Zekeriya Camlibel Haberleri

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Adıyaman'da partililerle bir araya geldi

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu.

Yurthaber 2024-03-29 07:45:47

HÜDA PAR'dan dikkat çeken ittifak çıkışı! 'Biz o defteri kapattık'

Kocaeli'de gazetecilerle bir araya gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yapıcıoğlu ittifak görüşmeleriyle ilgili, "Bazı partiler, bazı yerlerde adaylarını çekip bir yerlere destek verebilirler ama HÜDA PAR açısından biz ittifak görüşmeleriyle ilgili noktayı koyduk, o defteri kapattık" dedi. İşte Yapıcıoğlu'nun o açıklamaları...

Haber 2024-03-08 14:59:28

Bilgisayar bağımlılığını yendi, filografi bağımlısı oldu! Antidepresan kullananlar bu sanatla birlikte bıraktı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yaşayan Zekeriya Metin, bilgisayar bağımlılığını filografi sanatı ile yendi. Şimdi ise filografi sanatına bağımlı olduğunu ifade eden Metin, “Filografi ile bilgisayar bağımlılığımı yendim” dedi.

Kadin 2024-02-23 14:49:03

SON DAKİKA | HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu'nun 'Özerklik' çıkışına Adalet Bakanı Tunç'tan tepki: Mümkün değil

Son dakika haberi: HÜDA PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Genel Kurul'da yaptığı konuşmada gündeme getirdiği 'özerklik' çıkışına, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan tepki geldi. Bakan Tunç, yaptığı açıklamada "Bunların tartışılması mümkün değil" diye konuştu.

Haber 2023-12-26 11:44:14

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun TBMM'deki sözleri tartışma yarattı! 'Eyalet, özerklik ve federasyon gibi...'

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, dün TBMM Genel Kurulu'nda kullandığı ifadeler tartışmaya yol açtı. Yapıcıoğlu konuşmasında "Olumlu ve olumsuz yönleriyle eyalet, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerine serbestçe tartışılabilmelidir" dedi. Bu sözlere üzerine CHP'li vekil Ali Mahir Başarır, "Bunu konuşan insanlar bu ülkede ne ilan ediliyor" diyerek yanıt verdi.

Haber 26-12-23 09:22

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan 'ittifak' açıklaması: 'Henüz sonuçlanmadı'

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerle ilgili ittifak görüşmelerinin sürdüğünü belirtti. Yapıcıoğlu açıklamasının devamında "İttifaklarla ilgili basında farklı farklı haberler görüyoruz. Bizden veya yetkili bir arkadaşımızdan duymadığınız hiçbir şeye itibar etmeyiniz. İttifakla ilgili görüşmelerimiz var, fakat bu henüz sonuçlanmadı" dedi.

Haber 21-12-23 06:49

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü! Açıklama geldi 'Temaslar için karşılıklı heyet oluşturuldu'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Erdoğan dün de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşmüştü. Erdoğan ve Yapıcıoğlu'nun görüşmesinin ardından açıklama da geldi. Yapıcıoğlu açıklamasında "Görüşmemiz Yerel seçimlerle alakalıydı. Temaslar için karşılıklı heyet oluşturuldu. 3’er kişilik heyet gerekli çalışmaları yapacak." dedi.

Haber 13-12-23 16:39

Babası tutuklanınca gözyaşlarına boğuldu! 'O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz'

Sakarya'da, boşandığı Tuğba S.'yi (28) tabancayla rehin alan Zekeriya Kaya (41), tutuklandı. Kaya, kelepçeli halde polis aracına bindirildiği sırada ilk evliliğinden dünyaya gelen kızı Emine Nur Kaya (18), gözyaşlarına boğuldu. Genç kız, "Yapmayın, niye yapıyorsunuz? Kaçacak mı sanki? Sanki vurdu da. O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz" diyerek ağladı. İşte detaylar...

Haber 12-12-23 17:59

HÜDA-PAR mitingindeki maskeli gruba ait görüntüler gündem oldu! Ümit Özdağ savcıları göreve çağırdı

HÜDA-PAR'ın İsrail'in saldırıları karşısında dün Batman'da düzenlediği mitingindeki görüntüler gündem oldu. HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, konuşma yapacağı kürsüye Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugaylarının üniformasını giymiş, yüzleri maskeli bir grupla çıktı. Söz konusu görüntülerle ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yapılanın suç olduğunu belirterek savcıları göreve çağırdı.

Haber 13-11-23 13:46

Avukat Zekeriya Çetin'in ilk romanı okuyucuyla buluştu! Sınırlarda yaşanan bir aşk hikâyesi: Uzun Zaman Önce

Avukat Zekeriya Çetin’in İnkılâp Kitabevi’nden çıkan ilk romanı "Uzun Zaman Önce" okuyucuyla buluştu. Çocukluğundan kalma yaraları umursamadan başka bir dünya hayal eden Selim ve Gizem’in hikâyesini ele alan roman çarpıcı bir aşk hikâyesini ele alıyor.

Magazin 02-11-23 17:23

HÜDA-PAR'dan kara harekatı açıklaması: İsrail göze alamaz, çünkü...

Hür ve Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "15 gündür Gazze sınırına tankları yığmışlar. Üniformalı siyonistleri oraya dizmişler. 'Kara harekatı başladı, başlayacak' diyorlar. Niye başlamıyor peki? Çünkü, kara harekatını başlatırlarsa karşılarında onlar gibi ellerinde silah olan birileri çıkacak. Çünkü, onlar bizimle, bizim kardeşlerimizle, oradaki Müslümanlarla göğüs göğse eşit şartlarda çarpışmayı asla göze alamazlar" dedi.

Haber 22-10-23 19:12

HÜDA PAR ve Saadet Partisi'nden Filistin için ortak miting kararı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Temel Karamollaoğlu ile birlikte basın açıklaması düzenledi. Görüşmenin ardından kameraların karşısına geçen iki lider, Filistin için ortak miting kararı aldıklarını söyledi.

Haber 10-10-23 15:05

Düğünde 2 kişinin öldüğü silahlı çatışmada cinayet zanlısının ifadesi şoke etti! 'Yaptığım hareket can havliyle refleksle yaptım'

Sivas'ta düğünde çıkan kavgada Zekeriya Çakmak ve İbrahim Çelebi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı. Silahlı kavganın şüphelisi Bekir Sakarya, savcılıkta verdiği ifadesinde "Yaptığım hareketi can havliyle refleksle yaptım. Kız kardeşimle ilgili küfürlü laf söylemeleri nedeniyle bu olay yaşandı" dedi. Sakarya tutuklanırken, olayda ölen Çakmak'ın kavga ile alakasının olmadığı ve bölgeden geçerken kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 08-10-23 22:02

Düğünde çıkan tartışma ölümle sonuçlandı!

Sivas'ta bir düğünde çıkan kavgada B.S. tarafından tabancayla vurulan Zekeriya Çakmak ve İbrahim Çelebi yaşamını yitirdi, Mustafa Boyraz yaralandı. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanan B.S., gözaltına alındı.

Haber 08-10-23 01:03

Hakkarili Özbiçen, köy işlerinde çalışırken derslerini de ihmal etmeyerek tıp fakültesini kazandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ailesine yardımcı olmak için ot biçip bağ yapan, hayvanlara bakan Mehmet Zekeriya Özbiçen, bir taraftan da azimle ders çalışarak hayalini kurduğu tıp fakültesini kazandı.

Yurthaber 29-08-23 11:08

HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan emekli maaşı zammı açıklaması: 'Yılbaşına kadar bekleyecek takatleri kalmamıştır'

HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan emekli maaşlarıyla ilgili açıklama geldi. "Emeklilere 'yılbaşını bekleyin, yılbaşında sizleri rahatlatacağız' demeniz yetmez" diyen Yapıcıoğlu, "Emeklinin yılbaşına kadar bekleyecek takati kalmamıştır" diye konuştu.

Finans 27-08-23 19:25

Masterchef son aday kim oldu? MasterChef All Star'da 8. eleme adayı kim seçildi? Tansiyon yüksek!

MasterChef All Star yarışmacıları bu akşam son eleme adayı olmamak için yarıştılar. Meşhur Katmerci Zekeriya Usta'nın ustası Mehmet Özsimitçi bu akşam MasterChef'e konuk oldu. Yarışmacılar potaya girmemek için büyük mücadele verdiler. Peki, Masterchef son aday kim oldu? MasterChef All Star'da 8. eleme adayı kim seçildi? İlk kaşık geldi!

Magazin 27-08-23 00:23

Antep katmer tarifi! Evde hazırlayabileceğiniz katmer tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Antep katmer tarifi MasterChef'te yapılmasıyla merak edildi. Meşhur katmerci Zekeriya Usta'nın torunu olan Mehmet Özsimitçi, bugünkü bölümde simit katmer tarifi verdi. Biz de sizler için Gaziantep yöresine ait olan katmer tatlısının yapılışını ve malzemelerini sizler için hazırladık.

Yemek 26-08-23 21:11

Binali Yıldırım'a benzerliğiyle gündem olmuştu! 68 yaşında hayali gerçek oldu

İzmir’de matbaacılık yapan Zekeriya Öztekin, eski Başbakan Binali Yıldırım’a benzerliğiyle gündem olmuştu. 68 yaşındaki Öztekin, bu kez de üniversite okuma aşkıyla gündeme geldi. Yıllarca üniversiteli olma hayali kuran Öztekin, bu yıl girdiği üniversite sınavında Bartın Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü kazandı. Öztekin, “Geçen yıl üniversite sınavına girdim, başarılı olamayınca daha da hırslandım. Bu yıl tekrar sınava girdim ve kazandım” dedi.

Haber 25-08-23 11:01

Bıçaklı saldırı sonrası HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu'ndan tepki: Bizi durdurmaya çalışanlara şu mesajı vermek istiyorum... Zanlı tutuklandı

HÜDA PAR'ın Adana İl Başkanlığı'na yapılan bıçaklı saldırı sonrası HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan açıklama geldi. Yapıcıoğlu "Arkasında her kim varsa bütün yönleriyle bu olayın bir an önce açığa çıkmasını istiyoruz" diye konuştu. Yapıcıoğlu saldırıyla ilgili tepkisini dile getirirken ayrıca "İnşallah ne bizi meşru dairenin dışına çekebileceksiniz, ne bizim gözümüzü korkutabileceksiniz ne de bizi hizmetlerimizden geri koyabileceksiniz" dedi. Saldırıyı gerçekleştiren A. S. tutuklandı.

Haber 23-07-23 14:31

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan gündem olacak sözler! 'Karma eğitim dayatmasından vazgeçilmelidir'

Cumhur İttifakı ortağı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun bir televizyon programında laiklik ve karma eğitimle ilgili sözleri gündem oldu. "Laiklik ile milletin sıkıntısı vardır" diyen Yapıcıoğlu, karma eğitimin en fazla kızlara zarar verdiğini ifade ederek "Karma eğitim dayatmasından vazgeçilmelidir" dedi.

Haber 21-07-23 07:55

İzmir'de 2 ilçede birden orman yangını! Dumanlar gökyüzünü kapladı, görenler hemen ekipleri aradı: Karadan ve denizden tahliye

İzmir'in Aliağa ve Menderes ilçelerinde orman yangını çıktı. Aliağa'daki yangın yerleşim birimlerini de tehdit etti. Dumanları görenler ihbarda bulundu, bölgeye ekipler sevk edildi. Alevlere hem havadan hem de karadan müdahale edildi. Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney'den tahliye açıklaması geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yangınlarda son durumu bildirip uyarıda bulundu. İzmir Valisi Köşger, Aliağa'daki tahliyenin tamamlandığını bildirdi. Yangınlar kontrol altına alındı.

Haber 10-07-23 15:22

Zekeriya Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Resmi Gazete'de yayımlandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya oldu

Zekeriya Kaya ile ilgili araştırmalar 22 Haziran 2023 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararı sonrası merak konusu oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya oldu. Peki, Zekeriya Kaya kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Haber 22-06-23 08:33

SON DAKİKA | Mehmet Şimşek'in yardımcıları merak ediliyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, yeni bakan yardımcıları belli oldu...

Son dakika haberi: Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararı'na göre bakanlıklara yeni bakan yardımcıları atandı. Adalet Bakanlığı bakan yardımcılığına Akın Gürlek, Hasan Yılmaz, Niyazi Acar, ve Ramazan Can atanırken, İçişleri Bakanlığı bakan yardımcılığına Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu atandı. Öte yandan merak konusu olan Hazine ve Maliye Bakanlığı bakan yardımcılığına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik, Zekeriya Kaya atandı.

Haber 22-06-23 07:16

Son dakika: Gri kategoride aranıyordu... Üst düzey FETÖ üyesi tutuklandı!

Son dakika haberine göre, FETÖ/PDY terör örgütüne ait derneklerde örgüte ait paraların aklanması ve örgütün yurt dışı yapılanması (Türkmenistan) içerisindeki faaliyetleri nedeniyle terör örgütü yöneticisi olmak suçlarından gri kategoride aranan Zekeriya Cerit çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 19-06-23 19:16

Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili HÜDA PAR'dan gündem yaratacak çıkış! 'Zinhar değiştirilemez' demek...

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili gündem yaratacak bir açıklama yaptı. Yapıcıoğlu "Biz, '4 maddeyi değiştirelim' demiyoruz. Yani biz dili değiştirelim, biz bayrağını değiştirelim, biz başkenti değiştirelim, şunu değiştirelim bunu değiştirelim diye bir teklifimiz yok. Diyoruz ki bu maddelere 'zinhar değiştirilemez' demek gelecek nesillerin iradesine ipotek koymaktır. 'Bu doğru bir şey mi değil mi gelin bunu tartışalım' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 08-06-23 16:45

Son günlerde çok konuşulmuştu! HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te yemin etti

AK Parti listelerinden seçime giren ve milletvekili seçilen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te yemin etti. Yapıcıoğlu, daha önce yaptığı açıklamada "Yemin metnini elbette okuyacağız. Bir nokta, virgül eksik bırakmamak gerekiyor. Ekleme çıkartma yapma gibi bir durum yok" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 02-06-23 20:45

CHP'li isimlerin iddiası gündem olmuştu! HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'dan açıklama

CHP'li isimler, HÜDA PAR'dan Meclis'e giren vekiller için "Anayasada Türk milleti ifadesi geçtiği için yeminde sorun çıkartabilirler" iddiasında bulunmuştu. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu yaptığı açıklamada "Günlerdir TBMM'deki yemin töreninde kriz çıkaracağımız yalanını tekrarlayıp duran zevata itibar etmeyiniz" ifadesini kullandı.

Haber 27-05-23 10:58

Kan donduran vahşet! Evlenmekten vazgeçince boğazını keserek katletti

Esenler'de kan donduran bir kadın cinayeti yaşandı. 44 yaşındaki Hanife Burma, birlikte yaşadığı Zekeriya Tokmak tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Katil zanlısı, olay sonrası polise giderek suçunu itiraf etti. Tokmak'ın polisteki ifadesinde evlenmeyi planladıklarını ancak Burma'nın vazgeçtiğini söylediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 09-05-23 12:20

Türkiye'nin konuştuğu Büyükşen çifti cinayeti davasında yeni gelişme! Karar açıklandı

Konya'da, 4,5 yıl önce yanlış adrese girilip Necla ve Metin Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili davada, azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş ve sevgilisi Abdullah Başdemir ile cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik 2'şer kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz sanık Zekeriya Okşen ise, delil yetersizliğinden beraat etti.

Haber 05-05-23 19:14

'Mansur Yavaş' sorusuna Kılıçdaroğlu'ndan 'HÜDA PAR' çıkışı! 'Utanıyor musunuz' diye sordu, gündem olan 'Türk bayrağı' çıkışını hatırlattı

Mansur Yavaş, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı seçildikten sonra sahaya indi ve mitinglerde özellikle terörle mücadeleye yönelik söylemleri öne çıktı. Yavaş'ın bu vurgusuyla ilgili yöneltilen soruya cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu dikkat çeken bir yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'nun 'Türk bayrağı' çıkışını hatırlatırken "Hani Bahçeli milliyetçiydi?" diye sordu. Kılıçdaroğlu, Yapıcıoğlu'nun Akkuyu NGS açılışına katılmamasına da dikkat çekti.

Haber 30-04-23 09:50

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Bu zihniyetin ürünü diyerek CHP'ye yüklendi

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman'da yaptığı açıklamada "Memleket, CHP zihniyetine teslim edilmemelidir. Neden edilmemelidir? Çünkü memleketin en ciddi, en köklü, en can yakıcı sorunları bu zihniyetin ürünüdür. Bu sorunları oluşturan zihniyet, sorunları çözemez diye düşünüyoruz" dedi.

Haber 28-04-23 15:16

'Türk bayrağı' çıkışı gündem oldu, bir tepki daha geldi! Destici'den HÜDA PAR'a 'Hizbullah' çağrısı

HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'nun 'Türk bayrağı' çıkışına bir tepki de Cumhur İttifakı'nın ortaklarından BBP lideri Mustafa Destici'den geldi. Yapıcıoğlu'nun canlı yayında kullandığı "Türk bayrağı yerine Türkiye bayrağı denmeli" sözlerine Tuğrul Türkeş'ten "Yapsın da görelim" yanıtı gelmişti. Destici de Yapıcıoğlu'nun sözlerini eleştirirken HÜDA PAR'a terör örgütü Hizbullah ile ilgili çağrı yaptı.

Haber 28-04-23 12:36

Tuğrul Türkeş'ten HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na sert sözler! 'Yapsın da görelim'

28. Dönem AK Parti Ankara 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Tuğrul Türkeş, Cumhur İttifakı ortağı HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Türk bayrağı ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Türkeş, Yapıcıoğlu'na yönelik "Onun o bayraktan rahatsız olma hakkı varsa benim de HÜDA PAR’dan ve onun genel başkanından rahatsız olma hakkım demokratik bir hak. Yani yapsın da görelim" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-23 11:11

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Türk bayrağı ile ilgili sözleri gündem oldu! 'Kürt'ü kışkırtıp...'

HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katıldığı canlı yayında programında yeni bir anayasa yapılması gerektiğini ve yeni anayasada değiştirilemez madde olmaması gerektiğini savundu. Türk bayrağı ile ilgili olarak Yapıcıoğlu'nun "Türk bayrağı yerine Türkiye bayrağı denmeli. Ülkelerin bayrağı olur ve bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti" sözleri gündem oldu.

Haber 25-04-23 07:54

HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu: Hemen bize 'kadın düşmanı' etiketi yapıştırıyorlar

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Esenyurt'ta düzenlenen etkinlikte, "Biz kadınla beraber aileyi de koruyalım diyoruz. Onlar 'aileyi koruyalım' lafını duyunca hemen bize 'kadın düşmanı' etiketi yapıştırıyorlar." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-23 18:03

Cumhur İttifakı'na katılmaları gündem olmuştu! HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan bakanlık açıklaması... 'Hangisi verilirse verilsin...'

Seçime sayılı günler kala HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılması siyaset kulislerini hareketlendirmişti. Siyaset gündeminden düşmeyen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR'ın yasal bir parti olduğunu, hakkında herhangi bir soruşturma olmamasına rağmen kendilerine iftira ve hakaret edenlerin hukuk önünde hesap vereceğini söyledi. Yapıcıoğlu, Cumhur İttifakı ile bakanlık pazarlığı yapmadıklarını da ifade etti.

Haber 30-03-23 16:14

SON DAKİKA | 'AK Parti listelerinden...' Cumhur İttifakı'na katılacaklar mı? HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu 3 önceliklerini sıralayarak duyurdu

Son dakika haberi: 14 Mayıs seçimlerine kısa süre kala siyaset gündeminde hareketlilik devam ediyor. Özellikle HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Daha önce HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını söylemişti. Son olarak açıklama yapan Zekeriya Yapıcıoğlu "Seçime AK Parti listelerinden gireceğiz." dedi.

Haber 24-03-23 16:15

Cumhurbaşkanı olsa atacağı ilk adımı açıkladı! Millet İttifakı'ndan davet geldi mi? HÜDA-PAR lideri Yapıcıoğlu'ndan Cumhur İttifakı açıklaması: Tabii ki milletvekilliği talep ettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteklerini net şekilde açıklayan, Cumhur İttifakı'na katılma süreci ise devam eden HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "yarın cumhurbaşkanı olsa" yapacağı ilk işi açıkladı. Cumhur İttifakı'na katılım sürecinde görüşmeler kapsamında "Milletvekilliği konusunda tabii ki talebimiz oldu" diyen Yapıcıoğlu, Millet İttifakı'ndan davet gelip gelmediği sorusuna yanıt verdi. Yapıcıoğlu, ittifaka katılmaları durumunda "HÜDA-PAR kendi kimliğiyle kalacak" diye konuştu.

Haber 19-03-23 15:23

HÜDA PAR Hizbullah'ın devamı mı? Zekeriya Yapıcıoğlu, canlı yayında cevap verdi…

Cumhur İttifakı’na katılması beklenen HÜDA PAR ile ilgili tartışmalar sürerken partinin genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama daha geldi. "Hizbullah'ın devamı mısınız?" sorusuna yanıt veren Yapıcıoğlu a "Çok net söylüyorum. Biz Hizbullah'ın veya başka bir örgütün devamı veya mirasçısı değiliz" dedi.

Haber 16-03-23 07:30

Son dakika: 'Hizbullah'ı terör örgütü olarak görüyor mu?' HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu canlı yayında cevapladı

Son dakika haberi... HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Yapıcıoğlu, "Seçimlere giriş netleşince kamuoyuyla paylaşılacak. Netleşmeden, 'Cumhur İttifakı'nın parçası olacağız' ya da 'olmayacağız' diye net cümlelerle ifade etmem doğru değil." dedi. Öte yandan Yapıcıoğlu, 'Hizbullah'ı terör örgütü olarak görüyor musunuz?' sorusuna da yanıt verdi.

Haber 13-03-23 19:02

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan 'HÜDA PAR, Cumhur İttifakı üyesi denilebilir mi?' sorusuna dikkat çeken cevap

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, ortak basın toplantısı düzenledi. Basın mensubunun "HÜDA PAR, Cumhur İttifakı üyesi diyebilir miyiz?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt veren Yapıcıoğlu, "Şu ana kadarki görüşmelerde bir pürüz yok. Son noktayı henüz koymuş değiliz." ifadelerini kullandı.

Haber 13-03-23 17:20

HÜDA PAR'dan Cumhur İttifakı'na destek! HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı. HÜDA PAR'dan Cumhur İttifakı'na destek gelmesi sonrası birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Zekeriya Yapıcıoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Haber 11-03-23 15:55

Son dakika: HÜDA PAR ittifak kararını verdi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğiz

Son dakika haberi: HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Diyarbakır'da önemli açıklamalarda bulundu. Yapıcıoğlu, "14 Mayıs'ta aday çıkarmayacağız. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğiz." dedi.

Haber 11-03-23 15:33

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? Zekeriya Yapıcıoğlu kaç yaşında, nereli?

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Seçime aylar kala yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Zekeriya Yapıcıoğlu hakkında araştırmalar hız kazandı. 1966 yılında Batman'da doğan Yapıcıoğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Zekeriya Yapıcıoğlu, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Peki, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? Zekeriya Yapıcıoğlu kaç yaşında, nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Haber 09-03-23 11:32

Sabri Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF MHK Başkanı Sabri Çelik neden istifa etti? TFF'den açıklama bekleniyor!

Sabri Çelik ile ilgili son dakika haberinin ardından konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. TFF MHK Başkanı Sabri Çelik yönetime istifasını sundu. Son 10 yılda 8 kez MHK Başkanı değişti. Bu süreçte 6 isim görev yaptı. Yusuf Namoğlu 2014 ve 2016'da, Kuddusi Müftüoğlu 2015'te, Zekeriya Alp 2019, Ferhat Gündoğdu 2021'de, Sabri Çelik ise 2019 ve 2023'te bu görevi üstlendi. Peki, Sabri Çelik kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF MHK Başkanı Sabri Çelik neden istifa etti?

Spor 28-01-23 14:56

Cumhur İttifakı genişleyecek mi? HÜDA-PAR’dan açıklama geldi: AK Parti ile görüşmeler sürüyor

Seçimlere 110 gün kala Cumhur İttifakı’nın genişleyeceği iddiası kulisleri hareketlendirdi. HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, AK Parti ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek ihtimallerin hepsinin masada olduğunu belirtti. HÜDA-PAR’ın özellikle Doğu Anadolu’da Batman gibi birkaç ilde güçlendiği belirtilirken Cumhur İttifakı’na katılmasının kritik öneme sahip olduğu iddia edildi.

Haber 23-01-23 08:27

Cumhur İttifakı genişliyor mu? Yapıcıoğlu'nun Erdoğan'ı ziyareti dikkat çekmişti! HÜDA PAR'dan açıklama geldi

Seçim tarihi yaklaşırken siyasi ittifaklardaki hareketlilikler de devam ediyor. Dün HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyareti bu açıdan dikkat çekmiş, Yapıcıoğlu'nun 'ittifak' sözleri akıllara "Cumhur İttifakı genişliyor mu" sorusunu getirmişti. HÜDA PAR'dan söz konusu 'ittifak' iddialarına yanıt geldi. Açıklamada görüşmenin detaylarıyla ilgili bilgi verileceği de belirtildi.

Haber 06-01-23 15:38

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu arasında görüşme! Dikkat çeken ittifak açıklaması

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü. Öte yandan Yapıcıoğlu, görüşmeye ilişkin detayları paylaştı. Genel Başkanı Yapıcıoğlu, "Birkaç başlık vardı, onları konuştuk. Bu başlıklardan bir tanesi seçimlerle ilgili. Netleşince inşallah kamuoyuyla paylaşacağım." ifadelerini kullandı. Gazetecilerin olası ittifak ile ilgili, "Bugün teklif geldi mi?" sorusuna Zekeriya Yapıcıoğlu, "Biraz daha sabır." yanıtını verdi.

Haber 05-01-23 20:45