Zayıflık Haberleri

Gül sirkesi zayıflatır mı? Gül sirkesi ile kilo vermek için ne yapılır?

Gül sirkesi, eski çağlardan beri bazı rahatsızlıkları önlemek için kullanılmıştır. Başta mide ve karaciğer hastalıkları olmak üzere ayrıca güzellik için de gül sirkesi tercih edilmektedir. Gül sirkesi, gündelik yaşamda kullandığımız çoğu sirkenin kullanıldığı her yerde kullanabilir. Gül sirkeleri cilt bakımı, bebek pişiği, sivilce ve göz nezlesi gibi durumlar için harika bir tonik olarak kullanılabilmektedir. Gül sirkesi zayıflamak isteyenlerin de imdadına koşuyor.

Haber 21-10-2022 23:34

Yağı azaltıyor, sindirimi düzene sokuyor! İşte iğne ipliğe çeviren 7 içecek

Gazlı içecekler, şekerli meyve suları gibi yararsız içecekler insanların kilo almasına ve sağlığının bozulmasına neden olurken, bunların yerine tüketilebilecek sağlıklı birçok alternatif bulunuyor.

Haber 29-06-2022 18:38

Yaz mevsimine daha zayıf girebilmek mümkün! İşte binbir faydası olan kiraz sapının mucizevi etkileri

Haziran ayının gelmesiyle beraber yaz mevsimini bekleyen vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Tatile giden, gitmeyen herkesin ortak hedefi ise yaza daha fit ve zayıf girmek oldu. Son dönemde zayıflama konusunda yardımcı olan besinler sık sık araştırılırken, bunların başında ise kiraz sapı geliyor. Yaz aylarının vazgeçilmez besinlerinden olan kirazın sapının faydaları saymakla bitmiyor. İşte kiraz sapının mucizevi faydaları...

Haber 21-06-2022 12:39

Diyetinize mutlaka ekleyin! Kilo vermenize yardımcı en etkili yiyecekler

Yaz ayları gelince yapılan diyetlerde artış görülüyor. Yanlış uygulanan diyetler sağlığı olumsuz yönde etkiliyor. Yaptığınız diyetlerin sağlık açısından uygun olması gerekiyor. Hızlı ve sağlıklı kilo vermek için aşağıdaki yiyecekleri diyetinize ekleyebilirsiniz.

Haber 13-06-2022 09:51

Kilo vermek için birebir! İşte mate çayı tarifi...

Kilo vermek, yaz aylarına kısa bir süre kala birçok kişinin ortak problemi haline geldi. Spora ve sağlıklı beslenmeye ilginin arttığı şu dönemlerde, zayıflama sürecinize çaylarla da destek olabilirsiniz.

Yemek 11-05-2022 01:32

Metabolizmayı hızlandıracak en etkili yöntemler

Yavaş çalışan metabolizma kilo vermeyi en etkileyen nedenler arasında yer alıyor. Çeşitli nedenlere göre yavaşlayan metabolizmayı hızlandırmak için dışarıdan takviyeler yapılabiliyor. Etkili yöntemlerle metabolizmanızı hızlandırıp kilo verme sürecinizi arttırabilirsiniz.

Haber 09-05-2022 15:55

Yaza hazırsınız! En etkili göbek eritme tarifi

Yaz mevsimi yaklaşmışken alınan kiloları en hızlı şekilde verme yöntemleri alınıyor. Göbeğinizi eritmek için kullanacağınız tarif ile yaza girmeden istediğiniz görünümü kolayca elde edebilirsiniz. Göbeğinizden kolaylıkla kurtulmanızı sağlayacak bu tarifi uygulamak çok basit!

Kadin 27-04-2022 16:53

Yağları cayır cayır yakıyor! İşte yağ düşmanı karanfil çayı tarifi...

Fazla kilolar birçok kişinin ortak problemi haline geldi. Çoğu zaman spor ve düzenli beslenme bir arada yürütülerek kilo problemleri aşılabiliyor. Bu noktada metabolizmayı uyaran çaylar da ön plana çıkıyor. Bunlardan biri de karanfil çayıdır.

Haber 19-04-2022 22:48

Ebru Şallı zayıf fiziğiyle dikkat çekti! İskelet modası çoktan geçti...

Sunucu Ebru Şallı en son tüp bebek tedavisiyle gündeme gelmişti. Spor hareketleri ve beslenme tavsiyelerini sosyal medya hesabından paylaşan pilates eğitmeni Ebru Şallı, tahtanın üzerine yattığı pozuyla eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 14-04-2022 18:44

Doktor doktor gezerek çare arıyor! Bir yıldır hiç acıkmıyor

Denizli’de yaşayan 23 yaşındaki genç yaklaşık 1 yıl önce açlık duygusunu kaybetmesiyle tanı konulamayan hastalığına doktor doktor gezerek çare arıyor. Açlık hissini kaybeden gence doktorların verdiği tepki ise “Ne tıp kitabında böyle bir şey okuduk ne de doktorluk hayatımda böyle bir hastaya rastladım” şeklinde oldu.

Haber 26-03-2022 12:23

Bu çaylar tığ gibi yapıyor! İşte zayıflatan mucizevi 7 çay...

Hareketsiz yaşam, stres ve hızlı yemek tüketiminin artması milyonlarca kişiyi kilo problemleriyle baş başa bıraktı. Kilo vermenin yolu sağlıklı beslenme ve spordan geçerken aynı zamanda zayıflatıcı etkisi bulunan çayları içerek bu süreci hızlandırabilirsiniz.

Haber 23-03-2022 00:37

Doktorların Gestapo Fikret'iydi! Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son halini görenler şoke oldu

Ekranların tanınan simalarından olan Yeşim Ceren Bozoğlu gastrik bypass (Mide Bypass Ameliyatı) ameliyatı olmuş ve 7 ayda 20 kilo vermişti. Zaman içerisinde imajını da yenileyen Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 22-03-2022 19:16

İştahınızı bıçak gibi kesecek 7 mucizevi yiyecek

Hareketsiz yaşam, sağlıksız beslenme gibi sorunlar kilo vermenin önünde bariyer olarak karşımıza çıkıyor. Çoğu bireyin baş etmekte zorlandığı açlık hissi, düzensiz beslenmeyi ortaya çıkarıyor. Ancak iştahı kesen besinler sayesinde bu sorundan kurtulmak mümkün.

Yemek 22-03-2022 17:55

Kendinizi üzmeyin! Kilo verebilmek için fizyolojik açlığınızı dinleyin

Bahar aylarıyla birlikte, pandemide alınan fazla kilolardan kurtulma arayışları da başladı. Kimileri bu uğurda şok diyetlere yönelmekten kaçınmazken uzmanlar, her diyetin kişiye özel olması gerektiğini, aksi taktirde sürdürülebilir olmayacağı gibi, şok diyetlerin sağlığı ciddi şekilde tehdit ettiğini vurguluyor. Peki bahar mevsiminde fazla kilolardan en sağlıklı şekilde nasıl kurtulunabilir?

Haber 22-03-2022 11:24

1 haftada yağlarınızı yakmanızı sağlayacak mucizevi kürler

Kışın hareketsiz yaşam ve kötü beslenmeyle birlikte alınan kilolar yazın yaklaşmasıyla insanlarda strese sebep oldu. Kilolarını daha kolay vermek isteyenler çözüm önerileri arıyorlar. Yağları yakmak için çok etkili olan kürler bulunuyor. Bu kürleri öğrenmek için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Kadin 22-03-2022 10:51

Pul biber yoğurt karışımı yağ yakmıyor! Cayır cayır yağ yakan yiyecekler aslında...

Konunun uzmanları ve diyetisyenler yağ yakan mucize besinleri arayanlara her zaman aynı şeyi söylüyor: Mucize aramayın! Yağ yakıcı olduğu iddia edilen onlarca besin olduğu kulaktan kulağa yayılıyor. Bazıları etkili olsa da hiçbir besin tek başına doğrudan yağ yakmaz. Fakat dolaylık olarak doğru kullanıldığında yağ yakımını hızlandıran besinler var.

Haber 22-03-2022 09:10

Acımasız gerçekler: Elma sirkesi yağ yakmaz, limonlu su zayıflatmaz, tarçın metabolizmayı hızlandırmaz! Kilo vermek için...

Göbek yağını eritmek kolay olsaydı herkes manken olurdu. Ancak fazla kilonun kendini en çok gösterdiği yer olan göbek yağını eritmek için bazı şeylerden fedakârlık etmek gerektiğini unutmamak lazım. Beslenme şeklini değiştirip hayatınıza biraz da hareket kattığınız da geri kalan otomatik olarak gelecektir. Bir uzman eşliğinde kilo vermiyorsanız dünyanın dört bir yanından uzmanların göbek yağını yok etmek için verdiği tavsiyelere göz atabilirsiniz.

Haber 23-02-2022 11:02

Bu yöntemle herkes kilo verir! Yapmanız gereken çok basit

Uzun zamandır kilo vermek istiyor ancak günlük koşturma içinde önerilen diyetleri uygulayamadığınız için yapamıyorsanız bu rehber tam size göre! Uzmanların yaptığı araştırmalara göre hayatınızda yapacağınız bazı ufak değişikliklerle kilo vermeniz mümkün. İşte birbirinden ilginç kilo verme yöntemleri...

Haber 17-02-2022 14:12

Sirkeli su içmek gerçekten faydalı mı?

Sirke farklı alanlarda hayatımıza katkı sağlıyor. Sirkeli su içmenin de sağlık için pek çok yararı olduğu düşünülüyor. Özellikle zayıflamak isteyenlerin tercihi olan sirke birçok insan tarafından tüketiliyor. Peki sirkeli su gerçekten faydalı mı? Sirkeli suyu nasıl tüketmeliyiz?

Haber 03-02-2022 16:52

Kilo alıp verdikçe cilt de zarar görüyor! Bu yöntem kilo değişiminin etkilerini yok ediyor

Kilo alma ve verme sonucu yüz bölgesinde meydana gelen değişiklikler için tercih edilen uygulamaları anlatan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, yeni ve güzel bir cilt için hangi yöntemlere başvurulabileceğini anlattı.

Haber 21-12-2021 15:42

Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray bir deri bir kemik kaldı!

Yeşilçam’ın usta sanatçısı Türkan Şoray yaptırdığı Fransız askısı yöntemi ile gençleşmişti. 76 yaşındaki Yeşilçam’ın sultanı adeta bir deri bir kemik kaldı. Türkan Şoray’ın son halini görenler şaşırdı.

Magazin 18-09-2021 11:13

Zayıflama ameliyatları kansere karşı koruyucu

Zayıflamak için yapılan mide küçültme ameliyatlarının kansere yakalanma oranını yüzde 80 oranında azalttığı bildiriliyor. L

Haber 21-06-2008 09:55

Kelepçeli zayıflama ne kadar sağlıklı?

Eşinin ve doktorların karşı çıkmasına rağmen zayıflamak için midesine kelepçe taktırmakta ısrar eden İnegöl Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli Nurten Demirkol'un bu hayal uğruna yaşamını yitirmesi yöntemin güvenilirliğini tartışmaya açtı.

Haber 12-12-2007 14:28

Zayıflamanın ve formda kalmanın sırları

Antalya'da yaptığı 138 ameliyatla obezite hastalarını 5 bin 162 kilogram zayıflatan Prof.Dr. Güner Öğünç, 20 yıldır aynı kiloda kalmanın sırlarını anlattı.

Haber 28-11-2007 10:00

Kafein ile nasıl zayıflayabilirsiniz?

Bir araştırmaya göre, günde 1,5 su bardağı kahve alanlarda, kafeinin vücuttaki yağ yakımını hızlandırdığı ortaya çıktı.

Haber 26-12-2005 02:39

Müzik dinleyerek zayıflayın

ABD'de yapılan araştırmalara göre, fiziksel aktiviteyi artırdığı için müzik dinleyerek zayıflamak mümkün.

Haber 08-12-2005 09:12

Burcunuza göre zayıflayın

Uzmanlar, insanların davranışlarında etkili olduğuna inanılan burçların, yemek alışkanlıklarında da belirleyici olduğunu, bu nedenle diyet yaparken burca göre davranmak gerektiğini belirttiler. Uzmanlar, diyet yaparken burçların özelliklerine uygun davranmak gerektiğini belirttiler.

Haber 04-12-2005 02:11

Zayıflayanlar neden yeniden kilo alır?

Bilim adamları, zayıflayanların neden kilolarını korumakta sıkıntı çektikleri ve yeniden kilo almaya başladıklarının sırrını çözdüler.

Haber 02-12-2005 13:30

Yanlış zayıflama yöntemlerine dikkat

Denizli Devlet Hastanesi (DDH) Beslenme Uzmanı Hasan Yıldız, rantı oldukça yüksek olan zayıflama sektörünün, kişileri, yanlış beslenme ve hayat tarzına sürüklediğini söyledi.

Haber 12-09-2005 12:11

Zayıflamak hastalıkları önlüyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sevgi Canbaz, zayıflamanın hastalıkları önlediğini bildirdi.

Haber 21-06-2005 16:20

Zayıflık saplantıya dönüşmesin

Gençlerin çabuk kilo verme amacıyla uyguladıkları zayıflama diyetleri nedeniyle, büyüyen organizmanın artan enerji ve besin öğeleri gereksinimini karşılayamadığı, bunun da olumsuz sonuçlar doğurduğu belirtildi.

Haber 01-02-2005 14:53

Hareket eden zayıf kalıyor

ABD'li bilim adamları, bazı kişilerin biyolojik olarak daha az hareketli olmaya programlandığını ve aşırı kilo almalarına da bunun yol açtığını söylüyor.

Haber 28-01-2005 10:00

Zayıflama takıntısı, ölümle sonuçlanabilir

Medyanın 'zayıf' imaj sunumundan etkilenen kadınların aşırı zayıf kalma çabaları, ölümle sonuçlanabiliyor.

Haber 30-11-1999 00:00

Aşırı zayıflık tehlikeli

Giydiklerinin üstüne yakışmadığını düşünen, zayıflıktan dolayı sağlık sorunları yaşayan insanlar kilo almak istiyorlar. Ancak uzmanlar, sorunun sebebinin genetik, yoğun çalışmaya veya düzensiz beslenmeye bağlı olabileceğini bildiriyor.

Haber 30-11-1999 00:00

Zayıflamada duraklama nasıl atlatılır?

Zayıflamaya karar verip bir diyet uygulamaya başladığınızda, ilk haftalar özellikle moral vericidir.

Haber 30-11-1999 00:00