Zengxian Liu Haberleri

Gelinin düğün sürprizi damadı şaşkına çevirdi! Damat nedimeleri görünce inanamadı... Hepsi eski sevgilisi çıktı

Çin'in Chongqing kentinde yaşayan bir çift, iki yıllık ilişkilerinin ardından evlenmeye karar verdi. Düğün alanına gitmek için gelini evinden almaya gelen damat gelinin sürpriziyle şaşırdı. Adı Liu olarak açıklanan gelin nedime olarak damadın eski kız arkadaşlarını seçti. Olay sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 2023-11-10 15:14:08

Skandal olay! Ev sahibi kiracısının evine gizlice girdi... İç çamaşırlarını koklayıp mastürbasyon yaptı

Singapur’da erkek arkadaşıyla birlikte yaşadığı apartman dairesindeki ev içi güvenlik kamerasından ikaz aldığında kontrol eden Liu isimli bir kadın gördüklerine inanamadı. Ev sahibinin yatak odasında gezdiğini ve iç çamaşırlarının olduğunu çekmeceyi açarak kokladığını gören Liu, adamın mastürbasyon yaptığını fark edince ise durumu polise şikayet etti.

Trend 2023-07-11 08:03:29

Çin'de eski istihbarat yetkilisi için idam kararı

Çin’in istihbarat kurumu Devlet Güvenliği Bakanlığının eski Disiplin Komitesi Başkanı Liu Yanping, "rüşvet ve görevi kötüye kullanma" suçlamasıyla ölüm cezasına çarptırıldı.

Haber 2023-01-11 18:31:28

Çin'in Ankara Büyükelçisi Liu, Nevşehir'de Çince öğrenen öğrencilerle buluştu

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Liu Şaobin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Çin Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı’nda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Yurthaber 2022-11-10 11:49:37

Çin ve Pakistan'dan ortak tatbikat!

Çin ve Pakistan, Doğu Çin Denizi'nde ortak askeri tatbikata başladı. Çin Halk Kurtuluş Ordusu Sözcüsü Liu Vınşıng, yaptığı açıklamada, tatbikatın iki ülke ordularının planlı yıllık faaliyeti olduğunu belirtti.

Haber 10-07-22 19:03

Çin dün uzay istasyonuna yollamıştı! Üçüncü taykonot ekibinden yeni haber

Çin, dün taykonotlar Çın Dong, Liu Yang ve Cai Şucı'yı taşıyan Şıncou-14 uzay mekiğini Dünya yörüngesinde kurduğu uzay istasyonuna göndermişti. Saatler sonra Şıncou-14 uzay mekiğinin, uzay istasyonunun çekirdek modülüne kenetlendiği bildirilmişti. Şimdi yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 06-06-22 10:41

TSMC: Akıllı telefonlara talep yavaşlıyor! Artan maliyetler tüketicilere yansıtılabilir

Apple'ın tedarikçisi olan dünyanın en büyük bağımsız yarı iletken üreticisi TSMC'nin Başkanı Mark Liu, akıllı telefonlara ve bilgisayarlara olan talebin yavaşlamaya başladığını söyledi. Liu, artan maliyetlerin tüketicilere yansıtılabileceği konusunda da uyarıda bulundu.

Haber 31-03-22 10:50

Türkiye-Çin ilişkileri İzmir'deki forumda tartışılıyor

Çin'in Ankara Büyükelçisi Liu Şaobin: - "Kadim İpek Yolu ruhunu yeni çağda da sürdürmemiz gerekiyor"

Yurthaber 03-11-21 12:36

Oppo, 2021 League of Legends Dünya Şampiyonası için Riot Games ile ortaklığını duyurdu

Oppo Başkan Yardımcısı ve Global Pazarlama Başkanı William Liu: - "League of Legends, Oppo'ya dünya çapında daha fazla oyuncu tarafından tanınmayı sağlayan bir platform sunuyor"

Yurthaber 05-10-21 15:19

Shang-Chi ve On Halka Efsanesi ne zaman vizyona giriyor? Shang-Chi ve On Halka Efsanesi oyuncuları kimler?

Fantastik macera türündeki filmleri yakından takip eden seyircilerin gözleri Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (Shang-Chi ve On Halka Efsanesi) filmine çevrildi. Shang-Chi ve On Halka Efsanesi'nin ne zaman vizyona gireceği belli oldu. Söz konusu filmin oyuncu kadrosunda Simu Liu, Tony Leung gibi isimler yer alıyor. İşte merak edilenler...

Trend 04-09-21 20:02

Şartları ihlal eden Kendall Jenner’a dava açıldı

İtalyan moda markası Liu Jo, fotoğraf çekimine gelmediği için süper model Kendall Jenner'a dava açtı. Şirket, en az 1,8 milyon dolar (yaklaşık 15 milyon TL) tazminat istiyor.

Magazin 05-08-21 07:44

Çinli Taykonotlar Çin'in Kendisine Ait Uzay İstasyonuna Ulaştı

Çinli üç taykonot uzay görevine başladı. Nie Haisheng, Liu Boming ve Tang Hongbo, üç ay süreyle kalacakları Çin’e ait uzay istasyonuna ulaştı

Haber 17-06-21 13:30

Financial Times: Türkiye ve Çin arasında nadir görülen bir anlaşmazlık var

İngiltere'de yayımlanan Financial Times gazetesi, Çin'in Ankara Büyükelçisi Liu Şaobin'in, Büyükelçiliğin sosyal medya paylaşımlarından duyulan rahatsızlık nedeniyle Salı günü Dışişleri Bakanlığına çağrılmasını değerlendirdi. Gazeteye göre Çin Büyükelçisi "azarlandı" ve Türkiye ile Çin arasında bugünlerde iki ülke ilişkilerinde "nadir görülen bir anlaşmazlık" var.

Haber 08-04-21 03:41

Çin Büyükelçiliği’nin Akşener’i Hedef Alan Uygurlar Mesajları Gündemde

Türk Dışişleri Bakanlığı, İyi Parti lideri Akşener’le Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ı hedef alan sosyal medya paylaşımları nedeniyle Çin’in Ankara Büyükelçisi Liu Shaobin’i bakanlığa çağırdı

Haber 07-04-21 15:13

Çin Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Liu Şaobin, Büyükelçiliğin Twitter hesabından yapılan paylaşımların yarattığı rahatsızlık nedeniyle Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

Haber 06-04-21 20:07

Çin'in Ankara Büyükelçisi Liu, Dışişleri Bakanlığına çağrıldı

Çin'in Ankara Büyükelçisi Liu, Dışişleri Bakanlığına çağrıldı

Yurthaber 06-04-21 18:19

Çin'in Ankara Büyükelçisi Liu, Büyükelçiliğin sosyal medya paylaşımlarından duyulan rahatsızlık nedeniyle Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

Çin'in Ankara Büyükelçisi Liu, Büyükelçiliğin sosyal medya paylaşımlarından duyulan rahatsızlık nedeniyle Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

Yurthaber 06-04-21 17:53

OPPO, INNO DAY 2020'de entegre bir geleceğe imza attı

OPPO, 'Geleceğe Adım Atın' temasıyla Çin'de gerçekleştirdiği "INNO DAY 2020" etkinliğinde, insan-teknoloji etkileşiminin geleceğini ortaya çıkaran yeni teknolojilerini tanıttı - OPPO'nun Kurucusu ve CEO'su Tony Chen: - "'Erdemli İnovasyon' yolunda ilerlemeye kararlıyız. 3+N+X teknoloji geliştirme stratejisiyle çok daha fazla ileri teknolojiye sahip ürün tasarlayacağız" - OPPO Başkan Yardımcısı ve OPPO Araştırma Enstitüsü Başkanı Levin Liu: - "Teknik yetenekler geliştirmek önemli, ancak bunları yenilikçi bir şekilde entegre etmek daha da önemli. OPPO, faydaları kullanıcılara sunmamız ve tüm karmaşıklığı bize bırakmamız gerektiğine inanıyor"

Yurthaber 17-11-20 14:19

OPPO'dan League of Legends iş birliği

OPPO Küresel Pazarlama Başkanı William Liu: - "LOL Esports'un akıllı telefonda ilk küresel iş ortağı olan OPPO, markayla yeniden iş birliği yapmayı ve kullanıcılarına özelleştirilmiş yüksek kaliteli ürünler sunmayı dört gözle bekliyor"

Yurthaber 13-10-20 11:57

Amerikalı senatörlerden Netflix'e 'Uygur Türkleri' mektubu

Amerikalı beş Cumhuriyetçi senatör, film ve dizi platformu Netflix'e bir mektup göndererek, Çin'in Uygur Türklerine yönelik ihlallerini savunan Çinli yazar Liu Cixin'in kitaplarını dizi yapmaması çağrısında bulundu.

Haber 25-09-20 02:48

Game of Thrones’un yaratıcılarından iddialı proje: The Three-Body Problem

Game of Thrones yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss ikilisinin sıradaki projesi belli oldu. Yüksek bütçeli olması beklenen proje Liu Cixin’in bilimkurgu türündeki The Three-Body Problem romanından uyarlanacak.

Trend 02-09-20 09:24

Çin lideri Şi'ye benzeyen sanatçının sosyal medya hesabı kapatıldı

Çinli opera sanatçısı Liu Keqing (63), Çin Devlet Başkanı Şi Cinping’e benzediği için sosyal medyada sansüre maruz kaldı. Keqing yaptığı açıklamada hesabının kapatıldığını, sosyal medya yetkililerine kimlik bilgilerini göndererek açtırmaya çalıştığını ifade etti. Hesabının kapanma sebebi ise “sahte profil fotoğrafı” oldu.

Haber 01-07-20 16:58

Corona Üzerinde Çalışan Uzmanın Öldürülme Nedeni Araştırılıyor

Amerika'da Pennsylvania eyaletindeki Pittsburgh Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli, Corona virüsü üzerinde çalışan araştırmacı Bing Liu Cumartesi günü evinde ölü bulundu

Haber 06-05-20 19:53

Koronavirüsünde son dakika gelişmesi! Çin'de kilit isim de öldü

Koronavirüsüyle adeta kabusu yaşayan Çin bu sabah gelen son dakika haberiyle yıkıldı. Ölümcül koronavirüsü ile mücadelede kilit isim olan ve üst düzey bir mücadele veren Wuhan hastanesi başhekimi Dr. Liu Zhimming de virüse bağlı semptomlar nedeniyle yaşamını yitirdi.

Haber 18-02-20 10:22

Prof. Dr. Ahmet Sedat Aybar: “ABD-Çin ticaret savaşı sona erdi”

ABD Başkanı Donald Trump ile Çin Devlet Başkan Yardımcısı Liu He arasında, Beyaz Saray’da düzenlenen törenle imzalanan ABD-Çin birinci faz ticaret anlaşmasını değerlendiren ve ticaret savaşının sona erdiği söyleyen Prof.

Haber 17-01-20 09:31

ABD ile Çin arasında ticaret savaşının bitirilmesi yönünde ilk imza

ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşının bitirilmesine yönelik anlaşmanın ilk aşamasında ABD Başkanı Donald Trump ile Çin Devlet Başkanı Yardımcı Liu He tarafından ilk imzalar atıldı.ABD’de Başkan Donald Trump ile Çin Devlet Başkanı Yardımcısı Liu He arasında ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşının bitirilmesine yönelik anlaşmanın ilk aşamasında imzalar atıldı.

Haber 15-01-20 22:43

ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşını bitiren imza! İlk adım atıldı

ABD Başkanı Donald Trump ile Çin Devlet Başkan Yardımcısı Liu He, Beyaz Saray'da düzenlenen törenle ABD-Çin birinci faz ticaret anlaşmasına imza attı.

Haber 15-01-20 21:39

Ticaret Anlaşmasının İlk Bölümü İmzalanıyor

Amerika’yla Çin arasındaki ticaret müzakerelerinde Pekin’in müzakere heyetinin başındaki isim olan Başbakan Yardımcısı Liu He, iki ülke arasındaki ticaret anlaşmasının ilk bölümünü imzalamak için Washington’da olacak

Haber 12-01-20 17:32

VakıfBank yarı finalde

SALON: Shaoxing Olimpiyat Spor Merkezi HAKEMLER: Kang Jo-hee (Güney Kore), Rogerio Espicalsky (Brezilya) TİANJİN BOHAİ BANK: Li, Yang, Yuan, Wang Yuanyuan, Yao, Wang Yizhu (Liu, Meng, Yu, Hooker, Chen) VAKIFBANK: Ognjenovic, Rasic, Zehra Güneş, Haak, Ebrar Karakurt, Guimaraes (Gizem Örge) SETLER: 15-25, 14-25, 19-25 SÜRE: 66 dakika (20, 22, 24) VakıfBank Voleybol Takımı, FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası B Grubu'ndaki üçüncü maçında Çin temsilcisi Tianjin Bohai Bank'ı 3-0'la geçerek, Eczacıbaşı VitrA'nın ardından yarı finale yükselen ikinci Türk ekibi oldu.

Spor 06-12-19 16:32

Yeni bir kara delik keşfedildi!

Çin Ulusal Astronomi Gözlem Merkezi'nde görevli Profesör Liu Jifeng, Samanyolu'nda Güneş'ten 70 kat daha büyük bir kara delik keşfedildiğini açıkladı. LB-1 ismi verilen kara deliğin orada olmaması gerektiğini söyleyen Jifeng, "Şu an ki bilimsel gelişmelere ve algımıza göre bu kara delik var. olmamalıydı" dedi.

Haber 29-11-19 16:48

Çin Başbakan Yardımcısı Liu, ABD Hazine Bakanı ile telefonda görüştü

Görüşmede, "birinci faz" anlaşması çerçevesindeki görüşmelerde geri kalan konularda iletişimi sürdürme konusunda fikir birliğine varıldı

Finans 26-11-19 11:05

İngiltere'den Hong Kong'da taraflara diyalog çağrısı

İngiltere, Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde üniversite kampüslerinde ve kent merkezinde geçen hafta başından bu yana devam eden protestolara ilişkin taraflara diyalog çağrısı yaptı. Çin'in Londra Büyükelçisi Liu Xiaoming, Çin'in, Hong Kong'daki huzursuzluğa son verecek güce sahip olduğuna işaret ederek, "Durum kontrol edilemez hale gelirse merkezi hükümet (Çin), kesinlikle oturup izlemeyecek." dedi.

Haber 18-11-19 22:53

Facebook'tan yeni dijital ödeme sistemi

Facebook'un Piyasa ve Ticaretten Sorumlu Başkan Yardımcısı Deborah Liu: - "Facebook Pay, kullanıcıların ödeme bilgilerinin güvenliğini ve korumasını sağlayarak ödeme işlemlerini daha kolay hale getirecek"

Trend 13-11-19 12:42

Çin ABD'den bazı tarifelerin kaldırmasını isteyecek

Çin Başbakan Yardımcısı Liu He, ABD'den daha fazla tarım ürünü alınması karşılığında ABD'nin Çin'den ithalata hali hazırda uyguladığı ve uygulamayı planladığı bazı gümrük vergilerini kaldırmasını isteyecek.

Finans 25-10-19 08:58

Dünya Şampiyonu Busenaz Sürmeneli mehteranla karşılandı

Dünya Şampiyonu Boksör Busenaz Sürmeneli, memleketi Trabzon’da mehteranla karşılandı.Rusya’nın Ulan Ude kentinde gerçekleştirilen Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’nda Busenaz Sürmeneli, 69 kilo finalinde Çinli rakibi Liu Yang’u yenerek dünya şampiyonu oldu.

Haber 16-10-19 15:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Şampiyonu Busenaz Sürmeneli’yi tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli’yi tebrik etti.Rusya’nın Ulan Ude kentinde 3-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’nda 69 kilo final müsabakasında Busenaz Sürmeneli, Çinli rakibi Liu Yang’ı mağlup ederek dünya şampiyonu olmayı başardı.

Haber 14-10-19 11:11

Busenaz Sürmeneli'den altın madalya

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası 69 kilo finalinde milli sporcu Busenaz, Çinli rakibi Liu Yang'ı yenerek podyumun zirvesine çıktı

Spor 13-10-19 14:10

Busenaz Sürmeneli'den altın madalya

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası 69 kilo finalinde milli sporcu Busenaz, Çinli rakibi Liu Yang'ı yenerek podyumun zirvesine çıktı.

Spor 13-10-19 14:09

O bir dahi! 11 yaşında üniversiteye girdi

Toledo Üniversitesi'nin kapısını küçük bir çocuğa açmasıyla bilim dünyası yeni bir deha kazandı. Hakkında yapılan paylaşımlarla da epey eğlendiren Daniel Liu, artık hem internet aleminde çok popüler hem de genç yaşına rağmen o bir dahi! İşte Daniel'ın hikayesi...

Trend 24-09-19 10:11

Çin ve ABD'nin bir sonraki ticaret müzakeresi ekimde

Çin Başbakan Yardımcısı Liu Hı ve ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin telefonda görüştü - İki taraf da sonraki Çin-ABD ticaret müzakeresinin ABD'nin başkenti Washington'da yapılması için anlaştı

Haber 05-09-19 07:44

Çinli elçiden İngiliz siyasetçilere Hong Kong tepkisi

Çin'in Londra Büyükelçisi Liu Xiaoming: - "Bazı İngiliz siyasetçiler, Hong Kong'un hala Britanya İmparatorluğu'nun parçası olduğunu düşünüyor" - "İngiltere ile Çin arasındaki iyi ilişkiler, bu ülkenin Çin'in iç işlerine karışmaması temeline dayanmalıdır" - "Yabancı güçler, Hong Kong'un işlerine karışmaya son vermelidir aksi takdirde kaldırdıkları taşı kendi ayaklarına düşürürler"

Haber 15-08-19 14:41

Liu Zhongtian - ABD'de Çinli milyarder hakkında dava açıldı: '1,8 milyar dolar vergi kaçırdı'

Liu Zhongtian alüminyum ithalâtı sırasında gümrük vergisini ödememekle suçlanıyor. Amerikan Wall Street Journal gazetesi, 55 yaşındaki Liu'nun Çin'de olduğunu yazdı. ABD ile Çin arasında suçluların iadesine yönelik bir anlaşma yok.

Finans 01-08-19 12:23

Türkiye, Kuşak ve Yol projesinin önemli bir ortağı

Çin'in Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Dr. Liu Yuhua: - "Türkiye, Çin'in 'Kuşak ve Yol' projesinin önemli bir ortağıdır. Türkiye tarafından önerilen 'Orta Koridor' projesi, Kuşak ve Yol girişimi ile büyük ölçüde bütünleşmiştir" - "İki devlet başkanının bizzat ilgilendiği ve liderliklerinin altında iki taraf politika, ekonomi, ticaret, kültür ve güvenlik alanlarında iş birliğinde iyi sonuçlar elde etti" - "Huawei'nin yurt dışında en büyük Ar-Ge merkezi İstanbul'da kuruldu" - "Türk tarım ürünlerinin Çin'e ihracat için geniş umutları vardır ve binlerce Türk çiftçisine ve ilgili endüstriyel hizmet sağlayıcılarına faydası olacak"

Haber 19-07-19 16:31

Çin Başbakan Yardımcısı Liu, ABD Hazine Bakanı ile telefonda görüştü

Liu Hı ve Steven Mnuchin, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ve ABD Başkanı Donald Trump’ın G-20 Zirvesi’nde mutabık kaldıkları konuların uygulanması konusunda fikir alışverişinde bulundu

Haber 10-07-19 05:28

Çin Büyükelçisi, İngiltere Dışişleri Bakanlığına çağrıldı

Büyükelçi Liu Xiaoming'e Çin Dışişleri Bakanlığının "kabul edilemez ve yanlış" yorumlarına ilişkin, İngiliz hükümetinin tepkisinin iletileceği bildirildi

Haber 03-07-19 20:31

Akdeniz Üniversitesinin ilk Çinli mezunu

Üniversite eğitimine hazırlanırken burs kazanarak Türkiye'ye gelen Çinli Jianlong Liu, 5 yıllık eğitimini başarıyla tamamladı - Akdeniz Üniversitesinin ilk Çinli mezunu olan Liu: - "Antalya'yı çok sevdim. Biraz sıcaklar zorladı ama çok güzel bir doğası, denizi var. İnsanları çok misafirperver. Bana hep yardımcı oldular" - "İşkembe çorbası ve Türk kahvesinin tutkunu oldum. Türk düğünlerine gittim. Oyun havaları oynamayı öğrendim. Arkadaşlarım bana 'Türk gibi oldun. Türk gibi davranmaya başladın' diyorlar. Bu beni mutlu ediyor"

Yurthaber 26-06-19 11:27

Akdeniz Üniversitesinin ilk Çinli mezunu

Üniversite eğitimine hazırlanırken burs kazanarak Türkiye'ye gelen Çinli Jianlong Liu, 5 yıllık eğitimini başarıyla tamamladı - Akdeniz Üniversitesinin ilk Çinli mezunu olan Liu: - "Antalya'yı çok sevdim. Biraz sıcaklar zorladı ama çok güzel bir doğası, denizi var. İnsanları çok misafirperver. Bana hep yardımcı oldular" - "İşkembe çorbası ve Türk kahvesinin tutkunu oldum. Türk düğünlerine gittim. Oyun havaları oynamayı öğrendim. Arkadaşlarım bana 'Türk gibi oldun. Türk gibi davranmaya başladın' diyorlar. Bu beni mutlu ediyor"

Haber 26-06-19 11:22

BM Kamu Hizmetleri Forumu, çalışmalarına Bakü’de başladı

Birleşmiş Milletler (BM) Kamu Hizmetleri Forumu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de çalışmalarına başladı.Azerbaycan’da, Birleşmiş Milletler ile Azerbaycan Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal Yenilikler Devlet Ajansı (ASAN) ile ortak düzenlenen forum başkent Bakü’de başladı.Haydar Aliyev Merkezi’nde “Etkili Hizmet Sunumu, Yenilikçi Dönüşüm ve Sorumlu Kurumlar aracılığıyla Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine ulaşmak” başlığı altında düzenlenen foruma BM Ekonomik ve Sosyal İşler Genel Sekreter Yardımcısı Liu Zhenmin, kamu idaresi bakanları ve çeşitli ülkelerin kamu hizmetleri, yerel makamlar, akademi ve özel sektör liderlerinden oluşan 190’dan fazla ülkeden 500’den fazla delege katıldı.Kamu hizmetleri alanında BM Forumu’nda genel kurul toplantıları, 9 farklı konuda çalışma toplantıları ve 4 paralel etkinlik düzenlenecek.

Haber 24-06-19 09:46

ABD ve Çin yetkilileri Xi-Trump zirvesi öncesi görüşecek

ABD Ticaret Temsilcisi Robert Lighthizer ve Hazine Bakanı Steven Mnuchin, G20 zirvesinde yapılacak ABD Başkanı Donald Trump ve Çin Devlet Başkanı Xi Jinping görüşmesi öncesinde, Çin Başbakan Yardımcısı Liu He ile görüşecekler.

Finans 20-06-19 08:28