Zohre Nair Haberleri

Ölen bakıcısını son kez görmek için kilometrelerce yol yürüdü

Hindistan’ın Kerala eyaletinde yer alan Kottayam kentinde geçtiğimiz hafta "Pallattu Brahmadathan" adlı bir fil, hayatını kaybeden kanser hastası Damodaran Nair adlı bakıcısını son kez görmek için 24 kilometre yol yürüdü.

Haber 2021-06-09 19:22:43

İlk defa katıldığı Raffa Şampiyonası’nda gümüş madalya aldı

Bartın Üniversitesi öğrencisi, milli sporcu Havanur Nair, ilk defa katıldığı Avrupa Gençler Raffa Şampiyonası’nda Çift Kadınlar kategorisinde Avrupa ikincisi oldu.Almanya’nın Gersthofen şehrinde düzenlenen Avrupa Gençler Raffa Şampiyonası’nda Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi, milli sporcu Havvanur Nair, çift kadınlar kategorisinde Avrupa ikincisi oldu.

Yurthaber 2019-11-04 14:23:11

EVLADA ADANAN ÖMÜRLER - Hayatını hasta çocuklarına vakfetti

İkinci çocuğunu nedeni belirlenemeyen bir kas hastalığından 14 yaşında kaybeden Zöhre Nair, hayatını, ölen oğlunun adını verdiği, 5 yıldır yatalak olan 19 yaşındaki MPS Tip3 hastası Fatih'e ve diğer oğluna adadı - Nair: - "Fatih'in bakımı konusunda her şeyi kendim yapıyorum. Altını bezliyorum, banyosunu yaptırıyorum, mama veriyorum, aspire ediyorum, beslenme tüpünü kendim takıyorum, boğazındaki aparatı kendim değiştiriyorum. Önceden geceleri sıkıntılı dönemler geçirdi. Çok sık nöbet geçiriyordu. Biz de nöbet geçirmesinden korkuyorduk ve ona müdahale edebilmek için gece gündüz sürekli başında bekliyorduk" - "Ben hep Fatih'e bağımlı yaşadım. Önceden de bir yere giderken Fatih'i götürebileceksem gidiyordum, şimdi de öyle. Fatih yanımda olmadığında içim rahat etmiyor. Onu kimseye emanet etmek istemiyorum"

Haber 2018-05-02 11:15:09

Liseliler 15 Temmuz’u sahneledi

Tekirdağ’ın çerkezköy ilçesinde 15 Temmuz hain darbe girişiminin anlatıldığı ‘Bir Diriliş Destanı’ isimli oyunda, liseli öğrencilerin o anları yaşayarak sergilediği performans büyük alkış aldı.Eğitim Bir-Sen Tekirdağ İl Temsilciliği ile Çerkezköy Şubesinin ortaklaşa olarak Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda düzenlediği ‘Bir Diriliş Destanı’ adlı oyuna Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Erdoğan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Eğitim Bir-Sen Tekirdağ İl Başkanı Ferruh Topuz, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Haluk Demir, Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Şube Başkanı Abdullah Nair, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.FETÖ hain terör örgütünün yapılanmasını ve bu yapılanmanın 15 Temmuz günü hain darbe girişimine kalkışmasını konu alan oyun yaklaşık 45 dakika sürdü.

Haber 2018-02-15 13:03:11

Modern Toplumların En Büyük Sorunu ’yaşlılık’

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Güney Nair, modern...

Yurthaber 10-04-17 10:09

Yard.doç.dr.nair: Gençlerin Psikolojisi, Pimi Çekilmiş Bomba Gibi

Gökhan CEYLAN/SİVAS, (DHA)- SİVAS'taki Cumhuriyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Güney Nair, "Gençliğin şiddet boyutundaki psikolojik

Yurthaber 20-03-17 20:20

Gençler Arasında Şiddet Eylemleri Artıyor

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Güney Nair, gençler...

Yurthaber 20-03-17 19:11

Yard.doç.dr.nair: Gençlerin Psikolojisi, Pimi Çekilmiş Bomba Gibi

Gökhan CEYLAN/SİVAS, CÜ Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Güney Nair, Sivas'ta özellikle gençlerin şiddet eğiliminde bıçak kullanımı konusunda araştırmalar

Yurthaber 20-03-17 18:18

Edirne Bir Gün Arayla İkinci Şehidini Uğurladı

İstanbul’da görev yaptığı sırada girdiği çatışma sonucu şehit düşen polis memuru Fatih Nair, Edirne’nin Meriç...

Yurthaber 11-05-16 15:30

Enerjisa’dan Başkan Culha’ya Ziyaret

Enerjisa Hatay Bölge Müdürü Selman Nair beraberinde Hatay Şebeke Operasyonları Müdürü Refik Bolat, İskenderun İlçe...

Yurthaber 29-12-15 15:03

Adana’da torbacı kavgası: 2 ölü

Adana’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Ahmet Nair ve Süleyman Zorap kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 30-06-12 15:05

Yıldırım düşme anı kamerada

Sivas'ta yağış sırasında kamerayla çekim yapan araştırma görevlisi Güney Nair, yıldırım düşme anını saniye saniye görüntüledi.

Yurthaber 09-05-11 10:02