Zor Meslekler Haberleri

Türkiye'de böylesi bir daha zor görülür! Dava açmada rekor kırdı, eşine hayatı kabusa çevirdi: Anne, dayı, abi... Tüm aileye tek tek dava açtı

Eşinin altınları alarak evi terk etmesiyle hayatı alt üst olan Merve Kalaycı, asıl kabusu ise boşanma sürecinde yaşadı. Kocasının kendisi ve ailesi hakkında 70'e yakın dava açtığını söyleyen Kalaycı, her hafta duruşma duruşma gezip canından bezdiğini anlattı. Kocanın dava açma rekortmeni olduğunu söyleyen Avukat Ünal İzgi de "Özel uğraşıyor. Eline ne geçecek anlamak mümkün değil" diye konuştu.

Haber 2024-03-28 07:57:17

‘1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor’ iddiası! ‘Bakan Şimşek’ açıklaması geldi

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden "Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek" açıklaması geldi. Açıklamada "Bakan Şimşek, ‘1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor’ dedi" iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Finans 2024-03-28 07:22:20

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Bakan Şimşek, '1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor' dedi iddiasını yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Bakan Şimşek, '1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor' dedi" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Haber 2024-03-28 01:03:46

Domaniç-İnegöl kara yolunda kar ve sis etkili oldu

Kütahya'nın Domaniç ilçesini Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlayan kara yolunda etkili olan kar ve sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Yurthaber 2024-03-22 14:58:59

Survivor'da talihsiz bir kaza yaşandı! Poyraz'ın tavrına tepki yağdı

Dünyanın en zor yarışması olarak lanse edilen Survivor’da zamana ve rakibine karşı mücadele eden yarışmacılar zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yarışmanın son bölümünde Batuhan kafasını engele çarptı. Takım arkadaşları koşup yanına giderken Poyraz'ın yerinden kalkmaması tepki topladı.

Magazin 22-03-24 14:27

İmamoğlu, 'Ali Yerlikaya' sorusuna isyan etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da yüklendi: Topunuz gelin, ne olacak!

İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum için bakanların da sahaya inip destek istemesine rakibi Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi. İmamoğlu tepkisini dile getirirken "17-20 tane bakan, topunuz gelin ne olacak!" dedi. İBB Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da yüklenerek " Bakanları niye zor durumda bırakıyorsun? Kamu yöneticisi onlar. Her şeyi birbirine karıştırdı" ifadelerini kullandı.

Haber 22-03-24 14:17

Cizre’de sağanak! Cadde ve sokaklar göle döndü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu, sürücüler zor anlar yaşadı.

Haber 21-03-24 20:59

Cem Yılmaz sağlık sorununu açıkladı! 'Zor nefes alıyorum'

Son dönemde özel hayatı ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz sağlık sorunu hakkındaki iddialara cevap verdi. Yılmaz; "Bir nefes problemim var. Zor nefes alıyorum. Eee yaşlandık. 51 yaşındayım artık" dedi.

Magazin 21-03-24 13:26

Erkek arkadaşının eski sevgilisine benzediği için resmen garsonu taciz etti! Sosyal medyada gündem yarattı... Beni iğrendiriyorsun

Syd adlı bir TikTok kullanıcısı, bir müşterinin erkek arkadaşının kendisini aldattığı eski sevgilisini hatırlatması nedeniyle bir garsona kötü davrandığı anları anlatınca gündem oldu. Kıskanç kadın müşterinin hareketleri nedeniyle zor durumda kalan garsonun yaşadıklarını paylaşan Syd kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 20-03-24 12:01

Mine Tugay estetik yaptırdığına pişman oldu! Gözaltına yaptırdığı dolgu donunca...

Gözaltına yaptırdığı dolgu sonrası zor günler geçiren Mine Tugay yaşadıklarını paylaştı. Daha önce Yalı Çapkını dizisindeki görüntüleriyle ekrana gelen güzel oyuncu estetik yaptırdığını pişman oldu.

Magazin 17-03-24 13:25

Daha ucuz ve etkili bir yöntem zor bulunur! Bu karışım ocağı pırıl pırıl yapıyor... 'İnatçı lekeleri zahmetsizce kaldırıyor' Temizliyor, parlatıyor ve hiç çizmiyor

Mutfakta yapılan temizliğin en zor aşamalarından bir tanesi de ocak temizliği. Özellikle kurumuş ve uzun süredir kalmış olan lekelerin, yapış yapış yağların temizlenmesi bazıları için adeta kabusa dönüşebiliyor. Ancak bir uzman, uzun uğraşlar vermek yerine çok basit ve ucuz bir yöntemle ocak temizliği yapılabileceğini paylaştı. Üstelik hazırlayacağınız temizlik karışımını evinizdeki ürünlerle dahi yapabilirsiniz. Bu karışımı kullandığınızda ocağınız tertemiz bir hale gelebilir ve parlayabilir.

Kadin 15-03-24 11:52

Hastalığı nedeniyle yürüyemez hale gelmişti! Jenna Jameson'un değişimi herkesi şaşkına çevirdi... Eski günlerden de güzel

Eski yetişkin oyuncusu Jenna Jameson 2022 yılında gizemli hastalığının ardından zor günler yaşamıştı. Hastalığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla duyuran Jameson yürüyemediği için zor günler geçirmişti. Tedavisinin olumlu sonuçlandığını ifade eden Jameson hayranlarının karşısına eski günlerini aratmayacak bir pozla çıktı.

Trend 15-03-24 11:49

Yataktan zor kalkanlar aman dikkat! O hastalığın asıl belirtisiymiş

Kaliteli bir uykunun önemine ve uyku sorunlarının nedenlerine dikkat çeken Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Emine Esra Okuyucu, “Sağlıklı bir uyku düzeni hem bedensel hem de ruhsal iyiliğe katkı sağlarken, aynı zamanda iş ve okul yaşamındaki başarıyı da artırıyor. İdeal olan; 10 dakika içinde uykuya geçebilmek ve sabahları yenilenmiş olarak kalkmaktır. Sabah uyanamama sorununun altında uyku apnesi, kalitesiz uyku veya depresyon gibi sebepler olabilir” dedi.

Haber 15-03-24 11:35

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır tabutun başından ayrılmadı

Kapıcılar Kralı, Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Türk sinemasının klasikleri haline gelmiş filmlerin yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı. 86 yaşında hayatını kaybeden Keskiner için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlendi. Keskiner'in cenazesinde Kadir İnanır zor anlar yaşadı.

Magazin 14-03-24 18:09

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da sorulan soru şaşırttı! Ya çok basit soruyorsunuz ya da...

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da ilginç sorular yine dikkat çekti. Genç bir konuk rüya sorususuyla dikkat çekti. Nihat Hatipoğlu ise "Benim programa gelince ya çok basit soru soruyorsunuz ya çok zor soru soruyorsunuz" dedi.

Magazin 14-03-24 08:42

Vatandaştan Bakan Koca’ya zor soru: Emekliye seyyanen zam bekleyenler dikkat! ‘Reis gereğini yapacak…’

Emekliye seyyanen zam beklentisi yerel seçimler öncesi artarken açıklamalar Temmuz ayında yapılacak enflasyon zammını işaret etmişti. Ancak milyonlarca emekli umutlu bekleyişini sürdürürken yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir vatandaşın emekli maaşı zammı diyaloğu dikkat çekti. ‘Emeklilerin durumu ne olacak?’ diye sorun vatandaşa Bakan Koca ‘Reis gereğini yapacak’ diye yanıt verdi.

Finans 14-03-24 08:22

Bunu bir daha başarmak neredeyse imkansız! Fenerbahçe'den ayrılarak Al Hilal'e giden Jorge Jesus 28 resmi maçını da kazanarak dünya rekoru kırdı

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamaması üzerine Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'in yolunu tutan Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus yeni takımında tarihi başarılara imza atıyor. Tecrübeli çalıştırıcı Arabistan ekibinde 28 resmi maçını da kazanırken kırılması zor bir rekora imza attı. İşte detaylar...

Spor 13-03-24 08:25

Oscar'da 'En İyi Kadın Oyuncu' Emma Stone oldu! Elbisesi patladı: Çok bunaltıcı

Oscar Ödülleri, Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 'En İyi Kadın Oyuncu'' Oscar'ı ise Poor Things filmindeki rolüyle Emma Stone'a gitti. Stone sahneye çıktığı anlarda elbisesiyle zor anlar yaşadı.

Magazin 11-03-24 07:25

Ankara'da 'ışıkta drift' kamerada: Trafiği tehlikeye attı, diğer sürücülere zor anlar yaşattı!

Ankara'da, trafik ışıklarında drift yapan otomobilin sürücüsü, diğer araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Otomobil sürücüsünün drift yaptığı anlar, bir aracın kamerasına yansıdı.

Haber 10-03-24 11:24

Cardi B döllenmiş ördek yumurtası 'balut'u denerken kustu! O anları paylaştı

Cardi B, döllenmiş bir ördek yumurtası olan balutu denediği sırada zor anlar yaşadı. Kusan şarkıcı "Adeta pişmemiş bir tavuk gibi tat alıyorum" dedi.

Magazin 10-03-24 09:03

İzmir’de eğlence mekanına silahlı saldırıda canlarını zor kurtardılar

İzmir’in Konak ilçesinde, motosikletli şüphelilerce eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırı ve yakınındaki iş yerinde bulunan müşterilerin yaşadığı panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 08-03-24 08:50

Mide bulandıran anlar! Hindistan'da bir dansçı bir grup erkek tarafından taciz edildi... Görüntüler sosyal medyanın tepkisini çekti

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü tepkilere neden oldu. Hindistan'da kaydedilen görüntülerde bir kadın dansçı bir grup erkek tarafından taciz edildi. Kadın dansçının yaşadığı zor anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülere tepkiler gecikmedi.

Trend 08-03-24 08:29

Herkesin ihtiyaç duyduğu bir alışveriş arkadaşının 7 özelliği

Alışveriş yaparken karar almak, doğru ürünü seçmek çok zor. Üstelik fiyatı hesaplı mı, değil mi; birinin fikrinden de bu konuda faydalanmamız gerekiyor. Bu yüzden alışveriş yaparken en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri de alışveriş arkadaşı.

Kadin 07-03-24 17:15

Fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı! Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söylerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. Ünlü isim zor günler geçirdiğini dile getirdi ve 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti.

Magazin 07-03-24 16:28

Albayrak'ın zor anları: 50-60 kişiyle görüştüm, inanılmaz hakaretler duydum! Mesut Yılmaz detayını ilk kez açıkladı

İş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları kişileri, kendilerini banka görevlisi olarak tanıtarak dolandıran şüpheliler yakalandı. Başına gelenleri anlatan Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım." dedi. Albayrak ayrıca, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası." ifadelerini kullandı.

Haber 07-03-24 16:21

Fatih Portakal’dan canlı yayında oy kullanma provası! İlginç anlar yaşandı: ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var’

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 23 gün kaldı. AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi başta olmak üzere bu seçimde 36 parti yarışacak. Bağımsız adaylar da eklendiğinde her bir pusula yaklaşık 1 metreyi geçiyor. Fatih Portakal da bu duruma dikkat çekmek için canlı yayında oy kullanma provası yaptı ortaya ilginç anlar çıktı. Portakal, ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var gerçekten zor bir iş’ diyerek dikkat çeken uyarılarda da bulundu.

Haber 07-03-24 09:01

Şehir hayatından bıkıp doğaya kaçmıştı... Tuğba Özay kolları sıvadı! Pijama terlikle bahçeye girdi

Daha önce çiftliği yandığı için zor günler geçiren Tuğba Özay kolları sıvayıp bahçeye girdi. Yeni sezona hazırlık yapan Özay'ın fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-03-24 17:00

Dükkan kepengine takılıp metrelerce yükseldi! O anlar sosyal medyada milyonlar izlendi... Durup dururken neye uğradığını şaşırdı

Önünde durduğu dükkanın otomatik kepengine sıkışan ve ayakları yerden kesilen kadının zor anları internette viral oldu. TikTok'ta yaklaşık 2 milyon izlenmeye ulaşan görüntülerdeki 72 yaşındaki Anne Hughes, "Düşeceğimi düşünüp korktum. Neyse ki beni çıkarıp kurtardı. Bu şöhretle başa çıkmalıyım. Artık makyajsız sokağa çıkmıyorum" dedi.

Trend 06-03-24 13:19

Arda Turan eşi Aslıhan Doğan'ı yere göğe sığdıramadı! Çok zor günlerden geçtik ama...

Seçil Erzan tarafından dolandırılan ve telefon mesajları ortaya çıkan Arda Turan eşiyle bir ödül gecesinde ortaya çıktı. Gecede kamera karşısına geçen Arda Turan eşi Aslıhan Doğan'ı yere göğe sığdıramadı!

Magazin 06-03-24 08:14

Real Madrid maçında sakatlanan Mouctar Diakhaby'nin yürüyebilmesi bile çok zor! Ünlü doktor acı haberi açıkladı

Valencia, Real Madrid maçında sakatlanan Mouctar Diakhaby'nin dizinde çıkık olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz günlerde feci bir şekilde sakatlanarak ambulansla oyunu terk eden Diakhaby'nin futbola geri dönebilmesinin zor olduğu ifade ediliyor.

Spor 05-03-24 14:58

Ünlü oyuncu Birand Tunca'nın en zor günü! Ünlü isimler yanından ayrılmadı

Ünlü oyuncu Birand Tunca'nın 18 yıl boyunca kanser tedavisi gören annesi Yasemin Sözen, hayatını kaybetti. Oyuncunun annesi son yolculuğuna uğurlandı. Tunca’yı zor gününde Enis Arıkan, Burak Deniz, Hande Erçel ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Magazin 04-03-24 17:09

Dünyanın sonu böyle mi gelecek? Korkutan 'kıyamet' senaryosu: Güneş...

Dünyadaki yaşamın tam olarak kaç milyon yıldır var olduğunu kesin olarak söylemek zor. Bilimsel tahminler, 3,5 ila 3,8 milyar yıl önceyi gösteriyor. Ancak dünyada yaşam uzun bir süredir devam ediyor olsa da bu kez konumuz dünyadaki yaşam değil dünyanın sonu... İngiliz basını, dünyanın sonunun nasıl geleceği konusunu manşetlerine taşıdı! Korkutucu bir grafik, Güneş'in devasa bir 'kırmızı dev' yıldıza dönüşeceğini ve bildiğimiz güneş sisteminin sonu olacak kadar büyüyeceğini ortaya koydu.

Haber 04-03-24 10:01

Havalar ısınıyor tatilciler %100 zammı düşünüyor! Ucuza gelsin derken dolandırıcıların hedefi olmayın

Bu yaz tatilseverler için oldukça zor geçecek. Çeşme'de Bodrum'da Antalya'da Marmaris'te fiyatlar alıp başını gidiyor. Otel tatili severler, yüksek fiyatlardan şikayetçi. Ev tutup o şekilde vaktini geçirmek isteyen aileler ise market fiyatlarından çekiniyor. Ucuza planladığınız tatiliniz size pahalıya patlamasın!

Finans 04-03-24 08:33

Olay görüntüler! Gelinle damat yaka paça kavgaya tutuştu: Davetliler neye uğradığını şaşırdı!

Sosyal medyada viral olan görüntülerde gelin ile damat düğünün ortasında birbirine girdi. Düğüne gelen kişiler gelinle damadı zar zor sakinleştirmeye çalışsa da kargaşa bir müddet devam etti. Görüntülerin aslı ise bambaşka çıktı...

Trend 03-03-24 13:45

Ashley Roberts beyaz elbisesiyle zor anlar yaşadı! Frikik vermemek için...

The Pussycat Dolls grubu üyelerinden Ashley Roberts ödül gecesinde beyazlar içinde poz verdi. Derin yırtmacını düzeltmek için epey çabalayan güzel isim zor anlar yaşadı.

Magazin 03-03-24 13:41

Durmadan yemek yeme isteğiniz varsa dikkat! Yedikçe acıktıran 4 besin

Sürekli olarak yemek yeme isteği, bazen kontrol edilmesi zor bir durumdur. Yediğiniz bazı besinlerin daha fazla acıkmanıza ve bu sebeple de kilo almanıza neden olduğunu biliyor muydunuz? Sürekli yeme isteğine neden olan ve yedikçe daha da aç hissetmenize yol açabilen 4 besini haberimizde derledik.

Kadin 02-03-24 10:05

'Kızıma nasıl çıplak fotoğraf atarsın' Dolandırıcıların yeni yöntemi şaşırtmadı: Yine onlarca mağdur var

Her gün çıkan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Sahte kadın profiliyle erkeklere çıplak fotoğraf atan dolandırıcılar erkeklerden çıplak fotoğraflar istedi. Sonra da başka bir numaradan ulaşıp, 'Sen benim kız kardeşime, kızıma nasıl böyle atarsın' diyerek tehdit etti. En son kendini avukat olarak tanıtan dolandırıcılar bunun karşılığında para istedi. Gerçek avukat isimleri kullanan dolandırıcılar olaydan habersiz başka avukatları da zor durumda bıraktı.

Haber 02-03-24 09:35

Maskara siparişi yüzünden hayatları alt üst oldu! 'Zor uyuyorum! Saçlarıma aklar düştü'

Kocaeli'de ortağıyla birlikte internet üzerinden kozmetik ürün satışı yapan Emin Kırdudu, iletişime geçtiği firmadan 120 bin TL değerinde 800 maskara sipariş etti. Hem ürünleri hem de parasını geri alamayan genç, "Geceleri zor uyuyorum. Çok kısa sürede saçlarıma aklar düştü. Bu insanlar yüzünden, yaşadığım stres yüzünden hayattan soğudum" dedi.

Haber 28-02-24 11:09

Kim Milyoner Olmak İster'e 'Neil Armstrong kimdir?' sorusu damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster programında ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı karşısına çıkan 'Neil Armstrong kimdir?' sorusunda zor anlar yaşadı. Joker de kullanan yarışmacının verdiği cevap gündem oldu.

Magazin 26-02-24 00:28

Kalıcı oje nedir, nasıl sürülür? Kalıcı oje kaç gün kalır?

Günümüzde oldukça popüler hâle gelen ve uzun süre kullanılabilen kalıcı ojeler, oldukça pratik ve kullanışlı olduğu için tercih edilir. Özellikle yaz mevsiminde daha çok tercih edilen kalıcı ojeler, profesyonel ekipmanlar tarafından uygulanan ve çıkarması zor bir işlemdir. Peki kalıcı oje nedir?

Kadin 22-02-24 18:52

MİT, MOSSAD'ın ardından Fransız istihbaratını gözüne kestirdi! Türkiye'yi zor durumda bırakmak isteyen ajanlar cezaevine gönderildi

MİT, son dönemlerde Türkiye'de boy göstermek isteyen yabancı ülkelerin istihbarat servislerini hedefine aldı. Önce Mossad'ın yapılanması çökertildi. Ardından da Fransız istihbaratının hücre yapılanması tespit edildi. Fransızların Türkiye'deki yabancı uyruklu ajanlarına ise kolay iltica vaadi verdiği ortaya çıktı. MİT'i başarılı operasyonu sonucu Türkiye'yi zor durumda bırakmak için belge toplayan ajanlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 20-02-24 10:35

Erzincan'daki maden faciası | Şirketin Türkiye'deki müdürü gözaltına alınmıştı! Yeni gelişme... Yeni kaymalar yaşanıyor

Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasına ilişkin soruşturmada, gözaltına alınan, şirketin Türkiye'deki müdürü C.D. yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan maden ocağındaki toprak kaymasında kaybolan işçilere ulaşmak için başlatılan çalışmalar sürüyor. Ekiplerin çalışmaları sırasında ise heyelanın olduğu bölgede bazı toprak kütlelerinin yeniden kaydığı ve kurtarma çalışmalarına katılan ekiplerin zor anlar yaşadığı öğrenildi.

Haber 18-02-24 11:04

Doktorları bile şaşkına çeviren vaka! Cinsel organında patlama yaşadı... 'Daha önce dafalarca yaptım' diyerek kendisini savundu

Avustralya'da cinsel organında dayanılmaz bir acı hissederek acil servise başvurmak zorunda kalan ismi açıklanmayan bir hasta gündem oldu. Doktorların raporuna göre hasta penisine bir dizi düğme pil yerleştirdikten sonra cinsel organında pillerin patlaması nedeniyle zor durumda kaldı. Hasta kendisini daha öncesinde defalarca benzer işlemi yaptığını söyleyerek savundu.

Trend 17-02-24 08:43

Özgür Özel'in zor anları! Cemil Tugay sanarak elini kaldırdığı kişi...

Türkiye, yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Siyasi partiler seçim mitinglerine tam gaz devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay sanarak başka birisinin elini kaldırdı. Yaşanan o ilginç anlar sonrası hatasının farkına varan Özel, hızla Cemil Tugay'ı bularak elini kaldırdı.

Haber 16-02-24 17:03

Zor günler geçiren Türk sinemasının usta ismi Serpil Örümcer'den taciz itirafı geldi! Göğsümün arasına...

Yeşilçam'ın ve sahnelerin sevilen ismi Serpil Örümcer, maddi anlamda zor günler geçirdiğini geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir videoda açıklamıştı. Örümcer, Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Sanatçı, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri programda anlattı. Ayrıca başına gelen bir taciz olayından da bahsetti.

Magazin 16-02-24 15:44

Jandarma sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

Balıkesir’de jandarma, zor kış şartlarında kırsalda besin ihtiyacını gidermekte zorluk yaşayan sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor.

Yurthaber 16-02-24 09:22

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay'ın zor anları! Sahneye çıkarken...

31 Mart yerel seçim maratonu tam gaz devam ederken CHP lideri Özgür Özel, İzmir Aday Tanıtım Töreni'nde açıklamalarda bulundu. İzmir'de 30'da 30 yapacağını ifade eden Özel'in 'çok sevdiğim ve güvendiğim' sözleriyle sahneye davet ettiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, sahneye çıkarken merdivenlerde düştü. Canlı yayında gerçekleşen olay anbean görüntülendi.

Haber 15-02-24 15:38

Özel bakım merkezinde skandal görüntüler! Yaşlı adamı komalık ettiler

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir bakım merkezinde bulunan 72 yaşındaki Avni Kılıçaslan'a yapılan şiddet saniye saniye kameralara yansıdı. Hastaya şiddet uygulayan bir kişi tutuklanırken, Kılıçaslan’ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kurum tarafından ise yaşlı adama zor kullanan 2 personelin işine son verildiği bildirildi. İşte detaylar...

Haber 15-02-24 14:59

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'tan Sparta Prag maçı öncesi açıklama!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag’ın iyi ve zor bir rakip olduğunu belirterek, "Hedefimiz bu maçı kazanarak bir sonraki maç için avantaj yakalamak. İyi bir takımla oynayacağız" dedi.

Spor 14-02-24 18:32