Zaman Gazetesi Yazari Ahmet Kurucan Haberleri

Burcu Köksal'ın DEM Parti çıkışından sonra... CHP'li Balıkesir adayı Ahmet Akın'dan çok konuşulacak sözler: O şerefsizlere yakın değilim hiç bir zaman da olmam

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın DEM Parti çıkışının yankıları sürerken, CHP'li bir başka adaydan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, "Vatanına şaşırmış, kudurmuş şekilde hainlik yapan, hain terör örgütü PKK'ya, onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim. Hiçbir zaman da yakın olmadım" diye konuştu.

Haber 2024-03-19 14:00:09

Gibi yeni sezon ne zaman? Gibi 5. sezon başladı mı? Yeni sezon fragmanı paylaşıldı

Başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın paylaştığı Gibi dizisinin yeni sezonu hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. 5. sezonuyla hayranlarıyla hasret gidermeye hazırlanan gibi dizisinin yeni sezon fragmanı paylaşıldı. Yayın tarihi ise 8 Mart 2024 Cuma olarak açıklandı.

Trend 2024-03-01 15:30:16

Ahmet Bey nasıl yazılır? Ahmet Bey büyük mü küçük mü yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede kişi adlarından sonra veya önce gelen pek çok saygı sözü, rütbe adı, ünvan ve lakap mevcuttur. Ahmet Bey ifadesinin 2. kelimesi de özel adlardan sonra geldiği zaman saygı sözcüğüne dönüşür. Dolayısıyla bu kelimenin ilk harfinin büyük mü küçük mü yazılması gerektiği sıkça araştırılır. Bu konuya açıklık getirilmesi için ise bey sözcüğünün hangi durumlarda büyük yazıldığını anlaşılır kılan temel kurala değinilmelidir. Ahmet Bey TDK’ye göre nasıl yazılır?

Egitim 2024-02-12 19:38:55

İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? Hazine Bakanı Mehmet Şimşek'e soruldu

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, ilk ev alacaklara verileceği açıklanan düşük faizli konut kredisine ilişkin konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakırlıoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e “İlk ev alacaklara düşük faizli kredi verilmesi uygulaması ne zaman başlayacaktır, konut kredisi limitleri, faiz oranları ve vadeleri ne kadar olacaktır” diye sordu.

Finans 2024-01-16 14:47:26

Diğer Haber Etiketleri

Ahmet Akın Balıkesir CHP Seçim 2024 Burcu Köksal Gibi dizisi bey nasıl yazılır tdk yazım kuralları Konut kredisi Oyuncu sevgilisi Özgü Namal karakteri meryem yaşında kurtlar vadisi Özcan Deniz Ahmet Serdar Oral ele ailecek şaşkınız ailecek şaşkınız oyuncuları kanal d canlı izle ecem gününde dönence kanald canlı Kanal D kredi Kocaeli dolandırıcılık dolandırıcı faizsiz kredi düğün dernek Star TV Ahmet Kural Murat Cemcir Tokat mezarlık mezar ünlü oyuncu Ayça Bingöl YSK seçim seçim sonuçları son dakika yayın yasağı Ahmet Davutoğlu aday Trabzonspor yapılan açıklama ertuğrul doğan resmi gazete 10 da, iyet Abdullah Avcı veda ak kulübün nuri ust verildi trabzonspor başkanları haberler Hatay deprem deprem haberleri Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya Kemal Kılıçdaroğlu Uğur Dündar 6'lı masa Çağatay Ulusoy fenerbahçe maç, maçı maçın spor to spor tot spor toto süper li Süper Lig fenerbahçe hatayspor gönül ahmet dede Masterchef Michelin zaman gazetesi gibi dizi Amasra Bartın Maden Madenci Manisa Soma ankaragücü ankaragücü fenerbahçe maçı kızartma fırın ızgara patates kızartması tost buharda haşlama kanser kahvaltı gıda yiyecek madde Filistin ihh Bayrampaşa Bahçelievler Kayseri Kur'an kursu talaş Ağrı leylekler beşiktaş Ahmet Nur Çebi Kahramanmaraş Rasim Özdenören als antalya Boks Samsun Galatasaray Futbol Kulübü Fenerbahçe Futbol Kulübü Beşiktaş Futbol Kulübü Fatih Terim Ali Şen Lana Del Rey Ahmet Ertegün fetö İsveç pkk

Kızıl Goncalar'ın güzeli Özgü Namal aşk orucunu onunla bozmuştu! 'Hoşça kal iki gözüm' sözleri olay oldu

Eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle yasa boğulan Özgü Namal uzun süre gözlerden uzak kalmıştı. Uzun zaman sonra Kızıl Goncalar dizisiyle ekrana dönen Özgü Namal birkaç ay önce de aşk orucunu bozmuştu. Mehmet Derman Doğan'la aşk yaşayan Özgü Namal sevgilisinden ayrıldı.

Magazin 11-01-24 17:46

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal kimdir, kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman? İşte dizileri...

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakteri ile Meryem'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özgü Namal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman?

Magazin 18-12-23 20:54

Ailecek Şaşkınız konusu nedir, oyuncuları kimdir? Ailecek Şaşkınız filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Ailecek Şaşkınız filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak konusu oldu. Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı Ailecek Şaşkınız filmi komedi türünü ele alıyor. Filmi seyretmek isteyen sinema severler Ailecek Şaşkınız filmi hakkında detaylı bilgileri araştırıyor. Peki, Ailecek Şaşkınız konusu nedir, oyuncuları kimdir? Ailecek Şaşkınız filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 09-10-23 19:28

Müjdemi İsterim konusu nedir, oyuncuları kimdir? Müjdemi İsterim nerede ve ne zaman çekildi?

Müjdemi İsterim filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Filmin başrollerinde Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum yer alıyor. Müjdemi İsterim filmini bu akşam Show TV ekranlarında seyretmek isteyenler film hakkında detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, Müjdemi İsterim konusu nedir, oyuncuları kimdir? Müjdemi İsterim nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-09-23 19:04

DÖNENCE bu akşam yok mu, neden yok? DÖNENCE yeni bölüm ne zaman? 12 Eylül 2023 KANAL D yayın akışı

Dönence dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar yoğunlaştı. Oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer gibi isimlerin yer aldığı Dönence dizisinin yeni bölümü Kanal D'nin 12 Eylül 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Dönence'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Dönence bugün var mı, neden yok? Dönence yeni bölüm ne zaman?

Magazin 12-09-23 21:08

Faizsiz kredi alacağını düşündü... 85 bin TL'sinden oldu! Gönderilen mesajlara onay verince neye uğradığını şaşırdı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kendini banka çalışanı olarak tanıtan şahıs, faizsiz kredi verme vaadiyle 59 yaşındaki Ahmet Uzun’u 85 bin TL dolandırdı. Faizsiz kredi almak isterken telefonuna gelen mesaja onay vermesiyle hesabından kredi çekilen Uzun mağdur olduğunu söyleyerek, “Banka dışında gelen telefon numaralarına hiçbir zaman karşılık vermemek gerekir. Ben verdim, yandım. İsterseniz siz de deneyin, aynı şekilde yanın” dedi.

Haber 31-08-23 13:15

Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Düğün Dernek nerede, ne zaman çekildi? Kahkaha tufanı bu akşam TV'de!

Düğün Dernek konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir yaptı. Filmin başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer aldı. Düğün Dernek filmi 28 Temmuz Cuma akşamı Star TV ekranlarında olacak. Peki, Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kahkaha tufanı Düğün Dernek filmi nerede, ne zaman çekildi?

Magazin 28-07-23 18:59

Görenlerin dikkatini çekiyor! Türkiye'nin en ilginç mezarlığı... Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya

Türkiye'de bulunan en ilginç mezarlar arasında gösterilen Tokat'taki ahşap mezarlar görenlerin dikkatini çekiyor. Çivi kullanmadan yapılan 2 asırlık ahşap mezarlar yıllara meydan okusa da yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Mezarda akrabası yatan vatandaşlar ise eskiyen ve çürüyen tahta mezarları kaldırıp yerine mermer mezarlar yaptırıyor. Köy sakinlerinden Turan Ahmet Caymaz, eskiden 40 taneye yakın mezar olduğunu ancak zaman içerisinde çoğunun yok olduğunu belirtti.

Haber 10-07-23 11:48

Elektronik seçim sistemi nedir? Elektronik seçime ne zaman geçilecek, yerel seçimlerden sonra mı? YSK başkanı açıkladı!

Elektronik seçim sistemi ile ilgili araştırmalar YSK Başkanı Ahmet Yener tarafından yapılan son dakika açıklamasının ardından hız kazandı. Birçok kişi "Elektronik seçim sistemi nedir?" sorusuna yanıt arıyor. YSK Başkanı Ahmet Yener'in açıklamasına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, elektronik seçime ne zaman geçilecek, yerel seçimlerden sonra mı? İşte detaylar...

Haber 16-06-23 09:59

Yürek Çıkmazı'nın Cennet'i Ayça Bingöl babasının cenazesine katılmadığını açıkladı! İtirafı çok şaşırttı: ''Vicdan azabını yaşamıyorum''

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve şimdilerde Yürek Çıkmazı dizisinde Cennet karakterine hayat veren Ayça Bingöl, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu Empati programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu program babasının cenazesine katılmadığını açıkladı. Ayça Bingöl'ün bu itirafı ise çok şaşırttı.

Magazin 08-06-23 12:59

SON DAKİKA | YSK Başkanı Ahmet Yener'den seçim sonuçları ile ilgili yayın yasağı açıklaması

Son dakika haberi: YSK Başkanı Ahmet Yener, ikinci tur seçimi ile ilgili açıklamada bulundu. Yener, şu ana kadar seçimlerde herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığını paylaştı. Yener, seçim sonuçları ile ilgili yayın yasağının ne zaman kalkacağına ilişkin de açıklama yaptı.

Haber 28-05-23 10:46

Seçim ikinci tura mı kaldı? Seçim 2. tur ne zaman, hangi tarihte, oy pusulası nasıl olacak? İşte sıralama!

Seçim ikinci tura kalıp kalmadığı merak ediliyor. 14 Mayıs Pazar günü tüm yurtta seçmenler Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri için oylarını kullandılar. Merakla beklenen seçim sonuçları ve 2. tur açıklaması YSK başkanı Ahmet Yener tarafından yapıldı. Öte yandan oy pusulasına ilişkin detaylar da belli oldu. Peki, Seçim ikinci tura mı kaldı? Seçim 2. tur ne zaman, hangi tarihte, oy pusulası nasıl olacak?

Haber 18-05-23 00:00

YSK yayın yasağını kaldırdı mı, yayın yasağı kalktı mı? Seçim sonuçları ne zaman açıklanır, saat kaçta?

YSK yayın yasağını kaldırdı mı, seçim yayın yasağı kalktı mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Oy kullanma işleminin sona ermesi ve sandıkların kapanmasının ardından YSK Başkanı Başkanı Ahmet Yener açıklama yaptı. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Haber 14-05-23 18:37

Ahmet Davutoğlu'ndan Altılı Masa ile ilgili çok konuşulacak sözler! 'Burada kriz çıkmayacak dersek kim inanır?'

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştıkça, siyasilerin verdiği demeçler yakından takip edilmeye devam ediyor. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, katıldığı canlı yayında Altılı Masa ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Davutoğlu, "Bu ittifak o kadar mukaddes bir ittifak ki burada kriz çıkmayacak dersek kim inanır? Aksine burada kriz çıkabilir ama merak etmeyin biz çözeriz dediğiniz zaman insanlar inanır. Kriz çıktı ve çözdük." dedi.

Haber 19-04-23 23:03

Trabzonspor başkanlık seçimi ne zaman, hangi gün? Trabzonspor Başkanı belli oluyor!

Trabzonspor ile ilgili son dakika gelişmeleri kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifasının ardından yakından takip ediliyor. Bordo-Mavili Kulüpte adaylığını duyuran tek kişi Ertuğrul Doğan oldu. Gözler, seçim tarihine çevrildi. Peki, Trabzonspor başkanlık seçimi ne zaman, hangi gün? Trabzonspor başkanı kim olacak? İşte detaylar...

Spor 14-03-23 11:58

SEÇİM TAKVİMİ RESMİ GAZETE'DE! Seçim takvimi başlangıç tarihi ne zaman? Yurt dışı oy verme işlemleri hangi tarihte?

Seçim takvimi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bilindiği üzere, YSK Başkanı Ahmet Yener geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada seçim takviminin başlangıç tarihini duyurmuştu. Seçimler 14 Mayıs'ta yapılacak. Açıklamaya göre; siyasi partiler ittifak protokolünü 18-24 Mart 2023 tarihleri arasında YSK'ya teslime decek ve Cumhurbaşkanı kesin aday listesi ise 31 Mart Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlanacak. Peki, Seçim takvimi Sbaşlangıç tarihi ne zaman? seçimlerde yurt dışı oy verme işlemleri hangi tarihte?

Haber 14-03-23 07:06

SEÇİM TAKVİMİ 2023: Seçim takvimi başlangıç tarihi ne zaman? YSK Başkanı Ahmet Yener'den son dakika açıklaması!

Seçim takvimi ile ilgili son dakika açıklaması YSK Başkanı Ahmet Yener'den geldi. YSK Başkanı Ahmet Yener, seçim takviminin başlangıç tarihini duyurdu. Peki, Seçim takvimi başlangıç tarihi ne zaman? İşte YSK Başkanı Ahmet Yener'in son dakika açıklaması...

Haber 13-03-23 11:54

Trabzonspor'daki görevinden istifa eden Abdullah Avcı'dan veda konuşması!

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ardından teknik direktör Abdullah Avcı'nın da veda etmesi camiada şaşkınlık yaratırken, başarılı teknik adam bir veda konuşması yaptı. Avcı'nın konuşmasında duygusal anlar yaşanırken Avcı, "Trabzonspor her zaman başımın üstünde." dedi. İşte o sözler...

Spor 09-03-23 14:07

Trabzonspor seçim tarihi ne zaman? Ahmet Ağaoğlu istifası sonrası merak konusu oldu! İşte Trabzonspor başkanları...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti. Basında yer alan haberlerin ardından "Trabzonspor erken seçime mi gidiyor?" sorusunun yanıtı merak konusu olurken dünden bugüne Bordo-Mavili Kulüpte başkanlık görevine gelen isimler de sporseverler tarafından incelenmeye başlandı. İşte Trabzonspor başkanları...

Spor 03-03-23 10:39

SON DAKİKA | Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Hatay depremi sonrası tek tek anlattı spiker de kendini tutamadı! 'O zaman vay anasını...'

Son dakika: Tüm Türkiye'de deprem paniği yaşanıyor! 6 Şubat sabahı Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve Hatay, Adıyaman, Gaziantep ve Malatya gibi şehirleri derinden etkileyen deprem dün akşam bir kez daha kendisini gösterdi. Hatay'daki 6.4'lik sarsıntı sonrası bir de 5.8 şiddetinde artçı yaşandı. Ünlü profesör Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Finans 21-02-23 08:10

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’lı Aile dizisinin yayın günü belli oldu! Aile dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne?

Show Tv'nin yeni dizisi Aile için geri sayım devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı dizinin ilk fragmanı çok beğenildi. Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği dizi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Peki, Aile dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak? Aile dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm ayrıntılar...

Magazin 02-02-23 15:14

Aile dizisi ne zaman başlayacak, Aile dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’lı dizinin afişi yayınlandı

Aile dizisi yayınlanan ilk fragmanıyla nefesleri kesmişti. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizinin şimdi de afişi yayınlandı. Özgün senaryosunda Hakan Bonomo’nun imzasının yer aldığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği Ay Yapım imzalı Aile dizisi için geri sayım başladı. Peki, Aile dizisi ne zaman başlayacak, Aile dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 31-01-23 14:54

Son dakika: Ahmet Davutoğlu'nun sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak yorum! 'Kriz çıkar diyor, doğru'

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun sözlerinin hatırlatılması üzerine çok konuşulacak ifadeler kullanan Kemal Kılıçdaroğlu, "'Efendim birisi dese ki sizin oyunuz kaç? Dolayısıyla siz konuşmayın, size hak verilmesin' derlerse 'O zaman kriz çıkar' diyor. Doğru." dedi. Kılıçdaroğlu, "Halkımızdan şunu istiyoruz, bizi sakin ve sabırla dinlesinler" diye konuştu.

Haber 14-01-23 21:06

Canlı yayında sorduğu soru çok konuşulacak! Davutoğlu sert konuştu, Ayrılalım madem masadan o zaman dedi: Seçim mi kazanacaksınız?

Siyasetin gündemi son günlerde oldukça hareketli geçiyor. Altılı masada adaylık tartışmalarının yanına Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun geniş yankı uyandıran 'imza yetkisi' çıkışı eklendi. Davutoğlu, bu açıklaması üzerine partisinin oy oranıyla ilgili gelen eleştirilere çok konuşulacak bir yanıt verdi. Altılı masadan ayrılma olasılığından söz eden Davutoğlu, "Seçim mi kazanacaksınız?" sorusunu dile getirdi.

Haber 13-01-23 09:37

Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya başrolde!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Ailde dizisinden ilk fotoğraf geldi. Ay Yapım imzalı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız ile Cem Toluay'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdığı Aile dizisi için heyecanlı bekleyiş de başladı. Peki, Aile dizisi ne zaman başlayacak? Aile dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 12-01-23 10:23

Fenerbahçe Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Hatayspor maçında 11'ler!

Fenerbahçe ile Hatayspor Spor Toto Süper Lig 16. haftasında kozlarını paylaşacak. Maçı Hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın. Geçen hafta Trabzonspor'a konuk olan sarı lacivertliler, sahadan 2-0'lık yenilgiyle dönerek liderliği Galatasaray'a kaptırmıştı. Fenerbahçe Hatayspor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki Fenerbahçe Hatayspor saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 27-12-22 14:32

Ahmet Dede kimdir, nereli ve kaç yaşında? Michelin yıldızlı Şef Ahmet Dede MasterChef'te!

Ahmet Dede MasterChef Türkiye'ye konuk olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MasterChef finaline az bir zaman kala heyecan giderek artıyor. Son 5’e kalan yarışmacılar ilk ceketi giymek için mücadele etti. Ahmet Dede ise programın ardından günün en çok araştırılan isimleri arasında yer aldı. Peki, Ahmet Dede kimdir, kaç yaşında nereli?

Magazin 27-12-22 08:19

Hükümler Yargıtay tarafından bozulmuştu! Kapatılan Zaman gazetesinin yazarları hakkındaki davada karar çıktı

Kapatılan Zaman gazetesinin eski yazarları Mümtazer Türköne, Şahin Alpay, Ali Bulaç ve Ahmet Turan Alkan ile gazetenin sorumlu yazı işleri müdürü Mehmet Özdemir'in, haklarında verilen hükümlerin Yargıtay tarafından bozulması sonrası yeniden yargılandıkları dava karara bağlandı.

Haber 28-11-22 15:32

Gibi dizisinin 3. sezonu ne zaman yayınlanacak? Gibi dizisinin 3. sezon tarihi açıklandı mı?

Gibi dizisi 3. sezonuyla gündeme geldi. Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan gibi oyuncuların yer aldığı Gibi dizisinin 3. sezonu, dizinin sevenleri tarafından araştırılıyor. Peki Gibi dizisinin 3. sezonu ne zaman yayınlanacak? Gibi dizisinin 3. sezon tarihi açıklandı mı? İşte detaylar...

Magazin 20-10-22 13:07

Soma'daki faciadan kurtulan madenciler, Amasra'daki ailelerin acısını paylaşıyor

301 işçinin şehit olduğu faciadan kurtulan İbrahim Genç: - "Bire bir aynısını yaşadığım için hallerini anladım. Nasıl çaba sarf ettiklerinin, yaşadıkları sıkıntının farkındaydım. İmkanım ve gücüm olsaydı gidip yardımcı olmak isterdim ancak öyle bir gücümüz yoktu" - Soma'da duman dolan madenden sürünerek çıkan Ahmet Mutluer: - "Bazı hisler anlatılmaz, yer altına girdiğiniz zaman çıkamamak, ailene kavuşamamak da var"

Yurthaber 17-10-22 14:07

Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe maçı şifreli mi şifresiz mi?

Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak olan maçta Hakem Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinçve Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge. Jorge Jesus'un öğrencileri rakip sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Peki, Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe maçı şifreli mi şifresiz mi?

Spor 17-10-22 14:04

Sabahları ne yediğinize dikkat edin! Severek yedikleriniz kanser riskinizi artırıyor

Kahvaltı sadece günün başlangıcını değil diğer saatleri de oldukça etkiliyor. Bazı kişiler kahvaltılarını saatlerce yapmayı severken bazıları ise buna zaman bulamadığı için ayaküstü atıştırmalıklardan yararlanıyor. Ancak kahvaltıda yenilen birçok gıda sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Prof. Ahmet Rasim Küçükusta kızarmış tost ve kızarmış patateslerin kanser riski için uyarılarda bulunuyor. Fazladan kızartılan gıdalar büyük risk oluşturuyor.

Haber 13-10-22 11:52

Filistin mücadelesini anlatan İHH Dijital Hafıza Merkezi yayına başladı

Dijital Hafıza Merkezi Koordinatörü Ahmet Faruk Asa: - "Filistin ile başladığımız bu metodolojiyi, kısa zaman içerisinde Doğu Türkistan, Suriye, Keşmir, Afrika ve diğer bölgelerle de bir araya getirmeyi hedefliyoruz"

Yurthaber 05-10-22 17:14

'Emanet' parayı zimmetine geçirdi, 5 milyon dolar buhar oldu! Esnaf kapı önüne yığıldı

Bayrampaşa'da bir döviz bürosunda çalışan Ahmet N., 30 esnaftan topladığı yaklaşık 5 milyon dolar parayla ortadan kayboldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan Ahmet N.'nin tutuklandığı öğrenilirken, mağdur esnaf döviz bürosunun önünde kuyruk oluşturdu. Sorumluların döviz bürosu yetkilileri olduğunu ileri süren mağdur esnaflardan biri, ''Zaman zaman benim param olmuyordu, 'Ahmet 10 bin lira lazım' diyordum, 'Gel ağabey hallederiz' diyordu. 57 bin euro verdim. Sorumlular firma sahipleri'' dedi.

Haber 21-09-22 10:05

6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı ne zaman açıklanacak? Ahmet Davutoğlu canlı yayında tarih vererek cevapladı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı ve önemli açıklamalar yaptı. Davutoğlu'na, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan, başvuruların başladığı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sosyal Konut Projesi ile ilgili düşünceleri de soruldu. Davutoğlu, soruya sosyal medyada çok konuşulan bir tweetle cevap verdi. Öte yandan 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının neden açıklanmadığı ve ne zaman açıklanacağına ilişkin görüşlerini paylaştı.

Haber 19-09-22 22:24

Bahçelievler'de korkunç olay! Demir korkuluk mızrak gibi boğazına saplandı: Yanağından görünüyordu

Bahçelievler'de meydana gelen korkunç olayda 9 yaşındaki çocuğun boğazına demir korkuluk saplandı. İki gün yoğun bakımda tedavi edilen Ahmet Daniç'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay sırasında çocuğu yaklaşık yarım saat boyunca sabit tutan Yusuf Dağ, "Çocuk olduğu için psikolojim çok bozuldu. En ufak sarsıntı olduğu zaman çocuk bağırıyordu. Demir boğazına girmişti, yanağının içerisinden gözüküyordu. 'Ahmet nasılsın' diyordum ama tam konuşamıyordu demir diline geldiği için'' dedi.

Haber 16-09-22 10:26

Kayseri'de çocuklar bisikletli camide hem Kur'an öğreniyor hem şehri geziyor

Hayırseverler tarafından bir camiye alınan bisikletlerle şehir turu yapan çocuklar hem motive oluyor hem de kentin farklı mekanlarını keşfediyor - Hacı Halil Bayraktar Camisi imam hatibi Ahmet Ağırtopçu: - "Öğrencilerimiz, bisiklet vasıtasıyla hem sporu sevdiler hem camiyi sevdiler" - Öğrencilerden Ali Osman Urtaç: - "Bisikletle ilk defa camide tanıştım ve burada bindim. Benim bisikletim yoktu. Gördüğüm zaman çok heyecanlandım, mutlu oldum"

Yurthaber 23-08-22 11:34

Köylüler yıllardır Ağrı'dan göç etmeyen leyleklere özenle bakıyor

Köy muhtarı Ahmet Şah Kurt: - "Leyleklere özenle bakıyoruz, kimse de zarar vermiyor. Leylekler de bizden biri oldu. Çoğu zaman yoldan geçen insanlar burada durup fotoğraflarını çekiyor"

Yurthaber 01-08-22 10:36

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması!

Beşiktaş Kulübü ile Nesine.com arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, nesine.com ile yapılan sponsorluk lansmanında gündeme dair soruları yanıtladı. 1-2 transfer daha yapabileceklerini söyleyen Çebi, Serdar Saatçı'nın affedildiğini, Rıdvan Yılmaz'ın ise gitmesini hiçbir zaman istemediğini açıkladı.

Spor 28-07-22 13:04

Yedi Güzel Adamın son temsilcisi Rasim Özdenören'in vefatı Kahramanmaraşlıları üzdü

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: - "Bugün çok kederliyiz, üzüntülüyüz çünkü Rasim abiyle oturduğunuz zaman iyilik, güzellik, insan olmanın kıymeti ve bizi insan yapan değerlerin önemi üzerimize sinerdi adeta" - AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir: - "Bizim için, ülkemiz için, fikir dünyası için çok kıymetli bir değeri kaybettik"

Yurthaber 24-07-22 12:23

ALS hastası profesör yüksek moralle hayata tutunuyor

Antalya'da yaşayan 58 yaşındaki Ahmet Onay, hastalığı nedeniyle nefes alabilmek için günde 18 saat cihaza bağlı olarak yaşıyor - MAKÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Onay: - "Üniversitedeki derslerimi iki ay öncesine kadar vermeye devam ediyordum" - "Çok çalıştım. Belki de çok çalışınca eşimle birbirimize çok zaman ayıramadık. Şimdi göz göze diz dize yeni bir bahar yaşıyoruz"

Yurthaber 10-07-22 14:28

Büyükşehir Belediye Erzurumspor istikrarı altyapıyla yakalamayı hedefliyor

Takım kadrosunun her sezon yenilenmesini eleştiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni kulüp başkanı Ahmet Dal, genç yerli oyunculara yapacakları yatırımla istikrarı yakalayacaklarına inanıyor - Ahmet Dal: "Bu takım bu sene belki Süper Lig'e çıkmayabilir ama önümüzdeki sene çıktığında kadrosunda altyapıdan 3-4 oyuncu olursa o zaman bir şeyleri başarmış oluruz" - "Erzurumspor'un hedefi her zaman Süper Lig, çünkü yeri Süper Lig. Ama çıkıp düşmek, birtakım şeyleri eksik yaptığınızdan veya birtakım şeyleri ihmal ettiğinizden kaynaklanıyor. Bunun en önemlisi de altyapı"

Yurthaber 10-07-22 11:23

Boksta genç yetenek Ahmet Zeki Elturan'ın hedefi olimpiyat madalyası

Samsun'da boksa yeni başlamasına rağmen okul sporları alanında önce Türkiye birinciliği, ardından dünya üçüncülüğü dereceleri alan 17 yaşındaki Ahmet Zeki Elturan, Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil ederek altın madalya kazanmayı hedefliyor - Milli sporcu Elturan: - "Hedefim her zaman en yükseği"

Yurthaber 16-06-22 11:03

Ahmet Dursun, Fatih Terim'e çektiği büyük resti anlattı! 'Ben de gitmiyorum o zaman'

Beşiktaş forması giydiği dönemde bir Süper Lig bir de Ziraat Türkiye Kupası sevinci yaşayan Ahmet Dursun, Galatasaray ve Fenerbahçe için transfer itiraflarında bulundu. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü söyleyen Dursun'un Fatih Terim'e rest çektiğini anlatması da sosyal medyada çok konuşuldu.

Spor 13-06-22 10:59

Ahmet Ertegün kimdir? Ahmet Ertegün kimleri meşhur etti? Ne zaman öldü?

Ahmet Ertegün, bir sosyal medya kullanıcısının ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Lana Del Rey'in ünlü olmadan önce Ahmet Ertegün isimli bir Türk'ün işlettiği barda şarkı söylediğini aktarmasının ardından merak konusu oldu. Peki Ahmet Ertegün kimdir? Ahmet Ertegün kimleri meşhur etti? Ne zaman öldü? İşte ünlü ismin biyografisi ve kariyerine ilişkin bilgiler...

Magazin 31-05-22 15:20