HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bülent Ersoy programı terk etti

Popstar Alturka programının bu haftaki canlı yayınında "çirkin çıkıyorum" kavgası vardı. Bülent Ersoy, Gülben Ergen'in stüdyo ışıkları nedeniyle güzel çıktığını öne sürüp canlı yayını terketti.

Bülent Ersoy programı terk etti

Bülent Ersoy’a Popstar Alaturka’nın yayını sırasında gelen bir mesaj ortalığı fena halde karıştırdı. Bülent Ersoy’a bir yakınından gelen mesajda “Canlı yayında Bülent Ersoy’un jüri koltuğunda oturduğu bölüm için ayarlanan stüdyo ışığının kötü olduğu ve Bülent Ersoy’un da erkanda bu ışıktan dolayı kötü görüntü verdiği” bilgisi iletildi.

GÜLBEN'İN IŞIĞI İYİ OLUNCA

Aynı mesajda Gülben Ergen için ayarlanan stüdyo ışığının ise çok iyi olduğu ve Gülben Ergen’in çok iyi çıktığı da Diva’ya iletince Bülent Ersoy’un sinirleri zıpladı. Son reklam arasında kendi ışığının düzletilmesini isteyen Diva’nın bu talebine canlı yayın devam ettiği için olumlu cevap verilemedi. Bunun üzerine Bülent Ersoy “ben bu kötü ışıkla daha fazla burada oturmam” diyerek son reklam arasında stüdyoyu terk ederek Popstar Alaturka’nın finalinde canlı yayına çıkmadı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler