Zengin Cocuklar Haberleri

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu! Mika Raun zengin koca bulma formülünü anlattı

Çektiği videolar ve danslarıyla fenomen haline gelen Mika Raun geçtiğimiz aylarda Tayland'a gitmiş ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri haline gelen Mika Raun sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. TikTok fenomeni son olarak zengin koca bulma formülünü anlattı. Mika Raun'un videosuna yorum yağdı.

Magazin 2024-04-13 15:32:19

Uçuş ortasında bir anda ayağa kalktı! Zengin koca arıyorum yazılı pankartını kaldırarak herkesi şaşkına çevirdi

Miami'den New York'a gerçekleştirilen bir uçuş sırasında sosyal medya fenomeni Karolina Geits hem ilginç bir hareket yaparak viral olmayı başardı. Yanındaki koltuğun boş olduğunu fark eden kadın bir anda ayağa kalkarak uçakta zengin koca aradığına dair bir anons yaptı. Fenomen ismin, "Zengin bir koca arıyorum. Koltuğum 2A. Eğer zenginsen lütfen bana katıl." sözleri kahkahalara neden oldu.

Trend 2024-04-13 15:25:45

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili Abdullah Güler'den Özlem Zengin açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Güler, "Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

Haber 2024-04-04 17:43:35

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu! Türkiye'den 27 isim var, Selçuk ve Haluk Bayraktar da listeye girdi

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu. Milyarderlerin sayısı ve servetleri arttı. Amerikan iş dünyası dergisi Forbes'un Milyarderler Listesi'nde yer alanların sayısı bu yıl 2 bin 781'e yükselirken milyarderlerin toplam serveti 14,2 trilyon dolara ulaştı.

Finans 2024-04-02 22:32:29

Diğer Haber Etiketleri

ele sosyal medya Mika Raun uçak ak parti Özlem Zengin Dünya Forbes demir eksikliği demir eksikliği belirtileri demir eksikliğine ne iyi gelir demir eksikliğinin belirtileri aura aura ne demek tdk tdk sözlük Mark Zuckerberg Tuzla kütüphane zekat zekat farz mı zekat anlamı zekat farz mıdır zekat hesaplama zekat hesaplama diyanet zekat kardeşe verilir mi zekat kimlere düşer zekat kimlere farzdır zekat kimlere verilir zekat kimlere verilmez zekat miktarı zekat nasıl verilir zekat nasıl hesaplanır zekat ne demek zekat ne kadar Ramazan Kiraz faydaları nelerdir Rihanna yaşında gastronom pate Tekirdağ çörek İstiklal Caddesi keşif İstanbul tarif tarifi tepsi kebabı tepsi kebabı tarifi yiyecekler kıymalı börek Sahur Ramazan menüsü kıymalı börek tarifi orman kebabı orman kebabı tarifi altın çilek altın çileği hurmanın faydaları tiktok emniyet şeridi kadayıf kadayıf tarifi aşlama glüt Propolis propolis damla propolis faydaları propolis nedir kahvenin faydaları kahvenin zararları türk kahvesinin faydaları kafkas ünlü şarkıcı obez Adana Erzurum kilo kebap şırdan spor diyet Gaziosmanpaşa tablet taş dolandırıcılık limonun faydaları limonun faydaları nelerdir limonun zararları mukesh ambani Hindistan Merve Taşkın erçel karakteri Kıvanç Tatlıtuğ türk oyuncular türkiyenin en zenginleri Serenay Sarıkaya Hande Erçel Can Yaman Meryem Uzerli Las Vegas tünel labirent Türkiye en zengin 100 türk ipek kıraç Nihat Özdemir Ferit Şahenk Filiz Şahenk rahmi koç Murat Ülker Erman Ilıcak İbrahim Erdemoğlu Seçim 2024 Mansur Yavaş Ankara kahve Mozambik hindistan cevizi yağı faydaları hindistan cevizi yağı nasıl kullanılır hindistan cevizi yağı hindistan cevizi yağı ne işe yarar söyledi Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert Oyuncu turu yeni dizi taş kağıt makas beslenme omega 3 tarator havuç tarator tarifi Kebapçı aday seçim bağımsız türkiye partisi Ceza Zam tbmm yok oluş nasıl yazılır Yanardağ tdk yazım kılavuzu inan kıraç düğün gelenek adet kore kırmızı pancar

Demir eksikliği neden olur? Demir eksikliğine ne iyi gelir? Demir eksikliği belirtileri ve tedavisi

Demir vücudumuzun temel ihtiyaçlarından biridir ve sağlıklı bir yaşam için gereklidir. Ancak, birçok kişi demir eksikliği yaşar ve bu durumun ciddi sonuçları olabilir. Demir eksikliği, vücudun yeterli miktarda demir alamaması veya demiri yeterince emememesi durumunda ortaya çıkar. Demir eksikliğiyle başa çıkmak mümkündür. Sağlıklı bir diyetle, demir açısından zengin yiyecekleri tüketmek önemlidir.

Haber 29-03-24 10:59

Aura nedir, aura ne demek? Aura kelimesinin TDK sözlük anlamı

Son zamanlarda sıklıkla duyulan ve ne olduğu merak edilen sözcüklerden biri de aura’dır. Türkçe, binlerce sözcüğün bulunduğu ve kullanıldığı en zengin diller arasında yer alır. Bu zenginliğin korunması ve gelişmesi amacıyla da Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Sözcüklerle ilgili yapılan araştırmalar sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Peki, aura ne demek? Aura kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 26-03-24 23:48

Dünyanın en zengin insanı Mark Zuckerberg 300 milyon dolarlık yat aldı! Lüks yatın içinde yok yok

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve bünyesinde WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya platformlarını barındıran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, 40'ıncı yaşına girmesine az zaman kala kendisine 300 milyon dolarlık süper lüks bir yat hediye etti. Lüks yatın içinde yok yok...

Magazin 23-03-24 11:11

Tuzla’da Şehit Ahmet Köroğlu adına yeni kütüphane açıldı

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi’nde yaşayan ve ocak ayında Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu anısını yaşatmak amacıyla modern tasarımlı ve 5 bin kitaplık zengin koleksiyona sahip bir kütüphane daha hizmete açtı.

Haber 21-03-24 14:50

Zekât hesaplama 2024: Zekât nasıl hesaplanır? 2024 Diyanet zekât hesaplama

Zekât din bilimi terimi olan ve Arapçadan dilimize ödünçlenen bir sözcüktür. Bu din bilimi terimi İslam’ın 5 şartından birini temsil eder. Zengin bir kimsenin sahip olduğu mallar dinen zenginlik ölçütünü karşılamakta ise bu kişinin zekât vermesi gerektiği bilinir. Bu kapsamda zekâtın ne anlama geldiğiyle birlikte kimlere verilebildiği, nasıl hesaplandığı ve ödendiği gibi hususlara değinilmelidir. Böylece sahip olunan mallardan hangi oranda zekât verilmesi gerektiği anlaşılacaktır.

Finans 17-03-24 17:16

Kirazın faydaları nelerdir? Kiraz hangi hastalıklara iyi gelir?

Gerek lezzetinden kaynaklı gerekse insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerinden faydalanmak amacıyla tüketilen birçok farklı meyve çeşidi vardır. Kiraz da zengin besin değeri ile dikkat çeken meyve çeşitlerinden biridir. Prunus türüne ait pek çok ağacın meyvesi, kiraz olarak adlandırılmaktadır. İçerisinde çekirdek bulunan ve çoğunlukla kırmızı renge sahip olan bu meyvenin sağlık açısından önemli yararları vardır. Peki, kirazın faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 16-03-24 18:48

Rihanna çatı katı dairesini satışa çıkardı! Aylık aidatı 8 bin 814 dolar! Değer ise dudak uçuklattı

Son dönemde Hindistan'ın en zengin ailesinin düğününde sahneye çıkarak adından söz ettiren Rihanna şimdi de Los Angeles'taki çatı katı dairesi ile gündem oldu. Aylık aidatı 8 bin 814 dolar evin değeri ise dudak uçuklattı.

Magazin 16-03-24 09:42

Tekirdağ'ın ramazan çöreği için coğrafi işaret başvurusu! Kendine has kokusu ve tadı var... 'Günlerce bozulmuyor'

Tekirdağ'da geleneksel ramazan lezzeti "ramazan çöreği"nin coğrafi işaret tescili için başvuru yapıldı. Kentin zengin gastronomi kültüründe özel bir yere sahip ramazan çöreği, geçmişten bugüne uzanan lezzet mirası olarak biliniyor. Bu lezzetin korunması, ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle Türk Patent ve Marka Kurumuna coğrafi işaret başvurusu yapıldı.

Yemek 15-03-24 14:12

İstiklal Caddesi'nde tarihi keşif! 130 yıllık gizemli tünel bulundu: Zenginlerin kullanım amacı şaşırttı

Her santimetresinde bir tarih barındıran İstanbul'da yeni keşifler geçmişe ışık tutmaya devam ediyor. 2017'de Rumeli Han'ın restorasyonu sırasında altında keşfedilen 130 yıllık gizli tünel tarih meraklılarını heyecanlandırdı. Rivayete göre tünel, halkın arasına karışmak isteyen zengin kişiler için inşa edildi. Toplam 1400 metrekarelik alanın ilerleyen zamanlarda konserlere de ev sahipliği yapması bekleniyor.

Haber 14-03-24 10:47

Tepsi kebabı tarifi: Tepsi kebabı nasıl yapılır?

Tatlıları, ana yemekleri, çorbaları, atıştırmalıkları ile Hatay mutfağı Türkiye’nin en zengin mutfaklarından biri olarak kabul edilir. Bu zenginliğin bir nedeni de çeşit çeşit kebaplardır. Meşhur tepsi kebabını ise siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. Tarif adımlarını ve gerekli malzemelerin listesini de aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 14-03-24 00:21

Sahur için kıymalı börek tarifi: Sahurda kıymalı börek nasıl yapılır?

Çeşit çeşit yiyeceklerin süslediği iftar sofralarının yanı sıra bir o kadar zengin olan sahur sofralarında uzun süre tok tutan, susatmayacak yiyecekler tercih edinir. Pratik ve tam da sahurluk tarifler arıyorsanız aşağıdaki sahur için kıymalı börek tarifimize mutlaka bir göz atmalısınız. Afiyet olsun.

Yemek 11-03-24 22:12

Orman kebabı tarifi: Orman kebabı nasıl yapılır?

Türk mutfağının geleneksel lezzetleri ülkenin dört bir yanında ün kazanmıştır. Bu zengin lezzetlerden biri de orman kebabıdır. Meşhur orman kebabı tarifini kullanarak ise siz de evinizde kendi mutfağınızda bu eşsiz lezzeti yapabilirsiniz.

Yemek 10-03-24 18:36

Altın çileğin faydaları nelerdir, altın çilek hangi hastalığa iyi gelir? Altın çilek günde ne kadar yenmeli?

Hem vitamin hem mineral hem de çeşitli antioksidanlar açısından zengin olan birçok meyve türü vardır. Altın çilek de bu meyve türlerinden biri olarak bilinmektedir. Bilimsel ismi Physalis peruviana olan altın çilek, Physalis ailesine mensup meyveli bir bitki çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Yüksek lif içeriğine sahip olan bu meyvenin sağlık açısından da önemli etkileri mevcuttur. Peki, altın çileğin faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve günde ne kadar yenmeli?

Haber 09-03-24 19:04

Hurmanın faydaları nelerdir? Günde kaç tane hurma yemek gerekir, hurma bağırsaklara iyi gelir mi?

Hurma, palmiyegiller ailesine mensup, yaygın olarak çöl, tropikal ya da ılıman iklimin egemen olduğu bölgelerde yetişen faydalı bir meyve olarak karşımıza çıkmaktadır. Koyu kahverengi renge sahip olan hurmanın ana yurdu ise Orta Doğu olarak bilinmektedir. Çeşitli vitamin ve mineraller açısından epey zengin olan hurmanın, insan sağlığı üzerinde pek çok olumlu etkisi mevcuttur. Peki, hurmanın faydaları nelerdir, günde kaç tane hurma yemek gerekir ve bağırsaklara iyi gelir mi?

Haber 08-03-24 18:29

Milyoner adam emniyet şeritlerinin zenginlere yönelik VIP güzergah olduğunu söyledi! Sosyal medyadan tepki çekti... Cezası neyse öderiz

TikTok'ta 'mrlukedes' adıyla paylaşım yapan Luke Desmaris yapan bir kişi emniyet şeritlerinin zenginler için tasarlanan VIP güzergahlar olduğunu iddia etti. Emniyet şeridinde aracını sürdüğü sırada çekilen bir videosunu paylaşan Desmaris gönderisine, "Zengin insanların trafikten kaçınmak için kullandığı VIP şeridi. Cezalar bizi ilgilendirmiyor" dedi.

Trend 08-03-24 14:39

Muhallebili kadayıf tarifi: Muhallebili kadayıf nasıl yapılır?

Son derece zengin bir mutfağı olan ülkemizde coğrafi olarak tescillenmiş ve özdeşleştiği şehir ile anılan birçok lezzet vardır. Bunlardan biri de birkaç yıl önce coğrafi tescil almış olan ve adı Diyarbakır ile anılan kadayıftır. Tatlı ve tuzlu birçok lezzete eşlik eden kadayıfın değişik bir hâlini denemek isterseniz muhallebili kadayıf tarifine mutlaka göz atın. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 08-03-24 00:55

Güne zinde başlamanızı sağlayacak en iyi propolis markaları

Bağışıklık sisteminiz yeterince güçlü değilse ve kendinizi yeterince enerjik hissetmiyorsanız arıların mucizesi sonucu üretilen propolis takviyelerinden kullanabilirsiniz. Antioksidan, antimikrobiyal, antifungal gibi özelliklere sahip, vitamin ve mineral açısından oldukça zengin olan en iyi propolis markaları bu yazımızda sizleri bekliyor.

Yemek 07-03-24 14:58

Kahvenin faydaları nelerdir? Kahve içmek neye iyi gelir, her gün kahve içersek ne olur?

Kahve pek çok kişinin severek tükettiği içecek türlerinden biridir. Kökboyasıgiller ailesine mensup olan kahve ağacının meyve çekirdeklerinin öğütülme, kavrulma gibi işlemlerden geçmesi neticesinde ortaya çıkan toz, kahve olarak tanımlanmaktadır. Günümüzde birçok farklı kahve çeşidi bulunmaktadır. Antioksidan yönünden zengin bir içeriğe sahip olan kahvenin sağlık açısından da birçok önemli yararı vardır. Peki, kahvenin faydaları nelerdir, neye iyi gelir ve her gün kahve içersek ne olur?

Haber 06-03-24 18:23

İstanbul'da 'Kafkas' rüzgarı! Yenikapı'daki Tanıtım Günleri'ne yoğun ilgi: Müzik, dans ve lezzet başrolde

Bölgenin zengin kültürünü ve geleneklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Kafkas Tanıtım Günleri, Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirildi. Etkinlikte 27 sivil toplum kuruluşu ilk kez bir araya gelirken; konserlerden dans gösterilerine, atölyelerden filmlere, söyleşilerden kıyafet defilesine pek çok kültürel performans İstanbulluların beğenisine sunuldu. Birleşik Kafkasya Derneği Başkan Yardımcısı Kadir Yıldırım yaptığı açıklamada 'En az 5 bin yıllık kültürümüzü anlatmak istiyoruz' dedi.

Haber 05-03-24 13:42

Rihanna düğündeki performansıyla gündemdeydi! Eleştiri yağarken iddialı pozlar geldi

Asya'nın en zengin insanı olan ve 114 milyar dolarlık serveti olduğu tahmin edilen iş insanı Mukesh Ambani'nin oğlu Anant Ambani'nin 3 gün 3 gece süren düğününde sahne alan Rihanna eleştiri oklarının hedefine oturdu. Rihanna, Instagram'da iç çamaşırlarıyla çektiği yeni bir video paylaşarak Hindistan'daki düğün performansının ardındaki tartışmalardan kaçındı.

Magazin 04-03-24 15:05

Zengin mutfağıyla ünlü ama Türkiye'nin en obez ili seçildi! En fit ili ise şaşırttı... 'Kanser dahil birçok ciddi hastalık riskini artırıyor'

Gece yemek kültürünün yaygın olduğu Adana, Türkiye’nin en obez ili olurken, uzmanlar vatandaşları spor yapmaları konusunda uyardı. Vatandaşlar ise Adana’nın diyet yapmak için uygun bir şehir olmadığını söyledi.

Haber 04-03-24 10:43

Gece yemekleriyle meşhur...Türkiye'nin en obez ili zengin mutfağıyla şaşırtmadı! Uzmanların 'spor yapın' uyarısına 'şehir uygun değil' dediler

Türkiye'nin her bölgesinde ayrı güzel lezzetler var. Her yörenin kendine göre bir damak tadı ve meşhur yemeği bulunuyor. Bu illerden Adana diğer illeri bir konuda geride bıraktı. Akıllara ilk önce gece yemeği ve sokak lezzetleri gelse de Adana'nın diğer illeri geride bıraktığı konu obezite. Türkiye'de ilk sırayı kimseye kaptırmayan Adana'da uzmanlar vatandaşları 'spor yapın' diyerek uyardı ancak karşılığında hastalardan 'Diyet için uygun bir şehir değil' karşılığını aldı.

Haber 04-03-24 10:37

Tablet sipariş etti, kargo paketini açtığında hayatının şokunu yaşadı: Zoruma gitti

Gaziosmanpaşa’da bedensel engelli Sibel Zengin, tablet almak için uzun süredir para biriktiriyordu. Zengin, biriktirdiği parayla internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise hayatının şokunu yaşadı. Zengin'in sipariş ettiği tablet yerine kutudan çıkan 'pes' dedirtti! Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Sibel Zengin, "Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. 20 bin lira verdim. Birazcık zoruma gitti, üzüldüm." diye konuştu.

Finans 03-03-24 11:17

Limonun faydaları nelerdir? Limon hangi hastalıklara iyi gelir?

Yüzyıllardır sağladığı yararlar açısından kullanımı olan çok sayıda meyve türü bulunmaktadır. Limon da bu meyveler arasında bulunmaktadır. C vitamini bakımından oldukça zengin olan bu meyve, turunçgiller familyasına mensuptur. Hem küçük hem de yaprak dökmeme özelliği bulunan bir ağacın meyvesi olarak karşımıza çıkan limonun sağlık bakımında da sayısız faydası vardır. Peki, limonun faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 02-03-24 18:47

Dünyanın en pahalı düğünün partisinde sahne aldı! Rihanna'nın ücreti dudak uçuklattı

Dünyanın 10’uncu, Hindistan’ın ise en zengin kişisi Mukesh Ambani'nin oğlu temmuz ayında evlenecek. 3 gün sürecek olan düğün öncesi kutlama partisi ise başladı. Partide Rihanna sahne aldı. Rihanna'nın sahne tarzı ve dansı sosyal medyada gündem olurken aldığı ücret ise dudak uçuklattı.

Magazin 02-03-24 10:37

Dünyanın en pahalı düğünü olacak! Davetli listesinde kimler var kimler! Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump ve Rihanna...

Hindistan'ın ve dünyanın en zengin ailelerinden biri olan Mukesh Ambani'nin oğlu üç gün sürecek düğününe hazırlanıyor. 2018'de kızınındüğünün için 100 milyon dolar harcayan Ambani'nin Rihanna ve illüzyonist David Blaine ile anlaştığı söyleniyor. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan düğünün davetli listesinde bakın kimler var...

Magazin 01-03-24 08:31

Merve Taşkın Dubai'de para karşılığında prenslerin dışkısını yedi mi? İç çamaşırlı poz verince...

Onlyfans fenomeni Merve Taşkın katıldığı programda yıllar önce yaşanan bir olaya değindi. "Dubai'ye gidip orada prenslerin ya da zengin insanların dışkısını para karşılığında yemek" diyerek anlattı.

Magazin 28-02-24 14:54

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman... Servetleri dudak uçuklattı! Türkiye’nin en zengin oyuncusu bakın kimmiş

Ünlülerin servetleri ve dizilerden bölüm başına ne kadar kazandıkları merak ediliyor. Lüks yaşantıları ile dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman ve Meryem Uzerli'nin serveti ortaya çıktı. Türkiye’nin en zengin oyuncusu bakın kimmiş...

Magazin 27-02-24 15:16

Lüks metropolün görünmeyen yüzü! Uyuşturucu tünellerinde 2 bin kişi yaşıyor: Onlar 'Köstebek insan'lar

Las Vegas bir şehir olmasına rağmen dünyadaki bir çok ülkeden daha zengin... Gösterişli metropolün altındaki labirent yaşamı ise şehrin diğer yüzünü yansıtıyor. Kimisi uyuşturu batağından kimisi ise kaçak olduğu için buralarda yaşıyor. Olası bir sel felaketinde tünelde bulunan herkesin ölme riski olsa da burada hayat devam ediyor. 2 binden fazla insanın yaşadığı bu labirentlerdeki insanlar bir YouTuber tarafından görüntülendi.

Trend 25-02-24 14:05

Türkiye'nin en zengin 10 ismi açıklandı! İşte listedeki isimler ve servetleri

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, bu yılın en zengin 100 Türk’ünü açıkladı. Murat Ülker 5.2 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer aldı. İşte listenin başındaki 10 isim...

Finans 25-02-24 12:02

Mansur Yavaş: Ankara halkını zengin etmek için destekte bulunacağız

Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş, ilk olarak Ankara'daki altyapı sorunlarını ortadan kaldıracaklarının altını çizerek, "Ankara halkını zengin etmek için desteklerde bulunacağız" dedi.

Haber 24-02-24 16:08

Kahve Çekirdeğinden Gelen Mucize: Mozambik Kahvesi'nin Her Çekirdeği Yağ Yakımı Sağlıyor!

Mozambik son yıllarda Afrika’nın önemli kahve üreticileri arasında yer alıyor. Mozambik kahvesi, zengin lezzeti ile beraber yüksek asiditeye sahiptir. Kaliteli kahve üretimi ve çekirdeklerin doğal bir resveratrol kaynağı olmasıyla kahve üretiminde Afrika’nın lider ülkesi olması beklenen mozambik dünyanın 36. büyük ülkesi konumunda. Ülkenin en önemli ekonomik kaynağı ise ürettikleri resveratrol zengini kahve çekirdekleri.

Haber 22-02-24 15:12

Hindistan cevizi yağının faydaları nelerdir? Hindistan cevizi yağı neye iyi gelir, Hindistan cevizi yağı yüze sürülür mü?

Gerek sağlık gerekse yemeklere lezzet verme amacıyla kullanılan birçok farklı yağ türü bulunmaktadır. Hindistan cevizi yağı da bu yağlar arasında karşımıza çıkmaktadır. Hindistan cevizinin iç kısmının preslenmesi sonucu ortaya çıkan bu yağ antioksidan yönünden de zengin bir yağ çeşididir. Kullanım alanı oldukça geniş olan bu yağın insan sağlığı açısından da pek çok önemli yararı vardır. Peki, Hindistan cevizi yağının faydaları nelerdir, neye iyi gelir ve yüze sürülür mü?

Haber 21-02-24 18:41

Müge Anlı'da esrarengiz olay! Gamze Bebek satıldı mı? 'Zengin bir aileye çocuğu satmak için...' Eltilerden karşılıklı yasak aşk suçlaması

Kayıp Gamze Bebek olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye devam ederken dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Programda eltiler birbirlerini yasak aşk ile suçlarken programa bağlanan bir kadın; Mecit ile Gülbani'nin plan yaparak çocuğu Adapazarı'ndaki zengin bir aileye sattıklarını söyledi. Bu ifadeler karşısında Gülbani adeta çılgına döndü.

Magazin 21-02-24 16:31

Taş Kağıt Makas dizisinin afişi yayınlandı!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yayınlanan tanıtımları ile büyük beğeni toplayan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin tüm hızıyla devam ettiği dizinin 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacağı açıklandı. Zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle merak uyandıran dizinin afişi de yayınlandı.

Magazin 20-02-24 18:26

Yemenin tam zamanı! Diyetisyen özellikle uyardı: Bu dönemde daha çok görülüyor

Mevsim geçişlerinde ani ısı değişimleri ile birlikte yorgunluk, halsizlik ve sürekli karbonhidrat yeme isteğinin çok sık görülen şikâyetler arasında olduğunu, yeterli ve dengeli beslenerek bu şikâyetlerden kurtulmanın mümkün olduğunu belirten Diyetisyen Pınar Doğan, “Mevsim geçişlerinde Omega-3 yağ asitleri içeren besinleri tüketin. Yağlı tohumlar olan kuru yemişler, ceviz fındık, badem gibi besinler Omega-3’den zengin kaynaklardır. Bunun dışında haftada 2 gün balık tüketimi de önemlidir” dedi.

Kadin 19-02-24 13:13

İstanbul Valisi Gül, 2. Uluslararası Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri Töreni'nde konuştu:

İstanbul Valisi Davut Gül, Türkiye'nin farklılıklarıyla zengin ve güçlü bir ülke olduğunu belirterek, "Farklılıklar, bizim zenginliğimizdir. Kimseyi dönüştürmeden, kimseyi değiştirmeden, neye inanıyorsa, nasıl inanıyorsa, nasıl ibadet etmek istiyorsa böyle var olmaya devam edecektir. Bu toprakların ruhunda kardeşlik var." dedi.

Yurthaber 19-02-24 07:36

Havuç tarator tarifi: Havuç tarator nasıl yapılır?

Yemek davetlerinin, zengin sofraların ve lokantaların menülerinin baş tacı tarator, yüzyılları aşıp Osmanlı mutfağından günümüze gelmeyi başaran bir meze türüdür. Farklı ülkelerde farklı malzemeler ile de yapılan havuç taratorun yapımı aslında son derece kolaydır.

Yemek 18-02-24 15:05

Kebapçıyı şaşırtan telefon! Bu kez sipariş değil adaylık teklifi geldi 'Aslında inanmadım, ne yalan söyleyeyim' Ama gerçek çıktı

Hatay’da kebapçılık yapan 3 üniversite mezunu Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi Antakya Belediye başkan adayı oldu. Adaylık teklifini telefonla aldığını söyleyen Bayır, ilk arandığında kendisinin bile aday olacağına inanmadığını belirtip şaşkınlık yaşadığını söyledi. Bayır "Genelde zengin insanlara gider bu tür teklifler. İlk defa böyle bir teklif aldım, şaşırdım. Sonra da sevindim" dedi. Babası da "İşin gerçeği şaşırdık, sonra da baktık doğru. Rabbim yolunu açık etsin" ifadelerini kullandı.

Haber 18-02-24 09:35

Para cezalarına zam geliyor! AK Parti yeni düzenlemeyi Meclis'e sundu: 100 TL'den 500 TL'ye çıkartılıyor

AK Parti, kamuoyunda "8'nci Yargı Paketi" olarak bilinen yeni düzenlemeyi Meclis'e sundu. Söz konusu düzenlemeyle ilgili detayları paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "1 günlük adli para cezasının alt sınırı 20 TL'den 100 TL'ye, üst sınırı ise 100 TL'den 500 TL'ye çıkarılmış olacak" diye konuştu.

Haber 17-02-24 08:55

Yok oluş nasıl yazılır? Yok oluş ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe, sözcük hazinesi oldukça geniş ve bünyesinde pek çok kelime grubu yer alan zengin diller arasında bulunur. Türkçe kelimeler arasında, iki kelimenin birleşmesiyle yeni anlam kazanan kelimeler de mevcuttur. Yazım hatası yapmaktan kaçınan kişilerin merak ettiği konulardan biri, bu kelimelerin bitişik mi yoksa ayrı mı yazılması gerektiğidir. Yok oluş gibi kelimelerin doğru yazım biçimlerine TDK karar verir. Peki, yok oluş nasıl yazılır?

Egitim 16-02-24 02:20

Yanardağ nasıl yazılır? Yanardağ ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe pek çok dil arasında kelime haznesi açısından en zengin dillerden bir tanesidir. Kelime sayısının fazla oluşu pek çok kelimenin yazımında hata yapılmasına neden olabilir. Bununla birlikte birçok kelime grubu bulunur. En fazla yanlış yazılan kelimeler ise birleşik kelimelerdir. Türk Dil Kurumu sözlüklerinde yanardağ gibi kelimelerin doğru yazım biçimleri açıklanmıştır. Peki yanardağ nasıl yazılır?

Egitim 16-02-24 02:14

Vaz mı geçtin nasıl yazılır? Vaz mı geçtin ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe dil öğeleri oldukça çeşitli olan zengin bir dildir. Bu sebeple pek çok farklı türde sözcük kalıpları bulunur. Türkçe kelimelerin, eklerin yazım şekilleri dil bilgisi kuralları çerçevesinde belirlenmiştir. Bu noktada binlerce kelimenin yazılış biçimi merak edilir. En çok da –mi soru ekinin kullanımı araştırılır. Peki, bu kapsamda vaz mı geçtin nasıl yazılır?

Egitim 16-02-24 02:09

Türkiye’nin en zengin üçüncü kişisine Interpol şoku! Ünlü iş insanı İnan Kıraç kızı İpek Kıraç'ı evlatlıktan 'miras' için reddetmişti: Şimdi de tutuklama emri çıkarılacak

İş insanı İnan Kıraç ile manevi kızı İpek Kıraç’ın miras kavgası büyüyor. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç hakkında 24 Nisan 2023 tarihinde Paris’te suç duyurusu yapıldı. İpek Kıraç’ın, Fransız soruşturma hâkimi tarafından ifadesine başvurulmak üzere çağırıldığı ve bu çağrıya yanıt vermediği takdirde hakkında tutuklama emri çıkarılacağı öğrenildi. Tutuklama emrinin Fransız makamlarınca Interpol'e iletileceği belirtildi.

Finans 13-02-24 15:02

Koreli'den Türk düğün adetlerine tepki geldi! Türk erkeklerine üzüldüm dedi! 'Sanırım Türkler böyle böyle zengin oluyorlar'

Uzun süredir Türkiye'de yaşamasına rağmen ülkemizin adetlerine bir türlü anlam veremediğini ifade eden 'Leesaktr' isimli bir Koreli sosyal medya kullanıcısının paylaşımı gündem oldu. Türk bir arkadaşının düğün sürecine şahitlik eden Koreli adam, "Türk erkeklerine üzüldüm" diyerek sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı.

Trend 13-02-24 07:57