HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 2. bölüm Show Tv'de yayınlandı

Asla Vaçgeçmem son bölümüyle 19 Şubat Perşembe akşamı Show Tv'de ekrana geldi. Asla Vaçgeçmem 2. bölüm Nur ve Yiğit'in yüzleşmesine oldu. Bu yüzleşme çiftlikte taşları yerinden oynadı.

Asla Vazgeçmem 2. bölüm Show Tv'de yayınlandı

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Asla Vaçgeçmem 2. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dram türündeki dizinin başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Nihat Durak’ın oturduğu dizide, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak, Yağızkan Dikmen ve Poyraz Bayramoğlu rol alıyor. Asla Vazgeçmem son bölümde İclal'in uykusundan uyanması Kozan Çiftliği'ni alt üst etti. Öte yandan Nur ve Yiğit'in yüzleşmesinin ardından çiftlikte taşlar yerinden oynadı! Asla Vazgeçmem 2. bölümüyle 19 Şubat Perşembe akşamı Show Tv'de ekrana geldi.

ASLA VAZGEÇMEM 2. BÖLÜM ÖZETİ

İclal’in üç yıllık uykusundan uyanması Kozan Çiftliği’ni altüst etti. Asla Vazgeçmem son bölümde inanılmaz gerçekle yüzleşen Nur hayatının en mutlu gecesinde kabusu yaşarken, şok evlilikle neye uğradığını şaşıran Aytül için ise kabus yerini kızına kavuşma mutluluğuna bıraktı. Şimdiye kadar ipleri hiç elinden bırakmamış Yiğit ise kaderin bu inanılmaz oyunuyla hayatında ilk kez çaresizliği yaşadı.

Nur ve Yiğit’in büyük yüzleşmesiyle çiftlikte yer yerinden oynadı. Asla Vazgeçmem 2. bölümde İclal’in sağlık durumu, büyük baskı altında olan Yiğit’in elini kolunu bağlasa da Yiğit aşktan vazgeçemedi. Nur’u kaybetmemek için elinden geleni yaptı. Hayatının en büyük ihanetini yaşadığına inanan Nur ise Yiğit’ten ayrılmaya kararlıydı.

ASLA VAZGEÇMEM 2. BÖLÜM FRAGMANI:


En Çok Aranan Haberler