Zekeriya Yapıcıoğlu Haberleri

HÜDA PAR'dan dikkat çeken ittifak çıkışı! 'Biz o defteri kapattık'

Kocaeli'de gazetecilerle bir araya gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yapıcıoğlu ittifak görüşmeleriyle ilgili, "Bazı partiler, bazı yerlerde adaylarını çekip bir yerlere destek verebilirler ama HÜDA PAR açısından biz ittifak görüşmeleriyle ilgili noktayı koyduk, o defteri kapattık" dedi. İşte Yapıcıoğlu'nun o açıklamaları...

Haber 08-03-2024 14:59

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun TBMM'deki sözleri tartışma yarattı! 'Eyalet, özerklik ve federasyon gibi...'

HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu, dün TBMM Genel Kurulu'nda kullandığı ifadeler tartışmaya yol açtı. Yapıcıoğlu konuşmasında "Olumlu ve olumsuz yönleriyle eyalet, özerklik ve federasyon gibi yönetim modelleri üzerine serbestçe tartışılabilmelidir" dedi. Bu sözlere üzerine CHP'li vekil Ali Mahir Başarır, "Bunu konuşan insanlar bu ülkede ne ilan ediliyor" diyerek yanıt verdi.

Haber 26-12-2023 09:22

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan 'ittifak' açıklaması: 'Henüz sonuçlanmadı'

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerle ilgili ittifak görüşmelerinin sürdüğünü belirtti. Yapıcıoğlu açıklamasının devamında "İttifaklarla ilgili basında farklı farklı haberler görüyoruz. Bizden veya yetkili bir arkadaşımızdan duymadığınız hiçbir şeye itibar etmeyiniz. İttifakla ilgili görüşmelerimiz var, fakat bu henüz sonuçlanmadı" dedi.

Haber 21-12-2023 06:49

HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan emekli maaşı zammı açıklaması: 'Yılbaşına kadar bekleyecek takatleri kalmamıştır'

HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan emekli maaşlarıyla ilgili açıklama geldi. "Emeklilere 'yılbaşını bekleyin, yılbaşında sizleri rahatlatacağız' demeniz yetmez" diyen Yapıcıoğlu, "Emeklinin yılbaşına kadar bekleyecek takati kalmamıştır" diye konuştu.

Finans 27-08-2023 19:25

Zekeriya Yapıcıoğlu

Zekeriya Yapıcıoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zekeriya Yapıcıoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan gündem olacak sözler! 'Karma eğitim dayatmasından vazgeçilmelidir'

Cumhur İttifakı ortağı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun bir televizyon programında laiklik ve karma eğitimle ilgili sözleri gündem oldu. "Laiklik ile milletin sıkıntısı vardır" diyen Yapıcıoğlu, karma eğitimin en fazla kızlara zarar verdiğini ifade ederek "Karma eğitim dayatmasından vazgeçilmelidir" dedi.

Haber 21-07-2023 07:55

Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili HÜDA PAR'dan gündem yaratacak çıkış! 'Zinhar değiştirilemez' demek...

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili gündem yaratacak bir açıklama yaptı. Yapıcıoğlu "Biz, '4 maddeyi değiştirelim' demiyoruz. Yani biz dili değiştirelim, biz bayrağını değiştirelim, biz başkenti değiştirelim, şunu değiştirelim bunu değiştirelim diye bir teklifimiz yok. Diyoruz ki bu maddelere 'zinhar değiştirilemez' demek gelecek nesillerin iradesine ipotek koymaktır. 'Bu doğru bir şey mi değil mi gelin bunu tartışalım' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 08-06-2023 16:45

Son günlerde çok konuşulmuştu! HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te yemin etti

AK Parti listelerinden seçime giren ve milletvekili seçilen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te yemin etti. Yapıcıoğlu, daha önce yaptığı açıklamada "Yemin metnini elbette okuyacağız. Bir nokta, virgül eksik bırakmamak gerekiyor. Ekleme çıkartma yapma gibi bir durum yok" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 02-06-2023 20:45

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Bu zihniyetin ürünü diyerek CHP'ye yüklendi

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman'da yaptığı açıklamada "Memleket, CHP zihniyetine teslim edilmemelidir. Neden edilmemelidir? Çünkü memleketin en ciddi, en köklü, en can yakıcı sorunları bu zihniyetin ürünüdür. Bu sorunları oluşturan zihniyet, sorunları çözemez diye düşünüyoruz" dedi.

Haber 28-04-2023 15:16

'Türk bayrağı' çıkışı gündem oldu, bir tepki daha geldi! Destici'den HÜDA PAR'a 'Hizbullah' çağrısı

HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'nun 'Türk bayrağı' çıkışına bir tepki de Cumhur İttifakı'nın ortaklarından BBP lideri Mustafa Destici'den geldi. Yapıcıoğlu'nun canlı yayında kullandığı "Türk bayrağı yerine Türkiye bayrağı denmeli" sözlerine Tuğrul Türkeş'ten "Yapsın da görelim" yanıtı gelmişti. Destici de Yapıcıoğlu'nun sözlerini eleştirirken HÜDA PAR'a terör örgütü Hizbullah ile ilgili çağrı yaptı.

Haber 28-04-2023 12:36

Tuğrul Türkeş'ten HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na sert sözler! 'Yapsın da görelim'

28. Dönem AK Parti Ankara 1. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Tuğrul Türkeş, Cumhur İttifakı ortağı HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Türk bayrağı ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Türkeş, Yapıcıoğlu'na yönelik "Onun o bayraktan rahatsız olma hakkı varsa benim de HÜDA PAR’dan ve onun genel başkanından rahatsız olma hakkım demokratik bir hak. Yani yapsın da görelim" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-2023 11:11

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Türk bayrağı ile ilgili sözleri gündem oldu! 'Kürt'ü kışkırtıp...'

HÜDA-PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katıldığı canlı yayında programında yeni bir anayasa yapılması gerektiğini ve yeni anayasada değiştirilemez madde olmaması gerektiğini savundu. Türk bayrağı ile ilgili olarak Yapıcıoğlu'nun "Türk bayrağı yerine Türkiye bayrağı denmeli. Ülkelerin bayrağı olur ve bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti" sözleri gündem oldu.

Haber 25-04-2023 07:54

HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu: Hemen bize 'kadın düşmanı' etiketi yapıştırıyorlar

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Esenyurt'ta düzenlenen etkinlikte, "Biz kadınla beraber aileyi de koruyalım diyoruz. Onlar 'aileyi koruyalım' lafını duyunca hemen bize 'kadın düşmanı' etiketi yapıştırıyorlar." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-2023 18:03

Cumhurbaşkanı olsa atacağı ilk adımı açıkladı! Millet İttifakı'ndan davet geldi mi? HÜDA-PAR lideri Yapıcıoğlu'ndan Cumhur İttifakı açıklaması: Tabii ki milletvekilliği talep ettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteklerini net şekilde açıklayan, Cumhur İttifakı'na katılma süreci ise devam eden HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "yarın cumhurbaşkanı olsa" yapacağı ilk işi açıkladı. Cumhur İttifakı'na katılım sürecinde görüşmeler kapsamında "Milletvekilliği konusunda tabii ki talebimiz oldu" diyen Yapıcıoğlu, Millet İttifakı'ndan davet gelip gelmediği sorusuna yanıt verdi. Yapıcıoğlu, ittifaka katılmaları durumunda "HÜDA-PAR kendi kimliğiyle kalacak" diye konuştu.

Haber 19-03-2023 15:23

HÜDA PAR Hizbullah'ın devamı mı? Zekeriya Yapıcıoğlu, canlı yayında cevap verdi…

Cumhur İttifakı’na katılması beklenen HÜDA PAR ile ilgili tartışmalar sürerken partinin genel başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama daha geldi. "Hizbullah'ın devamı mısınız?" sorusuna yanıt veren Yapıcıoğlu a "Çok net söylüyorum. Biz Hizbullah'ın veya başka bir örgütün devamı veya mirasçısı değiliz" dedi.

Haber 16-03-2023 07:30

Doğu Perinçek'in HÜDA-PAR çıkışı olay oldu! ‘Bu bir cinayettir, gaflettir’ sözlerine yanıt geldi…

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in HÜDA-PAR ile ilgili çıkışı kriz yarattı. Perinçek, HÜDA-PAR’ın 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararını açıklaması ve ittifak görüşmeleri için “HÜDAPAR ile iş birliği cinayettir, gaflettir” yorumunda bulundu. Perinçek’in bu sözlerine HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ise "Yanıt verme gereği duymuyorum, ciddiye almıyorum" diyerek karşılık verdi.

Haber 14-03-2023 09:09

Son dakika: 'Hizbullah'ı terör örgütü olarak görüyor mu?' HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu canlı yayında cevapladı

Son dakika haberi... HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı ile görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Yapıcıoğlu, "Seçimlere giriş netleşince kamuoyuyla paylaşılacak. Netleşmeden, 'Cumhur İttifakı'nın parçası olacağız' ya da 'olmayacağız' diye net cümlelerle ifade etmem doğru değil." dedi. Öte yandan Yapıcıoğlu, 'Hizbullah'ı terör örgütü olarak görüyor musunuz?' sorusuna da yanıt verdi.

Haber 13-03-2023 19:02

HÜDA PAR'dan Cumhur İttifakı'na destek! HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında?

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını açıkladı. HÜDA PAR'dan Cumhur İttifakı'na destek gelmesi sonrası birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Zekeriya Yapıcıoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Haber 11-03-2023 15:55

SON DAKİKA: Seçim öncesi Ankara kulisleri hareketlendi! AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı genişliyor, Hüda-Par...

Ankara seçim kulislerinden son dakika haberleri peş peşe geliyor! Altılı masadaki krizin çözülmesi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın adayı olmasından sonra siyaset arenası hareketlendi. AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı genişliyor! Daha önce yapılan görüşmeler sonuç verdi, bir parti daha Cumhur İttifakı bünyesine geçiyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 09-03-2023 16:05

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? Zekeriya Yapıcıoğlu kaç yaşında, nereli?

HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Seçime aylar kala yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Zekeriya Yapıcıoğlu hakkında araştırmalar hız kazandı. 1966 yılında Batman'da doğan Yapıcıoğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Zekeriya Yapıcıoğlu, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Peki, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kimdir? Zekeriya Yapıcıoğlu kaç yaşında, nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Haber 09-03-2023 11:32

Cumhur İttifakı genişliyor mu? Yapıcıoğlu'nun Erdoğan'ı ziyareti dikkat çekmişti! HÜDA PAR'dan açıklama geldi

Seçim tarihi yaklaşırken siyasi ittifaklardaki hareketlilikler de devam ediyor. Dün HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyareti bu açıdan dikkat çekmiş, Yapıcıoğlu'nun 'ittifak' sözleri akıllara "Cumhur İttifakı genişliyor mu" sorusunu getirmişti. HÜDA PAR'dan söz konusu 'ittifak' iddialarına yanıt geldi. Açıklamada görüşmenin detaylarıyla ilgili bilgi verileceği de belirtildi.

Haber 06-01-2023 15:38

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Çanakkale'de konuştu:

"(Rusya-Ukrayna savaşı) Türkiye bu konuda her iki ülkeyle ilişkilerini devam ettirme kararı aldı ve bence çok doğru bir karardı bu. Doğru yönde atılmış adımlardı. Bu özellikle diplomaside Türkiye'nin elini güçlendirdi"

Yurthaber 26-08-2022 16:10

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kırklareli'nde konuştu:

"(Suriye'deki iç savaş) Mutlaka akan kanın durdurulması gerekiyor. Akan kanın durdurulması için hükümet yetkililerinin görüşmesi gerekiyorsa bundan da kaçınılmaması gerekir diye düşünüyoruz"

Yurthaber 24-08-2022 17:28

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan ittifak açıklaması:

"İttifak arayışında değiliz. Bir ittifak teklifi gelirse değerlendiririz"

Yurthaber 15-08-2022 14:40