Zihin Haberleri

Bilinçaltı testi: Hangi resim daha kötü hissettirdi? Gerçek hislerini söylüyor

Bilinçaltımızın derinliklerinde yer alan duyguları anlamak bazen karmaşık olabilir, ancak bazı testler duygusal tepkilerimizi açığa çıkarabilir. Bu bilinçaltı testinde bulunan 4 resimden en kötü hissettiren resmi seçmeli altındaki açıklamasını okumalısınız.

Kadin 16-03-2024 12:01

Yaşamı olumsuz etkiliyor! Menopoz için en iyi egzersiz önerileri

Menopoz dönemi, birçok kadının yaşamında önemli bir aşamadır. Bu dönemde fiziksel aktiviteler yapmak oldukça önemlidir. Yaşamı olumsuz etkileyen menopoz belirtilerini hafifletmek için en iyi egzersiz önerilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Bu egzersizler, menopoz dönemindeki kadınların sağlığını desteklemek ve yaşam kalitesini artırmak için tasarlanmıştır. Doğru egzersizlerle, menopoz döneminde daha enerjik ve sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz.

Kadin 14-03-2024 01:19

Aman dikkat 1 milyar genç bu tehlikeyle karşı karşıya! Her yıl 3 bin bebek erken tanı alıyor

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Akif İşlek, günümüzde 1,5 milyar insanın işitme kaybıyla yaşadığının ve 2050 yılında bu sayının 3 milyara yaklaşacağının beklendiğini belirterek, “1 milyar genç yüksek sesli müzik dinleme alışkanlığı nedeniyle işitme kaybı riskiyle karşı karşıya” dedi.

Kadin 02-03-2024 12:00

'Ağrısız hareket etmek için en basit önlem' diyerek açıkladı! Eklem ağrılarınızın sebebi bu olabilir

Suyun insan sağlığı için önemi ve faydaları hakkında uyarılarda bulunan Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Betül Yurdakul, “Eklem aralıklarında kayganlığı sağlayan sıvı bileşeninde de su bulunur. Yeterince su içmediğimizde eklem arası sıvılarla birlikte eklem kayganlığı da azalır. Bu da eklem ağrılarına, hareket sırasında eklemlerden ses gelmesine neden olur. Tedavi edilmezse eklem yüzeyleri aşınıp kalıcı eklem bozuklukları oluşabilir. Ağrısız hareket etmek için su içmek en basit önlem” dedi.

Kadin 21-02-2024 17:31

Sağlığınız için her gün yapmanız gereken 4 şey!

Sağlıklı bir yaşam sürmek için her gün belirli alışkanlıklar edinmek önemlidir. Bu adımlar, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı güçlendirmenize yardımcı olacak ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemenize olanak sağlayacaktır. İşte sağlıklı bir yaşam sürdürmek için her gün yapılması gereken 4 önemli şey...

Kadin 19-02-2024 12:03

Dikkat testi: Resimdeki farklı pankeki kaç saniyede buldunuz? Sadece süper zekiler 30 saniyede bulabiliyor!

Zeka testleri, insanların dikkat seviyelerini ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmek için kullanılan popüler araçlardan biridir. Resimdeki farklı pankeki bulma testi, sadece süper zekilerin iddia edildiği gibi bu testi 30 saniyede çözebildiği öne sürülüyor. Bu tarz testler, hızlı düşünme, görsel algı ve odaklanma yeteneklerini geliştirmekte yardımcı olabilir. Testin bu iddiasını doğrulamak ve kendi zekanızı test etmek için bu zorlayıcı görsel bulmacayı çözmelisiniz.

Kadin 13-02-2024 11:23

Uzman isim uyardı! Ani sıcaklık değişimleri hastalıkları tetikliyor

Mevsimsel sıcaklıkların bu dönemde çok fazla değişim gösterdiğini belirten İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Özkan Akyol, “Şubat ayı olmasına rağmen sıcaklık yükseliyor akşamları ise düşüyor. Sabah evden çıkarken çok soğuk başlayan günlerde hava sıcaklığı öğleden sonra artabiliyor ya da bir gün hava güneşli iken sonraki gün aniden çok soğuyabiliyor. Bu ani sıcaklık değişimleri kişilerin sağlığını olumsuz etkileyebiliyor" dedi.

Kadin 12-02-2024 17:49

Bağımlısı olduğunuz yiyecek bastırdığınız duygunuzu söylüyor!

Yiyecek tercihlerimiz sadece fizyolojik ihtiyaçlarımızı karşılamakla kalmaz aynı zamanda duygusal durumlarımızı da yansıtır. Bazı yiyecekler özellikle stresli, üzgün veya mutsuz olduğumuzda bastırdığımız duygularımızın bir yansıması olarak ortaya çıkar.

Kadin 10-02-2024 10:16

Kırışıklık, kabızlık, adet sancısı, saç dökülmesi... Konfüçyüs'ün 'çiçeklerin kralı' dediği bitki her derde deva

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, orkide bitkisinin karbon temizleme aktivitesi nedeniyle tabiatı da temizlediğini belirterek insan sağlığına da birçok faydası olduğunu söyledi.

Kadin 06-02-2024 17:53

Uyku uzmanından deliksiz bir uyku için bilmeniz gereken 8 madde! Davul çalsa uyanmayacaksınız! Eşinizin horlamasını kaydedin

Hayat kalitemizi etkileyen en önemli faktörlerden biri hiç şüphesiz uykudur. Uyku, vücudumuzun yeniden enerji topladığı, zihinsel ve fiziksel sağlığımızı destekleyen kritik bir süreçtir. Bazen kaliteli bir uyku düzeni yaşamak zor olabilir. Uyku uzmanı Kerry Davies mükemmel bir uyku için tavsiyelerini sıraladı.

Kadin 30-01-2024 09:58

Omega-3 deposu! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan zihinsel performansı artırıcı bitki: 10 dakikada farkı hissediyorsunuz

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu sağlık hakkında paylaştığı değerli bilgilerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü profesör doğanın mucize bitkilerinden birini üstüne basa basa tavsiye etti. Son yılların yaygın problemlerinden biri olan zihinsel odaklanma problemine karşı çözüm yolları aranıyor. İçeriğinde yüzde 48 oranında omega-3 içeren reyhan tek başına hatırlama gücünüzü ve zihinsel performansınızı arşa çıkarmayı başarıyor. Çocuklarda dikkat dağınıklığını da azaltmaya yardımcı oluyor.

Haber 13-01-2024 14:19

Narsist insanlar nasıl olur, Narsist insanların özellikleri neler?

Kişilik bozuklukları arasında sıkça görülen narsist kişilik bozukluğu (NKB), çeşitli klinik bulgulara ve bireye göre farklılık gösteren şiddet oranına sahiptir. Psikiyatri alanında bu bozukluğun, tanı ölçütleri ile ilgili çalışmalar hâlen sürmektedir. Narsist kişilik bozukluğu olan bireyler, genellikle aynı anda diğer kişilik bozukluklarını da yaşayabilirler. Peki narsist insanlar nasıl olur? Narsist insan özellikleri nelerdir?

Kadin 16-12-2023 20:22

Resimdeki gizli harfi kaç saniyede buldunuz? Sadece süper zekiler bu testi 7 saniyede çözebiliyor!

Zeka testleri, insanların zihinsel hızlarını ve farkındalıklarını ölçmek için kullanılan ilginç bir araçtır. Bu tür testler, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, sadece birkaç saniye içinde gizli detayı bulmayı gerektirir. İşte sadece süper zekilerin 7 saniyede çözebildiği iddia edilen zeka testi ve testin cevabı...

Kadin 16-12-2023 12:47

Ezel'in Ramiz Dayısı gibi bilgelikleriyle şaşırtıyorlar! En entelektüel 5 burç açıklandı

Burçların kişinin karakteri üzerinde etkisi olduğuna inanılır. Birçok vatandaş kendisini daha iyi tanımak ve anlamak için astrolojiye yöneliyor. Fakat her kişinin benzersiz olduğunu da göz önünde bulundurmak gerek. Öte yandan astrologlar, en entelektüel burçları açıkladı. Onlar, Ezel dizisinin Ramiz Dayısı'nı aratmıyor. İşte bilgi birikimleri ve sözleri ile aranan kişi haline gelen en entelektüel burçlar...

Kadin 12-12-2023 13:23

Zeka testi: Resimdeki farklı oyuncağı 6 saniyede bulanların IQ'su 130'dan yüksek çıkıyor!

Zeka testleri, beyin gücünü ölçmek ve farklı zeka seviyelerini belirlemek için kullanılan ilginç yöntemlerden biridir. Resimdeki farklı oyuncağı sadece 6 saniyede bulabilenlerin IQ seviyesi 130'dan yüksek çıktığı söyleniyor. Bu tarz zeka testleri, görsel algıyı, hızlı düşünme yeteneğini ve odaklanmayı ölçmede oldukça etkili oluyor. Yapılan araştırmalar, hızlı düşünebilme ve dikkat odaklanmasının yüksek zeka ile ilişkili olduğunu gösteriyor. Peki, resimdeki farklı oyuncağı kaç saniyede buldunuz?

Kadin 09-12-2023 13:31

Gaslightingle başa çıkmak: Gaslightingten nasıl kurtulurum?

Gaslighting kişinin duygusal ve psikolojik sağlığını ciddi şekilde tehdit eden ve insan ilişkilerinde önemli bir sorun olabilen bir manipülasyon türüdür. Gaslighting mağdurları manipülatörlerin etkisi altında kendi gerçekliklerini sorgulama, duygusal zorlama ve öz saygı kaybı gibi zorlu sonuçlarla karşı karşıya kalabilirler. Bu nedenle, gaslighting'e uğramanın ve bununla başa çıkmanın önemi büyük bir vurgu gerektirir.

Kadin 30-10-2023 14:27

Gaslighting örnekleri: Gaslightinge mi uğruyorum?

Gaslighting, insan ilişkilerinde duygusal ve psikolojik istismarın karmaşık bir biçimidir. Bu manipülasyon tekniği, bir kişinin başka bir kişinin gerçeklik algısını sorgulamak, çarpıtmak veya inkar etmek amacıyla kullandığı bir davranış biçimidir. Gaslighting davranışları, mağduru kendi hatıralarını, algılarını ve duygusal tepkilerini sorgulamaya yöneltmeyi hedefler. Manipülatör, sıklıkla mağduru suçlu veya deli hissettirmeye çalışır.

Kadin 30-10-2023 14:14

Gaslighting nedir, ne anlama gelir? İlişkide gaslighting ne demek?

Gaslighting bir kişinin başka bir kişinin gerçeklik algısını sorgulamak ve onu kendi duygusal veya psikolojik ihtiyaçları doğrultusunda manipüle etmek amacıyla kullandığı psikolojik bir manipülasyon tekniğidir. Bu terim, 1944 yapımı "Gaslight" adlı bir filmde kullanılan bir kavramdan gelir. Filmin hikayesinde, bir adam, evini karısını deli olmaya ikna etmek için kullanır ve bu, karısının aklını karıştırarak ışıkları azaltarak (gaslighting) başlar.

Kadin 30-10-2023 13:57

Bir insanın sizi manipüle ettiğini nasıl anlarsınız? Manipülasyona mı uğruyorum?

İnsan ilişkileri insanların hayatlarının merkezinde yer alır ve bu ilişkilerin karmaşıklığı, duygusal zenginlikleri ve bazen de zorlukları birçok insan için ilgi çekici bir konu olmuştur. İkili ilişkiler özellikle romantik ilişkiler, kişisel gelişim ve mutluluk üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Ancak bu ilişkiler bazen manipülasyonun gölgesinde kalabilir. Peki, ikili ilişkilerde manipülasyon nasıl fark edilir?

Kadin 30-10-2023 13:16

Günlük burç yorumları: 30 Ekim 2023 Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 30 Ekim Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 30-10-2023 09:11

Günlük burç yorumları: 23 Ekim 2023 Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 23 Ekim Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 23-10-2023 09:10

Günlük burç yorumları: 22 Ekim 2023 Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 22 Ekim Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 22-10-2023 09:13

Günlük burç yorumları: 18 Ekim 2023 Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 18 Ekim Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 18-10-2023 11:38

Günlük burç yorumları: 16 Ekim 2023 Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 16 Ekim Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 16-10-2023 09:16

Zorlu dikkat testi: İki resim arasındaki 7 farkı 15 saniyede bulanlar dahi kabul ediliyor!

Optik illüzyonlar ve dikkat testleri ile ayrıntıları fark etmekte ne kadar başarılı olduğunuzu ölçebilirsiniz. Kişinin dikkat seviyesi ve görsel zekasını ölçmede oldukça etkili olan bu testler bazen zorlayıcı olabiliyor. Aşağıdaki dikkat testinde iki arasındaki 7 farkı 15 saniyede bulabilenler süper zeki kabul ediliyor.

Kadin 15-10-2023 14:53

Günlük burç yorumları: 15 Ekim 2023 Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 15 Ekim Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 15-10-2023 11:04

İmkan yok bir arada olamazlar! Bu burçlar birbirleriyle asla anlaşamıyor

Astroloji günlük hayatımızın her alanında yer alıyor. Hayatımıza büyük oranda etkileri olan burcumuz karşı tarafı daha yakından tanımamıza da yardımcı olabiliyor. Astrolojiye göre anlaşması en zor ve zıt burçlar belli oldu. İşte iki cihan bir araya gelse de anlaşamayan burçlar...

Kadin 09-10-2023 10:10

Günlük burç yorumları: 7 Ekim 2023 Cumartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 7 Ekim Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 07-10-2023 11:52

Dikkat testi: Resimdeki farklı sayıyı 11 saniyede bulanlar süper zeki kabul ediliyor!

Optik illüzyonlar ve dikkat testleri ile ayrıntıları fark etmekte ne kadar dikkatli olduğunuzu ölçebilirsiniz. Bazen zorlayıcı olabilen bu testler kişinin dikkat seviyesi ve görsel zekasını ölçmede oldukça etkili oluyor. Bu dikkat testinde resimdeki farklı sayıyı 11 saniyede bulabilenler dahi kabul ediliyor.

Kadin 06-10-2023 14:19

Günlük burç yorumları: 23 Eylül 2023 Cumartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 23 Eylül Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 23-09-2023 11:54

Onlar doğuştan zeki! IQ seviyesi en yüksek burçlar

Astrologlara göre burçlar ile zeka seviyeleri arasında bir ilişki bulunuyor. Burçlar pek çok olumlu ve olumsuz özelliği olabileceği gibi aynı zamanda zeka seviyenizle de ilişkilendirilebiliyor. İşte IQ seviyesi en yüksek burçlar...

Kadin 22-09-2023 09:38

Bebeğinizin gelişimine katkı sağlayacak bebek gıdaları

Hızla büyüyen bebeklerin temel besin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamak isteyen ebeveynlere güzel bir haberimiz var. Sağlıklı ve temiz içerikli gıdalara yer verdiğimiz bu listeyi inceleyerek bebeğinize şahane öğünler hazırlayabilirsiniz. Farklı yaş gruplarındaki bebeklerin rahatça tüketebileceği gıdaları kullanarak farklı tarifler deneyebilir ve çocuğunuzun dengeli bir beslenme rutinine sahip olmasını sağlayabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz bebek gıdaları!

Kadin 30-08-2023 14:39

Günlük burç yorumları: 28 Ağustos 2023 Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 28 Ağustos Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 28-08-2023 09:16

Günlük burç yorumları: 27 Ağustos 2023 Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 27 Ağustos Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 27-08-2023 09:12

Günlük burç yorumları: 20 Ağustos 2023 Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 20 Ağustos Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 20-08-2023 09:22

Kendilerini 1 km öteden belli ediyorlar! Onları hafife alan yandı, en zeki burçlar belli oldu

Zeki insanlar analitik düşünme yetenekleri sayesinde neredeyse her alanda başarılı olurlar. Onlar fikirlerini hemen uygular ve en pratik şekilde sorunların üstesinden gelirler. Astrologlar en zeki burçları açıkladı. Onlar, kendilerini hemen belli ediyorlar. İşte, IQ seviyesi en yüksek burçlar...

Kadin 19-08-2023 17:18

Günlük burç yorumları: 18 Ağustos 2023 Cuma günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 18 Ağustos Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 18-08-2023 11:05

Günlük burç yorumları: 17 Ağustos 2023 Perşembe günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 17 Ağustos Perşembe aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 17-08-2023 09:58

Günlük burç yorumları: 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 16 Ağustos Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 16-08-2023 10:56

Günlük burç yorumları: 11 Ağustos 2023 Cuma günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 11 Ağustos Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 11-08-2023 09:44

Günlük burç yorumları: 10 Ağustos 2023 Perşembe günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 10 Ağustos Perşembe aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 10-08-2023 11:50

Günlük burç yorumları: 8 Ağustos 2023 Salı günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 8 Ağustos Salı aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 08-08-2023 11:31

Günlük burç yorumları: 5 Ağustos 2023 Cumartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 5 Ağustos Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 05-08-2023 15:35

Günlük burç yorumları: 4 Ağustos 2023 Cuma günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 4 Ağustos Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 04-08-2023 11:47

31 Temmuz-6 Ağustos 2023 haftası burçları neler bekliyor? 31 Temmuz-6 Ağustos 2023 haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 31 Temmuz-6 Ağustos haftası neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için bu hafta sosyal ve maddi konuların ön planda olduğu bir hafta olacak.

Kadin 01-08-2023 14:55

Günlük burç yorumları: 27 Temmuz 2023 Perşembe günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 27 Temmuz Perşembe aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 27-07-2023 11:30

Günlük burç yorumları: 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 24 Temmuz Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 24-07-2023 10:25

Günlük burç yorumları: 18 Temmuz 2023 Salı günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 18 Temmuz Salı aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 18-07-2023 11:34

Günlük burç yorumları: 14 Temmuz 2023 Cuma günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 14 Temmuz Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 14-07-2023 11:43