HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedel 4. bölüm Atv'de ekrana geldi

Atv'nin beğenilen dizisi Bedel don bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kitledi. Bedel 4. bölümde Vedat, Begüm'ü eve getirebilmek için harekete geçti. Ali ise oldukça zor durumdaydı.

Bedel 4. bölüm Atv'de ekrana geldi

İzleyiciden tam not alan Bedel son bölümü 19 Şubat Perşembe akşamı kaldığı yerden devam etti. Uğradığı haksızlıklara boyun eğmeyen Ali ve Begüm arasındaki çarpıcı hikayeyi konu alan dizinin bu bölümü, izleyiciye heyecanlı anlar yaşattı. Oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Berk Erçer, Necip Memili, Osman Alkaş, Rozet Hubeş, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi isimlerin bulunduğu Bedel 4. bölümde Vedat, Begüm'ü eve getirmek için elinden geleni yapmaya hazırdı. Diğer yandan Gönül Ali ve Begüm'ün bir arada olduklarından şüphelendi.

ALİ YARALANDI

Ali, Begüm'ün neden olduğu kurşun yarası nedeniyle kötü durumdaydı. Bedel 4. bölümde Begüm ona nasıl yardım edeceğini bilemedi. Vedat ise iz üstündeydi. Ne yapıp edip Begüm'ü buldu ve eve geri getirdi. Begüm'ün gidişiyle biraz olsun rahatlayan Nazan, Vedat'ın Begüm'ün peşinden gitmesini engellemek için yeni bir oyun denedi. Amacına adım adım yaklaştığını düşünen Nazan'ı kötü bir sürpriz bekliyordu.

GÖNÜL İREM'İ SIKIŞTIRDI

Ali ve Begüm'ün bir arada olduklarından şüphelenen Gönül, İrem'i sıkıştırır ancak İrem hiç bir şey söylemedi. İstediği bilgiyi bir tesadüf sonucu öğrenen Gönül, hemen sonrasında Vedat'la karşı karşıya geldi. Gönül'le ilgili büyük sır ortaya çıkmak üzereydi. Bedel son bölümde internette yayınlanan haber nedeniyle diken üstünde olan Sami, ailenin isminin bir skandala karışmasını engellemek için bütün hamlelerini yaptı. Sami'nin çabalarını yetersiz bulan Naciye, ipleri eline aldı.


En Çok Aranan Haberler