HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erkekler hangi tip kadınlardan hoşlanır?

Bilimsel araştırmalara göre; uzun bacaklı ve büyük göğüsler kadınlar erkekler için dayanılmaz bir seksapel taşıyor!

Brunel Üniversitesi'nin yaptığı bir araştırma, erkeklerin oldukça iri göğüslü kadınları seksi ve çekici bulduğunu kanıtladı!

Araştırmaya göre; Scarlett Johansson, Raquel Welch and Marilyn Monroe gibi kısa ve ince bedenli ancak büyük göğüslü kadınlar, ideal vücut şekline sahip kadınlar!

Brunel Üniversitesi'nden Dr. William Brown, yürüttüğü çalışma ile ilgili: 'Biz, daha kısa, ince ancak uzun ve ince bacaklı ve büyük göğüslü kadınların çok daha çekici göründükleri sonucuna ulaştık!' dedi.

Bu araştırmaya göre, vücut simetrisi kadın için de erkeğin birbirini estetik açıdan vücut yapısı olarak simetrik bulması anlamına geliyor. Ayrıca yüz hatlarının da simetrik olması, yüzün sağ ve sol taraflarının birbiri ile örtüşmesi de karşı cins için çekici gelen özelliklerden.

Brunel Üniversitesi'nin kadın ve erkekler arasında yaptığı araştırmaya göre; biz vücut simetrisine doğrudan dikkat etmiyoruz fakat çekiciliğin açık işaretlerine yani boy, bacak boyu ve omuzlara bakıyoruz.

Erkeklerin tercih etmediği fakat kadınların çok beğendiği tarzda ünlüler ise uzun boylu ve sıfır bedene yakın vücut hatlarına sahip kadınlar...

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler