HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cenk Eren aşkı hakkında konuştu!

Cenk Eren aşkı hakkında konuştu!

Sabancıların kızı Sadıka Sabancı'yla yaşadığı aşk herkesi şaşırtmış; Türk filmlerinin "zengin kız-şarkıcı genç aşkı" senaryosuna benzetilmişti. Aslında ayrılıkları da filmlerdeki gibi olmuş. Tam evlenecekken dedikodular, yanlış anlaşılmalar, kırılan gururlar ilişkiyi bitirmiş. Hikâyenin geri kalanı da yine filmlerdeki gibi... Cenk Eren kendini müziğe adadı, albüm çıkardı. Kendileri için yazılan şarkı "Dönüm Noktası" albüme adını verdi. Cihangir'deki mütevazı, sade ama şık dairesinin kapılarını açan Eren, albümünü ve ilişkisinin neden bittiğini anlattı: "Çevrem, toplum, etraf tarafından çok itham edildi. Ben de etten, kemikten insanım, kaldıramadım. Şan, şöhret, paranın geçici olduğunu anladım"

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, yeni albümünüz Dönüm Noktası'nın direktörlüğünü İzel yapmış çok iyi arkadaşsınız değil mi hatta nikâh şahidiniz olacak diye haberler çıkmıştı... Nikâh şahidim olacak bir sürü isim vardı ama hiçbiri olamadı. Albümde çok ismin emeği var. Şehrazat'ın çok güzel bir şarkısı var, Deniz Seki'nin de... Bir de ilk kez Türkü okudum ama değişik tarzda söyledim. Türkücüler ayaklandı.

Sadıka Sabancı'yla evlenme noktasına geldiniz ve ilişkiniz şaşırtıcı karşılandı...

Neden şaşırtıcı olsun?

Türk filmi senaryosu... Evet, ben de öyle düşünmüştüm. Öyle de oldu...

Peki neden ayrıldınız?

Hak etmediğim şeyler duydum ve yaşadım. Bunları karşındakine yansıtıyorsun, anlaşamadık.

Farklı ailelerden geliyor olmak etkiledi mi?

Dış faktörler çok fazla belirleyici olabiliyor. Siz evinize bir pencere yaptırırsınız, dış etkenler, yağmur, rüzgar, bir süre sonra yıpratır; malzemesi ne olursa olsun. İlişkiler de böyle. Dış etkenler çok fazla yıpratıyor.

Bizi de yıprattı.

Neydi o dış etkenler?

Toplum, etraf, arkadaşlarım herkes tarafından, çok fazla itham edildim. Toplum içinde yaşıyorum, hak etmediğim bir şekilde tanınmak yıprattı. Bir yerden sonra karşınızdaki insana bunu aksettiriyorsunuz. Sorunlar, tartışmalar, yıpranmalar başlıyor. Hiç olmazsa en başında vazgeçelim dedik.

İtham edildim, sinirlerim kaldırmadı

Bir ilişkide ne olmalı sizce?

Dış faktörler edepli olmalı. İki insanın ilişkisine daha farklı gözle, daha duyarlı bakılması, üçüncü kişilerin konuşmaması lazım... Çünkü etten, kemikteniz; benim de sinirlerim çelik gibi değil ki, kaldıramam, insanım ben.

Bundan sonrası için evlenmek ve çocuk sahibi olmakla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Hep söylerim "Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum" diye. Hayatımda en çok kıskandığım Ozan Doğulu ve Mustafa Sandal'ın baba olması. Mustafa Erdoğan'la Gülben Ergen de... Bayılıyorum ne güzel...

Sizin olmayacağını mı düşünüyorsunuz?

Evet işte biri çıktı karşıma onunla olacaktı, olmadı. İnsan bir umutsuzluğa kapılıyor. Sırf çocuğum olsun diye gidip biriyle olacak değilim. Çok rahat taşıyıcı anne de bulabilirim ama çocuğumu annesiyle beraber yetiştirmek isterim. O çocuğa ben ne diyeceğim sonra, "Annen öldü" mü?

Taşıyıcı anneyi düşündünüz mü?

Hayır düşünmedim. Hayatı paylaşacağım birinden olmalı.

Daha önce evlenmeyi düşündüğünüz kimse olmamış mıydı?

Gerçekten olmamıştı...

Mücadele etmeyecek misiniz?

Çok mücadele ettik olmadı.

Metroya ilk defa bindim, ne güzelmiş

Neden Cihangir'de oturmayı seçtiniz?

Mahalle seviyorum. Manava, gitmek istiyorum; mahalle berberinde tıraş olmak, bakkaldan alışveriş yapmak istiyorum.

İlişkiniz varken bunları yapamıyor muydunuz?

Tower'da, residence'da oturuyordum ama ilişkiyle alakası yoktu.

Neden taşındınız?

(Gülüyor) Benim çocukluğum, çok mütevazı... Ankara Yenimahalle'de doğdum. Popüler bir şarkıcı olmaya başladığımda bana empoze edilen şeyleri yaptım. "Jeep'e bin, resiedance'da otur, şunu giy..."

Kim empoze ediyordu?

Çevrem, arkadaşlarım, ekibim... Şöhret, para, pul hepsi geçici. İnsanlarla olmaktan, yürüyerek bir yere gidebilmekten hoşlandığımı anladım. Geçen gün ilk defa metroya bindim. İstanbul'a metro yapılmış ve çok güzel olmuş yahu! O kadar hoşuma gitti ki üç kere gidip geldim. Bunu istiyorum... Öbürü bana göre değilmiş. Hizmetliler, şoförler, aşçılar... Benim de var yardımcım ama lazım olduğu zaman geliyor. Şoförüm var ama alkol aldığımda gerektiği için kullanırım.

Halktan biriyim, evim 2 oda 1 salon

Siyaseti seviyorum. Çok duyarlı bir insanım, ben halkım... 2 oda bir salon apartman dairesinde oturuyorum. Ülkemin sorunlarıyla ilgileniyorum. Biz çok yeni bir cumhuriyetiz. Daha katedecek yolumuz var. Şanslıyız seçim yaptık, başka coğrafyalara gittiğinizde hâlâ demokrasiden nasibini alamamış krallıklar var.

Ayrılınca ailem de üzüldü ama kesinlikle bitti

Her anne, baba evladının iyi bir evlilik yapmasını ister. Onlarda üzüldüler. Her insan gibi ben de acı çekerim ki çekiyorum, çekeceğim ama bu hayatımı etkilemeyecek. Hayat devam edecek. Sadıka benim için çok önemlidir her zaman baş tacımdır, aileme çok değer vermiştir. Çok mutlu olmasını isterim. Bizimki olmadı, umarım bundan sonraki hayatlarımızda, o da ben de daha mutlu oluruz. Ayrılık yeni 25 gün oldu. Ama kesinlikle bir daha bir araya gelmeyiz. Bitti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler