Zorla Getirilme Karari Haberleri

Cinsel istismarcı sucunun gizli odadaki notları ortaya çıktı! 'Sözümü dinlemezsen çok acı veririm'

Bağcılar'daki mahalle sucusunun yıllarca çocuklara tecavüz ettiği haberi Türkiye'nin gündemine oturdu. Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Ş. hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. İddianamede, beyanlarına yer verilen çocuklar istismara uğrarken videolarının çekildiğini ve bu görüntülerin Metin Ş. tarafından kendilerine zorla izletildiğini anlattı. İşte detaylar...

Haber 2024-03-22 18:05:58

Yasa dışı kazancın toplam değeri 236 milyar doları buldu

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından hazırlanan bir rapora göre, zorla çalıştırmadan elde edilen yasa dışı kazançlar yılda 236 milyar doları buluyor.

Finans 2024-03-19 13:39:21

Bikinili kadına yaklaşıp zorla dokunarak fotoğraf çektirdiler! Hong Kong'taki görüntüler tepki çekti

Çin'de kaydedildiği iddia edilen görüntüler, sosyal medyada gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde plajda tek başına güneşlenen bikinili kadına bir grup erkeğin yaklaştığı görülüyor. Genç kadına zorla dokunarak fotoğraf çektiren adamlar, kadının tepki göstermesine ise aldırmazken; sosyal medyada paylaşılan görüntüler olay oldu.

Trend 2024-03-18 13:57:20

Ana sınıfındaki kıza yaptıkları iğrenç! 3 kız kardeşi hayattan soğuttu: Beni bisikletin önüne oturttu, zorla dudağımdan öptü, kalçama vurdu

Adana'da H.İ. (48) adlı kişinin eşinin yeğenleri olan 3 kız kardeşe yaptığı öne sürülen sapıklıklar mide bulandırdı. Mağdur kardeşlerden biri "İlkokul 1’inci sınıftayken beni ve oğlunu bisikletle okuldan aldı. Beni bisikletin ön tarafına oturttu. Özel bölgeme dokundu" diye konuştu. Bir diğer kardeş ana sınıfındayken H.İ.'nin kendi cinsel bölgesine dokundurttuğunu öne sürdü. H.İ. hakkında verilen mahkeme kararı nedeniyle kız kardeşler yıllardır huzur bulamıyor!

Haber 2024-03-13 12:42:48

Burdur'da mahkemenin verdiği karara baba isyan etti! 'Burnu kırılmış, bacağı kırılmış, zorla tecavüz edilmiştir'

Burdur'da 1 çocuk annesi Ayşe Işık, evde çıkan tartışmada kendisini darp eden kocası İsmail Işık'ı öldürmüştü. Dava ile ilgili görülen duruşmada "Benim 1 yaşında epilepsi hastası çocuğum var. Adaletinize sığınıyorum" diyen Işık'a haksız tahrik indirimiyle 15 yıl 10 ay hapis cezası verildi. Karara isyan eden Işık'ın babası "10 yıldır eziyet gören bir kadın bugün 15 yıl ceza almıştır. Burnu kırılmış, bacağı kırılmış, zorla tecavüz edilmiştir" dedi.

Haber 12-03-24 19:17

Netflix dizisi değil gerçek! Çete lideri 'Barbekü' ülkeyi ele geçirdi başbakan zorla istifa ettirildi

Kuzey Amerika'da yer alan Haiti'de son günlerde yaşananlar Netflix dizilerini hatırlatıyor. Haiti başbakanı Henry, kaos sonrası istifa ettiğini duyurdu. 'Barbekü' lakaplı Jimmy Cherizie, çetelerin lideri konumunda ve ülke yönetiminde de oldukça söz sahibi!

Haber 12-03-24 14:36

Eşini cinsel içerikli videolarla tehdit edip fuhuş yaptırdı! İğrenç detay ortaya çıktı: 70 bine satıldım, hamileyim

Osmaniye'de yıllardır yaşanan ve yeni ortaya çıkan olay akıllara durgunluk verdi. Suriye uyruklu Luey H. eşi ve Suriye'den yasa dışı yollarla yanına sığınan akrabası A.A.'ya zorla fuhuş yaptırdı. Eşini cinsel videolarla tehdit eden Luey H.'nin akrabasını da 5 ay önce 55 yaşındaki bir adama 70 bin lira karşılığında sattığı ortaya çıktı. Satılan kadının 1 aylık hamile olduğu tespit edildi.

Haber 11-03-24 12:00

Alacaklı olduğu kişiye kabusu yaşattı! 6 kişi 2 gün boyunca...

Kocaeli’de S.S. (30), borçlu olduğu Y.Ç. (26) ve onun arkadaşları tarafından zorla götürüldüğü evde 2 gün boyunca darp edildi. Kolu ve ayak bileği kırılan S.S. hastaneye kaldırılırken, 6 şüpheli ise yakalandı. Y.Ç.’nin S.S.’yi darp ettikten sonra cep telefonu ile üzerindeki değerli eşyaları gasp ettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 03-03-24 14:59

Yozgat'ta eve çağırdıkları kişiyi darbederek zorla senet imzalatan 3 zanlı tutuklandı

Yozgat'ta otomobil tamiri bahanesiyle eve çağırdıkları kişiyi darbederek zorla 1 milyon liralık senet imzalattığı öne sürülen 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 28-02-24 10:26

Taksici skandalı kamerada! Yaptığı 'pes' dedirtti: 'Zorla götürmüyorum, başka taksiye binin'

Beşiktaş'tan aldığı iki kişiyi Şişli'ye götürmek için 250 lira isteyen, ısrarlara rağmen taksimetre açmak istemeyen taksi şoförü müşterileri araçtan indirdi. Müşterilerle taksi şoförü arasındaki diyalog cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayı görüntüleyen müşteri, "Taksici skandalı" başlığıyla görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Taksicinin müşteriye söyledikleri ise 'pes' dedirtti.

Haber 26-02-24 12:30

Eve zorla girip... Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması tamamlandı! İşte istenen ceza

Fenomen Dilan Polat ve Engin Polat bir süredir çeşitli suçlardan dolayı tutuklanmıştı. İstanbul Çekmeköy'de oturan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmadan önce komşularıyla yaşadığı kavgayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

Magazin 22-02-24 14:48

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SON DAKİKA: 8 ay sonra ilk kez! Politika faizinde frene basıldı

Son dakika haberi… Merkez Bankası faiz kararı için beklenen açıklama geldi. Milyonların merakla takip ettiği ‘Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?’ sorusu yanıt buldu. Şubat 2024 politika faizi geçtiğimiz ay yüzde 45 seviyesine yükseltilmiş, Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı metninde faizde sona gelindiği sinyali verilmişti. İşte TCMB faiz kararı son dakika haberinin detayları…

Finans 22-02-24 14:00

Kore'de yaşayan Türk'ten korkutan doğum hikayesi! Resmen zorla doğum yaptırdılar... Çocuğum doğmaya hazır değildi

TikTok'ta 'hwanggizem' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Kore'de doğum yaptığı sırada yaşadığı korkunç bir deneyimden söz etti. Bebeğinin 38 hafta 2 günlükken zorla doğurtulduğunu söyleyen genç kadın, "Aynı ilk günkü gibi aynı acıyı hissediyorum. Bildiğiniz tepe çıktı ve karnıma bastırdı" dedi.

Trend 22-02-24 08:17

'Doktorum' deyip evine zorla girdi... 84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırı! 'Perdeleri kapattım, şalvarını çıkardım'

Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun, zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun tutuklanırken kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.

Haber 21-02-24 12:50

Serdar Ortaç sarhoş şekilde yayın açtı! Yardımcısı Söz vermiştin diyerek zorla telefonu elinden aldı

Şarkıcı Serdar Ortaç, Instagram hesabında yine sarhoş bir şekilde canlı yayın yaptı. Ortaç'ın sözleri yine çok konuşulurken takipçileri şarkıcının canlı yayını kapatmasını istedi. Şarkıcının yardımcısı araya girerek telefonunu zorla elinden alıp canlı yayını kapattı.

Magazin 20-02-24 15:52

'Kayımvalidem ve eşim müstehcen görüntüler izliyor' deyince ortalık karıştı! Esra Ezmeci'deki itiraf herkesi şoke etti! 'Utanma yok mu sizde?'

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin programındaki bir itiraf yine ağızları açık bıraktı. Göksu Hanım, eşinin çalışmadığını aynı evde yaşadıkları kayınpederinin alkolik olduğunu kayınvalidesinin de müstehcen görüntüler izleyerek kendisine zorla göstermeye çalıştığını söyleyerek Esra Ezmeci'den yardım istedi.

Magazin 17-02-24 07:04

'Çocuk gelin' skandalı bakanlığı hemen harekete geçirdi! İğrenç iddia sosyal medyada hızla yayıldı, ihbar kabul edildi

Sosyal medyada yapılan paylaşım gündem oldu, iğrenç olayın önüne geçilmesi adına bakanlığın adımı gecikmedi. 16 yaşındaki kız çocuğuyla ilgili iddia üzerine açıklama geldi. Zorla evlendirileceği belirtilen o çocuk için harekete geçildi.

Haber 12-02-24 08:02

Ahlak Büro Amirliği ekiplerinden masaj salonuna fuhuş operasyonu! Gözaltına alındılar

İstanbul'da fuhuş operasyonu... Masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 3’ü kadın 7 kişilik şebeke polis tarafından yakalandı. Operasyonda zorla fuhuş yaptırıldığı tespit edilen 6 yabancı uyruklu kadın da kurtarılırken, cep telefonlarına incelenmek üzere el konuldu.

Haber 11-02-24 11:26

Türk gezgin çiftin Bali'de zor anları! Saniye saniye kamerada... Sopalı saldırıya uğradılar: Etten duvar ördüler

Türk gezginler Fatoş-Niyazi Solak çifti Endonezya'nın Bali bölgesinde başlarına gelen bir olayı sosyal medyadan paylaşarak gündem yarattı. Dünyayı gezerken kaydettikleri seyahat deneyimleri sayesinde sosyal medya kitlesine ulaşan Solak çifti, "Tahminimce bizi zorla odaya sokup pasaportumuzu alarak bizi tehdit edeceklerdi" dedi.

Trend 09-02-24 14:38

İş insanlarına yabancı kadın tuzağı! Gizlice fotoğraflarını çekip...

Mersin'de yabancı uyruklu kadınları zorla çalıştırıp, ağlarına düşürdükleri iş insanlarının videolarını çekerek tehdit ve şantaj yaptıkları belirlenen suç örgütüne operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 10 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 4'ü ev hapsine çarptırıldı, 2 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Yakalanan 27 kadından yabancı uyruklu 17'si sınır dışı edildi. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 10:59

Felçli kadına cinsel saldırı! Her satırı iğrenç: 'Bacaklarını okşadım, yüzünü öptüm...'

Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulundu. Tutkun yakalanıp tutuklanırken, kadın beyin kanaması geçirip, hayatını kaybetti. 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Tutkun, "Altında bulunan şalvarını çıkardım. Tokat attım, bacaklarını okşadım, yüzünü öptüm. Bağırmaması için ağzını elimle kapadım. Ancak kendi kıyafetlerimi hiç çıkarmadım" dedi. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 11:40

Kadını kolundan tutup zorla taksiye bindirmeye çalıştı! Yer: Kadıköy...

Kadıköy’de bir şahıs kolundan tuttuğu kadını zorla ticari taksiye bindirmeye çalıştı. Çevredekiler de araca bindirilen kadını kurtarmaya çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 03-02-24 16:41

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Cumhurbaşkanı adaylarını ilk fırsatta siyasetten zorla emekli ettiler

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivil Toplum Kuruluşları Bursa Buluşması Programı'nda açıklamalarda bulundu. Muhalefete yüklenen Erdoğan "Millete umut diye pazarladıkları cumhurbaşkanı adaylarını ellerine geçirdikleri ilk fırsatta siyasetten zorla emekli ettiler. Bay Kemal'e cüzzamlı muamelesi yaptılar. Tamamen siyaset mühendisliği ürünü bir proje olan 6'lı Masa kurgusunun organizatörleri eninde sonunda ortaya çıkacaktır." dedi.

Haber 02-02-24 17:41

Zorla genç kadının evine girip saldırdılar! Tecavüzcülerin elini kolunu sallayarak evden çıktığı anlar güvenlik kamerasına takıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Brooklyn bölgesinde bir kadının evine tanımadığı iki adam girdi. Genç kadının evinde hırsızlık yapmaya başlayan adamlar ev sahibini görünce ona saldırdı. İki saldırgandan birinin kendisine tecavüz ettiğini polislere bildiren kadının evini gören güvenlik kamerası görüntülerinde saldırganların elini kolunu sallayarak uzaklaştığı fark edildi.

Trend 31-01-24 13:27

14 yaşındaki küçük kızı hamile bıraktı! Avukatı Whatsapp yazışmalarını okudu: Mahkeme 'mağdur minyon' diyerek affetmedi

Bursa'da 22 yaşındaki Şahin K., sevgilisi 14 yaşındaki C.B.'yi istismar edip hamile kalmasına neden oldu. Mağdur hamile olduğunu anlayınca ailesiyle şikayetçi oldu. Sanığın avukatı ilişkinin zorla yaşanmadığını iddia ederek Whatsapp yazışmalarını okudu. Şahin K. mağdurun yaşını bilmediğini savundu ancak mahkeme heyeti mağdurun minyonluğundan dolayı ilk kez gören birinin de bunu anlayacağını belirterek 18 yıllık cezada indirim yapmadı.

Haber 30-01-24 11:59

Faili meçhul 'Taçsız Kral' cinayeti 18 yıl sonra çözüldü! Detaylar tüyler ürpertti

Bursa’da 18 yıl önce işlenen "Taçsız Kral" cinayeti, polisin dosyayı yeniden açmasıyla çözüldü. Cinayetin detayları tüyler ürpertirken, şüphelilerden 2’sinin öldüğü bir diğerinin başka bir suçtan cezaevinde olduğu tespit edildi. Son şüpheli ise gözaltına alındı. Olayları tüm detaylarıyla anlatan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Cinayet kurbanının, ilişki yaşadığı kadının akrabaları tarafından evinden zorla kaçırılıp ormanlık alana götürülerek bıçak ve silahla öldürüldüğü belirlendi.

Haber 26-01-24 09:59

İzmir’de 12 yaşında bıçakla öldürülen Behiye son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde kapının camını kırarak zorla içeri giren yabancı uyruklu şahsın anneyi bıçakla yaraladığı, çığlık atan 12 yaşındaki kızı da bıçaklayarak öldürmesi olayında hayatını kaybeden Behiye son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 25-01-24 14:15

Bursa'da eski kız arkadaşını kafa darbeleriyle yaraladığı öne sürülen sanık hakim karşısında

Bursa'da eski kız arkadaşını zorla aracına bindirip yüzüne birçok kez kafa atarak yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 22-01-24 12:05

Eski sevgilisini eğlence mekanında görünce deliye döndü! 'Cinsel içerikli mesajların' ardından bir detay daha ortaya çıktı: 'Vücudumda defalarca sigara söndürdü'

Eğlence mekanında eski sevgilisini görünce adeta deliye dönen 51 yaşındaki İrfan Şahin, zorla dışarı çıkardığı Sibel Kahraman'a dehşeti yaşattı. Zorla bindirdiği otomobilde Kahraman'ın yüzüne 9 kez kafa attığı iddia edilen Şahin tutuklandı. Suçlamaları reddeden Şahin, Kahraman'ın, evine girerken düştüğünü iddia etti. Kahraman ise eski sevgilisinin cinsel içerikli mesajları yüzünden ayrıldığını bu yüzden de kendisine şiddet uyguladığını ve vücudunda sigara söndürdüğünü söyledi.

Haber 22-01-24 11:08

Zorla cinsel ilişkiye girdiği yatağın altında mahsur kaldı! Ücra dehşet kulübesinde 3 ay: Sapık katil ailesini gözlerinin önünde katletti

Gözüne kestirdiği kızla cinsel ilişki yaşamak için her yola başvuran sapık aile katliamı yapmaktan da geri durmadı! ABD'nin Wisconsin eyaletinde yaşayan Jayme Closs'a 13 yaşındayken saplantılı bir ilgi duyan Jake Patterson, gece eve girip Jayme'in ailesini kızın gözleri önünde katletti. Jayme'i ücra bir kulübeye götürüp haftalarca zorla yatağına alan gözü dönmüş katilin Jayme kaçmasın diye kurduğu 'yatak' düzeneği kan dondurdu.

Trend 22-01-24 08:38

Türkiye günlerce onları konuşmuştu... Çocuk gelin, çocuk damada geri döndü! 'Kocamı çok seviyorum'

Balıkesir'de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen, ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K. (17), Kütahya'da oturan çocuk damadın yanına döndü. D.K., "Her şey eskide kaldı. Kocamı çok seviyorum. Kocam ile çok mutluyum" dedi. D.K.'nin babası Y.K.'nin, sosyal medyada kızının fotoğrafını yayınlayıp, 'Bu kız satılıktır' diye yazdığı, kızına 250 bin lira fiyat verdiği ortaya çıkmıştı. İşte detaylar...

Haber 21-01-24 10:59

15 yaşındaki kız öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi! Susması için ailesiyle tehdit etti... 'Gizli sevgililik' teklif etmişti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletindeki bir lisede öğretmen olarak görev yapan Emily Lehneis isimli bir kadın, 15 yaşındaki öğrencisiyle zorla birliktelik yaşama suçundan tutuklandı. Hamile olan öğretmenin kız öğrencisine 'gizli sevgililik' teklifi ettiği ve yaşananları anlatmaması için onu tehdit ettiği ortaya çıktı.

Trend 17-01-24 08:08

İstanbul'da toplu taşımaya zam! '8+1 taksi plakası sahibi taksiciler' kararın ardından zorla binaya girmeye çalıştı: Gözaltılar var

İstanbul’da toplu taşımaya zam geldi. UKOME toplantısının ardından otobüs, metro, tramvay ücretleri yüzde 18, taksi indi bindi ücreti ve servis ücretleri yüzde 28,09 zamlandı. İstanbul'da farklı hatlarda çalışan '8+1 taksi plakası sahibi taksiciler', taş ve sopalarla binaya saldırdı ve camları kırarak içeri girmeye çalıştı. Taş ve sopalarla binaya saldıranlara polis müdahale etti. Çok sayıda ekibin sevk edildiği olayda gözaltılar olduğu bildirildi.

Finans 08-01-24 16:06

Adana'da alacağını zorla tahsil etmek isteyen sanık hakim karşısında

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, pompalı tüfekle girdiği iş yerinden alacağını zorla tahsil etmeye çalıştığı gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 08-01-24 14:13

Adana'da alacağını zorla tahsil etmek isteyen sanığa dava

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, pompalı tüfekle girdiği iş yerinden alacağını zorla tahsil etmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklanan sanık hakkında 22 yıl 5 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 05-01-24 12:15

Eşinin kolundan zorla aldığı bilezikler kripto para borsasında buhar oldu! Mahkemeden emsal karar: Dava açan herkes kazanır

Konya'da D. K. adlı adam eşinin kolundaki bilezikleri zorla aldı, kripto para borsasına yatırım yaptı ama işler umduğu gibi gitmedi. D. K.'nin 8 tane 35 gramlık bileziği bozdurup paranın tamamını kripto para borsasında kaybetmesi sonrası eşi E. K. boşanmak istedi. Mahkeme emsal nitelikte bir karara imza attı. Benzer bir durumu yaşayan herkesin dava açıp kazanabileceği değerlendiriliyor.

Finans 03-01-24 13:17

Kurye gibi gelip zorla eve girdiler! Ellerini ve ayaklarını bağlayıp kabusu yaşattılar

Bursa’da, internet arızasını gidermek için geldiği eve, birkaç gün sonra yanında kurye gibi giren arkadaşıyla birlikte gelen şüpheli, ev sahibini darbedip el ve ayaklarını bağladıktan sonra 20 bin dolar ve 15 bin TL’yi alarak kaçtı. Yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerden birinin, daha önce geldiği evde keşif yaptığı ortaya çıkarken, 2 kişinin siteye girdiği anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Haber 31-12-23 15:59

Tüfekle dernek kapısına dayanan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı

Çorum’da faaliyet gösteren bir derneğe pompalı tüfek ile zorla girmeye çalışan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 27-12-23 07:49

'Nerede görseniz kapısını zorlayarak girin' Şehit annesinden yürek yakan sözler! 'Dışarıdan kimse bilmiyor oğlum, bu ateş sönmüyor'

2016 yılında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye'nin annesi Fatma Üye, 'Tabuta Sığmayanlar' programındaki röportajında yürek dağlayan ifadeler kullandı. "Dışarıdan kimse kimseyi bilmiyor oğlum" diyen şehit annesi, "Bu ateş sönmüyor" dedi. Tüm Türkiye'ye şehit ailelerini ziyaret etmeleri için çağrıda bulunan şehit annesi, "Kapıları kapalı olsa bile zorla açsınlar. O evlerin ziyaret edilmeye ihtiyacı var. O kapı kapandığı zaman içerisi çok kötü" şeklinde konuştu.

Haber 25-12-23 14:16

Eski sevgilisinin yüzüne 9 defa kafa atıp Hadi şimdi git, şikayet et demişti! Attığı her kafa için 1 yıl hapis cezası istendi

Bursa'da eski sevgilisi Sibel Kahraman'ı gittiği bir eğlence merkezinden zorla çıkartarak otomobile bindiren ve 33 yaşındaki Kahraman'ın yüzüne 9 defa kafa atan tutuklu sanık İrfan Şahin için attığı her kafa darbesi için 1 yıl hapis cezası istendi. Şahin'in Kahraman'ı sürekli taciz ettiği ve cinsel içerikli mesajlar attığı öğrenildi.

Haber 23-12-23 12:26

Hollywood yıldızı Vin Diesel'e soğuk duş: Hızlı ve Öfkeli 5 çekilirken iğrenç taciz iddiaları! Elbisemi kaldırıp iç çamaşırımı indirmeye çalıştı

Dünyaca ünlü 56 yaşındaki aktör Vin Diesel cinsel taciz davasıyla şok yaşadı. Ünlü Hollywood yıldızının 2010 yılında Hızlı ve Öfkeli 5'in çekimleri sırasında eski asistanının zorla göğüslerini ellediği iddia ediliyor. Vin Diesel hakkındaki iğrenç iddialar bununla sınırlı da değil.

Magazin 22-12-23 10:13

Batuhan Karacakaya hakim karşısına çıktı! Eski sevgilisine zorla not okutturup video çektiği iddia edilmişti

Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay tarafından şantaj iddiasıyla mahkemeye verilmiş bir yıldan üç yıla kadar hapsi istenmişti. Batuhan Karacakaya hakim karşısına çıktı ve basına kapalı duruşma sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin 21-12-23 22:59

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI DOLAR ALIŞ - SATIŞ FİYATI 21 ARALIK 2023: Dolar ne kadar, euro kaç TL?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ve euro alış - satış fiyatında son durum vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Merkez Bankası faiz kararı Hafize Gaye Erkan liderliğinde gerçekleştirilen 2023 Aralık ayı PPK Toplantısı sonrası açıklandı. Peki, dolar ne kadar, euro kaç TL? İşte 21 Aralık 2023 Perşembe günü dolar ve euroda son durum...

Finans 21-12-23 15:39

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI ALTIN FİYATLARI 21 ARALIK 2023: Tam, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar, kaç TL?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatlarında son durum vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Merkez Bankası faiz kararı Hafize Gaye Erkan liderliğinde gerçekleştirilen 2023 Aralık ayı PPK Toplantısı sonrası açıklandı. Peki, tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 21 Aralık 2023 Perşembe günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 21-12-23 15:37

2023 ARALIK AYI MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI 2023: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?

Merkez Bankası faiz kararı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Hafize Gaye Erkan liderliğinde gerçekleştirilen PPK Toplantısı sonrası yayımlanan duyuruda "Kurul, parasal sıkılaştırma adımlarını en kısa zamanda tamamlamayı öngörmektedir." ifadesine yer verildi. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? İşte 2023 Aralık ayı Merkez Bankası faiz kararı...

Finans 21-12-23 14:14

ARALIK AYI 2023 MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu, yüzde kaç?

Merkez Bankası faiz kararı Hafize Gaye Erkan liderliğinde gerçekleştirilen 2023 Aralık ayı PPK Toplantısı sonrası belli oldu. Bilindiği üzere TCMB Kasım ayında politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkarmıştı. Ekonomiye dair gelişmeleri yakından takip eden vatandaşlar yapılan açıklamaya dair araştırma yapıyor. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne oldu, yüzde kaç?

Finans 21-12-23 14:10

Yasak aşk cinayetini canlı yayında itiraf etmişti! Arama geçmişi tüyler ürpertti: 'Zorla ilişkide çocuk olur mu?'

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadağ (25), eşi Mithat Kocadağ (31) ile yaşadığı yasak aşk tartışması sonrası ortadan kayboldu. 6 ay boyunca haber alınamayan Kocadağ'ın, eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Canlı yayında cinayeti itiraf eden katil eş, takdir indirimi uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. İfadesi tüyler ürperten Kocadağ'ın internet araması geçmişi de kan dondurdu. İşte detaylar...

Haber 20-12-23 17:59

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI ÖNCESİ DOLAR ALIŞ - SATIŞ FİYATI: Bugün dolar ne kadar, euro kaç TL? Gözler yarınki toplantıda

Dolar ve euroda son durum vatandaşlar tarafından merak edildi. Bugün döviz kurunda geçerli olan güncel rakamlar arama motorlarında sorgulanıyor. Aralık ayı Merkez Bankası faiz kararı yarın açıklanacak. Bilindiği üzere TCMB Kasım ayında politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. Ekonomiye dair gelişmeleri yakından takip eden vatandaşların gözü 2023 Aralık ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklamasında olacak. İşte 20 Aralık 2023 Çarşamba günü dolar ile euroda son durum...

Finans 20-12-23 15:11

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI ÖNCESİ ALTIN FİYATLARI 20 ARALIK 2023! Tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? Gözler yarınki toplantıda

Altın fiyatları 20 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Aralık ayı Merkez Bankası faiz kararı yarın açıklanacak. Peki, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 20 Aralık 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 20-12-23 15:08