HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşim, evlendiğimizden beri o kadınla beraber

Magazin çevrelerinde bir süredir Ahmet Özhan’ın eski sinema ve sahne sanatçısı Deniz Akbulut’un kız kardeşi Filiz Akbulut’la aşk yaşadığı konuşuluyor.

Eşim, evlendiğimizden beri o kadınla beraber

İddia karşısında sessiz kalan Özhan’ın eşi Hatice Özhan, sonunda suskunluğunu bozdu ve Hürriyet Gazetesinden Demirhan Hararlı'ya zehir zemberek açıklamalar yaptı.

* Hatice Hanım, eşiniz Ahmet Özhan’ın Filiz Akbulut’la uzun süredir aşk yaşadığı konuşuluyor. İddianın aslı var mı?

- Evet, var. Ahmet Bey, o kadınla beraber. Öğrendiğime göre konserlere, seyahatlere de onunla gidiyormuş. Üstelik o kadını herkese “Eşim” diye tanıtıyormuş. Hatta dini nikâh bile kıymışlar.

* Öyle mi?

- Evet, 28 Ekim 2010 tarihinde dini nikâh yapmışlar. Bunu kanıtlamam gerekiyor. Kanıtladığım an suç duyurusunda bulunacağım.

* Siz ne zaman evlendiniz?

- Ahmet Bey 1985 yılında Hale Soygazi’den boşandı, 1986 yılında da benimle evlendi. Beni aldatacağını aklıma bile getirmemiştim, yıllarca gözlerim kapalı uyumuşum. Beni o kadınla gerçekten aldatıyormuş, hem de evlendiğimiz zamandan beri! Biri kız, diğeri erkek iki çocuğumuz var. Ben bu kadar yıl kocamı tanıyamamışım, gerçekten yazık.

**RESTORANDA YAKALADIM

* Peki siz ihanet iddiaları ortaya atılınca, bunları eşinize sordunuz mu?**

- Sordum tabii. Hepsinin iftira olduğunu söyledi.

* Aldatıldığınızdan nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz o halde?

- Konuşuyorum, çünkü ben onları restoranda bile yakaladım. İnternette de yazışmalarını buldum.

* Ahmet Bey, eve geliyor mu?

- Geliyor ama geliş-gidiş saatleri belli değil. Sabah 03.00, 04.00, 05.00 gibi geldiği oluyor... Zaten eve gelip gitmesi uzun zamandır umurumda değil. Evde varlığı ve yokluğu fark etmiyor.

**BANA “İKİLİ İLİŞKİ İSTİYORUM” DİYOR

* Boşanma davası açtınız mı?**

- Boşanma davası açalım, anlaşarak boşanalım istedim ama o bana “Git dava aç” dedi. Dava bile açamıyor! Üstelik beni şikayet ettiler. Hem suçlu hem güçlüler. Kadın, “Beni dinledi, takip etti” gibi iddialarla şikayette bulundu. Ben de şikayet üzerine, o hanıma bir yıl kadar önce tazminat davası açtım, 9 Şubat’ta Kadıköy’de mahkememiz var. Evli erkeği bile bile baştan çıkaran kadına tazminat davası açabiliyorsunuz, ben de bunu yaptım. Ben hayatta karakol yolu bilmezken, şimdi neler yaşıyorum...

* Ahmet Bey, boşanmaya yanaşmıyor diyorsunuz. Peki ne yapmak istiyor?

- “Ben ikili ilişki istiyorum” diyor Ahmet Bey. “Sen benim hizmetimi gör, üstümü başımı hazırla, beni kadına sun. Ben de seni zora düşürmeyeceğim” diyor. Ahmet Bey, dinci bir adam. Hacı. Bu insanı tüm Türkiye tanıyor. Şimdi “Ben şeriatın emrini yerine getiriyorum” diyor. Kendisi Türkiye Cumhuriyeti’nde parasını kazanıyor ama şeriata göre yaşıyor!

**YAZIŞMALARINI GÖSTERECEĞİM

* O kadınla ilişki yaşadığını artık kabul ediyor yani. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?**

- İnternetteki yazışmalarını herkese ilan edeceğim. Telefon mesaj dökümleri çıksın, onları da göstereceğim. Kendisi televizyon programlarına çıkıyor, bu kadar pişkin davranıyor. Bir de ortada bu kadar rencide edici bir durum var, kimse yazmıyor. Ali Sunal’ı her gün yazıyorsunuz, Ali Sunal’ın suçu nedir? Yazık değil mi? Zavallıların peşine gidiliyor ama ya bunlar? Ben kendisini yakaladım, şimdi de kitap yazıyorum “Şeriatın İkinci Hayatı” diye, yaşadıklarımı anlatacağım. Bana bunları yaşatmanın ne demek olduğunu göstereceğim onlara.

* “Evlendiğimiz zamandan beri beni o kadınla aldatıyor” diyorsunuz. Peki Ahmet Bey neden Filiz Hanım’la değil de sizinle evlendi?

- Evet, sebebini bilmediğim bir şekilde, Hale Soygazi’den boşandıktan sonra o hanımla değil, benimle evlendi. Ben son beş yıldır ilişkilerini biliyorum. Bildiğim kadarıyla, kendisinden kaynaklanan bir durum varmış, o kadını bulup özür dilemek istemiş, o zamandan beri de ilişkileri devam ediyormuş. Şimdi birlikte seyahatlere bile gidiyorlar. Gittikleri yerler de belli.

* Tüm bunlar için ne diyor Ahmet Bey, konuşmuyor musunuz bunları?

- Ne konuşabilirim ki! Ahmet Bey hep kadınların arkasına sığınan biri. Şikayetler hep kendisiyle ilgili ama telefonu bile kendisi açmıyor, kadına açtırıyor.

BENİM İÇİN ÖLDÜ

Çok öfkeli ve kararlıyım. Hacı hoca gibi duruyor, neler yapıyorlar! Ben şoke olmuş durumdayım. Şüphelerim vardı ama hiç konduramamıştım. Bu adam hacı dedim, zina yapmaz dedim, Allah korkusu var dedim, hatta kendimde bile kusur buldum. Ama sonunda uyandım. Benim için o artık öldü.

ARTIK SUSMAYACAĞIM

Ahmet Bey “Bu durumu basına sen söyledin” diyor, beni suçluyor. Oysa ben bu kadar zamandır kendimi tutuyordum, ne yapacağımı bilmeden dayanmaya çalışıyordum. Benim üniversiteye giden iki çocuğum var, onlar kırılsın, üzülsün istemiyorum. Ben kimseye bir şey söylemeden bunlar yazılıp çizilmeye başlandı. Ama artık susmayacağım. Beni kimse durduramaz.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler