hareket ettirmiş'' açıklamasında bulundu. Öte yandan kendisini görüntüleyen gazetecilere Zahide Kaya, ''Oğluma yardım etmedim. Gelinim kendini öldürttü oğluma'' dedi.

Haber 02-02-22 16:48

Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya'nın oğlunu gören şaşıp kaldı! Annesinin kopyası

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği 'Zahide' karakteriyle büyük beğeni toplayan Ecem Özkaya'nın oğlu Ahmet Kaan'ı görenler şaştı kaldı.

Magazin 18-01-22 17:44

Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya'nın eşini gören şaşkına döndü! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldızı çıktı

TRT 1'in izlenme rekorları kızan dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Zahide karakteriyle büyük beğeni toplayan Ecem Özkaya'nın eski eşini gören şaşıp kaldı.

Magazin 08-01-22 13:23

Esra Dermancıoğlu yeni yaşına böyle girdi! Seda Sayan'ın yorumu dikkat çekti

Şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisinde hayat verdiği Zahide karakteri ile izleyici karşısına çıkan Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı videoyla doğum günün kutladı. Paylaşımıyla güldüren Dermancıoğlu, "53 yaşıma basmış bulunuyorum… Ne güzel yaşadım bu yaşıma kadar ama en güzeli son 18 yılım…" notunu düştü.

Magazin 07-12-21 16:01

Diyarbakır annelerinin oturma eylemine bir aile daha katıldı

Hakkari'den 7 yıl önce dağa götürülen kızı Zahide için eyleme gelen anne Zebude Öner: - "Kızımı getirsinler. Kızım gelmeden bütün anneler gibi ben de buradan ayrılmayacağım"

Yurthaber 18-11-21 13:24

Müge Anlı, Zuhal Topal, Nur Viral ve Esra Harmanda buluştu! Gözler onu aradı

Televizyonda gündüz kuşağının iddialı isimleri Müge Anlı, Zuhal Topal, Nur Viral ve Esra Harmanda akşam yemeği için bir araya geldi. Zuhal Topal ve Nur Viral o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü isimlerin takipçileri Zahide Yetiş’i sordu.

Magazin 03-11-21 15:42

Samsun'da yurtta kalan üniversite öğrencilerine Kovid-19 aşısı yapılıyor

Aşı biriminde görevli Dr. Zahide Yavuz: - "Gençler sosyal hayatta oldukça aktifler. Bu kişilerin enfekte olması hastalığın yayılmasına maalesef olumsuz bir katkı sağlıyor. Bunun için gençlerin aşılanması bizim için çok önemli"

Yurthaber 03-10-21 16:32

Zahide Yetiş yarışmacı Efe'nin anlattıklarıyla şoke oldu

Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane'de programının dünkü bölümünde Efe adlı konuk gözyaşlarını tutamadı. Zahide Yetiş ise duyduklarına inanamadı.

Magazin 14-09-21 14:40

Zahide Yetiş yazlıkta! Dekoltesi başına bela aldı

Zahide Yetiş oğlu Aras ile Kuşadası'na kayınvalidesini ziyade gitti. Tatilden paylaşım yapan Yetiş dekoltesini kontrol etmekten anlatacağı konuya odaklanamadı.

Magazin 12-09-21 15:31

Hande Erçel’in yataktaki görüntüleri ortaya çıktı! Yıllar önce çekilmiş

Güzel oyuncu Hande Erçel'in, yıllar önce başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in paylaştığı efsane dizi Çalıkuşu'nda oynadığı ortaya çıktı. Özellikle sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi bulunan Erçel, dizide ölümcül bir hastalıkla boğuşan 'Zahide' karakterine hayat vermişti.

Magazin 04-09-21 16:02

Reyhanlı'daki terör saldırısında kocasını kaybeden anne, çocukları ve torunlarıyla yaşama tutunuyor

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısında hayatını kaybeden 63 yaşındaki Mustafa Kuday'ın ailesinin acısı tazeliğini koruyor - Eşi Kuday'ı kaybettiği patlama bölgesinde ellerini havaya açmış hali fotoğraflanan ve yaşanan acının sembolü haline gelen Zahide Kuday: - "Ya Allah diyerek ellerimi havaya kaldırdım, eşimin cansız bedenini toprak altında gördüm ve her tarafı kan içindeydi, o anı hiç unutamıyorum" - Kızı Makbule Kuday: - "Babamla çarşıda anneme hediye almak için buluşacaktık ancak hain terör saldırısı buna engel oldu. Şiddetli bir patlama meydana geldi ve maalesef anneme yapacağımız bu sürprizimiz gerçekleşmedi"

Yurthaber 08-05-21 11:14

Çocuklarına doğal bal yedirmek için arıcılığa başladı

Hatay’ın Antakya ilçesinde satranç antrenörü Zahide Tansu Yırtıcı (29), çocuklarına doğal bal yedirmek için 7 yıl önce üç kovanla başladığı arıcılığı meslek haline getirdi. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan aldığı proje desteği ile kovan sayısını 60'a çıkaran Yırtıcı, pandemi döneminde taleplere yetişmeye çalıştığını ve kovan sayısını artırmayı hedeflediğini söyledi.

Finans 04-04-21 18:09

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı izle | Keriman ve Selami muradına eriyor!

TRT1'de yayınlanan sevilen dizi Gönül Dağı, her Cumartesi izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde Zahide ve Sefer, artık düğün hazırlıklarına başlamıştı. Peki Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Magazin 03-04-21 17:38

Hayko Cepkin 3 yıl süren tazminat davasını kazandı

Şarkıcı Hayko Cepkin' in 3 yıl önce 10 konserin ücretini alamadığı iddiasıyla Erler Sanat Organizasyonu ve Zahide Tezal'a açtığı maddi tazminat davasında sona gelindi. Mahkeme Hayko Cepkin'i haklı bularak sanatçıya 85 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi.

Magazin 20-03-21 12:02

Zahide Yetiş kimdir? Zahide Yetiş kaç yaşında? Zahide Yetiş evli mi?

Her Cumartesi Star TV’de yayınlanan İbo Show’un 20 Mart’taki yeni bölümüne Zahide Yetiş konuk oluyor. Başarılı bir televizyon sunucusu olan Zahide Yetiş, mesleğe ilk adımı TRT stüdyolarında atmıştır. Zahide Yetiş, birçok programda sunuculuk yapmıştır ancak tanınması Kanal D’de yayınlanan “Doktorum” programıyla olmuştur.

Magazin 19-03-21 14:33

Nahçıvan'ın yeni turizm merkezi Ağbulak Türkiye'den giden eğitmenlere emanet

Eğitmen Ali Şan Soğancı: - "Amacımız arkadaşlarımıza bu işi öğreterek biz buradan gittikten sonra bizim bıraktığımız yerden bu işi sürdürmelerini sağlamaktır" - Danışmanlık hizmeti veren Selahattin Sungur: - "Türkiye'den gelen ekip olarak verdiğimiz danışmanlık eğitimlerinde teleferik operatörlüğü, pist güvenlik eğitmenliği, kayak eğitmenliği olarak farklı departmanlar var" - Nahçıvanlı kursiyer Zahide Allahverdi: - "İşi bilen birisinden kayak öğrenmek güzel oldu. Burada çocuklar ve yetişkinler için yapabilecek çok etkinlik var. Kayak yapmayı öğreneceğim için çok mutluyum"

Yurthaber 13-03-21 11:24

Zümrüt Er cinayeti davasında eski kayınpedere müebbet, eski eşe 22 yıl hapis

İzmir'in Dikili ilçesinde, 2 çocuk annesi Zümrüt Er'i (20) öldüren eski kayınpeder Özkan Kalaycıoğlu (45) müebbet, cinayet öncesi 2 çocuk annesini dövüp merdivenlerden iten eski eş Ertan Kalaycıoğlu (21) ise 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Zümrüt Er'in annesi Zahide Şimşek, eski eşin cinayete ortak olduğunu öne sürerek, verilen cezaya tepki gösterdi.

Haber 10-03-21 16:50

Başkan Gümüş’ten ‘Dünya Kadınlar Günü’ kutlaması

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Belediye kadın çalışanları ve vatandaşların gününü kutladı.Başkan Gümüş, Menteşe Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Atapark, Kültür Evi, Zahide Pazarı, Emlak İstimlak Müdürlüğü ve ana hizmet binasındaki ofisleri ziyaret etti ve burada görevli kadın personele karanfil hediye ederek günlerini kutladı.Ziyaretleri sırasında, sokakta vatandaşların da gününü kutlayan Başkan Gümüş: “Bugün Menteşe Belediyesi’nin hizmetleri fark yaratıyor ve insanların yüzünde gülümsemeye neden oluyorsa, bunun en büyük nedeni belediyemizin kadın çalışanları ve onların Menteşe için verdiği emeklerdir.

Yurthaber 08-03-21 12:10

Seni Çok Bekledim'de Zahide öldü mü? Diziden ayrılan Türkü Turan'dan Seni Çok Bekledim'e veda mesajı

Star TV'de cuma akşamları ekrana gelen Seni Çok Bekledim dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştıkları Seni Çok Bekledim'de Zahide karakterine hayat veren Türkü Turan diziye veda etti. Ünlü oyuncu sosyal medyadan veda paylaşımı yaptı.

Magazin 19-02-21 21:56