Zihinsel Engelliler Istihdami Haberleri

Türkiye'nin gururları olan otizmli Bingül kardeşler rekor kırıp 10 madalya kazanmışlardı... Bakan Tunç makamında ağırladı!

2004 doğumlu olan otizmli Bingül kardeşler Polonya'da düzenlenen Virtüs zihinsel engelliler Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’nda 10 madalya birden kazanmıştı. Dört ay boyunca her gün 5 saat aralıksız şampiyonaya hazırlandıklarını ifade eden ve Türkiye'nin gurur kaynağı olan Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından ağırlandı.

Haber 2024-04-24 14:15:05

Otizmli kardeşlerin gururlandıran başarısı! Hem rekor kırdılar hem de Türkiye'ye 10 madalya kazandırdılar

Tekirdağ'da yaşayan ve kayağa gönül veren ikiz kardeşler Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül Türkiye'nin gurur kaynağı oldu. 2004 doğumlu otizmli kardeşler Polonya'da düzenlenen Virtüs zihinsel engelliler Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’nda göğsümüzü kabartarak 10 madalya birden kazandı.

Spor 2024-04-23 13:23:14

Dikkat testi: Yalnızca süper görüşe sahip kişiler resimdeki farklı nesneyi 5 saniyede bulabiliyor

Dikkat testleri, zihinsel keskinliği ve görsel algıyı ölçmek için kullanılıyor. Hem eğlendiren hem de dikkat seviyenizi ölçmenize yarayan bu testler oldukça popüler. Aşağıdaki resimde birbirinin tıpatıp aynısı olan hastane emojileri yer alıyor. Ancak bunlardan bir tanesi diğerlerinden farklı. Resimdeki farklı nesneyi yalnızca süper görüşe sahip kişiler 5 saniyede bulabiliyor. Peki, siz bu testi kaç saniyede çözdünüz?

Kadin 2024-04-20 10:14:24

Optik illüzyon: Yalnızca keskin gözlere sahip kişiler farklı kediyi 7 saniyede buluyor

Zeka testleri, insanların zihinsel hızlarını ve farkındalıklarını ölçmek için kullanılan ilginç bir araçtır. Bu tür testler, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, sadece birkaç saniye içinde gizli detayı bulmayı gerektirir. Bu testte birbirinin neredeyse tıpatıp aynısı onlarca kedi bulunuyor. Farklı kediyi bulmak için 7 saniyeniz var. Zorlu test ve cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 2024-04-09 09:20:44

Engelli kadının ölümüne neden olan sürücü Denizli’de yakalandı

Aydın’ın Germencik ilçesinde Aydın-İzmir otoyolunda kullandığı kamyonla zihinsel engelli kadına çarpan sürücü, JASAT’ın yaptığı çalışma ile Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yakalandı.

Yurthaber 03-04-24 10:49

Türkiye, 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak

10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası, Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da yapılacak.

Yurthaber 26-03-24 15:43

Huntington hastalığı nedir? Huntington hastalığı belirtileri ve tedavisi

Huntington hastalığı, zihinsel ve fiziksel sağlığı tehdit eden nadir ve yıkıcı bir nörolojik bozukluktur. Bu hastalık, genetik bir faktörden kaynaklanır ve yaşam boyu süren bir mücadeleyi beraberinde getirir. Ancak, bu zorluğa karşı mücadelede umut vardır ve bilinçli bir yaklaşımla, Huntington hastalığına meydan okunabilir.

Haber 25-03-24 12:07

Demans nedir, neden olur? Demans hastalığı belirtileri nelerdir?

Demans sadece bireyin zihinsel işlevlerini değil aynı zamanda aile bağlarını, toplumsal dinamikleri ve sağlık sistemlerini de derinden etkileyen karmaşık bir hastalıktır. Ancak bilinçli bir yaklaşımla, bu zorluğun üstesinden gelmek mümkündür. Demansla mücadelede erken tanı ve tedavi hayati öneme sahiptir

Haber 25-03-24 12:01

Bakan Koca yeni düzenlemeyi duyurdu! Mecburi hizmeti kaldırıyoruz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sultangazi Belediyesi'nin Esentepe Mahallesi'nde düzenlediği Sezai Karakoç Gençlik Spor ve Engelliler Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Bakan Koca, yan dal mecburi hizmetiyle ilgili yeni düzenlemenin yolda olduğunu belirtti. İşte haberin tüm detayları!

Haber 17-03-24 09:44

Silahla kendini vuran engelli şahıs hayatını kaybetti

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, evde bulunan tabancayla oynarken kendisini vuran zihinsel engelli şahıs hayatını kaybetti.

Yurthaber 15-03-24 11:16

Silahla kendini vuran engelli şahıs ağır yaralandı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, evde bulunan tabancayla oynarken kendisini vuran zihinsel engelli şahıs ağır yaralandı.

Yurthaber 15-03-24 07:52

20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları kapanış seremonisiyle tamamlandı

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yaptığı 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları (Deaflympics) kapanış seremonisiyle sona erdi.

Yurthaber 13-03-24 08:28

Zilli topun peşinde hedefleri paralimpik oyunları şampiyonluğu

Görme Engelliler B1 Futbol Milli Takımı, üçüncü kez katılacağı paralimpik oyunlarında altın madalya hedefliyor.

Yurthaber 12-03-24 11:15

20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları

Erzurum'da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nda (Deaflympics) alp disiplini branşında son madalyalar sahiplerini buldu.

Yurthaber 12-03-24 07:44

Müge Anlı başlatmıştı... Diyanetten fetva! Bu dövmeyi yaptırmak caiz!

Müge Anlı'nın, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllardır devam ettirdiği Sevgi İzi Projesi'yle ilgili Diyanet'ten fetva geldi. Alzheimer, zihinsel engelli ve yaşlıların kaybolma durumlarının önüne geçebilmek için yapılan sevgi izi dövmeleri tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Haber 08-03-24 11:00

Elektrikli scooter gelin arabasına dönüştü

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Bandırma Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, nikah masasına oturmaya hazırlanan görme engelli çifte bir sürpriz hazırlayarak, elektrikli scooterı gelin arabasına dönüştürdü.

Yurthaber 01-03-24 15:48

20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları

A Milli Kadın Futsal Takımı, Almanya'ya 8-1 yenildi.

Yurthaber 01-03-24 13:44

20. Kış Deaflympics Olimpiyat Oyunları meşalesi yakıldı

Erzurum’da 2-12 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan İşitme Engelliler 20. Kış Deaflympics Olimpiyat Oyunları’nın meşalesi yakıldı.

Yurthaber 29-02-24 15:38

Erzurum, 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'na hazır

Türkiye'de ilk kez düzenlenecek 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları (Deaflympics) için hazırlıklar tamamlandı.

Yurthaber 29-02-24 11:20

Esra Erol Fatma ortaya çıktı! Eskisi gibi değilim deyip çocuğunun nerede olduğunu açıkladı

Esra Erol'a katılmasıyla tanınan zihinsel engelli Fatma bir süredir gözlerden uzaktı. Bebeğini beslemediği iddialarıyla gündeme gelen Fatma açıklama yaparak bebeğin devlet korumasında olduğunu açıkladı.

Magazin 26-02-24 14:05

İşitme engelli baba ve oğlu olimpiyatlarda şah-mat mücadelesi verecek

İşitme engelli 48 yaşındaki Alparslan Çoşar ile 26 yaşındaki oğlu Ahmet Oğuz Coşar, 2-12 Mart'ta Erzurum'da düzenlenecek 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'na satrançta madalya almak için hazırlanıyor.

Yurthaber 21-02-24 12:12

Sağlığınız için her gün yapmanız gereken 4 şey!

Sağlıklı bir yaşam sürmek için her gün belirli alışkanlıklar edinmek önemlidir. Bu adımlar, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı güçlendirmenize yardımcı olacak ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemenize olanak sağlayacaktır. İşte sağlıklı bir yaşam sürdürmek için her gün yapılması gereken 4 önemli şey...

Kadin 19-02-24 12:03

Meddah ekibi, özel gereksinimli Nurdeniz'e özel gösteriyle doğum gününü kutladı

Edebiyat alanında doktorası bulunan Rugeş Demir, kurduğu meddah ekibiyle 14 yaşındaki fiziksel ve zihinsel engelli Nurdeniz Aygün'ün evinde gösteri gerçekleştirerek doğum gününü de kutladı.

Yurthaber 16-02-24 12:13

Pemfigus hastalığı 1 yılda yüzünü tanınmaz hale getirdi! 'Aynaya bakamıyorum'

Erzurum'da yüzde 80 zihinsel engelli İbrahim Akan (38), milyonda 2 ya da 3 görülen pemfigus hastalığına yakalandı. Akan'ın yüzü, 1 sene içerisinde tanınmaz hale geldi. Aynaya ve kimsenin yüzüne bakamadığını belirten Akan, "Yüzüm biraz düzelse çok mutlu olacağım" dedi. Anne Akan ise, "Çocuğum her geçen gün gözümün önünde adeta çürüyor. Ne olur yardım edin" diye konuştu. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 12:25

Otizmli öğrenciye öğretmeninden dayak iddiası! Sopayla dövdü, boğazımı sıktı, bacağıma vurdu

İstanbul'da bir otizm spor okulundaki zihinsel engelli bir öğrenci, öğretmeni tarafından darbedildiğini iddia etti. Öğrencinin annesi öğretmenden şikayetçi olurken, olayın detaylarını zihinsel engelli Kadir A. anlattı.

Haber 08-02-24 16:25

Engelliler yaşam merkezi yüreklere dokunuyor

Engelli bireylere pozitif ayrımcılık yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Engelliler Yaşam Merkezinde engellilere yönelik her branşta kurs ve eğitim veriliyor.

Yurthaber 02-02-24 13:34

Otomobil satışlarında rekor artış: Zirve ÖTV'siz araçların!

Otomobil satışları, 2024 yılı Ocak ayında geçen yıla göre yüzde 71,7 oranında artarak rekor kırdı. Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci zirvenin ÖTV'siz araçların satışlarında olduğunu belirterek, "Otomobil satışlarının artmasında engelliler için limiti artırılan ÖTV muafiyetli araç talebi etkili oldu."dedi.

Finans 02-02-24 10:58

Uyku uzmanından deliksiz bir uyku için bilmeniz gereken 8 madde! Davul çalsa uyanmayacaksınız! Eşinizin horlamasını kaydedin

Hayat kalitemizi etkileyen en önemli faktörlerden biri hiç şüphesiz uykudur. Uyku, vücudumuzun yeniden enerji topladığı, zihinsel ve fiziksel sağlığımızı destekleyen kritik bir süreçtir. Bazen kaliteli bir uyku düzeni yaşamak zor olabilir. Uyku uzmanı Kerry Davies mükemmel bir uyku için tavsiyelerini sıraladı.

Kadin 30-01-24 09:58

Annesini sırtından defalarca bıçaklayarak öldürdü, ardından 112'yi arayarak kendisini ihbar etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. 29 yaşındaki zihinsel engelli Umut Buraklar, annesi Şafiye Buraklar'ı sırtından bıçaklayarak öldürdü, ardından da 112'yi arayarak kendisini ihbar etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, 4 çocuk annesi Şafiye Buraklar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Umut Buraklar ise gözaltına alındı.

Haber 26-01-24 20:06

Omega-3 deposu! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan zihinsel performansı artırıcı bitki: 10 dakikada farkı hissediyorsunuz

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu sağlık hakkında paylaştığı değerli bilgilerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü profesör doğanın mucize bitkilerinden birini üstüne basa basa tavsiye etti. Son yılların yaygın problemlerinden biri olan zihinsel odaklanma problemine karşı çözüm yolları aranıyor. İçeriğinde yüzde 48 oranında omega-3 içeren reyhan tek başına hatırlama gücünüzü ve zihinsel performansınızı arşa çıkarmayı başarıyor. Çocuklarda dikkat dağınıklığını da azaltmaya yardımcı oluyor.

Haber 13-01-24 14:19

Kağıthane’de engelli öğrenciler Uzay Evi’nin misafiri oldu

Kağıthane Belediyesi’nin Engelliler Gündüz Hizmet Merkezi’nde eğitim alan engelli öğrenciler Uzay Evi’nin misafiri oldu.

Yurthaber 10-01-24 09:11

Öğretmenlerinin yeteneğini keşfettiği engelli yüzücü azmiyle milli takıma kadar yükseldi

Yalova'da yüzme sporuna devam eden 25 yaşındaki zihinsel engelli Varol Vasilica, son 6 yılda elde ettiği başarılara Avrupa şampiyonluğunu eklemeyi hedefliyor.

Yurthaber 03-01-24 11:44

Engelli kızını öldürüp intihar eden babanın vasiyeti ortaya çıktı! Yürek yakan satırlar: 'Ölürsem ortada kalır'

Trabzon'da Yaşar Aytekin’in (80), zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'i (52) tabanca ile vurup öldürdükten sonra intihar etti. Yaşar Aytekin’in olaydan önce iki sayfaya vasiyetini yazıp, varisleri arasında miras paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Aytekin'in mektubunda yazdığı “Ölürsem kızıma kim bakacak? Ortada kalır. Hakkınızı helal edin” satırları yürekleri sızlattı. İşte detaylar...

Haber 31-12-23 15:25

Trabzon'da şoke eden olay! Engelli kızını öldürüp intihar etti

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde dehşet dolu bir olay yaşandı. Zihinsel engelli kızını tabanca ile öldüren baba intihar etti. Eve giren yakınları kızı ve babayı kanlar içerisinde görünce durumu 112'ye bildirdi.

Haber 30-12-23 18:56

Resimdeki gizli harfi kaç saniyede buldunuz? Sadece süper zekiler bu testi 7 saniyede çözebiliyor!

Zeka testleri, insanların zihinsel hızlarını ve farkındalıklarını ölçmek için kullanılan ilginç bir araçtır. Bu tür testler, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, sadece birkaç saniye içinde gizli detayı bulmayı gerektirir. İşte sadece süper zekilerin 7 saniyede çözebildiği iddia edilen zeka testi ve testin cevabı...

Kadin 16-12-23 12:47

TFF'den Engelliler Günü'nde dehşete düşüren karar! Zemin bozulur diye sahaya almadılar... Sosyal medya bu karar sonrası ayaklandı Bu ayıp size yakışırdı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde TFF büyük tepkilere neden olan bir olaya imza attı. Trabzonspor, Kayserispor mücadelesi öncesi engelli bir taraftarı seremoniye çıkarma talebinde bulunurken, TFF bu talebi tekerlekli sandalyenin saha zeminini bozacağını gerekçe göstererek reddetti. Bu olay olayın kahramanı Emre Vural'ın sosyal medya hesabından yaptığı "Bu ayıp size yakışırdı" diye başlayan paylaşımlar sonrası ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 06-12-23 10:37

Bayburt’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı

Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık programı renkli gösterilere sahne oldu.

Yurthaber 05-12-23 11:49

ARALIK 2023 AYI EVDE BAKIM MAAŞI: Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sorgulama ekranı

Evde bakım maaşı ile ilgili araştırmalar Aralık ayında hız kazandı. Bilindiği üzere Temmuz ayında yapılan zamla yaşlı, engelliler için destek ödemesi tutarı 5 bin 98 lira olmuştu. Yüzde 40-69 engeli olan vatandaşlara ödenen tutar aylık 1.875 TL'ye, yüzde 70 ve üzeri engeli olan kişilere 2.811 TL'ye yükselmişti. Peki, evde bakım maaşı ne zaman yatacak? İşte 2023 Aralık ayı evde bakım maaşı ödemeleri ile ilgili detaylar...

Finans 04-12-23 15:05

Engelliler Günü’nde Talas’tan iki sürpriz birden

Engellilere yönelik yaptığı faaliyetlerle dikkat çeken Talas Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde yine önemli bir hizmeti duyurdu.

Yurthaber 04-12-23 12:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Engelliler Günü' paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan paylaşımında, "Engelli kardeşlerimizin sosyal hayatımızdaki yerini daha da güçlendirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

Haber 03-12-23 21:55

Engelli bireylerin kullanımına göre projelendirildi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı engelliler için hayata geçirilen çalışmaları açıkladı

Engellilerin ulaşım araçlarına erişimini kolaylaştırmak adına yeni adımlar hayata geçirilmeye devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ‘Millî Tren Projesi’ engelli bireylerin kullanımına göre projelendirildiğini ifade etti. Bakanlık ayrıca "Demiryolu ‘Erişilebilir Ulaşım’ çalışmaları ile 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcu seyahat etti” açıklamasında bulundu.

Haber 03-12-23 12:39

Esra Erol'da yıllar sonra oğluna kavuştu! Sevgilisi kabul etmeyince seçimi şoke etti! Canlı yayında baygınlık geçirdi

Hafta içi her gün ekrana gelen Esra Erol'da programı işlediği konular ve konukları ile gündemden düşmüyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran programa bu defa yıllar sonra oğluna kavuşan bir annenin seçimi damga vurdu. 21 yaşındaki zihinsel engelli Sezer Göl'ün annesi canlı yayında sinir krizi geçirerek bayıldı. Stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Magazin 01-12-23 17:21

Enkaz altında 108 saat yaşam savaşı verdi, anlattıkları herkesi duygulandırdı! Oğlu: Anneme kalmaz diye ceset torbası almıştım

Depreme Adıyaman’daki evlerinde yakalandı, enkaz altında 108 saat yaşam savaşı verdi. Lisedeyken folklorde dünya şampiyonluğu alan Ayşe Keskin (60), depremden sonra iki bacağını kaybetti. 10 aydır Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Keskin'in en büyük hayali, oğlu Berat'la Dünya Engelliler Günü için yapacakları gösteride zeybek oynamaktı. Keskin, yaşadıklarını ilk kez anlatırken, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Berat Keskin ise "Anneme kalmaz diye ceset torbası almıştım" dedi.

Haber 01-12-23 12:44

Stresle baş etme yolları: Strese ne iyi gelir, stres nasıl geçer?

Stres modern yaşamın kaçınılmaz bir parçasıdır ve birçok insanın günlük yaşamında karşılaştığı yaygın bir durumdur. Hem fiziksel hem de zihinsel sağlığı etkileyebilen stres, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir, iş yerindeki baskılar, kişisel ilişkilerdeki zorluklar, finansal endişeler veya yoğun günlük rutinler gibi. Stresle başa çıkma, sadece bireyin fiziksel ve zihinsel sağlığına olumlu katkılarda bulunmakla kalmaz, aynı zamanda daha sakin, odaklanmış ve üretken bir yaşam tarzını destekler.

Haber 30-11-23 23:49

Neden horlarız, horlama nedir? Horlamaya ne iyi gelir, nasıl geçer?

Uyku vücudumuzun yeniden enerji kazanmasına, bağışıklık sistemimizin güçlenmesine ve zihinsel sağlığımızın desteklenmesine yardımcı olan bir dinlenme sürecidir. Ancak, birçoğumuzun karşılaştığı bir sorun, uyku kalitesinin düşmesi ve horlama gibi rahatsız edici durumların ortaya çıkmasıdır. Uykudaki sorunlara karşı bilinçli bir yaklaşım benimsemek, yaşam tarzı değişiklikleri yapmak ve uyku hijyenine dikkat etmek, uyku kalitesini artırabilir.

Haber 30-11-23 22:26

EBYÜ’de “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinliği düzenlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle EBYÜ Engelli Öğrenci Birimi, EBYÜ Kayak Kulübü, EBYÜ Evliya Çelebi Seyahat Turizm ve Gastronomi Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi.

Yurthaber 30-11-23 08:10

Depresyondan çıkmak: Depresyona ne iyi gelir, depresyon tedavisi var mı?

Yaşamın karmaşıklığı içinde psikolojik sağlık bireyin iç dünyasını, duygusal dengeyi ve sosyal ilişkileri etkileyen kilit bir faktördür. Sağlıklı bir psikoloji bireyin stresle başa çıkma becerilerini artırır, olumlu ilişkiler kurmasına yardımcı olur ve yaşamla başa çıkma gücünü arttırır. Psikolojik sağlık genel yaşam kalitesini etkileyen ve bireyin duygusal, zihinsel ve sosyal iyilik haliyle ilgilenen bir kavramdır.

Haber 28-11-23 17:09

Kalp çarpıntısının psikolojik olduğunu nasıl anlarız? Psikolojik kalp çarpıntısına ne iyi gelir?

Psikoloji ve fiziksel sağlık arasındaki etkileşim karmaşık bir ilişkiyi yansıtır. Zihinsel ve duygusal durumlar vücut üzerinde önemli etkiler yaratabilir ve fiziksel sağlık, psikolojik iyi oluşla sıkı bir şekilde bağlantılıdır. Bu bağlamda psikolojik durumların fiziksel sağlık üzerindeki bir örneği, psikolojik kalp çarpıntısı olarak adlandırılan bir durumu inceleyebiliriz. Peki, kalp çarpıntısının psikolojik olduğunu nasıl anlarız?

Haber 28-11-23 15:48

Esra Erol Fatma bu sefer paraları alıp evden kaçtı! Caner Toygar sinirlendi: Utanmıyor musunuz?

Esra Erol'a katılmasıyla tanınan zihinsel engelli Fatma, Ahmet'ten ayrılmak yerine hamile kalmış ve bebeği besleyemediği iddialarıyla gündeme gelmişti. Bebeğin devlet korumasına alınmasının ardından Fatma hakkında Caner Toygar'dan bomba bir iddia geldi. Bir dönem evlilik programıyla ünlenen ve artık Erol'un yanında çalışan Caner Toygar yaşananlara isyan etti.

Magazin 27-11-23 11:37