Zula Anip Haberleri

Kaçakçıların naftalinli ve parfümlü zula yöntemi Asır'ın hassas burnundan kaçmadı

Bolu'da yolcu otobüsündeki valiz ve sırt çantasında, narkotik detektör köpeği "Asır" desteğindeki aramada 22,5 kilo uyuşturucu ele geçirilen zanlı yakalandı.

Yurthaber 2023-01-03 15:08:07

Mersin'de 105 kilogram eroin ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı

Seyir halindeki tırın dronla tespiti, aracın durdurularak sürücünün yakalanması ve polis ekiplerince yapılan aramada "ipe bağlı kızaklı zula tekniğiyle" gizlenen eroinin bulunması anbean görüntülendi

Yurthaber 2022-08-06 10:20:07

Zula ne demek? Zula kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta kullanmasak da hafızamızda yer eden pek çok kelime vardır. Televizyondan, internetten ya da günlük hayatta duyduğumuzda dikkatimizi çeken bu kelimelerin anlamları zaman zaman merak uyandırabilir. İnternette aratarak ulaşılan kelime anlamları Türk Dil Kurumu tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda yayımlanmıştır. Zula kelimesi de detaylı bir şekilde incelenen sözcükler arasındadır. Zula ne demektir?

Egitim 2022-05-23 21:02:32

Zula etmek ne demek? Zula etmek TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Zula etmek ne demektir? Zula etmek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 2022-05-17 19:45:07

Erzurum polisi, uyuşturucuyla mücadeleye geçit vermiyor

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yurt dışından getirilmek suretiyle sınır illerden batıya yapılacak uyuşturucu sevkiyatlarının önlenmesine yönelik kararlı bir çalışma yürütüyor - İlginç zula yöntemlerine başvuran uyuşturucu kaçakçıları, sevk için yastık kılıfı, valiz kulpu, lavaş ekmek, kitap, çalgı aletlerini kullansalar da polisin titiz çalışmasıyla yakayı ele veriyor

Yurthaber 19-02-22 12:18

Vodafone Freezone Zula Cup 2021 başlıyor

Eleme sürecinde 128 takımın mücadele edeceği turnuvanın ödül havuzu 40 bin TL'den oluşuyor

Yurthaber 03-12-21 10:24

Liderleri 17 yaşında! Hırsızların 'zula' tuvaletinden çıkanlar şaşkına çevirdi

İstanbul'da, evlerin kapılarını kredi kartı kullanarak açıp binlerce lira değerinde ziynet eşyası ve elektronik eşya çalan 8 kişilik çete 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından yakalandı. Operasyon sırasında şüphelilerin klozete atarak saklamaya çalıştıkları yaklaşık 50 bin lira değerinde ziynet eşyası polis ekipleri tarafından bulundu. Çete lideri olduğu iddia edilen 17 yaşındaki Ç.F.'nin daha önceden 53 kez polis tarafından yakalandığı öğrenildi.

Haber 09-07-21 13:39

(ÖZEL) Gaziosmanpaşa’da zehir taciri kardeşler yakalandı

Gaziosmanpaşa’da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen iki kardeş, “zula evi” olarak kullandıkları ikamette yakalandı.

Haber 28-03-21 16:51

Aracın kapısından 2 bin 240 adet uyuşturucu hap çıktı

Kastamonu’da jandarma ekiplerince durdurularak arama yapılan şüpheli bir aracın kapı kısmına zula edilmiş halde, 2 bin 240 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Araç ilçesine bağlı Yenice köyü D-30 karayolu üzerinde yol kontrolü ve devreyi faaliyetini yürüttüğü sırada şüphelenilen bir aracı durdurdu.

Haber 15-02-21 13:46

ASKİ E-spor Kadın Zula Takımı bu yıl da iddialı

ASKİ E-Spor Kulübü Kadın Zula Takımı, 27 Şubat’ta başlayacak Zula Kadınlar Ligi öncesi kampa girdi.

Yurthaber 06-02-21 12:08

Doğru Zula taktikleri ile başarı alışkanlığı kazanacaksınız!

Son dönemin popüler oyunlarından biri olan Zula'da başarılı olmak birçok etmene bağlı. Ancak Zula taktikleri de oyunda başarıya ulaşmanızda önemli yer tutar. Battle Royale modu bulunan ve Zula Mobile adıyla iOS, Android gibi mobil platformlarda bulunan oyunun bir parçası iseniz sıkı durun, size 2021 yılının zula taktiklerini anlatıyoruz.

Haber 25-01-21 18:23

Başkan Büyükakın “Elektronik sporlarda da bizim varlığımız devam edecek”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Zula Turnuvası’nda final heyecanı yaşandı.

Yurthaber 29-12-20 11:35

Kahramanmaraş’ta uyuşturucuya 8 tutuklama

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına ve kuryelerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda zula edilerek saklanmış çeşitli miktarlarda, farklı uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Haber 25-12-20 13:40

Kocaeli Zula Turnuvası başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve bir oyun şirketinin iş birliğiyle online olarak düzenlenen ‘Kocaeli Zula Turnuvası’ başladı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve bir oyun şirketinin işbirliğiyle gerçekleşen Kocaeli’ndeki Zula oyuncularının birbirleriyle kıyasıya mücadele edeceği, 10 bin TL ödüllü ‘Kocaeli Zula Turnuvası’ başladı.

Yurthaber 22-12-20 14:44

(Özel) İstanbul’da kavga ihbarına giden polisin bastığı evden uyuşturucu fışkırdı

Kağıthane’de bir akaryakıt istasyonu önünde çıkan kavga ihbarına giden polis ekipleri, bir şahsın otomobilin içerisinden attığı uyuşturucuyu ele geçirdikten sonra tespit ettikleri zula evine baskın düzenledi.

Haber 20-12-20 09:55

Ulucanlar Cezaevi’nin 135 yıllık çeşmesinden ‘zula’ çıktı

135 yıllık tarihi Hapishane Çeşmesi, Altındağ Belediyesi tarafından restorasyona alındı.

Haber 19-12-20 10:00

Kocaeli Zula Turnuvası’nın kayıt süresi uzatıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘Kocaeli Zula Turnuvası’nın kayıt süresi yoğun istek üzerine Cuma gününe kadar uzatıldı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek ‘Kocaeli Zula Turnuvası’nın kayıt süresi pazartesi günü son buluyordu.

Yurthaber 15-12-20 15:44

(Özel) İstanbul’da “yastık içi” torbacı nefes kesen operasyonla yakalandı

İstanbul’da polis ekiplerinin bir süredir takip ettiği ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle madde bağımlılarını evine çağırarak zula olarak kullandığı yer yastıklarından uyuşturucu satan torbacı, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Haber 15-12-20 09:14

İnşaat demirleri arasında uyuşturucu ele geçirildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir kamyonetin kasasında bulunan inşaat demirlerinin arasına gizlenmiş 17 kilo 220 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’ suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında 7 Aralık 2020 günü ilimiz Yüksekova ilçesi polis kontrol noktasında yapılan çalışmalarda batı illerine götürülmek üzere durdurulan bir adet kamyonetin kasasında bulunan inşaat demirlerinin içerisine özel zula yöntemi ile gizlenmiş vaziyette toplamda 17 kilo 220 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

Haber 09-12-20 19:30

Aracının zulasında uzun namlulu silah ele geçirilen 1 kişi tutuklandı

Bayburt’ta yol uygulamasında aracında ‘zula’ diye tabir edilen gizli bölmeye saklanmış kalaşnikof marka uzun namlulu otomatik silah ele geçirilen şüpheli tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Bayburt - Erzurum kara yolu üzerindeki yol uygulama noktasında KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 76 plakalı araç durduruldu.

Yurthaber 03-12-20 10:50

Kocaeli’de Zula Turnuvası heyecanı başlıyor

Kocaeli’de yaşayan Zula oyuncularının kendini göstermesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi, "Kocaeli Zula Turnuvası" düzenliyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Lokum Games iş birliğiyle korona virüs sebebiyle izolasyon sürecinde evlerinde olan gençler için 16 Aralık’ta online olarak “Kocaeli Zula Turnuvası” düzenliyor.

Yurthaber 29-11-20 15:06

Otomobilin zulasından 1.5 milyon liralık uyuşturucu çıktı

Bursa’da Jandarma ekiplerinin yaptığı uygulama sırasında durdurulan otomobilden zula diye tabir edilen gizli bölmelere konulmuş 5 kilogram metamfetamin maddesi ele geçirildi.Piyasa değeri 1.5 milyon lirayı bulan uyuşturucu maddeyi şehre sokmak isteyen 2 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, yüklü miktarda satışa hazır metamfetamin maddesinin Bursa’ya getirileceği bilgisini alan Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Orhaneli İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri ile birlikte Orhaneli ilçesi Yürücekler Mahallesi Orhaneli-Bursa karayolu üzerinde 01 plakalı bir otomobili durdurdu.

Haber 18-11-20 12:37

Zula Süper Lig 6. Sezon şampiyonu belli oldu!

Zula Süper Lig 6. Sezon şampiyonu sonunda belli oldu. Kıyasıya mücadelenin geçtiği sezonda Çamlıca Espor şampiyonluğa ulaştı.

Trend 16-11-20 18:09

Jandarmadan yurtdışı uyuşturucu sevkiyatına darbe

Muş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Avustralya’ya gönderilmek üzere hediyelik pakete preslenerek zulalanmış 6 kilo 212 gram kokain maddesi ele geçirdi.Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, 19 Ekim 2020 günü saat 15.00 sıralarında Muş’un merkez ilçesi mülki sınırları içerisinde, Van ilinde ikamet eden şüpheli şahıslar tarafından zula yapılmak suretiyle hazırlanan hediyelik paket içerisinde bulunan uyuşturucu maddenin (kokain maddesi) Van’dan getirilerek Muş’ta kargo ile Avustralya’ya gönderileceği bilgisinin alındığı belirtildi.

Yurthaber 21-10-20 11:18

Aksaray polisinden büyük uyuşturucu operasyonu

Aksaray’da KOM ve NSM ekiplerinin bir otomobile yönelik gerçekleştirdiği operasyonda otomobilin bagaj kısmına yapılmış özel zula bölmede 79 kilo 750 gram plaka esrar ve 23 bin adet captagon isimli uyuşturucu hap ele geçirildi.Operasyon, Aksaray - Adana karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasında gerçekleştirildi.

Haber 18-09-20 10:20

Migros'tan e-spor turnuva platformu

e-sporun en popüler oyunları League of Legends, Zula, FIFA ve Valorant kategorilerinin yer alacağı turnuva 6 hafta sürecek

Yurthaber 19-08-20 13:13

Zehir tacirleri bavulun borusunu zula olarak kullandı

Denizli’de uyuşturucu madde ticaretini önlemek için çalışmalarını sürdüren Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, düzenledikleri operasyonlar sonucunda 13 şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Yurthaber 10-08-20 17:26

Büyükşehir “Evdekal espor turnuvası” ile espor severleri buluşturuyor

Başkent’te profesyonel Espor aktivitelerini geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Espor Kulübü, koronavirüs sebebiyle izolasyon sürecinde evlerinde olan gençler için 20 Mayıs’ta Ankara “EvdeKal Zula Espor Turnuvası” düzenliyor.

Yurthaber 14-05-20 13:18

Genç prodüktör Tolga Aykut yeni projelerini anlattı

Genç prodüktör Tolga Aykut, yeni kurmuş olduğu müzik şirketi ile müzik dünyasına gündemden düşmeyecek yeni projelerle 2020’ye ses getirecek başarılara imza atmaya hazırlanıyor.2016 yılından itibaren Zula Müzik çatısı altında yaptığı prodüksiyonlar, başarılı performans ve müzik dünyasındaki bir çok kaliteli ve farklı işler ile gündemden düşmeyen isimlerle çalışan yeni nesil yapımcı Tolga Aykut, son günlerde adından söz edilen Irmak Arıcı’nın da ilk single yapımcısı.

Yurthaber 02-03-20 15:44

Nimo TV, Türkiye pazarına giriyor

Nimo TV Türkiye Sorumlusu Yuzhi Yang: - "Platformumuz genç nüfusa hitap ettiği için Türkiye'ye yatırım yaparak iyi bir adım attığımızı düşünüyorum. Diğer ülkelerdeki başarılarımız da Türkiye pazarına girme konusunda bizi teşvik etti" - "Çin'deki en büyük canlı yayın platformu olduğumuz için Türkiye pazarına da öz güvenle bakıyoruz. Türkiye'de de aynı başarıyı yakalamayı istiyoruz" - "Türkiye'de bulunan büyük e-spor oyuncuları ve takımları ile anlaşma yaparak bunları Nimo TV'ye çekmeyi hedefliyoruz. Türkiye'de en çok tutulan ZULA ve PUBG gibi oyunlar üzerine kurulmuş çevrim içi ve çevrim dışı birçok aktivite düzenlemeyi hedefliyoruz"

Haber 02-02-20 11:00

TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası'nda kazananlar belli oldu

League of Legends oyununu Mental 5 takımı, PUBG oyununu Digital Athletics takımı, CS:GO oyununu İstanbul Wild Cats takımı, FIFA oyununu Galatasaray Espor'un FIFA oyuncusu İMertAL, Red Bull Son Şampiyon kapsamında düzenlenen Dota 2 oyununu Team Closer takımı ve Zula oyununu Mod-Z Espor kazandı

Yurthaber 23-12-19 13:18

İlk kadın Zula takımı kuruldu

Dünya Kadınlar Günü’nde Türkiye’de ilk kez kadınlara özel espor turnuvası düzenleyen Zula Oyun’un ilk kadınlar takımı, İstanbul Wildcats kulübünden geldi.

Trend 10-12-19 09:37

Gürcistan plakalı araçlarda kaçak içki ve kaçak sigara ele geçirildi

Ordu’da iki Gürcistan plakalı araçta yapılan aramalarda çok sayıda kaçak sigara ve kaçak içki ele geçirildi.Ordu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak sigara ve içki satışına yönelik yapılan çalışmalarda, Gürcistan plakalı bir araçta yapılan aramada zula halinde 33 karton (330 paket) gümrük kaçağı sigara, 9 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildi.

Yurthaber 11-11-19 15:24

Zula Süper Lig şampiyonu 4’üncü kez Galatasaray oldu

Zula Süper Ligi 4’üncü sezonunda haftalardır mücadele eden birbirinden başarılı 10 profesyonel takımın en iyilerini buluştururken, yapılan final karşılaşmasıyla Galatasaray Espor 4’üncü kez şampiyon oldu.Zula Süper Lig tarihinin en çekişmeli ve en heyecanlı karşılamalarına sahne olan 4’üncü sezonunda finalistler 200 bin TL’lik ödül havuzu için buluştular.

Haber 28-10-19 09:34

Tır dorsesindeki zula polisi de şaşırttı

Gaziantep’te polis ekipleri park halinde bulunan bir tırda yaptığı aramada bin 70 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Haber 22-10-19 13:07

Ayakkabı ile uyuşturucu sevkiyatına jandarma darbesi

Gaziantep’te jandarma ekipleri, uyuşturucu ticareti ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, çuvallar içerisindeki ayakkabılara zula edilmiş toplam 3 bin 475 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri istihbari çalışmalar sonucunda Gaziantep-Osmaniye-Adana (TAG) otoyolu üzerinde dinlenme tesisi bölgesinde uyuşturucu alışverişi yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti.

Haber 15-10-19 17:56

Türk oyun şirketleri küresel yatırımcıların gözdesi haline geldi

Türkiye'nin, büyük bir endüstri haline gelen oyun sektöründeki payı yerli firmaların atılımlarıyla artıyor - InGame Group Üst Yöneticisi Alpay Alptekin: - "Türk oyun şirketleri, kazandıkları başarılarla küresel yatırımcıların gözdesi haline geldi. Türkiye'de dünya çapında çok iyi oyun geliştiricileri var" - "Türkiye'nin yanı sıra 3 farklı kıtada, 10 bölgede, 11 farklı dilde oynanan oyunlar üretiyoruz. Amiral gemimiz yerli oyun 'Zula' başta olmak üzere bugüne kadar ürettiğimiz oyunlarla milyonlarca oyuncuya ulaştık. Gelecek 3 yıl içerisinde 100 milyon oyuncuya ulaşarak bölgenin en büyüğü olmayı hedefliyoruz" - xDrive Genel Müdürü Fatih Yalçın: - "İngiltere ve ABD'nin de aralarında bulunduğu birçok ülkeye profesyonel oyuncu koltuğu ihraç ediyoruz. Yerli üretime başlamamızla birlikte yabancı markaların yüzde 90 olan pazar hakimiyeti yüzde 4'e geriledi"

Haber 06-10-19 11:02

Çukur karakterleri bilgisayar oyununa taşındı

Türk yapımı "Zula" oyunu ve televizyon dizisi "Çukur" iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında, "Çukur" haritası ve oyuncuları "Zula"da deneyimlenecek - InGame Group Kurucu Ortağı Burak Gözalan: - "Önümüzdeki yıllarda oyun sektörü ve sinema endüstrisinin iç içe girdiğine çok daha fazla şahit olacağız. Bunun ilk örneği Türkiye'de Zula ve Çukur projesinde deneyimlenecek" - Ay Yapım Üst Yöneticisi (CEO) Kerem Çatay: - "Dizi ve oyun sektörleri, Türkiye'ye halihazırda yüksek katma değer sağlayan sektörler. Bu iş birliğinin hem her iki sektöre hem de ihracata katkı sağlayacağına inanıyorum. Ay Yapım için bu bir ilk adımdır, bundan sonra da oyun dünyasına yönelik projelerimiz olacak"

Haber 01-10-19 15:02

Eğlence dünyasının iki ismi el sıkıştı

Türkiye’de ve dünyada milyonlarca kişi tarafından sevilen Zula ve Ay Yapım’ın dizisi ’Çukur’, aynı projede bir araya geliyor.

Haber 01-10-19 14:08

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Organizasyon Tarih : 1 Ekim Yer   : İstanbul Mercure Otel Saat  : 10.00 InGame Group ve Ay Yapım Tarih : 1 Ekim Yer   : Nonstop Zula Espor Merkezi, Demirören İstiklal Saat  : 11.00 Tamoniki.com Basın Toplantısı Tarih : 1 Ekim Yer   : Wyndham Grand Levent, Hezarfen Salonu Saat  : 10.30 Hitit Bilişim Crane Cargo Lansmanı Tarih : 2 Ekim Yer   : Mövenpick Hotel, Levent Saat  : 9.30 İstanbul Moda Konferansı Tarih : 2-3 Ekim Yer   : Çırağan Sarayı,Balo salonu Saat  : 8.30-17.00 AYMOD - Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı Tarih : 2-5 Ekim Yer   : CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi Saat  : 10.00-18.00 CDEK CIS E-Commerce Summit 2019 Tarih : 3 Ekim Yer   : @meeting/Maslak Sun Plaza Saat  : 10.00 Türkiye Sigorta Birliği Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı   Tarih : 3 Ekim Yer   : Sheraton Grand İstanbul,Ataşehir Saat  : 14.30 BKM Bilgi Güvenliği Basın Toplantısı Tarih : 7 Ekim Yer   : Hotel Les Ottomans, Beşiktaş Saat  : 10.00-12.30 FASHION ON THE FEST Tarih : 7 Ekim Yer   : Feriye Palace Saat  : 11.00 10.

Finans 01-10-19 09:09

Hoparlör ve cips paketlerine zula halde uyuşturucu ele geçirildi

ÇORUM’da gerçekleştirilen operasyonda, otomobil hoparlörleri ve cips paketlerinin içerisine gizlenmiş halde çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Haber 30-09-19 11:13

Sigara kaçakçılarından kızaklı zula

Adana’da bir tırın kasasının alt tarafına kızak sistemi ise zulalanmış bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi.Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, sigara kaçakçılığının önüne geçmek için tedbirlerini artırdı.

Haber 09-09-19 10:52

Gelirin gerçek olduğu 150 milyar dolarlık sanal dünya

Dünyada yıllık yaklaşık 150 milyar dolarlık ticari hacmiyle 2,5 milyar insanın iştirak ettiği bir boyuta ulaşan çevirim içi (online) oyunlar endüstrisi, Türkiye'de de yoğun ilgi görüyor - OYUNDER Kurucu Başkanı Tansu Kendirli: - "Türkiye'de tekil olarak yaklaşık 35 milyon oyuncu olduğu gerçeği var" -Bilişim Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Cengizhan Büyükyurt: - "Artık dünya genelinde 2,5 milyardan fazla oyuncu var. 2018 yılında oyunlara yıllık yüzde 9,6 artışla 152,1 milyar dolar harcandı. Bu gelirin çoğu, 'League of Legends' (LOL) ve 'Overwatch' gibi ücretsiz online veya indirilebilir oyunlardan geliyor. Dünya genelinde milyonlarca kişinin oynağı yerli 'Zula, The Last One ve İstanbul gibi oyunlar da mevcut" - E-Spor Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı: -"10 sene sonra Türkiye'de e-spor takımı olmayan bir kulüp kalmayacak. Hatta dünyada da kalmayacak.' Bizim öyle bir inancımız var"

Haber 08-09-19 11:26

Jandarmadan kaçakçılık operasyonu: 2 tutuklama

Edirne’nin Keşan ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, 42 litre kaçak içki, 2 adet tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Keşan ilçesinde ikamet eden iki şahsın yurtdışından araçlarına zula yaparak, yasadışı yollar ile içki ve sigara getirdiği bilgisinin alınması üzerine harekete geçti.

Haber 21-08-19 10:08

Minibüs zulasında 8 kilo esrar ele geçirildi

GAZİANTEP'te, polisin uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik düzenlediği operasyonda 'zula' olarak adlandırılan gizli bölmelerde 8 kilo esrar ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Haber 27-06-19 18:22

DHA YURT BÜLTENİ-16 

Minibüs zulasında 8 kilo esrar ele geçirildi   Gaziantep'te, polisin uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik düzenlediği operasyonda 'zula' olarak adlandırılan gizli bölmelerde 8 kilo esrar ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Haber 27-06-19 17:56

Minibüs zulasında 8 kilo esrar ele geçirildi

GAZİANTEP'te, polisin uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik düzenlediği operasyonda 'zula' olarak adlandırılan gizli bölmelerde 8 kilo esrar ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Haber 27-06-19 17:16

Arda Balkay yeni şarkısını yayınladı

7 Haziran 2019’da yeni single çalışmasıyla karşımıza çıkan Arda Balkay bu kez “İnadını Sevdiğim” diyerek Yiğit Mahzuni imzalı şarkısını Cem Kılıç klip yönetmenliğinde Zula müzik etiketiyle yayınladı.Arda Balkay 17 Mart 1991’de İstanbul Eminönü’nde dünyaya geldi.

Haber 19-06-19 10:13

Torbacı evinin kartonpiyerini zula yaptı

Adana’da bir eve yapılan baskında kartonpiyer içinden 704 gram eroin ele geçirildi.

Haber 13-06-19 09:04