Zoe Adams Haberleri

'Bir sabah uyandığımda hiç gitmediğim ülkenin aksanıyla konuşmaya başladım' Çok nadir görülüyor! 'Sesim bana ait değilmiş gibi'

İngiltere'de yaşan 36 yaşındaki Zoe Coles, bir sabah uyandığında hayatını tümüyle değiştiren ve kendisine hayatının şokunu yaşatan bir olayla karşı karşıya kaldı. Zoe, sabah uyandığında, daha önce hiç gitmemiş olmasına ve o ülkeye dair hiçbir fikri olmamasına rağmen Gal aksanıyla konuşmaya başladı. Çok nadir görülen bu durumun, başka olumsuz etkileri de var. Zoe, yeni sesinin artık ona ait değilmiş gibi hissettirdiğini söyledi.

Kadin 2024-03-21 15:50:41

Sosyal medyada itirafı çok konuşuldu! Bahçesinde çıplak güneşlendiğini söyledi... Komşularımın dikizlemesi umrumda değil

Sosyal medyada kendisini 'çıplak komşu' olarak tanımlayan Zoe isimli bi kadın yaptığı itirafla herkesi şaşkına çevirdi. Güneşli günlerde bahçesinde çıplak bir şekilde dolaşmayı sevdiğini dile getiren Zoe, "Komşularımın dikizlemesi umrumda değil. Özel mülkümde istediğim gibi hareket etme özgürlüğüm var. Bana bakmasınlar o zaman" dedi. Sözleri kısa sürede sosyal medyada bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 2024-02-03 10:47:51

TikTok'ta gündem yaratan seyahat videosu! Portekiz yerine Nijerya'ya uçtular... Sosyal medyadan yorum yağdı

İki kadın TikTok'tan yaptıkları paylaşımda 'Portekiz'e uçak bileti rezervasyonu yaptık' demelerine rağmen kendilerini farklı bir ülkede bularak şaşkına döndüler. TikTok'ta 'zndoyle' olarak bilinen Zoe, kazara arkadaşıyla birlikte Nijerya'ya ulaştıklarını söyledi. Yanlış seyahatlerinin tüm detaylarını paylaşan Zoe ve arkadaşı kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 2023-11-10 15:58:52

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Üzerini çıkararak spor yapmaya devam etti... Viral olan görüntüler tepki topladı

Sosyal medyadan spor ve sağlıklı yaşama yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken fenomen isim Bryce Adams Instagram'dan yaptığı son paylaşımla gündem geldi. Fenomen isim spor salonunda antrenman yaptığı sırada bir anda üzerini çıkarttı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Trend 2023-10-07 09:11:04

BBC editörü denedi: Apple'ın yeni karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro nasıl bir deneyim sunuyor?

Teknoloji devi Apple'ın, Apple Watch'tan (Apple Saat) sonra tanıttığı en önemli yeni ürün olarak değerlendirilen Vision Pro'yu ilk deneyenlerden biri de BBC Teknoloji Editörü Zoe Kleinman oldu. Kleinman, Vision Pro'yu kullanmanın nasıl bir deneyim olduğunu yazdı.

Haber 07-06-23 13:16

55 yaşındaki Lisa Bonet kızıyla yaşıt görünmesini sağlayan yöntemini paylaştı

55 yaşındaki oyuncu Lisa Bonet, genç ve asil görünümüyle dikkat çekiyor. Lisa'nın 34 yaşındaki Zoe Kravitz'le yaşıt gibi durmasını sağlayan güzellik bakımları bulunuyor. Kusursuz cildi ve ışıltısının altında yatan sır özel cilt bakımından ve yaşam tarzından geçiyor. İşte genç gözükmesini sağlayan bakım sırları...

Kadin 01-06-23 15:37

14 ay boyunca bir kez bile idrarını yapamadı! 1 litre idrarı mesanesinde sıkıştı... Sonunda hastanelik oldu

İngiltere’nin Londra şehrinde yaşayan Elle Adams isimli bir kadın ne kadar sıvı tüketirse tüketsin 14 ay boyunca bir kez bile idrarını yapamadı. Kırılma noktasına ulaştığında ise soluğu hastanede alınan genç kadına son derece nadir görülen bir hastalık teşhisi konuldu.

Trend 23-03-23 07:48

Sosyal medya fenomeni Zoe Gray’in eş değiştirme partisi itirafı sosyal medyayı karıştırdı! “Sevgilimi başka bir kadınla izledim”

Fenomen Zoe Gray’in konuk olduğu bir podcastte yaptığı itiraf sosyal medyada bir anda gündem yaratmayı başardı. “Option One” podcastinde konuşan Gray, hayatının en çılgın deneyimini erkek arkadaşıyla katıldıkları bir eş değiştirme partisinde yaşadıklarını söyledi. Bu partiden sonra se aşk hayatına dair bazı çizgiler oluşturmaya başladığını itiraf etti.

Trend 16-03-23 09:39

Karadeniz'de yaşanan sıcak saatlerde 'Türkiye' detayı dünya basınında! ABD'nin düşen İHA'sı kurtarılabilecek mi? Bugüne kadar en dikkat çekici çatışma, diğerlerinden farklıydı

Dün Karadeniz semalarında ABD'ye ait İHA'nın Rus savaş uçağı ile çarpışmasıyla sıcak saatler yaşandı. Rusya-Ukrayna savaşıyla ABD-Rusya arasındaki ipler iyice gerilirken son gelişmenin savaşın başlangıcından bu yana iki ülke arasında en dikkat çekici çatışma olduğu değerlendiriliyor. BBC Muhabiri Adams "Bu Joe Biden için hassas bir an" yorumunda bulunurken dünya basınında yer alan 'Türkiye' detayı dikkat çekti.

Haber 15-03-23 10:04

Küçük göğüslü kadınların kurtarıcısı olacak makyaj hilesi! Estetik ameliyatlara gerek kalmadı...“Göğüslerim küçük ama onları daha büyük göstermek için...”

Makyaj sanatçısı Zoe Kennedy TikTok hesabından küçük göğüslü kadınların kullanabileceği basit bir makyaj hilesi paylaştı. Kadınların dah büyük göğüslere sahip olması için sadece estetik prosedürlere ihtiyacı olmadığını dile getiren Kennedy, göğsüne vücut konturu yaptırmanın dekolteli üstler ve elbiseler giyerken kendini daha güvende hissetmesini sağladığını söyledi.

Trend 28-11-22 14:09

Seksi pozlarıyla ünlendi! Sosyal medya fenomeni Bryce Adams, gazilere bağış kampanyasında soyundu

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen OnlyFans’ta seksi fotoğraflarını satan Bryce Adams bu kez gaziler için düzenlenen yardım kampanyasında boy gösterdi. OnlyFans’ın en çok aboneye sahip isimleri arasında yer alan Adams en iyi para bildiği para kazanma yöntemini kullanarak bağış için soyundu.

Trend 12-11-22 14:07

Sosyal medya fenomeni Zoe Gregory hayranlarından gelen tuhaf isteklerini anlattı! “Ayaklarımı yapıştırıcıya koyup...”

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen bir sosyal medya uygulamasında seksi pozlarını satan Zoe Gregory, aylık gelirinin 13 bin 200 sterlin (yaklaşık 281 bin 920 TL) olduğunu dile getirerek tepki çekti. Hayranlarından birbirinden tuhaf teklifler aldığını ifade eden Gregory bazılarını yerine getirdiğini itiraf etti.

Trend 08-11-22 13:33

Sosyal medya fenomeni Instagram’ın sınırlarını alt üst etti! Tamamen üstsüz spor yapınca beğeni butonu çöktü

Sosyal medyada 55 bin takipçisi bulunan Bryce Adams, yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve abonelik sistemiyle ilerleyen OnlyFans hesabından seksi fotoğrafları satarak popüler olmayı başardı. 29 yaşındaki fenomen isim uygulamada 8 milyon beğeniye ulaşan gönderileri sayesinde kalıpları yıkıyor. Fenomen isim son olarak Instagram’da tamamen üstü çıplak bir şekilde spor yaptığı anları paylaşarak takipçilerini heyecanlandırdı.

Trend 26-10-22 17:10

Dünyanın en beğenilen kadını! Sosyal medya fenomeni Bryce Adams, sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiği anları paylaşınca servet kazandı

Dünyanın en çok beğenilen OnlyFans hesabının sahibi olan Bryce Adams, zekasının ve güzelliğinin kendisine bir servet kazandırdığını itiraf etti. İlk olarak yetişkinlere özel olarak seksi fotoğraf ve videolarının satıldığı sitede erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği anları paylaşan Adams, milyonlarca beğeni ve sterlin kazanmayı başardı.

Trend 24-10-22 16:03

Deklanşörüyle zamanı durduran foto muhabiri: Ara Güler

Fotoğrafları ile bir ekol olmayı başaran Ara Güler, Ansel Adams, Imogen Cunningham, Salvador Dali, Picasso gibi birçok ünlü kişi ile röportajlar yaptı ve fotoğraflarını çekti - Arşivinde 2 milyonu aşkın fotoğraf bulunan Ara Güler'in ödülleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü de bulunuyor

Yurthaber 17-10-22 13:58

Kente gelen sığınmacılar kriz çıkardı! New York'ta OHAL ilan edildi

ABD, New York'un kararını konuşuyor! Aylardır sığınmacı göçü alan kentte olağanüstü hal ilan edildi. Karara gerekçe olarak 'sığınmacı akınıyla baş etme' gösterildi. New York Belediye Başkanı Eric Adams, "Barınma hakkı yasalarımız, sosyal hizmetlerimiz ve değerlerimiz başkaları tarafından siyasi kazanç için sömürülüyor" dedi.

Haber 08-10-22 17:20

Sosyal medya fenomeni evinin önündeki yolu kalçasıyla işaretledi! Yeni evini böyle kutladı

Fitness fenomeni Bryce Adams, eşiyle birlikte yeni bir ev satın aldığını sosyal medya takipçilerine ilginç bir şekilde gösterdi. Yeni evinin duyurusunu anahtarlarını göstererek yapmak yerine Adams, satın aldığı yeni mülkünün önündeki yola kalçasıyla işaret bıraktı. Fenomen isim bu anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 30-09-22 15:02

Türkiye'de elektrikli otomobil kullanımı artıyor! İşte en çok tercih edilen model...

Türkiye'de elektrikli araç şarj istasyonlarının kurulumu ve hizmetin sunulması hakkında usul ve esasları belirleyen yönetmelik Nisan ayında, teknik şartname de geçen hafta Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye'de elektrikli araç satışları artarken fiyatından dolayı en çok satılan elektrikli aracın Renault ZOE olduğu belirtildi.

Haber 21-06-22 12:42

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, oğlunun doğum anlarını anlattı! “Hayatımın en büyük acısıydı”

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, 3 Girl 1 Kitchen podcastinde Alexa Adams ve Olivia Davis’in doğumla ilgili sorularını yanıtladı. Yeni doğan oğlunun babasının kimliğini gizli tutmak istediğini belirten Rhoades, doğumda yalnız başına olduğunu ve acı dolu bir tecrübe yaşadığını söyledi.

Trend 14-06-22 16:16

30 yıldır tırnaklarını uzatıyor! Görenler şaşkına dönüyor

Indiana, Gary'den Cordelia Adams, 32 yıldır uzun tırnaklara sahip. En uzun tırnağının 40 cm'den uzun olduğunu söyleyen kadın, yıllarca uzun tırnaklara sahip olduğu için onlarla işlerini görebilmeye alıştığını söyledi. Birçok şey için parmak uçlarını yerine eklemlerini kullanan Cordelia, tırnaklarını çok sevdiğini söyledi.

Trend 08-06-22 15:08

Yıllarca tek bir şey yedi! Ne olduğunu duyunca inanamayacaksınız

25 yaşındaki Zoe Sadler, küçüklüğünden beri tereyağlı beyaz ekmeğin içinde patates cipsleri yediğini söyledi. Hayatının çoğunu peynirli ve soğanlı patates cipsleriyle yaptığı sandviçleri yiyerek geçiren genç kadın, şimdi beslenme düzenini değiştirebilmek için hipnoz tedavisi görüyor. Yeni yeni farklı şeyler yemeye başlayan genç kadın, düğün menüsünü hazırlamak için heyecanlı olduğunu söyledi.

Trend 26-05-22 09:58

Havlu Günü nedir? Havlu Günü ne zaman, neden kutlanır? Douglas Adams kimdir?

Havlu Günü, İngiliz yazar Douglas Adams'ı anmak için kutlanmaktadır. Bu sebeple vatandaşlar; Douglas Adams'ın biyografisi de dahil olmak üzere Havlu Günü nedir? Havlu Günü ne zaman, neden kutlanır? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Peki Douglas Adams kimdir? İşte detaylar...

Haber 25-05-22 08:03

Sokak ortasında şaşkına çeviren görüntü! Modeller saç saça baş başa kavga etti, görenler gözlerine inanamadı

İngiliz modeller Crystal Foster ve Beth Adams, Slovakya’nın başkenti Brastislava’da sokak ortasında birbirleriyle kavga etti. Gece kulübünün çıkışında güvenlik görevlisinin kendisine saldırdığını iddia eden Crystal Foster’ı sakinleştirmeye çalışan model arkadaşı genç kadının sinirli tavrından nasibini aldı. İkili arasındaki diyalog kısa sürede saç saça baş başa kavgaya dönüştü.

Trend 17-05-22 13:28

Küçük bir lekeyle başladı! Annesi basit bir döküntü zannetti, dakikalar içinde tüm vücudunu sardı

Lancashire’de yaşayan 37 yaşındaki Zoe Walne isimli bir anne, bir sabah uyandığında 17 aylık oğlu Teddie’nin vücudunda kızarıklıklar olduğunu fark etti. Sadece 45 dakika içinde kızarıkların koyu mor renge dönüşerek oğlunun bütün vücuduna yayıldığını ifade eden anne, Teddie’nin el ve ayak parmak uçlarını kaybetmesine neden olabilecek bir hastalıkla mücadele ettiğini söyledi.

Trend 09-05-22 13:59

Twitter: Elon Musk sosyal medya şirketini almayı neden bu kadar istedi?

Twitter ve Elon Musk arasındaki ilişki ilk bakışta bir imkansız aşk hikayesini andırıyor. BBC Teknoloji Editörü Zoe Kleinman, Musk'ın şirketi almayı neden bu kadar çok istediğini inceliyor.

Haber 26-04-22 07:19

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali: Moskova başarısızlığını kabul mu etti?

Rus ordusu planlarını değiştirmek zorunda mı kaldı? Moskova, Ukrayna'daki hedefleri konusunda vites mi küçültüyor? Bunu anlamak için henüz erken olabilir ama Rusya'nın açıklamalarında buna yorulabilecek ifadeler yer alıyor. Paul Adams, sahadaki son durumu inceliyor.

Haber 26-03-22 19:45

Zoe Krativitz ‘kedi kadın’ rolü için hazırlığını anlattı! “Bir kaseden süt içtim”

Batman yıldızı Zoe Kravitz, yeni filmde Catwoman rolünü gerçekten yaşamak için 'bir kaseden süt içmeye' başladığını söyledi. Ünlü oyuncunun açıklaması herkesi şaşırttı.

Trend 09-03-22 17:42

Chloe Ferry ve Listra Adams kalçalarını yarıştırdı! Benim ki daha büyük

İngiltere’nin en çok izlenen reality programlarından Geordie Shore ile şöhreti yakalayan Chloe Ferry, önceki gün Newcastle'da arkadaşı Listra Adams ile objektiflere poz verdi. İkilinin kalçalarını yarıştırması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 07-03-22 11:02

Zoe Kravitz kimdir, aslen nereli? The Batman'de Cat Woman'i canlandıran Zoe Kravitz kaç yaşında, sevgilisi kimdir? İşte The Batman filmi oyuncusunun hayatı

“The Batman” filminin vizyona girmesiyle beraber filmde Cat Woman'ı canlandıran Zoe Kravitz'in hayatı merak edildi. Batman'i canlandıran Robert Pattinson oyunculuk performansı ile dikkat çekerken, Cat Woman'i ise Zoe Kravitz canlandırıyor. Peki Zoe Kravitz kimdir, nereli? Zoe Kravitz kaç yaşında, sevgilisi kimdir?

Magazin 06-03-22 09:24

The Batman konusu nedir? 2022 Batman oyuncuları kimlerdir? Robert Pattinson'ın oynadığı film nerede çekildi?

The Batman filmi 4 Mart Cuma günü sinema salonlarında gösterime girdi. Robert Pattinson'ın oynadığı filmde Cat Woman karakterine Zoe Kravitz hayat veriyor. Peki The Batman konusu nedir? 2022 Batman oyuncuları kimlerdir? Robert Pattinson'ın oynadığı film nerede çekildi? Filme ilişkin detaylar haberimizde...

Trend 05-03-22 14:38

The Batman filmindeki Cat Woman kim? Zoe Kravitz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Zoe Kravitz filmleri nelerdir?

The Batman'in galası yapıldı. Robert Pattinson 2022 yapımı filmde DC Comics'in sevilen karakterini canlandırdı. Filmde Cat Woman karakterini kimin canlandırdığı merak konusu oldu. Peki The Batman filmindeki Cat Woman kim? Zoe Kravitz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Zoe Kravitz filmleri nelerdir? İşte detaylar...

Trend 05-03-22 10:33

New York Belediyesi Aşısız Personelin İşine Son Veriyor

Eski New York Belediye Başkanı Bill de Blasio’nun geçen yıl Covid-19 aşısı olmayan belediye çalışanlarının işlerine son vereceğiyle ilgili kararın uygulamasını yeni Belediye Başkan Eric Adams gerçekleştirecek

Haber 11-02-22 00:54

New York’ta Silah Şiddetini Önlemek İçin Yeni Yol Planı

New York Belediye Başkanı Eric Adams kentte son dönemde artan silahlı şiddetle mücadele çerçevesinde planını kamuoyuna sundu. Adams’ın planında kent girişlerinde aram yapılmasından daha fazla polis memurunun devriyeye çıkartılmasına kadar birçok unsur yer alıyor

Haber 06-02-22 22:58

New York’ta Silahlı Şiddet Tırmanıyor

New York’ta son üç haftada silahlı çatışmalarda 6 polis yaşamını yitirdi. Silahlı şiddet geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 38 arttı. Yeni göreve başlayan New York Belediye Başkanı Eric Adams federal hükümetten kentteki silah şiddetini önleme konusunda yardım istedi

Haber 26-01-22 00:40

New York Belediye Başkanı Eric Adams alışverişini Türk esnaftan yaptı! Esnafın sözleri damga vurdu

New York Belediye Başkanı Eric Adams, Twitter hesabından sokakta meyve ve sebze tezgahı olan bir esnaftan alışveriş yaptığı görüntüyü paylaştı. Adams, meyvesini sokakta Türk esnaftan satın alırken, esnafın yanındaki arkadaşına "Belediye başkanı bu abi, biliyorsun değil mi? New York Belediye Başkanı" dediği duyuluyor.

Haber 19-01-22 09:21

New York'taki yangında 9'u çocuk 19 kişi hayatını kaybetti

19 katlı bir apartman dairesinde çıkan yangında en az 19 kişi hayatını kaybetti. New York Belediye Başkanı Eric Adams, Pazar günü çıkan yangında hayatını kaybedenlerden dokuzunun çocuk olduğunu söyledi.

Haber 10-01-22 01:59

Son dakika! Ölü sayısı korkunç boyutlarda! New York'ta 19 katlı binada yangın

Son dakika haberi! ABD’nin New York kentinde 19 katlı bir apartmanın 3’üncü katında çıkan yangında, 19 kişi hayatını kaybetti. Korkunç olayla ilgili New York Belediye Başkanı Eric Adams, olay yerinde yaptığı açıklamada, "Bu New York şehrinin korkunç, acılı bir anı. Sayılar korkunç. Hayati tehlikesi bulunan 32 kişi var" ifadelerini kullandı. Hayatını kaybedenlerden 9 kişinin ise çocuk olduğu öğrenildi.

Haber 09-01-22 23:28

New York’ta “İşyerlerinize Geri Dönün Çağrısı”

New York’un yeni Belediye Başkanı Eric Adams, başta Wall Street’in ünlü finans kuruluşları olmak üzere özel sektör kuruluşlarına işyerlerine yeniden dönme çağrısında bulundu. Adams, büyük şirketlerin çalışanlarının işyerlerine dönmemesinin kent ekonomisine büyük bir darbe vurduğunu kaydetti

Haber 05-01-22 02:31

New York Belediye Başkanı Yemin Ederek Göreve Başladı

New York’un yeni seçilen belediye başkanı Eric Adams, yemin ederek görevine resmen başladı. Adams, Times Meydanı’nda yapılan yeni kutlamasının hemen ardından, 1 Ocak 2022’nin ilk dakikalarında yemin etti

Haber 01-01-22 20:35

Robert Pattison ve Zoe Kravitz’in başrolü paylaştığı yeni Batman yapımı ‘The Bat and The Cat’ filminden fragman paylaşıldı

Süper kahraman Batman’ı konu alan yeni ‘The Bat and The Cat’ filminden fragman paylaşıldı. Robert Pattinson'ın Batman'e, Zoe Kravitz'in ise Catwoman'a hayat verdiği The Bat and The Cat filminin 4 Mart 2022 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Filmin fragmanı şimdiden Batman hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 28-12-21 15:03

New York’a İlk Kadın Emniyet Müdürü

Görevi 1 Ocak’ta Bill de Blasio’dan devralacak olan New York’un yeni Belediye Başkanı Eric Adams, halen Long Island’da görev yapan 49 yaşındaki kadın polis şefi Keechant Sewell’i kentin yeni emniyet müdürü olarak görevlendireceğini açıkladı

Haber 16-12-21 20:28

Renault Zoe, Euro NCAP'ten istediğini alamadı!

Renault'nun elektrikli otomobili Renault Zoe, Euro NCAP testine girdi. Ancak Renault Zoe, Euro NCAP'ten sıfır yıldız ile ayrıldı.

Haber 09-12-21 17:13

Bebekken ailesi tarafından terk edildi! Milyonlarca takipçiye sahip olan bir fenomene dönüştü

TikTok uygulamasında aktif olan kullanıcılar günde bir kez dahi olsa Gabe Adams-Wheatley’a denk geliyordur. Kolları ve bacakları olmadığı için henüz bebekken biyolojik ailesi tarafından terk edilen Weatley, hayata tutunmayı başardı. Şimdi ise hayat hikâyesiyle sosyal medyadan ilham olan isim milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor.

Trend 08-11-21 11:42

Türk dostu başkan, maaşını kripto ile alacak

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez'ın ardından New York'un yeni belediye başkanı Eric Adams ilk 3 maaşını kripto para ile alacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Suarez, geçen ay belediye çalışanlarının tüm maaşını kripto parayla ödemeyi planladıklarını açıklamıştı. Türk dostu olarak bilinen Eric Adams Twitter'dan yaptığı açıklamada New York'un kripto para endüstrisinin ve hızla büyüyen diğer yenilikçi sektörlerin merkezi olacağını aktardı.

Finans 05-11-21 10:17

New York'un yeni belediye başkanı Adams, ilk üç maaşını bitcoin ile alacak: New York kripto paraların merkezi olacak

New York'un bu hafta düzenlenen seçimlerde yeni belediye başkanı seçilen Eric Adams, ilk üç maaşını bitcoin ile alacağını açıkladı. Adams, Twitter'dan yaptığı açıklamada New York'un kripto para endüstrisinin ve hızla büyüyen diğer yenilikçi sektörlerin merkezi olacağını aktardı.

Haber 05-11-21 04:48

EKOTÜRK Stüdyo VOA 3 Kasım

Amerika’nin iki önemli eyaletinde yapilan valilik seçimleri, sadece bir vali seçmekten öte Biden yönetiminin görevde birinci yılını doldurmadan, Demokrat Partinin halkta nasıl karşılık bulduğuna dair birçok yanıtı içeriyor. Seçim sonuçları iki parti için de ne anlama geliyor. Bir yıl sonraki ara seçimlere ilişkin beklentileri değiştirir mi? New York tarihinde ikinci kez siyah bir Amerikalı’yı belediye başkanı seçti. Amerika’daki Türk toplumunun yakindan tanidiği bir isim olan Eric Adams...

Haber 03-11-21 23:45

New York'a Türk Dostu Belediye Başkanı

New York Belediye Başkanlığı’na seçilen Eric Adams, daha önce Belediye Başkanı olarak görev yaptığı Brooklyn’deki Türk toplumu ile kurduğu yakın ilişkilerle tanınıyor. Beşiktaş taraftarı olan Adams bir Türk komedi filminde de rol aldı

Haber 03-11-21 21:46

New York'un yeni belediye başkanı eski polis memuru Eric Adams oldu

ABD basınındaki haberlere göre New York'un yeni belediye başkanı Demokratların adayı eski polis memuru Eric Adams oldu. Böylece Adams, New York tarihinin ikinci siyah belediye başkanı olarak görev yapacak.

Haber 03-11-21 08:29

New York'un yeni Belediye Başkanı, Türk dostu siyahi Eric Adams oldu

New York kentinde yapılan belediye başkanlığı seçimini Demokrat aday Eric Adams kazandı. Eski polis olan Adams, Türk dostu olmasıyla da biliniyor.

Haber 03-11-21 08:27