Zeytinburnu Ilce Emniyet Mudurlugu Haberleri

Yer: Zeytinburnu! Deri imalathanesinden çıkanlar şaşkına çevirdi: Değeri 20 milyon, gümrükten böyle geçirilmiş...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık şube ekipleri İstanbul Zeytinburnu'ndaki bir deri imalathanesine baskın düzenledi. Piyasa değeri 20 milyon lirayı bulan ürünlerin gümrükten 'hasır çanta' olarak geçirildiği öğrenilirken, derilerin elde edildiği hayvanlar şaşkına çevirdi.

Haber 2024-03-06 10:23:16

İstanbul Emniyeti'nden 'Zeytinburnu Kasabı' açıklaması! Görüntüler tepki çekmişti

İstanbul'da sosyal medyada gündem olan 'Zeytinburnu Kasabı' rumuzlu Afgan uyruklu Kasap Ali Ahmedi'nin elinde bıçak ve silahlarla çekildiği fotoğraflar gündem olmuş tepki çekmişti. Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklama yaparak, söz konusu kişinin 1 Şubat 2022 tarihinde tutuklandığını bildirdi.

Haber 2022-04-11 15:54:50

Çete lideri ve adamları tutuklandı

İstanbul’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanan suç örgütü elebaşı Gürkan G.’nin de aralarında bulunduğu 9 kişi tutuklandı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele polisleri tarafından organize suç örgütü elebaşının çetesine yönelik 19 Mart günü Güngören merkezli Zeytinburnu ve Eyüpsultan’da eş zamanlı özel harekat destekli operasyon düzenlemişti.

Haber 2021-03-26 23:16:33

Söke’de dinamik denetim

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle birlikte Söke Kaymakamı Soner Zeybek, emniyet müdürü ve Jandarma Komutanı ile denetim yaptı.Söke Kaymakamı Soner Zeybek beraberinde İlce Emniyet Müdürü Fatih Demiralp ve Jandarma Binbaşı Gökhan Kandur ile birlikte Söke’nin en işlek caddesi olan İstasyon caddesinde esnafı ve vatandaşı denetledi.

Yurthaber 2021-03-04 16:48:50

Uyuşturucuya karşı vatandaşlar bilgilendirildi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde polis ekipleri vatandaşları uyuşturucuya karşı bilgilendirdi.Kuşadası İlce Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekipleri uyuşturucu madde satışı yapan kişi ve organizasyonlara karşı gerçekleştirdikleri titiz ve etkin operasyonel mücadele yanında ilçenin yoğun noktalarında "Narko Rehber" stantları açarak vatandaşları bilgilendiriyor.Bu kapsamda Kuşadası AVM’ de açılan stantta vatandaşlara uyuşturucunun zararlarını anlatan broşürler dağıtıldı.

Yurthaber 01-03-21 12:34

Ruhsatsız birahaneye polis baskını

Zeytinburnu’nda ruhsatsız birahaneye baskın düzenleyen polis ekipleri, içeride bulunan 10 şahsa toplam 31 bin 500 TL idari para cezası uyguladı.Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “27 Aralık Pazar günü saat 22.40 sıralarında Zeytinburnu ilçesi Veliefendi Mahallesi’nde bulunan bir adresin bodrum katının ruhsatsız birahane olarak kullanıldığı yönünde ihbar aldı.

Haber 29-12-20 15:19

Sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda 12 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri tarafından ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma kapsamında 12 kilo 152 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 24 ile 25 Aralık’ta ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.Avcılar, Esenyurt, Fatih, Pendik, Sancaktepe ve Zeytinburnu ilçelerindeki operasyonlarda 20 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 7 kilo 800 gram likit metamfetamin, 3 kilo 101 gram kristal metamfetamin, 369 gram esrar, 360 gram afyon sakızı, 156 gram sentetik kannabinoid, 8 gram kokain, 819 adet sentetik ecza, 2 adet captagon, 1 adet ecstasy hap, 3 Litre aseton ve 26 bin 710 TL ile 281 bin dolar ele geçirildi.

Haber 26-12-20 11:46

Gökçeada’ya girişlerde yolcuların ateşi ölçülüyor

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçenin muhtelif noktalarında sürücü ve yolcuların ateş ölçümü yapılıyor.Gökçeada Emniyet Müdürlüğü, İlce Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gökçeada Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle ilçenin çeşitli yelerinde denetim noktaları oluşturuldu.

Yurthaber 30-03-20 17:10

Zeytinburnu’nda kaçak maske imalathanesine baskın

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Zeytinburnu Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede kaçak maske üreten bir adrese baskın düzenledi.

Yurthaber 26-03-20 17:25

Tatvan’da uyuşturucu operasyonu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık 1,5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, 19 Ocak 2020 günü saat 15.30 sıralarında Van Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İzmir’e giden bir araçtan bir yazıhaneye uyuşturucu bırakıldığı yönünde bilgi verilmesi üzerine Tatvan ilce Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Grup Amirliği ekiplerince çalışma yapıldığı belirtildi.

Yurthaber 20-01-20 18:15

Yüksekovalı kadınlardan yılsonu sergisi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi yıl sonu sergisi düzenlendi.Yüksekova ilçesi Esentepe Mahallesinde bulunan Aile Destek Merkezi’ndeki (ADEM) sergiye Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş, İlce Milli Eğitim Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Servet Canlı katıldı.

Yurthaber 12-12-19 12:21

Uyuşturucu zanlıları adliyede

Adana’nın Kozan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 16 kişiden 5’i adliyeye sevk edildi.Alınan bilgiye göre, Kozan İlce Emniyet Müdürlüğünce 17 adrese eş zamanlı olarak şafak vakti düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı.Emniyette sorgulanan şüphelilerden 11’i savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Haber 06-12-19 12:01

Zeytinburnu’nda kendilerine polis süsü veren gaspçılardan biri yakalandı

Zeytinburnu’nda kendilerine "polis" süsü vererek gasp olayına karışan kişilerden biri yakalandı.Alınan bilgiye göre, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 25 Ekim’de Yenidoğan Mahallesinde yaşayan Filipinli Moqtar M.’yi evine kadar takip ettikten sonra kendilerini "polis" gibi tanıtıp M.’yi darp ederek cep telefonunu gasp yapan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 07-11-19 10:01

Zeytinburnu’nda silahlı kavga kamerada

İstanbul Zeytinburnu’nda kavga sırasında silahla açtığı ateşle yoldan geçen biri kadın 2 kişiyi yaralayan saldırganlar, polis tarafından düzenlenen operasyonda yakalandı.Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde 11 Eylül Çarşamba günü meydana gelen olayda, iki taraf arasında yaşanan silahlı kavgada yoldan geçen biri kadın 2 kişi, vurularak yaralanmıştı.Sokakta yürürken kurşunların hedefi olan 2 kişi hastanede tedavi altına alınırken, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri faillerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber 04-10-19 10:27

İstanbul'da 4 ilçede uyuşturucu operasyonu

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bakırköy, Bahçelievler, Güngören ve Zeytinburnu ilçelerinde operasyon düzenledi.

Haber 03-09-19 09:36

İstanbul'da 4 ilçede uyuşturucu operasyonu

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bakırköy, Bahçelievler, Güngören ve Zeytinburnu ilçelerinde operasyon düzenledi.

Haber 03-09-19 06:31

İSTANBUL'DA 4 İLÇEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Haber- Kamera:  Ozan URAL-Mustafa BAKIRHAN / İSTANBUL DHA İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bakırköy, Bahçelievler, Güngören ve Zeytinburnu ilçelerinde operasyon düzenledi.

Haber 03-09-19 06:11

Kendisini polis olarak tanıtıp yabancı uyruklu şahısların parasını çalan şahıs yakalandı

Zeytinburnu’nda kendisini polis olarak tanıtıp kimlik kontrolü yapama bahanesiyle yabancı uyruklu şahısların parasını çalan şahıs yakalandı.Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesinde 5 ile 8 Ağustos tarihleri arasında bir şahıs kendisini polis olarak tanıtıp kimlik kontrolü bahanesiyle yabancı uyruklu kişilerin cüzdanlarından toplam 750 TL para çalınması Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

Haber 02-09-19 10:13

İntihar eden polis memuru toprağa verildi

İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinin bahçesinde intihar eden polis memuru, Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde defnedildi.İddiaya göre İstanbul Zeytinburnu İlçe Emniyet Amirliğinde görevli 31 yaşındaki polis memuru Ahmet Kaya, muayene için geldiği İstanbul’da Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinin bahçesinde beylik tabancası ile kendini başından vurdu.

Yurthaber 08-07-19 14:25

Sınıra askeri araç sevkıyatı

Türkiye’nin çeşitli birliklerden gönderilen askeri personel ve zırhlı personel taşıyıcı askeri araç konvoyu, Kırıkhan ilçesinden Suriye sınır hattı istikametine doğru hareket etti.Güvenlik önlemleri altında ilerleyen askeri araçların Kırıkhan ilçesindeki konvoyu gören Kırıkhan halkı konvoyun önün keserek askeri selam verdi askeri selam veren halkı gören rütbeli personeller ise selam duran gençlere siren çalarak karşılık verdi ve komandoların sınırda konuşlandırılacağı öğrenildi ilçeden gecen zırhı araçlara Kırıkhan ilce emniyet müdürlüğü trafik şube ekipleri ilçeden geçişleri sırasında güvenli bir şekilde ayrılmasına yardımcı oldu.

Haber 26-06-19 02:20

Avcılar’da oto fareleri nefes kesen kovalamaca ile yakalandı

Aralarında Avcılar, Zeytinburnu, Esenyurt ve Küçükçekmece’nin bulunduğu birçok ilçede oto hırsızlığı başta olmak üzere çok sayıda suça karışan 1’i kadın 4 kişi, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkati ile nefes kesen kovalamaca sonucu yakalandı.Avcılar’da önceki gün sabaha karşı 04.00 sıralarında Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli görülen bir araç durdurulmak istendi.

Haber 19-06-19 15:30

Kaçak göç ile mücadele kapsamında 70 kişi daha yakalandı

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kaçak göç ile mücadele için başlattığı operasyonlar kapsamında 70 kişi daha yakalandı.

Haber 14-06-19 14:56

Zeytinburnu’nda 5 ayda 2 bin 275 kaçak göçmen yakalandı

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğünde kaçak göçle ilgili mücadele için oluşturulan birimin yaptığı çalışmalar neticesinde ilk beş ayda 2 bin 275 kaçak göçmen yakalandı.Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçak göçle mücadele için yeni birim oluşturuldu.

Haber 12-06-19 22:05

Zeytinburnu’nda 42 kaçak göçmen yakalandı

ZEYTİNBURNU Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’ye kaçak yollarla gelerek yurt dışına gitmek isteyen göçmenlere yönelik düzenlediği operasyonda 42 kişiyi yakaladı.

Haber 12-06-19 10:33

ZEYTİNBURNU’NDA 42 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

ZEYTİNBURNU Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’ye kaçak yollarla gelerek yurt dışına gitmek isteyen göçmenlere yönelik düzenlediği operasyonda 42 kişiyi yakaladı.  Son dönemde kaçakların getirildiği yerler arasında ilk sıralarda yer alan Zeytinburnu’ndaki hareketlilik üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından özel birim oluşturuldu.

Haber 12-06-19 10:14

Zeytinburnu’nda 42 kaçak göçmen yakalandı

ZEYTİNBURNU Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’ye kaçak yollarla gelerek yurt dışına gitmek isteyen göçmenlere yönelik düzenlediği operasyonda 42 kişiyi yakaladı.  Son dönemde kaçakların getirildiği yerler arasında ilk sıralarda yer alan Zeytinburnu’ndaki hareketlilik üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından özel birim oluşturuldu.

Haber 12-06-19 10:03

(Özel) Kapkaççılar önce kameralara, sonra polise yakalandı

İstanbul’da 3 ilçede çok sayıda kapkaç olayını gerçekleştiren 2 kişi, önce güvenlik kameralarına sonra polise yakalandı.Son zamanlarda motosiklet kullanmak suretiyle kapkaç olaylarına karışan 1’i kadın 2 kişiyi yakalamak için harekete Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimlik tespiti için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Haber 01-05-19 13:26

Başkan Daşhan: Tek derdimiz ilçemize hizmettir

Kütahya’nın Şaphane Belediye Başkanı Raism Daşhan’’a hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Kütahya İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, Tavşanlı İlce Müftüsü Hüseyin Aksay ve Şaphane Müftüsü Metin Çelebi Belediye Başkanı Rasim Daşhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Şaphanede birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları yürütmek için çalıştıklarını ziyaretçilerine belirten Belediye Başkanı Rasim Dşahan, ’’Bu nazik ziyaretlerin den dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.

Yurthaber 27-04-19 10:50

Alacak verecek meselesi yüzünden Afganistan uyruklu vatandaşı öldüren şahıs tutuklandı

Zeytinburnu’nda alacak verecek meselesi yüzünden Afganistan uyruklu vatandaşı öldürün Türkmenistan uyruklu şahıs yakalandı.Zeytinburnu Gökalp Mahallesi’nde 30 Mart Cumartesi günü saat 14.40 sıralarında bir Afganistan uyruklu H.N.M.N öldürülmesi ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü Zeytinburnu İlçe Eminiyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Haber 16-04-19 11:02

İstanbul’da çete lideri ve 12 adamı tutuklandı

İstanbul’da liderliğini Emirhan D.’nin yaptığı çeteye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 12’si tutuklandı.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, liderliğini Emirhan D.’nin yaptığı Zeytinburnu ve Esenyurt’ta faaliyet gösteren çete üyelerine operasyon düzenlemiş, İstanbul’da Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Bakırköy, Zeytinburnu ve Beşiktaş ilçeleri ile Kocaeli ve Sivas’ta gerçekleştirilen baskınlarda suç örgütü elebaşı ile birlikte 22 şüpheli gözaltına alınmıştı.Silahlar ve mermilerin de ele geçirildiği operasyonda yakalanan şüpheliler, polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.Gün boyu devam eden duruşmada organize suç örgütü elebaşı Emirhan D.

Haber 22-03-19 21:55

Zeytinburnu’nda iki şahsın üzerinden ve evlerinden 15 kilo uyuşturucu çıktı

Zeytinburnu’nda polisin şüphe üzerine durdurduğu iki şahsın üstlerinde ve evlerinde yapılan aramada 13,50 gram taş kokain, 2,56 gram toz kokain, 15 kilo 173 gram metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli polis timleri, 21 Şubat’ta Zeytinburnu Sümer Mahallesi’nde E.B.

Haber 17-03-19 12:23

AK Parti’nin Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Arısoy, kaymakam ve ilçe emniyet müdürünü ziyaret etti

AK Parti’nin Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, ilçe kaymakamı ve ilçe emniyet müdürünü ziyaret etti.31 Mart yerel seçimleri öncesinde siyasi partilerin belediye başkan adayları sahaya inmeye başladı.

Yurthaber 04-01-19 17:50

AK Parti’nin Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Arısoy, kaymakam ve ilçe emniyet müdürünü ziyaret etti

AK Parti’nin Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, ilçe kaymakamı ve ilçe emniyet müdürünü ziyaret etti.31 Mart yerel seçimleri öncesinde siyasi partilerin belediye başkan adayları sahaya inmeye başladı.

Yurthaber 04-01-19 17:50

Eski emniyet müdürüne hapis cezası

FETÖ/PDY'nin öğrenci evi yapılanmalarından sorumlu sanıkların yargılandığı davada, aralarında tutuksuz sanık eski Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Sezgin Öndem'in de bulunduğu 6 sanık "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı - Mahkeme heyeti 3 sanığın 10 yıl, 5 sanığın ise 8 yıl 9 ay hapisle cezalandırılmasına hükmetti

Haber 17-07-18 13:56

Zeytinburnu'nda uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

ZEYTİNBURNU İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilçede uyuşturucu madde satışı yaptığı ileri sürülen kişilere yönelik operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

Haber 20-06-18 14:09

Zeytinburnu'nda uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

ZEYTİNBURNU İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilçede uyuşturucu madde satışı yaptığı ileri sürülen kişilere yönelik operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

Haber 20-06-18 13:42

ZEYTİNBURNU'NDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 7 GÖZALTI

  Çağatay KENARLI, İstanbul DHA Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilçede uyuşturucu madde satışı yaptığı ileri sürülen kişilere yönelik operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

Haber 20-06-18 13:34

Erdoğan, Sahilde İftarı Bekleyen Vatandaşları Ziyaret Etti (Görüntülerle)

Haber: İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'da Emniyet Teşkilatı mensupları ile yapacağı iftara giderken Zeytinburnu Sahili'nde makam aracını durdurarak iftarı bekleyen vatandaşların yanına gitti.Erdoğan, kendisini davet eden bir ailenin yanına giderek, bir süre sohbet ederken bir kız çocuğunu kucağına alarak sevdi.

Haber 26-05-18 22:43

ERDOĞAN, SAHİLDE İFTARI BEKLEYEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ (GÖRÜNTÜLERLE)

Haber: İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'da Emniyet Teşkilatı mensupları ile yapacağı iftara giderken Zeytinburnu Sahili'nde makam aracını durdurarak iftarı bekleyen vatandaşların yanına gitti.Erdoğan, kendisini davet eden bir ailenin yanına giderek, bir süre sohbet ederken bir kız çocuğunu kucağına alarak sevdi.

Haber 26-05-18 22:32

Erdoğan, Sahilde İftarı Bekleyen Vatandaşları Ziyaret Etti

Haber: İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'da Emniyet Teşkilatı mensupları ile yapacağı iftara giderken Zeytinburnu Sahili'nde makam aracını durdurarak iftarı bekleyen vatandaşların yanına gitti.Erdoğan, kendisini davet eden bir ailenin yanına giderek, bir süre sohbet ederken bir kız çocuğunu kucağına alarak sevdi.

Haber 26-05-18 21:39

Erdoğan, sahilde iftarı bekleyen vatandaşları ziyaret etti 

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'da Emniyet Teşkilatı mensupları ile yapacağı iftara giderken Zeytinburnu Sahili'nde makam aracını durdurarak iftarı bekleyen vatandaşların yanına gitti.Erdoğan, kendisini davet eden bir ailenin yanına giderek, bir süre sohbet ederken bir kız çocuğunu kucağına alarak sevdi.

Haber 26-05-18 21:39

ERDOĞAN, SAHİLDE İFTARI BEKLEYEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ 

Haber: İSTANBUL DHA Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'da Emniyet Teşkilatı mensupları ile yapacağı iftara giderken Zeytinburnu Sahili'nde makam aracını durdurarak iftarı bekleyen vatandaşların yanına gitti.Erdoğan, kendisini davet eden bir ailenin yanına giderek, bir süre sohbet ederken bir kız çocuğunu kucağına alarak sevdi.

Haber 26-05-18 21:14

 Zeytinburnu'nda 1 haftada 29 multimedya teyp çaldılar

ZEYTİNBURNU'nda 1 haftada otomobillerden teyp çalan 2 şüpheli yakalandı.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 8-14 Mayıs tarihleri arasında ilçede aniden artış gösteren otodan hırsızlık olayları üzerine çalışma başlattı.

Haber 21-05-18 14:10

İstanbul'daki Kudüs Buluşmasında bu yollar kapalı

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü, yarın Yenikapı'da düzenlenen Kudüs Buluşma Programı'yla ilgili olarak trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın Fatih Yenikapı'daki miting alanında düzenlenecek, Kudüs Buluşma Programı nedeniyle yolların saat 9.00'da ve 12.00'de kademeli olarak kapatılması ve etkinlik bitimine kapalı kalmasıyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.  SAAT 09.00 İTİBARİYLE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR; Atatürk Bulvarı'ndan gelip Unkapanı Köprü'den Sirkeci'ye katılım, Taksim istikametinden gelip Unkapanı Köprüden Sirkeci'ye katılım, Balat sahil Abdulezel Paşa Caddesi'nden gelen akım Unkapanı köprü altından Sirkeci istikametine kapatılacak, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Reşadiye Caddesi, Hamidiye kavşaktan Sirkeci meydan istikameti, Sirkeci sahil Kennedy Caddesi, Sarayburnu Çatladıkapı, Kumkapı, Yenikapı, Yedikule Demirhane Caddesi, Zeytinburnu ek hizmet binası sahil kuzeye katılım arası çıkan tüm yollar ile tüm cadde ve sokaklar, Edirnekapı, Millet Caddesi, Cevizlibağ'dan Topkapı Tünele 10.

Haber 17-05-18 17:19

İSTANBUL'DAKİ KUDÜS BULUŞMASINDA BU YOLLAR KAPALI  

Çağatay KENARLI, İstanbul DHA İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın Yenikapı'da düzenlenen Kudüs Buluşma Programı'yla ilgili olarak trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın Fatih Yenikapı'daki miting alanında düzenlenecek, Kudüs Buluşma Programı nedeniyle yolların saat 9.00'da ve 12.00'de kademeli olarak kapatılması ve etkinlik bitimine kapalı kalmasıyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.  SAAT 09.00 İTİBARİYLE TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR; Atatürk Bulvarı'ndan gelip Unkapanı Köprü'den Sirkeci'ye katılım, Taksim istikametinden gelip Unkapanı Köprüden Sirkeci'ye katılım, Balat sahil Abdulezel Paşa Caddesi'nden gelen akım Unkapanı köprü altından Sirkeci istikametine kapatılacak, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Reşadiye Caddesi, Hamidiye kavşaktan Sirkeci meydan istikameti, Sirkeci sahil Kennedy Caddesi, Sarayburnu Çatladıkapı, Kumkapı, Yenikapı, Yedikule Demirhane Caddesi, Zeytinburnu ek hizmet binası sahil kuzeye katılım arası çıkan tüm yollar ile tüm cadde ve sokaklar, Edirnekapı, Millet Caddesi, Cevizlibağ'dan Topkapı Tünele 10.

Haber 17-05-18 17:17

Şehit, gazi ve ailelerine kahvaltı verildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Çaycuma ve Gökçebey’de ikamet eden şehit, gazi ve ailelerine kahvaltı programı düzenlendi.Çaycuma Belediye Sosyal Tesislerinin bahçesinde gerçekleşen kahvaltıya Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Sosyal Politikalar İlce Müdürü Tuncay Ünlütürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü, Gökçebey İlçe Emniyet Müdürü Hasan Bektaş,Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, şehit ve gazi aileleri yakınları katıldı.Çaycuma Kaymakamı Keçeli duygularını şöyle dile getirdi;“Her zaman söylediğim gibi şehitlerimiz ve gazilerimiz bu ülkenin temel taşlarıdır, temel kolonlarıdır.

Haber 17-04-18 16:29

Şaphane halkı şehit aileleri için tek yürek oldu

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, Ankara’da Şehit aileleri için düzenlenecek kermese destek amacıyla, ev yapımı yiyecekler ve Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinin yaptığı ürünler kermeste satılmak üzere ilçe Emniyet Amirliğine teslim edildi.Şaphane İlce Milli Eğitim Müdürlüğü Okul ve Kurumları, Öğrenci velileri ve Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin el emeği çalışmaları, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fuat Bayri tarafından Ankara’da düzenlenecek Emniyet Genel Müdürlüğü Şehit Ailelerine Yardım kermesinde kullanılmak üzere, İlce Emniyet Amiri Mesut Yılmaz’a teslim edildi.Okul Müdürlerinin de hazır bulunduğu teslim töreni sırasında Emniyet Amiri Mesut Yılmaz öğrenci velileri ve kursiyerlere bu konuda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Okul Müdürleri ev yapımı yöresel gıdalar ,el işi yazma ve örgü işlerinden oluşan bağış kolilerini Ankara’da düzenlenen Şehit Ailelerine Yardım Kermesine gönderilmek üzere teslim etti.

Haber 06-04-18 11:57

Zeytinburnu’nda organize suç örgütüne operasyon: 6 şüpheli gözaltında

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüphelinin yakalandığı bildirildi.Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda bugün Zeytinburnu’nda faaliyet gösteren organize bir suç şebekesine yönelik operasyon düzenledi.

Haber 05-02-18 14:44

Türkiye’ye Kaçak Giriş Yapan 143 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul Yabancılar Şube Müdürlüğü ve Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, yabancı uyruklu vatandaşlara yönelik yaptığı uygulamada...

Yurthaber 02-11-17 13:34