Zeki Ciftci Haberleri

Bakanlardan Irak'a kritik ziyaret: MSB'den terörle mücadelede kararlılık mesajı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta basın toplantısı düzenledi. Terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğinin altını çizen Aktürk, son bir haftada Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 63 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Aktürk ayrıca Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in, bugün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın ile Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini bildirdi.

Haber 2024-03-14 12:25:55

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'in vefat eden ablası son yolculuğuna uğurlandı

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit'in 67 yaşında hayatını kaybeden ablası Müzeyyen Erez'in cenazesi, Zonguldak'ta toprağa verildi.

Yurthaber 2024-02-29 15:31:22

Kavgalardan bıktı, kahvehanede siyasi tartışmaları yasakladı! Peki müşteriler şimdi ne konuşuyor?

Adana’da müşterilerinin siyasi konular nedeniyle kavga etmesinden bıkan kahvehane sahibi Zeki Akkurt (36), dükkanında siyaset konuşulmasını yasakladı. Hatta kahvehanenin çeşitli yerlerine, ‘Bu kahvede siyaset yapmak, din, dil, ırk tartışmak yasaktır’ yazıları astı. Akkurt, “Çok tartışma ve kavga çıkıyordu. Yazıları astığımız günden bu ana kadar herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Bu durum gelen vatandaşların da hoşuna gidiyor” dedi. Peki müşteriler şimdi kahvede ne konuşuyor? İşte detaylar...

Haber 2024-02-29 09:59:43

Yılmaz Morgül'den Diva'ya çok sert sözler! Akıl sağlığından şüphe ediyorum, gebersin

Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Yılmaz Morgül, Ersoy hakkında yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Morgül, "Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, rezil bir iş ile kendini bitirdin, gebersin" deyince tepki çekti.

Magazin 2024-02-28 12:03:44

CHP'ye orada büyük şok! AK Parti'nin itirazı kabul edildi, aday olamayacak

Manisa Saruhanlı'da CHP adayı ve mevcut belediye başkanı Zeki Bilgin'in adaylık başvurusu, 8 dakika geç kalındığı için İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmemişti. Daha sonra alınan kararla Bilgin'in Saadet Partisi'nden seçime girmesi kararlaştırılmıştı. AK Parti tarafından yapılan itirazı görüşen İlçe Seçim Kurulu, Bilgin'in, Saadet Partisi'nden belediye başkan adayı olamayacağına karar verdi.

Haber 24-02-24 18:02

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, antrenmanda kavga eden oyuncularına boks eldiveni giydirdi!

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, antrenmanda kavga eden oyuncularını barıştırmak için ilginç bir yöntem uyguladı.

Spor 22-02-24 19:05

CHP listeleri geç vermişti! O partiden seçime girecekler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde CHP'nin Belediye Başkanı ve Başkan adayı Zeki Bilgin ile meclis üyeleri aday listesi, süresi içinde teslim edilmediği gerekçesiyle İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmedi. Saruhanlı'da seçime giremeyecek olan CHP, uzun saatler yapılan görüşmede Saadet Partisi ile anlaştı. CHP'nin belediye başkan adayı Zeki Bilgin ve bazı meclis üyesi adayları, seçime Saadet Partisi'nin logosu altında girecek.

Haber 21-02-24 19:26

Özgür Özel'in memleketi Manisa'da şok! Elektrikler kesildi, CHP'li adayın başvurusu yetişmedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa'da, partilileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Saruhanlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Bilgin’in adaylık başvurusu ve meclis üyeliği listesi YSK sistemine geç girilmesi sebebiyle kabul edilmedi.

Haber 21-02-24 09:07

Roma'nın '11 milyon Euro' opsiyonu sonrası, Galatasaray masadan kalktı! Zeki Çelik transferi iptal...

Galatasaray'da transfer temasları hız kesmeden devam ederken, Sarı-Kırmızılılar'ın listesindeki isimlerden Zeki Çelik için sürpriz bir gelişme yaşandı. Milli yıldızın kiralık olarak takımdan ayrılmak istememesi sonrası Roma'nın da 'zorunlu satın alma' opsiyonu talebi sonrası görüşmeler durdu. İşte detaylar...

Spor 02-02-24 08:26

Galatasaray'da Sacha Boey'in yerine gelecek isim belli oldu! Sarı-Kırmızılılar Roma'ya Zeki Çelik için ilk teklifi yaptı

Galatasaray'da Sacha Boey Alman devi Bayern Münih'e rekor bir bonservis ücreti ile transfer eden Galatasaray'da sağ bek arayışları hız kazanırken sürpriz bir isim ile temas sağlandı. Sarı-Kırmızılılar milli yıldız Zeki Çelik için Roma ile temasa geçerken İtalyan ekibine ilk teklifini iletti. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 07:47

BİLSEM’li öğrenciler Kapadokya’yı ziyaret etti

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin, ’Akdeniz’in Parlayan Yıldızları’ projesi çerçevesinde Akdeniz Bilim ve Sanat Merkezi’nde (BİLSEM) eğitim gören zeki ve üstün yetenekli öğrenciler Kapadokya’yı ziyaret etti.

Yurthaber 29-01-24 12:03

En zeki 3 burç belli oldu! Onları sakın hafife almayın

Araştırmalara göre, zeka seviyesi en yüksek olduğu belirlenen 3 burç ortaya çıktı. Bu burçlar, zeka seviyeleri ve analitik düşünme yetenekleri bakımından diğer burçlarla kıyaslandığında daha yüksek bir potansiyele sahip olarak belirlendi. İşte doğuştan zeki kabul edilen burçlar...

Kadin 27-01-24 08:35

Bülent Ersoy Beni kıskançlığından öldü demişti... Yılmaz Morgül'den bomba iddia!

Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği'nin efsanesi Zeki Müren hakkındaki iddiaları sosyal medyada tepki çekmişti. Ersoy, "Acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama kıskançlığından öldü" demişti. 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Morgül, Ersoy'un iddialarıyla ilgili konuştu.

Magazin 19-01-24 12:45

Bülent Ersoy'dan şoke eden Zeki Müren itirafı... 38 hap detayı İntihar etti o...

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, Zeki Müren'in acımasız ve kıskanç biri olduğunu söyleyerek yaptığı açıklama gündem olmuştu. Diva iddialarını sürdürerek şoke eden ifadeler kullandı ve Zeki Müren'in intihar ettiğini söyledi.

Magazin 17-01-24 13:49

Bülent Ersoy Beni kıskançlığından öldü dedi! Zeki Müren'in kuzeni o iddiaların ardından açıklama yaptı

Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği'nin efsanesi Zeki Müren hakkındaki iddiaları sosyal medyada tepki çekti. Zeki Müren'in çalışanlarının falakaya yatırdığını da öne süren Ersoy, "Acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama kıskançlığından öldü." ifadelerini kullandı. Onedio.com ise iddiaların ardından Zeki Müren'in kuzeni Özlem Güner ile görüştü. Güner, Ersoy'un iddialarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Magazin 14-01-24 19:43

Zeki Müren hakkındaki iddialar sosyal medyayı salladı! Bülent Ersoy 'Hiç kimse bilmez bunu' diyerek anlattı! 'Çalışanları falakaya yatırıldı'

Dünya Güzellerim Masada programında yeniden bir araya gelen Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan her hafta sohbetleriyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Bülent Ersoy bu defa yıllar önce yaşamını yitiren Zeki Müren hakkındaki iddialarıyla ağızları açık bıraktı. Bülent Ersoy 'Hiç kimse bilmez bunu' diyerek anlattı..

Magazin 13-01-24 16:00

Kavgaları gündem olmuştu: Nuri Bilge Ceylan'dan Zeki Demirkubuz'a olay yanıt: Bu ceza...

İki ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan arasındaki polemik devam ediyor. Konuya ilişkin son açıklama Nuri Bilge Ceylan'dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ceylan, iddia edilenin aksine hiçbir filminde Zeki Demirkubuz'a gönderme yapmadığını belirterek, "Filmlerimi böyle şeylerle kirletmek istemediğini" söyledi.

Magazin 31-12-23 16:42

'Bir tane tokat atmak istedim' Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan'la aralarında yaşananlarla ilgili ilk kez konuştu 'Cannes Film Fesitvali'nin muhtarı mısın?'

Türk Sineması'nın ünlü yönetmenleri Zeki Demirkubuz ile Nuri Bilge Ceylan arasındaki soğukluk uzun yıllardır iki yönetmeni ilgiyle takip edenler arasında konuşuluyor. Bir dönem yakın arkadaş olan iki ismin arasındaki yaşananlara ilişkin Zeki Demirkubuz ilk kez açıklama yaptı. Demirkubuz'un "Cannes Film Festivali'nin muhtarı mısın?" sözleri dikkat çekti.

Magazin 27-12-23 09:40

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Mehmet Fatih Kacır'ın hayatı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır MasterChef programına konuk olmasının ardından gündemde yer aldı. Bakan Kacır MasterChef All Star'da Türkiye'nin yerel değerlerinden bahsetti. Kacır'a Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek ve Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhammed Zeki Durak eşlik etti. Peki, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef konuğu Mehmet Fatih Kacır'ın hayatı...

Magazin 22-12-23 21:48

İYİ Parti'de görevden alınmıştı! Ahmet Zeki Üçok, Akşener ile görüşmesini anlattı: 'Tanımadığım bir numaradan mesaj geldi...'

İYİ Parti'den son günlerde yaşanan istifa haberleri dikkat çekerken İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok dün görevden alınmıştı. Yaşanan süreçle ilgili bilgi veren Üçok, kendisine tanımadığı bir numaradan mesaj geldiğini ve Akşener'in imzasıyla görevden alındığını yazdığını ifade etti. Daha sonra Üçok, Akşener'i aradığını ve aralarında geçen diyaloğu aktardı.

Haber 15-12-23 10:04

İYİ Parti'de 'İmamoğlu' krizi! 'Seni başkan yaptırmayacağız' paylaşımı olay oldu, istifalar peş peşe geliyor

Yerel seçimler öncesi İYİ Parti'de İstanbul krizi patlak verdi. Genel Başkan Meral Akşener'in isteğiyle görevinden istifa eden İBB Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, yapılan oylamada yeniden seçildi. Bunun üzerine "CHP'nin Eş Genel Başkanı operasyon çekiyor. Seni başkan yaptırmayacağız" paylaşımı gündem oldu. İmamoğlu'ndan açıklama geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılarından Ece Güner, partisinden istifa ederken Ahmet Zeki Üçok ise Akşener tarafından görevden alındı.

Haber 14-12-23 14:49

SON DAKİKA | İYİ Parti'de kriz büyüyor! Genel başkan yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, Akşener tarafından görevden alındı

Son dakika haberine göre İYİ Parti genel başkan yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, Meral Akşener tarafından görevden alındı. Ahmet Zeki Üçok, yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapılmasını savunuyordu. Ahmet Zeki Üçok'un parti içinde anketleri değerlendirirken 'CHP ile ittifak yapmazsak birçok şehir AK Parti'ye geçer' fikrini savunduğu ifade edilmişti.

Haber 14-12-23 13:04

Bursa'da Zeki Müren'i Anma Konseri

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü ve Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi organizasyonuyla "Zeki Müren'i Anma Konseri" düzenlendi.

Yurthaber 06-12-23 07:39

Yüzde 17'lik dilime gerebilecek misiniz? Bu zeka testini sadece zeki olanlar geçebiliyor

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) profesörü Shane Frederick'in 2005'te bulduğu IQ testi başta Twitter (X) olmak üzere sosyal medyada yeniden gündem oldu. Üç soruluk bu testi yalnızca dikkatli ve zeki olanlar geçebiliyor. Bakalım siz yüzde 17'lik dilime gerebilecek misiniz? İşte, sosyal medyada gündem olan o zeka testi...

Trend 23-11-23 13:23

Sosyal medyada gündem oldu! Resimdeki kaplanı sadece aşırı zekiler görebiliyor

Bir optik illüzyon testi başta Twitter (X) olmak üzere sosyal medyada gündem oldu. Görselde yer alan kaplanı görebilenlerin çok zeki olduğu öne sürüldü. Yapılan paylaşımlara göre insanların yalnızca yüzde 2' si kaplanı bulabiliyor. İşte o optik illüzyon görseli...

Trend 22-11-23 09:59

Kollarını nasıl bağlıyorsun? Bu kişilik testi karakteriniz hakkında çok şey söylüyor!

Kol bağlama şekliniz karakterinize ilişkin detayı gün yüzüne çıkarıyor. Bir görsel sosyal medyada yeniden gündem oldu. Bu kişilik testi kol bağlama şeklinize göre zeki mi yoksa lider mi olduğunuzu ortaya koyuyor.

Trend 14-11-23 14:31

Dikkat testi: 7 saniye içinde farklı nesneyi bulabilen süper zeki kabul ediliyor!

Beynimizin işleyişi ve hızı, insan zihninin sırlarından biri olarak kalırken, bazı testler bu karmaşıklığı ölçmeye çalışır. Beynin işleyişini ve hızını sınamak için testler tasarlanıyor. Bu testi, 7 saniyede geçebilenler süper zeki kabul ediliyor. Peki, siz aşağıdaki gizli nesneyi kaç saniyede bulabildiniz?

Kadin 10-11-23 09:38

MSB duyurdu! İşte son bir haftada etkisiz hale getirilen terörist sayısı

Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil, son bir haftada 87 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle etkisiz hale getirilen terörist sayısı bu yıl içinde 1802'ye, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar ise 39 bin 145'e ulaşmıştır" dedi.

Haber 02-11-23 12:42

Dünyanın en zeki burçları belli oldu! O burç listede başı çekiyor

Burçların karakter üzerinde etkisi olduğuna inanılır. Astrologlar analitik yeteneği ve pratikliğiyle her olayın üstesinden gelen zeki burçları açıkladı. Dünyanın en zeki burçları listesinde ilk sırada bakın hangi burç var...

Kadin 23-10-23 13:17

Akasya Durağı'nın Haylaz Can'ını bir de şimdi görün! O artık 25 yaşında delikanlı!

Akasya Durağı'nın oyuncularının son halleri sık sık gündem oluyor. Oyuncu kadrosunda Levent Ülgen, Zeki Alasya, Cezmi Baskın ve Onur Şan gibi isimlerin yer aldığı Akasya Durağı'nda Can karakterine hayat veren Erimşah Bora bu rolü ile hafızalara kazındı. Erimşah Bora'nın son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 20-10-23 22:28

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan olay olacak sözler! Zeki Alasya haber göndermiş: Hakkını arasın...

Tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden iki kız babası olduğu ortaya çıktı. İkizlerden biri olan Duygu Nebioğlu katıldığı yayında sert açıklamalar yaptı. Nebioğlu'nun "Zeki Alasya, dayım aracılığıyla Duygu hakkını arasın; çünkü Metin ona hakkını vermez haberini gönderdi" sözleri dikkat çekti.

Magazin 16-10-23 13:37

Zorlu dikkat testi: İki resim arasındaki 7 farkı 15 saniyede bulanlar dahi kabul ediliyor!

Optik illüzyonlar ve dikkat testleri ile ayrıntıları fark etmekte ne kadar başarılı olduğunuzu ölçebilirsiniz. Kişinin dikkat seviyesi ve görsel zekasını ölçmede oldukça etkili olan bu testler bazen zorlayıcı olabiliyor. Aşağıdaki dikkat testinde iki arasındaki 7 farkı 15 saniyede bulabilenler süper zeki kabul ediliyor.

Kadin 15-10-23 14:53

Dikkat testi: Resimdeki farklı sayıyı 11 saniyede bulanlar süper zeki kabul ediliyor!

Optik illüzyonlar ve dikkat testleri ile ayrıntıları fark etmekte ne kadar dikkatli olduğunuzu ölçebilirsiniz. Bazen zorlayıcı olabilen bu testler kişinin dikkat seviyesi ve görsel zekasını ölçmede oldukça etkili oluyor. Bu dikkat testinde resimdeki farklı sayıyı 11 saniyede bulabilenler dahi kabul ediliyor.

Kadin 06-10-23 14:19

Böyle zeka testi görülmedi! Görseldeki fareyi bul, 11 saniyede sadece 300 kişiden 2'si yapabiliyor

Bu testi yalnızca çok zeki ve dikkatli olanlar geçebiliyor. Sadece 300 kişiden 2'si görseldeki fareyi 11 saniyede fark edebiliyor. Peki, ne kadar dikkatlisiniz? İşte sorunun yanıtı...

Trend 04-10-23 13:10

Onlarla baş etmek her yiğidin harcı değil! En zeki burçlar belli oldu

Burçların karakter üzerinde etkisi olduğuna inanılır. Astrologlar bilhassa 5 burçla aşık atılamayacağını vurguladı. Onlarla rekabet etmek zor. İşte, rekabete girişmeden önce bir kez daha düşünmeniz gereken burçlar...

Kadin 03-10-23 13:16

Bu IQ testini yalnızca zeki olanlar geçebiliyor! 3 soru, 3 yanıt: Katılımcıların yüzde 83'ü resmen çuvallıyor

'Dünyanın en kısa IQ testi' olarak bilinen üç soruluk test sosyal medyada gündem oldu. Bu testi yalnızca çok zeki ve dikkatli olanlar geçebiliyor. Yapılan açıklamada katılımcıların yüzde 83'ünün başarısız olduğu aktarıldı. İşte, dünyanın en kısa IQ testi...

Trend 26-09-23 09:31

Zeki Müren vefatının 27. yılında Bodrum'da şarkılarla anıldı

Türk Sanat Müziğinin unutulmaz isimlerinden Zeki Müren, ölümünün 27'nci yılında Muğla'nın Bodrum ilçesinde verilen konserle anıldı.

Yurthaber 25-09-23 07:37

Onlar doğuştan zeki! IQ seviyesi en yüksek burçlar

Astrologlara göre burçlar ile zeka seviyeleri arasında bir ilişki bulunuyor. Burçlar pek çok olumlu ve olumsuz özelliği olabileceği gibi aynı zamanda zeka seviyenizle de ilişkilendirilebiliyor. İşte IQ seviyesi en yüksek burçlar...

Kadin 22-09-23 09:38

SALAK MİLYONER OYUNCULARI VE KONUSU! Salak Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Salak Milyoner filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar araştırılıyor. Zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanan eski Türk filmi Tosun Paşa'nın oyuncu kadrosunda, Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Münir Özkul gibi usta oyuncular yer alıyor. Peki, Salak Milyoner konusu nedir, oyuncuları kimdir? Salak Milyoner filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 20-09-23 18:57

'Köyden İndim Şehre' filmiyle tanınıyordu! Zeki Alasya'nın ilk eşi Zeynep Oya Kaya hayatını kaybetti

'Köyden İndim Şehre' ve 'Salak Milyoner' gibi filmlerle tanınan Zeki Alasya'nın ilk eşi Zeynep Oya Kaya, hayata veda etti. Zeynep Oya Kaya (Oya Alasya) 74 yaşındaydı.

Magazin 18-09-23 07:13

FETÖ’den ihraç edilen profesör hakkında şoke eden iddialar: Cinsel istismar, ketamin, hipnoz…

İstanbul'da Adli Tıp Kurumu'nda görevli iken FETÖ üyesi olduğu ortaya çıkan ve görevinden alınan Prof. Dr. Süleyman S. Z.'nin cinsel istismar, ketamin ve hipnoz ekseninde çevirdiği oyunlar duyanları şoke etti. Çocuk psikiyatristliği yapan FETÖ üyesinin soruşturma sonrasında çocukları anestizeye başlattığı öğrenilirken, çocuklara zeka testi yaptırıp ailelerine "sizin çocuklarınız zeki, yurt dışında tanıdıklarım var orada eğitim görsün" diyerek FETÖ'ye üye kazandırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Haber 16-09-23 11:38

Mourinho'dan Galatasaray'a darbe! Transfer tam bitecekken araya girip iptal etti...

Sarı-kırmızılı ekip, Roma forması giyen milli futbolcu Zeki Çelik'i gündemine aldı. Dubois'in olası ayrılığı sonrası Sacha Boey ile rekabet edebilecek bir oyuncuyu isteyen sarı-kırmızılılar Zeki ile anlaşma aşamasına gelmişti. Transferi bitirme noktasına getiren sarı-kırmızılılar Mourinho'nun kararıyla adeta yıkıldı.

Spor 12-09-23 15:28

Galatasaray'dan Zeki Çelik bombası! Kiralık olarak anlaşma an meselesi...

Sarı-kırmızılı ekip, Roma forması giyen milli futbolcu Zeki Çelik'i gündemine aldı. Dubois'in olası ayrılığı sonrası Sacha Boey ile rekabet edebilecek bir oyuncuyu isteyen sarı-kırmızılılar Zeki ile anlaşma aşamasına geldi.

Spor 10-09-23 11:13

Sanat Güneşi Zeki Müren'in hayatı film oluyor! Ünlü yapımcı açıkladı, gözler o isme çevrildi: 'Adres belli'

Türk Sanat Müziği'nşn usta ismi Zeki Müren'in hayatı sinema filmi oluyor. Sanat Güneşi lakaplı usta sanatçının filmini yapımcı Mustafa Uslu açıkladı. Ayla ve Müslüm gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Uslu, Zeki Müren filminin yakında gösterimde olacağını duyurdu.

Magazin 09-09-23 23:55

Kütahya'da şehit polis memuru Ekrem Dereli'nin adının verildiği kütüphane açıldı

Kütahya'da, emekli kütüphane memuru Zeki Aktürk'ün, hayırseverlerin desteğiyle oluşturduğu ve şehit polis memuru Ekrem Dereli'nin adının verildiği kütüphane törenle açıldı.

Yurthaber 08-09-23 15:42

Bodrum Kalesi’nde coşkulu konser: Halk konserine vatandaşlar akın etti

Bodrum Kalesi’nde düzenlenen Zeki Müren şarkılarının söylendiği konserde izdiham yaşandı.

Yurthaber 08-09-23 07:33

MSB haftalık bilançoyu açıkladı! İşte etkisiz hale getirilen terörist sayısı

Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son 1 haftada 39 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 Ocak'tan itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1185'e ulaşmıştır" dedi.

Haber 07-09-23 12:55

Tesadüfün böylesi! Balığa çıktığında oltasına öyle bir şey takıldı ki... Şaşkına çevirdi

Antalya’da yaşayan Zeki Mesut Pala’nın 4 yıl içerisinde 3’üncü kez bisikleti çalındı. Zeki Mesut Pala’nın anlattığı, çalınan ilk bisikletini bulma hikayesi ise adeta 'tesadüfün böylesi' dedirtti! Buna göre Pala'nın çalınan ilk bisikleti çalınmasından 3 ay sonra balık tutarken tesadüfen oltasına takıldı. 2’inci çalınan bisikletinin de Dolbazlar Mahallesi'nde bulunduğunu söyleyen Pala, son çalınan bisikletinin de bulunması için "İnşallah bugün çalınan bisikletim de bulunur” diyerek dua etti.

Haber 03-09-23 14:23

Kendilerini 1 km öteden belli ediyorlar! Onları hafife alan yandı, en zeki burçlar belli oldu

Zeki insanlar analitik düşünme yetenekleri sayesinde neredeyse her alanda başarılı olurlar. Onlar fikirlerini hemen uygular ve en pratik şekilde sorunların üstesinden gelirler. Astrologlar en zeki burçları açıkladı. Onlar, kendilerini hemen belli ediyorlar. İşte, IQ seviyesi en yüksek burçlar...

Kadin 19-08-23 17:18