Zarar Haberleri

Antalya'daki şiddetli yağışta bin 948 dekar tarım alanının zarar gördüğü belirlendi

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya'daki şiddetli yağışlarda bin 948 dekar tarım alanında hasar tespit edildiğini söyledi.

Yurthaber 16-02-2024 07:53

Alanya'da dolu seralara zarar verdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde etkili olan dolu, bazı seralarda hasara yol açtı.

Yurthaber 15-02-2024 13:28

Borsa İstanbul'dan yeni düzenleme: Minimum zarar tutarında değişikliğe gidildi

Borsa İstanbul, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP) işleyiş esaslarında değişikliğe gittiğini bildirdi. Minimum zarar tutarları da değişti.

Finans 25-01-2024 09:17

Herkesin yaptığı 2 zararlı alışkanlık! Aman dikkat sonuçları çok ağır olabilir

Hijyen alışkanlıkları sağlıklı bir yaşam için oldukça önemlidir. Ancak bilinenin aksine bu hijyen alışkanlıklarından 2 tanesi yanlış uygulama ile birlikte tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Peki, siz bu tehlikeli 2 hijyen alışkanlığından hangilerine sahipsiniz?

Kadin 10-01-2024 15:45

Diğer Haber Etiketleri

beslenme Aktar Doktor Gözlükçü Kardiyolog Kuaför Zabıta Dans Borsa İstanbul porno hindistan cevizi yağı ayva balık bal demirhindi domates erik Hindistan cevizi kabak çekirdeği karpuz kayısı kivi mandalina muz nar omega 3 Oruç patates portakal salatalık sarımsak soğan spor süt tarçın yeşil çay yoğurt zeytinyağı kolesterol tatlı şeker Meyve suyu dondurma Avokado erişte buzdolabı dikkat dağınıklığı nişasta tost Tuvalet kağıdı Karbonhidrat kafein poğaça meyve ekmek kalp hastalıkları hastalık uyku kek mutfak saç kurutma makinesi eyeliner Otomobil Bakteri Kalp‎ Karaciğer‎ Mide‎ Göz Bursa Niğde Alanya Çay Körfez sindirim sistemi Hatay Valiliği uçuk Cinsellik sigara Nargile kahve barbekü iftar mikroplastik baharat Sahur temizlik çocuk dışkı iç çamaşırı tuvalet sera makyaj sütyen kahvaltı Ramazan greyfurt tuz zeka ağda Marmara Denizi seks antalya Çin yangın tiktok akciğer kanseri alzheimer Bağışıklık Sistemi beyin kanaması böbrek taşı böbrek yetmezliği crohn hastalığı depresyon diyabet enfeksiyon felç hipertansiyon iç kanama idrar yolu enfeksiyonu inme (beyin krizi) kabızlık kalp krizi kan basıncı kanser kısırlık koah kolon kanseri lenf bezi mide kanseri mide yanması obezite ödem tansiyon virüs yüksek tansiyon zehirlenme Osmangazi Vietnam alara açıklama çorap cinsel değişiklik bağırsak bağırsak sağlığı böbrek fayda fetüs nedir etiket evde dondurma yapımı enerji enerji içeceği eş anlamlı kelimeler eş anlamlısı eş anlamlısı nedir güzellik frozen hamile gıda gıda boyası göğüs genç hata ibni sina içecekler hamur isleri iltihap iğne hijyen atatürk büstü araba araştırma diş dolu doymuş yağ düzenleme kardiyovasküler izmit körfez izmit körfezi ipek kirpik kahvaltılık kahvaltılık gevrek kalp damar hastalıkları yeni yiyecek yanlış yemek msg mısır gevreği saç protein risk sağlıklı sağlıksız gıdalar saklama alanı serum sandviç tehlike sodyum sos tahıl sporcu sütyeni kadın kimyasal kuru kulak çubuğu kısır kola kavurma patates kızartması ölüm noodle osmanlı otoimmün hastalığı trend uyarı uzman tıraş solunum yolu enfeksiyonu vücut hamur işi kahvaltılık noodle nedir katlı otopark nitrat tutar zehir yağış genital bölge yeşil erik eo demirhindi nasıl kullanılır ıslak saç modeli sırt sosyal medya

Zarar

Zarar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zarar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Atatürk büstüne zarar verenler tuttuklandı!

Niğde'de Şehit İlhan Çankaya İlkokulu'ndaki Atatürk büstüne zarar veren şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber 30-09-2023 00:50

Bursa'da kontrolden çıkan otomobil mobilya mağazasına girdi

Bursa'da, kontrolden çıkarak mobilya mağazasına giren otomobil, iş yerinde hasara neden oldu.

Yurthaber 21-06-2023 09:42

Yeşil eriği sakın bu şekilde yemeyin! Faydalarının yanında zarara neden oluyor

Yeşil erik yaz aylarının en sevilen meyvelerinden. Yediden yetmişe herkesin favorisi olan eriklerin faydaları saymakla bitmiyor. Şifa kaynağı olarak görülen yeşil erikler yüksek oranda vitamin ve mineral içeriyor. Ancak yeşil eriklerinin hatalı tüketilmesi sağlık sorunları yaratabiliyor.

Haber 15-06-2023 09:49

Kahvaltıda yenilen en zararlı yiyecek! Sağlığı etkileyen 7 zararı

Kahvaltıda tükettiğimiz yiyecekler hem genel sağlığımızı hem de gün içerisindeki direncimizi etkiliyor. Uzmanlar kahvaltı öğününü atlamamanın ve sağlıklı beslenmenin önemini her fırsatta vurguluyor. Ancak kahvaltılarda sıklıkla tüketilen bazı yiyecekler sağlık için tehlike oluşturuyor. İşte en çok tükettiğimiz hamur işlerinin zararları...

Haber 08-06-2023 09:04

Dondurmanın bilinmeyen zararlarına dikkat! Yemeden önce tekrar düşünün

Yaz aylarında ferahlatıcı yiyecekler arayanların ilk tercihi olan dondurma küçükten büyüğe herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Birçok farklı çeşidi olan dondurmanın sağlık için büyük tehlike oluşturabildiği yeteri kadar bilinmiyor. Beslenme uzmanı marketten alınan dondurmalarda dikkat edilmesi gereken detayları paylaştı.

Haber 07-06-2023 09:06

Uzmanlardan acil uyarı! Bu içecekler kalp krizine neden oluyor, böbrekleri bitiriyor

Yediğimiz ve içtiğimiz gıdalar sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Uzmanlar sıklıkla tüketilen ve sağlık için büyük risk oluşturan zararlı yiyecekler hakkında acil uyarlarda bulundu. Bu içeceği tüketen çocukların büyük risk altında olduğunu söyleyerek kalp krizi, böbrek yetmezliği gibi zararlarını sıraladılar.

Haber 31-05-2023 15:08

Sigaradan 50 kat daha fazla hasar bırakıyor! Akciğer kanserine neden oluyor

Uzmanlar sigaranın zararlarını her fırsatta belirterek sigaraya karşı uyarılarda bulunuyor. Akciğer kanserinin en önemli nedeni olarak görülen sigaradan daha kötü etki taşıyan bir madde olduğu düşünülmese de özellikle gençler arasında giderek artan bir ürünün sigaradan 50 kat daha fazla zararlı olduğu öğrenildi.

Haber 31-05-2023 13:31

Cilt doktoru genital ağdanın zararlarını paylaştı! Bikini bölgesine ağda yapmanın 4 tehlikesi

Ağda yaptırmak istenmeyen tüyleri kökünden alma konusunda çok daha başarılı sonuçlar sağlıyor. Ancak cilt uzmanları ağdanın ve tıraşın bazı zararları olduğunu belirterek genital bölgede yarattıkları tehlikelere karşı uyarıyor. Bir cilt bakım uzmanı

Kadin 28-05-2023 17:50

Yol açtığı hastalıkları bilseniz ağzınıza sürmezsiniz! Bağışıklık sistemini bitiriyor, kanser riskini artırıyor

Günlük hayatta yediğimiz yiyecekler sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Uzmanlar yediğimiz yiyeceklerin bilmediğimiz zararları hakkında uyarılarda bulunuyor. Masum sandığımız birçok yiyecek sağlığımız için büyük riskler oluşturabiliyor. İşte kanserden depresyona kadar birçok hastalığa neden olabilen o yiyecekler...

Haber 25-05-2023 16:42

Sağlıklı sanılıyor ama kolesterol seviyelerini mahvediyor! Kardiyolog riske karşı uyardı

Sinsice ilerleyen ve birçok kişinin hasta olduğunu fark ettirmeyen kolesterol, kalp krizi ve felç gibi çok ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Kolesterolün oluşmasına yol açan en önemli etkenlerin yanlış beslenme ve hareketsiz yaşam olduğu biliniyor. Bir kardiyolog kolesterol riskini artıran sağlıklı olduğunu düşündüğümüz o gıda hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 09-05-2023 17:14

Her evde bulunuyor! Farkında değiliz ama vücudu çökertiyor

Sağlıksız gıdalar birçok hastalığın oluşmasına zemin oluşturabiliyor. Zararlı yiyeceklerin genellikle paketli gıdalar olduğu düşünülse de her evde bulunan bir gıdanın zararları da görmezden gelinemeyecek kadar fazla. Uzmanlar bu gıda hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 28-04-2023 09:01

Kabak çekirdeğinin bilinmeyen tehlikesi! Bağırsaklara büyük zarar veriyor

Kabak çekirdeği en sevilen atıştırmalıklardan. Özellikle akşamları sıklıkla tüketilen kabak çekirdeklerinin birçok faydası bulunuyor. Ancak kabak çekirdeğinin faydalarının yanı sıra zararlarına da dikkat etmek gerekiyor. Zararlarını görmezden gelmek bağırsaklara ve sindirim sistemine hasar veriyor.

Haber 26-04-2023 17:07

Bu yiyecekleri asla buzdolabına koymayın! Tüm faydalarını götürüyor

Buzdolabı birçok gıdanın uzun süre muhafaza edilmesini sağlayarak hayatımızı kolaylaştırıyor. Ancak buzdolabına konulan meyve ve sebzelere dikkat etmek gerekiyor. Bazı gıdaların asla buzdolabına konulmaması gerekiyor. Buzdolabına girmemesi gereken yiyecekler sağlığınızı tehlikeye atabiliyor.

Haber 24-04-2023 16:52

Dünyanın en zararlı yiyecekleri! Kalp krizi ve kanser riskini artırıyor

Kanser, kalp hastalıkları, diyabeti, kolesterol gibi hastalıklarda yediğimiz yiyecekler hastalığı oldukça etkiliyor. Sağlıklı olduğunu düşünerek tükettiğimiz birçok yiyecek sağlığımızı riske atıyor. Uzmanlar sıklıkla tükettiğimiz dünyanın en zararlı yiyecekleri hakkında uyarıyor.

Haber 24-04-2023 09:10

Sakın bu şekilde uyumayın! İdrar ve solunum yolları için büyük risk oluşturuyor

Uyku vücudumuzun en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Yapılan araştırmalarda az ve fazla uykunun kalp krizi, felç riskini artırdığı öğrenildi. Sağlık için uykunun süresinin düzenlenmesinin yanı sıra nasıl uyuduğumuzda önem taşıyor. Uzmanlar toplumda birçok kişinin uyku sırasında yaptığı bir hatayı paylaşarak bu hatanın meydana getirdiği hastalıkları sıraladı.

Haber 23-04-2023 16:22

Hatay Valiliğinden tescilli kültür varlıklarına zarar verildiği iddialarına ilişkin açıklama:

Hatay Valiliği, eski Antakya bölgesi olarak bilinen ve tescilli kültür varlıklarının yoğunlukla bulunduğu bölgeye ilişkin "mahallelerin taşınacağı" ve "tescilli kültür varlıklarına enkaz kaldırma çalışmaları sırasında zarar verildiği" iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Yurthaber 17-04-2023 07:46

Almadan önce tekrar düşünün! Balık yerine plastik yiyor olabilirsiniz

Zengin Omega 3 kaynağı olan balıkların düzenli olarak tüketilmesi öneriliyor. Özellikle kışın ve bahar aylarında sık sık tüketilen balıklar vücudu hastalıklara karşı daha dirençli hale getiriyor. Ancak balıklar hakkında yapılan araştırmalarda birçok balığın içerisinde sağlık için oldukça riskli olan mikroplastikler tespit edildi.

Haber 10-04-2023 17:00

Sağlıklı sanıyoruz ama karaciğer sağlığını bitiriyor! Bu şekilde görünüyorsa hayati tehlike yaratıyor

Yemeklerin, tatlıların lezzetini taçlandırmak için kullandığımız baharatların birçok faydası bulunuyor. Özellikle diyabet hastalarının vazgeçilmezi olan tarçın baharatının tüketimi sağlık için önem taşıyor. Ancak uzmanlar tarçın tehlikesine dikkat çekerek yüksek kumarin içeren tarçınların yol açtığı ciddi hastalıklar hakkında uyardı.

Haber 07-04-2023 09:03

İbn-i Sina binlerce yıl önce önerdi! Gün boyu tok tutuyor ve susatmıyor

İbn-i Sina'nın doğal reçeteleri aradan binlerce yıl geçmesine rağmen birçok kişi tarafından uygulanıyor. Sağlık ve sağlıklı yaşam konusunda çeşitli önerilerde bulunan İbn-i Sina'nın kitaplarından alınan bilgiler günümüze ışık tutuyor. İbn-i Sina, oruç tutan kişilerin gün boyu tok kalmasını ve susamamasını sağlayacak binbir derde deva o gıdayı açıkladı.

Haber 31-03-2023 09:17

Uzman asla yapılmaması gereken 3 makyaj trendini açıkladı! Görüntüler dehşete düşürdü

Gözlerin daha çekici görünmesi için yaptırılan ipek kirpikler veya sürülen göz kalemleri özel gün makyajlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. En kısa ve az kirpikli kişilerde bile anında Türkan Şoray bakışları etkisi yaratan bu makyaj trendlerinin ve daha fazlasının göz sağlığı için zararlı olduğu öğrenildi. Bir gözlükçü asla yapmamanız gereken 3 güzellik trendini açıkladı.

Kadin 30-03-2023 13:57

Mutfak kapısından içeri sokmayın! Vücutta yıllarca kalıyor... Kansere neden oluyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Kansere ve üreme sağlığına neden olan birçok etken bulunuyor. Sağlıksız beslenmenin ve zararlı alışkanlıkların çeşitli hastalıklara sebep olduğu biliniyor. Bunların yanı sıra günlük hayatta kullandığımız birçok eşya da riskli hastalıklara neden olabiliyor. Uzmanı kullanılan PFAS maddeleri açıklayarak tehlikeye karşı uyarılarda bulundu.

Haber 28-03-2023 12:51

Masum görünüşüne inanmayın! Uzmanı sandviçin ölümcül zararlarını sıraladı

Sağlıklı ve pratik olduğunu düşünerek yenilen birçok yiyecek oldukça zararlı etkiler yaratabiliyor. Sağlıksız gıdalar denildiğinde ilk akla paketlenmiş gıdalar gelse de evde hazırlanan sandviçler de adeta zehir saçıyor. Uzmanı yenilen sandviçlerin zararlı maddelerini ve tehlikelerini tek tek sıraladı.

Haber 16-03-2023 09:17

Sağlıklı diyerek yiyoruz ama yanlış tüketimi böbrekleri bitiriyor! Kış meyvelerinin bilinmeyen zararları

Meyve ve sebzelerin tüketimi sağlık için büyük önem taşıyor. Özellikle kış aylarında düşen bağışıklık sistemini güçlendirmek için sıklıkla tercih edilen meyveler vücudun çok daha dinç olmasını sağlıyor. Ancak sevilerek ve çok sağlıklı olduğunu düşünerek yediğimiz meyvelerin bilinmeyen zararları bulunuyor. Uzmanlar kış meyvelerinin zararlarına karşı uyarıyor.

Haber 15-03-2023 09:10

Yıllardır sütyen giymediğini paylaşarak sütyenin zararlarını anlattı! Herkes çöpe atmalı

Kadınlar göğüslerini toparlamak ve daha dik tutmak için çeşitli sütyenler kullanıyor. Ancak sütyen takmak zaman içerisinde rahatsız edici olabiliyor. Bu sebeple birçok kadın sütyen kullanmadığını paylaşarak diğer kadınlara da bu konuda özgür olmaları için destek oluyor. TikTok'ta yıllardır sütyen kullanmadığını paylaşan bir kadın sütyenin zararlarını açıkladı.

Kadin 06-03-2023 11:10

İş yerinde çay içiyorsanız dikkat! Zararlarına inanamayacaksınız

Çay, ülkemizde en sık içilen içecekler arasında yer alıyor. Özellikle kalabalık ortamlarda birleştirici bir özellik sunan çay, iş yerinde de sıklıkla içiliyor. Tiryakiler gün içerisinde çay içmeden duramıyor. İş yerinde ortak kullanılan eşyalar üzerine yapılan araştırmalara göre ofiste içilen çaylar sağlık için büyük risk oluşturabiliyor.

Haber 03-03-2023 17:03

Uzmanlar uyardı! Kanser ve kısırla bağlantılı olduğu öğrenildi! Resmen zehir saçıyor...

Tuvalet kağıtlarının kullanımı ile ilgili çok çeşitli araştırmalar yapılıyor. Tuvalet kağıtlarının hem doğaya hem de sağlığa zararlı etkileri olduğu biliniyordu. Yapılan son araştırmalarda tuvalet kağıtlarının içerisinde bulunan maddelerin kanser ve kısırlık riskini artırdığı öğrenildi.

Haber 02-03-2023 13:36

Buzdolabına asla koymamanız gereken en zararlı yiyecek! Masum duruyor ama kansere neden olabilir

Yiyeceklerin yanlış koşullarda saklanması sağlığı riske atabiliyor. Yiyecekler kolayca bozulmamaları için genellikle buzdolabında saklanıyorlar. Ancak bazı gıdaların kesinlikle buzdolabına girmemesi gerekiyor. Uzmanlar sıklıkla tüketilen bir sebzenin buzdolabında saklanmasının kanser riskini artırabileceğini belirtiyor.

Haber 27-02-2023 16:27

Zararlarını öğrenince asla ıslak saçla uyumayacaksınız! Öyle bir hastalığa neden oluyor ki...

Saç yıkama rutini oluşturmak saçların sağlığı için en gerekli olan işlemler arasında yer alıyor. Bu rutinin dışına çıkmak saçın aşırı yağlanmasına veya kurumasına sebep olabiliyor. Ancak saç yıkadıktan sonra saçı kurutmak çok daha önem taşıyor. Birçok kişi ıslak saçla uyuma hatasını yapıyor. Islak saçla uyumak çeşitli sağlık sorunlarına neden olabiliyor.

Kadin 23-02-2023 11:03

Ağzınıza sürmeyin! Kalp krizi ve felç riskini artırıyor

Zararlı beslenmek çeşitli hastalıkların oluşmasına zemin oluşturuyor. Bu konuda yapılan çalışmalar günlük hayatta sık sık tükettiğimiz gıdaların obezite, kalp hastalıkları, felç gibi riskli durumlara neden olabileceğini gösteriyor. Yeni bir çalışmaya göre her mutfakta bulunan bir gıda sağlık için oldukça riskli olabiliyor.

Haber 16-02-2023 09:19

Kahvaltıda yediğimiz bu yiyecekler çok zararlı! Her lokması zehir saçıyor

Kahvaltı öğünü en önemli öğünler arasında bulunuyor. Uzmanlar sağlıklı kahvaltı yiyen kişilerin hastalıklara karşı daha dirençli olduğunu bu nedenle düzenli olarak kahvaltı yapılması gerektiğini vurguluyor. Ancak her kahvaltılık sağlıklı olmuyor. Kahvaltıda yediğimiz bazı gıdalar büyük tehlike oluşturuyor. İşte pratik ve lezzetli diyerek yediğimiz o sağlıksız gıdalar...

Haber 25-01-2023 09:08

Yanlış biliyormuşuz! Şekerden çok daha zararlı olan 5 yiyecek

Sağlıklı beslenme üzerine çok farklı düşünceler bulunuyor. Dışarıdan aldığımız bazı yiyecekler sağlıklı olarak pazarlansa da diyetisyenler bu yiyeceklerin çeşitli sağlık sorunlarına neden olabileceğini paylaştı. Şekerden çok daha zararlı olduğu belirtilen bu yiyecekleri yemeden önce tekrar düşünün.

Haber 19-01-2023 09:03

Zararlarını bilseniz asla yemezsiniz! Resmen kansere davetiye çıkartıyor

Lezzetli olduğunu düşünerek yediğimiz birçok yiyecek sağlığımızı tehlikeye atıyor. Yapılan araştırmalar sık sık tüketilen bazı gıdaların kanser, kalp hastalıkları gibi ciddi hastalıkların oluşumunda etkili olduğunu buldu. Özellikle yiyeceklerin daha lezzetli olması için yaptığımız bir hata tükettiğimiz sağlıklı gıdaları bile kimyasal bombaya dönüştürüyor. İşte asla yememeniz gereken akrilamid içeren gıdalar...

Haber 18-01-2023 09:06

Sakın bu hatayı yapmayın! Soğanın sadece bir dilimi bile zehirliyor

Soğan yemeklerin ve salataların vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Mutfağın demir başı olarak görülen soğanın faydası saymakla bitmiyor. Ancak yemek yaparken fark edilmeden yapılan bir hata soğanın ölümcül etkiler yaratmasına sebep olabiliyor. İşte soğan yaparken asla yapmamanız gereken o hata...

Haber 17-01-2023 16:09

Bursa'da katlı otoparktaki 3 otomobil yandı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde katlı otoparkta alev alan 3 otomobilde büyük hasar oluştu.

Yurthaber 12-01-2023 07:53

Sağlıklı diye yiyoruz ama vücudu mahvediyor! Balığın şaşırtan zararı

Severek tüketilen ve sağlıklı olduğu düşünülen balıklar kış aylarının vazgeçilmezi olarak görülüyor. Özellikle çocukların gelişimi için oldukça önemli olan balık tüketimi bazı durumlarda sağlık için çok büyük risk oluşturabiliyor. Kalp krizi ve felç riskini artıran o tehlikeli hastalığa sebep olabiliyor.

Haber 11-01-2023 09:10

Pratik ama evinize bile sokmayın: Vücudu yerle bir ediyor! Etkileri zehirden farksız

Yediğimiz yiyeceklerin sağlığı önemli ölçüde etkilediği her fırsatta belirtiliyor. Pratik ve lezzetli diyerek yediğimiz birçok yiyecek sağlığımızla oynuyor. Özellikle son yıllarda kullanımı oldukça artan bir gıdanın sağlığı tehdit ettiği belirtiliyor. İçinde bulunan kimyasallar resmen zehir etkisi yaratıyor. İşte asla yememeniz gereken o yiyecek...

Haber 10-01-2023 11:11

Porno izlemeden önce tekrar düşünün! Zararları göz korkutucu

Cinsellik üzere bilmediğimiz birçok konu bulunuyor. Toplumda birçok kişi ergenlik yaşlarından itibaren porno izliyor. Pornodan öğrenilen bilgilerin doğru olduğu düşünülüyor. Ancak cinsel içerikli videolar ve görseller cinselliğe zarar verebiliyor. Üstelik zararları sadece cinsellikle sınırlı kalmıyor. İşte pornonun şaşırtan zararları...

Haber 08-01-2023 13:29

Kahvaltıda yenilen en zararlı yiyecek: Damarları mahvediyor! Kolesterolü uçuruyor

Kahvaltı vücudumuz için en önemli olan öğünler arasında yer alıyor. Kahvaltıda yediğimiz gıdalar tüm günümüzü etkileyebiliyor. Kahvaltıda tüketilen hamur işleri mutlu olmamızı sağlasa da vücudumuzu içten içe bitiriyor. Kahvaltıda yenilen açma ve poğaçanın zararları dudak uçuklatıyor.

Haber 08-01-2023 09:09

Kendinize yaptığınız en büyük kötülük! Böbrekleri resmen bitiriyor... Böbrek taşlarına neden oluyor

Böbrek vücudumuz için en önemli görevleri gören organlar arasında bulunuyor. Ancak zararlı alışkanlıklar böbrek hastalıklarına neden olabiliyor. Zararlarının fazla olduğunu düşünmeyip masum sandığımız birçok yiyecek ve içecek böbrek sağlığını tehlikeye atıyor. Günlük hayatta içilen o içecekler böbrek yetmezliğine ve böbrek taşı oluşumuna neden olabiliyor.

Haber 04-01-2023 16:17

Bağışıklık sistemini bozarak vücudu baştan aşağı mahvediyor! Erken ölüm riskini artırıyor

Bağışıklık sistemini güçlendiren yiyecekler bizi hastalıklara karşı kalkan gibi korusa da günlük hayatta yediğimiz birçok yiyecek vücudumuz için oldukça sağlıksız olabiliyor. Uzmanlar lezzetli diyerek yediğimiz o tehlikeli yiyeceklerin kalp krizi, diyabet gibi sağlık problemlerine yol açtığını belirterek erken ölüm riskini artırdığını paylaştı.

Haber 03-01-2023 09:19

Zarar eş anlamlısı nedir? Zarar kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Günlük hayatta sohbet ederken birden çok kelime kullanılır. Kelime haznenizi geliştirmek ve sohbetinizin akıcı bir hâle gelmesi için eş anlamlı kelimeleri kullanabiliriz. Eş anlamlı kelimeler farklı kelimelerin aynı anlamda kullanılmasıdır. Bu nedenle herhangi bir kelimenin eş anlamlısı cümle içerisinde o kelime yerine kullanabiliriz. Zarar kelimesi de çeşitli eş anlamı bulunan kelimelerden biridir. Peki, zarar kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 02-01-2023 17:05

Resmen zehir yiyormuşuz: Zararlarını duyanlar hemen çöpe atıyor

Pratik ve lezzetli olduğu için yediğimiz birçok yiyecek sağlığımızı büyük oranda riske atıyor. Özellikle kahvaltılarda tüketilen ve sağlıklı olduğu düşünülen bazı gıdalar birçok hastalığın oluşmasında büyük rol oynuyor. Uzmanlar hemen hemen her evde bulunan o tehlikeli gıda hakkında uyarıyor.

Haber 30-12-2022 14:20

Büyük göğüslerinin videosunu paylaştı! Sütyen zorunluluğuna isyan edip...

Sütyen takmak kadınlar için oldukça rahatsız edici olabiliyor. Özellikle toplumun bu konuda yaptığı baskılar kadınların kendini kötü hissetmesine yol açıyor. Her geçen yıl bu baskılara karşı duran birçok kadın sütyen takmaktan vazgeçiyor. TikTok'ta sütyene karşı direnişini paylaşan bir kadın başka sosyal medya kullanıcıları tarafından desteklendi.

Kadin 29-12-2022 13:47

Silahlı saldırıya uğramıştı! O zabıta müdürüne bir şok daha... Otomobiline 100 bin liralık zarar verdiler

Didim Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu, ağustos ayında silahlı saldırıya uğramıştı. Hacıfettahoğlu bu kez de park halindeki aracının başına geldiğinde şoke oldu. Zabıta Müdürü'nün otomobiline kimliği belirlenemeyen bir şahıs boya sökücü döktü. Otomobilin 100 bin liralık zarar gördüğü o anlar, apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 24-12-2022 16:56

Dikkat! Bu sütyenler yüksek oranda kanser riski taşıyorlar

Sütyenler göğüsleri kaldırmak ve toparlamak için kullanılan iç çamaşırlarından. Sütyenler hakkında sıklıkla araştırmalar yapılıyor. Bazı uzmanlar sütyen takılmasının daha sağlıklı olacağını öne sürerken bazıları sütyenlerin sağlığı riske attığını belirtiyor. Son yapılan araştırmalarda bazı sütyenlerin kanser riskini arttırdığı tespit edildi.

Haber 23-12-2022 09:50